Ομολογία Αμερικανού καθηγητή: Το ΔΝΤ όπλο εθνικής εξόντωσης για την Ελλαδα! (Απο το 2008 φωνάζαμε…)

Αμερικανός καθηγητής Μάϊκλ Χιούστον:

Το ΔΝΤ;΄Οπλο Εθνικής Εξόντωσης
Στην Ουκρανία Όπως και στην Ελλάδα

Στόχος η παγκόσμια κυριαρχία

Συνέντευξη του Αμερικανού καθηγητή Μάϊκλ Χιούστον, στο ρωσικό διεθνές κανάλι Ρ Τ, για το ΔΝΤ στη Ουκρανία, είναι
μια άκρως διδακτική ,απλουστευμένη παρουσίαση της αποστολής και της δράσης του ΔΝΤ, αυτού του γνωστού μας παρόχου «βοήθειας», τον οποίο ο δρ. Χιούστον χαρακτηρίζει «γονατοθραύστη» και « όπλο μαζικής καταστροφής»

Η περίπτωση της Ουκρανίας αποτελεί άλλωστε την ευκαιριακή αφετηρία αυτής της αποσυναρμολόγησης μιας μηχανής καταλήστευσης χωρών, πού έχουν μεθοδευμένα οδηγηθεί στην υπερχρέωση -με την Ελλάδα να αναφέρεται ως παράδειγμα κατ’ επανάληψη στην συνέντευξη και με όσα λέγονται να την περιγράφουν πιστά.

Κατά τον δρα Χιούστον αυτό πού κρίνεται από την αντιμετώπιση μεθοδεύσεων όπως του ΔΝΤ, είναι η επιβίωση της δημοκρατίας και της εθνικής κυριαρχίας ή η υποταγή των λαών σε μια παγκόσμια δυναστεία του χρήματος.

Το ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτο των λεγομένων στη συνέντευξη συνίσταται στο ότι ανατόμος του συστήματος δεν είναι ο Ρώσος Οικονομολόγος Γκλαζίεφ, η ο Γάλλος Ζακ Σαπίρ, η Μαρίν Λε Πεν, ή ο Δημήτρης Καζάκης, αλλά καθηγητής και ερευνητής των οικονομικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Μισσούρι…

Ιδού τα κύρια σημεία, της μακράς συνέντευξης του καθηγητή Μάϊκλ Χιούστον ( σε μετάφραση Μιχ. Στυλιανού):

ΡΤ: Μπορείτε να μας συνοψίσετε την δοκιμασμένη διαδικασία με την οποία τα δάνεια του ΔΝΤ γίνονται ιμάντες μεταβίβασης των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Ουκρανίας στον έλεγχο ιδιωτικών συμφερόντων- αυτό πού έχετε περιγράψει ως τον ρόλο του ΔΝΤ ως «γονατοθραύστη»;

Michel Hudson: Η βασική αρχή πού πρέπει να έχετε κατά νουν είναι ότι τα χρηματιστικά σήμερα είναι πόλεμος με μη- στρατιωτικά μέσα. Ο σκοπός τού να καταστήσεις μια χώρα υπόχρεη είναι να της αποσπάσεις το οικονομικό της πλεόνασμα και τελικά την ιδιοκτησία της. Η βασική ιδιοκτησία προς αρπαγή είναι αυτή που μπορεί να παραγάγει εξαγωγές και να δημιουργήσει ξένο συνάλλαγμα. Για την Ουκρανία αυτό σημαίνει κυρίως τις ανατολικές βιομηχανικές και τις εταιρείες ορυχείων, που σήμερα βρίσκονται στα χέρια ολιγαρχών. Για τους ξένους επενδυτές το πρόβλημα είναι πως θα περάσουν αυτές οι πλουτοπαραγωγικές πηγές και τα κέρδη τους σε ξένα χέρια- σε μια οικονομία της οποίας οι διεθνείς πληρωμές είναι σε χρόνιο έλλειμμα, μετά την αποτυχημένη αναδιάρθρωση του 1991. Και εδώ είναι που μπαίνει στη σκηνή το ΔΝΤ.

Το ΔΝΤ δεν ιδρύθηκε για να χρηματοδοτεί ελλειμματικούς προϋπολογισμούς κυβερνήσεων. Τα δάνειά του είναι ζυγισμένα για να πληρώνουν ξένους δανειστές, κυρίως για να διατηρήσουν τη νομισματική ισοτιμία μιας χώρας. Το αποτέλεσμα είναι συνήθως να επιδοτείται έτσι η φυγή κεφαλαίων από τη χώρα σε υψηλή ανταλλακτική σχέση, προκειμένου επενδυτές και δανειστές να μην εισπράξουν λιγότερα δολάρια και ευρώ.

Το ΔΝΤ μεταφέρει μια πίστωση στον «Λογαριασμό Ουκρανίας», από τον οποίο πληρώνονται οι ξένοι δανειστές. Τα χρήματα ποτέ δεν πηγαίνουν στην Ουκρανία ή σε άλλους οφειλέτες του ΔΝΤ. Πληρώνονται σε λογαριασμούς ξένων δανειστών ή κυβερνήσεων, όπως τα δάνεια του ΔΝΤ στην Ελλάδα. Αυτά τα δάνεια συνοδεύονται από «δεσμεύσεις», που επιβάλλουν μέτρα λιτότητας. Και αυτά με τη σειρά τους σπρώχνουν την οικονομία ακόμη βαθύτερα στο χρέος –αναγκάζοντας την κυβέρνηση να συμπιέσει ακόμη περισσότερο τον προϋπολογισμό, να περικόψει ακόμη περισσότερο τα ελλείμματα και να πουλήσει τις δημόσιες πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας.

ΡΤ: Μπορεί να περιμένει και η Ουκρανία το γνωστό «σύνδρομο ΔΝΤ», της μετανάστευσης του φτωχοποιημένου πληθυσμού σε αναζήτηση εργασίας, και ποιες συνέπειες θάχει για τη χώρα να χάσει τα καλύτερα μυαλά της;

Μ.Η: Η Ουκρανία απορροφά ήδη από μεταναστευτικά εμβάσματα το 4% του εθνικού της εισοδήματος, (περίπου 10 δις. δολάρια τον χρόνο). Και το μεγαλύτερο μέρος αυτών των χρημάτων έρχεται από τη Ρωσία. Η συνέπεια των σχεδίων λιτότητας του ΔΝΤ θα είναι να αναγκάσουν περισσότερους Ουκρανούς σε μετανάστευση, σε αναζήτηση δουλειάς. Θα στείλουν μέρος των αποδοχών τους πίσω στις οικογένειές τους, ενισχύοντας το ουκρανικό νόμισμα στη σχέση του με το δολάριο και το ευρώ.

ΡΤ: Πως γίνονται στην πραγματικότητα τα εργαλεία του ΔΝΤ «όπλα μαζικής καταστροφής», όπως τα χαρακτηρίζετε;

Μ.Η: Μικρότερα ελλείμματα προϋπολογισμού σημαίνουν βαθύτερη λιτότητα και ανεργία. Το αποτέλεσμα είναι ένα σπιράλ πτώσης. Μικρότερα εισοδήματα σημαίνει μικρότερα φορολογικά έσοδα. ΄Ετσι στις κυβερνήσεις συνιστάται να ισοσκελίσουν τον προϋπολογισμό τους πουλώντας τη δημόσια περιουσία –κυρίως φυσικά μονοπώλια, στα οποία οι αγοραστές
μπορούν να αυξήσουν τις τιμές για να αποσπάσουν οικονομικά κέρδη. Το αποτέλεσμα είναι να μεταβληθεί η οικονομία σε ένα «ταμείο εισπράξεως φόρου χρήσης». Οι μέχρι τότε ελεύθεροι δημόσιοι δρόμοι γίνονται δρόμοι με πληρωμή διοδίων, το σύστημα μεταφορών, το νερό και η αποχέτευση γίνονται όλα ιδιωτικά. Αυτό αυξάνει το κόστος της ζωής και επομένως το κόστος της εργασίας – ενώ το γενικό επίπεδο των ημερομισθίων συμπιέζεται από την πολιτική της λιτότητας, η οποία συρρικνώνει τις αγορές και αυξάνει την ανεργία.

ΡΤ: ΄Ολοι ξέρουν τις συνέπειες της λιτότητας στην Ελλάδα και αλλού. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως οι Ουκρανοί δεν θέλουν αυτή τη πολιτική. Ακόμη και το ίδιο το ΔΝΤ ομολογεί τώρα ότι η λιτότητα δεν αποδίδει. Γιατί οι ηγέτες της Ουκρανίας να το επιτρέψουν να εφαρμοστεί, τους έχουν υποσχεθεί κάποια παχυλή θέση στη Δύση, όταν ανατραπούν στις εκλογές, ή τι άραγε;

Μ.Η: Οι ηγέτες της Ουκρανίας είναι κυρίως κλεπτοκράτες. Σκοπός τους δεν είναι να βοηθήσουν τη χώρα τους, αλλά να στερεώσουν την εξουσία τους. Ο Τζωρτζ Σόρος είπε πως ο καλύτερος τρόπος να το επιτύχουν είναι να βρουν Δυτικούς συνεταίρους. ΄Ετσι θα εξασφαλίσουν οι κλεπτοκράτες την αμερικανική και ευρωπαϊκή στήριξη στον έλεγχο της οικονομίας. Η Δυτική στήριξη θα εξασφαλίσει περισσότερα δάνεια από το ΔΝΤ και τις ευρωπαϊκές τράπεζες, για να βγάλουν με ασφάλεια οι κεπτοκράτες τα κεφάλαιά τους στο εξωτερικό, σε αμερικανικές και βρετανικές τράπεζες.

ΡΤ: ΄Εχετε κάτι άλλο να προσθέσετε;

Μ.Η: Αυτό πού κρίνεται είναι εάν οι οικονομίες σε όλο τον κόσμο θα επιτρέψουν την χρηματοπιστωτική μόχλευση να καταλύσει την εξουσία των εκλεγμένων κυβερνήσεων και επομένως την δημοκρατία. Καμιά κυβέρνηση δεν οφείλει σήμερα να πληρώνει εξωτερικά χρέη και να υποτάσσεται σε πολιτικές που εκμηδενίζουν τους τρεις ορισμούς του κράτους: Δυνατότητα να κόβει δικό του νόμισμα, να εισπράττει φόρους και να κηρύσσει πόλεμο.
Αυτό που κρίνεται είναι ποιος θα κυβερνήσει τον κόσμο: Η αναδυόμενη ολιγαρχία του 1% ή οι εκλεγμένες κυβερνήσεις;
Τα δυο συστήματα στόχων τελούν σε πλήρη αντίθεση: Ανερχόμενο επίπεδο διαβίωσης και εθνική ανεξαρτησία, ή οικονομία ραντιέρηδων, λιτότητα και διεθνής εξάρτηση.

Για την μετάφραση: Μ.Σ.

36 σκέψεις σχετικά με το “Ομολογία Αμερικανού καθηγητή: Το ΔΝΤ όπλο εθνικής εξόντωσης για την Ελλαδα! (Απο το 2008 φωνάζαμε…)”

 1. Ο Αμερικανός καθηγητής το λέει…
  Ο Ελβετός καθηγητής το είπε….
  Αλλά οι κουτζαμανωλάδες κι οι εισαγγελέρες έχουν βάλει κάτι καφετί μαλακό βιολογικής προελεύσεως στ’ αυτιά τους για να μην ακούν.

  Μου αρέσει!

  1. ο κόσμος το έχει τούμπανο …. μόνο εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν σχολιαστές – δημοσιογράφοι – πολιτικοί – οικονομοταχνικοί, που δεν θέλουν να το δουν …. τι κάνει μιάου στα κεραμίδια ;;;; τι να είναι τελικά ;;;;

   Μου αρέσει!

  1. Ο/Η Ο ΣΙΑΦΑΚΑΣ ΕΠΙ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ? ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ λέει:

   ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

   Μου αρέσει!

 2. ..εθνικη Προδοσια..

  απο τη πρωτη στιγμη το εχω δω ΓΡΑΜΜΕΝΟ…

  σαν ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ..ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ..

  …και περασαν ..4 χρονια…

  ουδεις…..ενδιαφερθει..

  αν ελεγα την ΑΛΗΘΕΙΑ!

  ακομα ψαχνομαστε…οι..αρρωστοι..

  ενας αρρωστος νεοελληνας..ενας σακατεμενος στο μυαλο κοσμος…

  μια ξευτυισμενη..γεννια….

  και οι ιδιοι δολοφονοι και προδοτες πολιτικοι..

  που θα σας ..σωσουν…λαλακες νεοελληνες!

  Μα ποσο..λαλακες εισθε?????

  Μου αρέσει!

   1. ΟΧΙ!

    κατηγορηματικα!

    ο Νεοελλην συγκινειτε πλεον..

    οταν …νοιωσει το προβλημα του ατομικα…προσωπικα!

    Οταν κατεβει…χαρουμενος στη παραλια που επι χρονια μεγαλωσε…

    και ειδει μπροστα του…συρμα!

    Απαγορευτικο…σαν Ιδιωτικη παραλια!

    ετσι..μου ειπε μια φιλη μου…

    Εκει και τοτε…

    θα γινει της…πουτανας!

    ή οταν….

    ερθει ο κλητηρας με αστυνομια…

    και τον πεταξει εξω απο το σπιτι του!

    αλλα …γατοι….γατοι τα γιδια…

    το προσεχουν αυτο…

    διατηρουν και ψιχουλα ..μη πεινασει…

    και αστα να πανε…!

    Μου αρέσει!

  1. συμβουλη προς νεωτερους ελληνες και ουχι ελληνοφωνους βεβαιως , κρατηστε αντιγραφα απο τα βιντεο , ολα τα βιντεο ,
   θα ερθη η μερα που οι προδοτες αυτης της χωρα θα μας το παιξουν ξανα σωτηρες και φτου και απο την αρχη.
   κρατας βιντεο εχεις επιχειρηματα , δεν εχεις εισαι μηδεν σαν τα μηδενικα που βλεοπυν μονο μπομπολα και ακουν μονο τραγκα.

   Μου αρέσει!

  2. Η προπαγάνδα επειδή καβάλησε έντεχνα στην φάτσα του προδότη Γαπ, με 5-6 μήμπως, με κάργα τρόμο και φοβέρα,
   νομίζει πως μπορεί να ισοπεδώσει τα πάντα και τους πάντες, στρώνοντας ετσι το χαλί στις κουμμουνούαινες και άλλους σκοτεινούς σωτήρες και συνεταίρους του διαβόλου που έρχονται να μας σώσουν.

   Ξου ρε σάπια καρακόλια, βάλτε το κωλοvideo εκεί που το βγάλατε και μάθετε πως
   αν χρειαστει να αμυνθούμε ή να πολεμήσουμε για χάρη της πατρίδας μας, να είσαστε σίγουροι ότι πρώτα θ’ αρχίσουμε με το μεγαλύτερο πρόβλημα που εχει. Εσάς.

   Ξου ρέ λυκοπιάσματα του κερατά !

   Μου αρέσει!

 3. Eλέγχοντας τα ΜΜΕ στον ασφυκτικό βαθμό που τα ελέγχει η ΠΑΣΟΚΝΔ
  μπορείς να κάνεις άνετα το μαύρο άσπρο
  όπως σου γουστάρει…
  παρουσιάζοντας τους ισλαμοφασιστες και τους ναζι σαν την άνοιξη που περιμενουν οι λαοι
  και το ΔΝΤ σαν τον εξυγιαντή,τον συνετο διαχειριστη των οικονομικών…
  Δινεις απο πισω και μερικά μπαξισια στην «αντιπολιτευση»
  και βλέπεις Τράγκες και Σαμαράδες και Κουτσούμπες και Ολαντρεου
  να γίνονται καλολαδωμένα γρανάζια αυτού που μέχρι πριβ λίγες ωρες κατηγγειλαν…
  Γαρνιρεις το γλυκο με ποδοσφαιρομάνες ΑλαφουζοΜαρινακοΜελισσανίδες
  και «άχνη ζάχαρη»…
  κι έχεις κάνει αυτό που προσδοκούσες:
  ΓΟΝΥΤΡΙΨΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ…

  Μου αρέσει!

  1. μα αυτό είναι το ζήτημα …. ο καλλιεργημένος και εκπαιδευμένος καθηγητής, σήμερα τα είδε τα μαντάτα ;;;;; να μην χ@σω ….. που ήταν αυτά τα ακαδημαϊκά ελατήρια εχθές ;;;;;
   σέβας ….

   Μου αρέσει!

 4. κανοντας και λιγο τον προφητη δεν τον βλεπω καλα τον προφεσσορα
  αληθεια ρωτησε τον Αδωνη , τον στουρναρα τον βενιζελο η΄τον σαμαρα πριν εκστομισει αυτες τις βλακιες?
  οχι ? κακως πολυ κακως .
  το ΔΝΤ ειναι χαρα ειναι ελευθερια ειναι κονομισιες για τους τραπεζιτες και τους πρακτορες του βεβαιως που λυμαινονται
  τον τοπο και μερικοι και αυτο το σαιτ.

  Μου αρέσει!

 5. Άάάάλλος ψυχοπαθής “Νετάκιας” μάς έλαχε εδώ μέσα !

  Ακόμα ένας φασίστας σχιζοφρενής αποκεφαλιστής μέ τό πριόνι :Ο ” Lignite is Gold “.

  Ρέέέέ, ΜΗΝ σφάζετε ως ΓΝΗΣΙΟΙ “ελληνο” – Τζιχάντηδες, τά σχόλιά μου,
  ΔΕΝ σάς βρίζουν, ΜΟΝΟΝ σάς τσούζουν. Ανεχθήτε το. Συνηθίστε το.

  Τό μουλωχτό σβήσιμο είναι ΠΟΥΣΤΙΑ :

  Μου αρέσει!

  1. Αυτοί με τα χατζαρια πρέπει να ρίξουν μια ματιά
   στο samaronews για να δουν οτι και ο υμνωδος
   διαχειριστής του «έβαλε μυαλό» και δεν κρεουργεί
   πλέον με την…χατζάρα του αντισαμαρικά σχόλια.
   Και αυτό, παρά το γεγονός οτι τώρα σχεδόν όλοι
   οι σχολιαστές χρησιμοποιούν πολύ πιο σκληρή
   γλώσσα, πάντοτε, βέβαια, σε σύγκριση με το
   πρόσφατο παρελθόν – η λογοκρισία δεν φέρνει
   καλά αποτελέσματα σε όσους την επιχειρούν και
   μια ματιά στο παρελθόν και ιδίως στην περίοδο
   της τρακατρούκας των καραβανάδων θα δείξει
   του λόγου το ασφαλές…
   Δημήτριος

   Μου αρέσει!

 6. Με καθυστερηση 120 χρονων ο κ. καθηγητης μας λεει οτι και τα πρωτοκολλα

  ΑΠ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΦΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΒΟΛΟ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΚΟΥΣ.
  ΕΦ ΟΣΟΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΑΡΕΜΕΝΑΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΣΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΥ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΟΧΕΤΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΦΟΡΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ. ΑΝ Η ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΑΝ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΓΝΟΙΑ ΑΛΛΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΡΕΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΑΚΡΙΒΑ ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ.

  Επειδη ομως μιλαει και για εκλεγμενες κυβερνησεις καλο ειναι να εχει υπ οψιν και το παρακατω για να μην περασουν αλλα 120 χρονια για να το καταλαβει

  Η ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΛΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΛΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s