ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ – ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ Κ. ΜΕΡΚΕΛ – ΕΔΩ ΘΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ»

 merkel youngΕγώ θα σας υποδεχθώ με κάποιες ερωτήσεις που τον Σεπτέμβριο του 2012 σας έθεσε με ένα γράμμα του ο συγγραφέας Δήμος Κούκουνας, υπενθυμίζοντάς σας, το παρελθόν σας όταν ζούσατε στην Αθήνα, προπολεμικά.

Στην εισαγωγή της επιστολής σας λέει πολλά, τα οποία για μας και τον πανέξυπνο λαό μας, είναι απολύτως κατανοητά. Εγώ σήμερα θα περιορισθώ σε 4 ερωτήσεις που σας απεύθυναν επ΄ ευκαιρία της πρώτης επισκέψεως σας στην Ελλάδα.

Ερώτηση: Η οικογένεια του πρώτου συζύγου σας το όνομα του οποίου τόσο υπερηφάνως υιοθετήσατε για να χρησιμοποιήσετε στην πολιτική σταδιοδρομία σας, του Ούλριχ Μέρκελ, γνωρίζετε αν συνδέεται με την Ελλάδα, στις παραμονές και στις αρχές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου;

Ερώτηση: Ποια η συγγενική σχέση του πρώτου συζύγου σας, με τον υπηρετήσαντα μέχρι το 1940 διευθυντή της Τελεφούνκεν στην Αθήνα; Ο οποίος υποχρεώθηκε εσπευσμένα να εγκαταλείψει την μεγαλοπρεπή βίλα του, σε Αθηναϊκό προάστιο ως εμπλεκόμενος σε κατασκοπευτική δράση εις βάρος της χώρας μας;

Ερώτηση: Ποια προσωπική σχέση διατηρούσε η οικογένεια Μέρκελ με το περίφημο υπουργό προπαγάνδας του Γ’ Ράιχ Γιόζεφ Γκέμπελς;

Ερώτηση: Είναι αλήθεια ότι όταν ο τελευταίος επισκέφτηκε ανεπίσημα την Αθήνα στα τέλη Μαρτίου του 1939, εκτός από ορισμένες ελάχιστες εθιμοτυπικές επισκέψεις που πραγματοποίησε, φιλοξενήθηκε από την οικογένεια Μέρκελ;

Θα μπορούσα να παραθέσω κι άλλα ερωτήματα προς απάντηση, αλλά περιορίζομαι σ’ αυτά για να θέσω το βασικότερο ερώτημα: Έχετε ποτέ αναρωτηθεί αν κατέχεστε από κάποιου είδους οικογενειακά συμπλέγματα όταν συμπεριφέρεστε με τέτοιον τρόπο προς την Ελλάδα, επειδή ο χερ – Μέρκελ εμφανιζόμενος ως διευθυντικό στέλεχος της Τελεφούνκεν στην χώρα μας, υποχρεώθηκε από τον Μανιαδάκη το 1940 να εξαφανισθεί κακήν κακώς; Είναι αληθές ότι στην Γερμανία οι περισσότεροι έχουν πατεράδες και παππούδες που έδρασαν υπέρ του Χιτλερικού καθεστώτος; Κατά μια έννοια είναι αυτονόητο αυτό. Και ως ηττημένοι οι επίγονοί τους θέλησαν να αποστασιοποιηθούν. Χωρίς αμφιβολία αυτό το κατανοούμε πλήρως, όλοι οι υπόλοιποι λαοί, και πολλές φορές λόγω τακτ αποφεύγουμε να σας θυμίζουμε το εγκληματικό παρελθόν.

Αλλά στην περίπτωση σας κ. Μέρκελ συμβαίνει κάτι που φθάνει στα όρια της παράνοιας. Ο προκάτοχος σας ο Χίτλερ έδωσε την εντολή να καταληστευθεί η Ελλάδα, και πέραν των ανθρωπίνων και υλικών καταστροφών, μας υποχρέωσε σε μια ολοκληρωτική οικονομική καταστροφή. Πλην όμως κατοχύρωσε για μετά το τέλος του πολέμου την εξόφληση της γερμανικής αυτής οφειλής που είχε την μορφή διακρατικής δανειακής σύμβασης (είχαν πληρωθεί τρεις δόσεις του αναγκαστικού δανείου). Η μέχρι τώρα άρνηση των μεταπολεμικών γερμανικών κυβερνήσεων να εξοφλήσουν αυτό το χρέος, με αποτέλεσμα ελλείψει των κεφαλαίων που χάσαμε κατά την κατοχική περίοδο να οδηγηθούμε σ’ αυτήν την κατάσταση, μας προκαλεί μια θλιβερή σκέψη. Μήπως το χιτλερικό καθεστώς ήταν εντιμότερο το 1942 όταν υποσχόταν να εξοφλήσει τα χρέη του προς την Ελλάδα από το δικό σας καθεστώς που αρνείται ακόμη και το 2012 να τα καταβάλλει;

Μήπως είναι η ώρα να παραμερίσετε τα οποιαδήποτε οικογενειακά συμπλέγματα σας, και να επιστρέψετε τα χρήματα που άρπαξε η Γερμανία τότε, το 1942; Μην αγνοείτε ότι στις σύγχρονες πολιτισμένες κοινωνίες τέτοια συμπλέγματα καταλήγουν όλως καταστροφικά.

Κα Μέρκελ μηδένα προ του τέλους μακάριζε ΄λέγαν οι πρόγονοί μας. Η επίθεση στην Ελλάδα, για να σώσει ο Χίτλερ την εικόνα του άξονα που είχε κατεξευτελιστείστα βουνά της ηρωικής Ελλάδας, σας στοίχισε την απώλεια του πολέμου, με αποτέλεσμα ο Στρατηγός Χειμώνας να σας στοιχίσει εκατομμύρια νεκρούς στην αχανή Ρωσία. Όπως τότε, ο προκάτοχός σας Χίτλερ δεν υπολόγισε την δύναμη της αιωνίας Ελλάδας, έτσι και σεις σήμερα επαναλαμβάνετε το ίδιο λάθος. Αγνοείτε την Ιστορία του τόπου που προσωρινά έχετε κατακτήσει οικονομικά μέσω εκμαυλισμών αυτών που οι Έλληνες οι μονίμως αγαθοί έστειλαν να μας κυβερνήσουν. Εξαιρώ τον εαυτό μου από την επιλογή τους γιατί εγώ προέρχομαι από πολιτική οικογένεια, και γνωρίζω πότε οι σημερινοί τυχάρπαστοι πολιτικοί ψεύδονται ή δεν ψεύδονται.

Εδώ και 71 χρόνια ο Γεώργιος Βλάχος την κόρη του οποίου γνώρισα ως Γενική Διευθύντρια του Εθνικού Ιδρύματος Ραδιοφωνίας, μετά το τέλος του πολέμου που στοίχισε στην Ελλάδα τεράστιες καταστροφές, αλλά και στον Χίτλερ την αποτυχία του σχεδίου Μπαρμπαρόσα, που προς στιγμήν σκέφθηκε να επιβληθεί της Ευρωπαϊκής Ηπείρου. Δυστυχώς δεν πρόσεξε τα όσα του έγραψε ο Γεώργιος Βλάχος στην ανοιχτή επιστολή του, και τελικά την πάτησε, με αποτέλεσμα να θέσει ο ίδιος το τέρμα της ζωής του και της Εύας Μπράουν που υπήρξε σύντροφός του.

Δυστυχώς, ο προκάτοχός σας Χίτλερ δεν έλαβε σοβαρώς υπ’ όψιν την επιστολή του Γ.Βλάχου και το πλήρωσε ακριβά η Γερμανία. Σείς βρεθήκατε στην ανατολική Γερμανία κάτω από την Σοβιετική Μπότα των Σταλινικών. Και όμως, επιβιώσατε και σήμερα εκδικείσθε την Ελλάδα όπως κάνατε με την Σερβία, διαμελίζοντας την. Είμαι υποχρεωμένη να σας πω, πως στην Ελλάδα θα σπάσετε τα μούτρα σας. Εδώ σ’ αυτόν τον παγκόσμιο πνευματικό τόπο στα μάρμαρα του, κακή σκουριά δεν πιάνει. Και η σκουριά είστε εσείς, και τα ντόπια τσιράκια σας που τα έχετε λαδωμένα με πολλά μάρκα.

Πάντως ένα είναι σίγουρο πως δεν θα απαντήσετε στον κ. Κούκουνα, αλλά δεν περιμένω κι εγώ τίποτα πέραν, της σιωπής σας.

Αυτά και η λευτεριά μας είναι προ των πυλών κ. Μέρκελ.

Το άρθρο ήταν της δημοσιογράφου: Χαριτίνης Καλαμπόκη

Γρηγόρης Ψ.

52 thoughts on “ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ – ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ Κ. ΜΕΡΚΕΛ – ΕΔΩ ΘΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ»”

 1. ᾿Απαιτῶ τὴν γνώμη τοὐ Χρίστου Βούλγαρη γιὰ τὴν Μέρκελ καὶ τὰ ἐδῶ τσιράκια της,κυβερνητικὰ καὶ μή.

  Like

  1. δυσκολα απαντανε οι ρουφιανοι
   και αν απαντησουν λενε αμπλα ουμπλα

   Like

   1. Τον ειδοποίησα κυρα Κόριννα……Τώρα να δω που εσύ θα κρυφτείς να γελάω…..

    Like

   2. Καλά Γιαννάκη, ευχαριστούμε που μας διευκρινίζεις ότι είσαι το γιουσουφάκι του ρουφιάνου!

    Άντε ανθέλληνα!

    Like

   3. Ας μου υποδείξεις ρε βλαμμένε το ελληνικό dna και γιατί αυτό το δήθεν dna δεν “μίλησε” τον καιρό που χιλιάδες εκτουρκισμένοι πρώην Έλληνες μας έσφαζαν στην Μικρά Ασία,ώστε να αποφύγουμε και την καταστροφή του 1922????

    Στη σπηλιά σου ΤΩΡΑ ,βρωμόστομο χρυσαύγουλο…..Και σε είχα για πιό σοβαρό….Μακάκα!!!!

    Like

  2. ΝΑ ΜΗ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΔΓ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΣΤΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΣΤΑΛΙΝ ΠΑΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

   Like

  3. αυτό το ζωντόβολο ο Χ. Βούλγαρης έχει συκοφαντήσει την ίδια την ύπαρξη του …. έβαλε σε εκτέλεση ένα project αλητείας και αγυρτεία ….. αυτό το ζωντόβολο που δεν θα έκανε τον κόπο κανένας μας να ασχοληθεί με την μικρότητά του …. διμιούργησε το blog της πουστιάς και του εμετού …. κάντε του μαζικά αναφορά για ρατσισμό το κτήνος ….. όσο τον αφήνουμε να υπάρχει ως ειδησιογραφικό blog αυτό το τέρας θα μας συκοφαντεί …. κάντε του αναφορά αρχικά για παραβίαση του νόμου περί συκοφαντίας ….. όσο έχει τα δικά μας post στην σελίδα του …. μην αργείτε κάντε ένα screan print της σελίδας που σας ενδιαφέρει και μετά κάντε καταγγελία ως κακόβουλο περιεχόμενο ….

   Like

   1. Δεν είναι συκοφαντία και όταν δημοσιεύεις σχόλια, οφείλεις και να την δέχεσαι την κριτική για τις απόψεις σου….Αλλιώς να μην τα δημοσιεύεις….

    Πχ έπειτα από τις τόσες αποκαλύψεις περι της ναζιστικής χρυσής αυγής, όποιος στηρίζει την συμμορία αυτή, είναι χιτλερικός, ναζιστής και θαυμάζει τους δοσίλογους γερμανοτσολιάδες της Κατοχής….Στον καιρό της πληροφόρησης είναι αστείες οι όποιες δικαιολογίες….

    Like

   2. ΒΡΕ ΒΡΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ βγήκε από την τρύπα του ….το ‘έχει το τριώδιο για τα ΝΟΥΜΕΡΑ να βγαίνουν τσάρκα…
    Απο copy paste πάντως καλά πάει αν και ΩΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ….αν κάνει το ίδιο αρλούμπο-σχόλιο 1000 φορές copy paste σε 2 ώρες θα κερδίσει το βραβείο που τόσο έχει ανάγκη ….15 καρότα….
    ΥΓ ΑΝΤΟΛΜΑ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΝΑΖΙ ΙΡΒΙΓΚ
    ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ Christopher Browning: “Not one of [Irving’s] books, speeches or articles, not one paragraph, not one sentence in any of them, can be taken on trust as an accurate representation of its historical subject. All of them are completely worthless as history, because Irving cannot be trusted anywhere, in any of them, to give a reliable account of what he is talking or writing about. … if we mean by historian someone who is concerned to discover the truth about the past, and to give as accurate a representation of it as possible, then Irving is not a historian”^ Evans, Richard J.. “Chapter 6. General Conclusion”. Holocaust Denial On Trial: Expert Witness Report. Retrieved 19 December 2013.

    β)ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ Evans “Irving, (…) had deliberately distorted and wilfully mistranslated documents, consciously used discredited testimony and falsified historical statistics. (…) Irving has fallen so far short of the standards of scholarship customary amongst historians that he does not deserve to be called a historian at all.”^ “Irving defiant over libel defeat”. BBC News. 12 April 2000. Retrieved 12 January 2011.
    ΥΓ Ενα “δώρακι”…
    Τι ειπάμε ότι έλεγε ο ΔΙΔΥΜΟΣ αδελφός του ΑΠΑΤΕΩΝΑ ιρβίγκ για τον αδελφό του; ” “David used to run toward bombed out houses shouting ‘Heil Hitler!’”Hari, Johann (15 January 2009). “David Irving: ‘Hitler appointed me biographer’”. The Independent (London).Πιο γερμανολιγούρης πεθαίνεις….
    ΥΓ2 ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΙΡΒΙΓΚ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΅Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΦΕΡΘΗΚΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ LE PARADIS 1940, VERCORS 1944 ORADUR SUR GLAN 1944 ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ … ΠΙΟ ΓΕΡΜΑΝΟΛΙΓΟΥΡΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ…

    Like

   3. Έτσι είναι οι αριστεροφασίστες φίλε: ρουφιάνοι του συστήματος και οι μεγαλύτεροι φασίστες. Μην ασχολείσαι.

    Και αυτό ο Ιωάννης, που τον είχα για ένα ευγενές παιδί, “ειδοποιεί το Βούλγαρη” για να μπαίνουν μαζί και να ρουφιανεύουν και να κάνουν μπάχαλο τα σχόλια;; Ο μεγάλος Ρουφιάνος και το γιουσουφάκι του δηλαδή πάνε παρέα…γι΄αυτό τα βρήκε με τη προβοκάτσια αυτού που παρίστανε την Αλβανή προχθές, λεω κι΄εγώ!

    Α ρε Πατρίδα!

    Like

   4. Οι αριστεροί ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξαν φασίστες……Ο ναζισμός , ο φασισμός, ο χιτλερισμός είναι αξιώματα δικά σας και δεν επιθυμούμε να τα σφετεριστούμε όσοι αποδοκιμάζουμε αυτούς τους υπανθρώπους των σπηλαίων, τους σατανιστές και ναζιστές βολευτές της ΧΑ..

    Like

  4. Ο άνθρωπος είναι απών και πολύ κακώς κάποιοι εδώ ελεεινοί εκφράζονται απαξιωτικά……

   Like

  5. Εχει πλάκα ότι ένα ΠΑΝΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟ παρμενίδιο όν το όποίο είναι ιδεολογικά ΓΕΡΜΑΝΟΛΙΓΟΥΡΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΨΧΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΚΗ ΝΑΖΙΣΥΜΟΡΙΑ που το ταίζει έχει το ΘΡΑΣΟΣ να αποκαλεί έμενα οπάδο της μέρκελ….Είτε θέλει να της κόψει το έπιδομα η mutter της η deuchland ή με θυμηθήκε γατί έχει ανάγκη απο ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΞΕΦΤΥΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΞΟΘΡΗΝΗΤΑ ΠΑΝΑΣΧΕΤΗ///
   Αλήθεια για τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΗΣ τον Ιρβίγκ έχει να πεί κάτι ή θα την κάνει αλλά γαλλικά (‘όπως συνήθως ΩΣ ΝΑΖΙΚΟΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ:)
   ΥΓ και για να γελάσουμε λίγο δεν θα σχολιάζρι τι γράφουν ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΗΣ Η ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΝΑΖΙΚΟΤΑΡΑ;
   α)ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ Christopher Browning: “Not one of [Irving’s] books, speeches or articles, not one paragraph, not one sentence in any of them, can be taken on trust as an accurate representation of its historical subject. All of them are completely worthless as history, because Irving cannot be trusted anywhere, in any of them, to give a reliable account of what he is talking or writing about. … if we mean by historian someone who is concerned to discover the truth about the past, and to give as accurate a representation of it as possible, then Irving is not a historian”^ Evans, Richard J.. “Chapter 6. General Conclusion”. Holocaust Denial On Trial: Expert Witness Report. Retrieved 19 December 2013.

   β)ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ Evans “Irving, (…) had deliberately distorted and wilfully mistranslated documents, consciously used discredited testimony and falsified historical statistics. (…) Irving has fallen so far short of the standards of scholarship customary amongst historians that he does not deserve to be called a historian at all.”^ “Irving defiant over libel defeat”. BBC News. 12 April 2000. Retrieved 12 January 2011.
   ΥΓ Ενα “δώρακι”…
   Τι ειπάμε ότι έλεγε ο ΔΙΔΥΜΟΣ αδελφός του ΑΠΑΤΕΩΝΑ ιρβίγκ για τον αδελφό του; ” “David used to run toward bombed out houses shouting ‘Heil Hitler!’”Hari, Johann (15 January 2009). “David Irving: ‘Hitler appointed me biographer’”. The Independent (London).Πιο γερμανολιγούρης πεθαίνεις….
   ΥΓ2 ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΙΡΒΙΓΚ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΅Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΦΕΡΘΗΚΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ LE PARADIS 1940, VERCORS 1944 ORADUR SUR GLAN 1944 ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ … ΠΙΟ ΓΕΡΜΑΝΟΛΙΓΟΥΡΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ…

   Like

   1. Το παρακατω βιντεο το αφιερωνω στο MEGA φιλο μου,! Βουλγαρη Χρηστο (χωρις κοσμητικα) for a change.???

    https:www.youtube.com/watch?v=P0CY0MXh2-c

    Like

    1. Καλημέρα και από έμενα ….Ας μου απαντήσειτο φάντασμα σε μιά απλή ερώτηση αν ο χιτλέρ ¨”αγαπούσε”τόσο πολύ την Ελλάδα γιατί ενώ είχε στα άρματα του (τανκς) αεροπλάνα τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ σταυρό τον ονόμαζε Balkankreutz “βαλκανικό” σταυρό;Υπήρξε
     ποτέ “βαλκανικό” κράτος;

     Like

   2. Γιατι, ο Αδολφος Χιτλερακος ηταν θαυμαστης, τις Βυζαντινης (Ελληνικης) Αυτοκρατοριας,? οποτε δεν υπηρχαν (την τοτε εποχη) Βαλκανικες χωρες,? και κατι ακομη,! ο 2ος ΠΠ ηταν το ονειρο του Αδολφου ωστε να αναβιωσει την μεγαλη δοξα του Βυζαντιου,!!! νε ΝΕΟ ονομα, # Γερμανικη Αυτοκρατορια #.???

    Like

    1. ΕΠΑΝΑΛΒΑΝΩ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΗΝιΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ “ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ”;

     Like

   3. Διοτι ο Χιτλερ ειχε την τρελλη ιδεα (φαντασιοπληξια),! οτι οι Γερμανοι ηταν απογονοι (γεννημα) μια Ελληνικης φυλης απο τα Βαλκανια.!!!

    Like

    1. ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΖΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;Το φάντασμα δεν την σώνει με τίποτα….

     Like

 2. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΘΝιΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ Η ΜΕΡΚΕΛ !!!!!!!!

  Το βιογραφικό της γερμανίδας καγκελαρίου Μέρκελ αποδεικνύει ότι ήταν «μια ανωτάτη και προβεβλημένη αξιωματούχος της κομμουνιστικής νεολαίας της Ανατολικής Γερμανίας, υπεύθυνη για προπαγάνδα και πρόκληση ταραχών». Την περιγραφή αυτή έχει κάνει στο παρελθόν ο Όσκαρ Λαφοντέν, πρώην πρόεδρος του αριστερού γερμανικού κόμματος «Die Linke», στην εφημερίδα «Hamburger Abendblatt».

  Η κα. Μέρκελ πέραν της κομμουνιστικής νεολαίας ανήκε και στην εφεδρική δύναμη του κομμουνιστικού κόμματος SED της Ανατολικής Γερμανίας απολαμβάνοντας ιδιαίτερα προνόμια, όπως άλλωστε και όλα τα στελέχη αυτού του κόμματος. Προνόμια τα οποία δεν απολάμβανε ο γερμανικός λαός που βρέθηκε να ζει στα εδάφη της Ανατολικής Γερμανίας μετά την λήξη του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου. Μεταξύ των προνομίων αυτών ήταν το δικαίωμα ταξιδιών στις τότε «καπιταλιστικές» και «δυτικές» χώρες. Η κα. Μέρκελ έκανε χρήση αυτών των προνομίων, ταξιδεύοντας στην τότε Ομοσπονδιακή Γερμανία και σε άλλες δυτικές χώρες. Ουδείς εκ των υπηκόων της Ανατολικής Γερμανίας είχε αυτό το δικαίωμα, εκτός και αν ήταν ανώτερο ή ανώτατο στέλεχος, και έμπιστο πέραν πάσης αμφιβολίας, του κομμουνιστικού κόμματος SED (Sozialistische Einheitspartei Deutschlands).

  Ως στέλεχος της κομμουνιστικής νεολαίας FDJ (Freie Deutsche Jugend) και υπευθύνου της προπαγάνδας αυτού, η κα. Μέρκελ προφανώς και ήταν μια φανατική συνήγορος του αιματοβαμμένου καθεστώτος της Ανατολικής Γερμανίας. Σε οποιοδήποτε πολιτικό σύστημα που βασίζεται στην αδικία και καταπίεση υπάρχει πάντα λαϊκή αντίσταση και αντιφρονούντες. Η κα. Μέρκελ ζούσε σε μια χώρα με δικτατορικό πολιτικό σύστημα που εμφανώς καταπίεζε τον λαό και παραβίαζε τα ανθρώπινα δικαιώματα. Θα αναμενόταν λοιπόν από αυτήν που ζούσε σε ένα τέτοιο καταπιεστικό σύστημα να ξεσηκωθεί και να διαμαρτυρηθεί, όπως διαμαρτύρεται σήμερα για τα «ανθρώπινα δικαιώματα» στο Αφγανιστάν, στην Λιβύη ή στην Συρία. Το έπραξαν τότε χιλιάδες πολίτες της Ανατολικής Γερμανίας, οι οποίοι φυλακίστηκαν και σκοτώθηκαν για αυτές τους τις διαμαρτυρίες από το στυγνό κομμουνιστικό καθεστώς. Η κα. Μέρκελ ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε ή ξεσηκώθηκε εναντίον του καθεστώτος της Ανατολικής Γερμανίας. Η κα. Μέρκελ απεδέχθη και υποστήριξε αυτό το απάνθρωπο καθεστώς και συνεργάστηκε μαζί του επί υψηλού επιπέδου, προπαγανδίζοντάς το μάλιστα.

  Η κα. Μέρκελ ως ένας χαμαιλέων κατάφερε να αναρριχηθεί μετά την διάλυση του σοβιετικού μπλοκ στην ηγεσία του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) και να γίνει καγκελάριος από το 2005 έως σήμερα της ενωμένης πλέον Γερμανίας. Ο χαμαιλέων είναι γνωστό ότι προσαρμόζεται στο περιβάλλον με απαράμιλλο τρόπο όσον αφορά την μορφή και το χρώμα, έτσι ώστε να μην θέτει σε κίνδυνο τα πλεονεκτήματά του. Η καγκελάριος Μέρκελ έχει αφομοιώσει πλήρως και επακριβώς αυτή την στρατηγική του χαμαιλέοντα με περισσή τελειότητα από την αρχή της καριέρας της. Αυτή η προσαρμοστικότητά της είναι πραγματικά αξιέπαινη και σημαντική. Όμως για τα έντομα που είναι το κυρίως φαγητό ενός χαμαιλέοντα αυτή η προσαρμοστικότητα αποτελεί θανάσιμο κίνδυνο. Η αστραπιαία, απαρατήρητη και απροσδόκητη δράση αυτού του ευπροσάρμοστου ερπετού εγκυμονεί κινδύνους για αυτούς που έχει εντοπίσει ως εχθρούς

  Like

  1. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΔΓ ΤΩΝ ΟΥΛΜΠΡΙΧΤ-ΧΟΝΕΚΕΡ ΖΗΤΩ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΠΟΥ ΟΣΟ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝΕ

   Like

   1. ΖΗΤΩ …..!!!! καί η αιμοσταγής στάζι τού διεστραμμένου τσιρακιού τών σοβιετικών κουμμουνιών Αρούλή !!!!!!!!!!!!!!!

    ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ

    ……………..Τα κελιά είναι ομαδικά, όχι μεγαλύτερα των δέκα τετραγωνικών μέτρων στην καλύτερη των περιπτώσεων και χωρούσαν από τέσσερις έως δέκα κρατουμένους. Πολλά από αυτά δε διέθεταν ούτε ένα ξύλινο κρεβάτι κι είχαν μονάχα ένα κουβά για τις ανάγκες των φυλακισμένων. Μεικτά κελιά δίχως παράθυρα, κρατούμενοι που δεν έβλεπαν το φως της ημέρας για μήνες ενδεχομένως, φώτα ανοιχτά καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο, αναγκαστική ορθοστασία τις δεκαέξι ώρες της ημέρας, αδυναμία πλυσίματος ή αλλαγής ρούχων με αποτέλεσμα η μούχλα από την υγρασία των τοίχων να μεταναστεύει στα μαλλιά και τα ρούχα των κρατουμένων: αυτές ήταν οι καθημερινές συνθήκες ζωής ενός τυπικού έγκλειστου των σοβιετικών φυλακών.

    Κι ύστερα υπήρχαν και τα βασανιστήρια: θάλαμοι απομόνωσης ύψους 1.60 μέτρων και πλάτους 70 εκατοστών ― όρθιοι τάφοι ― στους οποίους σε κλείδωναν για ώρες ή μέρες ελπίζοντας να μην πεθάνεις από κρίση πανικού· “ζεστά κελιά” όπου εισερχόσουν γδυτός κι η θερμοκρασία ανέβαινε στους 50 βαθμούς Κελσίου (κι αντίστοιχα “κρύα”)· κι ένα διαβολικό, μαύρο δωμάτιο, επενδεδυμένο με μεταλλικές πλάκες σε σχήμα ψαροκόκκαλου όπου, μαρτυρίες λένε, πως περνούσες ώρες μες στο παγωμένο νερό.

    Βγαίνουμε από το υπόγειο μες στο μουντό και υγρό απόγευμα του ανατολικού Βερολίνου. Το πολυώροφο, νεότερο κτήριο των φυλακών της Στάζι στέκει μεταφυσικά απειλητικό απέναντί μας. Η ξεναγός, σε μια προσπάθεια ελάφρυνσης του κλίματος, μας διαβεβαιώνει ότι στο νέο κτήριο τα πράγματα είχαν αλλιώς: τα βασανιστήaρια δεν ήταν πια σωματικά, μα ψυχολογικά. Ελάχιστοι άνθρωποι βρήκαν το θάνατο εδώ και κανείς σχεδόν για τους λόγους που ξεψυχούσαν οι έγκλειστοι του “υποβρυχίου”: ασιτία, κρυοπαγήματα, κρίσεις πανικού, απουσία ύπνου.

    Λίγο αργότερα, στο κελί της, η Γκεοργκίνα Κ. κάθισε πάνω στο ξύλινο κρεβάτι της κοιτάζοντας τον τοίχο. Τα πόδια της ήταν χωμένα σ’ ένα ζευγάρι παντόφλες, μέρος της στολής της. Μια βρύση έσταζε στη γωνία. Κανείς δεν της είχε απευθύνει το λόγο. Χρειαζόταν τα γυαλιά της, μα της τα είχαν πάρει.

    Η ιστορία της Γκεοργκίνας Κ. θα μπορούσε να είναι τυπική ανάμεσα σε αυτές των χιλιάδων κρατουμένων που εισήλθαν και (ναι, είναι αλήθεια) εξήλθαν των φυλακών της Στάζι: από το φορτηγάκι του γαλατά, που στην πραγματικότητα ήταν ένα καλά καμουφλαρισμένο μέσο απαγωγής υπόπτων, μέχρι τα “σαλονάκια” των ανακριτών (πορτοκαλί ταπετσαρίες στους τοίχους, στρογγυλά λαμπατέρ, σεμεδάκια από το σαλόνι της γιαγιάς), μία κρατούμενη των φυλακών της Στάζι περνούσε τον καιρό της ―μία μέρα, ένα χρόνο, λίγες εβδομάδες― σε σχεδόν πλήρη απομόνωση, δίχως την αίσθηση του χρόνου, μέχρι να υποκύψει και να υπογράψει αυτή την τόσο σημαντική ομολογία: την ομολογία που θα εξασφάλιζε στο καθεστώς τα αδιαμφισβήτητα στοιχεία που χρειαζόταν για να επιβεβαιώσει τις υποψίες των πολυπληθών σπιούνων του και να στεγανοποιήσει την ήδη ειλημμένη καταδικαστική απόφαση εναντίον της.

    Η Γκεοργκίνα Κ. θα είχε δικό της κελί: με κρεβάτι, κουβέρτα, παντόφλες, τουαλέτα, νιπτήρα, ντουλαπάκι. Αν τύχαινε να τοποθετηθεί σ’ ένα από τα λίγα διπλά κελιά, η γυναίκα δίπλα της θα ήταν πιθανότατα πράκτορας της Στάζι, επί τούτου τοποθετημένη για να εκμαιεύσει πληροφορίες. Σωματικά βασανιστήρια δεν υπήρχαν. Οι κρατούμενοι πλένονταν τακτικά, έτρωγαν καλά τρεις φορές την ημέρα, κοιμούνταν το βράδυ (όσοι μπορούσαν), αν εξαιρέσει κανείς το ανά δεκαπέντε λεπτά άναμμα του φωτός για να ελέγξουν οι φρουροί ότι ήσαν σώοι κι αβλαβείς.

    Διότι σκοπός της Στάζι δεν ήταν να εξοντώσει τους αντιπάλους της, μα να εκμαιεύσει πληροφορίες. Πεποίθηση των ανακριτών ― και σιωπηλή παραδοχή των δικαστικών που καλούνταν να συντάξουν και να υπογράψουν καταδικαστικές αποφάσεις πριν ακόμα λάβουν χώρα οι ανακρίσεις ― ήταν πως οι κρατούμενοι αποτελούσαν κοινούς εγκληματίες, που είχαν παραβιάσει τους νόμους του κράτους έχοντας έρθει σε επικίνδυνη επαφή με “δυτικά”, “καπιταλιστικά” στοιχεία: άνθρωποι που (μετά την ανέγερση του Τείχους) έκαναν αίτηση για να ταξιδέψουν στα δυτικά· ανθρώποι που προσπαθούσαν να το σκάσουν· ανθρώποι που πιθανόν κάποια στιγμή να προσπαθήσουν να το σκάσουν.

    Οι εν λόγω παραβάτες δρούσαν (ή πιθανόν να δρούσαν στο μέλλον) ως Εχθροί του Κράτους, κι έτσι ― πέραν της υποκλοπής πληροφοριών και της απόσπασης ομολογίας τους ― σκοπός των ανακριτών ήταν η νουθεσία τους: έπρεπε να τους γίνει κατανοητό (κι απόδεκτό!) ότι οι πράξεις τους ήταν άνομες κι ανήθικες κι ότι αυτό τους καθιστούσε προδότες της χώρας.
    Μία από αυτούς τους προδότες ήταν και η “Γκεοργκίνα Κ.” που, έχοντας δεσμό μ’ έναν Ιταλό, κρατούσε επαφή μαζί του γράφοντάς του γράμματα. Κάποια στιγμή, οι αρμόδιοι πράκτορες της Στάζι (αναλογία υπαλλήλων Στάζι προς συνολικό πληθυσμό Λαϊκής Δημοκρατίας Γερμανίας: 1/18· αναλογία υπαλλήλών ΚαΓκεΜπε προς συνολικό πληθυσμό Σοβιετικής Ένωσης: 1/158· ένας στους πέντε ανατολικογερμανούς είχε φάκελο στη Στάζι) απεφάνθησαν ότι η Γκεοργκίνα Κ. ήταν “ύποπτη για φυγή” και την έκλεισαν στα κρατητήρια μια μέρα του Απρίλη του 1973.

    Η Γκεοργκίνα Κ. δεν είχε δει άνθρωπο για πάνω από τρεις εβδομάδες. Έτσι τουλάχιστον νόμιζε· δεν ήταν και σίγουρη για το πέρασμα του χρόνου. Δίχως τα γυαλιά της έβλεπε θολές μάζες και σκιές και μόνο στον ύπνο της καθάριζαν πια οι εικόνες.

    Πολλοί κρατούμενοι άρχιζαν να τρελαίνονται από την ανία· άλλοι άρχισαν να μιλούν στον εαυτό τους. Ένας συγκρατούμενος της Γκεοργκίνας Κ. έπαθε νευρικό κλονισμό από το μοναδικό ήχο που άκουγε κατά τη διάρκεια της ημέρας: το τακτικό σύρσιμο από το ματάκι στην πόρτα του κελιού του, που υποδήλωνε ότι ένα άλλο ανθρώπινο μάτι τον παρατηρούσε. Κάποια στιγμή απαγορεύτηκαν οι οδοντόβουρτσες: ένας φυλακισμένος κατάφερε να σπάσει τη δική του, να τη λιμάρει και να κόψει με το ευφάνταστο αυτό ξυράφι τις φλέβες του. Για τον ίδιο λόγο απαγορεύτηκαν οι κρατούμενοι να φορούν τα γυαλιά τους.

    Κάποια στιγμή, ερχόταν η ώρα της ανάκρισης. Οι κρατούμενοι μεταφέρονταν σε μικρά δωμάτια επιπλωμένα λιτά, με ξύλο και ταπετσαρίες στους τοίχους και κουρτίνες στα παράθυρα και, για πρώτη φορά από την είσοδό τους στις φυλακές, έβλεπαν ότι υπήρχε ακόμα κόσμος έξω από το παράθυρο. Οι μέθοδοι ήταν πολλές: από ξεκάθαρες απειλές κατά της οικογένειάς τους, μέχρι φιλικές συζητήσεις σα να βρίσκονταν στη μπιραρία της γειτονιάς, οι ανακριτές ήξεραν κάθε λεπτομέρεια της ζωής των υπόπτων και τον κατάλληλο τρόπο να εκμαιεύσουν την ομολογία τους. Στην περίπτωση της Γκεοργκίνας Κ., ο ανακριτής τής είχε ξεκαθαρίσει πως διέθετε άπλετο χρόνο μπροστά του, μήνες ολόκληρους, χρόνια αν χρειαζόταν: εκείνος δε βιαζόταν· πόσο καιρό όμως έμενε στους γονείς της να ζήσουν ακόμα; Δε θα ήταν κρίμα να μην τους ξαναέβλεπε επειδή αρνείτο να υπογράψει μια χαζή ομολογία;

    “Και οι υπάλληλοι της Στάζι; Οι φρουροί; Οι ανακριτές; Πού βρίσκονται τώρα;” ρωτάει ο Ρουμάνος της παρέας. Πληροφορούμαστε ότι όλοι τους βρίσκονται στη σύνταξη, την οποία πληρώνει το γερμανικό κράτος ως μέρος της συμφωνίας ενοποίησης και συμφιλίωσης των δύο Γερμανιών. Κανείς τους δεν έχει παραπεμφθεί σε δίκη, αν και πολλοί πρώην κρατούμενοι προσπαθούν να διεκδικήσουν χρόνια την παραδειγματική τιμωρία έστω και μερικών. Πολλοί πρώην δικαστικοί και ανακριτές θεωρούν ότι έκαναν απλώς τη δουλειά τους, υπηρετώντας τους νόμους τους κράτους. Αρκετοί ανακριτές έχουν γίνει ιδιωτικοί ερευνητές, αν και στα βιογραφικά τους εμφανίζονται συνήθως με προϋπηρεσία απλού δημοσίου υπαλλήλου στο Υπουργείο Εσωτερικών. “Εμείς σήμερα δίνουμε ανοιχτά σύνταξη στον πρώην αρχηγό των κεντρικών φυλακών της Σεκιουριτάτε πέντε χιλιάδες ευρώ το μήνα,” απαντάει ο Ρουμάνος. “Και είναι υπεύθυνος για τους θανάτους χιλιάδων ανθρώπων.”

    Η Γκεοργκίνα Κ. βρίσκεται σε κάποιο υπόγειο των φυλακών. Έχει αρνηθεί επί μήνες να υπογράψει την ομολογία της. Δεν μπορεί να δει, μα θυμάται τους ήχους από τα χαλίκια στο προαύλιο και το γεγονός ότι κατέβηκε σκαλιά κι εισήλθε σ’ ένα πολύ πιο κρύο χώρο από αυτό των κελιών. Στέκεται όρθια και αφουγκράζεται γύρω της. Τίποτα. Τα μάτια της δεν είναι δεμένα. Απλώς της είναι αδύνατον να δει ή ν’ ακούσει το ο,τιδήποτε. Βρίσκεται στο λεγόμενο ‘μαύρο δωμάτιο’, την έσχατη λύση των ανακριτών: ένα δωμάτιο-τάφο, πλήρως απομονωμένο από οποιονδήποτε ήχο, οποιοδήποτε φως, οποιαδήποτε μυρωδιά. H Γκεοργκίνα Κ. ανοίγει και κλείνει τα μάτια της και δεν έχει καμία σημασία: βρίσκεται μες στο απόλυτο κενό, το κενό της κόλασης. Και ξαφνικά, ξεσπά η κρίση πανικού………….

    Like

   2. ΧΑΧΑ ΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ ΓΚΕΟΡΓΚΙΝΑ ΑΡΑΓΕΣ ?ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ ΠΟΥ ΔΕ ΒΑΡΑΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΑΡΚΟΥΣ ΒΟΛΦ ΗΡΩΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΜΕ

    Like

 3. αυτα τα κανει η μερκελ στην ελλαδα γιατι καθε καλοκαιρι ως νεανιδα επισκεπτοταν τη χωρα μας μα στο τελος εφευγε παντα … αγαμητη…!!

  Like

 4. η ουσια ειναι οτι οι γερμανοι τα”ι”ζουν την νεα γενια των ελληνων με τα φρουτα του χιτλερ διοτι η γενια αυτη η δικια μας χωρης να ζηση την φρικη του πολεμου απιλαυσε τα νηκητηρια ασματα αυτα που επι σαραντα χρονια μεσα απο την τεχνη των ελληνων μαραζωνουν τους φθονερους κατα ταλλα γερμανους συσορευσαν πολυ μισος το οποιο τους πνηγει.

  Like

 5. Τα νεανικα βιωματα επηρεαζουν ολη τη μετεπειτα ζωη εκτος κι αν παρεμβληθει κατι μεγαλο και απροβλεπτο. Πχ ενας πολεμος, ενας θανατος, μια αρρωστια κλπ.

  Like

 6. Exω την εντύπωση ότι η Μερκελ πρέπει να γνώριζε την ΣΙΤΣΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ υπεύθυνη τύπου και διαφώτισης -προπαγάνδας της Γερμανικής Πρεσβειας δηλ. το λύσε και το δέσε στο κατοχικό ραδιόφωνο .

  Και αυτή με την αναχώρηση των Γερμανών κατέληξε στην Ανατολική Γερμανία.
  Με την αναχώρηση των Γερμανών την έκανε συνεργάστηκε με την αυτοαποκαλούμενη Κυβέρνηση Τσιρονικου-παπαδακη- Γουλα στην Βιέννη.
  Όταν ο Χίτλερ ανήρθε στην εξουσία η Σιτσα το 1933 διορίστηκε σύμβουλος στο Υπουργειο προπαγάνδας των Ναζί.
  Περισσότερα εχει στο μετωπο γυναικων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που έχει αναφορές στην Σιτσα Καραϊσκάκη σαν πιστή Εθνικοσοσιαλιστρια που ήταν η Σιτσα.

  Ίσως γνωριζοντουσαν με την Μερκελ από την Ανατολική Γερμανία .

  Like

 7. Και τι σε κάνει να νομίζεις οτι θα μπορέσεις να κάνεις έστω και μία μικρούλα ερώτηση στην ραιχού?

  Like

 8. “ΤΡΑΓΙΚΗ και ΑΘΕΗ η ΔΟΥΡΟΥ- ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕ και ΕΥΤΕΛΙΣΕ την ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ” -Ολόκληρη η Ανακοίνωση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ
  Δημοσιεύθηκε: 04/09/2014 13:09
  ===

  ΟΤΑΝ ΕΒΡΙΖΕ ΤΗΝ ΧΑ….αγιο τον λεγατε οι αριστερουληδες

  τωρα τι ειναι ο ….μεγαλοπαπας ;;;;;
  χεχεχεχε

  ε ρε γλεντια

  Like

  1. “Σαν ειναι ο ταυρος δυνατος δεν τον κραταει η μαντρα, ο αντρας κανει τη γενια κι οχι η γενια τον αντρα” , οπερ μεθερμηνευομενον οτι ο αρχηγος λειπει στα παρακμιακα χρονια που ζουμε. Αμα βρεθει θα δεις ακομα κι απο αναπηρικα καροτσακια να σηκωνονται……

   Like

 9. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΗΤΕ

  Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΝΤΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
  ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

  ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ “ΝΕΑ” ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

  Η “ΗΓΕΣΙΑ” ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΙΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.

  ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

  Like

 10. αυτό το ζωντόβολο ο Χ. Βούλγαρης έχει συκοφαντήσει την ίδια την ύπαρξη του …. έβαλε σε εκτέλεση ένα project αλητείας και αγυρτεία ….. αυτό το ζωντόβολο που δεν θα έκανε τον κόπο κανένας μας να ασχοληθεί με την μικρότητά του …. διμιούργησε το blog της πουστιάς και του εμετού …. κάντε του μαζικά αναφορά για ρατσισμό το κτήνος ….. όσο τον αφήνουμε να υπάρχει ως ειδησιογραφικό blog αυτό το τέρας θα μας συκοφαντεί …. κάντε του αναφορά αρχικά για παραβίαση του νόμου περί συκοφαντίας ….. όσο έχει τα δικά μας post στην σελίδα του …. μην αργείτε κάντε ένα screan print της σελίδας που σας ενδιαφέρει και μετά κάντε καταγγελία ως κακόβουλο περιεχόμενο ….
  κουμάσι Χ.Βούλγαρη είσαι ανεπιθύμητος εδώ …. το olympia πρέπει να πάρει θέσει ….. εάν επιθυμείτε την αποβολή του συκοφάντη Χ.Βολγαρη απο τον χώρο συνάθροισης του olympia.gr,,,, εκφραστείτε με ένα ναι ή όχι …..

  Like

  1. @ GEODETIS Σ

   Eνας -δυο, τον υποστηριζουν εδώ μεσα, μερικοι τον ανεχονται , και οι περισσοτεροι τον σιχαινοντε για 2 κυριως λογους…

   Α . Οποιος εχει αντιθετη γνωμη μ αυτόν, πρεπει να “λουστει” ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗΣ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ του.
   {αδυνατος η συνομιλια μαζι του με επιχειρηματα.}

   Β. Απαντες οι “γνωσεις” του , παρουσιάζονται , ανευ ΟΥΔΕΜΙΑΣ αμφισβητησης, με “υφος” 300 καρδιναλιων..
   Ολες οι διαφορετικες αποψεις(απο της δικες του) Είναι κατ αυτόν “βλακείες”..
   Κατεχει δηλαδή μονο αυτος της ορθες αποψεις..

   Ποτε του, ΔΕΝ εχει ακουσει, το γνωστο σε σκεπτόμενους ανθρώπους:

   ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, …
   ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΩΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ.

   Προσωπικα ΔΕΝ είμαι υπερ της διαγραφης του.
   Απλως πιστευω ότι η “αγνοια” , (Εκ μερους αυτων που τον εχουν καταλαβει),
   Είναι η καλυτερη αντιμετωπιση του.

   Like

   1. Άνεμε αν δεν αντέχεις το γεγονός ότι η χρυσή αυγή είναι ένα νεοναζιστικό κόμμα και άρα και οι οπαδοί της ναζί και θαυμαστές των SS και του Χίτλερ, οι λόγοι εξηγηθήκαν από εμένα παραπάνω, τότε λυπάμαι πολύ…..

    Like

   2. TI σημαινει “ναζισμος” ξερεις ???

    Η, απλως φορας κοκκινα γυαλια ??

    Μηπως ξερεις και κατι για τον ΝΙΤΣΕ ???

    Μπορεις να λυπάσαι, ουδεις σε εμποδίζει…

    Like

   3. Το ότι ο Νίτσε ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ είχε με ναζίσμο είχε μάλλον “το ξέχνα το ναζιτρολλ άνεμος της στάρα ζαγόρια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΚΙΑ ….Αλήθεια ποίο είπαμε ότι ήταν το έμβλημα της αποικίας των Μεγαρέων με το όνομα Βυζάντιο:

    Like

   4. Για ….ΡΩΜΑΝΙΑ….. μηπως εχεις ακουσει κατι, μεγα ιστορικε ????

    Αντε σφαξε καναν ΕΛΛΗΝΑ λογω της…. “πιστης”…. ΣΟΥ.
    Και ξεφορτωσου μας… οβριε..

    Like

 11. θυμηθικε η αλλη να γραψει για τη μερκελ και το τι εκανε το ’40…. παραπλανηση και παραπληροφοριση τπτ αλλο απο τους δημοσιογραφισκους της χωρας…
  καλη η φαση σας κυριες και κυριοι, καθιστε στο καναπε σας και ασχοληθειται με τα του ’40 η και με τις πολιτικες διαφορες ακομα και σημερα…..!!! Καλα μας κανουν…τελικα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας..

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s