Εθνικοσοσιαλιστικό παραλήρημα απο την Μέρκελ: Τρέμει την κάθοδο του «κόκκινου στρατού» στα Βαλκάνια!


Μετά τις εξελίξεις στην Σερβία και την Δήλωση – κεραυνό του προέδρου Νίκολιτς στον Ρώσο πατριάρχη, στην σκιά του Δικέφαλου Αετού, η βουλιμική Γερμανία βλέπει τους χειρότερους εφιάλτες της να παίρνουν σάρκα και οστά.
Η Γερμανία που μετα την πτώση του τείχους, αντί να δείξει έμπρακτη μεταμέλεια για τις θηριωδιες που εχει προκαλέσει στα πολιτισμένα Έθνη, μαζί με την κτηνώδη τουρκια, αναβίωσε την εθνικοσοσιαλιστική πολιτικη της σε ολα τα επίπεδα. Πρωτο της μέλημα, η αποκατάσταση των συμμάχων του άξονα, σε βαρος των λαών που αγωνίστηκαν ενάντια στην θηριωδία: Κροάτες, Βοσνιοι, Κοσοβαροι, Σκοπιανοί και Αλβανοί, «αναστηθηκαν» απο τον τάφο του φασισμού και αμετανόητοι άρχισαν να κατατρώγουν για τριτη φορά σε εναν αιώνα τις σάρκες της Ευρώπης. Θύματα; Οι πρωταγωνιστες του αντιφασιστικού αγωνα, Ελληνες και Σέρβοι. Τα γεγονοτα στην Ουκρανια ήλθαν απλως για να επιβεβαιώσουν πως οι σύμμαχοι των ναζί μπορούν πλεον να πετούν το προσωπείο και να σφαζουν τους μισητούς απογόνους του κόκκινου στρατού που απελευθέρωσε την Ευρωπη…
Η Σερβία έκανε το αυτονόητο: Μετα απο 15 χρονια ναζιστικης γενοκτονίας, απο την Κραινα μεχρι το Κοσσυφοπέδιο, μόνο την Ρωσία μπορει να εμπιστεύεται. Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί – χρηματιζομενοι απο τον Σορος – που διαδέχτηκαν τον Μιλοσεβιτς, κατάφεραν προσωρινά να υποτάξουν έναν αιματοκυλισμενο λαό, που όμως κατάφερε και σήκωσε κεφάλι.

Η γερμανοκινουμενη διαφθορά δεν έφτασε μεχρι το μεδούλι, έτσι σημερα το πολιτικό συστημα εχει το ανάστημα να κανει δηλωσεις τύπου Νίκολιτς.
Οπως και να φέρνει τον Ρωσικό στρατό ως μονο εγγυητή ελευθερίας και πραγματικό σύμμαχο.
Και η Ελλάδα;
Μετά την πτώση Καραμανλή λόγω της Ελληνορωσικης προσεγγισης, η πατρίδα έρμαιο διεφθαρμένων πολιτικών γνωρίζει μεγαλύτερη καταστροφη ακομα και απο την ισοπεδωμένη απο το ΝΑΤΟ Σερβία!
Η Σερβία ανέκαμψε οικονομικά μόλις σε 3 χρονια, όταν η Ελλαδα αντιμετωπίζει ήδη 6 χρονια ύφεσης. Οι γερμανοι έχτιζαν ενα διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό αμέσως μετα την πτώση του τείχους και τωρα το χρησιμοποιούν στο έπακρο για να συνεχίζουν την Ελληνική Εθνοκτονία. Εθνοκτονία που ήδη εχει ξεπεράσει σε χρονική διαρκεια την κατοχή. Εθνοκτονία που στα πρότυπα του 1897, διαλύει τον κοινωνικό και κρατικό ιστό, αφήνοντας την Ελλάδα έρμαιο της ναζιστικης Τουρκίας που πάντα – περιέργως – στις γενοκτονίες κατα του Ελληνισμού είχε πιστό σύμμαχο και εγκέφαλο την Γερμανία.
Η Ελλαδα έχει μονον μια διέξοδο. Αυτη που δεν τις επέτρεψαν ποτέ να ακολουθήσει. Απο τον Όθωνα και έπειτα, με μυρια οσα προσχήματα, η Ελλάδα έμενε αποκομμένη απο την φυσική της συνέχεια, την κρατική οντότητα που λειτούργησε στα πρότυπα του Ελληνισμού, την Ρωσία. Όποτε η Ελλάδα συνάντησε την Ρωσία, έζησε τις λαμπρότερες στιγμές της ιστορίας της και προσέφερε τεράστια υπηρεσία στην ανθρωπότητα.
Δεν μπορει πλεον η πατρίδα να παραμένει υπόδουλη σε μια δράκα διεφθαρμένων, πολιτικών σαλτιμπαγκων που βρίσκονται στην εξουσία αποκλειστικά και μονον επειδή έχουν χρηματισθεί απο τους γερμανούς και ειναι πειθήνια όργανα τους.
Η Ελλαδα τις δυο μεγαλες στιγμές της νεώτερης ιστορίας υπηρέτησε τις πανάρχαιες αξίες της και είπε ΟΧΙ στις δυνάμεις τις μισανθρωπίας. Το ίδιο πρεπει να κανει και τωρα, μονο που πρεπει να το κανει σύντομα. Όσο υπάρχει ακομα Ελλάδα.

68 σκέψεις σχετικά με το “Εθνικοσοσιαλιστικό παραλήρημα απο την Μέρκελ: Τρέμει την κάθοδο του «κόκκινου στρατού» στα Βαλκάνια!”

 1. ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ :

  Το μίσος της Τουρκίας και των Γερμανών εναντίον της Ελλάδας και της Σερβίας είναι αναμενόμνο και ο Φ.Π. έχει εκφρασθεί επ’ αυτού στον Τύπο προ εικοσαετίας , και στο διαδίκτυο επανειλημένως αρχής γενομένης από το έτος 2008.

  Οπως είναι γνωστό η Τουρκία κατευθυνόταν πάντα από τη Γερμανία. Ο δε Χίτλερ ήταν ο Θεός των Ισλαμιστών στη Γη : «Μπισάμα Αλλάχ , φι Αλάρντ Χίτλερ» {Ο Αλλάχ Διαφεντεύει τον Παράδεισο και ο Χίτλερ τη Γη».
  Αυτό ήταν το σλόγκαν των απανταχού Ισλαμιστών κατά τον Β’ Π.Π. Αυτός ήταν και ο λόγος που η Τουρκία παρά τις υπερπαροχές της Μεγάλης Βρετανίας για να συμπορευτεί με την Αγγλία και τους συμάχους της , δεν εισήλθε στο αντιχιτλερικό στρατόπεδο, που εκτός από τις υλικές παροχές της παραχωρούσαν και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου , καθώς και τα Δωδεκάνησα .

  Οταν δε οι εξέχοντες στρατηγοί του Γ ’ ΡΑΙΧ πριν από την αιφνιδιαστική επίθεση στη σύμμαχό του Σοβιετική Ενωση υπό τον Ιωσήφ Στάλιν, επέστησαν στον αρχιστράτηγο Αδόλφο Χίτλερ την προσοχή του στο γεγονός , ότι η Τουρκία θα βρίσκεται στα νώτα του και πρέπει να λάβει τα απαιτούμενα μέτρα, αυτός με βεβαιότητα τους διαβεβαίωσεν ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να ταχθεί υπέρ των Συμμάχων.

  Ποίοι όμως πρωτοστάτησαν εναντίον των ναζιστοφασιστικών στρατιών στην Ευρώπη ; Οι υπερόπτες Γάλλοι που κομπορρημονούσεν ο Γκαμελέν για τη γραμμή «ΜΑΖΙΝΟ» την οποίαν υπερκέρασαν ταχύτατα τα γερμανικά πάντσερ κ.λ.π. Ευρωπαίοι ;

  Η θεά τύχη έδωσεν αυτό το προνόμιο στην Ελλάδα που τα παληκάρια της πρότειναν τα στήθη τους και όχι τα τσιμέντα της γραμμής Μαζινό στα «Πάντζερ Ντιβιζιόνεν» . Ούτω οι Ελληνες κατά πρώτον λόγο , είχαν την τιμή και την τύχη να πετύχουν την πρώτη συμμαχική νίκη εναντίον των μέχρι τότε αήττητων στρατιών του «ΑΞΟΝΑ». Εν συνεχεία οι λεβέντες Σέρβοι παρτιζάνοι οι οποίοι αντέταξαν και το κορυφαίο αντιστασιακό κίνημα παγκοσμίως εναντίον των στρατιών των ναζιστών. Αν δεν υπήρχεν η εξάμηνη καθυστέρηση της Βέρμαχτ λόγω Ελλάδας άλλη θα ήταν η τύχη της γερμανικής εκστρατείας στη Σοβιετική Ενωση .

  Ούτω οι κληρονόμοι του Χίτλερ ανέλαβαν την υποχρέωση να τιμωρήσουν τους αναιδείς αυτούς Ελληνες και Σέρβους , που ενώ όλη η Ευρώπη και τα Βαλκάνια είχαν προσκυνήσει τον εκλεκτό του Ουρανού Αδόλφο Χίτλερ για την χιλιόχρονη κυριαρχία της Γερμανίας , αυτοί του χάλασαν τα σχέδια .

  Ανέλαβαν επίσης να ανταμείψουν τους λαούς που συνεργάσθησαν μαζί τους. Για να μη μακρυγορώ έχω αναφερθεί αλλά θα αναφερθώ και πάλι στους λαούς των Βαλκανίων και στη συμμετοχή τους στον Β’ Π.Π.
  Η τιμωρία των συνεχιστών του έργου του Χίτλερ άρχισε με θύμα τη Γιουγκοσλαβία που τη διέλυσε ο Σρέντερ , και τη Σερβία που την βομβάρδιζεν συνεχώς το ΝΑΤΟ για να την αποδυναμώσει και να της αποσπάσει το έδαφος του Κοσσυφοπεδίου υπέρ των εμπόρων όπλων, ναρκωτικών και ανθρωπίνων οργάνων που αφαιρούσαν από τους αιχμάλωτους Σέρβους οι κακοποιοί του Αλβανοί του Κοσσυφοπεδίου .

  Σημειώνω ότι το εν λόγω «Βιλαέτι» το είχαν απελευθερώσει μόνοι τους οι Σέρβοι από τους Τούρκους , από την περιοχή του «Κουμανόβου μέχρι τα ελληνικά σύνορα». Ανταμείφθησαν ούτω οι σύμμαχοί των ναζί Αλβανοί , οι μουσουλμάνοι Βόσνιοι , οι ναζιστές Κροάτες και γενικώς όσοι βοήθησαν τον Αδόλφο στο θεάρεστο έργο του.

  Για την Ελλάδα όμως που είχε το θράσος να πεί «Οχι» {στις ότσο μιλιόνε μπαγιονέτες} του «Ντούτσε» και στη σιδερόφρακτη Γερμανία , της επεφύλαξαν μεγαλύτερη τιμή από αυτή της Σερβίας . Την ολοκληρωτική διάλυσή της και την υπαγωγή της ως προτεκτοράτο της Τουρκίας , αφού πρώτα καταλεηλατήσουν τον ορυκτό και υποθαλάσσιο πλούτο της οι «BOSS».

  Καταραμένοι να είναι οι Ελληνες που συνεργάσθησαν με το Γ’ ΡΑΙΧ και οι απόγονοί τους που συνεργάζονται σήμερα με το Δ’ΡΑΙΧ. Χίλιοι περίπου ελληνόφωνοι απόγονοι των κατοχικών δωσιλόγων, συνεργάτες των νεοναζί που με δόλο και απάτη κατέλαβαν την εξουσία στην Ελλάδα αφού την κατελήστευσαν , προκειμένου να γλυτώσουν τα τομάρια τους και τα κλοπιμαία , συνέπραξαν με τους κομμουνιστές του Σιωνοαμερικανοκίνητου ΣΥΡΙΖΑ , για να διαμελίσουν , ξεκληρίσουν και εξισλαμίσουν την Ελλάδα.
  Εδώ και τώρα λαϊκή επανάσταση . Οι βρεγμένοι Ελληνες δεν πρέπει νο φοβούνται τη βροχή, ούτε και τον θάνατο αφού οι αυτοκτονίες έχουν ξεπεράσει τις οκτώ χιλιάδες δολοφονημένους στην ουσία Ελληνες από τον Γερμανοτσάμη πρόεδρο της δημοκρατίας , τους πρωθυπουργούς Ευ. Τούρκογλου και Α. Σαμαρά, τους υπουργούς και τους μνημονιακούς βουλευτές , τους ηγέτες της δικαιοσύνης και της ΕΛΑΣ .

  Για όλα αυτά κάθε ελληνικός νομός πρέπει να εφοδιασθεί με γκιλοτίνα και να κόψει τα κεφάλια των προδοτών. Μη δειλιάζετε Ελληνες , τι να πεθάνετε Σάββατο βράδυ, τι Κυριακή πρωί . Αυτοί δε που απεφάσισαν να θέσουν τέρμα στη δυστυχία τους δι’ αυτοκτονίας , ας πάρουν και κάποιους μνημονιακούς προδότες μαζί τους. 16-11-2014 Φ.Π.

  Μου αρέσει!

   1. βρε μ@λ@κ@ κωνσταντιντε που αυτοβαφτηστικες και μακεδονας τρομαρα σου…………….η βουλγαρια αν και φτωχη εχει εθνικο νομισμα αυριο αν γουσταρει την κοπαναει απο την ευρωπη και το δινει ισοτιμια σε ρουβλια σε δολαρια αμερικης σε πεσος εσυ τι εχεις?μαρκο γερμανιας………?μηπως το ευρω σου ειναι κατα βαθος μαρκο γερμανιας……..?ολοι οι ακροδεξιοι βαφτιζονται με αρχαιοελληνικα ονοματα για να ξεπλυνουν τον ναζισμο τους εεεε «μακεδον»…….?οσο εσυ εισαι μακεδον αλλο τοσο εγω ειμαι ο donald duck……………εεεεε κακομοιρη η ελλαδα επειδη ειναι νησιωτικη χωρα θα γινει η ταιλανδη της ευρωπης……………….για να ερχονται οι φιλοι σου οι ναζιστες απο τον βορρα να πηδουν τα 10χρονα……….μιας και εχετε και μπουρδελα για κτηνοβατες εκει στον βορρα……….αυτοι ειστε…………

    Μου αρέσει!

  1. Εμείς θυμάμαι την μάνα μου έτρεμε από τους Γερμανούς και όχι από τον κόκκινο στρατό.
   Την κατανοώ όμως που φοβάται γιατί τους βυσμάτωσε άσχημα στο παρελθόν.

   Μου αρέσει!

 2. «Μετά την πτώση Καραμανλή λόγω της Ελληνορωσικης προσεγγισης» o καραμανλής δεν έπεσε από αυτό αλλά από τα δανεικά που είχε πάρει το ΠΑΣΟΚ και αυτός δεν τιμώρησε τους φταίχτες ΓΑΠ και Σημίτη. Όσο για την επανάσταση μετά τις 17Ν που επετέθηκαν εναντίων του Υπ. Εσωτερικών με 12-15 νεκρούς, τώρα αν γινόταν θα είχαμε χιλιάδες θύματα από την χούντα Σαμαρά-τούρκογλου δικαστών στρατιωτικών.

  Μου αρέσει!

  1. ασε ρε φιλε τα παραμυθια σου και τις …προφητικες υποθεσεις σου..

   ιδια…λες.!

   ουτε που ξερεις να ξεχωριζεις την χουντα…

   θα εγραφες τετοια…επι φιλου σου Παπαδοπουλου…Πατακου και Ιωαννιδη ε?

   θα στοχαζοσουν ανοικτα ε?

   Θα αρνιοσουν και να ,,,μιλσεις με το εαυτο σου μεσα στο σπιτι σου…

   μη σε καρφωσουν οι τοιχοι!

   Μου αρέσει!

   1. Εσύ είσαι νεαρός, εσένα κορόϊδεψαν οι νταβατζήδες 17Ν. Εμένα με ξεσήκωσαν άλλοι φοιτητές την 17Ν και πήγαμε στην Βόννη για διαδήλωση. Όμως η επίθεση στο υπουργείο εσωτερικών έγινε την άλλη ημέρα, όταν σκοτώθηκαν οι επιτιθέμενοι. Τότε κατάλαβα ότι η εξέγερση ήταν στημένη. Τι να στα λέω εσύ μικρό παιδάκι τώρα των νταβατζήδων, εγώ στην φασαρία και εκτεθημένος. Τα διαβάζεις όπως οι νταβατζήδες θέλουν. Ακόμη και οι φοιτητές τώρα και τότε τους νταβατζήδες, τους εβραίους, αμερικάνους, τον Μπόμπολα εξυπηρετούσαν. Αν ήταν ο Μαρκεζίνης πιστεύεις θα υπήρχε ο νταβατζής Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, κτλ;

    Μου αρέσει!

   2. καποια ημερα αν…ξυπνησεις

    θα καταλαβεις οτι ο χορος ειναι…στημενος γυρω σου..

    πριν γεννηθεις!

    Και τοτε θα κλαψεις πικρα…

    αλλα θα ειναι αργα!

    Νομιζεις….οτι οποιος …ανεβαινει στο θρονο…

    ειναι…ΤΥΧΑΙΟΣ?????

    Εχεις ακουσει για καποια…τζακια…

    απο τα γεννοφασκια??

    Τυχαιοι και αυτοι???

    Ολα γυρω μας ειναι στημενα…

    και στη μεση με τη φαπα συνεχως….εμεις!

    Ετσι λειτουργει η…φυση…..

    Μου αρέσει!

 3. Σχεδόν καλά τα λες πλην ορισμένων παραγράφων .
  Αυτά τα είχε πει πιο παλιά άλλος …αλλά …τον κυνηγήσατε όλοι σας.
  Τώρα τι επανάσταση ζητάς ? Να διώξουν ποιους ποιοι ?
  Πιες το καφεδάκι σου προς το παρών και περίμενε τις εκλογές διότι είναι λίγο αργά για επαναστάσεις ….άλλου τύπου .

  Μου αρέσει!

   1. Ο μπαμπάς του Σημίτη εκ δεξιών του Άρη Βελουχιώτη την ώρα που αυτός έβγαζε το γνωστό του λόγο στη Λαμία..

    2013/10/14
    Ρουφιάνος και δωσίλογος της κατοχής ο πατέρας του Κώστα Σημίτη, Γεώργιος Σημίτης!

    Νομικός σύμβουλος της Εμπορικής Τράπεζας και επι Κατοχής ο Γεώργιος Σημίτης

    Ο μπαμπάς του Σημίτη εκ δεξιών του Άρη Βελουχιώτη την ώρα που αυτός έβγαζε το γνωστό του λόγο στη Λαμία..

    Από τραπεζίτης αρχικομμουνιστής! Ο Άρης αποκεφαλίστηκε, ο Γεώργιος μεγαλούργησε οικονομικά και ο υιός του διάλυσε τη χώρα και τώρα παίρνει 6000 ευρώ το μήνα σύνταξη πρωθυπουργού!

    Ο πατέρας Σημίτης σύμβουλος επί Κατοχής του Γεωργίου Μερκούρη, του αρχηγού του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος Ελλάδος,

    …..ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΜΕΤΑΞΑς κατηγηρσε

    Μου αρέσει!

 4. τα μισα λετε
  υπο την καθοδηγηση του Σταλιν η Σοβ ενωση πολεμησε τους Γερμανους
  «Ειδικά το τίμημα που πλήρωσε η τότε Σοβιετική Ένωση ήταν το μεγαλύτερο από κάθε άλλη χώρα. Υπολογίζεται ότι έχασαν τη ζωή τους 23.400.000 στρατιώτες και πολίτες, »
  Αρεσει ή οχι αυτη ειναι η αληθεια

  Μου αρέσει!

  1. Ρε μεγάλε οι μισοί απο τους νεκρούς είναι απο τις εκαθαρίσεις του στάλιν στο στράτευμα γιατί φοβόταν ότι θα τον ρίχνανε.
   Άσε που όσους δεν γουστάρανε τους στέλνανε άοπλους απέναντι απο τα γερμανικά πολυβόλα.
   Δεν είναι τυχαίο που οι ρώσοι συχαίνονται τα σοβιετικά χρόνια και ακόμα περισσότερο οι άλλοι λαοί που τους επιβάλανε την κόκκινη χούντα.

   Μου αρέσει!

 5. Άν υπήρχαν Πατριωτικά κόμματα -(Άάάάάάνννννν λέμεεεε)-, η ΥΠΟΛΗΨΗ και η ΤΙΜΗ της Πατρίδας μας,

  θα ήταν ποοοοοολύ διαφορετική. Αλλά μ’αυτά που κυκλοφορούν ΣΗΜΕΡΑ στο Κοινοβούλιο, άσ’τα-βράσ’τα

  και φασκελοκουκούλωστα. Moύτζω-τα.

  Σέρτικο, Fantoma-δένιο.

  Μου αρέσει!

  1. Στις 3 νοεμβρίου του 2014 στα Αραβικά Εμιράτα δολοφωνείθικε ο Αλεξάντρ Ιβανόβ υιός του εκπροσώπου τις Κυβερνισης του προέδρου του Σ. Ιβανόβ . Στα ρηχά, σε πολυ μικρο χρονικό διάστημα και μπροστα στα μάτια πόλων μαρτύρων  και των σωματοφυλάκων ο Α. Ιβανόβ έχασε την τελευταία του πνοή απο την δράση του πολυ δυνατού δηλητήριου και όχι απο τον πνιγμό . 
   Οι γιατροί δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι και ο 37 – χρόνος νέος άνθρωπος υπέκυψε στον θάνατο . Αυτος ο θάνατος εκτός απο το θρήνο των γονέων έγινε και η πιο δυνατή δοκιμασία για το » δυναμικό » τμήμα της Ρωσικής ελίτ  μέσα στα τελευταία 14 χρόνια .

   Αυτος ο θάνατος είχε πολυ συγκεκριμένο και δυνατό λόγο . Όταν θέλουν να πιέσουν έναν αντιστεκόμενο, να διελύσουν την βούληση του, – σκοτώνουν τα παιδιά του . Έτσι κάνανε και στον Γκουτσιρίεβ.
   Όταν θέλουν να καθαρίσουν την πορεία , εξαφανίζουν τους αντιπάλους.
   Όπως ξέρουμε ο Σ. Ιβανόβ δεν ήταν αντίπαλος, αλλα ήταν πολυ αναμιγμένος σε όλα τα τρέχοντα σημαντικά γεγονότα στην Ρωσία και ενοχλούσε πολύ αυτούς που άρχισαν δικό τους παιχνίδι.
   Όλη η αλυσίδα γεγονότων έμοιαζε να φέρνει καινούργιες ισορροπίες μέσα στην κυβερνώντα ελίτ της χώρας μας όπου το Βατικανό και οι Ρότσιλντς έχουν περάσει σε ανοικτή επίθεση.

   Στις 17 οκτομβρίου ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Β.Β. Πούτιν επισκεφτείτε την Σερβία, όπου γίνεται δεκτός με τεράστιο σεβασμό και η συζήτηση χωρίς την παρουσία των ΜΜΕ κράτησε τόσο πολυ ώρα που η καγκελάρισα της Γερμανίας κα. Α. Μέρκελ άρχισε να εκνευρίζεται φανερά, αλλα παρ´ολα αυτά έκανε υπομονή για να συναντήσει τον Β. Πούτιν έστω και με μεγάλη καθυστέρηση.

   Τι το τόσο σημαντικό έχει αυτη η συζήτηση στην Σερβία ; Ήταν τόσο σημαντική ώστε ο Πούτιν  άλλαξε τους χρόνους συναντησης στην Ιταλία με την Α. Μέρκελ και τον Σ. Μπερλουσκόνη. Εκπλικτικό, αλλα τρεις εβδομάδες μετα απο αυτή την συνάντηση στην Βελγκράδη με μεγάλο θρίαμβο επιστρέφει στη Πατρίδα ο Β. Σέσελ και υπόσχεται φοβερές αποκαλύψεις ύστερα απο ενδεκαχρόνη παραμονή του στην Χάγη .

   Η ίδια η επιστροφή του Β . Σέσελ  ειναι τεράστια ήττα του δικαστηρίου της Χάγης σχετικα με την υπόθεση της πρώιν  Γιουγκοσλαβίας, μάλλον πρέπει να περιμενουμε την απελευθέρωση τον Ρ.Καρατζίτς και τον Ρ. Μλάντιτς οι οποίοι ειναι ικανοί να αλλάξουν την σημερινή σερβική εξουσία. Τέτοια γεγονότα δεν ειναι καθόλου τυχαία αλλα ενια συνέπεια κάποιων μεγάλων αλλαγών στη πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Μ.Βρετανίας. 
   Ειδικά αν λογαριάζει η ακραία αντιπάθεια της Γερμανίας πρός την Ρωσία η οποία ήταν πάντα με το μέρος της Σερβίας.

   Συνεπώς , το Βατικανό και οι Ρότσιλντς άρχισαν το σχέδιο για την αποσταθεροποίηση της Γερμανίας , και ο Β. Πούτιν σκόπιμα έκανε την Α.Μέρκελ να περιμένει. Όμως μέσα σε αυτή τη λογική υπάρχει μια ανωμαλία – θάνατος του Κριστόφ ντέρμπι Μαρζερί  21-10-2014.
   Ήταν φανερό ότι το χτύπημα δεν ήταν στον Πούτιν αλλα στην κοντινή αυλή του στα πρόσωπα των Γ. Τίμτσενκο, Λ. Μιχελσόν και Ι.Σέτσιν οι οποίοι είναι στενά συνδεδεμένοι με τον Σ. Ιβανόβ -αρχηγού του δυναμικού τμήματος του κρεμλίνου. Ακολουθισε το δεύτερο χτύπημα – ο θάνατος του υιού του Σ.Ιβανοβ. Γιατι άραγε ;

   Η Παρουσία του Σ.Ιβανόβ ήταν πάντοτε συνδεδεμένη με πολύ αποτελεσματικές αποφάσεις και αντικονφορμιστικό τρόπο κυβέρνησης που ήταν επικίνδυνο για τους φιλελεύθερους της εξουσίας , πρωτ´απ όλα των Α.Τσουμπάϊς, Α.Κούντριν, Δ.Α. Μεντβέντεβ και όλου του τμήματος της Ανώτατης Οικονομικής Σχολής ( ВШЕ). Αυτοί ελέγχουν όλη την οικονομία της Ρωσίας . Αν συμπληρώσουμε την λίστα με το όνομα του Γ. Γκρέφ ο οποίος συναντιέται στην Μόσχα με τον Χ. Κισσεντζερ με » κλειστές πόρτες » , μπορούμε να έχουμε μια εικόνα του αργού πραξικοπήματος που γίνεται αυτη την εποχη στην Μόσχα 

   Ας θυμηθούμε την υπόθεση του Α. Συτσέβ, η οποία δημιουργίες τέτοιο απόηχο  που ανάγκασε τον Σ.Ιβανοβ να παρετηθεί το 2007 απο την θέση του υπουργού άμυνας και στην θέση του να μπεί ο Α.Σερντιουκόβ.
   Ο τελευταίος έκανε ανο κάτω τις ΕΔ  της Ρωσικής Ομοσπονδίας και τις οργανοσε στο στυλ του ΝΑΤΟ.
   Ποιός είχαν πισω απο τον Πούτιν όταν εκείνος διόρισε τον » εφοριακό » που » σκότωσε το ΥΟΥΚΟΣ του Μ. Χονδορκόβσκι και έδωσε τα περιουσιακά στοιχεία στο ΡΩΣΝΕΦΤ;

   Ξέρουμε ότι το ΥΟΥΚΟΣ άνηκε σους Ρότσιλντς, όπως και τα εργοστάσια και επιχειρήσεις του Ο.Νδεριπάσκι, Μ.Πρόχοροβ και Β.Ποτάνιν.
   Εκεινη την εποχή όμως το προτο βιολί το ´ παιζαν οι Ροκφέλλερς, τα συμφέροντα των οποίων βόλευε περισσότερα  η Ρωσία » του Πούτιν» και υψηλές τιμές στο πετρέλαιο .
   Ακόμα μεγαλύτερη υποχώρηση ήταν ότι όχι μονο ο Ιβανόβ έπρεπε να φύγει, αλλα ακόμα και ο ίδιος ο Πούτιν να παραχωρήσει την θέση του στον Δ. Μεντβέντεβ , πληγώνοντας θανάσιμα τον Σ. Ιβανοβ.
    
   Αλήθεια ! Πιος » πηρε » την Κριμαία, όταν ο Πούτιν επαναληλημένα αρνιώταν την συμμετοχή της Ρωσίας για ισορρόπιση στην Κριμαία και στο επιτυχημένο αποτέλεσμα του δημοψυφισματος;
   Ο επικεφαλής της Κυβερνισης ο Σ.Ιβανόβ  εποπτευόνταν την άριστα σκινοθετημένη επιχείρηση ;
   Αλλα τότε ερχεται η ερώτιση – ποιος έβαλε χέρι στην δημιουργία της Νοβορώσσιας, ποιος συγκράτησε το Κίεβο απο την διάλυση των δημοψηφισμάτων στο Ντονέτσκ και στο Λουγκάνσκ ;

   Όλα τα νήματα οδηγούν στον Σ. Ιβανόβ, το μόνο επίτευγμα του Πούτιν ειναι η μυστικές συνεννοήσεις  με τον Β. Γιανουκόβιτς και η εγγύηση για την ζωη του και τον ουκρανικώ επενδύσεων του  ουκρανού προέδρου.
   Οι εξωτερικές επενδύσεις του Β. Γιανουκόβιτς όπως και του προέδρου της Λευκορωσίας Α.Γ. Λουκασένκο. βρήσκουνται αρκετα μακριά απο την Ουκρανία – στα Αραβικά Εμιράτα όπου έχουν τις επενδύσεις τους πολυ απο τους νεόπλουτους της Ρωσίας.. Δεν ειναι τυχαίο το ταξίδι του Ιβανόβ-τζούνιορ  πρός τα εκεί και όπου και έγινε θύμα της μεγάλης πολιτικής η οποία δεν λιπατε κανένα.

   Δημιουργίματα του Ιβανόβ στην Νοβορώσσια ειναι ο Ι. Στρελκόβ , Ι.Μπέζλερ, Α, Μοζγκοβόϊ και άλλοι . Ο Ι. Στρελκόβ όπως και ο Ι. Μπέζλερ τώρα πια δεν θα γυρίσουν στην Νοβορώσσια ( αν επικρατήσει η τωρινή πολιτική κατάσταση ). Ο Μοζγκοβόϊ ειναι μπλοκαρισμένος και βρίσκεται σε πολυ δύσκολη επιλογή . Και οι σύγχρονες κυβέρνησεις της Νοβορώσσιας προσπαθούν να » μπλαντσάρουν » ανάμεσα απο το Κίεβο και την Μόσχα. Και προσπαθούν να φανταστούμε την μίρα τους μαντέυονυας το λαβύρινθο των ρωσικών ελίτ.
   Πως και γιατί τα πράγματα ήρθαν έτσι ;
    
   Η προσάρτηση της Κριμαίας στην Ρωσία, και η επέκταση του Κρεμλίνου στην Νοβορώσσια όχι μονο ανέβασαν στο άφταστο επίπεδο τον ρωσικό πατριωτισμό, αλλα και δημιούγισαν Ρώσους ήρωες- μαχητές, γύρο απο τους οποίους άρχισαν να μαζεύονται οι ικανές για μάχες δυνάμεις που βάζουν την ιδέα πανω απο τη ζωη τους.
   Και εδώ το Βατικανό και οι Ρότσιλντς  πραγματικά φοβήθηκαν, 
   Η Ρωσία μαζι με την Κριμαία άρχισε να αποχωρεί απο τα πλοκάμια τους.
   Αυτοί υπολόγιζαν ότι με τα γεγονότα στην Κριμαία θα καταφέρουν να κρατήσουν τον Πούτιν στην Εξουσία ακόμα για πολύ καιρό,  δημιουγόντας έτσι προϋποθέσεις για συνεχόμενη χειροτέρευση  της οικονομικής κατάστασης στην χώρα μας.

   Όμως τέτοιος άνοδος του πατριωτισμού, αρχη της δημιουργίας της » Ρωσικής ιδέας » και, το πιο σημαντικό – η ύπαρξη των Ηρώων του πολέμου ικανούς να καθοδηγήσουν τον ρωσικό λαό, πολυ σύντομα άλλαξαν την σταση των εχθρών της Ρωσίας  απέναντι στην τρέχουσα ροή των γεγονότων .
   Στα σχέδια για την Ρωσία  οι εχθροί δεν υπολόγισαν καμία θέση για ήρωες, για αύξηση του ρωσικού πατριωτισμού. Γιατι το FinIntern ( Finational International ) έχει τέλειος διαφορετικά σχέδια για το κράτος μας ήθελαν να εξαφανιστεί  η Ρωσία σαν ανεξάρτητο κράτος μέσα στην φοιτά του εμφυλίου πολέμου.
    
   Όλο το φιλελεύθερο κομμάτι της ελίτ σαν αγωγός  των Ρότσιλντς και του Βατικανού πάντοτε στηριζόταν στην αντιρώσικη , κοσμοπολίτικη θέση, πρόσεχε πολυ για να μην εμφανιστεί κανένας ήρωας ικανός να καθοδήγηση τον λαο..
   Ο Γ. Μποντάνοβ δολοφωνείθικε, ο Β. Κβετσκόβ ειναι φυλακισμένος , οι Στρελκόβ και ο Μπλέζερ ειναι με σπασμένο ηθικό, και ο Σ. Ιβανόβ κταπιεσμένος. Ανθίζει όμως όλη η άμωρφη μάζα  γύρω απο τους Μεντβέντεβ -Ντβορτσακόβ-Σουβάλοβ που Ετοιμάζουνται να πάρουν την θέση του Πούτιν . Γιατι!;

   Το ότι ο Πούτιν ειναι πολύ δημοφιλής ακόμα δεν επιτρέπει να εγκατασταθεί το χάος στην Ρωσία , δεν επιτρέπει να επιδράσει η πτώση του επιπέδου ζωής στην σταθερότητα της χώρας η οποία ( με τα σημερινά δεδομένα) θα διαλύεται πολυ σιγά -τουλάχιστον για 3-5 χρόνια.
   Αυτα τα χρονικά όρια δεν κάνουν σε αυτούς που άρχισαν να τρέχουν το πρόγραμμα για χτίσιμο του Τρίτου Ναού και την εγκατάσταση του Βασιλιά των Ιεροσολίμων.

   Παρεπιπτώντας,  έπαιξαν  αρκετα μεγάλο ρόλο στην καταστροφή του πατριωτισμού και στο ηθικό χτύπημα του Στρελκόβ – Μπέζλερ- Ιβανόβ τα μέλοι της λέσχης του Ιζμπόρσκ: Α. Προχάνοβ, Α. Ντούγκιν και Ν. Στάρικοβ.
   Με τα » στρατηγικά » τους σχέδια που αλλάζουν κάθε μέρα έχουν μπερδέψει πολλούς μαχητές -ήρωες .
   Δεν έπρεπε να γίνει αυτό γιατι τα συμφέροντα της λέσχης του Ιζμπόρσκ 
   συσχετίζονται με τα συμφέροντα του Βατικανού και των Ρότσιλντς.
   Ειναι έγκλημα να μην το γνωρίζει κάνεις.

   Άλλος κύνδινος που αναγκάζει να επισπεύσει ο υπόκοσμος του χρήματος  είναι ο σοσιάλ-δημοκρατικός προσανατολισμός της ομάδας του Σ. Ιβανόβ που υπονοεί τα εξίς:

   Κοινονική και πολυπολική οικονομία με κρατική επιτήρηση .

   Ισοπαλία όλων των ειδών ιδιοκτησίας με  υπεροχή στους όρους πληρωμής της κρατικής ιδιοκτησίας,

   Πολιτικός  έλεγχος και έλεγχος των εργαζομένων σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και διάφορους δημόσιους οργανισμούς,

   Εθνικοποίηση όλων των  επιχειρείσεων στρατηγικής σημασίας , μεγάλων χρηματικών οργανισμών συμπεριλαβάνοντας και την Κεντρική Τράπεζα της Ρωσικής Ομοσπονδίας και επίσης όλου του ορυκτού πλούτου.

    Αναλογική φορολογική κλίμακα , προστασία φτωχών στρωμάτων του λαού, αύξηση της κοινονικής ευθύνης του κράτος .

   Προστατευτισμός ( Protectionism ) στην εξωτερική πολιτική , αλλαγή του Συντάγματος . Διακοπή απο την υπακοή στις διάφορες διαεθνικές συμφωνίες  για δικαιοματα που ειναι εναντίον στην ανεξαρτησία της χώρας μας,
   Δημιουργία τοπικών κυττάρων εξουσίας και ενσωμάτωση τους στο σύστημα της κρατικής εξουσίας.

   Τέτοιες και διάφορες άλλες προτάσεις του τμήματος του Σ. Ιβανόβ και της πατριωτικής κίνησης δεν βολεύει με τίποτα το Βατικανό και υπόλοιπους .
   Γιατι πανω σε αυτα τα θεμέλια μπορει να χτιστεί λαϊκό κράτος που θα αλλάξει εντελώς το τωρινό σύστημα εξουσίας στην Ρωσία.

   Ακόμα και απλή Εθνικοποίηση της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας θα δώσει την αρχή για σοβαρές αλλαγές στην οικονομία και στην πολιτική του κράτους , όπου η τήρηση των πιο πανω προτάσεων θα ειναι το αποτέλεσμα του κρατικού ελέγχου του χρηματικού συστήματος.
   Ακριβός για αυτο το λόγο  το » οικονομικό» τμήμα της Ρωσικής ελίτ στέκουν σαν απόρθητο τείχος  εναντίον οποιασδήποτε αλλαγής και επέμβασης στα (finances) και στο Σύνταγμα του Μπορίς Έλτσιν τα οποία 
   καθιερωθούν την υπεροχή του Βατικανού και τον Ρότσιλντς στη ρωσική πολιτική.

   Γι το ίδιο πράγμα στέκεται και ο Πούτιν που δεν επιτρέπει καμία αλλαγή στο αντιλαϊκό Σύνταγμα.
   Όμως η υπονόμευση των θεμελίων  του κρεμλίνου όλο και αυξάνει τους ρυθμούς της.  Έτσι η ξενόλατρη ελίτ μαζι με την Κεντρική Τράπεζα  άρχισαν να δρούν προληπτικά , γιατι τωρα η αντίσταση είναι εξουδετερομένη μέσα απο αποδιοργάνωση του μπλόκου του Σ. Ιβανόβ.

   Η πτώση της αξίας του ρούβλι, πτώση των εισοδημάτων απο εξαγογές,
   το μπλοκάρισμα απο τους κινέζους της στροφής της Ρωσίας πρός την Ανατολή και μεταφορά ( αναγκαστική ) των περιουσιακών στοιχείων στο Χονγκ Κόνγκ μας πληροφορεί ότι η περίοδος του χάος στην Ρωσία ξεκίνησε.
   Η αδυναμία στο να σταματήσει η » μαιντανοποιήση » της πολιτικής  τελικα δεν κρύβεται ούτε στην αδυναμία αντίστασης στους φιλελεύθερους, ούτε στου πράκτορες  των εχθρών ΑΛΛΑ —–
   —-Στην έλληψη βούλησης πάρα πολλών ανθρώπων στο να αλλάξουν δικη τους θέση και την θέση της Ρωσίας.

   Ατομισμός έχει διαβρώσει τη ρωσική ψυχή, το κυνήγι των εφήμερων » αγαθών του πολιτισμού «, και πιστωτικές αγορές έχουν διαλύσει την χώρα.
   Πατριότης σήμερα έχει καταντίσει να ειναι μια βρισιές, παρ´οτι η Κριμαία -δική μας. Η άνεση και επιτυχία  πήραν θέση της συμπόνιας, πάρα ότι όλοι εξοργίζουνται για τα εγκλήματα του Κιέβου στο Ντονμπάσς .

   Η κοινωνία όλο και πιο πολύ διαλύεται μέσα απο κυνήγι των αγαθών , αυξάνεται το μίσος και αναξιοπρέπεια , ανηθικότητα.
   Όλο αυτο το επικοινωνιακό  μπουκέτο του καπιταλιστικού κόσμου δεν ταιριάζει στο ρώσικο λαό. Ο λαός μας ποτε δεν ζούσε μέσα στους κανόνες του ηθικού ψεύδους  και ψευδοεπιτυχίας. Τέτοιες συνθήκες φέρνουν την αποσύνθεση που έφτασε κιόλας . Πρέπει να αλλάξει ο » πολιτιστικός κώδικας » του λαου μας μέσα απο επιστροφή στις ρίζες μας αλλα σε νεο επίπεδο.
   Πως μπορει να γίνει αυτο; Δυστυχός , η ανασκόπηση την Ρωσικής ιστορίας δεν μας δείχνει άλλο δρόμο εκτός απο το να υποφέρουμε, απο τη αίσθηση ενότητας του λαου σε ένα σώμα ικανό να αντισταθεί στον εχθρό και να ξαναχτίσει τα διαλιμένα .
   Ισχιρή ώθηση για ανάπτυξη της Ρωσίας  συμβαίνει μονο μετα την καταστροφική μάχη για την ύπαρξη, όταν είναι δυνατή η αναθεώρηση των αξιών., όταν ο λόγος μπορει να ανάψει φοιτά στην καρδια του κάθε ρώσου που ειναι έτοιμος να πεθάνει για το μέλλον της χώρας του.
   Ο μεσσιανισμός του ρωσικού λαού δεν προέρχεται απο της άνετες συζητήσεις μετα το βραδινό γεύμα, αλλα απο σκληρές μάχες, απο ξεπέρασμα του εαυτού μας και απο την ανάγκη να προστατέψεις τον πλησίον . Μονο έτσι μέσα απο εργασία και μάχες εμείς οι Ρώσοι μπορούμε να σταθούμε στα πόδια μας για να λάμψει ξανά η νεα Ρωσία η οποία δεν θα γεράσει πουε όπως ο παλαιός κόσμος τις Ευρώπης και Αμερικής.

   Ипатьев К.Ф.(майор ГРУ в отставке)
   Κ.Φ. Ιπάτιεβ

   Μου αρέσει!

   1. Москаль

    ΟΥΤΕ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΝΗΜΑ

    ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
    ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΑΜΟΙΒΗ ΘΕΛΕΙ

    Μου αρέσει!

 6. Ο μόνος τρόπος για να υπολογίσει ο κόσμος ειναι να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι είμαστε ενωμένοι. Αυτό μπορει να γίνει μόνο όταν τα κόμματα δηλώσουν ότι ειναι ενωμένα με κοινό σκοπό, ότι οι ονομασίες ειναι σκαιτες ταμπέλες και μοναδικός προορισμός τους ειναι η ευημερία του Ελληνικού λαού, μόνο έτσι ο λαός θα καταλάβει ότι το μαγαζι ειναι ένα και τα περίπτερα πρωτεύον. Τότε ο κόσμος θα μας πάρει στα σοβαρά και θα μας υπολογίζει, αυτο ειναι κάτι που όλοι οι :φίλοι ας: φοβούνται και με το ξενόδουλου διεφθαρμένο πολιτικό καθεστώς το τορπιλιζουν. Να σταματήσουμε τώρα να σηκώσουμε τις σημαίες των περιπτέρων και να σκεφτούμε την πατρίδα μας τους Ελληνες και το μέλον μας.

  Μου αρέσει!

 7. Τώρα με τη συγκυβέρνηση με το ΣΥΡΙΖΑ να παραγγείλουμε μαχητικά και να καταρρίπτουμε όλα τα αεροψεκαστικά του Δ’ Ράιχ! Δεν θα περάσει ο εθνικοσοσιαλισμός και ο αεροψεκασμός! Ζήτω η τραπεζική Κομιντερν. Ζήτω ο Τσε Γκεβάρα, η Μαρία Δαμανάκη και η Γιάννα.

  Μου αρέσει!

 8. Αν έχετε κότσια εσείς του Ολυμπία πηγαίνετε στη Γερμανία να δηλώσετε Ναζί ή να αρνηθείτε το Ολοκαύτωμα. Και θα δείτε για πότε θα φυλακιστείτε. Αφήστε την αεροψεκαστική προπαγάνδα γιατί σας πήρε ο κόσμος χαμπάρι και με εξαίρεση έναν ΠΠ γελάμε με τις αναρτήσεις σας.

  Μου αρέσει!

  1. Να το ξεκινησουμε ..αλλοιως ?

   Σχεση εχει ΠΟΙΟΣ…και τι καταγωγης ειναι

   που κυβερνα ενα κρατος.

   αν η..καθε Μερκελ ηταν Ελληνικης καταγωγης…

   ας τολμουσες να μιλησεις εναντια στο ολοκαυτωμα (!) της Ελλαδας!

   Ας…τολμουσες να την..αγγιξεις, να την λοιδωρησεις και ξευτυλισεις….

   …αν ειχες τα κοτσια!

   για πγαινε εσυ…στην Β. κορεα…

   και μη…κλαις οταν κλαινε οι αλλοι για τον προεδρο..

   μη γελας οταν γελουν…

   και τα λεμε!

   Να χαιρεσαι Γερμανε την γερμανια σου…

   που να σου λεω….

   τι σημαινει Δημοκρατια…

   μια ζωη ..φασιστες εκει!

   ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ…

   ΟΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ!

   ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ…..ΑΘΑΝΑΤΗ!

   ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟΧΑΖΟΜΑΙ…ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΡΙΝΩ…..

   ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΟΜΠΟΤ!

   Μου αρέσει!

 9. ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ said
  Νοεμβρίου 18, 2014 at 3:54 μμ
  H έκθεση Αγγελόπουλου, που έγινε αμέσως μετά την Κατοχή,δείχνει ότι μαζί με τον νόμιμο τόκο του δανείου κίνησης ανατοκούμενου ανά έτος με κεφάλαιο 160 δισεκατομύρια από το 1944 έως σήμερα ,ανεβάζει το απαιτούμενο ποσό στο ένα τρισεκατομμύριο , εκατό δισεκατομμύρια ευρώ. Αυτό είναι το πραγματικό ποσό, για το οποίο θέλουν να μας βάζουν να κάνουμε συνέχεια υπολογισμούς χωρίς ουσία, αφού δεν έχουν πρόθεση να το πληρώσουν αλλά μηχανεύονται τρόπους για να μην τους δυσφημούμε στην Ευρώπη. Αντίθετα, εμείς πρέπει να τους αποκαλύπτουμε , κι όχι μόνο τους γερμανούς ¨ηγέτες¨, αλλά και τους συμμάχους τους , τους αγγλοσάξωνες και τους Αμερικάνους που ενώ τους ενισχύουμε με την συμμετοχή μας στο ΝΑΤΟ, αυτοί συνεχίζουν να συμπεριφέρονται αποικιοκρατικά (επτάχρονη δικτατορία, Κυπριακό, Ίμια κλπ.)
  Η πρώτη απάντησή μας σ΄αυτούς, πρέπει να είναι το άμεσο μποϋκοτάζ των προϊόντων τους, που τώρα δεν απολαμβάνουν σοβαρού ελέγχου ποιότητας από την χώρα μας, ενώ πωλούνται σε πολύ υψηλότερες τιμές από τις άλλες χώρες.
  Μετά, ακολουθεί η διεκδίκηση των αποζημιώσεων που βασικά πρέπει να καλύπτουν την κοινωνική μέριμνα και τον αξιόμαχο εξοπλισμό των ενόπλων δυνάμεων.
  Τρίτον, η δημιουργία των εργοστασίων που είχαν καταστραφεί και των οποίων η αξία θα ήταν της μισής δυναμικής των ήδη λειτουργούντων γερμανικών εργοστασίων, οι μετοχές των οποίων θα ήταν αμεταβίβαστοι τίτλοι 10 εκατομμυρίων κατοίκων και άλλων 10 εκατομμυρίων ομογενών Ελλήνων.
  Τέταρτον, η επιστροφή των κλεμμένων αρχαιοτήτων αλλά και της 70 χρονης απωλεσθείσας αξίας εκμετάλλευσής τους από τα ελληνικά μουσεία.
  Πρέπει να ενισχύσουμε εθελοντικά την προσπάθεια που κάνει το Εθνικό Συμβούλιο για την Διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών που πρέπει να επανδρώσουμε.

  Απάντηση

  Μου αρέσει!

 10. Η Ρωσία με την Ιταλία και την Γαλλία εξόπλισαν τον Κεμάλ, λίγο προσοχή σε αυτά που γράφεις φίλε… Η Ελλάδα πρέπει να είναι ένα αδέσμευτο – ανεξάρτητο εθνικό κράτος, η φυσική της συνέχεια είναι οι αλησμόνητες
  πατρίδες και καμιά Ρωσία.

  Μου αρέσει!

  1. Αλλιως στα μαθανε φιλε ,Σε εβαλαν να λες Εθναρχες τους προδοτες και να φυλακιζεις ηρωες.Μαθε γιατι σε προδοσαν και τοτε και τωρα οι γραικυλοι και μην ριχνεις το αναθεμα αδικα σε αλλες χωρες και σε αλλους λαους
   Ελευθέριος Βενιζέλος…Το απόλυτο κάθαρμα

   Το απόλυτο κάθαρμα της ελληνικής ιστορίας. Ο «ελάχιστος» της ελληνικής ιστορίας. Ο «εθνάρχης» των γραικύλων. Ο ιδρυτής του Κολεγίου Αθηνών. Ο θείος του Μητσοτάκη. Ο πιο πιστός λακές της Βρετανίας στη νοτιοανατολική Ευρώπη.

   Γιατί είμαστε τόσο σκληροί μ’ αυτόν; Γιατί απλούστατα είμαστε Έλληνες και λατρεύουμε τον Μέγα Αλέξανδρο. Ο Βενιζέλος έκανε τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που έκαναν τον Αλέξανδρο Μέγα. Μόνον αν καταλάβει κάποιος την σχέση μεταξύ των πεπραγμένων τους, μπορεί ν’ αντιληφθεί την αθλιότητά του. Ο Αλέξανδρος έγινε ο μέγιστος του ελληνικού κόσμου, γιατί πήρε έναν μικρό λαό και έναν μεγάλο πολιτισμό και τους έκανε παγκόσμιους. Πήρε έναν λαό και με αυτόν στελέχωσε μια αυτο­κρατορία. Πήρε έναν λαμπρό πολιτισμό και τον χάρισε στους λαούς. Ο Βενιζέλος πήρε αυτόν τον παγκόσμιο λαό και τον έβαλε σε μια εθνική «κονσέρβα».

   Τον περιόρισε στα περιορισμένα όρια, που κάποτε «έπνιγαν» τον Αλέξανδρο. Όρια, τα οποία ήταν κι αυτά θέμα τύχης που τα εξασφάλισε, γιατί μέχρι την τελευταία στιγμή υποσχόταν στους Βούλγαρους ως δώρο τη Μακεδονία και τη Θράκη. Ένα δώρο το οποίο οι Βούλγαροι θα το εξασφάλιζαν εύκολα, αν πολεμούσαν εναντίον των Γερμανών στο πλευρό της Βρε­τα­νίας. Παζάρευε τα πάντα και με τους πάντες, αν αυτό βόλευε τους Βρετανούς.
   Όπου υπήρχε ελληνισμός, τον κατέστρεψε ο Βενιζέλος. Κατέ­στρεψε έναν λαό με αιώνια και δυναμική παρουσία σε όλο τον χώρο της πάλαι ποτέ βυζαντινής αυτοκρατορίας. Παρουσία αιώνων στην Ασία τερματίστηκε με τον πιο βίαιο και άδοξο τρόπο. Όλα αυτά τα έκανε, γιατί απλούστατα αυτά συνέφεραν τη Βρετανία. Όπου υπήρχε Ελληνισμός, τον κατέστρεψε. Με μέσον την εξουσία στο ελληνικό εθνικό κράτος κατέστρεψε τα πάντα. Με αυτήν την εξουσία κατέστρεψε τον ελληνισμό. Έβαλε την Ψωροκώσταινα να επιτεθεί στη Μικρά Ασία, για να προκαλέσει το μίσος των γηγενών αλλόθρησκων εναντίον των Ελλήνων. Το αποτέλεσμα ήταν η μικρασιατική καταστροφή. Το «ξερίζωμα» του ελληνισμού από εκείνον τον χώρο.
   Όμως, αυτό το τεράστιο έγκλημά του δεν ήταν και το μοναδικό. Δεν αρκούσε στους Βρετανούς να καταστρέψουν τον ελληνισμό της Μικράς Ασίας. Τους ενοχλούσε και ο ελληνισμός του Πόντου. Τους ενοχλούσε η ακμή του ελληνισμού των παραλίων της Σοβιε­τικής Ένωσης. Τι έκαναν; Χρησιμοποίησαν και πάλι τον δούλο τους. Ο Βενιζέλος έστειλε στράτευμα στη Ρωσία, για να ενισχύσει την αντεπανάσταση. Πιο μεγάλο στράτευμα ακόμα και από εκείνα των μεγάλων δυνάμεων. Το αποτέλεσμα; Ο ελληνι­σμός προκά­λεσε τους μπολσεβίκους και έπεσε στη δυσμένεια του καθεστώτος του Στάλιν. Έτσι σε μια νύχτα τον έβαλαν στα τρένα και βρέθηκε μια «ανάσα» σε απόσταση από την Κίνα.
   Αυτός ο καταστροφέας του παγκόσμιου ελληνισμού ήταν επιπλέον και «δημοκράτης». Τις περισσότερες φορές που κυβέρ­νησε τον τόπο, το έκανε πραξικοπηματικά. Η μέθοδός του ήταν πάντα η ίδια. Αφού δρομολογούσε την κατάσταση με τον τρόπο που συνέφερε τη Βρετανία, εγκατέλειπε τη χώρα, για να μην χρεωθεί τις ευθύνες. Πάντα εκ του ασφαλούς. Ακόμα και το σπίτι όπου κατοικούσε ήταν «μεσοτοιχία» με τη βρετανική πρεσβεία. Πάντα μία «πόρτα» τον χώριζε από τους προστάτες του από τον κίνδυνο να πληρώσει τις προδοσίες του. Αυτός μεθόδευε τις καταστροφές και άλλοι τις «πλήρωναν» ακόμα και με τις ζωές τους. Ένα «παιχνίδι» δημιουργίας προβλημάτων και αποποίησης των ευθυνών του, που συνεχίστηκε και από τους επιγόνους του.
   Αυτοί οι επίγονοι κυβέρνησαν τον τόπο με πλήρη υποταγή στους Αγγλοσάξονες και των δύο πλευρών του Ατλαντικού ωκεανού. Η ειρωνεία είναι ότι τον κυβέρνησαν, εκμεταλλευόμενοι αντανακλαστικά του λαού, τα οποία οι ίδιοι προκάλεσαν. Αυτοί μας οδηγούσαν στις καταστροφές και οι ίδιοι «έδειχναν» υπευθύνους. Με το σύνθημα …»ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά» κυβέρνησαν οι επίγονοι του Βενιζέλου. Οι διάδοχοι του Βενιζέλου ήταν αυτοί οι οποίοι μεθόδευσαν το σύνολο των όσων στη συνέ­χεια απέδωσαν στους «δεξιούς» και τους έδωσαν τη δυνατό­τητα να τους «καταγγείλουν».
   Εδώ πρέπει να προσέξει ο αναγνώστης, γιατί αυτό το οποίο θα πούμε είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Η Δεξιά ήταν πράγματι αυτή που καλά κάνει και θυμάται ο λαός τι ήταν. Ήταν μια παράταξη, που την έλεγχαν λακέδες της Δύσης. Από τον διορισμένο βασιλιά μέχρι τους αυλοκόλακές του. Το θέμα εδώ είναι άλλο. Το θέμα είναι ποιος καταγγέλλει αυτούς τους λακέδες. Το θέμα είναι να μην «δουλεύουν» τον λαό οι υπόλοιποι, που παριστάνουν τους «δημ­οκράτες». Αυτό λέμε. Η ηγεσία της Δεξιάς ήταν αυτό που ήταν και το έδειχνε. Δεν το έκρυβε. Η ηγεσία της άλλης «παράταξης» ήταν διορισμένη ακριβώς με τον ίδιο τρόπο από τους ίδιους Δυτικούς και παρίστανε την προοδευτική. Αυτή έκρυβε τα αφεντικά της.
   Αυτό το παιχνίδι των φασιστών και των λακέδων της Δύσης ήταν που παγίδευε τον λαό. Το σύνολο των ηγετών της λεγόμενης Αριστεράς ήταν απόλυτα ελεγχόμενο από τους Δυτικούς. Από τον Βενιζέλο, ο οποίος κατέστρεψε τον παγκόσμιο ελληνισμό, μέχρι τον Παπανδρέου, ο οποίος μας έβαλε στον εμφύλιο πόλεμο, όλοι τους ήταν λακέδες της Δύσης. Ακόμα και η ηγεσία του ΚΚΕ έσωσε το τομάρι της, όταν οι φουκαράδες βασανίζονταν στα ξερονήσια. Οι Δυτικοί είχαν στήσει τέλεια το παιχνίδι. «Νομιμοποιούσαν» τη μία ηγεσία, για να παγιδεύει τον λαό η άλλη. Χρέωναν τα πάντα στη «Δεξιά», για να κάνει τη βρόμικη δουλειά η ηγεσία της «Αριστεράς». Αυτό ήταν το όλο παιχνίδι.
   Το παιχνίδι του καλού και του κακού μπάτσου. Οι ιμπεριαλιστές έκαναν τον έναν να φαίνεται σαν κακός μπάτσος και τον άλλο τον άφηναν να παριστάνει τον καλό. Τον έναν τον «χρέωναν» με τις αποφάσεις που εμφανώς τους βόλευαν και στον άλλο επέτρεπαν να «διαμαρτύρεται». Ο δεξιός ήταν επισήμως ο «κακός» και ο αριστερός εξ αντανακλάσεως ήταν επίσης επισήμως ο «καλός». Με τον τρόπο αυτόν ο λαός διχαζόταν και δεν έβλεπε ότι και οι δύο είναι «μπάτσοι» της ίδιας εξουσίας. Δεν έβλεπε ότι όλοι τους ήταν «διορισμένοι» από τους ξένους.
   Λακέδες ηγούνταν όλων των παρατάξεων και ο λαός έβλεπε ό,τι του έδειχναν. Ο αγγλόδουλος Βενιζέλος κέρδισε εκλογές, παριστάνοντας τον εχθρό τού επίσης αγγλόδουλου Βασιλιά. Το ίδιο έκανε και ο αμερικανόδουλος Ανδρέας παριστάνοντας τον εχθρό με την επίσης αμερικανόδουλη Δεξιά. Παρέσυρε τον λαό στην επιλεκτική μνήμη. Αυτό ήταν το παιχνίδι των «μπάτσων». Ο λαός «θυμόταν» ότι για όλα φταίει η «Δεξιά», ενώ τις επικίνδυνες μεθοδεύσεις πάντα τις περνούσαν από την άλλη πλευρά.
   «Ξεχνά» ο λαός ότι το περίφημο «πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων», που ζητούνταν από τους κομμουνιστές, ήταν βενιζελικής εμπνεύσεως. «Ξεχνά» ο λαός ότι ο μεγάλος κατοχικός λιμός, που αποδεκάτισε τους Αθηναίους, ήταν επιλογή των αφεντικών του Βενιζέλου. «Ξεχνά» ο λαός ότι επίγονος του Βενιζέλου ήταν αυτός ο οποίος προκάλεσε τον εμφύλιο. «Ξεχνά» ο λαός ότι επίγονος του Βενιζέλου ήταν αυτός ο οποίος μας οδήγησε στη Χούντα. «Ξεχνά» ο λαός ότι ο ίδιος επίγονος είναι αυτός ο οποίος μας οδήγησε στη σημερινή αθλιότητα της Νέας Τάξης. «Ξεχνά» ο λαός ότι «παιδιά» του Βενιζέλου είναι αυτοί οι οποίοι σήμερα θέλουν να επιβληθεί το σχέδιο Ανάν στην Κύπρο. «Ξεχνά» ο λαός ότι αυτά τα «παιδιά» σήμερα ξεπουλάνε το δημόσιο κεφάλαιο.
   Αυτός ήταν ο «μέγας» εθνάρχης των Ελλήνων. Ένας «εθνάρ­χης», του οποίου ακόμα και η καταγωγή είναι αμφισβητήσιμη, εφόσον πολλοί ισχυρίζονται ότι ήταν Εβραίος. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε πρόκειται για τη μεγαλύτερη συνομωσία κατά του ελληνισμού. Τη μεγαλύτερη προδοσία του. Μια προδοσία η οποία συνεχίζεται, εφόσον την ίδια πολιτική ακολουθούν και οι φυσικοί επίγονοί του. Ποτέ δεν έχασαν τα καίρια πόστα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής. Ποτέ δεν έπαψαν να είναι οι «κολλητοί» των Αγγλοσαξόνων στην περιοχή.
   Ο Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός και υπουργός εξωτερικών κατέστρεψε τον ελληνισμό της Βόρειας Ηπείρου. Το ίδιο επιχειρεί να κάνει σήμερα και η κόρη του με τον ελληνισμό της Κύπρου. Βιάζεται να επιβάλει το σχέδιο Ανάν, ακόμα και με πραξικοπημα­τικό τρόπο, επιχειρώντας μέχρι και ανατροπή του νόμιμου Προέδρου της Κύπρου. Μια οικογενειακή συμμορία έχει κάνει στον Ελληνισμό περισσότερη ζημιά από όλους τους «Εφιάλτες» μαζί.

   Μου αρέσει!

   1. Οταν θα εξαφανιστούν οι άνθρωποι με τα μαύρα (παπάδες-μοναχοί) από την Ελλάδα, θα δουνε οι έλληνες ξανά πρόοδο. (Κάντ). Από τότε που το εγραψε στα ίδια είμαστε.

    Μου αρέσει!

 11. ΣΥΜΦΩΝΟ ΡΙΜΠΕΝΤΡΟΦ ΜΟΛΟΤΟΦ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ..ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ .
  ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑς ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΡΙΜΠΕΝΤΡΟΦ ΜΟΛΟΤΟΦ ΕΝΩ ΞΕΧΝΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΡΑΓΕ Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΑΕΙς …

  ….Την περίοδο από τον Ιούνη έως τον Αύγουστο του 1939 πραγματοποιήθηκαν μια σειρά διαπραγματεύσεις μεταξύ Γερμανίας και Βρετανίας, κατά τις οποίες η πρώτη υποσχέθηκε να σεβαστεί την ακεραιότητα της βρετανικής αυτοκρατορίας, η δε δεύτερη παραχώρησε στο Χίτλερ ελευθερία κινήσεων στην Ανατολή. Οι συνομιλίες περιστράφηκαν γύρω από δύο κυρίως άξονες: α) τον καθορισμό σφαιρών επιρροής και β) τη διπλωματική απομόνωση της ΕΣΣΔ.
  Ο Harold Ickes, επιτετραμμένος των Εσωτερικών Υποθέσεων των ΗΠΑ, έγραφε την εποχή εκείνη στο ημερολόγιό του: «Η Αγγλία ήλπιζε να προκαλέσει σύγκρουση ανάμεσα στη Ρωσία και τη Γερμανία και να μη διακινδυνέψει η ίδια […] Η Γαλλία θα αναγκαστεί επίσης να απαρνηθεί την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη προς όφελος της Γερμανίας, ελπίζοντας να τη δει να εμπλέκεται σε πόλεμο με τη Σοβιετική Ενωση».
  H. L. Ickes: «The Secret Diary of Harold Ickes», τ. 2, 1936 – 1939 (London: Weindenfeld & Nicolson, 1955), page 704.
  Και ενώ η Γερμανία προήλαυνε προς ανατολάς και ούτε μια τουφεκιά δεν είχε ριχτεί από πλευράς των Συμμάχων, παρότι «επισήμως» της είχαν ήδη κηρύξει τον πόλεμο (ο λεγόμενος «παράξενος πόλεμος»), έλαβε χώρα η σοβιετοφινλανδική σύρραξη. Στο πλευρό της κυβέρνησης της Φινλανδίας (η οποία σημειωτέον συντάχθηκε στη συνέχεια με τις δυνάμεις του άξονα) έσπευσαν όλοι: Αγγλία, Γαλλία, ΗΠΑ και φασιστική Ιταλία συνέδραμαν με στρατιωτικό υλικό, ενώ παράλληλα προετοιμαζόταν και η αποστολή εκστρατευτικού σώματος. Το τελευταίο δεν έφτασε ποτέ αφού επήλθε η νίκη του Κόκκινου Στρατού.
  Ενα γκολικό δημοσίευμα του 1943 θα σχολιάσει σχετικά με την υπόθεση: «Στα τέλη του 1939-1940 αποτυγχάνει η πολιτική και στρατιωτική συνωμοσία των Τσάμπερλεν και Νταλαντιέ που σκοπό είχε να προκαλέσει μια ανατροπή της κατάστασης σε βάρος της Σοβιετικής Ενωσης και να μπει τέλος στην αντιπαράθεση ανάμεσα στην αγγλογαλλική συμμαχία και τη Γερμανία μέσω ενός συμβιβασμού και μιας αντι-Κομιντέρν συμμαχίας. Η συνωμοσία αυτή συνίστατο στην αποστολή ενός αγγλογαλλικού εκστρατευτικού σώματος για να βοηθήσει τους Φινλανδούς και η επέμβασή του θα προκαλούσε μια εμπόλεμη κατάσταση με τη Σοβιετική Ενωση».
  Aποσιωπούνται ι οι αλλεπάλληλες ειρηνευτικές προσπάθειες της ΕΣΣΔ, που έλαβαν χώρα στην αυγή του πολέμου. Ενδεικτικά μόνο : Το Μάρτη του 1939 η σοβιετική κυβέρνηση πρότεινε στη Γαλλία, στην Αγγλία, στην Πολωνία, στη Ρουμανία και στην Τουρκία τη σύγκληση διάσκεψης με αντικείμενο την αντιμετώπιση μιας ενδεχομένης γερμανικής επίθεσης. Η Αγγλία αρνήθηκε και η διάσκεψη δεν έγινε ποτέ. Χωρίς αποτέλεσμα ήταν και η νέα πρόταση της ΕΣΣΔ στις 27 Μάη προς Γαλλία και Αγγλία για την οργάνωση ενεργούς αμοιβαίας βοήθειας εναντίον κάθε επιθετικής ενέργειας στην Ευρώπη. Το ίδιο και στις 23 Ιούλη. Επίσης, το Μάη του 1939, η ΕΣΣΔ προσέφερε στρατιωτική βοήθεια στην πολωνική κυβέρνηση σε περίπτωση πολέμου. Η απάντηση της τελευταίας υπήρξε αρνητική (ενώ ταυτόχρονα επικροτήθηκε από τη Γαλλία και την Αγγλία). Οι προθέσεις των «Δημοκρατιών» -όπως διαπιστώσαμε ήδη- ήταν άλλες.
  Επίσης, γνωστοποιούν τις «φιλικές σχέσεις Χίτλερ – Στάλιν που επισφραγίστηκαν με τον από κοινού διαμελισμό της Πολωνίας».
  Για να γίνει πειστική αυτή η εκτίμηση, σκοπίμως υποβαθμίζεται ως προς τη σημασία άλλα και το περιεχόμενό της η Συμφωνία του Μονάχου μεταξύ Γαλλίας, Αγγλίας, Γερμανίας και Ιταλίας, η οποία είχε προηγηθεί. Αλλωστε, η Συμφωνία του Μονάχου ήταν η διπλωματική πλευρά της επιδίωξης των «Αστικών Δημοκρατιών» η Γερμανία να είναι ο εισβολέας στην ΕΣΣΔ.
  Με την απόκρυψη όλων των ιστορικών δεδομένων που παραθέσαμε, στη συνείδηση των ανθρωπων διαστρεβλώνεται ο -αναγκαστικός για την ΕΣΣΔ- αμυντικός χαρακτήρας του Συμφώνου «Μολότοφ – Ρίμπεντροφ».
  Το γεγονός ότι η σοβιετική πολιτική ήταν «κατά κύριο λόγο αμυντική, βασιζόμενη στο φόβο μιας ενδεχόμενης επίθεσης των Συμμάχων ή άλλων σχετιζόμενων δυνάμεων», επιβεβαιώνεται, μεταξύ άλλων, από πληθώρα διπλωματικών πηγών και αρχειακού υλικού της εποχής.
  Οι δε πολεμικές προετοιμασίες της Βρετανίας εναντίον της ΕΣΣΔ σε περίπτωση εμπλοκής της τελευταίας σε πόλεμο με τη Γερμανία είναι επίσης καταγεγραμμένες με σαφήνεια και λεπτομέρεια στα αρχεία του Foreign Office.

  Το Σύμφωνο «Μολότοφ – Ρίμπεντροπ» ήταν το μοναδικό μέσο άμυνας που είχε απομείνει στη Σοβιετική Ενωση δεδομένων των συνθηκών. Εξασφάλισε στη χώρα 21 πολύτιμους μήνες ειρήνης, που κατόπιν αποδείχτηκαν ανεκτίμητοι στην πολεμική της προετοιμασία ενόψει της αναπόφευκτης γερμανικής επίθεσης.

  Οι ρωσσοι αμυνθήκαν υπερ. βωμών και εστιών ήταν πατριωτικος πόλεμος . .

  Γιατι νομίζετε ότι εξαπολυθεί Επίθεση τωρα εναντίον της Ρωσίας ? Η Ιστορία επαναλαμβάνεται ?

  Ποιες είναι εκείνες οι δυναμεις σήμερα που επιθενται στην Ρωσία και την βαζουν εμπαργκο ?

  Ο Βλαντίμιρ Πούτιν έχει θέσει τα τελευταία χρόνια την καλλιέργεια του ρωσικού πατριωτισμού στο κέντρο της πολιτικής του.

  «Η νίκη επί του ναζισμού επιτεύχθηκε με τίμημα τεράστιο αριθμών θυμάτων και δεινών. Και δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κανέναν να λησμονήσει ή να χειραγωγήσει για πολιτικούς λόγους τη συμβολή του λαού μας στη σωτηρία του κόσμου από τις απειλές υποδούλωσης στον φασισμό», εχει δηλωσει ο υπουργός Αμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σόιγκου.

  Ρε μπας και είναι μπολσεβίκος ?

  Μου αρέσει!

  1. Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

   Η εισβολή της Γερμανίας στην Πολωνία ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου 1939 και ουσιαστικά σηματοδότησε την έναρξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

   Η εισβολή πραγματοποιήθηκε μία εβδομάδα μετά την υπογραφή του συμφώνου Ρίμπεντροπ-Μολότωφ μεταξύ Γερμανίας και Σοβιετικής Ένωσης.

   17 ημέρες μετά την έναρξη της γερμανικής εισβολής,

   και στα πλαίσια του συμφώνου αυτού, ακολούθησε η σοβιετική εισβολή.

   Στις 6 Οκτωβρίου 1939 η Πολωνία είχε πλέον υποταχθεί πλήρως.

   αχαχαχαχαχαχα…………

   Μου αρέσει!

   1. Δεν απαντάς για την Πολωνία…και ρίχνεις την μπάλα στην κερκίδα κύριε ΝΤΑΝ ΝΤΑΝ ΝΤΑΝ.. Δώστε και μια απάντυση για το τι έγινε στο δάσος του Κατυν στην Πολωνία από τους φιλειρηνιστές Σοβιετικούς.

    από τη βικιπαίδια:

    Σφαγή του Κατύν (γερμανικά: Massaker von Katyn, πολωνικά: zbrodnia katyńska, ρωσικά: Катынский расстрел) ονομάζεται το έγκλημα των μαζικών εκτελέσεων χιλιάδων Πολωνών αξιωματικών, αστυνομικών, διανοούμενων, πολιτικών κρατουμένων και αιχμαλώτων πολέμου, που διαπράχθηκε από τη μυστική αστυνομία Λαϊκό Κομισαριάτο Εσωτερικών Υποθέσεων (γνωστότερο από τα αρχικά NKVD ως Νι-Κα-Βε-Ντε) της Ε.Σ.Σ.Δ.[1][2][3] κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, και συγκεκριμένα από τις αρχές Απριλίου μέχρι τα τέλη Μαΐου του 1940. Η Ε.Σ.Σ.Δ. ισχυριζόταν επίσημα ότι ο Γκαίμπελς χρησιμοποίησε το γεγονός προπαγανδιστικά [4]. Ο τόπος της σφαγής ανακαλύφθηκε από Γερμανούς κατά την προέλασης τους στην Ε.Σ.Σ.Δ. εφαρμόζοντας την τακτική του κεραυνοβόλου πολέμου.

    Μου αρέσει!

   2. από την ίδια πηγή (βικιπαίδια) και βέβαια μπορεις να ανατρέξεις και σε άλλες ιστορικές πηγές όπως αυτές αναγράφονται στο παρακάτω κείμενο:

    Η Σοβιετική Ένωση αρνήθηκε οποιαδήποτε ευθύνη, επιρρίπτοντας τη στη Ναζιστική Γερμανία μέχρι το 1990, όταν επισήμως αναγνώρισε και καταδίκασε το έγκλημα εκ μέρους της NKVD[9][10], όπως και μεταγενέστερες προσπάθειες συγκάλυψής του[11]. Το 2008 τα ρωσικά δικαστήρια προχώρησαν σε αποχαρακτηρισμό των σχετικών σοβιετικών αρχείων και το 2010 η Ρωσία αναγνώρισε πως η σφαγή του Κατύν διαπράχθηκε με εντολή του Ιωσήφ Στάλιν και της σοβιετικής ηγεσίας[1]. .

    Μου αρέσει!

 12. Ως πότε θα ασχολούμαστε με το τι είπε και τι έκανε αυτή η θλιβερή μαριονέτα του Σιωνισμού…η Μέρκελ !

  Πάντως αν είναι να ασχολείστε μαζί της…ας επισημαίνετε και το προφανές και αυταπόδεικτο γεγονός…πως ό,τι λέει και κάνει η συγκεκριμένη…υπηρετεί τα συμφέροντα του Σιωνισμού !!! Το γεγονός ότι δεν το επισημαίνετε…συν το γεγονός ότι επαναλαμβάνετε το γνωστό ψωμοτύρι του Εθνικοσοσιαλισμού αποπροσανατολίζει και οδηγεί σε εσφαλμένα συμπεράσματα τους αναγνώστες !

  Μου αρέσει!

 13. Απο την μεγαλειωδη υποδοχη στο Βελιγραδι σημερα του ηρωα Sheshelj απο το Νταχαου της Χαγης με τις δικες παρωδια του δολοφονημενου Μιλοσεβιτς και των ηρωων Μπλαντιτς και Καραζιτς .Ο λαος της Σερβιας με σημαιες Σερβικες ,Ρωσικες και της Νοβορωσιας το κονταρι καρφι στην βρωμοκωλαρα της χοντρης γριας του Βερολινου ,.τρομος και σαστιμα στους εγχωριους ταγματασφαλιτες και χαφιεδες.γερμανοτσολιαδες.

  Μου αρέσει!

 14. Η Μέρκελ έχει εφιάλτες και αϋπνίες από τον κόκκινο στρατό!!!!!

  Μετά την συμφωνία της Γιάλτας , μόνο η Αμερική διατηρεί σήμερα την παγκόσμια ισχύ της και ακολουθεί η Αγγλία που βασικά είναι ένα με την Αμερική.

  Η Ρωσία -Σοβιετική ένωση ,με το καθεστώς που είχε , έμεινε πίσω και διασπάστηκε σαν Σοβιετική ένωση και σήμερα υπάρχουν η Ρωσία και ανεξάρτητες Δημοκρατίες .

  Είδαμε και σε τι κατάσταση ήταν τα κράτη που ήταν υπό την επιρροή της. Το ανατολικό μπλοκ κατέρρευσε όταν ο κόσμος δεν είχε να φάει.

  Στην Αγγλία-Ηνωμένο Βασίλειο , με το τελευταίο δημοψήφισμα , αποδείχτηκε ότι τα κρατίδια , θέλουν να παραμένουν σαν μέλος μιας μεγάλης χώρας και να έχουν όμως και αυξημένες αρμοδιότητες τα τοπικά κοινοβούλια.

  Θα περίμενε κανείς ότι οι χώρες της πρώην Σοβιετικής ένωσης , να σχηματίσουν τουλάχιστο κάτι αντίστοιχο σαν την ΕΟΚ , την Ευρωπαϊκή ένωση. Δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι τέτοιο ή ίσως δεν φαίνεται.

  Δεν έχει ακουσθεί , ότι στις ΗΠΑ , κάποια πολιτεία , να θέλει να ανεξαρτητοποιηθεί.

  Η Ρωσία έχει το εκτόπισμα (σύμφωνα με τους ειδήμονες) της Ισπανίας και στη καλύτερη περίπτωση το εκτόπισμα της Γερμανίας.

  Η οικονομία βασίζεται σε μεγάλο μέρος στις εξαγωγές πετρελαίου , φυσικού αερίου και πρώτων υλών κυρίως. Η οικονομία της ανέκαμψε όταν αυξήθηκαν οι τιμές του πετρελαίου από ~10$ πήγαν στα ~100$ το βαρέλι και τώρα που άρχισαν να πέφτουν οι τιμές , κλονίζεται η οικονομία της.

  Εκτιμάται ότι έχει υψηλή στρατιωτική τεχνολογία (αλλά έχει παραγγείλει και ελικοπτεροφόρα σκάφη στη Γαλλία).
  Υστερεί πολύ στο τομέα της βιομηχανικής παραγωγής. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει και τα Ρωσικά βιομηχανικά προϊόντα , δεν έχουν κατακλύσει την παγκόσμια αγορά. Αν αναπτυχθεί και η βιομηχανία της , τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για το λαό της.

  Η Ρωσία είναι μία υπολογίσιμη δύναμη σήμερα στη παγκόσμια σκακιέρα .

  Επειδή στα βαλκάνια και γενικά στα πέριξ της χώρας μας παίζονται πάντοτε γεωπολιτικά παιγνίδια , η χώρα μας θα πρέπει να το εκμεταλλέυεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  Με τη Ρωσία άλλωστε και εμπορικές συναλλαγές έχουμε και Ρωσικό οπλισμό και μπορεί να αναπτυχθεί ακόμη η συνεργασία μας .

  Δεν πρέπει να ξεχνάμε:

  Δεν υπάρχουν εχθροί , δεν υπάρχουν φίλοι , υπάρχουν συμφέροντα.

  Μου αρέσει!

 15. . .Η Κίνα ειναι πλεον με το μερος της Ρωσίας
  Μαζί με άλλους εταίρους τους, το στρατόπεδο Κίνας-Ρωσίας είναι τώρα πιο σημαντικο από ό, τι το μπλοκ των ΗΠΑ-ΕΕ
  Η Δύση συνεχίζει να προσκολλώνται σε παράλογες αυταπάτες της παγκόσμιας αμερικανικής ηγεμονίας
  Οι δύο πρόσφατες συνόδους κορυφής (APEC και G20) εχουν καταληξει ως μια καταστροφή για τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους ενώ η Ρωσία, η Κίνα και οι υπόλοιπες χώρες BRICS εχουν σαφώς σε έλεγχο την κατάσταση.

  Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα εκείνοι που πιστεύουν οπως τα δυτικα ΜΜΕ , να επιμενουν να εμφανιζουν τον Πούτιν και τη Ρωσία ως «αδύναμο».

  Υποθέτω ότι στην εποχή μας της εικονικής πραγματικότητας οι αντιλήψεις είναι τα πάντα, και σε αυτή την περίπτωση οι εν λόγω αντιλήψεις φιλτραρισμενα στα δυτικα εταιρικά μέσα ενημέρωσης των οποίων οι επιδεξιότητες στην πλύση εγκεφάλου δεν είναι τίποτα λιγότερο από εκπληκτική.

  Αλλά ας δούμε τα γεγονότα.

  Η μεγαλύτερη εξέλιξη που βγήκε από αυτές τις δύο συνόδους κορυφής είναι ότι Xi Jinping έχει σαφώς και, για πρώτη φορά, εμφανίστει ανοιχτά ότι υποστηρίζει πλήρως τον Πούτιν και την Ρωσία.

  Θυμάμαι πως νωρίτερα φέτος υπήρχαν πολλοί που είχαν αμφισβήτηση των πολιτικών της Κίνας προς τη Ρωσία, πολλοί έλεγαν ότι η «Walmart-αποτελέσματος» (Το μέγεθος ΗΠΑ-Κίνας οικονομικοί δεσμοί) δεν θα επέτρεπε ποτέ την Κίνα να συνταχθεί με τη Ρωσία εναντίον των ΗΠΑ αλλα έχει συμβεί το αντιθετο σε τουλάχιστον τρία επίπεδα:

  Οικονομική: όχι μόνο έχουν Ρωσία και η Κίνα έχουν υπογράψει μέγα-συμβάσεις, αλλά οι Κινέζοι ήταν περισσότερο από ευτυχείς να προσφέρουν στις ρωσικές τράπεζες (στο πλαίσιο των κυρώσεων ΗΠΑ / ΕΕ) την πρόσβαση στην κινεζική πιστώσεις. Η Κίνα έχει επίσης βοηθήσει τη Ρωσία να αντικαταστήσει SWIFT.
   
  Πολιτική: αν μη τι άλλο, οι Κινέζοι παραβιασαν το πρωττοκολο για να δείξουν ότιοχι ν μόνο η Ρωσία δεν είναι μεμονωμένη, αλλά ότι ο Πούτιν ήταν και το τιμώμενο πρόσωπο στο APEC – αψηφώντας έτσι ανοιχτά τις ΗΠΑ / ΕΕ.
   
  Στρατιωτικός: Η Ρωσία και η Κίνα έχουν εμπλακεί τώρα σε τακτά μεγάλο μέγεθος κοινές στρατιωτικές ασκήσεις, συμπεριλαμβανομένων ναυτικές και χερσαίες επιχειρήσεις. Δεν είναι μόνο αυτά τα δύο κατάρτισης μαζί, είναι τακτική εξάσκηση της δημιουργίας κοινών επιτελείων.
  Αυτό πραγματικά δεν θα έπρεπε να αποτελεί έκπληξη για κανέναν: Η Ρωσία και η Κίνα είναι πραγματικά ιδανικές * * εταίρων, και συμπληρώνουν τέλεια ο ένας στον άλλο. Αυτό που χρειάζεται, το άλλο έχει, και αντιστρόφως.

  Όχι μόνο αυτό, αλλά και οι δύο ήταν – και εξακολουθεί να εχουν – εξαναγκαστεί από τις ΗΠΑ τόσο πολύ που θα έλεγα ότι η αυτοκρατορία κυριολεκτικά ωθώντας τους στα χέρια του άλλου. Ο Ομπάμα έχει επανειλημμένα και ανοιχτά απειλείσει τόσο τη Ρωσία όσο και τη Κίνα, στελνωντας τους όλα τα είδη των τελεσίγραφα, προσπάθησε να συγκεντρώσει συνασπισμούς εναντίον τους και, φυσικά, να τους περικυκλωσει με τις στρατιωτικές βάσεις και τα αμερικανικά αντιπυραυλικά συστήματα.

  Ο Ομπάμα και οι σύμβουλοί του έχουν αποτύχει να συνειδητοποιήσουν ΟΤΙ : η Ρωσία και η Κίνα (που υποστηρίζονται από τις χώρες BRICS, SCO, CSTO, EEU) είναι πολύ πιο ισχυρό από το μπλοκ των ΗΠΑ / ΕΕ σε πολιτικό, οικονομικό και στρατιωτικό επίπεδο. Αυτή είναι η μεγάλη είδηση, η κύρια στρατηγική ανάπτυξης, η γεωπολιτική τεκτονική μετατόπιση, η οποία τα χρεωκοποιμενα και εξαρτομενα απο τα δανεια των τραπεζων μέσα ενημέρωσης της δυσης προσπαθουν τόσο σκληρά να το κρυψουν

  Όσο για τους ηγέτες της Δύσης, εχουν απλά παραισθήσεις και έχουν προφανώς πέσει στην παλιά παγίδα πιστεύοντας δική τους προπαγάνδα. Όμως, καθώς η έκφραση «όταν το κεφάλι σας είναι στην άμμο, ο πισινό σας είναι στον αέρα» και η πραγματικότητα έχει τώρα επαναβεβαιωθει με ένα πολύ ισχυρό και οδυνηρό δάγκωμα.στον πισινο.

  Η πιο γελοία στιγμή της συνόδου κορυφής την περασμένη εβδομάδα ήρθε όταν ο Ομπάμα, αφού απέτυχε να επιτύχει κανέναν από τους στόχους του κατά της Ρωσίας ή της Κίνας, έκανε μια ομιλία όπου ο ίδιος σοβαρά μίλησε για τη σημασία της «αμερικανικής ηγεσίας». Ήταν κωμικό στο σημείο να είναι ενοχλητικό. Στην ρωσική τηλεόραση οι σχολιαστές, κυριολεκτικά πεθαναν στο γέλιο όταν αναφέρθηκε σε αυτό.

  Σε συνδυασμό με τα πλέον ανοιχτό προειδοποίηση ότι η Ρωσία δεν θα επιτρέψει στις ΗΠΑ / ΕΕ για να συντρίψουν την αντίσταση Novorussian, το μήνυμα του Πούτιν είναι αμβλύ και σαφές: Οι ηγέτες της Δύσης οδήγουν την αυτοκρατορία τους σε έναν τοίχο.

  Η Ευρω-Ατλαντική αυτοκρατορία έχει γίνει πραγματικά ένα «Αυτοκρατορία των Illusions*(εικονικης πραγματικοτητας -ψευδεστηση» (για να χρησιμοποιήσω την έκφραση του Chris Hedges), όπου από ό, τι γύρισμα, όπου ο τρόπος για να αντιμετωπίσουν ενα προβλημα είναι να αρνηθούμε την ύπαρξή του , η αυταπάτη είναι πια τρόπο ζωής.

  Το γράψιμο είναι στον τοίχο. Ήταν εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

  Το πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν θέλει να το διαβάσει.

  Μου αρέσει!

 16. Στις 3 νοεμβρίου του 2014 στα Αραβικά Εμιράτα δολοφωνείθικε ο Αλεξάντρ Ιβανόβ υιός του εκπροσώπου τις Κυβερνισης του προέδρου του Σ. Ιβανόβ . Στα ρηχά, σε πολυ μικρο χρονικό διάστημα και μπροστα στα μάτια πόλων μαρτύρων  και των σωματοφυλάκων ο Α. Ιβανόβ έχασε την τελευταία του πνοή απο την δράση του πολυ δυνατού δηλητήριου και όχι απο τον πνιγμό . 
  Οι γιατροί δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι και ο 37 – χρόνος νέος άνθρωπος υπέκυψε στον θάνατο . Αυτος ο θάνατος εκτός απο το θρήνο των γονέων έγινε και η πιο δυνατή δοκιμασία για το » δυναμικό » τμήμα της Ρωσικής ελίτ  μέσα στα τελευταία 14 χρόνια .

  Αυτος ο θάνατος είχε πολυ συγκεκριμένο και δυνατό λόγο . Όταν θέλουν να πιέσουν έναν αντιστεκόμενο, να διελύσουν την βούληση του, – σκοτώνουν τα παιδιά του . Έτσι κάνανε και στον Γκουτσιρίεβ.
  Όταν θέλουν να καθαρίσουν την πορεία , εξαφανίζουν τους αντιπάλους.
  Όπως ξέρουμε ο Σ. Ιβανόβ δεν ήταν αντίπαλος, αλλα ήταν πολυ αναμιγμένος σε όλα τα τρέχοντα σημαντικά γεγονότα στην Ρωσία και ενοχλούσε πολύ αυτούς που άρχισαν δικό τους παιχνίδι.
  Όλη η αλυσίδα γεγονότων έμοιαζε να φέρνει καινούργιες ισορροπίες μέσα στην κυβερνώντα ελίτ της χώρας μας όπου το Βατικανό και οι Ρότσιλντς έχουν περάσει σε ανοικτή επίθεση.

  Στις 17 οκτομβρίου ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Β.Β. Πούτιν επισκεφτείτε την Σερβία, όπου γίνεται δεκτός με τεράστιο σεβασμό και η συζήτηση χωρίς την παρουσία των ΜΜΕ κράτησε τόσο πολυ ώρα που η καγκελάρισα της Γερμανίας κα. Α. Μέρκελ άρχισε να εκνευρίζεται φανερά, αλλα παρ´ολα αυτά έκανε υπομονή για να συναντήσει τον Β. Πούτιν έστω και με μεγάλη καθυστέρηση.

  Τι το τόσο σημαντικό έχει αυτη η συζήτηση στην Σερβία ; Ήταν τόσο σημαντική ώστε ο Πούτιν  άλλαξε τους χρόνους συναντησης στην Ιταλία με την Α. Μέρκελ και τον Σ. Μπερλουσκόνη. Εκπλικτικό, αλλα τρεις εβδομάδες μετα απο αυτή την συνάντηση στην Βελγκράδη με μεγάλο θρίαμβο επιστρέφει στη Πατρίδα ο Β. Σέσελ και υπόσχεται φοβερές αποκαλύψεις ύστερα απο ενδεκαχρόνη παραμονή του στην Χάγη .

  Η ίδια η επιστροφή του Β . Σέσελ  ειναι τεράστια ήττα του δικαστηρίου της Χάγης σχετικα με την υπόθεση της πρώιν  Γιουγκοσλαβίας, μάλλον πρέπει να περιμενουμε την απελευθέρωση τον Ρ.Καρατζίτς και τον Ρ. Μλάντιτς οι οποίοι ειναι ικανοί να αλλάξουν την σημερινή σερβική εξουσία. Τέτοια γεγονότα δεν ειναι καθόλου τυχαία αλλα ενια συνέπεια κάποιων μεγάλων αλλαγών στη πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Μ.Βρετανίας. 
  Ειδικά αν λογαριάζει η ακραία αντιπάθεια της Γερμανίας πρός την Ρωσία η οποία ήταν πάντα με το μέρος της Σερβίας.

  Συνεπώς , το Βατικανό και οι Ρότσιλντς άρχισαν το σχέδιο για την αποσταθεροποίηση της Γερμανίας , και ο Β. Πούτιν σκόπιμα έκανε την Α.Μέρκελ να περιμένει. Όμως μέσα σε αυτή τη λογική υπάρχει μια ανωμαλία – θάνατος του Κριστόφ ντέρμπι Μαρζερί  21-10-2014.
  Ήταν φανερό ότι το χτύπημα δεν ήταν στον Πούτιν αλλα στην κοντινή αυλή του στα πρόσωπα των Γ. Τίμτσενκο, Λ. Μιχελσόν και Ι.Σέτσιν οι οποίοι είναι στενά συνδεδεμένοι με τον Σ. Ιβανόβ -αρχηγού του δυναμικού τμήματος του κρεμλίνου. Ακολουθισε το δεύτερο χτύπημα – ο θάνατος του υιού του Σ.Ιβανοβ. Γιατι άραγε ;

  Η Παρουσία του Σ.Ιβανόβ ήταν πάντοτε συνδεδεμένη με πολύ αποτελεσματικές αποφάσεις και αντικονφορμιστικό τρόπο κυβέρνησης που ήταν επικίνδυνο για τους φιλελεύθερους της εξουσίας , πρωτ´απ όλα των Α.Τσουμπάϊς, Α.Κούντριν, Δ.Α. Μεντβέντεβ και όλου του τμήματος της Ανώτατης Οικονομικής Σχολής ( ВШЕ). Αυτοί ελέγχουν όλη την οικονομία της Ρωσίας . Αν συμπληρώσουμε την λίστα με το όνομα του Γ. Γκρέφ ο οποίος συναντιέται στην Μόσχα με τον Χ. Κισσεντζερ με » κλειστές πόρτες » , μπορούμε να έχουμε μια εικόνα του αργού πραξικοπήματος που γίνεται αυτη την εποχη στην Μόσχα 

  Ας θυμηθούμε την υπόθεση του Α. Συτσέβ, η οποία δημιουργίες τέτοιο απόηχο  που ανάγκασε τον Σ.Ιβανοβ να παρετηθεί το 2007 απο την θέση του υπουργού άμυνας και στην θέση του να μπεί ο Α.Σερντιουκόβ.
  Ο τελευταίος έκανε ανο κάτω τις ΕΔ  της Ρωσικής Ομοσπονδίας και τις οργανοσε στο στυλ του ΝΑΤΟ.
  Ποιός είχαν πισω απο τον Πούτιν όταν εκείνος διόρισε τον » εφοριακό » που » σκότωσε το ΥΟΥΚΟΣ του Μ. Χονδορκόβσκι και έδωσε τα περιουσιακά στοιχεία στο ΡΩΣΝΕΦΤ;

  Ξέρουμε ότι το ΥΟΥΚΟΣ άνηκε σους Ρότσιλντς, όπως και τα εργοστάσια και επιχειρήσεις του Ο.Νδεριπάσκι, Μ.Πρόχοροβ και Β.Ποτάνιν.
  Εκεινη την εποχή όμως το προτο βιολί το ´ παιζαν οι Ροκφέλλερς, τα συμφέροντα των οποίων βόλευε περισσότερα  η Ρωσία » του Πούτιν» και υψηλές τιμές στο πετρέλαιο .
  Ακόμα μεγαλύτερη υποχώρηση ήταν ότι όχι μονο ο Ιβανόβ έπρεπε να φύγει, αλλα ακόμα και ο ίδιος ο Πούτιν να παραχωρήσει την θέση του στον Δ. Μεντβέντεβ , πληγώνοντας θανάσιμα τον Σ. Ιβανοβ.
   
  Αλήθεια ! Πιος » πηρε » την Κριμαία, όταν ο Πούτιν επαναληλημένα αρνιώταν την συμμετοχή της Ρωσίας για ισορρόπιση στην Κριμαία και στο επιτυχημένο αποτέλεσμα του δημοψυφισματος;
  Ο επικεφαλής της Κυβερνισης ο Σ.Ιβανόβ  εποπτευόνταν την άριστα σκινοθετημένη επιχείρηση ;
  Αλλα τότε ερχεται η ερώτιση – ποιος έβαλε χέρι στην δημιουργία της Νοβορώσσιας, ποιος συγκράτησε το Κίεβο απο την διάλυση των δημοψηφισμάτων στο Ντονέτσκ και στο Λουγκάνσκ ;

  Όλα τα νήματα οδηγούν στον Σ. Ιβανόβ, το μόνο επίτευγμα του Πούτιν ειναι η μυστικές συνεννοήσεις  με τον Β. Γιανουκόβιτς και η εγγύηση για την ζωη του και τον ουκρανικώ επενδύσεων του  ουκρανού προέδρου.
  Οι εξωτερικές επενδύσεις του Β. Γιανουκόβιτς όπως και του προέδρου της Λευκορωσίας Α.Γ. Λουκασένκο. βρήσκουνται αρκετα μακριά απο την Ουκρανία – στα Αραβικά Εμιράτα όπου έχουν τις επενδύσεις τους πολυ απο τους νεόπλουτους της Ρωσίας.. Δεν ειναι τυχαίο το ταξίδι του Ιβανόβ-τζούνιορ  πρός τα εκεί και όπου και έγινε θύμα της μεγάλης πολιτικής η οποία δεν λιπατε κανένα.

  Δημιουργίματα του Ιβανόβ στην Νοβορώσσια ειναι ο Ι. Στρελκόβ , Ι.Μπέζλερ, Α, Μοζγκοβόϊ και άλλοι . Ο Ι. Στρελκόβ όπως και ο Ι. Μπέζλερ τώρα πια δεν θα γυρίσουν στην Νοβορώσσια ( αν επικρατήσει η τωρινή πολιτική κατάσταση ). Ο Μοζγκοβόϊ ειναι μπλοκαρισμένος και βρίσκεται σε πολυ δύσκολη επιλογή . Και οι σύγχρονες κυβέρνησεις της Νοβορώσσιας προσπαθούν να » μπλαντσάρουν » ανάμεσα απο το Κίεβο και την Μόσχα. Και προσπαθούν να φανταστούμε την μίρα τους μαντέυονυας το λαβύρινθο των ρωσικών ελίτ.
  Πως και γιατί τα πράγματα ήρθαν έτσι ;
   
  Η προσάρτηση της Κριμαίας στην Ρωσία, και η επέκταση του Κρεμλίνου στην Νοβορώσσια όχι μονο ανέβασαν στο άφταστο επίπεδο τον ρωσικό πατριωτισμό, αλλα και δημιούγισαν Ρώσους ήρωες- μαχητές, γύρο απο τους οποίους άρχισαν να μαζεύονται οι ικανές για μάχες δυνάμεις που βάζουν την ιδέα πανω απο τη ζωη τους.
  Και εδώ το Βατικανό και οι Ρότσιλντς  πραγματικά φοβήθηκαν, 
  Η Ρωσία μαζι με την Κριμαία άρχισε να αποχωρεί απο τα πλοκάμια τους.
  Αυτοί υπολόγιζαν ότι με τα γεγονότα στην Κριμαία θα καταφέρουν να κρατήσουν τον Πούτιν στην Εξουσία ακόμα για πολύ καιρό,  δημιουγόντας έτσι προϋποθέσεις για συνεχόμενη χειροτέρευση  της οικονομικής κατάστασης στην χώρα μας.

  Όμως τέτοιος άνοδος του πατριωτισμού, αρχη της δημιουργίας της » Ρωσικής ιδέας » και, το πιο σημαντικό – η ύπαρξη των Ηρώων του πολέμου ικανούς να καθοδηγήσουν τον ρωσικό λαό, πολυ σύντομα άλλαξαν την σταση των εχθρών της Ρωσίας  απέναντι στην τρέχουσα ροή των γεγονότων .
  Στα σχέδια για την Ρωσία  οι εχθροί δεν υπολόγισαν καμία θέση για ήρωες, για αύξηση του ρωσικού πατριωτισμού. Γιατι το FinIntern ( Finational International ) έχει τέλειος διαφορετικά σχέδια για το κράτος μας ήθελαν να εξαφανιστεί  η Ρωσία σαν ανεξάρτητο κράτος μέσα στην φοιτά του εμφυλίου πολέμου.
   
  Όλο το φιλελεύθερο κομμάτι της ελίτ σαν αγωγός  των Ρότσιλντς και του Βατικανού πάντοτε στηριζόταν στην αντιρώσικη , κοσμοπολίτικη θέση, πρόσεχε πολυ για να μην εμφανιστεί κανένας ήρωας ικανός να καθοδήγηση τον λαο..
  Ο Γ. Μποντάνοβ δολοφωνείθικε, ο Β. Κβετσκόβ ειναι φυλακισμένος , οι Στρελκόβ και ο Μπλέζερ ειναι με σπασμένο ηθικό, και ο Σ. Ιβανόβ κταπιεσμένος. Ανθίζει όμως όλη η άμωρφη μάζα  γύρω απο τους Μεντβέντεβ -Ντβορτσακόβ-Σουβάλοβ που Ετοιμάζουνται να πάρουν την θέση του Πούτιν . Γιατι!;

  Το ότι ο Πούτιν ειναι πολύ δημοφιλής ακόμα δεν επιτρέπει να εγκατασταθεί το χάος στην Ρωσία , δεν επιτρέπει να επιδράσει η πτώση του επιπέδου ζωής στην σταθερότητα της χώρας η οποία ( με τα σημερινά δεδομένα) θα διαλύεται πολυ σιγά -τουλάχιστον για 3-5 χρόνια.
  Αυτα τα χρονικά όρια δεν κάνουν σε αυτούς που άρχισαν να τρέχουν το πρόγραμμα για χτίσιμο του Τρίτου Ναού και την εγκατάσταση του Βασιλιά των Ιεροσολίμων.

  Παρεπιπτώντας,  έπαιξαν  αρκετα μεγάλο ρόλο στην καταστροφή του πατριωτισμού και στο ηθικό χτύπημα του Στρελκόβ – Μπέζλερ- Ιβανόβ τα μέλοι της λέσχης του Ιζμπόρσκ: Α. Προχάνοβ, Α. Ντούγκιν και Ν. Στάρικοβ.
  Με τα » στρατηγικά » τους σχέδια που αλλάζουν κάθε μέρα έχουν μπερδέψει πολλούς μαχητές -ήρωες .
  Δεν έπρεπε να γίνει αυτό γιατι τα συμφέροντα της λέσχης του Ιζμπόρσκ 
  συσχετίζονται με τα συμφέροντα του Βατικανού και των Ρότσιλντς.
  Ειναι έγκλημα να μην το γνωρίζει κάνεις.

  Άλλος κύνδινος που αναγκάζει να επισπεύσει ο υπόκοσμος του χρήματος  είναι ο σοσιάλ-δημοκρατικός προσανατολισμός της ομάδας του Σ. Ιβανόβ που υπονοεί τα εξίς:

  Κοινονική και πολυπολική οικονομία με κρατική επιτήρηση .

  Ισοπαλία όλων των ειδών ιδιοκτησίας με  υπεροχή στους όρους πληρωμής της κρατικής ιδιοκτησίας,

  Πολιτικός  έλεγχος και έλεγχος των εργαζομένων σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και διάφορους δημόσιους οργανισμούς,

  Εθνικοποίηση όλων των  επιχειρείσεων στρατηγικής σημασίας , μεγάλων χρηματικών οργανισμών συμπεριλαβάνοντας και την Κεντρική Τράπεζα της Ρωσικής Ομοσπονδίας και επίσης όλου του ορυκτού πλούτου.

   Αναλογική φορολογική κλίμακα , προστασία φτωχών στρωμάτων του λαού, αύξηση της κοινονικής ευθύνης του κράτος .

  Προστατευτισμός ( Protectionism ) στην εξωτερική πολιτική , αλλαγή του Συντάγματος . Διακοπή απο την υπακοή στις διάφορες διαεθνικές συμφωνίες  για δικαιοματα που ειναι εναντίον στην ανεξαρτησία της χώρας μας,
  Δημιουργία τοπικών κυττάρων εξουσίας και ενσωμάτωση τους στο σύστημα της κρατικής εξουσίας.

  Τέτοιες και διάφορες άλλες προτάσεις του τμήματος του Σ. Ιβανόβ και της πατριωτικής κίνησης δεν βολεύει με τίποτα το Βατικανό και υπόλοιπους .
  Γιατι πανω σε αυτα τα θεμέλια μπορει να χτιστεί λαϊκό κράτος που θα αλλάξει εντελώς το τωρινό σύστημα εξουσίας στην Ρωσία.

  Ακόμα και απλή Εθνικοποίηση της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας θα δώσει την αρχή για σοβαρές αλλαγές στην οικονομία και στην πολιτική του κράτους , όπου η τήρηση των πιο πανω προτάσεων θα ειναι το αποτέλεσμα του κρατικού ελέγχου του χρηματικού συστήματος.
  Ακριβός για αυτο το λόγο  το » οικονομικό» τμήμα της Ρωσικής ελίτ στέκουν σαν απόρθητο τείχος  εναντίον οποιασδήποτε αλλαγής και επέμβασης στα (finances) και στο Σύνταγμα του Μπορίς Έλτσιν τα οποία 
  καθιερωθούν την υπεροχή του Βατικανού και τον Ρότσιλντς στη ρωσική πολιτική.

  Γι το ίδιο πράγμα στέκεται και ο Πούτιν που δεν επιτρέπει καμία αλλαγή στο αντιλαϊκό Σύνταγμα.
  Όμως η υπονόμευση των θεμελίων  του κρεμλίνου όλο και αυξάνει τους ρυθμούς της.  Έτσι η ξενόλατρη ελίτ μαζι με την Κεντρική Τράπεζα  άρχισαν να δρούν προληπτικά , γιατι τωρα η αντίσταση είναι εξουδετερομένη μέσα απο αποδιοργάνωση του μπλόκου του Σ. Ιβανόβ.

  Η πτώση της αξίας του ρούβλι, πτώση των εισοδημάτων απο εξαγογές,
  το μπλοκάρισμα απο τους κινέζους της στροφής της Ρωσίας πρός την Ανατολή και μεταφορά ( αναγκαστική ) των περιουσιακών στοιχείων στο Χονγκ Κόνγκ μας πληροφορεί ότι η περίοδος του χάος στην Ρωσία ξεκίνησε.
  Η αδυναμία στο να σταματήσει η » μαιντανοποιήση » της πολιτικής  τελικα δεν κρύβεται ούτε στην αδυναμία αντίστασης στους φιλελεύθερους, ούτε στου πράκτορες  των εχθρών ΑΛΛΑ —–
  —-Στην έλληψη βούλησης πάρα πολλών ανθρώπων στο να αλλάξουν δικη τους θέση και την θέση της Ρωσίας.

  Ατομισμός έχει διαβρώσει τη ρωσική ψυχή, το κυνήγι των εφήμερων » αγαθών του πολιτισμού «, και πιστωτικές αγορές έχουν διαλύσει την χώρα.
  Πατριότης σήμερα έχει καταντίσει να ειναι μια βρισιές, παρ´οτι η Κριμαία -δική μας. Η άνεση και επιτυχία  πήραν θέση της συμπόνιας, πάρα ότι όλοι εξοργίζουνται για τα εγκλήματα του Κιέβου στο Ντονμπάσς .

  Η κοινωνία όλο και πιο πολύ διαλύεται μέσα απο κυνήγι των αγαθών , αυξάνεται το μίσος και αναξιοπρέπεια , ανηθικότητα.
  Όλο αυτο το επικοινωνιακό  μπουκέτο του καπιταλιστικού κόσμου δεν ταιριάζει στο ρώσικο λαό. Ο λαός μας ποτε δεν ζούσε μέσα στους κανόνες του ηθικού ψεύδους  και ψευδοεπιτυχίας. Τέτοιες συνθήκες φέρνουν την αποσύνθεση που έφτασε κιόλας . Πρέπει να αλλάξει ο » πολιτιστικός κώδικας » του λαου μας μέσα απο επιστροφή στις ρίζες μας αλλα σε νεο επίπεδο.
  Πως μπορει να γίνει αυτο; Δυστυχός , η ανασκόπηση την Ρωσικής ιστορίας δεν μας δείχνει άλλο δρόμο εκτός απο το να υποφέρουμε, απο τη αίσθηση ενότητας του λαου σε ένα σώμα ικανό να αντισταθεί στον εχθρό και να ξαναχτίσει τα διαλιμένα .
  Ισχιρή ώθηση για ανάπτυξη της Ρωσίας  συμβαίνει μονο μετα την καταστροφική μάχη για την ύπαρξη, όταν είναι δυνατή η αναθεώρηση των αξιών., όταν ο λόγος μπορει να ανάψει φοιτά στην καρδια του κάθε ρώσου που ειναι έτοιμος να πεθάνει για το μέλλον της χώρας του.
  Ο μεσσιανισμός του ρωσικού λαού δεν προέρχεται απο της άνετες συζητήσεις μετα το βραδινό γεύμα, αλλα απο σκληρές μάχες, απο ξεπέρασμα του εαυτού μας και απο την ανάγκη να προστατέψεις τον πλησίον . Μονο έτσι μέσα απο εργασία και μάχες εμείς οι Ρώσοι μπορούμε να σταθούμε στα πόδια μας για να λάμψει ξανά η νεα Ρωσία η οποία δεν θα γεράσει πουε όπως ο παλαιός κόσμος τις Ευρώπης και Αμερικής.

  Ипатьев К.Ф.(майор ГРУ в отставке)
  Κ.Φ. Ιπάτιεβ (απόστρατος major Κρατικής Υπερεσιας Πληροφοριών )

  http://mayoripatiev.ru/1416043237

  Μου αρέσει!

 17. Η Μερκελ νομιζει
  Οτι θα μεινουν για πολυ οι βαλκανιοι
  ΣΤΟ ΣΟ ΚΑΙ ΔΕΟΣ.
  Δεν μας ξερει καλα…
  Ο Πουτιν ειναι αντιθετα…πουτανιαρης και αλανιαρης…πιο κοντα μας…
  Η Γετμανια
  θα ξανακαταστρεψεξ την ευρωπη….

  Μου αρέσει!

 18. ….και ποία είναι η αλήθεια Ναζωραίε;-Αλήθεια είναι αυτή που λέμε στους άλλους για αλήθεια,αλήθεια είναι αυτή που πείθουμε τον εαυτό μας ως αλήθεια,και αλήθεια επίσης είναι αυτή που είναι η αλήθεια!-Όπως κατάλαβες έπαρχε ΠΙΛΆΤΕ ,»πιασ’το αυγό και κούρεψε το!».

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s