ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ – Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΒΟΜΒΑ: ΕΠΑΙΡΝΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ!

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ!

Ήθελαν να μας πείσουν ότι ο Τσουκάτος έπαιρνε τις βαλίτσες για να τις δίνει σε …υπαλλήλους! Έρχεται λοιπόν η ομολογία Χριστοφοράκου που την κρατούσαν επτασφράγιστη για να τα τινάξει όλα στον αέρα. Τι λέει; Ότι έπαιρνε εντολές από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ακόμα και για τον τρόπο και τον τόπο που θα γίνουν οι πληρωμές της μίζας. Και βέβαια ο Τσουκάτος δεν ήταν …συνδικαλιστικός εκπρόσωπος των μιζαδόρων, αλλά ο εντεταλμένος από το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη. Μήπως ξεχνά κανείς την θέση Τσουκάτου στην κυβέρνηση Σημίτη; Ήταν ή δεν ήταν ο «στρατηγός»; Ο άνθρωπος με το κόκκινο τηλέφωνο που μπορούσε ακόμα και να επικοινωνεί με τριψήφιο απ’ ευθείας στον Άρειο Πάγο;

Άρα η ομολογία Τσουκάτου ότι πήγαινε τα χρήματα στο ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνεται. Το ΠΑΣΟΚ ως κόμμα λειτουργεί παράνομα εδώ και μία δεκαετία.

Διαβάστε επίσης: Σεισμός! Διέρρευσε η «απαγορευμένη» κατάθεση Χριστοφορακου στο Μοναχο! «Με εντολή των Γερμανων δίνονταν οι μίζες στους πολιτικούς»!

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΕΔΩ

37 σκέψεις σχετικά με το “ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ – Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΒΟΜΒΑ: ΕΠΑΙΡΝΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ!”

   1. Ιωάννης 04/12/2014 at 1:18 am Reply

    Γκρεμίστηκε η ομάδα των μεταπολεμικών και κυρίως μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων!ΠΑΟΚ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

    ——————

    που κρυβεσαι *** ,,,αριστερη Πατεριτσα του Μαρινακη ;;;;;

    Μου αρέσει!

 1. Πλερωνε χαρατσια Λαε,τα λεφτα πανε στο Μπομπολα…Αποζημίωση 75,9 εκατ. στον Μορέα για μειωμένα έσοδα από διόδια!

  http://projectantisystem.wordpress.com/2014/12/03/%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%81%CF%89%CE%BD%CE%B5-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%B1%CE%B5%CF%84%CE%B1-%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF/

  Μου αρέσει!

  1. ….Ερώτηση Αφελούς:-Tί εννοείς δλδ;…’Εχουμε υπογράψει,(γιατί ΕΜΕΙΣ πρέπει να την έχουμε υπογράψει),ρήτρα ότι πρέπει να αποζημιώσουμε το μαγαζί,σε περίπτωση που δεν πάνε καλά οι δουλείες του;

   Μου αρέσει!

   1. Ο/Η Η γιατρός του Ρωμανού μας διαβεβαιώνει ότι η ζωή του είναι σε άμεσο κίνδυνο!!! Αλλά ποια είναι η γιατρός του; ....ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛ λέει:

    ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕ.ΡΟΥΛΗ !!!!

    Μου αρέσει!

   2. Ο/Η Η γιατρός του Ρωμανού μας διαβεβαιώνει ότι η ζωή του είναι σε άμεσο κίνδυνο!!! Αλλά ποια είναι η γιατρός του;....ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟ λέει:

    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΟΥΛΗ!!!

    Μου αρέσει!

 2. αυτα να βλεπουν οι μπουφοι που ψηφιζαν πασοκ τοσα χρονια.Βεβαια που να αγγιξουν λαλιωτη και ολη την υπολοιπη συμμορια. Πανω απο ολα το κομμα και επειτα η ΠΑΤΡΙΔΑ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ . αλλα ο λαος δεν εχει αξιοπρεπεια για μια θεσουλα στο δημοσιο πουλουσαν και τη μανα τους,

  Μου αρέσει!

 3. SIEMENS + ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ + ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ = ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ :

  α} Σύμφωνα με τις ομολογίες των υπευθύνων της αμαρτωλής αυτής εταιρίας στη Γερμανική Δικαιοσύνη , έχουν δοθεί προμήθειες σε υπουργούς κ.λ.π. κρατικούς λειτουργούς δύο δισεκατομμύρια ευρώ. Χώρια οι άλλες θυγατρικές της εταιρίες και δη οπλικών συστημάτων. Εξυπακούεται ότι όλα αυτά τα χρήματα έχουν επενδυθεί στο εξωτερικό. Αυτός είναι ο λόγος που παρά την καλή διάθεση της Ελβετίας , της Γερμανίας κ.λ.π. κρατών να πληροφορήσουν την ελληνική κυβέρνηση περί των σχετικών καταθέσεων, η ελληνική κυβέρνηση , η Βουλή , αλλά και η Δικαιοσύνη , αρνούνται να συνεργασθούν. Ψάχνουν τώρα δήθεν για να βρούνε το βουλευτή για το ένα εκατομύριο, που δεν περιλήφθηκε στο … «έσχες» του , για να καλύψουν τα δισεκατομμύρια της ληστείας του ελληνικού λαού που έχουν καταθέσει οι ηγέτες μας στην αλλοδαπή.

  β} Δυστυχώς τα αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος της παραβίασης του Ν. 1608/1950 που επιφέρουν και την εσχάτη των ποινών παρεγράφησαν. Ομως ο αισχρός νόμος περί ευθύνης υπουργών που θέσπισε το ΠΑΣΟΚ , των Κ. Σημίτη , Γ. Παπανδρέου , Φ. Πετσάλικου, Ευ. Βενιζέλου κ.λ.π. δεν καλύπτει και την Εσχάτη Προδοσία που διέπραξαν.
  Κι’ αυτό διότι η αποστέρηση πολλών δεκάδων δισεκατομμυρίων που υπεξήρεσαν από το δημόσιο, με την απάτη των Ολυμπιακών Αγώνων, που στοίχισαν {50} δισεκατομμύρια στον ελληνικό λαό, και που τα μισά από αυτά τα τσέπωσαν οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και οι παρακοιμώμενοι του Κολωνακίου και της Εκάλης , συνιστά και αυτό της Εσχάτης Προδοσίας .
  Οπως επίσης και των διαφόρων οπλικών συστημάτων που αγοράσθησαν σε πολλαπλάσιες τιμές από τις πραγματικές , με γνώμονα τις προμήθειες και όχι τις ανάγκες των Ε.Δ. Δηλαδή σε χαλεπούς καιρούς , μείωσαν σκοπίμως και για δικό τους όφελος την αποτρεπική δύναμη της Ελλάδας . Ενα τρανό παράδειγμα είναι η κοστολόγηση των γερμανικών οπλικών συστημάτων, που π.χ., τα άρματα μάχης «Λέοπαρντ» , τα πλήρωσε ο ελληνικός λαός στο επταπλάσιο της τιμής που πλήρωσε για τα ακριβώς ίδια η Τουρκία κ.λ.π.
  Δηλαδή το τότε ΚΥΣΕΑ του ΠΑΣΟΚ μείωσεν ενσυνειδήτως κατά επτά φορές την αποτρεπτική δύναμη της Ελλάδας , για να καταστούν εκατομμυριούχοι κάποιοι εγκάθετοι άνεργοι αλήτες που μας τους καπέλωσαν οι Η.Π.Α. και το Club Builderberg . Κι’ όμως αντί να έχουν καταδικασθεί στην εσχάτη των ποινών, κυκλοφορούν ελεύθεροι , διάγουν με χλιδή προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα , και από πάνω μας χλευάζουν και μας απειλούν γιατί δήθεν τους ενοχλούμε .

  γ} Ο ανακριτής Ν. Ζαγοριανός με εντολή του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Σανιδά, απέκρυψε σημαντικά στοιχεία της δικογραφίας αφορώντα τους κατηγορούμενους , για τη ληστεία της Siemens , προκειμένου να καλύψει τους δωρολήπτες υπουργούς που παρέβησαν τον όρκο , το καθήκον τους και πρόδωσαν την Ελλάδα . Εν συνεχεία έστειλε σκοπίμως ατεκμηρίωτα εντάλματα στις διωκτικές αρχές της Γερμανίας , προκειμένου να μην εκδοθεί στην Ελλάδα ο Μ. Χριστοφοράκος , για τον ίδιο λόγο. Ο δε Χριστοφοράκος έδωσε τη λίστα των δωροληπτών υπουργών, στη Γερμανική Δικαιοσύνη για να μην εκδοθει στην Ελλάδα , και η γερμανική κυβέρνηση , εκβιάζει σήμερα τους προδότες υπουργούς που δωροδόκησε ο Χριστοφοράκος , και αυτοί για να γλυτώσουν τη φυλακή και τα κλοπιμαία παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας στους συνεχιστές του έργου του Αδόλφου Χίτλερ.

  δ} Κι’ όμως η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου απεφάνθη ότι ο Ζαγοριανός έπραξε με τον καλύτερο τρόπο το καθήκον του, και ότι δεν συντρέχει λόγος να τεθεί σε προσωρινή αργία , μέχρι να καθαρίσει τη θέση του.
  Επίσης νομιμοποιήθηκε η παράνομη γνωμοδότηση – οδηγία του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου «Σανιδά», περί παραπλανηθέντων υπουργών από τους υφισταμένους τους . Κι’ αυτό διότι : Αυτοί τους παρεπλάνησαν και ούτω εδέχθησαν να δωροδοκηθούν. {Ορα Μαντέλης , Τσοχατζόπουλος κ.λ.π.}. Για την ιστορία , ο μοναδικός διαφωνήσας είναι προς τιμήν του ο κ. «Κ. Μπαλντάς». Εν κατακλείδι η κάθαρση πρέπει να αρχίσει από τη Δικαιοσύνη, η οποία υπηρετεί πάντοτε τους δυνάστες .

  Δεν ξεχνάμε ότι επί δικτατορίας οι δικαστές έστελναν στις φυλακές και στις εξορίες τους πολίτες που ήσαν αντίθετοι με το εγκαθιδρυθέν την 21ην Απριλίου καθεστώς στην Ελλάδα . Εν συνεχεία οι ίδιοι δικαστές καταδίκασαν παρανόμως σε θάνατο τα πρώην αφεντικά τους , τις διαταγές των οποίων εκτελούσαν με υπερβάλοντα ζήλο , όταν οι συνταγματάρχες διοικούσαν επί επτά έτη την Ελλάδα . Τάδε Εφη ο Φ.Π. κατά τον κρίσιμο χρόνο . 15-3- 2012 Φ.Π.

  Μου αρέσει!

 4. παλι δικαιωνεται ο πανοσ καμμενοσ με χριστοφορατο τσουκατο και οτι μασ λεει εδω και δυομιση χρονια βγηκε σε ολα αληθινοσ και εγω ρωτω τον εαυτο μου ειναι δυνατον ο πανοσ καμμενοσ και οι ανελ να κινδυνευουν να μπουν στην βουλη με τοσο αγωνα που εχει κανει δικαστηρια με παπανδρεου δικαστηρια με μπομπολα προστασια ακινητησ περιουσιασ πολιτων στα ειρηνοδικεια προγραμμα ιατρικο για τον λαο δωρεαν που ξεκινησε απο θεσσαλονικη και επεκτεινεται σε ολη την ελλαδα.αγωνα για το σκοπιανο τουρκικο αοζ σκανδαλα ταχ ταμιευτηριο εξοπλιστικα ναυπηγεια σκαραμαγκα σκουριεσ και αλλα πολλα.επιτελουσ αναρωτιεμαι τι λαοσ ειμαστε.αφου ειμαστε των καναπεδων και δεν αντιδρουμε οπωσ θα γινοταν σε οποιαδηποτε χωρα του κοσμου,τουλαχιστον να ριξουμε την ψηφο μασ εκει που αξιζει για να πιαση τοπο και να σωσουμε την ακινητη περιουσια του κοσμου την πατριδα μασ τα παιδια μασ και τα εγγονια μασ.

  Μου αρέσει!

  1. Σωστός ο σχολιογράφος . Δικαιώνεται ο πράγματι αγωνιστής Πάνος Καμμένος γιατί επανέλαβε σύμφωνα με τον εν λόγω σχολιαστή πριν δύο και ήμισυ έτη αυτά που διεκήρυττε ο Φ.Π. πριν έξι έτη και τον έβριζαν όλοι . Δηλαδή : Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ – Κομμουνιστές . Το πνευματικό επίεδο σ’ αυτό το φόρουμ είναι , άστα να πάνε. 3-11-2014 Φ.Π.

   Μου αρέσει!

 5. Πρώτα τα φάγανε! Μετά τα χρεωσαν σε εμάς! Μετά όσοι είχανε χρήματα τους χρεοκόπησαν σε χρηματηστήρια και αγορά ακινήτων. Στο PSI 2 Πόσοι Ελληνες Επενδυτές διαλύθηκαν; ΟΙ μικροομολογιούχοι ήταν 3 δισ και οι μέτοχοι τραπεζών;

  Τώρα συνεχίζουν ακάθεκτοι, με πλήρη έλεγχο της δικαιοσύνης για τα εμβάσματα, σκάνδαλα, απειλές εισαγγελέων, αγνόηση των σκανδάλων ξένου τύπου (π.χ. του Reuters για την Πειραιώς). Γιατι τον άλλο τον Σουκούρη τον άνεργο που μπαινόβγαινε βουλή και έταζε χρήματα, η εισαγγελέας αμέσως να κλείσει την υπόθεση γρήγορα γρήγορα! Και μετά αφού βγήκε το όνομα στα κανάλια πάλι δεν θα κάνουν κάτι!

  Απορώ γιατι δεν τους έχουν κλείσει μέσα!

  Μου αρέσει!

 6. Ποιος ειναι ο χριστοφορακος του βενιζελου ?

  Ευγενιος Γιαννακοπουλος.

  Οι αθορυβες προμηθειες, Χωρις τον Γιαννακοπουλο, ο βενιζελος δεν υφισταται. δεν εχει λογο υπαρξης.

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s