Νέα συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου στις 12:30

samaras-venizelos-5701Νέα συνάντηση θα έχουν σήμερα το μεσημέρι, στις 12:30 στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος. Η νέα συνάντηση έρχεται λίγες ώρες μετά τη συνεδρίαση του χθεσινού Euroworking Group που είχε ως θέμα την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών, τα μέλη του Euroworking Group υπογράμμισαν την ανάγκη τρόικα και κυβέρνηση να εργαστούν εντατικά έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση μέσα στον Δεκέμβριο.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι στη συνάντηση έγινε αναλυτική συζήτηση για την πορεία του ελληνικού προγράμματος και την ομαλή μετάβαση στην επόμενη μέρα. Σε αυτή αναγνωρίστηκε ότι υπάρχει αισθητή πρόοδος σε μία σειρά από τομείς αλλά και ότι σε άλλους τομείς υπάρχει ανάγκη για μεγαλύτερη σύγκλιση.

Σημείο συζήτησης σήμερα, αναμένεται να είναι το σενάριο που εξετάζεται τις τελευταίες ώρες για ένα νομοσχέδιο – “σκούπα”, προκειμένου να καμφθούν οι αντιδράσεις των δανειστών, με στόχο να κλείσει η συμφωνία μέχρι το τέλος του έτους.

3 thoughts on “Νέα συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου στις 12:30”

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s