Βουλευτής τόλμησε να φωνάξει μέσα στο Κοινοβούλιο: Παραδεχτείτε επιτελούς ότι το Ισλάμ είναι το πρόβλημα! ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ

ισλαμΟ Geert Wilders είναι Ολλανδός βουλευτής και αρχηγός του «Partij voor de VRIJHEID» («Κόμμα για την Ελευθερία», PVV), το οποίο ήρθε τρίτο στις βουλευτικές εκλογές του 2010.

Ο Wilders ξεκίνησε ως βουλευτής του Λαϊκού Κόμματος για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία, από το οποίο αποχώρησε το 2004 όταν διαφώνησε με την άποψη του κόμματος που υποστήριζε την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Είναι ιδιαίτερα γνωστός για την κριτική του ενάντια στο Ισλάμ, συνοψίζοντας τις απόψεις του στη φράση «δε μισώ τους Μουσουλμάνους, μισώ το Ισλάμ». Τονίζει ότι δεν υπάρχει «μετριοπαθές Ισλάμ», ενώ έχει προτείνει την απαγόρευση του Κορανίου στην Ολλανδία, το οποίο θεωρεί «φασιστικό βιβλίο». Πιστεύει πως η μετανάστευση Μουσουλμάνων στην Ολλανδία πρέπει να σταματήσει και οι ήδη εγκατεστημένοι μετανάστες πρέπει να πληρωθούν για να φύγουν.

Έχει γυρίσει το φιλμ μικρού μήκους Fitna, στο οποίο αναλύει αποσπάσματα του Κορανίου που ενθαρρύνουν την τρομοκρατία. To φιλμ προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και η Βρετανία απαγόρευσε την είσοδό του στο έδαφός της, ενώ η Αλ Κάιντα έκανε έκκληση για τη δολοφονία του.

Ο Wilders παραπέμφθηκε σε δίκη με την κατηγορία της υποκίνησης θρησκευτικού και φυλετικού μίσους , αλλά αθωώθηκε από δικαστήριο του Άμστερνταμ στις 23 Ιουνίου 2011.

Ολόκληρη η ομιλία του στο ολλανδικό κοινοβούλιο, στις 4 Σεπτεμβρίου:

«Κυρία πρόεδρε, πραγματικά περίμενα λουλούδια από εσάς. Γιορτάζω μια επέτειο αυτές τις μέρες. Ακριβώς πριν από δέκα χρόνια και δύο ημέρες, εγκατέλειψα ένα κόμμα, του οποίου το όνομα δεν μπορώ να θυμηθώ. Κατά τη διάρκεια αυτών των δέκα ετών και δύο ημερών έχω επικριθεί σφοδρά. Κυρίως με κατηγορούν ότι συνέχεια λέω τα ίδια.

Οι επικριτές μου έχουν δίκιο. Πράγματι, το μήνυμά μου είναι το ίδιο κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών. Και σήμερα, θα επαναλάβω και πάλι το ίδιο μήνυμα για το Ισλάμ. Για πολλοστή φορά. Όπως κάνω εδώ και δέκα χρόνια και δύο ημέρες.

Έχω διασυρθεί για την ταινία Fitna. Και όχι μόνο. Ασκήθηκε σε βάρος μου ποινική δίωξη. Κυρία πρόεδρε, ενώ πριν από μερικά χρόνια όλοι αρνούνταν να δουν την ταινία μου, σήμερα παρακολουθούμε καθημερινά στις τηλεοράσεις μας το Fitna 2, 3, 4 και 5. Αυτό που συμβαίνει σήμερα δεν είναι μια σύγκρουση πολιτισμών, αλλά μια σύγκρουση μεταξύ της βαρβαρότητας και του πολιτισμού.

Η Ολλανδία έχει γίνει το θύμα του Ισλάμ, επειδή η πολιτική ελίτ κοιτούσε αλλού. Εδώ μέσα, όλοι όσοι είναι παρόντες, εδώ και επίσης και στο υπουργικό συμβούλιο, όλοι αυτοί οι άνθρωποι κοιτούσαν αλλού. Κάθε προειδοποίηση αγνοήθηκε.

Το αποτέλεσμα είναι ότι και οι Χριστιανοί της χώρας μας απειλούνται. «Θέλουμε να σας δολοφονήσουμε όλους», τους λένε. Οι Εβραίοι απειλούνται επίσης. Σημαίες με σβάστικες υψώνονται σε διαδηλώσεις, πέτρες και βόμβες μολότοφ πετάγονται μέσα από παράθυρα. Στην κεντρική πλατεία του Άμστερνταμ βλέπουμε ναζιστικούς χαιρετισμούς, μακάβριες μαύρες σημαίες της ISIS να ανεμίζουν.

Πράγματι, κυρία πρόεδρε, αυτό το καλοκαίρι, το Ισλάμ ήρθε σε μας.

Μέσα στην αφέλειά του ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Asscher δήλωσε ότι υπάρχει «επείγουσα απαίτηση» από τους μουσουλμάνους να «αποκηρύξουν» αυτό το φαινόμενο. Την περασμένη Παρασκευή, στην επιστολή του προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Υπουργικό Συμβούλιο ανέφερε ότι οι τζιχαντιστές δεν είναι καθόλου σημαντικοί. Αποκαλούνται «σέκτα», μια «μικρή» ομάδα.

Αυτό εύχονται όσοι «κοιτούν αλλού», οι οποίοι είναι οι ίδιοι που κοιτούσαν αλλού εδώ και 10 χρόνια και 2 ημέρες. Όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Σύμφωνα με μια μελέτη, το 73% του συνόλου των Μαροκινών και Τούρκων που ζουν στην Ολλανδία πιστεύουν ότι εκείνοι που πάνε στη Συρία για να πολεμήσουν στην τζιχάντ είναι «ήρωες», άνθρωποι άξιοι θαυμασμού.

Και αυτό δεν είναι ένα νέο φαινόμενο. Δεκατρία χρόνια πριν, 3.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. Θυμόμαστε τις εικόνες ανθρώπων που καίγονταν να πηδούν από τους δίδυμους πύργους. Τότε, επίσης, τα τρία τέταρτα των μουσουλμάνων που ζουν στην Ολλανδία παρέβλεπαν αυτή τη θηριωδία. Δεν είναι ελάχιστοι αλλά εκατοντάδες χιλιάδες οι μουσουλμάνοι που επιδοκιμάζουν την τρομοκρατία και πιστεύουν ότι οι τζιχαντιστές είναι ήρωες. Δεν υπερβάλλω. Αυτό δείχνουν οι έρευνες. Είναι μια ωρολογιακή βόμβα.

Κυρία πρόεδρε, είναι άραγε τυχαίο το γεγονός ότι επί αιώνες οι μουσουλμάνοι συμμετείχαν σε όλες αυτές τις φρικαλεότητες; Όχι, δεν είναι σύμπτωση. Απλά ενεργούν σύμφωνα με την ιδεολογία τους. Σύμφωνα με το Ισλάμ, ο Αλλάχ υπαγόρευσε την αλήθεια στον Μωάμεθ, «τον τέλειο άνθρωπο». Ως εκ τούτου, όποιος αρνείται το Κοράνι, αρνείται τον Αλλάχ. Και ο Αλλάχ δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το ποιο είναι το θέλημά του.

Μερικά αποσπάσματα από το Κοράνι:

Σούρα 8, στίχος 60: «Ετοιμαστείτε να σπείρετε τον τρόμο στις καρδιές των εχθρών του Αλλάχ».

Σούρα 47, στίχος 4: «Ως εκ τούτου, όταν συναντάτε άπιστους, κόψτε τους το λαιμό».

Τα βλέπουμε καθημερινά στις ειδήσεις.

Ένα ακόμα απόσπασμα από το λόγο του Αλλάχ:

Σούρα 4, στίχος 89: «Μην έχετε φίλους από τις τάξεις των άπιστων, συλλάβετε τους και σκοτώστε τους όπου τους βρείτε».

Κυρία πρόεδρε, το Κοράνι που βρίσκεται μπροστά σας είναι ένα εγχειρίδιο για τους τρομοκράτες. Στάζει αίμα από τις σελίδες του. Απευθύνει έκκληση για διαρκή πόλεμο εναντίον των άπιστων. Το Κοράνι είναι η «άδεια κυνηγιού» για τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων. Η άδεια για να σκοτώνουν. Αυτό το βιβλίο είναι το Σύνταγμα της ISIS. Η ISIS κάνει αυτό που επιτάσσει το θέλημα του Αλλάχ.

Αυτή η δολοφονική ιδεολογία μπόρεσε να φωλιάσει στην Ολλανδία, επειδή η ελίτ κοιτούσε αλλού. Σε γειτονιές, όπως Schilderswijk, Transvaal, Crooswijk, Slotervaart, Kanaleneiland, Huizen. Από την άλλη, το χαλιφάτο είναι υπό κατασκευή. Από την άλλη, το Ισλαμικό Κράτος βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δέκα ετών και δύο ημερών, οι στρουθοκάμηλοι του υπουργικού συμβουλίου δεν έκαναν τίποτα. Δεν έκαναν τίποτα για το Ισλάμ, είπαν ψέματα στο λαό.

Όμως ο λαός έχει καταλάβει. Τα 2/3 των Ολλανδών λένε ότι η ισλαμική κουλτούρα δεν ανήκει στην Ολλανδία. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται η πλειοψηφία του εκλογικού σώματος του Εργατικού Κόμματος, η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του VVD, η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του CDA και όλοι οι ψηφοφόροι του PVV.

Επιτέλους, οι ψηφοφόροι απαιτούν, μετά από δέκα χρόνια και δύο ημέρες σε λήθαργο, τη λήψη μέτρων. Οι ψηφοφόροι απαιτούν να γίνει κάτι που να έχει αποτέλεσμα. Δεν θέλουν ημίμετρα. Επιτρέψτε μου να κάνω κάποιες προτάσεις για να φύγει η «μαφία» από τα πόδια μας. Αυτά πρέπει να γίνουν από σήμερα κιόλας:

Παραδεχτείτε επιτέλους ότι το Ισλάμ είναι το πρόβλημα. Ξεκινήστε την απομουσουλμανοποίηση της Ολλανδίας. Λιγότερο Ισλάμ!

Κλείστε τα σύνορά μας στους μετανάστες από ισλαμικές χώρες. Ξεκινήστε αμέσως συνοριακούς ελέγχους. Σταματήστε αυτόν τον «πολιτιστικό εμπλουτισμό».

Κλείστε τα τζαμιά των σαλαφιστών που χρηματοδοτούνται από τις χώρες του Κόλπου. Πάρτε τα διαβατήρια από όλους τους τζιχαντιστές. Αφήστε τους να πάρουν διαβατήρια της ISIS.

Μην εμποδίζετε τους τζιχαντιστές που θέλουν να εγκαταλείψουν τη χώρα. Αφήστε τους να φύγουν, παίρνοντας μαζί τους όσους περισσότερους φίλους τους γίνεται. Αν πρόκειται να βοηθήσει, είμαι διατεθειμένος να πάω στο αεροδρόμιο να τους αποχαιρετίσω. Αλλά μην τους αφήσετε να επιστρέψουν. Αυτός είναι ο όρος. Στα τσακίδια.

Και κατά την άποψή του, όποιος εκφράζει την υποστήριξή του στην τρομοκρατία ως μέσο για την ανατροπή της συνταγματικής δημοκρατίας πρέπει επίσης να φύγει από τη χώρα μας! Αν υψώνεις τη σημαία της ISIS, υψώνεις το εισιτήριο της εξόδου σου! Φύγε! Φύγε από τη χώρα μας!

Κυρία πρόεδρε, ο πόλεμος εναντίον μας έχει κηρυχθεί. Πρέπει να «απαντήσουμε» σοβαρά. Μακριά από αυτούς τους ανθρώπους! Φτάνει πια!»

hellasforce.com

23 σκέψεις σχετικά με το “Βουλευτής τόλμησε να φωνάξει μέσα στο Κοινοβούλιο: Παραδεχτείτε επιτελούς ότι το Ισλάμ είναι το πρόβλημα! ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ”

 1. Οι λαοί της Ευρώπης δεινοπαθούν, οι πολιτικοί τους κωφεύουν και όχι μόνον. Εθελοτυφλούν.
  Θα το πληρώσουν, διότι ο ανωτέρω βουλευτής λέει την Αλήθεια. Μαζί τους, θα πληρώσουν κι οι λαοί, δυστυχώς.

  Μου αρέσει!

  1. Το Κόμμα για την Ελευθερία (ολλ. Partij voor de Vrijheid, PVV) είναι ολλανδικό πολιτικό κόμμα. Χαρακτηρίζεται ως δεξιό έως ακροδεξιό (Βίκι)

   Λέει την δική ΣΑΣ Αλήθεια!

   Όχι, δεν φταίει ο δεξιότατος Νεοφιλελευθερισμός για ότι συμβαίνει στην Ευρώπη …
   (και για τους λαθρο)
   φταίει το … Ισλάμ!!!

   Μεγάλη τόλμη ο Ολλανδός Παναγιώταρος!

   Μου αρέσει!

   1. τι σχέση έχουν οι Εθνικιστές με τους διεθνείς τοκογλύφους;;…υφίστανται τους ναζιστικούς απηνείς διωγμούς τους γιατί λένε την ΑΛΗΘΕΙΑ (βλ. Λαικός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή)…»Κερκυραίε» δυστυχώς για εσάς , η ΑΛΗΘΙΑ πλέον εν κρυβετε απο Μπομπολουχαρηδες και τους εδώ υποτακτικούς του σαμαροτουρκογλοτσιπρηδες κλπ…

    Μου αρέσει!

   2. ‘’κερκυραίος’’ νεοναζί ισλαμοφασίστας

    Ο ‘’ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑΣ ’’ της ανθελληνικής αριστερας , ο ‘’κερκυραίος’’ νεοναζί ισλαμοφασίστας και αντίχριστος , ο μέγας ρατσιστής του Ολυμπία επι το έργο…. !!!!

    Στόχος του πάντα ο ελληνισμός η ορθοδοξία και η ομαλότητα ……. Αμφιβάλει κανείς ακόμη για τους σκοπούς του ?

    ΑΛΒΑΝΕ είσαι ρατσιστής και φασίστας και πρέπει ΟΛΟΙ να σου το πουν ξεκάθαρα….. πρέπει επίσης να σημειώσουν ολοι ότι το απόκομμα που υποστηρίζεις , ο Σόρος – ΣΥΡΙΖΑ , εκφράζει ακριβώς τις ιδιες ανθελληνικές και φιλο-ισλαμιστικές απόψεις με εσένα και αυτο είναι αυταπόδεικτο …….

    πρέπει επίσης ολοι να γνωρίζουν οτι είσαι πρώην ΠΑΣΟΚΟΣ και διορισμένος στο δημόσιο επι ΠΑΣΟΚ για να σε αξιολογήσουν και ανάλογα……

    Μου αρέσει!

  1. Ακριβώς Νίκο.
   Αξεστοι οπισθοδρομικοι βρωμιαρηδες αλλά μένανε στις πατρίδες τους.
   Τα σημερινά τεκνεομενα ήσαν προσχεδιασμένα απ το 1996 απ τους ομοθρησκους της Barbarellas εκ ….. Κερκύρας (λέμε τώρα) με εφαλτήριο την 11Σεπ. 2001.
   Όποιος εθελοτυφλεί ειναι είτε….υπάλληλος του Rosa Luxemburg είτε διευθυντικό στέλεχος

   Μου αρέσει!

   1. Και δυστυχως αυτοι ειναι η λυσις!
    Αν ο Δυσλεξιος κανει πραξιν τις παπαριες περι φαμιλιων των λαθρο…..υπαρχει ελπις!
    Θα μας φερουν επιτελους ομονοια (εξαιρουνται τα τετραχειρα του Μαρξ).
    Πλερωμενη με αιμα αθωων….αλλα φτιαχνεις ομελεττα μονο σπαζοντας αυγα!
    Wake up Dead….μονο με ηλεκτροσοκ!
    Βαρυ….ετσι ειναι ομως!

    Μου αρέσει!

   2. Αρουλη γίνε φίλος μας.
    Θα σε διορισουμε Capo στα Γιουρα.
    Θα διαλέγεις ότι καλύτερο απ τις συριζομουρες και τις βυζουδες των τσοντοκαναλων .
    Τουτη τη φορά θα μπαζωσουμε το νησί γιατί δε θα τους χωράει όλους.

    Μου αρέσει!

 2. Τι μας είπαν τα «πατριωτόπουλα» ;
  Το απόλυτο τίποτα ως συνήθως!
  Μαγκιά-κλανιά κι εξάτμιση για … πολιτική θεωρία !

  Ερωτώ και πάλι!
  Ποιός φταίει για την κατάντια της Ευρώπης!
  Το ,,,, Ισλάμ;

  Άντε να μας πετάξουν τις … αναλυσάρες τους … να ξέρουμε με τι γελάδια έχουμε να κάνουμε!

  Μου αρέσει!

   1. Έπεσα τόσο έξω ; Δεν είσαι επί συμβάσει; Δηλ. είσαι μο-νιμου κανονικια ;
    Χεχεχεχε!
    Καλά σου είπε ο άλλος. Μάλλον σ έφτιαξε από προλεταριακα σκατα ο Μεγαλοδυναμος.

    Μου αρέσει!

   2. Ο ’’κερκυραίος’’ κάνει τρολ με το ψευδώνυμο ‘’ UCK ‘’ αλλά είναι τόσο κουτός που μπερδεύτηκε και φανερώθηκε μονος του ….. δείτε
    πως τρολαρει ο ψυχακιας νεοταξίτης :

    UCK said
    Σεπτεμβρίου 19, 2014 at 11:34 πμ

    UCKά … έχασες!
    Το ειδα και αποχωρω.Μονον μη τον τρελανεις εντελως.Δικο σου!

    —-

    για να δείτε ποσο ηλίθιος είναι ο ‘’κερκυραίος’’ ξεχάστηκε και εκανε σχόλιο με το τρολ ψευδώνυμο του ‘’UCK’’ … μιλάμε για εντελώς ηλίθιο !!!!!!

    Ο ‘’UCK’ κάνει σχόλιο στον εαυτό του….. η να το πούμε αλλιώς πως ο ‘’κερκυραίος’’ με το τρολ ψευδώνυμο του μπερδεύεται και τα κάνει σκατα !!!!! αυτό που είναι δηλαδή …. !!!!

    ΔΕΙΤΕ:

    Σκωτία: Το 54% είπε ΟΧΙ στην ανεξαρτησία
    Posted by spitha80 στο Σεπτεμβρίου 19, 2014
    –https://olympia.gr/2014/09/19/%cf%83%ce%ba%cf%89%cf%84%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%bf-54-%ce%b5%ce%af%cf%80%ce%b5-%ce%bf%cf%87%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%be%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%af%ce%b1/
    Απάντηση

    Μου αρέσει!

  1. ‘’κερκυραίος’’ νεοναζί ισλαμοφασίστας

   Ο ‘’ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑΣ ’’ της ανθελληνικής αριστερας , ο ‘’κερκυραίος’’ νεοναζί ισλαμοφασίστας και αντίχριστος , ο μέγας ρατσιστής του Ολυμπία επι το έργο…. !!!!

   Στόχος του πάντα ο ελληνισμός η ορθοδοξία και η ομαλότητα ……. Αμφιβάλει κανείς ακόμη για τους σκοπούς του ?

   ΑΛΒΑΝΕ είσαι ρατσιστής και φασίστας και πρέπει ΟΛΟΙ να σου το πουν ξεκάθαρα….. πρέπει επίσης να σημειώσουν ολοι ότι το απόκομμα που υποστηρίζεις , ο Σόρος – ΣΥΡΙΖΑ , εκφράζει ακριβώς τις ιδιες ανθελληνικές και φιλο-ισλαμιστικές απόψεις με εσένα και αυτο είναι αυταπόδεικτο …….

   πρέπει επίσης ολοι να γνωρίζουν οτι είσαι πρώην ΠΑΣΟΚΟΣ και διορισμένος στο δημόσιο επι ΠΑΣΟΚ για να σε αξιολογήσουν και ανάλογα……

   Μου αρέσει!

 3. Το Ισλάμ κερδίζει έναν άλλον πολέμιο του..

  “δυστυχώς, πολλοί δεν ξέρουν από το Ισλάμ παρά μόνο την ονομασία του. Αυτό αποδεικνύει πως το κάλεσμα προς το Ισλάμ είναι πολύ αδύναμο, γεγονός που χρειάζεται περισσότερες προσπάθειες προς αυτήν την κατεύθυνση”

  Το Ισλάμ επέλεξε τελικά ένας εκ των παραγωγών της βλάσφημης ταινίας κατά της τελευταίας αποκάλυψης, δηλώνοντας πως “η αλλαγή αυτή έρχεται από προσωπική πεποίθηση και εμπεριστατωμένη μελέτη, εφόσον έχει μελετήσει το Κοράνι”.

  Ο πρώην βουλευτής του ολλανδικού κόμματος της Ελευθερίας, Arnoud Van Doorn, σχολιάζοντας την κατακραυγή κατά της βλάσφημης ταινίας, είπε: “Ακόμα θυμάμαι με τύψεις εκείνο το κύμα θυμού από τους Μουσουλμάνους απέναντι στο κόμμα, του οποίου ήμουν μέλος, θυμάμαι και τις αντιδράσεις τους για την παραγωγή της ταινίας που βλασφημεί τον Προφήτη”.

  “Τέτοιες αντιδράσεις με βοήθησαν, πιστεύω, στο να απευθύνομαι προς το Ισλάμ και τη μελέτη του Κορανίου με κατανόηση, να ακολουθώ τα βήματα του προφήτη και να έρθω σε επαφή με τους Μουσουλμάνους στην Ολλανδία, έως ότου ασπάστηκα το Ισλάμ και αποφάσισα να επισκεφτώ τους ιερούς τόπους”, πρόσθεσε.

  Ο Van Doorn δήλωσε στο δίκτυο Αλ Αραμπία, που το συνόδεψε κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στη Μέκκα, πως “τώρα πια, ζω σε έναν άλλον κόσμο, μέσα στον οποίο βρίσκω την ησυχία μου, εφόσον έχω σχηματίσει ένα άλλο κόμμα και υπέβαλα την παραίτηση μου από το κόμμα της Ελευθερίας, που είναι ακραία εχθρικό προς το Ισλάμ”.

  “Δεν σας κρύβω: ήμουν ένας από αυτούς. Πριν ασπαστώ το Ισλάμ, νόμιζα πως το Ισλάμ είναι ο εχθρός της ελευθερίας και της ανθρωπότητας, νόμιζα πως είναι μια θρησκεία της βίας και της αδικίας κατά των γυναικών, μια θρησκεία που δεν παράγει μια υγιή κοινωνία. Η δική μου ματιά δεν ήταν λιγότερα εξτρεμιστική από των άλλων μελών του κόμματος. Αποφάσισα, όμως, να αποκτήσω προσωπικές εμπειρίες από τους Μουσουλμάνους, να μάθω περισσότερα και να που επισκέπτομαι τη Μέκκα ως αποτέλεσμα”, είπε.

  Για την εικόνα του Ισλάμ σχολίασε: “δυστυχώς, πολλοί δεν ξέρουν από το Ισλάμ παρά μόνο την ονομασία του. Αυτό αποδεικνύει πως το κάλεσμα προς το Ισλάμ είναι πολύ αδύναμο, γεγονός που χρειάζεται περισσότερες προσπάθειες προς αυτήν την κατεύθυνση”.

  Όσον αφορά τις αραβικές εξεγέρσεις είπε: “κοιτάμε αυτές τις εξεγέρσεις μέσω του πρίσματος του Τύπου, που έχει πολιτικές και κατευθύνσεις που ίσως να μην είναι δίκαιες στην κάλυψη τους και δεν ξέρουμε που πηγαίνουν αυτές οι εξεγέρσεις”.

  “Η επικρατούσα ανάλυση λέει πως οι ισλαμιστές θα ελέγχουν τις αραβικές κυβερνήσεις. Αυτό ακούμε στην Ευρώπη”, κατάληξε.

  http://alialyunani.wordpress.com/%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%83%CF%80%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%AC%CE%BC/

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s