Dr Vladimir Kozin : “Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν Υπηρεσίες για αποσταθεροποίηση ανυπάκουων κρατών !” Ποιος έκαψε την Ελλάδα το 2008 είπαμε ;

tstΟπως λέει ο Dr Vladimir Kozin οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν πολύ συχνά μυστικές υπηρεσίες όταν αισθάνονται ότι η χρήση των στρατιωτικών μέσων θα είναι πάρα πολύ ακριβή ή πολύ επικίνδυνη

Πρόσφατα λέχθηκε ότι οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να διεξάγουν μυστικές και ακήρυχτους πολέμους, χρησιμοποιώντας αντάρτες εναντίον διαφόρων κυβερνήσεων και με αξιοποίηση πολιτικών, οικονομικών, στρατιωτικών και ψυχολογικών μεθόδων ενάντια σε κάθε αντίπαλο, όπως αναφέρθηκε ανακοίνωση της Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων !

Ποιος έκαψε την Ελλάδα το 2007 είπαμε ;

Ποίοι έκαψαν την Αθήνα το 2008 ;

Ποιος δεν καταλαβαίνει ποιους ενόχλησε ο Καραμανλής ;

Το  ΟΧΙ στο Ανάν, το ΟΧΙ στο μοίρασμα Αιγαίου, το ΟΧΙ στο Μακεδονικό, το Βέτο στα Σκόπια, το Άνοιγμα στους Κινέζους και η πολιτική των Αγωγών, Εξεταστική του Σπήλιου κατά του Ακη/Siemens !

Τότε καιγόταν το σύμπαν και σήμερα δεν κουνιέται φύλλο και η συγκυβέρνηση μιλάει για επιστροφή στην κανονικότητα !

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Απόσπασμα από την ομιλία του Dr Vladimir Kozin στο Συνέδριο του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Μελετών “Εθνική Αναδημιουργία” με θέμα “Η Ασφάλεια της Ευρώπης: Μια Νέα Γεωπολιτική Διάσταση”

netakias

 

 

24 thoughts on “Dr Vladimir Kozin : “Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν Υπηρεσίες για αποσταθεροποίηση ανυπάκουων κρατών !” Ποιος έκαψε την Ελλάδα το 2008 είπαμε ;”

 1. Ποιος έκαψε την Ελλάδα το 2007 είπαμε ;
  Ποίοι έκαψαν την Αθήνα το 2008 είπαμε;
  Ποιός έβρεχε στην Ελλάδα λεφτά το 2009 είπαμε ;
  Ποιοί ψήφισαν στην Ελλάδα το 2009 είπαμε ;
  Ποιός δεν κατάλαβε ποιοί παράτησαν ποιόν και γιατί ;
  Ποιος δεν καταλαβε ποιους ενόχλησε ο Καραμανλής ;

  Ποιός Ελληνας δεν “βαδίζει και παραμιλά”
  ή δεν το έχει σκυλομετανοιώσει Σ Η Μ Ε Ρ Α ;

  (εξαιρείται ο Καίσαρας)

  Like

  1. -Ξεχνάς το βασικότερο!-Ποίος μας είπε ,”σκάστε”,και μη ζητάτε αποζημιώσεις από τους Γερμανούς!

   Like

  2. Πόσοι βαδίζουν και παραμιλούν αλλά παπαγαλίζουν τις χουντοκαναλολογίες;
   Ποιοι είπαν όχι στο ευρωκοινοβούλιο ακόμα και σε συζήτηση για τις γερμανικές αποζημιώσεις;;;;
   Ποιοι τους έστειλαν εκεί;;;; Αυτοί που βαδίζουν και παραμιλούν.
   Δεν πειράζει…. Ας πληρώσουν και ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ.
   Ποιοι κορόιδευαν και μιλούσαν για “ανικανότητα” και “ουλιγουρία” το 2007 όταν καιγόταν η Ελλάδα και έκαναν ότι δεν καταλάβαιναν πως οι πυρακαϊές ήταν πολεμικές επιχειρήσεις αποσταθεροποιήσης για να κερδίσει τις εκλογές το πουλέν του ΔΝΤ;
   Ποιοι μαγείρεψαν το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ;;
   Ποιοι κουκούλωσαν και συνεχίζουν να κουκουλώνουν το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ;

   Οι Γερμανοί είναι “φίλοι” μας όσο αυτοί που μας κυβερνούν κι όσο είμαστε φίλοι με τον εαυτό μας εμείς που τους ψηφίζουμε.

   Like

 2. ΟΙ ΜΕΤΑ Φ.Π. ΠΡΟΦΗΤΕΣ :

  Δεν είπατε τίποτα κατά τον κρίσιμο χρόνο . Ο Φ.Π. είπε και όλοι εσείς τον βρίζατε . Τα γραπά υπάρχουν.

  Δημοσιεύτε κάποια αναφορά σας όταν οι μισθοφόροι των ΗΠΑ , των Τούρκων και των Αγγλων κατέκαυσαν την Ελλάδα . Ιδού η Ρόδος και το πήδημα . 31-10-2014 Φ.Π.

  Like

 3. Ο Καραμανλης, καλο “παιδι” δε λεω, αλλα χρεωνεται ΚΥΡΙΩΣ με τη διαλυση ΤΗΣ “ΜΕΣΑΙΑΣ” ΤΑΞΗΣ στην Ελλαδα, ολα τα υπολοιπα ειναι ασημαντα μπροστα σ’αυτο.
  Αυτο πληρωνουμε ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ. ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.
  Εκανε ομως και ενα καλο αθελα του ισως… ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ “ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ” ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, [ ουδεν κακον αμιγες καλου ].
  ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΑΠΟ “ΜΕΓΑΛΑ” ΛΟΓΙΑ! ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ “ΣΩΤΗΡΕΣ”!

  ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!

  Like

  1. Πρός Απολωλά γίδια
   Κι εγώ να συζητούσα με τον Πουτιν
   πάλι λεφτά υπάρχουν θα ψηφίζατε εσείς.

   Like

 4. Η ΥΣΤΑΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

  (Τάδε έφη Φ.Π. στις 6 – 8- 2009 δημοσιευθέντα στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», όταν υπήρχε λύση}. Τώρα είναι αργά. Αν κάποιος από αυτούς που μας … τα έλεγαν τότε , έχει κάποια ανφορά κατά τον κρίσιμο χρόνο ας τη δημοσιεύσει !

  Σχετικώς με τα γεγονότα του Δεκεμβρίου 2008 στην Αθήνα , που δημιουργήθησαν κατόπιν των εμπρησμών του 2007, καλόν θα είναι να λεχθεί στον ελληνικό λαό η αλήθεια , από την κυβέρνηση. Να ανακοινώσει ποίοι είναι οι δήθεν άγνωστοι και ασύλληπτοι κουκουλοφόροι, που χρόνια τώρα η αστυνομία δεν μπορεί να τους τιθασεύσει . Διαδίδουν ψευδείς ιστορίες για δήθεν «Μάηδες του 1968» και για δήθεν επαναστατική εξέγερση της νεολαίας κ.λ.π. Απλώς λένε ψέματα ! Τα γεγονότα αυτά ήσαν οργανωμένα και περίμεναν την κατάλληλη αφορμή για να εκδηλωθούν !…

  Οι κουκουλοφόροι είναι πράκτορες εχθρικών δυνάμεων που επιβουλεύονται την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας . Αυτοί κατέστρεψαν το Κέντρο της Αθήνας και τις περιουσίες των κατοίκων της , αυτοί είναι οι οργανωτές των εμπρησμών , καθώς και της προβοκάτ- σιας με το δήθεν σκίσιμο των κολλημένων με μονωτικη ταινία σελίδων του Κορανίου.

  Αν αυτό είχε συμβεί σε μουσουλμανική χώρα θα είχεν αποκεφαλιστεί ο δράστης για αυτή την ασέβεια σε βάρος των ιερών σελίδων του Κορανίου ! Και αντί να υπάρξει καθολική αντίδραση και διαμαρτυρία , για τους δράστες που οργάνωσαν και προκάλεσαν αυτά τα επεισόδια με μισθοφόρους , αδρανήσαμε γιατί αυτή τη γραμμή μας επέβαλαν οι δημιουργοί των επεισοδίων !…

  Και όλα αυτά και όσα ακόμα συμβούν μέχρι τις εθνικές εκλογές , γίνονται για να προκαλέσουν την πτώση της ελληνικής κυβέρνησης, που είπε «ΟΧΙ» στον Μπούς για τα Σκόπια, έκανε Συμφωνίες με τη Ρωσία για οπλικά συστήματα και αγωγούς φυσικού αερίου, και άρχισε πιό στενή συνεργασία με την Κίνα, αποβλέποντας σε μιά ανεξάρτητη Ελλάδα .

  Και εμείς κατευθυνόμενοι από τους τοποτηρητές των Αμερικανών ηγετών μας , χρεώσαμε την Κυβέρνηση και την Αστυνομία για ανεπάρκεια . Η αθρόα εισαγωγή λαθρομεταναστών μουσουλμάνων από την Τουρκία , οι περισσότεροι των οποίων είναι εχθρικός στρατός εντός των τειχών και στα νώτα της Ελλάδας , έπρεπε να έχει σημάνει προ πολλού «Κόκκινο Συναγερμό» στην ελληνική κυβέρνηση.

  Η ανεξέλεγκτη επίσης είσοδος Αλβανών και δη οπλισμένων πληρέστερα από την Ελληνική Αστυνομία απαιτεί την αυστηρή εφαρμογή των ισχυόντων νόμων. Πρέπει επίσης να ενημερωθεί η Ε.Ε. ότι αυτοί δεν είναι πτωχοί λαθρομετανάστες , αλλά πράκτορες εχθρικών προς την Ελλάδα δυνάμεων, προκειμένου να τη χτυπήσουν πισώπλατα όταν λάβουν την εντολή από τους πάτρωνές τους . Αυτοί θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος για την κατάληψη της Ελλάδας από τους ομοθρήσκους τους .

  Αν η Ελλάδα βασιστεί στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε. για την ασφάλειά της θα το μετανοήσει αλλά θα είναι πλέον αργά . Σχετικώς με την οικονομική κρίση, αυτή ήταν προγραμματισμένη και είχεν αναγγελθεί προ εξαετίας από Ισραηλινούς οικονομικούς παράγοντες , αλλά ουδείς έδωσε σημασία στην προειδοποίηση.

  Το ίδιο έπραξε η ανθρωπότητα όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο του Α. Χίτλερ με τίτλο : «Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ», στο οποίο περιέγραφεν ακριβώς τα σχέδιά του, αλλά με εξαίρεση τον «Ουΐντστον Τσώρτσιλ», ουδείς άλλος ηγέτης το εξέλαβε στα σοβαρά, με αποτέλεσμα τα δεινά του Β’Π’ Πολέμου. Το ίδιο επίσης έπραξε και η Ελλάδα όταν κατόπιν των Συμφωνιών Νταβός – Βουλιαγμένης ο «Οζάλ» δήλωσεν ότι : «Η Τουρκία έχει τη δυνατότητα να αντιστρέψει τη συρρίκνωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και ότι , όπου υπάρχει ένα καλύτερο μέρος για εμάς πρέπει να το πάρουμε».

  Τα ίδια πράττει και σήμερα με την αβάντα της Αμερικής η Τουρκία , με τον θεωρητικό της ανασύστασης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας Τούρκο ΥΠΕΞ κ. Νταβούτογλου ! Εν ολίγοις πολλά δεινά περιμένουν εν συνεχεία την Ελλάδα από την κακή άσκηση της εξωτερικής της πολιτικής , καθώς και από τους Αμερικανούς πράκτορες που κατευθύνουν κάποιους Ελληνες πολιτικούς, όπως τον πραξικοπηματία Δ. Ιωαννίδη παλαιότερα ! 6-8-2009 Φ.Π.

  Like

  1. Τα “γεγονοτα” του Δεκεμβριου του 2008 που εγιναν στην Αθηνα,( ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ),κατοπιν των εμπρησμων του 2007,
   ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ “ΖΟΥΜΙ”. Εκει βρισκεται η απαρχη των οσων περνα σημερα η Ελλαδα. Η ΑΦΟΡΜΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ.

   Like

   1. -Καλό θα ήταν να γίνει και μια αποτίμηση,γιά το ποία ήταν και η συμμετοχή(από ενεργητική απάθεια,μέχρις έμπρακτη συμμετοχή στα επεισόδια)ορισμένων κομμάτων!

    Like

 5. Πρόσφατα λέχθηκε ότι οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να διεξάγουν μυστικές και ακήρυχτους πολέμους, χρησιμοποιώντας αντάρτες εναντίον διαφόρων κυβερνήσεων και με αξιοποίηση πολιτικών, οικονομικών, στρατιωτικών και ψυχολογικών μεθόδων ενάντια σε κάθε αντίπαλο, όπως αναφέρθηκε ανακοίνωση της Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων !

  Δεν το πιστεύω αυτά λεχθηκαν πρόσφατα ??
  Συνταρακτικά νέα .
  Πιστεύω ότι η ανάλυση μάλλον απευθύνεται σε χαζούς η σε άσχετους παραμυθάδες.
  Δηλαδή έως σήμερα δεν γνωρίζαμε ότι η τακτική αποσταθεροποίησης των χωρών ηταν και είναι συνεχής με τον α η β τρόπο ?
  Δεν διεξήγαγαν οι ΗΠΑ μυστικές επιχειρήσεις αποσταθεροποίησης…που κάπου κάπου την βόλευε και η τρομοκρατία ?
  Αν δεν είχαμε …… τρομοκρατία ήταν δύσκολο να κατασκευαστεί ?

  Δεν νομίζω. Έχουμε πλείστα παραδείγματα παγκοσμίως κατασκευής τρομοκρατίας ακριβώς για αποσταθεροποίηση χωρών.

  Οικονομικές και ψυχολογικές επιχειρήσεις επίσης εναντίον χωρών.

  Η Ιστορία όσον αφορά την αποσταθεροποίηση των χωρών παγκοσμίως έχει δώσει πολλά παραδείγματα εδώ και πολλά χρόνια .
  Να αρχίσω να τα αναφέρω ? Δεν νομίζω ότι χρειάζεται για ευφυείς ανθρώπους.

  Εκείνο ειλικρινά που με κάνει να γελώ είναι ότι οι ΗΠΑ λένε φέρτε πίσω τον Καραμανλή και τους Ρώσους .
  Για τους Ρώσους δεν το συζητώ κατά πόσο εννοούν αυτά που λένε για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν είναι του παρόντος.

  Επίσης αν υποτεθεί ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο μέχρι ποιου σημείου ακριβώς να φέρουμε τους Ρώσους ?
  Μέχρι ποιου σημείου να φέρουμε τους Ρώσους εφ όσον είμαστε προτεκτοράτο?

  Θα μας το πουν οι ΗΠΑ ΑΥΤΟ ?

  Για τον Καραμανλή γιατί να λένε φέρτε πίσω τον Καραμανλή ?
  Δεν τους κάνει άλλος που θα μπορούσε να ανοίξει παρτίδες με τους Ρώσους και να τους φέρει…… πίσω ?
  Που ακριβώς πίσω να τους φέρει aπορω ? Στον αγωγό ?

  Επειδή πολλοί νομίζουν ότι έχουμε Εθνική Ανεξαρτησία είναι πολύ γελασμένοΙ αν υποτεθεί ότι είπαν τα Αμερικανα φέρτε πίσω τους Ρώσους όπως λεει ο VLADIMIR …… ….. ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΣΑΝ ΧΩΡΑ.

  Μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο τουλάχιστον .

  Like

  1. Για να μην ξεχνιόμαστε ο θειος Καραμανλής είχε κάνει μια καλή κίνηση κάποτε
   Παρ όλο του -ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ .
   Έδωσε τα Ναυπηγεία Σύρου για να κάνουν επισκευές οι Ρώσοι τα έδωσε ο Γ. Ράλλης με μια συμφωνία σε Ιδιωτική εταιρεία και έγινε της πουτανας.
   Εν αγνοία του Καραμανλή υποτίθεται σε Ιδιωτική εταιρεία .
   Τα Αμερικανα ψυλλιαστήκαν την κίνηση .
   Έγινε Ο χαμός πήραν φωτιά τα τηλέφωνα από την Ουάσιγκτον και από το ΝΑΤΟ στον Καραμανλή τι είναι αυτά που κάνετε εκει ποιον ρωτήσατε .
   Και ……ο Βλαχος είπε τι κάνουμε δεν είμαστε καλά παιδιά ?
   -Όχι δεν είσαστε γιατί βάζετε τους ρωσσους να κάνουν επισκευές στην ΣΥΡΟ θα σας κόψουμε τον κολο τα μάθαμε και μάλιστα ξερνούμε την εταιρεία που τα δώσατε . (όλα τα είχαν μάθη υπήρχε περίπτωση να μην τα μάθουν ? )
   Πήρε τον Ράλλη τηλέφωνο και μάλλον ηταν πονηρος ο Βλαχος ήξερε ότι από τότε
   Παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα (όχι σαν τον ανιψιό του τον Κωστακη )
   Και τι είπε ο αθεόφοβης στον Ράλλη δια τηλεφώνου
   -Τι έκανες ρε με έχουν ζαλίσει από το ΝΑΤΟ και την Ουασιγκτων λένε ότι δώσαμε ναυπηγεια στους ρώσους εγώ δεν γνωρίζω τίποτα
   – Να έρθεις αμέσως εδώ δεν είναι πράγματα αυτά που κάνεις χωρίς να ξέρω εγώ . Άμεσος να έρθεις στην Αθήνα το συντομότερο .
   Ο Ράλλης ήταν κρουαζιέρα με ένα σκάφος .

   Έτσι λοιπόν ας μας πουν τώρα μέχρι ποιου σημείου θέλουν τα Αμερικανα να φέρουμε τους Ρώσους για να καταλαβαινόμαστε .

   Like

   1. O διαλογος είναι δικος μου αλλα τον φανταζομαι καπως ετσι πρεπει να εγινε τοτε ειμαστε βεβαια εξω από τον ΝΑΤΟ είχαμε βγει αλλά και μπεναμε ταυτόχρονα .

    Ειχε γράψει καποιος ζουλας για αυτό . ΠΙστεύω όμως ότι ο Καραμανλησ ειπε καποια πραγματα στον Ζουλα αλλα σιγα μην εδινε αναφορα περι των πραγματικων περιστατικων ότ ήξερε .
    Εξ αλλου του θειου Καραμανλη δυσκολα του επαιρναν κουβέντες ιδιως αν ηταν σοβαρη υποθεση . Τους αφηνε σύξυλους ολους να νομιζουν ότι ηθελαν να νομίζουν

    Αυτό το ειχα βρει πριν χρονια εδώ

    http://apopsy.blogspot.gr/2010/11/m.html .

    Like

 6. $$$$$…
  …$.

  Μήν ἐνοχλεῖτε…τήν βαμβακόπιττα…
  Λεφτά…
  …”ὑπήρχαν”.

  OHNE GNADE.

  Like

 7. Καλά τα γράφει ο συγγραφέας, πολύ σωστά όλα. Μόνο που δεν συνδυάζει την εκλογή του Τσίπρα απο το σιωνιστικό ιερατείο για κυβερνήτη, που η άνοδος και προβολή του απο ΟΛΑ τα ΜΜΕ που τα πιάνουν απο δω και απο κεί (άμμεσα ή έμμεσα απο το σιωνιστικό ιερατειο) είναι ακριβώς όπως τα λέει ο Κοζίν: Για να ρίξει την κυβέρνηση και να δημιουργήσει το αλλαλούμ στην Ελλάδα. Καθότι στην αναμπαμπούλα χαίρεται ο λύκος, ε, να μην επαναλαμβάνω ποιός είναι αυτός.

  Like

 8. πολυ…αργα το ξεκινας..

  σε ρωτω λοιπον..

  Ποιος …ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ???

  ενα απο τα πολλα ερωτηματα μου!

  και αλλο ενα…μικρουλι..προσφατο!

  Ποιος ..μας αδελφοποιησε με το Ισραηλ…και …

  μας εχθροποιησε με ΟΛΟ τον Αραβικο κοσμο??

  και ενα ..τελευταιο..

  Ποιος μας εκανε χωρις να εχουμε λογο…χωρις αιτια..

  ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ?

  και ενα υπουλο κτυπημα κατω απο..τη μεση σου..φιλικα!

  ΠΟΙΟΣ …ΞΕΨΑΡΩΣΕ …ΓΔΥΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΟΥΣ ΜΑΣ

  ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΔΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ..ΚΟΥΡΕΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ???

  μια..απαντηση δικαιουσε λαθος!

  Μετα χανεις…

  πληρωνεις τραπεζι…Χιλτον!

  Ιδο τραπεζι..Σαμαρα -Καραμανλη!

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s