ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ! Στέλνουν τον Παπασταύρου της λίστας Λαγκάρντ για να μιλήσει με την …Λαγκάρντ!

ÂÅËÃÉÏ - Ï ÐÑÏÅÄÑÏÓ ÔÇÓ ÍÅÁÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ, ÁÍÔÙÍÇÓ ÓÁÌÁÑÁÓ, ÓÔÇÍ ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÔÙÍ ÕÐÏÕÑÃÙÍ ÏÉÊÏÍÏÌÉÊÙÍ ÔÏÕ ÅËÊ (EUROKINISSI // ÃÏÕËÉÅËÌÏÓ ÁÍÔÙÍÉÏÕ)Ο κύριος Παπασταύρου είναι ο πασίγνωστος καταθέτης της λίστας Λαγκάρντ με το ιλιγγιώδες ποσό των 5,4 εκ. Ευρώ. Συνδικαιούχοι του λογαριασμού, μέλη της οικογενείας του.

Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν, στο διεφθαρμένο κρατίδιο, όχι μόνον δεν κλήθηκε από τον οικονομικό εισαγγελέα για να δώσει εξηγήσεις, αλλά αντίθετα, φιγουράρει ως πρωθυπουργικός σύμβουλος σε όλες τις κρίσιμες συναντήσεις.

Μην ξεχνάμε ότι ο άνθρωπος αυτός, παρότι μεγαλοκαταθέτης σε Ελβετική τράπεζα, εστάλη από την Ελληνική κυβέρνηση για να διαπραγματευθεί με τους …Ελβετούς, για το άνοιγμα των ..Ελληνικών καταθέσεων στην Ελβετία! Δηλαδή έστειλαν κάποιον για να κυνηγήσει τον εαυτό του! Το αποτέλεσμα;
δεν τα καταφέραμε, παρά την σκληρή διαπραγμάτευση με τους Ελβετούς“… Τόσο σκληρή, σαν ελβετικό, διάτρητο τυρί.

Την Κυριακή θα ζήσουμε την συνέχεια της οπερέτας. Ο μεγαλοκαταθέτης της λίστας Λαγκάρντ, θα διαπραγματευθεί με την… Λαγκάρντ, εκπροσωπώντας την Ελλάδα!

Μπορούμε από τώρα να προβλέψουμε το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης. Αυτό όμως που δεν μπορεί ο κοινός νους να συλλάβει, είναι η εντύπωση που αποκομίζει η Λαγκάρντ και οι άλλοι ξένοι αξιωματούχοι για την ίδια την Ελλάδα.

Εκτός εάν το κάνουμε επίτηδες για να τους δείξουμε ότι το ΔΝΤ δεν εκπροσωπεί την απόλυτη διαφθορά. Υπάρχουν και χειρότερα.

23 thoughts on “ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ! Στέλνουν τον Παπασταύρου της λίστας Λαγκάρντ για να μιλήσει με την …Λαγκάρντ!”

 1. Να αφήστε ήσυχα τα λιανά μου που τα έχω για κάθε πρώτη ανάγκη
  Έχω κι άλλα, αλλά τα έχω κρυμμένα

  Like

  1. ΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ,ΑΣΤΑ ΦΙΛΕ ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ. ΣΤΗΛΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΑΝΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ,ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ

   Like

 2. Γιατι οι κίτρινες φυλαδες δεν γράφουν κάτι σχετικό, οι εισαγγελείς γιατι δεν τον κουτουπονουνε, ο Σαμαρας τον καλύπτει ειναι και αυτός το ίδιο κάθαρμα.πότε Χριστε Ανάσταση;

  Like

 3. Ο DRAGON ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΕΟ…;; ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥ… ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ Ο ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ…

  Απάντηση

  Like

 4. Αλήθεια, γιατί δεν έστειλαν την Κάτια, αντί για τον Παπασταύρου, αφού το ζήτημα είναι η συλλογή των χρωστούμενων…? Η παρουσία του θα εκνευρίσει περισσότερο τους Αμερικάνους. Τι καλά που θα ήταν να έβρισκαν στο IRS ένα πρόσχημα για να τον μπουζουριάσουν! http://my-pillow-book.blogspot.gr/2014/06/the-iron-hand.html

  Πάντως για να σοβαρευτούμε παρισσότερο, κι εν αναμονή του τι θα πει στο ΔΝΤ ο Σταθάκης, ας συνομολογήσουμε τα εξής: κάποιοι από τους ξένους επικυρίαρχους δανειστές, πιθανότατα θέλουν να ξεμπερδεύουν με τους Έλληνες ολιγάρχες γιατί μόνο αν τους ακουμπήσει κανείς αυτούς, μπορεί να πάρουν κι εκείνοι, κάποια από τα λεφτά τους πίσω. Άρα ο Συ.Ριζ.Α. ίσως να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο και γι’ αυτούς. Το ερώτημα που μένει να απαντηθεί, είναι αν ο Συ.Ριζ.Α. θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο και για τον Ελληνικό λαό… Προσωπικά, κρατώ το μικρότερο καλάθι που υπάρχει, αλλά μόνο η δοκιμή θα μας… πείσει.

  Σε αυτό το τρομακτικό ταξίδι, χρήσιμο είναι να βρίσκονται δίπλα στον πηδαλιούχο Αλέξη και οι “Καμμένοι Έλληνες” κι ελπίζω κι εύχομαι, να περάσουν το κατώφλι του 3% στις επερχόμενες εκλογές.

  Like

 5. Pingback: My Pillow Book

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s