Και όμως, το έκαναν και αυτό: Τα οπλα για τους Κούρδους κατέληξαν σε ισλαμοφασιστες!

Το πενταγωνο διαψεύδει… Επιβεβαιώνοντας!
Η δύση υπηρετεί τους σχεδιασμούς της φασιστικής Τουρκίας οδηγώντας τους γηγενείς στον όλεθρο.


Πρόσφατο βιντεο που δείχνει τους ισλαμοφασιστες να πολεμούν με τουρκικά οπλα.

Το αμερικανικό Πεντάγωνο ανακοίνωσε την Τρίτη ότι η συντριπτική πλειοψηφία των στρατιωτικών προμηθειών που έριξαν οι Ηνωμένες Πολιτείες από αέρος κοντά στην πόλη Κομπάνι της Συρίας έχει φτάσει στις κουρδικές δυνάμεις παρά τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο και δείχνουν μαχητές του Ισλαμικού Κράτος να κρατούν κιβώτια με οπλισμό, μετέδωσε το Πρακτορείο REUTERS.

«Είμαστε πολύ σίγουροι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κιβωτίων κατέληξαν στα σωστά χέρια» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου ναύαρχος Τζον Κίρμπι.

Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου ανέφερε πάντως ότι ειδικοί αναλύουν το βίντεο και προσπαθούν να καθορίσουν εάν κάποια από τα κιβώτια της αμερικανικής στρατιωτικής βοήθειας προς τους κούρδους έπεσε στα χέρια των τζιχαντιστών.

Οι αξιωματούχοι του Πενταγώνου έχουν πει ότι τα αμερικανικά μεταγωγικά έριξαν την περασμένη Κυριακή 28 κιβώτια με στρατιωτικές προμήθειες στους κούρδους που υπερασπίζονται το Κομπάνι και ότι μόινο ένα από αυτά είχε πέσει στα χέρια των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους. Το Πεντάγωνο ανέφερε δε ότι το κιβώτιο αυτό καταστράφηκε κατά τη διάρκεια των αεροπορικών επιδρομών που ακολούθησε τη ρίψη της στρατιωτικής βοήθειας προς τους κούρδους. Σύμφωνα με κούρδους αξιωματούχος στο Κομπάνι έπεσαν συνολικά 21 τόνοι προμηθειών σε στρατιωτικό και ιατρικό υλικό.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube με τίτλο «Όπλα και πυρομαχικά έπεσαν από αμερικανικά αεροπλάνα σε περιοχές που ελέγχουν μαχητές του Ισλαμικού Κράτους στο Κομπάνι» δείχνει τζιχαντιστές να επιθεωρούν κιβώτια με χειροβομβίδες και ρουκετοβόλα. Ένας μάλιστα μασκοφόρος τζιχαντιστής κρατά ψηλά μια χειροβομβίδα και λέει τη φράση «λεία για τους μουτζαχεντίν».

Η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Μαρί Χαρφ είπε ότι αξιωματούχοι των ΗΠΑ είδαν το βίντεο, αλλά δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν την αυθεντικότητα του καθώς όπως είπε «υπάρχει προφανώς μια σειρά ψευδών πληροφοριών, κυρίως προπαγάνδας στο διαδίκτυο και αυτό το βίντεο μπορεί να ανήκει σε αυτή την κατηγορία».

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, το οποίο παρακολουθεί τη βία στο συριακό εμφύλιο πόλεμο, δυο κιβώτια προμηθειών είχαν πέσει σε περιοχές που ελέγχονται από το Ισλαμικό Κράτος.

Πληροφορίες απο το mignatiou.com

2 thoughts on “Και όμως, το έκαναν και αυτό: Τα οπλα για τους Κούρδους κατέληξαν σε ισλαμοφασιστες!”

  1. το RM 70/85 των 122 mm που στο διάολο το βρήκαν ;;;; και άντε το έπιασαν όμηρο το σύστημα …. ποιος τους έμαθε να το οπλίζουν και να βάλουν ;;;;; παλιογαμημένοι μαλάκες Αξιωματικοί του Ιράκ ελπίζω αυτά τα ζωντόβολα οι μαμελούκοι, να γαμήσουν και το σπίτι σας ….. καλά κάνετε και διδάσκετε σε αυτά τα κτήνη τον χειρισμό των όπλων αλλά στο τέλος όταν θα συρρικνωθεί το κράτος της πίπας και του ισλάμ, θα πηδάνε και εσάς εάν δεν σας καταβροχθίζουν …… ζήτω ο τακτικός στρατός της Συρίας ……
    الجيش السوري الهتافات العادية
    تحيا الجيش السوري

    Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s