ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ηχηρό «χαστούκι» στην αυξανόμενη διείσδυση των μουσουλμάνων στην Ευρώπη έδωσε η ελβετική βουλή, η οποία παρά τις συστάσεις και προτροπές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Κομισιόν, ψήφησε στις 9 Οκτωβρίου νόμο ο οποίος απαγορεύει από τούδε και στο εξής κάθε μουσουλμανικό ίδρυμα και κάθε δημόσια δραστηριότητα μουσουλμανικού χαρακτήρα στην Ελβετία.

Όπως αναφέρουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Τουρκία, η ελβετική βουλή που συνεδρίασε στις 9 Οκτωβρίου αψηφώντας όλες τις προειδοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης προχώρησε σε ένα χαρακτηριστικό ψήφισμα σύμφωνα με το οποίο, από τις 9 Οκτωβρίου και μετά απαγορεύονται όλες οι δημόσιες δραστηριότητες των μουσουλμανικών ιδρυμάτων στην ελβετική επικράτεια που κρίνονται παράνομες, ενώ κάθε άλλη δραστηριότητα των μουσουλμανικών κοινοτήτων οικονομικού ή «ανθρωπιστικού» όπως αναφέρεται χαρακτήρα, κρίνεται με τον νέο νόμο παράνομη και θα διώκεται από τις ελβετικές αρχές ασφαλείας. Μάλιστα οι ποινές όπως αναφέρεται στους παραβάτες αυτού του νόμου, θα είναι το λιγότερο τρία χρόνια κάθειρξη ενώ θα καταδιώκονται και όλοι όσοι έχουν σχέση με ισλαμικά κέντρα από το εξωτερικό. Το ψήφισμα της ελβετικής βουλής επικύρωσε και το ελβετικό υπουργείο Δικαιοσύνης που από τούδε και στο εξής θα καταδιώκει κάθε μουσουλμανικό ίδρυμα που δραστηριοποιείται παράνομα στην Ελβετία ενώ θα σταματήσει αμέσως κάθε μουσουλμανική διείσδυση καθώς και κάθε μορφή ισλαμικής οικονομικής βοήθειας προς τις μουσουλμανικές κοινότητες της Ελβετίας από το εξωτερικό.

Η απόφαση αυτή έρχεται μετά την απόφαση πριν από λίγους μήνες, πάλι παρά τις προειδοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να απαγορευτεί η οικοδόμηση μιναρέδων στο ελβετικό έδαφος, σαν πρόκληση προς τα ελβετικά πολιτιστικά πρότυπα. Η απόφαση αυτή τότε είχε εξοργίσει κάποιους παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επιδιώκουν με κάθε μέσο την προώθηση του Ισλάμ στην γηραιά ήπειρο, παρά τα γεγονότα των Τζιχαντιστών και τα φρικτά εγκλήματα που γίνονται αυτή την περίοδο κατά των χριστιανών στην Μέση Ανατολή. Τώρα οι Ελβετοί για άλλη μια φορά αψηφώντας τις προτροπές της Κομισιόν, προχώρησαν ακόμα πιο πέρα και απαγόρεψαν όλα τα ισλαμικά ιδρύματα της χώρας που κριθήκαν παράνομα καθώς τον τελευταίο καιρό είχαν αναπτύξει μια έντονη φιλοισλαμική δραστηριότητα υπονομεύοντας ακόμα και την ασφάλεια της χώρας. Στην απόφαση αυτή όπως αναφέρεται έπαιξαν ρόλο και τελευταία γεγονότα της Μέσης Ανατολής, καθώς και η αυξανομένη διείσδυση των εξτρεμιστικών ισλαμικών στοιχείων στην ευρωπαϊκή ήπειρο μια διείσδυση που ισοδυναμεί, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, με την δημιουργία πυριτιδαποθήκης στα σπάργανα της Ευρώπης.

Το παράδειγμα της Ελβετίας είναι πολύ πιθανό πως θα επηρεάσει και άλλες χώρες στην Ευρώπη καθώς τον τελευταίο καιρό παρατηρούνται όλο και περισσότερα κρούσματα αντιισλαμικής αντίδρασης καθώς η μουσουλμανική διείσδυση μεγαλώνει όλο και περισσότερο προκαλώντας τους γηγενείς, παρά του ότι η επίσημη Ευρωπαϊκή Ένωση εθελοτυφλούσα σε αυτή την κατάσταση, συνεχίζει την νεοταξική της πολιτική ευνοώντας την εισροή των παρανόμων μουσουλμάνων που απειλούν να πολτοποιήσουν τις ευρωπαϊκές κοινωνίες.

Σε όλα αυτά τα η δική μας πλευρά θα πρέπει να παραδειγματιστεί από το παράδειγμα της Ελβετίας, αν και η σημερινή συγκυρία με μια κατοχική κυβέρνηση δεν προοιωνίζει κάτι το καλό σε αυτό το πολύ σημαντικό θέμα. Η χώρα μας είναι η «πόρτα» της εισόδου χιλιάδων μουσουλμάνων στην Ευρωπαϊκή ήπειρο οι οποίοι χάριν της προδοτικής συνθήκης του Δουβλίνου 2, εγκλωβίζονται εδώ και αυτοί αύριο θα απαιτήσουν να γεμίσει η Ελλάδα με μουσουλμανικούς μιναρέδες απειλώντας αν δεν υπάρξει κάποια δική μας αντίδραση ακόμα και με αλλαγή της πολιτιστικής ταυτότητας της χώρας μας. Αλλοίμονο μας!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

19 thoughts on “ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ!”

 1. Πολύ σωστά. Ο ισλαμοφασίστες χρησιμοποιούν τα τζαμιά και τα σωματεία τους για να οργανώνονται με σκοπό την επιβολή του ισλαμισμού επί γης.
  Οι Ελβετοί δεν το επιτρέπουν. Μπράβο και ματα-μπράβο τους.

  Like

 2. Ποιοί είναι οι κύκλοι της μαφίας της ΕΕ που σκίζονται για τους ισλάμοφασίστεςκαι ποιοί τους πληρώνουν για να διαλύσουν την Ευρώπη ;

  Μήπως είναι τα Αμερικάνικα κοπρόσκυλα που θέλουν να διαλύσουν τον πλανήτη για να μείνουν μόνα τους τα πρεζόνια των ΗΠΑ ;

  Like

  1. αμ δεν είναι Αμερικανοί αυτοί που κουμαντάρουν την Αμερική…. Εβραιόσκυλα είναι !!! αν δεν πούμε τα πράματα με τ’ όνομά τους δε θα ξέρουμε ποτέ ποιός είναι ο εχθρός και θα κοπανάμε φαντάσματα σαν το Δον Κιχώτη……

   Like

 3. Εκεί στην Ελβετία έχει δημοκρατία και δημοψηφίσματα. Εδώ Ελλάδα δικτατορία που φυλακίζει αντιπάλους. Σε περιπτωση που πέσει πρέπει να δικαστεί με στρατιωτικό νόμο. Κρέμασμα και τουφέκισμα, αν κριθεί ενοχος (τι χρεία έχουμε μαρτύρων; Οι φυλακισμένοι είναι υλικοί).

  Like

 4. Πως γινεται
  αυτοι που μας διαταζουν και βγαζουμε νομους αντιρατσιστικους
  και μας ζαλιζουν τα Αρ@ιδια των Ελληνων…
  να ειναι οι ιδιοι Ναζιστες και ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ?
  και..εμεις σαν υπακουα ζωα…
  τους ακουμε!
  φραγκο δεν εχουμε και θελουν να τους κτισουμε τζαμι!
  παλιο..ελβετοι..ρατσιστες και..φασιστες!
  οπισθοδρομικοι!
  εμεις οι..προοδευτικοι..
  σας απαξιωνουμε..για τιμωρια!
  δεν θα σας..καταθεσω πλεον..το χρημα μου….

  Like

 5. «Αναβάθμιση των Ιεροσπουδαστηρίων – Παιδαγωγική υποστήριξη της διδασκαλίας του Κορανίου στους μαθητές μέλη της Μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης» στον Άξονα Προτεραιότητας 1 του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση»,

  http://www.esos.gr/arthra/35245/yp-paideias-etoimazei-sholika-vivlia-gia-korani-gia-toys-mathites-meli-tis
  Νέο σχολείο (σχολείο 21ου αιώνα)

  Like

 6. Οι Ελβετοί τώρα θα βρουν απέναντί τους τις ελληνικές ΜΚΟ, που χρηματοδοτούνται από ξένες πρεσβείες.
  Θα βρουν απέναντι και τους Έλληνες “ακαδημαϊκούς” που είναι μπουκωμένοι στα ευρωπαϊκά πακέτα…

  Like

 7. Και πολύ καλά έπραξαν. Αντίθετα, εδώ έχουμε μπόλικους ψευτοπροοδευτικούς κουμμουνοαριστερούληδες φραγκάτους που θέλουν να μας κάνουν γυφτοασία και γυφτοαφρική με βρωμομουσλίμια παντού και τζαμιά.

  Like

 8. Το Δ’ Ράιχ θέλει αλλά …………………..η Ελβετία Δεν θέλει !!!

  Οπως λίγο πριν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο η Γερμανία ήθελε την προσχώρηση της Ελβετίας στην Μεγ.Γερμανία………ετσι και τώρα και η Γερμανοκρατούμενη Οργουελική Νεοταξική Ευρώπη προσπάθησε μεν…. αλλά απέτυχε να πείσει την Ελβετία ….να αυτοκτονήσει εκχωρώντας δικαιώματα στους μουσουλμάνους.

  Βλέπουμε λοιπόν οτι εχουμε μια σαφέσταση αναβίωση Χιτλερισμού στην Ευρώπη, τα ίδια προσπαθεί η Ευρώπη να πράξει με εμας και το κακο ειναι οτι μέσω των κυβερνητικών μίσθαρνων τα κατάφερε.

  Το δίλημα λοιπόν ειναι σαφές

  Η’….. Υποδουλωμένοι σε μια Νέου τύπου Οθωμανική Αυτοκρατορία……….ή Ελεύθεροι – Δημοκρατικοι και Ανεξάρτητοι όπως η Ελβετία η οποιά υιοθέτησε το ΑρχαιοΑθηναικό σύστημα διακυβέρνησης .

  Καιρός να το υιοθετήσουμε και Εμείς …………………….που το εφύβραμε !!!

  Γιώργος Παρασχάκης

  Πολύκαρπος Μαρκαράς

  Οι Έλληνες, για να πάνε μπροστά, πρέπει να κοιτάζουν πίσω.

  Δημήτριος Καμπούρογλου, 1852-1942, Έλληνας γνωμικογράφος ‐

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s