Το γράφουμε από το 2011: Ο σίγουρος τρόπος να βγούμε από το Ευρώ, είναι να μείνουμε στο μνημόνιο.

ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΟΔΟΣ ΕΥΡΩΌταν οι νταβατζήδες σε τάιζαν τα παιδάκια να ρωτούν «γιατί κύριε», ποντάροντας στην άγνοια του λαού, εμείς κραυγάζαμε:

«Όπου έχει εμπλακεί το ΔΝΤ, ιστορικά και γεωγραφικά, επέρχεται κατάρρευση του τοπικού νομίσματος».

Μας απαντούσαν «Μα εμείς δεν έχουμε τοπικό νόμισμα, είμαστε στο Ευρώ».

Ακριβώς αυτό. Και η Αργεντινή είχε δρακόντεια συμφωνία κλειδώματος του Πέσο με το Δολλάριο. Και ξεκλείδωσε με αποτέλεσμα να εξανεμισθούν οι καταθέσεις του κόσμου. Από αυτόν που «ήθελε να τηρήσει τις συμφωνίες» του εκεί Παπανδρέου.

Η τραγική ειρωνία είναι ότι τον Μάρτη που σκάνε τα ομόλογα των τραπεζών στην ΕΚΤ, έρχεται και η εκλογή προέδρου. Για να δούμε ποιός θα σώσει τους τραπεζίτες εξαφανίζοντας τις καταθέσεις των πολιτών «δραχμοποιώντας» τες.

Εάν μείνει η παρούσα κυβέρνηση, αυτό θεωρείται δεδομένο. Και εκεί θα χυθεί αίμα, αίμα Ελληνικό για να μην φύγουν με ελικόπτερο. Διότι τα απόνερα της εξόδου από το Ευρώ δεν τα ομολογεί ουδείς. Εκεί παύουν τα σύνορα της Ελλάδος να είναι σύνορα της ΕΕ.Η Ελληνική ΑΟΖ να είναι Ευρωπαϊκή και άλλες παρόμοιες φανφάρες. Το Ευρώ του Σημίτη ήταν τόσο «σοφά» σχεδιασμένο που κλείδωνε την συμμετοχή της χώρας στην ίδια την ΕΕ. Κοινώς ΕΕ χωρίς Ευρώ δεν υπάρχει.

Θα βόλευε πολύ τους τραπεζίτες και την νομενκλατούρα ένα «τρίμηνο Τσίπρα» ώστε να φύγει αυτός με ελικόπτερο. Αυτός είναι και ο λόγος που κάποιοι στην Κουμουνδούρου νομίζουν ότι τα βρήκαν με τους τραπεζίτες. Πόσο αλήθεια θα τους βόλευε να σκάσει η βόμβα στον Τσίπρα και έπειτα να επανέλθουν ως σωτήρες σε μία κατεστραμμένη χώρα, δαιμονοποιώντας και την «απείθεια» των πολιτών που «καλά να πάθουν αφού έβγαλαν τον Τσίπρα».

Χιλιοπαιγμένο το σενάριο. Έχει μόνο μία διέξοδο. Ο κάθε Τσίπρας, να μην τάζει καλοπέραση, αλλά πόλεμο. Μεσολόγγι αντί της «κανονικότητας» που εξασφαλίζει η πορεία θανάτου στο Ερζερούμ. Για να γλιτώσει η γέννα, που τώρα εξολοθρεύεται με «σταθερότητα». Εντός Ευρώ μάλιστα, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής νομιμότητας.

Αυτό δεν θα επιτευχθεί με μυστικά ραντεβού στελεχών με δόλιους τραπεζίτες αλλά με έναν άσσο στο μανίκι: Μέσα σε 30 ημέρες ο λαός θα πρέπει να έχει δει τους ενόχους του 2010 στον Κορυδαλλό. Ένας ή περισσότεροι Παπανδρέου στις φυλακές θα δώσουν στον πολιτη την πεποίθηση ότι για πρώτη φορά θα αξίζουν οι θυσίες του. Που είναι θυσίες ταπεινές σε σύγκριση με το ιστορικό διακύβευμα. Της εθνικής επιβίωσης του Ελληνισμού που έχει ισχυρή σημειολογία για όλη την ανθρωπότητα.

Δελτίο στα καύσιμα, μέχρι να επανενεργοποιηθεί η συμφωνία με το Ιράν και  γραμμή με την Βενεζουέλα. Έλλειψη φαρμάκων μέχρι να ανασυσταθεί η (δολίως) αποδυναμωμένη Ελληνική φαρμακοβιομηχανία. Α, και δεν θα πάρεις PS4 με καταναλωτικό δάνειο αγαπητέ συμπολίτη. Θα παίξεις Monopoly με τα παιδιά σου για να θυμηθείς και τις φάτσες τους. Που έχεις ξεχάσει από τον πολύ Πρετεντέρη.

Ή θα γίνεις Τσάβες ή Ντε Λα Ρουα κύριε Τσίπρα. Η επιλογή δική σου.

21 σκέψεις σχετικά με το “Το γράφουμε από το 2011: Ο σίγουρος τρόπος να βγούμε από το Ευρώ, είναι να μείνουμε στο μνημόνιο.”

 1. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ
  -Πραγματική δημοκρατία με ενεργούς και ενημερωμένους πολίτες,
  -μονομερής διαγραφή και μη αναγνώριση του συνόλου του χρέους, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο,
  -έξοδος από την σιωνιστική ΕΕ και το ιδιωτικό-χρεωστικό €,
  -άτοκο εθνικό νόμισμα,
  -αλλαγή συντάγματος από το λαό για το λαό
  -επενδύσεις στη πραγματική οικονομία με έλεγχο ροής κεφαλαίου και εμπορευμάτων,
  -εθνικοποίηση τραπεζών και διυλιστηρίων,
  -ανεξάρτητη (επιτέλους) δικαιοσύνη
  -τιμωρία των δοσιλόγων και δήμευση περιουσιών και offshore,
  -διακρατικές συμφωνίες (απ’ευθείας και όχι με μεσάζοντες)
  -ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας…
  -Σε ένα χρόνο θα πετάμε…..
  ΜΠΟΡΟΥΜΕ ;;;;;
  ΤΟΛΜΑΜΕ;;;;;
  ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ;;;;;;

  Μου αρέσει!

  1. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ;;;;;
   ΤΟΛΜΑΜΕ;;;;;
   ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ;;;;;;

   Aν προσπαθήσετε κάποια εξυπνάδα θα σας αλλάξω τον αδόξαστο ραγιάδες.Η Ελλάδα είμαι ΕΓΩ και κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό και ας είναι και οι 11 εκατομμύρια που κατοικούν στο κτήμα μου.Σε λίγο να σας δω όταν αρχίσω να σας πετάω εξώ από τα σπίτια σας που δεν θα ‘χετε να μου δώσετε για να τα κονομάω.

   Μου αρέσει!

 2. Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά αλλά κομματάκι δίκιο τόχει!

  Αυτό που εγώ έχω πολλές αμφιβολίες, είναι αν οι Έλληνες είναι πρόθυμοι να το παίξουν Βενεζουελάνοι
  για να το παίξει ο Τσίπρας Τσάβες!
  Έχω την εντύπωση ότι απαιτούν μόνο από αυτόν να σηκώσει το βάρος όλης της «επανάστασης»
  και αυτοί μόνο να απολαύσουν τα ωφέλη
  και αν δεν τα καταφέρει οι ίδιοι να τον κρεμάσουν!

  Πέτυχε ποτέ τέτοια επανάσταση;
  Υπάρχει επαναστάτης που θα κάνει τόσο τον μαλάκα;

  Ας καταλάβουμε το εξής και να δούμε το δικό μας μερίδιο ευθύνης
  στον ΣΥΡΙΖΑ μαζεύτηκαν χιλιάδες κατατρεγμένοι έχοντας μόνο προσδοκίες να «πάρουν»
  και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θέλουν να ιδρώσει ο κώλος τους γι αυτό
  και κακά τα ψέμματα, δεν πρόκειται για αντίστοιχη ριζοσπαστικοποίηση του Ελληνικού λαού
  που θα στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ σε ισχυρά τολμήματα και ίσως περιπέτειες!
  Και αυτό η ηγεσία και το γνωρίζει και το βλέπει
  εξ’ ού και τα ήξεις-αφίξεις σε δηλώσεις και «μουδιασμένες» θέσεις!
  Στο κόμμα οι Λαφαζανικοί μπορεί να είναι οι μισοί, σε ψηφοφόρους πόσοι;

  Με ποιόν θα κάνεις επανάσταση αλήθεια;
  Με αυτόν που σε ψηφίζει μόνο για να καταργήσεις το ΕΝΦΙΑ και να του δώσεις κάποια αύξηση;
  Ας είμαστε ρεαλιστές
  μην περιμένουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ περισσότερα από όσα εμείς του ζητἀμε και είμαστε διατεθειμένοι να παλέψουμε!
  Γιατί έτσι είναι αδύνατον να καταφέρει ακόμα και αυτά τα λίγα!
  Και το γάτο χορτάτο και την πίτα ολάκερη δεν γίνεται!

  Μου αρέσει!

  1. Και πρέπει να ξέρεις και τι ζητάς, ποιο είναι το αίτημα της επανάστασης.
   Αυτοί όταν ανακοινώνουν θέσεις άλλο λέει ο ένας κι άλλο λέει ο άλλος για το ίδιο θέμα. Όταν λοιπόν θα πάω εγώ εσύ ο οποίος να ψηφίσει, θα δώσει ψήφο για μία εκ των προτάσεων που ακούστηκαν. Όταν θα έρθει η ώρα να γίνει κυβερνητικό έργο ποιο απ΄όλα θα υλοποιηθεί; Θα γίνει αυτό που έλεγε ο «α» αυτό που έλεγε ο «β» ή κάτι άλλο που δεν το ακούσαμε και το είπε ένας «γ»
   Ή θα είναι και ως κυβέρνηση τσίρκο μεντράνο;

   Εδώ ο σκύλος πεινάει και αυτοί έχουν φάει ήδη την πίτα.
   Κι ακούω να λένε ο ένας «θα κάνουμε καινούρια πίτα», ο άλλος «θα αναγκάσουμε αυτούς που την έφαγαν να την δώσουν πίσω» ο τρίτος «δεν χρειαζόμαστε σκύλο» ο τέταρτος «να μην φάτε πίτα» ο άλλος «κάτω οι πίτες ζήτω τα μπριζολάκια! είναι η μόνη λύση! Ψηφίστε μας για να τα ψήσουμε»!
   Εε…!

   Μου αρέσει!

   1. Στη … δική σου «ΚΟΒΑ» τους προβληματισμούς σου!
    Εκεί θα βρείς και ανταπόκριση
    και γνήσιους και … άδολους «επαναστάτες»!

    Φύλαξε για εκεί τον «επαναστατικό» παλμό σου
    στο ΣΥΡΙΖΑ αντί για απάντηση … θα φάς μόνο κλωτσιές!

    Μου αρέσει!

 3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΖΑΚΗ, ΤΑ ΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΗΣΟΥΝ ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ……ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ…..ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 300, ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΔΙΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ 2011 ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ…. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ…. ΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1831 ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ, ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΕΘΝIΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΑΝΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΟΣΙΛΟΓΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ, ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ…..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΜΠΛΕ,ΠΡΑΣΙΝΕΣ, ΚΟΚΚΙΝΕΣ, ΚΙΤΡΙΝΕΣ, ΜΑΥΡEΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ……ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΚΕΨΗΣ……ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ……ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΓΧΡΟΝΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ..!!! ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ. http://epamhellas.gr/

  Μου αρέσει!

  1. Δεν έχει δυναμική τώρα Μανώλη. Αν συνεχίσει και ο Τσιπρας την πιπίλα του ευρό θα πάρει το 80% του ΣΥΡΙΖΑ συν τους μαλάκες που θα μένουν στις χαρτόκουτες μέχρι τότε.

   Μου αρέσει!

   1. Το θέμα Γιώργο είναι να έχεις ένα σχέδιο που θα το εφαρμόσεις ακαριαία μόλις βγεις απ΄το ευρώ.
    Τούτοι δω δεν έχουν αφήσει παραγωγική ικμάδα όρθια, Φαντάσου τι θα γίνει αν βγούμε -που δεν λέω να μην βγούμε- την στιγμή που δεν παράγεται σχεδόν τίποτα πια στην χώρα και όλα εισάγωνται.
    Με τον ερχομό του Ανδρέα η δήθεν τρομοκρατία βλέπε μυστικές υπηρεσίες διέλυσαν τις μεγάλες επιχειρήσεις στην Αθήνα σε μια συμβολική κίνηση για το τι θα ακολουθούσε και μετά άρχισε μια σταδιακή αποβιομηχάνηση.
    Τώρα με το πρόσχημα του μνημονίου τα ξεφτιλίκια δεν έχουν αφήσει όρθιο τίποτε, έκλεισαν και ξεπούλησαν ακόμα και τα εργοστάσια που παρήγαγαν τον πηλό που χρησιμοποιούσαν οι κεραμιστές! Οι οποίοι τώρα πρέπει να τον αγοράζουν από Ιταλία.
    Ο τσίπρας είναι συνεχιστής αυτής της κατάστασης. Τον έχεις ακούσει να μιλάει για παραγωγή; Ποια παραγωγή πώς θα στηριχθεί;
    Όταν σε έχουν κανει περιφορά στις ΗΠΑ στα ίδια μαγαζιά που μιλάει ο ΓΑΠ δεν είναι ενδεικτικό; Δεν έγραφε άρθρα σε μεγάλη εφημερίδα των ΗΠΑ ο Βαρουφάκης -κουμπάρος των παπανδρέου και σύμβουλος του Γιωργάκη- καθησυχάζοντας τις ΗΠΑ ότι ο Τσίπρας δεν θα βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ; Δεν του οργάνωσε ο ίδιος κι άλλο του σε ίδρυμα για να πάει να πει ότι θα συνεχίσουν όλα ως έχουν;
    Δες όλα όσα λένε… Κάψα με τα σκόπια… θα ρισκάρει με την τουρκία… Θα ρισκάρει με απώλεια εδαφών της χώρας;;;;; Θα ρισκάρω εγώ με την δική σου ζωή και το σπίτι σου;
    Είναι όλοι τους ένα μαγαζάκι ενιαίο κι αδιαίρετο.
    Αν πίστευα ότι θα εξυπηρετούσε την Ελλάδα θα ήμουν μαζί του, αυτός είναι με τους άλλους. Μόνο όποιος εθελοτυφλεί δεν το βλέπει.

    Μου αρέσει!

   2. Το Βαρουφάκη για πρωθυπουργό!
    Τους γνήσιους αρχηγούς, όχι τις ορντινάντσες τους!
    Που κάνουν και τσαλιμάκια!

    Α μωρέ κατακαημένο …
    ψώνισες και … «άποψη» …
    γιατί τσιρίζεις σαν υστερικό ….

    άντε … βουρ για Παναγιώταρο για το … ΧΑπι σου να σου περάσει!

    Μου αρέσει!

 4. Ο τσάβες είχε πει patria socialismo o muerte.
  Και άντε για τον τσάβες ο σοσιαλισμός ήταν μέσο για να υπηρετηθεί η πατρίδα. Για τούτους εδώ ο σοσιαλισμός είναι μέσο για να αρπάξουν απ’ την πατρίδα και να υπηρετήσουν την τσέπη τους.
  Σας μοιάζει ο Αλέξης για άτομο του patria o muerte;
  Γιατί εμένα δεν μου φέρνει.
  Κι είναι τόση η ξεπατίκα του τρόπου του ΓΑΠ που αναρωτιέμαι αν κάποιος είναι τόσο διαφορετικός όσο αφήνει αυτός να εννοηθεί, για ποιον λόγο να ακολουθεί την δημόσια φρασεολογία και τους τρόπους αυτού που τα χρησιμοποιήσε και μετά διέπραξε εσχάτη προδοσία;;;

  Εδώ δεν έχει γίνει ντελαρουά ο παπανδρέου κι ο σαμαράς θα γίνει ο τσίπρας;
  Δείτε τι λέει ο ΓΑΠ και τι έκανε και μετά τι λέει ο Τσίπρας…
  Τι θα κάνει λέτε;

  Μου αρέσει!

  1. Ὄχι βρέ στρατηγική…πλασιέ καλλυντικῶν, ὁ Τσίπρας δέν σοῦ φέρνει καί καλῶς λέμε…
   Ἀλλά σοῦ…»φέρνει», μέ τό «IQ» ξυνισμένης…κρέμ καραμελέ πού σοῦ ἔλαχε γιά…multi – thread «ἐπεξεργαστή», ὁ…Παναγιώταρος, ὁ Γερμενῆς καί ὁ Γρέγος…
   Ἔ ρέ…»ΤΙ» μπορεῖ νά σοῦ «κάνουν» τά περασμένα…
   …»μεγαλεῖα».

   Μου αρέσει!

 5. Χί χί χί χί, ….. καραγκιοζάκια τσιφτετέλληνες, κουτοπόνηρα ζουλάπια,

  μέ ή χωρίς Ευρώ, μέ ή χωρίς δραχμή, μέ …πεσέττα ή μέ πέσος,
  (όπως έχει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ η νεολληνική Ιστορία),

  η μοίρα σας είναι προδιαγεγραμμένη λόγω ιδιοσυστασίας τού …»ελληνισμού» ΣΑΣ :

  ΖΗΤΙΑΝΙΑ καί ΚΛΑΨΑ, καί επίκληση τού κλέους τών Αρχαιο-Ελλήνων,

  γιά νά φάτε ΠΟΥΣΤΙΚΑ τά εξ΄Εσπερίας δανεικά κι΄αγύριστα.

  Ασυνεννόητοι …..αναλυτές τού ΤΙΠΟΤΑ, τσακωμοί γιά τά αυτονόητα, ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ.
  ( Ίδε τί συμβαίνει από προχτές στά ….»Πανεπιστήμια» τού ελληνισμού : Μπουρδέλο τής ΚΝΕ, ….καί λοιπών δημοκρατικών δτυνάμεων).

  Ούτε ο ΘΕΟΣ δέν σάς θέλει, πιά, Σάς σιχάθηκε.

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s