olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

Ο σιωνιστής ιστορικός Daniel Pipes σηκώνει χάρτη του μεγάλου Κουρδιστάν με διαμελισμένη την Τουρκία!

Posted by olympiada on September 15, 2014

daniel pipes kurdistanΟ γνωστός ιστορικός Daniel Pipes, ίσως η πλέον εμβληματική προσωπικότητα της εβραϊκής κοινότητας των ΗΠΑ, με ένα άρθρο – βόμβα καλεί την Δύση να στηρίξει την δημιουργία ενός μεγάλου Κουρδιστάν με κατακερματισμό της Τουρκίας.

Και η κίνηση αυτή μόνον αμελητέα δεν είναι. Ο επιφανής σιωνιστής ιστορικός έχει καταφέρει με τις παρεμβάσεις του να ανατρέψει ακόμα και ειλημμένες αποφάσεις της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών, με χαρακτηριστικότερη την “ακύρωση” της… στρατιωτικής επέμβασης κατά του προέδρου Ασάντ στην Συρία.

Ήταν τότε που τα τύμπανα του πολέμου ηχούσαν και αχυράνθρωποι πολιτικοί τύπου Βενιζέλου είχαν προαναγγείλει νατοϊκούς βομβαρδισμούς προκειμένου να πέσει “το καθεστώς Άσαντ”. Τότε, με ένα λιτό άρθρο που συμπυκνώνεται στις δυο λέξεις του τίτλου, “Support Assad” (Στηρίξτε τον Άσαντ), προκάλεσε την ακύρωση του δόλιου εγχειρήματος.

Ακολούθησαν οι παρεμβάσεις του με μία έντονη αντιτουρκική ρητορική και με αποκορύφωμα την επίσκεψη του στην Κύπρο, όπου και κατήγγειλε ανοιχτά την κατοχή και την εθνοκάθαρση. Κατά πολλούς, ο Pipes είτε χαράσσει την επίσημη Ισραηλινή πολιτική είτε την προαναγγέλει, ακόμα και αν αυτή συγκρούεται με τα συμφέροντα των διάφορων εβραϊκών λόμπις εντός των ΗΠΑ και αλλού.

Τώρα, για πρώτη φορά στην Αμερική δημοσιεύεται χάρτης του μεγάλου Κουρδιστάν, που συμπεριλαμβάνει ένα τεράστιο κομμάτι της Τουρκίας, βγαίνει στην Μεσόγειο, ακυρώνει τον Τουρκικό κίνδυνο για την Αρμενία δίνοντας της την δυνατότητα να διαλύσει τους τουρκόφρονες Αζέρους αλλά εξυπηρετεί και τους Ρωσικους σχεδιασμούς.

Πρωτίστως όμως υπηρετεί το αίσθημα δικαίου για τον υπόδουλο Κουρδικό λαό, ακυρώνοντας την προδοτική δράση του Μπαρζανί που θα ήθελε ένα “μικρό Κουρδιστάν” εντός του Ιράκ σαν προσωπικό του μαγαζάκι, για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Τούρκων. Αντίθετα, ο Pipes καλεί ευθέως τους Κούρδους τεσσάρων χωρών να συνασπισθούν και να απαιτήσουν το αυτονόητο, χαρακτηρίζοντας το “μεγάλο Κουρδιστάν” ως μοναδικό αγωγό δημοκρατίας και προκοπής για την πολύπαθη περιοχή.

Μένει να δούμε αν για ακόμα μία φορά, δικαιωθεί.

20 Responses to “Ο σιωνιστής ιστορικός Daniel Pipes σηκώνει χάρτη του μεγάλου Κουρδιστάν με διαμελισμένη την Τουρκία!”

 1. ΙΑΝΟΣ said

  Οι Τούρκοι είναι , κατά τήν Θεωρία του Δαρβίνου ,αιμοδιψείς ορδές Μογγόλων μέ γονιδιακά καταγεγραμμένα τά χαρακτηρηστικά νά σφάζουν , νά καταστρέφουν , καί νά αρπάζουν.

  Κανείς δε γλύτωσε.

  Γενοκτονία 500,000 Έλλήνων του Πόντου -εθνικος ηρωάς τους ο Τοπάλ Αλί , εσφαξε τούς περισσότερους -απελάμβανε νά ξεκοιλιάζει εγκύους καί νά σπάει κεφαλάκια μωρών στά βράχια..

  Γενοκτονία 2,000,000 Αρμενίων και Ασσυρίων – όλοι τους χριστιανοί.

  Μικτασιατικη Καταστροφή – Γενοκτονία 2,000,000 Έλλήνων μέ τίς ευλογίες τών συμμάχων καί τών μπολσεβίκων τού στάλιν.

  Γενοκτονία Κούρδων μουσουλμάνων.

  Πογκρόμ Ελλήνων Κωνσταντινούπολης 1942- Γενοκτονία χιλιάδων στά τάγματα εργασίας λόγω μή δυνατότητος πληρωμής σκόπιμα επιβληθέντος τεραστίου φόρου περιουσίας ( βαρλίκι ).

  Πογκρόμ Ελλήνων Κωνσταντινούπολης 1955- Φόνοι , καταστροφές Ελληνικών Εκκλησιών , Νεκροταφείων , Ελληνικών περιουσιών.

  Πογκρόμ Ελλήνων Κωνσταντινούπολης 1964 – 67 – Απελλάσεις , δημεύσεις περιουσιών , κλείσημο Ελληνικών Σχολείων.

  Οι διωγμοί καί οι σφαγές συνεχίστηκαν και μετέπειτα στα κατεχόμενα της Κύπρου, στην Κωνσταντινούπολη στην Ίμβρο-Τένεδο στη Σμύρνη και αλλού.

  Αλλά και σήμερα συνεχίζονται με τις επιθέσεις κατά του Οικουμενικού Πατριαρχείου και με το κλείσιμο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης καί αρπαγές περιουσιών Ελλήνων τής Πόλης , πού από 250,000 εχουν μείνη 1,800 γέροντες καί γερόνισσες , καταστροφές καί καταπατήσεις Ελληνικών Νεκροταφείων καί Εκκλησιών.

  Από τήν στιγμή τήν οποία θά σταθεροποιηθή Τό Ιράκ καί Τό Κουρδιστάν μέ φιλοαμερικανικό καί φιλοευρωπαικό προσανατολισμό οπως εγινε καί με Τίς πρωην Καυκάσιες καί παρακάσπιες σοβιετικές Δημοκρατίες καί επέλθη πλήρης ελεγχος τών κοιτασμάτων πετρελαίου Τής Μουσούλης – των μεγαλυτέρων τού κόσμου – τότε πλέον δέν θά υπάρχει λόγος διατηρήσως αυτού τού εκτοπλάσματος από τούς Αμερικανούς καί Ευρωπαίους σέ αστρονομικό κόστος καί βεβαίως επί κατεχομένων εδαφών Ελλάδος , Συρίας , Αρμενίας , Κουρδιστάν καί θά διαλυθή εις τά εξ’ων τό συνέθεσαν λίαν συντόμως οι “Σύμμαχοι” καί τώρα υλοποιούν τίς αποφάσεις τους μετά από την συμφωνία ΗΠΑ – ΕΕ καί Ιράν !

  Οι “Σύμμαχοι” συνέθεσαν αυτό τού εκτόπλασμα οταν διεπίστωσαν οτι λόγω τής προαιωνίου κατάρας τής διχόνιας – οταν αεροπλάνα τής αντιπολιτεύσεως πετούσαν επανω από τήν πρώτη γραμμή τού μετώπου καί εριχναν προκυρήξεις εις τούς στρατιώτας μας ” πετάξτε τά οπλα καί φύγετε διότι εδώ θά αφήσετε τά κόκκαλα σας – δέν θά ηδυνάμεθα νά διατηρήσωμε τά πάτρια εδάφη τά οποία μάς βήθησαν νά επανακτήσωμε εις τήν ΙΩΝΙΑ καί μάς εγκατέλειψαν μέ αποτέλεσμα Τήν Μικρασιατική Καταστροφή !

  Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ !

  ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΙΜΟΒΟΡΕΣ ΑΡΠΑΧΤΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ !

  Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ !

  Like

  • ελα....Αλεκο said

   Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ !

   ΔΙΣΚΟΣ: ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ (1972)
   ΕΡΜΗΝΕΙΑ: ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ

   ΜΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ…….. ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ……………υπερδημοκρατες

   ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ………………ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ οπως μας ΤΑ ΠΡΗΖΟΥΝ 40 χρονια τωρα ;;;;;;;;;

   παει , χαλασε ο κοσμος

   Like

   • ΙΑΝΟΣ said

    Η απογραφή των συνταξιούχων έχει αποδώσει στο Δημόσιο μέχρι τις αρχές Ιουλίου 42 εκατ. ευρώ σε επιστροφές, καθώς και τον εντοπισμό 3.356 συνταξιούχων… νεκρών και την «αδικαιολόγητη απουσία» 525 ακόμη, εκ των οποίων 213 είναι συνταξιούχοι Ο.Γ.Α. / Εθνικής Αντίστασης».

    Τι απόγιναν οι… αγνοούμενοι «αντιστασιακοί»; Άγνωστον!

    Με την ευκαιρία, ας δούμε τι συμβαίνει με τους δικαιούχους συντάξεων «εθνικής αντίστασης».

    Ο σχετικός νόμος άρχισε να ισχύει το 1982, επί κυβέρνησης Ανδρέα Παπατζή (Παπανδρέου). Οι εισηγήσεις για το ποιοι δικαιούνταν σύνταξης, γίνονταν από διάφορες οργανώσεις «αντιστασιακών» (υπήρχαν τρεις εκείνη την εποχή, η μία ήταν του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, η άλλη του ΚΚΕ και η τρίτη του ΚΚΕ εσωτερικού) και ικανοποιούντο… όλες, με συνοπτικές διαδικασίες.

    Συνολικά, αναγνωρίστηκαν ως «αντιστασιακοί» 260.000 Έλληνες, ενώ τα στρατεύματα κατοχής δεν αριθμούσαν ούτε τους μισούς…

    Κατά την πρώτη περίοδο των αναγνωρίσεων, δηλαδή μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 1989, είχαν αναγνωριστεί 171.371 «αντιστασιακοί».

    Έπειτα ήρθε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία ψήφισε την αναστολή του νόμου (όσοι προλάβανε πήρανε…), αλλά ο σχετικός νόμος επανήλθε επί ΠΑΣΟΚ, το 1995, για να βολέψει και όσους δεν πρόκαναν να δηλωθούν. Κι εδώ έγινε το μεγάλο γλέντι…

    Την περίοδο 1996-2002, λοιπόν, αναγνωρίστηκαν ως «αντιστασιακοί» 79.910 άτομα, τα οποία στη συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν γεννημένοι μετά το… 1930. Άρα, την περίοδο της κατοχής, ήταν μικρά παιδιά! Επρόκειτο δηλαδή, για «αντιστασιακούς» από… κούνια!

    Μάλιστα, παρατηρήθηκε το φαινόμενο, όσο περνούσαν τα χρόνια, οι «αντιστασιακοί» να… αυγαταίνουν αντί να μειώνονται. Για παράδειγμα, στον Νομό Άρτας, την περίοδο 1984-1989 αναγνωρίστηκαν 2.695 άτομα, ενώ την περίοδο 1997-2001 αναγνωρίστηκαν… 9.988.

    Like

   • ARIS said

    ΑΛΕΚΟ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΑΚΤΕΡ Η ΝΤΑΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ?

    Like

   • ελα....Αλεκο said

    η ΧΑΛΑΣΤΡΑ………θα σας τα κανει χαλαστρα

    προσεξε γιατι δερνουν στην γ εθνικη συντροφε

    Like

   • φωτεινη said

    «…Την περίοδο 1996-2002, λοιπόν, αναγνωρίστηκαν ως «αντιστασιακοί» 79.910 άτομα,»

    και τα παιδια τους ,διοριστηκαν στο δημοσιο κοπροχανειο,ως Δ.Υ.

    δεν ξερω μην ειναι κι αυτοι ,οι γνωστοι ως «ορφανα του Σημιτη»,(που δεν τα μονιμοποιουσε για να τον ψηφιζουνε) και τους μονιμοποιησε ο Κ καραμανλης….

    Like

 2. oxtapus said

  Reblogged this on Oxtapus *blueAction.

  Like

 3. Προαιώνια Ελληνικά εδάφη υπό Τουρκική κατοχή…Βόρειο τμήμα της Κύπρου, Ελληνικός Πόντος, Παράλια της Μικράς Ασίας, Ανατολική Θράκη, Ιμβρος & Τένεδος, Κωνσταντινούπολη.

  Like

 4. Καρπούζι said

  Παιδια, μην εκθειαζετε την κλασσικη πολιτικη των Σιωνιστων “διαιρει και βασιλευε” οποτε συμφερει το Ισραηλ διοτι μολις παρει λιγο τα πανω της η Ελλαδα, αν ποτε τα παρει ετσι οπως καταντησαμε -οι προγονοι θα ντρεπονται, ερχεται η σειρα μας και υπαρχουν αρκετα κορακια γυρω-γυρω, οπως η Αλβανια, τα Σκοπια και οτι μεινει απο τη Τουρκια, που θα σκυβανε πολυ στα τεσσερα με το Ισραηλ απο πισω για να παρουν ενα κομματι της Ελληνικης γης, ΟΚ;;;

  Να μαθουμε να βλεπουμε και λιγο πιο περα σε βαθος χρονου, περα απο την επιφανεια…

  Like

  • ΙΑΝΟΣ said

   Ισως ο εχθρός τού εχθρού μου ειναι συμβατικός φίλος μου εφ’οσον ταυτίζονται τά συμφέροντά μου μέ τά δικά του !

   Like

   • Mέτων said

    Οι Ιουδαίοι εκπροσωπούν τον απόλυτο εχθρό των Ελλήνων και του Δυτικού Πολιτισμού. Με πρωτοβουλία του Ερντογάν διεταράχθησαν οι σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ λόγω της υποστηρίξεως του στους Άραβες της Παλαιστίνης, και αυτό για λόγους θρησκευτικής αλληλεγγύης.

    Like

   • Καρπούζι said

    Τα συμφεροντα δεν μενουν ποτε “σταθερα” και γι’αυτο βλεπουμε ολες αυτες τις αλλαγες στη γεωπολιτικη γραμμη ολως των χωρων. Το Ισραηλ ειναι “σημερα” φιλος σου, στο μελλον δεν ξερεις πως θα σε βλεπει μολις παρεις τα πανω σου. Σε σχεσεις “δυναμης” εισαι “συμβατικος φιλος” ΜΟΝΟ ΟΣΟ ο πιο δυνατος διατηρει τη δυναμη και την επιρροη του. Εγω δεν θελω μια Ελλαδα που θα σκυβει σε κανενα κερατα για να εχει “συμβατικους φιλους” γιατι αυτο σημαινει οτι τα πραγματικα της εθνικα συμφεροντα ποτε δεν θα προωθηθουν.

    Πρεπει καποια στιγμη ολοι οι Ελληνες να αποφασισουμε τι ρολο θελουμε για τη χωρα μας στη γειτονια…Για τους Ισραηλινους δυο-τρια αφεντικα σε μια γειτονια δεν χωρανε, μονο ενα αφεντικο και εκει ειναι το προβλημα διοτι το Ισραηλ ονειρευεται και αυτο το “Μεγαλο Ισραηλ” στη γειτονια (αυτο ειναι καταγεγραμμενη πολιτικη των ακρο-δεξιων δεν ειναι δικα μου λογια) οπως οι Ισλαμιστες ονειρευονται το χαλιφατο…

    Like

   • ΙΑΝΟΣ said

    @ Μετων , Καρπούζι ,

    Ισως μεταξύ δύο κακών , τό μή χείρον βέλτιστον !

    Like

   • ARIS said

    ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΑΚΟΣ ΚΟΛΟΒΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΖΡΑΧΕΛ

    Like

 5. […] https://olympia.gr/2014/09/15/ […]

  Like

 6. […] olympia […]

  Like

 7. […] olympia […]

  Like

 8. Μα ειναι αυτονόητα προφανές…. οτι με ενα ελεγχόμενο χειραγωγημένο Κουρδιστάν θα εξασφαλίζονται τα…….. συμφέροντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και ελέγχου των πλούτοπαραγωγικών περιοχών και αγωγών πετρελαίου. ( Το 70% των παγκόσμιων αποθεμάτων πετρελαίου – Φ.Α υπάρχει εκεί )

  “Πρώτη φορά στην Αμερική δημοσιεύεται χάρτης του μεγάλου Κουρδιστάν”

  “Πρωτίστως όμως θα εξυπηρετεί συγχρόνως και το αίσθημα δικαίου για τον υπόδουλο Κουρδικό λαό.”

  Δηλ…ο Pipes καλεί ευθέως τους Κούρδους τεσσάρων χωρών να συνασπισθούν και να απαιτήσουν το αυτονόητο, χαρακτηρίζοντας το “μεγάλο Κουρδιστάν” ως μοναδικό ΑΓΩΓΟ δημοκρατίας και προκοπής για την πολύπαθη περιοχή.

  ““The Morning Post” of London on 6/9/1920……………………………….reproduced the Manifesto of One of the Jewish valet of Rothschild “Adolphe Cremieux” Grand Master of the Grand Orient of France, the Chief of the “Ministry of Foreign Affairs………to all the Jews of the Universe:

  “The union which we desire to found will not be a French – English – Irish – or German union, but a Jewish one, a Universal one..other people and races are divided into nationalities….we alone have no co-citizens, but exclusively co-religionaries”.

  “A Jew will under no circumstances become the friend of a Christian..or a Moslem, before the moment arrives, when the light of the Jewish faith, the only religion of reason, will shine all over the world !

  Scattered among other nations, we desire primarily to be and remain immutably Jews,
  Our nationality is the religion of our fathers and to recognize no other nationality.
  We are leaving in foreign lands and we cannot trouble about the ambitions of countries entirely alien to us.

  “The Jewish teaching must cover the whole earth !!.

  No mutter where fate should lead – though scattered all over the earth, you must always consider yourselves members of a chosen race.

  If you realize that the faith of your forefathers is your only patriotism, – if you recognize that, notwithstanding the nationalities that you have embraced, you always remain and everywhere form one and only nation., – if you believe that Jewry only is one and only religious and political truth, – if you are convinced of this, you Jews of the Universe, then come and give ear to our appeal and prove your consent.”

  Our cause is great and holy, and its success is guaranteed”

  Catholicism, our immemorial enemy, is lying in the dust, mortally wounded in the head.

  The net which Jewry is throwing over the globe of the earth is widening and spreading daily.’”

  “The time is near, when Jerusalem will become the house of prayer for all nations and peoples, and the banner of Jewish mono-deity will be unfurled and hoisted on the most distant shores.”

  “Let us avail ourselves of all circumstances. Our might is immense – learn to adopt this might for our cause.”

  “The day is not distant when all the riches and treasures of the earth will become the property of the Children of Israel.”

  Λυπάμαι για την έλλειψη χρόνου για μετάφραση

  επίσης …………..

  https://olympia.gr/2013/09/07/%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8E%CE%BD/

  Πολύκαρπος

  Like

 9. […] olympia […]

  Like

 10. […] […]

  Like

Σχολιάστε Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: