Βόμβα Βαρθολομαίου κατά Ιερώνυμου για τις «Νέες Χώρες»

papas

 

Σε μια δήλωση με ιδιαίτερη σημασία προέβη ο οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος, από την Ξάνθη, ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στη Θράκη, λέγοντας πως οι Μητροπόλεις των Νέων Χωρών ανήκουν στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Στη βαρυσήμαντη δήλωσή του ο κ. Βαρθολομαίος, ανέφερε μεταξύ άλλων, πως «μας ρώτησε κάποιος κατά τρόπο προκλητικό πριν από λίγα

χρόνια: «Παναγιότατε έχετε τη Διασπορά. Γιατί θέλετε και τις Νέες Χώρες;» Και απαντήσαμε αμέσως και ευθέως. Διότι μας ανήκουν. Ανήκουν στη Μητέρα Μαρτυρική Εκκλησία η οποία έδωσε το αίμα της για αυτές για να μείνουν ελληνικές επαρχίες. Τις προστάτεψε κατά τον Μακεδονικό Αγώνα και πάντοτε, διαχρονικά», για να προσθέσει πως «αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της Πνευματικής και Κανονικής Δικαιοδοσίας της Εκκλησίας Κωνσταντινουπόλεως».

Αναφερόμενος στις σχέσεις του Πατριαρχείου με τις Μητροπόλεις των Νέων Χωρών ο Πατριάρχης τόνισε πως «η σχέση μας δεν είναι ποσώς εθιμοτυπική. Είναι πολλώ μάλλον ευχαριστιακή, λειτουργική. Οι ποιμενάρχες των Μητροπόλεων τούτων είναι προσφιλείς αδελφοί ιεράρχες του Οικουμενικού Πατριαρχείου ενώ συμμετέχουν στη διοίκηση της αγιοτάτης Εκκλησίας της Ελλάδας», λέγοντας μάλιστα πως αυτό είναι τιμή και προνόμιο που θα ζήλευαν πολλοί άλλοι.

57 σκέψεις σχετικά με το “Βόμβα Βαρθολομαίου κατά Ιερώνυμου για τις «Νέες Χώρες»”

 1. Παλι τα ιδια. Και επι Σεραφειμ και επι Χριστοδουλου και τωρα επι Ιερωνυμου. Τελικα το ενδιαφερον ειναι για τη διαποιμανση των εκκλησιων η για τη τοποθετηση επισκοπων πιστων στα συμφεροντα του Φαναριου;

  Μου αρέσει!

   1. ΣΤΑΡΑΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ :
    Τα πράγματα είναι απλά. Δηλαδή ο «Ερντογάν» και το σκυλολόϊ του μας απειλούν ότι θα κατακτήσουν τα δεκαοκτώ ελληνικά νησιά που είχαν συμφωνήσει με τους «ελληνόφωνους» εξοχωτάτους κ.κ. «Σημίτη , Παπανδρέου, Τούρκογλου» και της συμμορίας των εθνικοσοσιαλιστών του ΠΑΣΟΚ ότι θα τα μεταβιβάσουν στη Νέα Οθωμανοτουρκική Αυτοκρατορία , αλλά δεν πρόφτασαν να το πράξουν.
    Η «Α.Θ.Π. Οικουμενικός Πατριάρχης και Αρχιεπίσκοπος Νέας Ρώμης» {Κωνσταντινούπολης} κ.κ. «Βαρθολομαίος» ζητάει την απόσχιση από την Ελλάδα των Ι. Μητροπόλεων των Νέων εν Ελλάδι Χωρών. Δεν μας διευκρινίζει όμως ποίες είναι αυτές οι Χώρες !…
    Οι κομμουνιστές παλαιότερα πραγματοποίησαν με συμμάχους τους Σλάβους , Αλβανούς και Βουλγάρους τριετή πόλεμο εναντίον της Ελλάδας με σκοπό την απόσχιση της Μακεδονίας και της Θράκης από την Ελλάδα και προσάρτησή τους στην «Β.Κ.Ο.» {Βαλκανική Κομμουνιστική Ομοσπονδία} υπό τον «Γιόζεφ Μπροζ» {Τίτο}.
    Oι άθεοι κομμουνιστές με την παραπλανητική ονομασία «αριστεροί» κυβερνούν και ξεπουλάνε με τη μέθοδο του σαλαμιού την Ελλάδα και ο ελληνικός λαός βρίσκεται σε διαρκή νιρβάνα.
    Ούτω εγώ ο Φ.Π. έχω μιάν απορία . Δηλαδή οι «κομμουνιστές» {αριστεροί} βύθισαν την Ελλάδα στο πένθος και στη δυστυχία με τον προδοτικό δήθεν «Δ.Σ.Ε.» {Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας} επί τρία και πλέον έτη για την κατάληψη της εξουσίας και τον διαμελισμό της Ελλάδας. Τελικώς νυν κυβερνούν. Προκηρύττουν δε δημοψηφίσματα όπου ο λαός ψηφίζει «ΟΧΙ» στο ξεπούλημα της Ελλάδας και αυτοί τον γράφουν στο μ…ί των ερωμένων τους και ψηφίζουν «ΝΑΙ» . Επίσης παρέδωσαν αμαχητί την Ελλάδα στους δολοφόνους , βιαστές κ.λ.π Ισλαμοφασίτες που τους χρησιμοποιούν ως ένοπλους εγγυητές του «Σταλινικού Φασισμού» δια του οποίου κυβερνούν την Ελλάδα.
    Τι περιμένεις ακόμα Ελληνα ; Σε λίγο θα σε διώξουν από το σπίτι σου αλλά θα κρατήσουν τις συμβίες και τις κορασίδες σου για να τους τέρπουν. Η δε διαπλεκόμενη ηγεσία της Δικαιοσύνης καθώς και η επίσης διαπλεκόμενη ηγεσία των Ενόπλων Νατοϊκών και όχι Ελληνικών Δυνάμεων περί άλλων τυρβάζει .
    Εύχομαι την επανάκτηση της πατρίδας μας από τους «κομμουνιστές» που δηλώνουν «αριστεροί» για να αποφύγουν την ευθύνη τους για τις προδοσίες και τις δολοφονίες χιλιάδων Ελλήνων πολιτών. 30 – 12 – 2017 Φ.Π.

    Μου αρέσει!

 2. Τι να κάνει κι αυτός …
  μαζεύει ότι μπορεί κι ας είναι και πεπονόφλουδες …
  Οικουμενικός Πατριάρχης με δικαιοδοσία μόνον σε Ελληνικές εκκλησίες και αυτές όλες του εξωτερικού!
  Ως και η Εκκλησία της Ελλάδος γραμμένο τον έχει!

  Τι πίκρα να βλέπει τον Πάπα απόλυτο άρχοντα και αναμφισβήτητη κεφαλή των καθολικών ΟΛΟΥ του κόσμου!
  Στην ορθοδοξία όλοι θέλουν αρχηγιλίκι … τι αρχιεπίσκοποι αυτοκέφαλων …
  και τι ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΛΙΚΙ … Ρωσίας … Ουκρανίας … Σερβίας … Ρουμανίας … Βουλγαρίας … Γεωργίας … Αρμενίας …
  χώρια τα …. «παραδοσιακά» της Μέσης Ανατολής.

  Ε ας πάρει και μερικές μητροπόλεις ακόμα
  γιατί σε λίγο τον βλέπω πατριάρχη χωρίς πιστούς και κλήρο!

  Μου αρέσει!

  1. Και τι σε νοιάζει εσένα ρε μαλακα ισλαμοφασίστα αλβανέ τι γίνετε στην εκκλησία…???? Δε γνωρίζεις ποιος έχει βάλει τον προδότη νεοταξίτη ιερώνυμο να κάνει ζημιά? Εμείς νομίζεις ότι δε γνωρίζουμε τι προσπαθεί να κάνει ο τούρκος λοχαγός ?

   Ζήτησε κανένας τη γνώμη σου?

   Για πες μας λοιπόν για τα τζαμιά ανά το κόσμο που εκπαιδεύουν τζιχαντιστές για να σφάζουν γυναικόπαιδα όπως για παράδειγμα στη πατρίδα σου την Αλβανία…..

   Για πες μας λοιπόν αρχιμαλακα ισλαμοφασίστα μουρόχαυλε…….

   σου εχω αφιέρωση…….

   ”Συγκλονιστική συνέντευξη του κορυφαίου Αλβανού λογοτέχνη Μάξι Βέλο: «Είμαι αντι -ισλαμιστής, οι μόνοι τίμιοι στην χώρα αυτή είναι οι ορθόδοξοι και οι Έλληνες» ”

   –https://olympia.gr/2014/09/11/%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%85%ce%be%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%85%cf%86%ce%b1/

   Άντε μωρη αλβανη λουλου να κάνεις παρέα στους συντρόφους σου τους νεοναζί ισλαμοφασίστες δολοφόνους και εμπόρους ναρκωτικών που θα κάνεις και σχόλια…..

   Οι “καημενοι” της Σεμπρενιτσα και του Κοσοβου, τεμαχίζουν παιδιά “απίστων”. Γειασάν Κωστα Σημιτη, ελευθερωτή.

   —–https://olympia.gr/2014/08/10/%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b7%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%83%ce%b5%ce%bc%cf%80%cf%81%ce%b5%ce%bd%ce%b9%cf%84%cf%83%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba/

   Σαρώνει ο ισλαμοφασισμός στην Αλβανία.. Με τζάμια και εκατομμυρια φτιάχνουν γενοκτόνους.

   —-https://olympia.gr/2014/08/10/%cf%83%ce%b1%cf%81%cf%8e%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%ce%b9%cf%83%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%bf%cf%86%ce%b1%cf%83%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bb%ce%b2%ce%b1%ce%bd%ce%af/

   Μου αρέσει!

   1. ευτυχώς που στην αριστερά ειμαστε ενωμένοι.Μόνον 49 κόμματα μέτρησε ο Μ.Γλέζος.Οχι φυσικά ότι ο μπαστουνοκοντσίτος είναι αριστερός.Αλλά δεν παρατήρησες τον διαχωρισμό της «ελαττωματικής » Ελλάδας με το ενωμένο …εξωτερικόν.Ειναι ίκανός το ένα ελάττωμα αυτού πού θέλει να απορρίψει να το συγκρίνει με το ένα καί μοναδικό χάρισμα – καί μάλιστα από λάθος αιτία, πχ Τούρκοι οί οποίοι είναι υπάκουοι στον έναν ανάμεσα στούς χιλιάδες πού θα είναι μονόφθαλμος ανάμεσα σε απειρους τυφλούς-αυτού πού θέλει να εξυψώσει καί να αποφανθεί .οτι υπερτερεί ο δεύτερος.Πιθανό να έχει δίκιο η καρπουζένια.Τέτοιο μίσος για την πατρίδα του εξηγείται μόνον αν ΔΕΝ είναι πατρίδα του.Σιχαμένος.

    Μου αρέσει!

  2. Αλβανός ‘’κερκυραίος’’ Κοντσίτα-νεοναζι , ισλαμοφασίστας και νεοταξίτης….. φυσικά πρώην ΠΑΣΟΚΟΣ και νυν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ (τι άλλο…?) και φυσικά με γνώμη επί παντός επιστητού πάνω σε θέματα της ορθοδοξίας αν και ισλαμοφασίστας όπως και θέματα του ελληνισμού αν και Αλβανός , όπως και σε θέματα δημοκρατίας αν και νεοναζί …….

   ολα τα Φάσκελα !

   Μου αρέσει!

  3. Ο ‘’κερκυραίος’’ αλβανός και η παρέα των ομοεθνών του… κοιτάξτε ποιοι μας κουνούν το δάχτυλο Έλληνες……

   Έπιασαν ληστές με τα καλάσνικοφ που είχαν σκορπίσει τον τρόμο σε όλη την Ελλάδα!

   ‘’Συνελήφθησαν, στις 15 και 22-9-2014 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) τρείς (3) υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 20, 24 και 26 ετών, ενώ αναζητούνται άλλοι τρείς (3) ομοεθνείς τους, μέλη της σπείρας.’’

   –https://olympia.gr/2014/09/24/%ce%ad%cf%80%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%bb%ce%b7%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%ac%cf%83%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%86-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%af/

   Μου αρέσει!

   1. Όλες οι αριστερές λούγκρες κάτω από μια θρησκεία και μια ιδεολογία… το νεοταξίτικο ισλαμοφασιστικό νεοναζισμό…!!!!!! Δοξάστε τους !!!!!!!

    Οι «Κοντσίτες» του Ισλάμ: Ηγέτης της ISIS στρατολογεί με «φετφά» νέους τζιχαντιστές για να τους βιάζει σε ομοφυλοφιλικά όργια (βίντεο)

    –https://olympia.gr/2014/09/24/%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%bf%ce%bd%cf%84%cf%83%ce%af%cf%84%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b9%cf%83%ce%bb%ce%ac%ce%bc-%ce%b7%ce%b3%ce%ad%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-isis-%cf%83/

    Απανταχού ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ και πανευρωπαϊκές λούγκρες του αριστερού ισλαμοφασιστικού νεοναζισμού ψάλετε το ιδεολογικό σας ύμνο…. Κοντσίτα λουκάνικο….!!!!!!!

    Μου αρέσει!

   2. Τα χρυσαύγουλα ΔΕΝ είναι χριστιανοί, απόδειξη οι βλασφημίες Γερμενή σε τραγούδι του!!

    ΥΓ

    Μήπως όμως υπάρχει στην βουλή γενικά, κάποιος άξιος χριστιανός??

    Μου αρέσει!

 3. Το θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό από ότι αντιμετωπίζεται από τους σχολιαστές.

  Μην ξεχνάμε ότι Πατριάρχης γίνεται μόνο Τούρκος υπήκοος!

  Σιγά αλλά σταθερά η Ελλάδα βλάπτεται από τους εχθρούς της.και από την Ορθόδοξη Εκκλησία.

  γ.κ.

  Μου αρέσει!

   1. Ναι, ξέρω.
    Αλλά είναι στο χέρι των μη νεοταξιτών ορθοδόξων κληρικών να παλέψουν και να μη κοιμούνται, αλλιώς τους παίρνει κι αυτούς η μπάλα.
    (δεν μιλώ για τους παπάδες).

    γ.κ.

    Μου αρέσει!

  1. ΦΥΣΙΚΌ δεν είναι φίλε Γιώργο Κ.;-Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ορθοδοξία αντί να παραδώσει τα πρωτεία στην Ρωσική (όπως ήταν υποχρεωμένη άλλωστε)κατά την άλωση,έγινε τσιράκι του Σουλτάνου αφού απλά έγινε ανταλλαγή εξουσιών.(Υπάρχει εικών που απεικονίζει τον Γεννάδιο να παραδίδει στον Μωχαμέτη την ΠΌΛΗ και ο Σουλτάνος την Αγία Σοφία)…Τελικά όμως ούτε η ΑΓΊΑ Σοφία παραδόθηκε ,Και το …Πατριαρχείο συμβιβάστηκε με την είσπραξη των φόρων από τους»Ρωμιούς» τη συνοδεία Τούρκων εντεταλμένων του Σουλτάνου!…Και σήμερα ακόμα ,σε ποιούς νομίζεις ότι καταλήγουν τελικά τα παγκάρια των «νέων Χωρών»;

   Μου αρέσει!

   1. Pikos said

    Σεπτεμβρίου 24, 2014 at 11:32 μμ

    απο που ηταν υποχρεωμένη;
    ρε ναρκωτικά παίρνετε; τι το περάσατε το πατριαρχείο; κόρη σας,που τη πηδάει ο καθε βρομιάρης;

    ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΟΡΗ -ΑΔΕΡΦΗ-ΜΑΝΑ ΤΗΝ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΜΟΣΤΡΑ!!!

    Μου αρέσει!

   2. ΑΚΌΜΑ και στόν Πίκο θα απαντήσω ευγενικά :-Φίλε Πίκο σε παραπέμπω σε μια άλλη στιγμή της Ιστορίας μας όταν ακόμα είμαστε ελευθερόφρονες,την στιγμή που όλοι περίμεναν τον θάνατο του Μ.Αλεξάνδρου.-Οταν ερωτήθηκε σε ποιόν κληροδοτεί την αυτοκρατορία του,απαντησε:-Τω κρατείστω!…ΠΟΥ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΙΌ ΙΣΧΥΡΌ!-ΚΑΙ Η ΠΛΈΟΝ ΙΣΧΥΡΆ ΟΡΘΟΔΟΞΗ δυμαμη για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας επί αλώσεως ηταν η Ρωσία.Η ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑ και η ΠΡΟΔΟΔΙΑ ΤΟΥ ΤΌΤΕ «ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ»,προτίμησε το»Τουρκικον φακιόλιον»(μουσουλμανικό)και να διατηρήσει τα όποια οικονομικά οφέλη είχε εις βάρος των δύσμοιρων ραγιάδων(όπως μέχρι και σήμερα από ότι είδες κάνει),παρά να κάνει το αυτονόητο για ΤΟΤΕ που ήταν η παράδωση της πατριαρχικής εξουσίας σέ ένα ομόδοξο Πατριαρχη!…..Χριστιανός και μέλος οποιασδήποτε άλλης θρησκείας από τότε που έμαθα » να χωρίζω δυό Γαδουριών άχυρο» ουδέποτε υπήρξα αρα και θέλω να πιστεύω πιο αντικειμενικός στην κρίση μου!

    Μου αρέσει!

   1. ΑΥΤΟ (όχι όμως σήμερα)είναι γεγονός!-Κάποτε για να γίνει κάποιος Μητροπολίτης-Πατριάρχης,έπρεπε να είναι ευνούχος!…Ηταν ενας κάποιος τρόπος να φυλάσσεται η …αγνότητα του κλήρου!

    Μου αρέσει!

 4. Όλος ο πόνος του είναι πως θα έχει πρόβατα να τα αρμέγει,να τα κουρεύει και να τα σφάζει όποτε θέλει.Μέχρι να ξυπνήσουν τα πρόβατα και να καταλάβουν ότι με τέτοιας ποιότητας ποιμένες δεν υπάρχει σωτηρία.

  Μου αρέσει!

 5. Δυό γάιδαροι μαλώνουνε σε ξένο αχυρώνα!
  Χεσμένους έχω τους Βοθρολομαίους σας και την Βοθροδοξία σας!
  Τίποτε δεν σας ανήκει βρε ιουδαιόδουλοι πορνοβοσκοί του κερατά. Κλεμμένα από τους Έλληνες τα έχετε…

  Μου αρέσει!

 6. Οι παπάδες νοιάζονται μόνο για τη μάσα και για το θρόνο τους. Μόνο στην Ελλάδα πληρώνουν οι πολίτες τους παπάδες οι οποίοι τα παίρνουν από παντού και δεν πληρώνουν τίποτα. Πλήρης διαχωρισμός Πολιτείας και Εκκλησίας, η μόνη λύση!

  Μου αρέσει!

 7. ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ «ΝΕΩΝ ΧΩΡΩΝ»;
  ΕΙΝ ΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;
  ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ
  ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ;

  Μου αρέσει!

 8. Τό θέμα σᾶς ξεπερνάει…
  Καλά μιλάει ὁ…»ἄλλος» γιά…σανό…

  Θά δώσω «ὀπτική» / πολιτκο – «ἐκκλησιαστική» ἀνάλυση, πού θά σᾶς κάνει πάλι, ὅπως καί στήν «παραδίπλα» μέ τόν Τούρκο ὑπουργό ἀνάρτηση, τρέ – ρομπέν…
  Μήν παπαρολογεῖτε, καί ἄν θέτε νά ἀρχίσετε νά λέτε τίποτε…σοβαρό, ἀρχίστε ἀπό τίς…»ἡμερομηνίες»..
  ΚΑΙ αὐτές πού..ἐννοούνται, ΚΑΙ αὐτές πού..»παραλείπονται»…
  Κάτι θά…πιάσετε…
  Ἡ δεδομένη ὅμως ἄγνοια σας ἐπί ἀπολύτως ἐξειδικευμένων σχετικῶν θεμάτων, ὅπως καί ἡ παντελῆς ἔλλειψη ἀναφορῶν σέ ἱστορικές «καταγραφές» σχετικοῦ «περιεχομένουν, δέν πρόκειται νά…ἀμβλυνθούν…

  …Bottom line: Ἀλάργα.

  Μου αρέσει!

  1. Μεγάλε μικρέ ανθρωπάκο, γράφεις αινίγματα, αλλά δεν δίνεις καμμιά οδηγία στο πώς θα λυθούν.
   Υποννοείς ότι γνωρίζεις και μας λυπάσαι εμάς τους αδαείς.
   Σκέψου λίγο να το έκαναν αυτό οι αρχαίοι μας σοφοί…Ακόμα θα είμαστε βάρβαροι. Σκέψου να το έκανε αυτό ο Χριστός…
   Εκείνος γνώριζε πολύ περισσότερα από εσένα. Τα εγνώριζε όλα! Κι όμως μας είπε και μας είπε πολλά.
   Μήπως πρέπει να αλλάξεις τακτική; Χάρη στον εαυτό σου θα κάνεις κυρίως.
   Δες ακόμη και τους πολιτικούς μας.Πώς μας δουλεύουν ότι γνωρίζουν τι κάνουν…και το αποτέλεσμα; Χάνεται η Ελλάδα μας.
   Ανθρωπάκο, ή μίλα ή σώπαινε.

   γ.κ.

   (αν θέλεις ζήτα το e-mail μου από το ολυμπια)

   Μου αρέσει!

    1. φίλε μου, μεγαλύτερο κέρδος από τη γνώση υπάρχει; Αυτήν επιζητώ και μόνο.
     Αν λοιπόν μπορείς να μου την εμπλουτίσεις θα χαρώ ιδιαίτερα.
     Εν οίδα ότι ουδέν οίδα μου είπε ο θείος μου ο Σωκράτης.

     e-mail me λοιπόν!

     Υ.Γ. Λυπάμαι για την κακή γλώσσα που χρησιμοποιούν ορισμένοι και ζητώ συγγνώμη γι΄αυτό. Κάποτε θα σοβαρευτούμε όλοι μας.

     χαιρετώ

     γ.κ.

     Μου αρέσει!

   1. Τροφή μασημένη απ’ το στόμα του Μιχαήλ δεν θα πάρεις. Έπιασες τις λέξεις κλειδιά τότε μπορείς να ψάξεις. Δεν τις έπιασες;, θα αρχίσεις και εσύ να τον βρίζεις όπως κάνουν πάρα πολλοί εδώ.

    @Μιχαήλ
    Προσωπικά με κρατούν μακρυά… Ελπίζω σύντομα να τα πούμε και πάλι,.. (σε κάνα μήνα)

    Μου αρέσει!

 9. Ανήμερα τής 28ης Οκτωβρίου, ο πατριάρχης τών Ιουδαιοχριστιανών Ορθόδοξων, Βαρθολομαίος, αντί να τιμήσει με την παρουσία του, ή με κάποιον άλλο διακριτικό τρόπο, την επέτειο τού «ΟΧΙ», προτίμησε να βρεθεί ως τιμώμενο πρόσωπο στην εβραϊκή Συναγωγή τής Νέας Υόρκης («Park East Synagogue») και να βραβευτεί με το σύμβολο τών Μακκαβαίων, στα πλαίσια τής Χάνουκα, μιας γιορτής τών Εβραίων, που γίνεται κάθε χρόνο σε ανάμνηση του πολέμου τους εναντίον τού Έλληνα βασιλιά Αντίοχου.
  Ο Βαρθολομαίος, αφού στην ομιλία του, διατρανώνει τις κοινές ρίζες Χριστιανισμού και Ιουδαϊσμού (που οι θρησκόληπτοι Ρωμιοί επιμένουν να αγνοούν επιδεικτικά) και κάνει αναφορά στον κοινό πρόγονο Χριστιανών και Ιουδαίων, τον…Αβραάμ, αποκαλεί την Κωνσταντινούπολη…Ιστανμπούλ !
  Ο Βαρθολομαίος, ως φαίνεται κι απ’ το περιεχόμενο τής ομιλίας του, τιμήθηκε με τις «ευλογίες» τής Coca Cola, τής οποίας διευθυντής είναι ο φίλος του, Εβραιότουρκος Μουχτάρ Κεντ.
  Λεπτομέρεια: Ο 65ος αποστολικός κανόνας, απαγορεύει (και προβλέπονται συνέπειες) την παρουσία Χριστιανών σε εβραϊκή Συναγωγή: «Ει τις κληρικός ή λαϊκός εισέλθοι εις συναγωγήν Ιουδαίων ή αιρετικών προσεύξασθαι, και καθαιρείσθω και αφοριζέσθω «.
  Nα τον χαίρεστε εβραιοχριστιανοί ,τον ανθέλληνα πατριάρχη σας !

  Μου αρέσει!

  1. Ἄϊντε ρέ ἀγράμματε, χωρίς νά μπορεῖς νά κατανοεῖς τό κείμενο πού παραθέτεις, κάνεις τόν ἀντιχριστιανικό σου ἐμετό.
   Ἀλλά καί ἀγράμματος νά μήν ἤσουν, τό μῖσος σου δέν θά σέ ἄφηνε νά καταλάβεις τήν .εννοια τοῦ «προσεύξασθε».
   υ.γ
   Κατά τ΄ἄλλα «Ἕλληνας» ναί, ἀλλά τῆς πυρκαγᾶς, γιατί οἱ ὄντως Ἕλληνες, καί ὄχι ἀπλῶς οἱ αὐτοτιτλοφορούμενοι ὡς Ἕλληνες, εἶχαν καί ἔχουν τήν ἱκανότητα νά συλλαμβάνουν ἔννοιες.
   Ἀσχετε!

   Μου αρέσει!

   1. Δεν ειναι αποτελεσμα αυτα που λεει τυχαιου αννυμου «αντιχρισιτανισμου» κι «αναρχισμου» απο το ιντερνετ αλλα συγκεκριμενο σχεδιο αναμεσα σε εκατονταδες αλλα που εκπορευεται απο τη CIA και χρηματοδοτειται απο τα ιδρυματα Ροκφελλερ.

    Μου αρέσει!

  2. 14 Καὶ προσῆλθον αὐτῷ [d]τυφλοὶ καὶ χωλοὶ ἐν τῷ ἱερῷ, καὶ ἐθεράπευσεν αὐτούς. 15 ἰδόντες δὲ οἱ ἀρχιερεῖς καὶ οἱ γραμματεῖς τὰ θαυμάσια ἃ ἐποίησεν καὶ τοὺς παῖδας [e]τοὺς κράζοντας ἐν τῷ ἱερῷ καὶ λέγοντας· Ὡσαννὰ τῷ υἱῷ Δαυίδ ἠγανάκτησαν 16 καὶ εἶπαν αὐτῷ· Ἀκούεις τί οὗτοι λέγουσιν; ὁ δὲ Ἰησοῦς λέγει αὐτοῖς· Ναί. οὐδέποτε ἀνέγνωτε ὅτι Ἐκ στόματος νηπίων καὶ θηλαζόντων κατηρτίσω αἶνον;

   33 ῍Η ποιήσατε τὸ δένδρον καλόν, καὶ τὸν καρπόν αὐτοῦ καλόν, ἢ ποιήσατε τὸ δένδρον σαπρόν, καὶ τὸν καρπὸν αὐτοῦ σαπρόν· ἐκ γὰρ τοῦ καρποῦ τὸ δένδρον γινώσκεται. 34 γεννήματα ἐχιδνῶν, πῶς δύνασθε ἀγαθὰ λαλεῖν πονηροὶ ὄντες; ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ.

   38 Τότε ἀπεκρίθησάν τινες τῶν γραμματέων καὶ Φαρισαίων λέγοντες· διδάσκαλε, θέλομεν ἀπὸ σοῦ σημεῖον ἰδεῖν. 39 ὁ δὲ ἀποκριθεὶς εἶπεν αὐτοῖς· γενεὰ πονηρὰ καὶ μοιχαλὶς σημεῖον ἐπιζητεῖ, καὶ σημεῖον οὐ δοθήσεται αὐτῇ εἰμὴ τὸ σημεῖον ᾿Ιωνᾶ τοῦ προφήτου. 40 ὥσπερ γὰρ ἐγένετο ᾿Ιωνᾶς ὁ προφήτης ἐν τῇ κοιλίᾳ τοῦ κήτους τρεῖς ἡμέρας καὶ τρεῖς νύκτας, οὕτως ἔσται καὶ ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐν τῇ καρδίᾳ τῆς γῆς τρεῖς ἡμέρας καὶ τρεῖς νύκτας.

   51 Σκληροτράχηλοι καὶ ἀπερίτμητοι τῇ καρδίᾳ καὶ τοῖς ὠσίν ὑμεῖς ἀεὶ τῷ πνεύματι τῷ ἁγίῳ ἀντιπίπτετε ὡς οἱ πατέρες ὑμῶν καὶ ὑμεῖς 52τίνα τῶν προφητῶν οὐκ ἐδίωξαν οἱ πατέρες ὑμῶν καὶ ἀπέκτειναν τοὺς προκαταγγείλαντας περὶ τῆς ἐλεύσεως τοῦ δικαίου οὗ νῦν ὑμεῖς προδόται καὶ φονεῖς γεγένησθε· 53οἵτινες ἐλάβετε τὸν νόμον εἰς διαταγὰς ἀγγέλων καὶ οὐκ ἐφυλάξατε

   Μου αρέσει!

  3. «ΕΛΛΗΝΑΣ said
   Σεπτεμβρίου 24, 2014 at 11:11 μμ

   Ανήμερα τής 28ης Οκτωβρίου, ο πατριάρχης τών Ιουδαιοχριστιανών Ορθόδοξων, Βαρθολομαίος, αντί να τιμήσει με την παρουσία του, ή με κάποιον άλλο διακριτικό τρόπο, την επέτειο τού «ΟΧΙ», προτίμησε να βρεθεί ως τιμώμενο πρόσωπο στην εβραϊκή Συναγωγή τής Νέας Υόρκης («Park East Synagogue») και να βραβευτεί με το σύμβολο τών Μακκαβαίων, στα πλαίσια τής Χάνουκα, μιας γιορτής τών Εβραίων, που γίνεται κάθε χρόνο σε ανάμνηση του πολέμου τους εναντίον τού Έλληνα βασιλιά Αντίοχου.»

   Μια λεξη… USAID.

   Μου αρέσει!

 10. ΠΡΟΣ ΤΗΝ Α.Θ.Π. ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΝ Κ.Λ.Π. κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΝ

  Παναγιώτατε , συμφώνως με αυτά που έχουμε διδαχθεί από την Ελληνοχριστιανικήν Ορθόδοξον Πίστιν πιστεύομεν ότι : «Χείλη Αρχιερέως ού ψεύδονται». Οποιαδήποτε αμφισβήτησις τούτου , θα ηδύνατο να χαρακτηρισθεί ως ολιγοπιστία εις τας χριστιανικάς μας παραδόσεις και την διδασκαλίαν των εκκλησιαστικών μας Πατέρων. Οταν όμως έχωμεν απτάς αποδείξεις περί του αντιθέτου, ποίος δύναται να ανθέξει εις τον πειρασμόν , και να μην αναρωτηθεί διά το καθεστώς που ισχύει εις την Μεγάλην του Χριστού Εκκλησίαν ;

  Ούτω ερωτώ την υμετέραν Παναγιότητα ευθέως τα εξής : α} Είσθε κίναιδος ή όχι ; β} Μήπως και η πλειοψηφία των Αρχιεπισκόπων , Μητροπολιτών , Επισκόπων κ.λ.π. κληρικών του Οικουμενικού Πατριαρχείου της Κωνσταντινουπόλεως ανήκουν και αυτοί εις την ανωτέρω ξεχωριστήν αυτήν κοινωνικήν τάξιν ; γ} Πόσα χρήματα έχει δαπανήσει το εν λόγω Πατριαρχείο δια την διευθέτησιν αγωγών εκ μέρους των θυμάτων απολανήσεων , βιασμών κ.λ.π. των υμετέρων κληρικών εις τας Η.Π.Α. κ.λ.π. χώρας ; δ} Ποία η σχέσις υμών με Εβραϊκάς Συναγωγάς και Μασονικάς Στοάς ;

  Επίσης ποίος είναι ο απώτερος λόγος που χρησιμοποιείτε τον όρο νέες χώρες για τις Μητροπόλεις της Βορείου Ελλάδος ; Μήπως ενοείτε την επαναφορά των συνόρων της Ελλάδος εις την «Μελούναν» σύμφωνα με το σχέδιο της πατρίδος σας Τουρκίας ; Αναφερόμενος εις την πατρίδα σας Τουρκία , απλώς επαναλαμβάνω σχετική δήλωσή της Υμετέρας Παναγιότητος που ανέφερε τα εξής : «Η πατρίδα μας η Τουρκία πρέπει να ενταχθεί εις την Ευρωπαϊκήν Ενωσιν».

  Οταν δε εις προσωπική μας συνάντησιν το έτος {2000} τόλμησα να ρωτήσω σχετικώς , ο θεοφιλέστατος τότε συνοδικός επίσκοπος κ. «Διονύσιος» μου δήλωσεν ότι : «Είμεθα Τούρκοι». Επιμένοντας εγώ ρώτησα αν και η εθνική συνείδηση υμών είναι τουρκική , μου εδήλωσεν με έντονον ύφος τα εξής : «Σας είπα ότι είμεθα Τούρκοι».
  Διάπυρος προς Κύριον ευχέτης .
  Ανδρέας Γούλας

  Μου αρέσει!

 11. Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ-ΕΞΑΧΡΕΙΩΝΕΙ-ΕΞΕΦΤΕΛΙΖΕΙ
  (ειδικα η κατα φαντασια οπως του ΒΟΘΡΟ-ΛΟΜΑΙΟΥ)
  Και αυτο το αληταριο κανει την δουλεια του Εφιαλτη απο μικρος ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΩΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ?Με την ανοχη τους δεν γινονται και αυτοι συνενοχοι στις πραξεις του?ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑ ΔΑΥΤΟΥΣ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ Η΄ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ?
  Πολλες φορες σας εγραψα οτι μονο ενας λοχιας θα καθαρισει την πολιτικη-οικονομικη κατασταση στην Ελλαδα μηπως και ενας απλος παπαδακος χρειαζεται και για την εκκλησια?
  ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ RESET ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΣΑΛΕΙΜΑΤΑ ΠΑΡΤΕΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s