Τον πέταξαν στα σκουπίδια, οπως πέταξαν τους Ελληνες…

Οι πάμπλουτοι παπανδρέηδες, με τις ελβετικες εταιρειες, τα funds, τις καταθέσεις και τις χρυσές μπίζνες πέταξαν στα σκουπίδια τον τελευταίο της γενιάς που καπηλευθηκαν. Ενδεικτικό για το ποιον του Γιώργου Παπανδρεου, αφού το πως φέρεσαι στους ανήμπορους συγγενείς σου ειναι δείγμα χαρακτήρα.
…και ειναι ακομα ελευθερος.

13 σκέψεις σχετικά με το “Τον πέταξαν στα σκουπίδια, οπως πέταξαν τους Ελληνες…”

 1. Όλα και όλα, για όλα φταίει ο Γιωργάκης; Τουλάχιστον όχι μόνος του, έχει και αδερφό, σε αυτόν που έδωσε ένα κάρο χρήμα ο Γιωργάκης. Όπως κάνουν τα αδέρφια, βλέπε Σαμαράς.
  Μόνο που δεν ήταν δικό τους…

  Μου αρέσει!

  1. Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΙΛΟΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΒΟΥΡΛΟ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗ(ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ) ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

   Μου αρέσει!

  2. Ήταν ιδιοκτησία της μητέρας του ανθρώπου που βρίσκεται στο γηροκομείο. Όχι της μητέρας του Ανδρέα, στον οποίο το έδωσε ο γέρος Παπανδρέου, επειδή ο πραγματικός δικαιούχος, ο πρώτος του γυιός υπέφερε από κάποια χρόνια ασθένεια.. Αυτό εννοεί η Φωτεινή.

   Μου αρέσει!

 2. Η μητέρα του ήταν η Κυβέλη η οποία έπασχε από κάποιο νόσημα (αφροδίσιο) το οποίο μετέδωσε και στον Γεώργιο Παπανδρέου. Επίσης παιδί που γεννιέται από γονέα με το νόσημα αυτό ενδέχεται να πάσχει από νοητική υστέρηση. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι δεν έπρεπε να έχει μια αξιοπρεπή ζωή ούτε σημαίνει ότι έπρεπε να τον διαπομπεύουν οι διάφοροι στα media.

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s