ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ: Εάν περάσει το σκάνδαλο, θα είναι η ταφόπλακα της Ελληνικής οικονομίας.

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

Κάποιοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι το σκάνδαλο με το Ερρίκος Ντυνάν που προετοιμάστηκε προσεκτικά από την εποχή Λοβέρδου το 2010, δεν αφορά μόνο το νοσοκομείο και τα 200 εκατομμύρια που θα κάνουν φτερά.

Εάν αυτό το ανοσιούργημα υλοποιηθεί, τότε ανοίγει η κερκόπορτα για την καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας. Όχι για το παρόν, αφού ήδη οι δείκτες κατακρημνίζονται, αλλά για το μέλλον. Για τα παιδιά μας που αύριο θα ψάχνουν για δουλειά και θα γίνονται δουλοπάροικοι των “Vulture Funds” που θα ρημάξουν κάθε οικονομική δραστηριότητα που κινήσει το ενδιαφέρον τους. Εξηγούμε:

Σε όλη την πολιτισμένη Δύση, σε κάθε κράτος με ελεύθερη οικονομία, ακόμα και στην Αλβανία, οι νομοθέτες έχουν προβλέψει τον ορισμό της “διάδοχης

επιχείρησης”. Αυτό διότι μέχρι και την δεκαετία του ’80, η πιό συνηθισμένη επιχειρηματική απάτη ήταν η πτώχευση μίας υπερχρεωμένης εταιρείας και η επαναλειτουργία της με το ίδιο αντικείμενο, στην ίδια ή παρόμοια τοποθεσία αλλά “νέα ιδιοκτησία”. Με αυτόν τον τρόπο, οι αετονύχηδες φέσωναν το δημόσιο, τους εργαζόμενους και τους προμηθευτές, συνεχίζοντας απρόσκοπτα την λειτουργία τους με μία άλλη εταιρική μορφή που η πιάτσα ονομάζει “αχυρένια”. Διότι πίσω από την νέα εταιρεία, κρύβονται τα ίδια συμφέροντα που απλώς “διαγράφουν τα χρέη τους” εξαπατώντας δημόσιο και ιδιώτες πιστωτές. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, η δικαιοσύνη προστάτευε τους πιστωτές, δημόσιο, ιδιώτες και εργαζομενους, θεωρώντας την “αχυρένια” επιχείρηση ως διάδοχη και υποχρεώνοντας την να αναλάβει τα βάρη στο ακέραιο.

Αυτή ακριβώς η παγκόσμια άμυνα απέναντι στους επιχειρηματικούς απατεώνες, καταρρέει με την απίστευτη μεθόδευση Βορίδη που είδαμε χθες. Προσέξτε τώρα τον μεγάλο κίνδυνο, εάν η δικαιοσύνη δεν αντιδράσει άμεσα:

Όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις, έχουν χρέη προς τις τράπεζες στην συντριπτική τους πλειοψηφία ενυπόθηκα με εγγύηση τις κτιριακές εγκαταστάσεις. Φανταστειτε τώρα, ένα γερμανικό επενδυτικό κεφάλαιο να βάλει στο μάτι π.χ. μία ξενοδοχειακή μονάδα. Γιατί να πληρώνει τον Έλληνα ξενοδόχο όταν μπορεί να το πάρει κοψοχρονιά και ελεύθερο από βάρη;

Έρχεται λοιπόν σε επαφή με την τράπεζα, η τράπεζα κάνει το δάνειο απαιτητό, βγάζει το κτίριο στον πλειστηριασμό και το χτυπά η ίδια με εταιρεία “άχυρο”. Όπως έγινε προχθές με την Πειραιώς. Στην συνέχεια, η εταιρεία μεταβιβάζεται στον “επενδυτή” – κοράκι, ελευθέρα βαρών! Δηλαδή, φεσώνοντας το δημόσιο, τους ιδιώτες προμηθευτές και τους εργαζομένους που χάνουν εκτός από τα δεδουλευμένα και τα δικαιώματα τους λόγω προϋπηρεσίας.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας που βρίσκεται στο καναβάτσο γονατισμένος από δάνεια και υποχρεώσεις βλέπει τον “αετονύχη” να του παίρνει το βιος με όρους κατοχικού εισβολέα. Με ζημία για το δημόσιο, τους Έλληνες προμηθευτές, ο ορισμός της απάτης που για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες “νομιμοποιείται”. Σε μία χώρα που έχει γίνει θέατρο ανομίας με κύρια ευθύνη της κυβέρνησης.

Μόνον η δικαιοσύνη μπορεί να αποτρέψει αυτή την ολέθρια μεθόδευση που ισοδυναμεί με την έναρξη ολικής καταστροφής.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Με εταιρεια “αχυρο” χτύπησε η Πειραιώς το Ντυνάν στον …πλειστηριασμό της!

33 thoughts on “ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ: Εάν περάσει το σκάνδαλο, θα είναι η ταφόπλακα της Ελληνικής οικονομίας.”

 1. Να σε κάνω να χαμογελάσεις πριν έλθει το μεσημέρι…

  Όταν πριν πολλά χρόνια η ΠΕΙΡΑΙΩΣ είχε εξαγοράσει την Σαλονικιώτικη Τράπεζα “Μακεδονίας-Θράκης” είχα κάνει το παρακάτω σχόλιο:

  Έχουμε λοιπόν Τράπεζα Μακεδονίας θράκης με έδρα τον…Πειραιά!…

  Πολλά χρόνια πριν την Siemens, τα υποβρύχια που γέρνουν, την διάσωση του Ελληνικού Τραπεζικού Συστήματος με τα δικά μας λεφτά (που όμως παραμένει…ιδιωτικό)

  Και φυσικά πολύ πριν την άφιξη, μετά από σχετική επίσημη πρόσκληση, της τρόικα…

  Like

  1. ΕΔΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.
   ΕΔΩ ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝΕ 250 ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ . ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ?
   ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ
   ΑΛΛΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
   ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ ΓΚΟΤΖΑΜΠΑΝΗ ΤΑ ΕΞΗΣ.
   ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ 250 ΔΙΣ ,ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ (ΤΑ 26,5 ΔΙΣ 15 ΑΤΟΜΑ)
   ΜΠΟΡΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ Ή ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ, ΕΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ
   ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΩΣ ΧΩΡΑ. ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ.
   ΠΑΝΤΩΣ Κ. ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ.

   Like

  2. Αγόρασα μετοχές χίλιες με χίλια ευρώ (ένα ευρώ κατά μετοχή) στην ΑΤΕ τώρα αυτές τις έχει ο Σάλλας (Πειραιώς) και με τις πληρώνει με 15 ευρώ. Αυτό αν δεν είναι κλεψιά τι είναι;

   Like

 2. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΣ ΓΕΛΑΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!
  ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΛΑΔΟ-ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ………ΧΑΧΑΧΑΧΑ
  ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΕΛΑΔΙΑ……ΑΛΛΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΜΑΛ….
  ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ….ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ

  Like

   1. @ ελα …Αλεκο said !

    Ο ερευνητής του Harvard University Wayne McGuire έγραψε: «Ο Λένιν ήταν Ιουδαίος σύμφωνα με τους σημερινούς νόμους του Ισραήλ. Είχε παππού Ιουδαίο και όχι μόνο αυτό, ήταν ένας Ιουδαίος ρατσιστής και σωβινιστής, αν και κρατούσε αυτές τις ιδέες του στο υπόβαθρο επειδή ήταν τελείως αντίθετες με τον μαρξιστικό διεθνισμό. Ο Λένιν ήταν ένας Ιουδαίος ρατσιστής ο οποίος επί τούτοις παραχώρησε στους Ιουδαίους κομμουνιστές τις πλέον απαιτητικές πνευματικά εργασίες. Απαίτησε δε το 50% της κομμουνιστικής τρομοκρατικής εμπροσθοφυλακής στην νότια και δυτική Ρωσία να αποτελείται από Ιουδαίους».

    Ο Λένιν είχε δηλώσει ότι: «Εξοντώνουμε τους αστούς ως κοινωνική τάξη», ο δε σύντροφός του στο έγκλημα Apfelbaum (Zinoviev, επίσης Ιουδαίος) είχε πει:

    «Το συμφέρον της επανάστασης απαιτεί την φυσική εξόντωση της αστικής τάξης». Ποια ήταν αυτή η αστική τάξη; Φυσικά όχι οι Ιουδαίοι. Ο πρώτος νόμος που ψηφίστηκε μετά την επικράτηση των μπολσεβίκων στην Ρωσία καθιέρωνε τον αντισημιτισμό ως έγκλημα τιμωρούμενο με την ποινή του θανάτου (Izvestia, 7 Ιουλίου 1918).

    Ο ιουδαίος κομμουνιστής αξιωματούχος Zinoviev (Apfelbaum) δήλωνε τον Σεπτέμβριο του 1918: «Χωρίς έλεος, χωρίς φειδώ θα σκοτώσουμε όλους τους αντιπάλους μας κατά εκατοντάδες, κατά χιλιάδες. Αφήστε τους να πνιγούν στο αίμα τους. Θέλουμε περισσότερο αίμα, όσο το δυνατόν περισσότερο» (Krasnaya Gazeta).

    Οι Ιουδαίοι μπολσεβίκοι θεωρούσαν την πολιτική ως μέθοδο ελέγχου των αντιφρονούντων, ήτοι των χριστιανών ρώσων, ιδιαίτερα των χωρικών «αστών» που ήταν ο κύριος εχθρός τους. Η συστηματική εξολόθρευση από τον Λένιν των βαθιά θρησκευόμενων χριστιανών χωρικών της Ρωσίας που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 1918 αγνοείται ηθελημένα από την ιστορία της Δύσης. Περίπου 200.000 χριστιανοί κληρικοί εκτελέστηκαν, σταυρώθηκαν, βασανίστηκαν μέχρι θανάτου κατά την διάρκεια 60 ετών κομμουνιστικής εξουσίας στην Ρωσία και 40.000 εκκλησίες καταστράφηκαν μεταξύ της περιόδου 1922-1980. Επίσης αγνοείται ηθελημένα από τους περισσότερους ιστορικούς η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία της ανθρωπότητας που έγινε με υπαιτιότητα και υποκίνηση πολιτικού κινήματος, ήτοι του κινήματος των μπολσεβίκων κομμουνιστών. Η κομμουνιστική εξουσία δημιούργησε τα μεγαλύτερα στρατόπεδα συγκέντρωσης και το πλέον φρικιαστικό σύστημα καταναγκαστικής εργασίας του 20ου αιώνα, όπου εκατομμύρια άνθρωποι, χριστιανοί και άθεοι πλην Ιουδαίων, ουσιαστικά σφαγιάστηκαν. Κανένα από αυτά τα στρατόπεδα δεν διατηρήθηκε ως παράδειγμα προς αποφυγή για τους μεταγενέστερους και όλα ή σχεδόν όλα έχουν καταστραφεί και εξαφανιστεί.

    Το πολιτικό κίνημα των μπολσεβίκων ήταν στελεχωμένο στα ανώτατα κλιμάκιά του από Ιουδαίους κομμουνιστές και όμως ο κόσμος, η κοινή γνώμη, είναι συγκριτικά απαθής και σιωπηλός για το ολοκαύτωμα και τα εγκλήματα πολέμου που διαπράχτηκαν από αυτό το πολιτικό σύστημα και για τα άτομα που ήταν αρχιτέκτονες αυτού του συστήματος. Ποιος γνωρίζει το Kolyma, το Magadan και τα νησιά Solovetsky ή και τα άλλα καταχθόνια σοβιετικά κέντρα ανθρώπινης καταστροφής, σφαγεία στην κυριολεξία, της ανατολικής Σιβηρίας; Ποιος έχει δει κινηματογραφικά έργα ή έχει διαβάσει για τα εκατομμύρια ρώσων αστών, μικροαστών και χωρικών που πέθαναν από το ψύχος ή ξεψύχησαν λόγω πείνας στα καταναγκαστικά έργα της κατασκευής της διώρυγας της Βαλτικής, όπου δέσποζε το κολοσσιαίο άγαλμα του Ιουδαίου κομμουνιστή και μαζικού δολοφόνου Genrikh Yagoda;

    Η ιουδαϊκή κομμουνιστική εποχή των μαζικών δολοφονιών και γενοκτονιών έχει εξαφανιστεί από την ιστορία ως δια μαγείας. Ουδείς αναφέρεται στο ολοκαύτωμα των ρώσων στα χρόνια της οκτωβριανής επανάστασης και μετέπειτα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης με υπαιτίους και αρχιτέκτονες ιουδαίους κομμουνιστές.

    Το ολοκαύτωμα των μπολσεβίκων δεν περιορίστηκε μόνο στην εξόντωση ρώσων αντιφρονούντων. Οι εξορίες και οι εκτοπίσεις με εντολή ιουδαίων κομισάριων 800.000 Τσετσένων μουσουλμάνων είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο καθ’ οδόν προς το Καζακστάν 500.000 εξ αυτών. Το 12% του πληθυσμού των Βαλτικών χωρών εκτοπίστηκε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Σιβηρία με εντολή της ιουδαϊκής σοβιετικής μυστικής αστυνομίας με αρχηγό τον Genrikh Yagoda. Ποιος το γνωρίζει; Ποιος νοιάζεται;

    Like

   2. ΠΟιά η διαφορά με τον Σαμαρά και τον (εβραίο) Λένιν (αντιρατσιστικός νόμος);

    Like

   3. ΑΛΕΚΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΥΝΤΡ ΣΤΑΛΙΝ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΙΟ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΤΟΥ ΜΑΓΚΑΤΑΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΒΕΒΑΙΑ

    Like

   4. @Φιλόλαος said

    Κι’αυτός δέν ειναι ….περιούσιος …εκ μητρός ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    Like

 3. Ο ΜΠΙΖΝΑΔΟΡΟΣ … Η Ο ΜΙΖΟΦΟΡΟΣ … ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΖΑΡΠΑΧΤΡΑ ΤΟΝ ΑΚΗ ;;;

  ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΝΟΥ-ΔΟΥΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ-ΛΗΣΤΗ ;;;

  ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΡΩΧΑΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ;;;

  ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΟΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ …

  Like

 4. ο σκυμένος στα 4 σαμαράς

  τολμάει να χαλάσει το χατήρι του Rothschild;;;;;

  όχι ότι οι υπόλοιποι βανιζέλοι, σίπριδες, πατάμια, κουρέλια δεν είναι και αυτοί καθετσωτικοί !!!!

  ΜΟΝΟ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

  ΟΣΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΜΕ

  Like

 5. Και στη δεκαετια του 90 όμως ο νομος δεν κάλυψε τα θύματα της Ερμής τηλεπικοινωνιες ΑΕ η οποια συνέχισε την λειτουργια της σαν Τηλεπικοινωνίες Ερμής ΑΕ ή πιο γνωστή σαν ΣΚΑΙ TV ιδιοκτησίας Αλαφουζου. Το φέσι που έπεσε τότε;;;; Οθωμανικό!!!!

  Like

 6. Όλες τις πουστιές, αποικιακές και εδώδιμες, τις ξέρετε απ’ έξω κι ανακατωτά ρε πισωλεκέδες, όμως το 2009 ενας σκοτωμένος σας είχε βάλει στη σειρά και σας μοίραζε δωρεάν pou CHESS .

  Like

 7. Παντα στην επικαιροτητα το “ολυμπια”. Δηλαδη θα βαλουν και ταφοπλακα πανω απο τον ταφο της ελληνικης οικονομιας.
  Ε,πρεπει,τοσα χρονια νεκρη… Πλακα θα’χει να τη νομιζεις για ζωντανη “ολυμπια”. Γενικως εχεις πλακα,αν δεν εισαι κατευθυνομενη.

  Like

 8. Ποια παρεβαση ειπατε?

  που…ζειτε πατριωτττςςς??

  Θα μαθε τε…του φουστη…καποια μερα θα μαθετε που ζιτε!

  Καλα ..δεν ακουσατε ..που εγινε της μοδας ..

  μεταξυ Δικηγορων ….και δικαστικων…

  ΠΑΡΗΛΘΕ Η..ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ????????????????

  Ψαξτε το..και θα περασετε απο το νηπιο…στο δημοτικο!

  Παρεμβαση…λεει…χαχα!

  Αντι για..μαστιγωμα των παντων!

  Like

 9. Tο «σκάνδαλο Ντυνάν» θα αποτελεί πλέον και μια υπόθεση – πιλότο για τις ιδιωτικοποιήσεις δημόσιων νοσηλευτικών ιδρυμάτων που θα ακολουθήσουν και που ως μόνο αποτέλεσμα θα έχει η πλειοψηφία των δημόσιων νοσοκομείων να περάσει στα χέρια ιδιωτών, ακριβώς όπως το… σχεδιάζουν εδώ και χρόνια οι Γερμανοί με τους εγχώριους συνεργάτες τους…….

  Φταίει αυτή η κουφάλα ……. ο χατζηπετρης .

  Like

 10. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ!
  Μη φοβάστε αδέλφια, ο θεός ειναι μαζί σας !

  Like

 11. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι πολύ αργά όταν θα συνειδητοποιήσουμε ότι αυτοί που ορίζουν σήμερα τις τύχες μας είναι συναισθηματικά ασταθείς και ψυχικά ανισόρροποι. Εν τω μεταξύ, επειδή δε φαίνεται να υπάρχουν βουλευτές αρκετά έντιμοι ή αρκετά γενναίοι, ώστε να αποχωρήσουν από αυτό το θλιβερό κι εντελώς διακοσμητικό κοινοβούλιο, δίνοντας έτσι την χαριστική βολή στην ανεκδιήγητη κυβέρνηση, η ευθύνη πέφτει στις δικές μας πλάτες… http://my-pillow-book.blogspot.gr/2014/09/sic_27.html

  Like

 12. Αντί της εξυγίανσης των νοσοκομείων και της μετατροπής τους από κρατικά σε δημόσια υπό κοινωνικό έλεγχο (οι τυπολάτρες μην τρελαίνονται γνωρίζω τη νομική διάκριση κρατικού, ιδιωτικού και ενδιάμεσων σταθμών, είναι πολιτική η σκέψη), τα δίνουν βορά στους ιδιώτες και μάλιστα με δήθεν όρους “εξυγιανσης”.

  Το κρατικό μέσω της απαξίωσης συνεργάζεται διπολικά με το ιδιωτικό, με αγωγό την ολιγαρχική κομματοκρατία.

  Κοινός πληττόμενος, η κοινωνία των πολιτών.

  Κοινός παρανομαστής σε κάθε περίπτωση αυτού του διπόλου;

  Αν δεν έχεις λεφτά …goodbye!

  (είτε μέσω παρακλινικών εξετάσεων, φακελακιών, παραπομπών, εξάντλησης των ασθενών /κράτος, είτε μέσω της θεσμοθέτησης των παραπάνω για αδιαμεσολάβητη παρουσία στον ιδιώτη χωρίς τον πρότερο εξαναγκασμό του κρατικού νοσοκομείου).

  Αλήθεια…

  Να κάνουμε ένα “δημοψήφισμα”-παπατζηλίκι που ως λένε οι κράχτες φέρει την δημοκρατία;

  “Κρατικό ή ιδιωτικό νοσοκομείο”;;;

  Ιδού η απορία…

  Τέλος πάντων.
  Μονόλογοι άνευ αντικρίσματος….

  Θα έρθει το σύστημα της εναλλαγής στην εξουσία, το μπλε πράσινο, θα γίνει θαυμαστά μπλε φούξια, μετά κάποια άλλη απόχρωση και η μιζέρια θα αναπαράγεται ανελλιπώς…

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s