Η συγκλονιστική εξομολόγηση μίας πρώην Μουσουλμάνας: Γιατί μίσησα το Ισλάμ

μουσουλμανα«Ο πατέρας μου ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος. Ας αναπαύεται εν ειρήνη, καθώς η ζωή δεν του φέρθηκε πολύ καλά. Ήταν μουσουλμάνος, αλλά ο ίδιος προτίμησε να ζήσει σύμφωνα με την αφρικανική κουλτούρα του, για την οποία ήταν περήφανος. Η μητέρα μου ποτέ δεν φόρεσε την ισλαμική μαντίλα, όπως άλλωστε και κανείς άλλος στην οικογένειά μου. Το Ισλάμ ήταν μια πίστη που κηρύχθηκε σε μας ως μια θρησκεία της ειρήνης. Δυστυχώς ποτέ δεν το ψάξαμε περισσότερο…

Σε νεαρή ηλικία, θυμάμαι τον πατέρα μου να λέει στη μητέρα μου ότι δεν ήθελε να πάμε σε ισλαμικό σχολείο, επειδή η θρησκεία και η σύγχρονη εκπαίδευση αντικρούονται μεταξύ τους και ότι εγώ και τα αδέλφια μου θα καταλήγαμε εν πλήρει συγχύσει.

Στο σπίτι μας δεν υπήρχε εχθρότητα προς τις άλλες θρησκείες και εμείς πήγαμε σε χριστιανικά σχολεία. Ήμουν τυχερή, γιατί είχα γονείς που ήταν ανοιχτόμυαλοι. Ήμασταν όπως κάθε φυσιολογική οικογένεια.

Όλα αυτά όμως άλλαξαν, όταν ξαφνικά ο μεγαλύτερος αδερφός μου άρχισε να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Ισλάμ.

Χωρίς να υπεισέλθω σε πολλές λεπτομέρειες, η συμπεριφορά του αδελφού μου άλλαξε. Έγινε παράξενος και απόμακρος, λες και δεν είχαμε πλέον κανένα κοινό.

Ο αδερφός μου, με τον οποίο παίζαμε όταν ήμασταν παιδιά, είχε γίνει ένας ξένος. Παρά το γεγονός ότι τον αγαπούσα, τον απέφυγα, τον εγκατέλειψα, ελπίζοντας ότι ήταν μια φάση που θα του περνούσε. Αποδείχθηκε πως έκανα λάθος, καθώς η «φάση» αυτή έμελλε να είναι μοιραία για τον ίδιο…

Θυμάμαι τη μητέρα μου να μου λέει ότι επικοινώνησε με την Ομοσπονδιακή Αστυνομία και ότι ανέφερε την ύποπτη συμπεριφορά του αδελφού μου. Ανησυχούσε και ένιωθε αβοήθητη. Ωστόσο, η αστυνομία δεν μπορούσε να κάνει κάτι, αφού ο αδελφός μου δεν είχε καμία προηγούμενη καταδίκη και στα «χαρτιά» τουλάχιστον φαινόταν καλό παιδί.

Πίστευα ότι η μητέρα μου ήταν υπερβολική, γιατί στο μυαλό μου τουλάχιστον, μου φαινόταν αδιανόητο ότι ο αδερφός θα έκανε κάτι τόσο κακό. Βλέπετε, ήταν πολύ έξυπνος, αλλά δυστυχώς και πολύ εύπιστος.

Νομίζω ότι λόγω αυτού κατάφεραν οι ισλαμιστές ιεροκήρυκες να τον «τουμπάρουν». Τελικά, παντρεύτηκε μια Μουσουλμάνα, πρώην καθολική που είχε εξισλαμιστεί, σε μια μικρή θρησκευτική τελετή, στην οποία δεν παραβρέθηκε κανένα μέλος της οικογένειάς μας.

Μερικές φορές αναρωτιόμουν, για ποιο λόγο να θέλει κανείς να εξισλαμιστεί και να γίνει κομμάτι όλης αυτής της τρέλας; Από την άλλη σκεφτόμουν ότι ζούμε σε έναν παράξενο κόσμο. Βλέπετε, η νύφη μου πίστευε ότι βρήκε στο Ισλάμ την αλήθεια και ότι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε χαμένοι. Δυστυχώς, δεν θα μπορούσε να είναι πιο «βαθιά νυχτωμένη»…

Ο αδελφός μου ταξίδεψε στη Σομαλία, αλλά, φυσικά, ποτέ δεν μου είπε ότι θα πήγαινε εκεί, και καθώς εγώ ήμουν απασχολημένη με τη δική μου ζωή, ποτέ δεν έδωσα πολλή σημασία. Μακάρι να είχα δώσει, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων. Θα κατηγορώ πάντα τον εαυτό μου για αυτό.

Όταν μας ανακοινώθηκε ο θάνατος του αδελφού μου, σοκαριστήκαμε. Η μητέρα μου, ωστόσο, περίμενε άσχημα νέα. Θυμάμαι νύχτες πριν, προσεύχονταν για ώρες και ήξερα ότι προσεύχεται για τον αδελφό μου. Η μητέρα μου προσεύχεται μέχρι σήμερα, σπαράζει από τον πόνο. Παράλληλα, όμως η οργή της ξεχειλίζει. Θυμώνει γιατί οι δυτικές κυβερνήσεις δεν κάνουν τίποτα και γιατί καταλαβαίνει, βλέποντας τις ειδήσεις, ότι αυτό που συνέβη σε εμάς, τώρα συμβαίνει παντού και δεν είναι πλέον ένα μεμονωμένο περιστατικό.

Μία, δύο ημέρες αργότερα, άνθρωποι άρχισαν να χτυπούν την πόρτα μας, με χαμόγελα και δώρα. Αρχικά, δεν έβγαζα νόημα και αναγκάστηκα να ρωτήσω για ποιο λόγο ήταν χαρούμενοι και γιατί μας έφερναν δώρα. Η απάντησή τους με συγκλόνισε: ήταν χαρούμενοι που ο αδερφός μου σκοτώθηκε, ήταν χαρούμενοι που θάφτηκε σαν ζώο, ήταν χαρούμενοι που εμείς ήμασταν δυστυχισμένοι.

Η κουνιάδα μου ήταν ακόμα στη Σομαλία εκείνη την περίοδο. Όταν βρήκα τον αριθμό του τηλεφώνου της μια εβδομάδα αργότερα, της τηλεφώνησα γιατί ήμουν απελπισμένη, ήθελα να μάθω. Αυτό που μου είπε θα το θυμάμαι για πάντα. Τη ρώτησα, τι συνέβη στον αδελφό μου. Η απάντησή της ήταν σαφής: είπε ότι ο αδερφός μου σκοτώθηκε και ότι ήταν πολύ χαρούμενη. Όταν ρώτησα για το σώμα του, είπε ότι θάφτηκε και αυτό ήταν όλο. Έκτοτε δεν ξαναμιλήσαμε.

Ο αδερφός μου έγινε μάρτυρας του Ισλάμ και εγώ θα έπρεπε υποτίθεται να χαίρομαι γι αυτό. Το Ισλάμ με πρόδωσε εκείνη τη στιγμή!

Είπα στους συγγενείς και τους γείτονες με τα δώρα να μην ξανάρθουν, ενώ τους απείλησα ότι αν το έκαναν, θα ειδοποιούσα την αστυνομία. Τους είπα ότι ήταν τέρατα και τους ευχήθηκα να καούν στην κόλαση.

Ο αδελφός μου είχε δύο μικρά παιδιά, ένα κορίτσι και αγόρι, τα οποία καταφέραμε να φέρουμε πίσω στο σπίτι με τη βοήθεια της αστυνομίας. Δεν ήταν εύκολο, αλλά τα καταφέραμε και πλέον είναι ασφαλή.

Επιπλέον, διασφαλίσαμε ότι η μητέρα τους δεν θα μπορεί να τα βγάλει από τη χώρα, δεδομένου ότι ήθελε να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία με το νέο σύζυγό της, τον οποίο παντρεύτηκε μία εβδομάδα μετά το θάνατο του αδελφού μου.

Δεν καταφέραμε να πάρουμε την πλήρη επιμέλεια, καθώς δεν υπήρχαν αρκετές αποδείξεις ότι η κουνιάδα μου ανήκει σε δίκτυο τρομοκρατών. Ωστόσο, έχουμε δικαιώματα επίσκεψης, που σημαίνει ότι μπορούμε να επηρεάσουμε την ανατροφή τους.

Ως νεαρό κορίτσι, μου ήταν δύσκολο και βαθιά μέσα μου μισούσα το Ισλάμ, γιατί το Ισλάμ μισεί τις γυναίκες. Η μητέρα μου ποτέ δεν με «νουθετούσε», παρά το γεγονός ότι η ίδια είχε πέσει θύμα εκφοβισμού επειδή δεν ντυνόταν όπως αρμόζει σε μια Μουσουλμάνα.

Η προσευχή ήταν άλλη μια πτυχή του Ισλάμ που θεωρούσα πολύ δύσκολη. Ένιωθα ότι πρόδιδα τις πεποιθήσεις μου. Πώς θα μπορούσε να προσεύχομαι στον ίδιο Αλλάχ και στον ίδιο Μωάμεθ, στους οποίους προσεύχονται και οι τρομοκράτες; Δεν θα μπορούσα να έχω οποιαδήποτε σχέση με τους ανθρώπους που μισούσα τόσο πολύ.

Μπορώ να συνεχίσω περαιτέρω, όμως, εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι το Ισλάμ βλάπτει τους ανθρώπους που πιστεύουν σε αυτό. Οι καλύτεροι Μουσουλμάνοι είναι εκείνοι που αγωνίζονται για τη δημιουργία ενός μουσουλμανικού κόσμου ενώ όλοι οι άλλοι, όπως εγώ, είμαστε προδότες που τους αξίζει ο θάνατος.

Ο αδελφός μου ήταν ο καλύτερος μουσουλμάνος στην οικογένειά μας και το μόνο που πήρε ήταν ένα άθλιο τέλος, καθώς και το άθλιο τέλος που έδωσε σε δεκάδες ανθρώπους στην πορεία.

Ένα μέρος του εαυτού μου πέθανε εκείνη την ημέρα. Εγώ και η οικογένειά μου βρήκαμε βοήθεια από τους ίδιους ανθρώπους που το Ισλάμ αποκαλεί άπιστους, ενώ οι «δικοί» μας, οι συγγενείς και η μουσουλμανική κοινότητα μας πρόδωσαν…»

87 σκέψεις σχετικά με το “Η συγκλονιστική εξομολόγηση μίας πρώην Μουσουλμάνας: Γιατί μίσησα το Ισλάμ”

 1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΟ…ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ…ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ! Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΠΕΔΗ ( ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΑΥΤΟ ) !

  Η ΑΠΟΣΤΡΑΤΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ !

  ΟΙ ΑΛΕΞΟΑΡΙΣΤΕΡΟΠΛΗΚΤΟΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ / ΠΙΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΓΚΑΚΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΥΛΑ….!

  Μου αρέσει!

 2. Παλιά βλέπαμε κάτι αμερικανικές ταινίες τρόμου με κάτι ψυχανώμαλους που σκότωναν ανθρώπους και κρατούσαν τα πτώματα στο σπίτι τους, κάποιους σε ψυγεία για να τους τρώνε σιγά σιγά, άλλους τους έβαζαν στα δωμάτια να κάθονται σα να είναι ζωντανοί. Τα σπίτια τους ήταν απομακρυσμένα και κακότυχος αυτός που έπεφτε κατά τύχη πάνω τους. Τους περίμεναν κάτι μουρλοί με βενζινοπρίονα και τσιγκέλια.

  Η πιο «εκλεπτυσμένη» και σύγχρονη μορφή αυτής της αρρωστημένης και ψυχανώμαλης συμπεριφοράς ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

  Δεν συλλέγει πτώματα αλλά σχόλια, τα χειρότερα που θα μπορούσε να βρει.

  Κυκλοφορεί ανάμεσά μας και δηλώνει «ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ».

  Έχει φτιάξει ένα ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟ όπου μπαίνει κάθε βράδυ και αυνανίζεται από πνευματική ευχαρίστηση … ο «ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ» ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ.

  ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΠ’ ΟΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΑ. ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ.
  Πριν αρκετό καιρό λοιπόν, ανακάλυψα το ιστολόγιο του διάσημου ιστορικού της Ολυμπίας ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΗ με αθλιότητες, όπου αναπαρήγαγε αποσπαματικά όλα τα υβριστικά σχόλια εναντίον των σχολιαστών που αποκαλλεί ναζί.

  Είπα να μην δώσω ιδιαίτερη σημασία και να προσπεράσω τις υποχθόνιες ασχολίες του ανώμαλου.

  Σήμερα μπήκα στο ιστολόγιό του και είδα ότι ανέβασε και άλλο ένα συκοφαντικό σχόλιο στο όνομά μου από χθεσινή αντιπαράθεση εδώ στην Ολυμπία.

  Κατάλαβα ότι με τέτοια θρασύδειλα σκουπίδια μόνο με το ξεμπρόστιασμα καθαρίζεις. Οι καλοσύνες βλάπτουν όχι μόνο τους ίδιους αλλά και όλους τους υπόλοιπους.

  Παραθέτω υλικό από το ‘σοφιστικέ’, ‘επιστημονικό’ και ‘βαθυστόχαστο’ ιστολόγιο του «ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ» ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

  ###
  ΤΟ ΡΕΖΙΛΕΜΑ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΡΙΑΣ ΦΑΙΗΣ (ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣΙΝΟ – ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕ)
  «Αλεκα» με γνησιες ζαρτιερες και οχι απο σπαγκο@ said
  Κερκυραιο αφησε την ευγενεστατη “κυρια” Φαιη να απολαυσει τον χαμενο της ερωτα.Δεν βγαινει για εσενα αλλα μονο οταν εμφανιζεται ο αλλος τυπος.Μεγαλο τραλλαλα πρεπει να εχει περασει.Κανε πως δεν την βλεπεις εστω και αν εχει αρρενοποιηθει στην συμπεριφορα της και ελπιζω οχι και αλλου.Δεν βλεπεις το χαλι της;Η τελευταια της επιτυχια ητανε η μεταφορα του ορου…”εθνοτερμινειτορ”που καπου διαβασε η μπαζου

  ###

  ΦΑΙΗ ΝΑΖΙΒΛΑΜΜΕΝΗ
  Πάντως λαρθογυναίκα πρέπει να παραδεχτείς ότι ό,τι έγραψα ξεκινώντας τα σχόλιά μου στο παρόν άρθρο επαληθεύτηκαν σχεδόν άμεσα και να σκεφτείς ότι δεν ήξερα ούτε για το ντιμπέιτ που γίνεται 🙂 Το επαναλαμβάνω για να το καταλάβεις καλύτερα,
  [ Η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να σώσει τον πλανήτη από τα αρπαχτικά της Νέας Τάξης, μέσω αριστερών κυβερνήσεων και σχηματισμών που θα μεταλλάξουν σιγά σιγά την κοινωνία, την ευρώπη και τον κόσμο όλο σε πραγματικό σοσιαλισμό. Είναι το πεπρωμένο του τόπου αυτού να διδάσκει πολιτισμό κάθε 2000 χρόνια και να οδηγεί τον άνθρωπο σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα θέασης της πραγματικότητας.
  ΣΥΡΙΖΑ θα κόψουμε τα κακώς κείμενα της κοινωνίας και των παρασιτικών ολιγαρχών, συμμοριών, ξενιστών που μολύνουν αυτόν τον πανέμορφο κόσμο. Τον κόσμο ΜΑΣ. ]
  Ο Αλέξης σήμερα στην ΕΥΡΩΠΗ μίλησε και κέρδισε τις εντυπώσεις και βούλωσε πολλά στόματα και των συνομιλητών του και τα δικά σας.
  Στις 25 του μήνα, δεν θα αλλάξει μόνο στην Ελλάδα η κατάσταση, όλη η Ευρώπη θα πάρει στροφή και θα έρθουν καλύτερες μέρες για όλους.
  clopycleft είπε
  Παίζω και τρίχορδο άμα έχω κέφια 🙂 αλλά μόνο για αλανιάρες, όχι για κατινούλες, δε λέει…
  Φαίη από φαιά ουσία πώς πας; ή το ‘βγαλες έτσι το όνομα για να μη νιώθεις την έλλειψη; Γιατί εγώ αριστερός πολίτης είμαι δεν είμαι κόμμα, αλλά εμένα μου τα χώνεις.
  Όσο για τη λατινική αμερική ζαπατίστας θα γίνουμε κι εδώ, μην ανησυχείς, οσονούπω έρχεται…
  Κατά τα άλλα λαθροΰπεκφυγή τι θα ψηφίσεις είπαμε;
  clopycleft είπε
  Αν και δεν παρακολουθώ τηλεόραση διάβασα εδώ σε άλλο άρθρο, έσκισε λέει ο Αλέξης σε κάποιο ντιμπέιτ στην ευρώπη. Αληθεύει;
  Βρε λαθροϋστερία 🙂 μου έσυρες τα εξ’ αμάξης παραπάνω χωρίς λόγο, και παραπονιέσαι που σου απαντώ στο ύφος που σ’ αρέσει; και θέλεις να διαβάσω για την “απάτη των ανθρώπινων δικαιωμάτων”; Όχι, σκλάβους τους θέλουμε όλους τους έγχρωμους και όσους δεν ανήκουν στη μεγαλοαστική τάξη… Μήπως είσαι ψυχωτική; Να το κοιτάξεις…
  clopycleft είπε
  Αν δεν τους διαβάζει ο Αλέξης αυτούς λαθρομεταφυσική μου, ούτε εγώ τους ξέρω.
  Βλέπεις, ακόμα και αλήθεια να λένε, που κρίνοντας από τους τίτλους δε νομίζω ότι λένε, μάλλον μυθιστοριογράφοι άρλεκιν είναι, θα τους διαβάσουν 1/100000 ίσως και λιγότεροι, ενώ τον Αλέξη θα τον ακούνε από δω και πέρα εκατομμύρια αυτιά για το καλό τους. Και είναι άλλο να γράφεις γι αυτά, αν υπάρχουν και δεν είναι μεταφυσικές φαντασιώσεις, κι άλλο να μάχεσαι εναντίον τους όπως ο Αλέξης.
  clopycleft είπε
  Βρε λαθροϋποβόσκουσα χολή, εσύ δυσφημίζεις ότι αναφέρεις και υποστηρίζεις με τους “φιλοσοφικούς” σου τρόπους.

  ###

  Ἀρχάγγελος…Ohne Gnade είπε ΤΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΤΗ ΦΑΙΗΣ

  Ἀρχάγγελος…Ohne Gnade είπε
  Ὑπενθυμίζω στό ΑΡΓΟΣΧΟΛΟ “ΤΙΠΟΤΕ”, ὅτι τήν ἴδια στιγμή πού…λευτερώνει τήν Πατρίδα ἀπό τό κοτέτσι της μεθυσμένη ἀπό…κάψες γιά τίς ἑλληνοποιήσεις, τήν ΙΔΙΑ ΑΥΤΗ στιγμή, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΥΖΥΓΟΙ, ΜΑΝΕΣ καί ἘΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ παραστέκονται σέ συζύγους, δίνουν ψωμί μέ τήν δουελιά τους καί τά ρίσκα τους σέ χιλιάδες Ἑλληνικές οἰκογένειες καί, τό κυριώτερο, ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ γιά τήν ΠΑΤΡΙΔΑ γιά νά μήν τήν πνίξουν οἱ…
  …ἑλληνοποιήσεις.
  Μόλις κάνει…ΕΝΑ ἀπό τά παραπάνω τό ΑΡΓΟΣΧΟΛΟ “ΤΙΠΟΤΕ” Φαίη, μπορεῖ νά ἐγκαλεῖ τόν ὁποιδήποτε καί γιά ὁτιδήποτε…
  Μέχρι τότε…
  …τόν ΜΠΟΥΛΟ.
  —————————————————————————————————————
  Σε ¨εσας¨,Βοθροστομα που το παιζεις Γυναικα,δεν ερχεται κανεις να χτισει.
  Γιατι για χρονια χτιζατε εσεις.
  Και χτιζατε στους δρομους,στα δαση,στα βουνα,στους αιγιαλους.
  Αυθαιρετα,κακασχημα,κιτσιαρικα κουτια,Μνημεια της ΠουστροΓυφτιάς σας,της Ακαλαισθησιας σας,του Επαρχιωτισμου σας.
  Εαν ζουσε σημερα ο Αλεξανδρος,δεν θα ειχε που να κτισει στην Ελλαδα.
  ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΧΟΤΑΝ ΡΕ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΖΩΑ!

  ###
  ΜΟΥΡΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ
  Δικερέ μου, άγγελε μου,
  σε αγαπάω, κάθε μέρα,
  κάθε νύχτα, πιο πολύ,
  για ένα λόγο σου τα πάντα παρατάω,
  κάνω τα πάντα για ένα σου φιλί
  γιατί χωρίς εσένα δεν υπάρχω
  δεν είμαι τίποτα εγώ,
  και αν θέλεις σου το υπογράφω
  πως μόνο εσένα αγαπώ
  και αν ξυπόλητος χορεύω,
  τρελή ντίρλα στα ούζα
  είναι γιατί σε λατρεύω
  και σου στέκομαι σούζα,
  και αν ολόγυμνος χορεύω,
  αγκαλιά με ένα ναύτη,
  κάντε άκρη, κάντε άκρη,
  εγώ τα σπάω, εγώ πληρώνω
  δεν ΄δίνω λόγο σε κανένα,
  για το Δαφνί λυπάμαι μόνο,
  που το παράτησα για σένα

  ###

  ΘΕΣΣΑΛΟΠΑΓΑΝΟ

  Βλέπουμε και την «ποιότητα» των «επιχειρημάτων» του θέσσαλοπάγανου…Από ότι φαίνεται εκτός από την «βοιδοσχολή» της Τρασυλβανίας το θεσσάλοπαγάνο γνωρίζει και την «ακαδήμια» της Συγγρού οπώς κάθε νεονάζι εξάλλου….ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΝΟΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ αλλά που να τις βρεί εδώ δεν ξέρει ότι οι ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ
  ΥΓΤο κακόμοιρο το θασσαλοπάγανο…μιλά για πουτάνες γιατί του είπανε ότι όλες οι γυναίκες είναι σαν την μητέρα του και όλες τις γυναίκες της οικογένειας του τις τελευταίες 20 γενιές π.χ. σαν την γιάγια του που διασκέδαζε τους γερμανούς,ιταλούς και βουλγάρους και την προγιαγιά που προσφέρε «υπηρεσίες’ στους τουρκούς και στους αλβανούς….Πάντως τα ναζιτρόλ σαν το θεσαλοπάγανο έχουν παραδοσιάκα έφεση στις πουτάνες…βλέπε και τον «‘ήρωα » τους το χόστ βέζελ…

  ###

  ΞΕΥΤΙΛΑ ΝΑΖΙΚΑΡΠΟΥΖΙ
  Acuma
  Τό ξέρεις καλά τό “κλουβί” Φρουτοκοριτσάκι…..και τό εκμεταλεύεσαι παθιασμένο μικρό…!!
  ********
  Καρπούζι είπε
  Απριλίου 10, 2014 στις 3:21 μμ
  Στο κλαρι βγηκαμε Σοφακι…Βαλτε τις ζαρτιερες και τις κοκκινες γοβες και σκυψτε ευλογημενοι!
  Καρπούζι είπε
  Απριλίου 11, 2014 στις 11:07 μμ
  “…η βλακεια παει συννεφο εδω μεσα ….Με κανεις να ντρεπομαι ως νεος Ελληνας!
  Πρεπει η Ελλαδα να καθαρισει απο ανθρωπους σαν εσενα για να μπορεσουμε να παμε μπροστα οι νεοι ανθρωποι αυτη τη χωρα, και ο θανατος εδω λειτουργει ως καθαρση.
  ” Ρε παιδια, γιατι κανεις δεν με ειδοποιησε οτι αυτος ο γελωτοποιος ειναι μελος του Κλουβιου με τις Τρελες να μην χανω τον χρονο μου;;
  ” Η μητερα μου, που ειναι συγγραφεας-ποιητρια με καποιο ονομα(), συμβαινει να ξερει καποια ατομα στο κυκλο σου που κανεις τον “ιστορικο” και εχει στειλει ηδη δυο emails να πιστοποιησουμε αν εισαι ο ιδιος γιατι δεν μπορει να πιστεψει πως ενας ανθρωπος που το παιζει “σοβαρος” μπορει να αυτοξεφτιλιζεται ετσι και να μιλαει ετσι
  ” Ειμαι γραμμενη στο κομμα του Καμμενου. Σορρυ που θα σε απογοητευσω, δεν ειμαι της Χρυσης Αυγης αν και βρισκω αρκετες θεσεις τους πατριωτικες για να ειμαι ειλικρινης….”
  ” Απλα σε λυπαμαι…Ο Θεος να σε βοηθησει να βρει η μικρη ψυχη σου λιγο φως τουλαχιστον οταν θα πεθανεις και να σε συγχωρεσει για ολα αυτα που εχεις κανει με την αλαζονικη συμπεριφορα σου και τον εγωισμο σου στο οικογενειακο και φιλικο περιβαλλον σου …”‘
  ” Α ρε κακομοιρη, ποσο σε λυπαμαι, οπως και αλλοι εδω μεσα και οι ανθρωποι στην πραγματικη σου ζωη…Εισαι ενα τοσο μζερο, κομπλεξικο, βαθια δυστυχισμενο ανθρωπακι με παρα πολυ πονο, χωρις φιλους, και με πολυ μοναξια…”
  **************
  Κάνε στην πάντα Ρεπούση !!! …έρχεται αντικαταστάτης το Καρπα(ου)ζάκι με τα διδακτορικά και τίς γοβίτσες..εστω και στα τέσσερα
  Για νεοφώτιστη εδώ δεν τα πάς και άσχημα ΓενητσαροΦρουτάκι …Ομως ούτε κάν φαντάζεσαι πώς είναι τό πραγματικό φώς έξω από το κλουβί σου …….Ακόμα κοιτάς τόν καθρέπτη σου

  ###

  ΤΟ ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΖΤΡΟΛΛ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ

  Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, αυτές τις ώρες που κάποιοι δικοί μας υφίστανται διωγμό και κατασυκοφάντηση περιορισμένοι σε λίγα μέτρα επιφάνειας της φυλακής μήπως θάπρεπε να ξεπεράσουμε τις συνέπειες από τον δικαιολογημένο εκνευρισμό μας, την αγανάκτηση για τα τερατώδη ψεύδη που μας προσάπτουν, την κούραση μετά από τόσες μέρες διαπόμπευσης των ιδεωδών μας από τους αχρείους ανθέλληνες καρεκλοκένταυρους;
  Θα νικήσουμε, μας μηνύει ο συναγ. Μιχαλολιάκος.
  Για να γίνει κάτι τέτοιο χρειάζεται απόλυτη ομοψυχία μεταξύ μας, χρειάζεται να είμαστε μια γροθιά όπως είμασταν μέχρι χθες και θάμαστε το ίδιο στο μέλλον.
  Εδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να στηθεί ο Λαϊκός Σύνδεσμος και να φτάσει μέχρι τη Βουλή και μέχρι τις καρδιές των συμπατριωτών μας.
  Σαν σήμερα, τους φίμωσαν.
  Εμείς, πλέον, απέξω, πρέπει να συνεχίσουμε απτόητοι.
  Γιατί πάνω απ΄όλα βάζουμε την Πατρίδα μας, το μέλλον των παιδιών μας, την Αξιοπρέπειά μας σαν λαός, την αδήριτη ανάγκη να
  απαλλαγούμε από ό,τι σάπιο και παρωχημένο και να εκδιώξουμε τα εκατομμύρια των λαθροεισβολέων.
  Εχουμε πολύ δρόμο ακόμη, δεν έχουμε την πολυτέλεια της όποιας χαλάρωσης.
  Εμπρός, αδέρφια, …Για μια Ελλάδα μεγάλη
  για μια Πατρίδα τρανή
  τον αγώνα το Εθνους μας δίνουν
  (οι χρυσαυγίτες)
  αγώνα για Ελλάδα και Τιμή!

  ###

  ΦΕΛΛΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΖΙΜΥΣ

  Αγγελικουλα ειναι αληθεια οτι επεσες στον ερωτα του Κρηηηστο και σου ριξε …………..χυλοπιτα;
  Πολυ στεναχωρηθηκα ρε παιδι μου.
  Δοκιμασε τωρα με το Γιωργο κι αν αποτυχεις και εκει παρε τηλ. τον Βουτο.
  Ειμαι σιγουρςο οτι ψαχνει γκομενα στο νετ.
  Αλλα ειναι λιγο γκεϊ και μπορει να σουρθει αγκαζε με τον Κερκυραιο αλλα μη τους αποπαρεις
  Προσποιησου.

  ΤΖΙΜΗΣ
  07/04/2014 στις 07:42 |
  Χρηστο εισαι απλαχνο αγορι.
  Τωρα θα κανεις αλλαξοκωλιες με την Μιχαηλα και την Κερκυραια που θα φερνει εδω κι εκει και τον γιο της
  =====================================================================
  Ιωαννης- Βουλγαρης- .. just now
  Εγώ βρε έχω και οβραικές ρίζες πέραν των αλβανοσλάβικών γι’ αυτό όταν γίνει [χεχεχεχε] κυβέρνηση η “θρασύδειλη αυγή” ,θα έρθουν οι καραφλοί τύποι με το ειδικό “ελληνόμετρο” να μας βρουν εμας τους μολυσμένους με ξένο και εχθρικό dna και να μας απελάσουν,για να σωθούν έθνος και φυλή.
  ==========================================================================
  Τζίμιε, από τότε που έχασες τον ανδρισμό σου στην εκπαίδευση για τις ειδικές δυνάμεις, άλλαξες. Βγάζε τα αποθημένα σου, μήπως και βρεις κανένα να σε ικανοποιήσει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ψάχνεις συνέχεια την παρέα μας.
  Καλή επιτυχία, αν και φοβάμαι ότι εδώ απλά χάνεις το χρόνο σου.

  ###

  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚ3
  Ελλάδα των 2 ηπείρων και των 5 θαλασσών είπε
  Στούρνο Nk τότε ήταν ο βασιλιάς στην κυβέρνηση όχι ο Βενιζέλος.Ο Πλαστήρας πήγε στην Ανατολική Θράκη και πήρε εντολή από τον βασιλιά να εγκαταλείψει τη Θράκη ενώ τους έλεγε να μείνει να την κρατήσει για αυτό μετά εκτέλεσε τους βασιλικούς στο Γουδί. Λύκειο δεν είχε στο γυφτοχώρι σου αγράμματο ναζιστόμουτρο;
  Η μη βοήθεια στον Πόντο ήταν επιλογή ανάγκης γιατί δεν μπορούσε να υποστηρίξει ο Ελληνικός στρατός μια περιοχή από την Αλικαρνασσό μέχρι την Τραπεζούντα. Όπως το 1912 που ενώ ο στρατός με τον Κωνσταντίνο πήγαινε να ελευθερώσει το Μοναστήρι αλλά με εντολή Βενιζέλου στράφηκε στη Θεσσαλονίκη για να προλάβει τους Βούλγαρους. Πρέπει να κατηγορηθεί και το Μοναστήρι ο Βενιζέλος;
  Εξαφανίσου τώρα αγράμματο γυφταριό.

  ###
  ΤΟ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΛΑΙΣ
  Astillais είπε
  Δικερως είπε
  Απριλίου 1, 2014 στις 12:36 πμ
  Η ΜΕΣΗ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ,ΡΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ,ΕΙΝΑΙ 47.5 ΕΤΗ ΑΝΑ ΕΛΛΗΝΑ.
  ________________________
  Ηλικία σας;
  Αμ πέστο πως δεν είσαι Έλληνας, οπότε καλά κάνεις κι αφρίζεις.
  Να στο πω για να αφρίσεις περισσότερο.
  Ο Έλληνας είναι ΙΔΕΑ
  Ως γνωστόν, οι ΙΔΕΕΣ είναι ΑΘΑΝΑΤΕΣ.
  Σκούξε τώρα.
  Δικερως είπε
  Εγω Ελληνας ειμαι μανδαμ.
  Γερος σαν κι εσας δεν ειμαι.
  Εσεις,Ελληνις δεν εισθε μανδαμ.
  Μιά θλιβερη Ελλαδιτισα που αναγνωρισατε τον εαυτο σας στο ¨Τεμπεληδες¨και στο ¨ ΥπερΒουρλα¨ εισθε.
  Σημειωστε δε,πως για καποιους σαν του λογου σας εγραψα το παραπανω ΄πονημα¨.
  Επιτελους,καμμια φορα ειναι χρησιμο να μην καρφωνεσθε.
  Ρεζιλι των σκυλιωνε ενα πραγμα,μανδαμ,ρεζιλι των σκυλιωνε…
  ΥΓ
  Κραξε τωρα.

  ###

  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΠΟΥΛΑΣ
  – Jason Barnum
  Κερκυραίος είπε
  Για λύσε μου και μια άλλη απορία ρε αγαπουλίτσα
  αυτό το φρικιό εδὠ είναι το είδωλό σου;
  -https://www.google.gr/search?q=Jason+Barnum&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=ZccRU6iiIMKL0AXm8oHIBQ&ved=0CCwQsAQ&biw=1152&bih=737
  A heavily tattooed man who admitted robbing homes and stealing cars to fund his heroin habit has been charged with shooting at a police officer.
  Jason Barnum was arraigned on one count of attempted murder in the first degree and two counts of assault in the third degree after the incident at Merrill Field Inn in Anchorage, Alaska, on Thursday.
  The 37-year-old, whose face is covered with skulls and skeletons, lips are rimmed with skeletal teeth and right eyeball is tattooed black, was swaying from side to side in court, at times hitting his face on the microphone.
  Να σε βάλουνε κάδρο εκεί στη χρυσαυγή να σε προσκυνάνε δηλαδή!

  ###

  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΛΑΙΣ
  Άκης είπε
  Τα σχόλια μπερδεύοντια μυστηριωδώς, διευκρινίζω λοιπόν ότι απαντούσα στην Αστυλλαΐδα πιο πάνω, και στους φαιδρούς ισχυρισμούς περί… ανατάσεως της χειρός.
  Όλοι οι μαθητές στο σχολείο που ζητούν άδεια να μιλήσουν δι’ ανατάσεως της χειρός, είναι μέλη της χιτλερικής νεολαίας. Όπως μέλη του εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος ήσαν και οι Αρχαίοι Έλληνες, οι οποίοι, ως γνωστόν, ανέτειναν την χείρα.
  Επίσης, μέλη είμαστε και εμείς όλοι οι σύγχρονοι Έλληνες, αφού έχουμε τη χιτλερική συνήθεια να ανατείνουμε (σηκώνουμε) το χέρι για να χαιρετίσουμε κάποιον.
  Αφού το λέει η Αστυλλαΐς (που, ως γνωστόν, ΔΕΝ υποστηρίζει τη ναζιστική ΧΑ), έτσι θα είναι…
  —————————————————————————————————————–
  Κερκυραίος είπε
  Στην παρα-μορφωμένη σουσουράδα
  τείνω αρχαιοελληνικόν χαιρετισμόν
  δι ανατάσεως της δεξιάς χειρός …
  “Πάρτα μωρή άχρηστη να μην στα χρωστάω!”
  —————————————————————————————————————–
  Άκης είπε
  Πώς δεν βρήκαμε: Καμιά 10αριά φορές μηρυκάζεις τα περί «ανατάσεως της χειρός».
  Αυτά τα σχόλια υπέρ τίνος είναι, του ΚΚΕ;
  ======================================================================
  pikos είπε
  Δεν είναι η βασιλω, είναι η συντριπτική πλειοψηφία εδώ.
  Κοριννα, αστυλαις, μισα κ χίλιοι δυο.
  Όλα τα κομματοσκυλα, που σα τα ποντίκια των σαπιοκαραβων, τρέχουν να σωθούν από σαπιοκαραβο, σε σαπιοκαραβο.
  Τους περιγράφει απόλυτα η τελευταία σκηνή της ταινίας, οι ζωές των άλλων.
  ====================================================================
  ουτε για μπριζολα είπε
  Και η αγαμια σου αφησε κουσουρια αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα. Ψηφιζες νδ και το εχεις κανει βουκινο πολλα χρονια τωρα. Αντε νανι τωρα παρτσακλο μη ρουφηξεις και τιποτα αλλο εκτος απο μπριζολα μερα που ειναι.

  ###

  ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΠΟ ΤΗΣ ΚΟΡΡΙΝΑΣ
  Κόριννα(ἡ πολυτονικὴ) είπε
  @Βούλγαρη
  Βρὲ,καὶ σὲ ἔψαχνα!!!!
  Τὰ ἔμαθες;
  Ἡ ἐφημερίδα “Δημοκρατία” δίνει τὴν Ἱστορία τοῦ Βππ πού ἔχει γράψει ὁ David Irving μαζί μὲ τὸ Κυριακάτικο φύλλο(ἄν δὲν ἀπατῶμαι).
  Ξέρεις μωρὲ,ἐκεῖνον τὸν ἀπατεῶνα ὅπως ἔγραφες,ποὺ ἔβγαλε στὴν φόρα τὶ πραγματικὰ παίχτηκε στὸν Βππ καὶ τὸν εἶχαν φυλακὴ στὴν Αὐστρία,ἀφ᾿οὗ τὸν κατέστρεψαν πλήρως.
  Ἡ ἀλήθεια πονάει μερικοὺς.
  Ἄν ἕνα ἀπὸ τὰ τεύχη ποὺ δὼση εἶναι ἡ “Δίκη τῆς Νυρεμβέργης”,πάρτο καὶ διάβαστο γιὰ νὰ μάθης τὶ ἐστὶ κοροϊδία παγκοσμίου ἐμβέλειας.
  Νὰ μὴ ξεχὰσης νὰ διαβάσης καὶ τὰ references μπᾶς καὶ ξεστραβωθεῖς.
  Υ.Γ
  Πῶς τὰ πᾶτε ἐκεῖ πάνω μὲ τὸν καινούργιο ὑπουργὸ πολιτισμοῦ,τὸν Sajid Javid τὸν Πακιστανὸ;
  Μ᾿ἀρέσει ποὺ εἶναι καὶ ὑπουργὸς πολιτισμοῦ.
  Φουκαριάρα Ἀγγλία τὶ σοῦ ᾿μελε.

  (έχει συνέχεια αλλά είναι μεγάλο – υπάρχει στον Μήνα Απρίλιο)

  ###
  Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΟΥ «ΚΡΕΜΑΕΙ» Ο «ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ» ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ.
  Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΘΛΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ «ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ» ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΕΔΩ:
  -http://pytheas-hmerologioporeias.blogspot.gr/search/label/%CE%9A%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE
  (πηγαίνετε στην κατηγορία «Κριτική» – έτσι κάνει κριτική ο ‘ιστορικός’)

  Μου αρέσει!

  1. ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΠΑΡΜΕΝΙΔΙΟ ΟΝ-NAZIΛΑΓΝΟ ΤΡΟΛΛ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ MORGAN LA FAY ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ …ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΖΩΗ ΤΗΣ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ…ΔΕΝ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΗ Η ΑΠΑΝΤΑΧΟΥΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ Π.Χ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ….ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΠΟΝΑ ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΣΤΟΝ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥ ;ΑΠΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ….ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΚΥΒΑΛΑ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΨΕΙ….
   ΥΓ ΝΟΜΙΖΕ H MORGAN LA FAY ΟΤΙ ΘΑ ΒΥΣΟΔΟΜΟΥΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ.,,,,ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΚΛΕΦΤΡΑ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΙΚΥΡΗ….ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΕΛΑΤΙΣΕΣ ΜΟΥ,,,,,ΑΝΑΡΩΤΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΩ ΘΕΣΕΙ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΥΜΑΙΚΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΦΡΜΙΝΙΣΜΟΥ, Η ΝΑ ΥΠΙΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΝΑΖΙΖΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΞΕΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΅΅ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ΅΅—ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΔΙΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΥΡΡΟ ΗΠΕΙΡΟΥ ΩΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η MORGAN LA FAY ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ….

   Μου αρέσει!

   1. Το να παρουσιάσουμε όμως το πρόβλημα του ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΗ μόνο ως ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ, είναι η εύκολη οδός για αυτόν, ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΤΡΙΤΩΝ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.

    Μου αρέσει!

    1. ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΜΕΝΙΔΙΟ ΤΡΟΛΛ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ MORGAN LA FAY #ΝΕΙ COPY-PASTE TO ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΙΟ 15 ΦΟΡΕΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ 15 ΚΙΛΑ ΚΑΡΟΤΑ ΠΡΟΣ ΙΔΙΑΝ ΧΡΗΣΗΝ……

     Μου αρέσει!

  2. ΥΓ 2 ΓΙΑ ΤΗΝ ΅΅ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ΅΅ ΟΜΩΣ Η MORGAN LA FAY «ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ΅΅ ,,,ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ…ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΛΗΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΟΡΦΗ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝ Η ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΙΘΕΡΕΙΣ ΔΕΣΠΟΣΥΝΕΣ….Ο ΘΕΟΣ ΕΝ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΩΣΤΕ ΠΑΡΜΕΝΙΔΙΑ ΟΝΤΑ ΣΑΝ ΤΟ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ MORGAN LA FAY ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΤΗΣΙΑ ΠΡΑΞΗ…

   Μου αρέσει!

   1. Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΩΝ
    Παλιά βλέπαμε κάτι αμερικανικές ταινίες τρόμου με κάτι ψυχανώμαλους που σκότωναν ανθρώπους και κρατούσαν τα πτώματα στο σπίτι τους, κάποιους σε ψυγεία για να τους τρώνε σιγά σιγά, άλλους τους έβαζαν στα δωμάτια να κάθονται σα να είναι ζωντανοί. Τα σπίτια τους ήταν απομακρυσμένα και κακότυχος αυτός που έπεφτε κατά τύχη πάνω τους. Τους περίμεναν κάτι μουρλοί με βενζινοπρίονα και τσιγκέλια.

    Η πιο «εκλεπτυσμένη» και σύγχρονη μορφή αυτής της αρρωστημένης και ψυχανώμαλης συμπεριφοράς ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

    Δεν συλλέγει πτώματα αλλά σχόλια, τα χειρότερα που θα μπορούσε να βρει.

    Κυκλοφορεί ανάμεσά μας και δηλώνει «ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ».

    Έχει φτιάξει ένα ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟ όπου μπαίνει κάθε βράδυ και αυνανίζεται από πνευματική ευχαρίστηση … ο «ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ» ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ.

    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΑ ΑΛΛΆ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ.
    Πριν αρκετό καιρό ανακάλυψα το ιστολόγιο του «διάσημου ιστορικού» της Ολυμπίας ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΗ, όπου αναπαρήγαγε αποσπαματικά όλα τα υβριστικά σχόλια εναντίον των σχολιαστών που αποκαλλεί ναζί και φυσικά σε όλους αυτούς είχε και εμένα.

    Είπα να μην δώσω ιδιαίτερη σημασία και να προσπεράσω τις υποχθόνιες ασχολίες του ανώμαλου.

    Σήμερα μπήκα στο ιστολόγιό του και είδα ότι ανέβασε και άλλο ένα συκοφαντικό σχόλιο στο όνομά μου από χθεσινή αντιπαράθεση εδώ στην Ολυμπία.

    Κατάλαβα ότι με τέτοια θρασύδειλα σκουπίδια μόνο με το ξεμπρόστιασμα καθαρίζεις. Οι καλοσύνες βλάπτουν όχι μόνο τους ίδιους αλλά και όλους τους υπόλοιπους.

    Παραθέτω υλικό από το ‘σοφιστικέ’, ‘επιστημονικό’ και ‘βαθυστόχαστο’ ιστολόγιο του «ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ» ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

    ###
    ΤΟ ΡΕΖΙΛΕΜΑ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΡΙΑΣ ΦΑΙΗΣ (ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣΙΝΟ – ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕ)
    «Αλεκα» με γνησιες ζαρτιερες και οχι απο σπαγκο@ said
    Κερκυραιο αφησε την ευγενεστατη “κυρια” Φαιη να απολαυσει τον χαμενο της ερωτα.Δεν βγαινει για εσενα αλλα μονο οταν εμφανιζεται ο αλλος τυπος.Μεγαλο τραλλαλα πρεπει να εχει περασει.Κανε πως δεν την βλεπεις εστω και αν εχει αρρενοποιηθει στην συμπεριφορα της και ελπιζω οχι και αλλου.Δεν βλεπεις το χαλι της;Η τελευταια της επιτυχια ητανε η μεταφορα του ορου…”εθνοτερμινειτορ”που καπου διαβασε η μπαζου

    ###

    ΦΑΙΗ ΝΑΖΙΒΛΑΜΜΕΝΗ
    Πάντως λαρθογυναίκα πρέπει να παραδεχτείς ότι ό,τι έγραψα ξεκινώντας τα σχόλιά μου στο παρόν άρθρο επαληθεύτηκαν σχεδόν άμεσα και να σκεφτείς ότι δεν ήξερα ούτε για το ντιμπέιτ που γίνεται 🙂 Το επαναλαμβάνω για να το καταλάβεις καλύτερα,
    [ Η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να σώσει τον πλανήτη από τα αρπαχτικά της Νέας Τάξης, μέσω αριστερών κυβερνήσεων και σχηματισμών που θα μεταλλάξουν σιγά σιγά την κοινωνία, την ευρώπη και τον κόσμο όλο σε πραγματικό σοσιαλισμό. Είναι το πεπρωμένο του τόπου αυτού να διδάσκει πολιτισμό κάθε 2000 χρόνια και να οδηγεί τον άνθρωπο σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα θέασης της πραγματικότητας.
    ΣΥΡΙΖΑ θα κόψουμε τα κακώς κείμενα της κοινωνίας και των παρασιτικών ολιγαρχών, συμμοριών, ξενιστών που μολύνουν αυτόν τον πανέμορφο κόσμο. Τον κόσμο ΜΑΣ. ]
    Ο Αλέξης σήμερα στην ΕΥΡΩΠΗ μίλησε και κέρδισε τις εντυπώσεις και βούλωσε πολλά στόματα και των συνομιλητών του και τα δικά σας.
    Στις 25 του μήνα, δεν θα αλλάξει μόνο στην Ελλάδα η κατάσταση, όλη η Ευρώπη θα πάρει στροφή και θα έρθουν καλύτερες μέρες για όλους.
    clopycleft είπε
    Παίζω και τρίχορδο άμα έχω κέφια 🙂 αλλά μόνο για αλανιάρες, όχι για κατινούλες, δε λέει…
    Φαίη από φαιά ουσία πώς πας; ή το ‘βγαλες έτσι το όνομα για να μη νιώθεις την έλλειψη; Γιατί εγώ αριστερός πολίτης είμαι δεν είμαι κόμμα, αλλά εμένα μου τα χώνεις.
    Όσο για τη λατινική αμερική ζαπατίστας θα γίνουμε κι εδώ, μην ανησυχείς, οσονούπω έρχεται…
    Κατά τα άλλα λαθροΰπεκφυγή τι θα ψηφίσεις είπαμε;
    clopycleft είπε
    Αν και δεν παρακολουθώ τηλεόραση διάβασα εδώ σε άλλο άρθρο, έσκισε λέει ο Αλέξης σε κάποιο ντιμπέιτ στην ευρώπη. Αληθεύει;
    Βρε λαθροϋστερία 🙂 μου έσυρες τα εξ’ αμάξης παραπάνω χωρίς λόγο, και παραπονιέσαι που σου απαντώ στο ύφος που σ’ αρέσει; και θέλεις να διαβάσω για την “απάτη των ανθρώπινων δικαιωμάτων”; Όχι, σκλάβους τους θέλουμε όλους τους έγχρωμους και όσους δεν ανήκουν στη μεγαλοαστική τάξη… Μήπως είσαι ψυχωτική; Να το κοιτάξεις…
    clopycleft είπε
    Αν δεν τους διαβάζει ο Αλέξης αυτούς λαθρομεταφυσική μου, ούτε εγώ τους ξέρω.
    Βλέπεις, ακόμα και αλήθεια να λένε, που κρίνοντας από τους τίτλους δε νομίζω ότι λένε, μάλλον μυθιστοριογράφοι άρλεκιν είναι, θα τους διαβάσουν 1/100000 ίσως και λιγότεροι, ενώ τον Αλέξη θα τον ακούνε από δω και πέρα εκατομμύρια αυτιά για το καλό τους. Και είναι άλλο να γράφεις γι αυτά, αν υπάρχουν και δεν είναι μεταφυσικές φαντασιώσεις, κι άλλο να μάχεσαι εναντίον τους όπως ο Αλέξης.
    clopycleft είπε
    Βρε λαθροϋποβόσκουσα χολή, εσύ δυσφημίζεις ότι αναφέρεις και υποστηρίζεις με τους “φιλοσοφικούς” σου τρόπους.

    ###

    Ἀρχάγγελος…Ohne Gnade είπε ΤΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΤΗ ΦΑΙΗΣ

    Ἀρχάγγελος…Ohne Gnade είπε
    Ὑπενθυμίζω στό ΑΡΓΟΣΧΟΛΟ “ΤΙΠΟΤΕ”, ὅτι τήν ἴδια στιγμή πού…λευτερώνει τήν Πατρίδα ἀπό τό κοτέτσι της μεθυσμένη ἀπό…κάψες γιά τίς ἑλληνοποιήσεις, τήν ΙΔΙΑ ΑΥΤΗ στιγμή, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΥΖΥΓΟΙ, ΜΑΝΕΣ καί ἘΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ παραστέκονται σέ συζύγους, δίνουν ψωμί μέ τήν δουελιά τους καί τά ρίσκα τους σέ χιλιάδες Ἑλληνικές οἰκογένειες καί, τό κυριώτερο, ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ γιά τήν ΠΑΤΡΙΔΑ γιά νά μήν τήν πνίξουν οἱ…
    …ἑλληνοποιήσεις.
    Μόλις κάνει…ΕΝΑ ἀπό τά παραπάνω τό ΑΡΓΟΣΧΟΛΟ “ΤΙΠΟΤΕ” Φαίη, μπορεῖ νά ἐγκαλεῖ τόν ὁποιδήποτε καί γιά ὁτιδήποτε…
    Μέχρι τότε…
    …τόν ΜΠΟΥΛΟ.
    —————————————————————————————————————
    Σε ¨εσας¨,Βοθροστομα που το παιζεις Γυναικα,δεν ερχεται κανεις να χτισει.
    Γιατι για χρονια χτιζατε εσεις.
    Και χτιζατε στους δρομους,στα δαση,στα βουνα,στους αιγιαλους.
    Αυθαιρετα,κακασχημα,κιτσιαρικα κουτια,Μνημεια της ΠουστροΓυφτιάς σας,της Ακαλαισθησιας σας,του Επαρχιωτισμου σας.
    Εαν ζουσε σημερα ο Αλεξανδρος,δεν θα ειχε που να κτισει στην Ελλαδα.
    ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΧΟΤΑΝ ΡΕ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΖΩΑ!

    ###
    ΜΟΥΡΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ
    Δικερέ μου, άγγελε μου,
    σε αγαπάω, κάθε μέρα,
    κάθε νύχτα, πιο πολύ,
    για ένα λόγο σου τα πάντα παρατάω,
    κάνω τα πάντα για ένα σου φιλί
    γιατί χωρίς εσένα δεν υπάρχω
    δεν είμαι τίποτα εγώ,
    και αν θέλεις σου το υπογράφω
    πως μόνο εσένα αγαπώ
    και αν ξυπόλητος χορεύω,
    τρελή ντίρλα στα ούζα
    είναι γιατί σε λατρεύω
    και σου στέκομαι σούζα,
    και αν ολόγυμνος χορεύω,
    αγκαλιά με ένα ναύτη,
    κάντε άκρη, κάντε άκρη,
    εγώ τα σπάω, εγώ πληρώνω
    δεν ΄δίνω λόγο σε κανένα,
    για το Δαφνί λυπάμαι μόνο,
    που το παράτησα για σένα

    ###

    ΘΕΣΣΑΛΟΠΑΓΑΝΟ

    Βλέπουμε και την «ποιότητα» των «επιχειρημάτων» του θέσσαλοπάγανου…Από ότι φαίνεται εκτός από την «βοιδοσχολή» της Τρασυλβανίας το θεσσάλοπαγάνο γνωρίζει και την «ακαδήμια» της Συγγρού οπώς κάθε νεονάζι εξάλλου….ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΝΟΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ αλλά που να τις βρεί εδώ δεν ξέρει ότι οι ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ
    ΥΓΤο κακόμοιρο το θασσαλοπάγανο…μιλά για πουτάνες γιατί του είπανε ότι όλες οι γυναίκες είναι σαν την μητέρα του και όλες τις γυναίκες της οικογένειας του τις τελευταίες 20 γενιές π.χ. σαν την γιάγια του που διασκέδαζε τους γερμανούς,ιταλούς και βουλγάρους και την προγιαγιά που προσφέρε «υπηρεσίες’ στους τουρκούς και στους αλβανούς….Πάντως τα ναζιτρόλ σαν το θεσαλοπάγανο έχουν παραδοσιάκα έφεση στις πουτάνες…βλέπε και τον «‘ήρωα » τους το χόστ βέζελ…

    ###

    ΞΕΥΤΙΛΑ ΝΑΖΙΚΑΡΠΟΥΖΙ
    Acuma
    Τό ξέρεις καλά τό “κλουβί” Φρουτοκοριτσάκι…..και τό εκμεταλεύεσαι παθιασμένο μικρό…!!
    ********
    Καρπούζι είπε
    Απριλίου 10, 2014 στις 3:21 μμ
    Στο κλαρι βγηκαμε Σοφακι…Βαλτε τις ζαρτιερες και τις κοκκινες γοβες και σκυψτε ευλογημενοι!
    Καρπούζι είπε
    Απριλίου 11, 2014 στις 11:07 μμ
    “…η βλακεια παει συννεφο εδω μεσα ….Με κανεις να ντρεπομαι ως νεος Ελληνας!
    Πρεπει η Ελλαδα να καθαρισει απο ανθρωπους σαν εσενα για να μπορεσουμε να παμε μπροστα οι νεοι ανθρωποι αυτη τη χωρα, και ο θανατος εδω λειτουργει ως καθαρση.
    ” Ρε παιδια, γιατι κανεις δεν με ειδοποιησε οτι αυτος ο γελωτοποιος ειναι μελος του Κλουβιου με τις Τρελες να μην χανω τον χρονο μου;;
    ” Η μητερα μου, που ειναι συγγραφεας-ποιητρια με καποιο ονομα(), συμβαινει να ξερει καποια ατομα στο κυκλο σου που κανεις τον “ιστορικο” και εχει στειλει ηδη δυο emails να πιστοποιησουμε αν εισαι ο ιδιος γιατι δεν μπορει να πιστεψει πως ενας ανθρωπος που το παιζει “σοβαρος” μπορει να αυτοξεφτιλιζεται ετσι και να μιλαει ετσι
    ” Ειμαι γραμμενη στο κομμα του Καμμενου. Σορρυ που θα σε απογοητευσω, δεν ειμαι της Χρυσης Αυγης αν και βρισκω αρκετες θεσεις τους πατριωτικες για να ειμαι ειλικρινης….”
    ” Απλα σε λυπαμαι…Ο Θεος να σε βοηθησει να βρει η μικρη ψυχη σου λιγο φως τουλαχιστον οταν θα πεθανεις και να σε συγχωρεσει για ολα αυτα που εχεις κανει με την αλαζονικη συμπεριφορα σου και τον εγωισμο σου στο οικογενειακο και φιλικο περιβαλλον σου …”‘
    ” Α ρε κακομοιρη, ποσο σε λυπαμαι, οπως και αλλοι εδω μεσα και οι ανθρωποι στην πραγματικη σου ζωη…Εισαι ενα τοσο μζερο, κομπλεξικο, βαθια δυστυχισμενο ανθρωπακι με παρα πολυ πονο, χωρις φιλους, και με πολυ μοναξια…”
    **************
    Κάνε στην πάντα Ρεπούση !!! …έρχεται αντικαταστάτης το Καρπα(ου)ζάκι με τα διδακτορικά και τίς γοβίτσες..εστω και στα τέσσερα
    Για νεοφώτιστη εδώ δεν τα πάς και άσχημα ΓενητσαροΦρουτάκι …Ομως ούτε κάν φαντάζεσαι πώς είναι τό πραγματικό φώς έξω από το κλουβί σου …….Ακόμα κοιτάς τόν καθρέπτη σου

    ###

    ΤΟ ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΖΤΡΟΛΛ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ

    Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, αυτές τις ώρες που κάποιοι δικοί μας υφίστανται διωγμό και κατασυκοφάντηση περιορισμένοι σε λίγα μέτρα επιφάνειας της φυλακής μήπως θάπρεπε να ξεπεράσουμε τις συνέπειες από τον δικαιολογημένο εκνευρισμό μας, την αγανάκτηση για τα τερατώδη ψεύδη που μας προσάπτουν, την κούραση μετά από τόσες μέρες διαπόμπευσης των ιδεωδών μας από τους αχρείους ανθέλληνες καρεκλοκένταυρους;
    Θα νικήσουμε, μας μηνύει ο συναγ. Μιχαλολιάκος.
    Για να γίνει κάτι τέτοιο χρειάζεται απόλυτη ομοψυχία μεταξύ μας, χρειάζεται να είμαστε μια γροθιά όπως είμασταν μέχρι χθες και θάμαστε το ίδιο στο μέλλον.
    Εδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να στηθεί ο Λαϊκός Σύνδεσμος και να φτάσει μέχρι τη Βουλή και μέχρι τις καρδιές των συμπατριωτών μας.
    Σαν σήμερα, τους φίμωσαν.
    Εμείς, πλέον, απέξω, πρέπει να συνεχίσουμε απτόητοι.
    Γιατί πάνω απ΄όλα βάζουμε την Πατρίδα μας, το μέλλον των παιδιών μας, την Αξιοπρέπειά μας σαν λαός, την αδήριτη ανάγκη να
    απαλλαγούμε από ό,τι σάπιο και παρωχημένο και να εκδιώξουμε τα εκατομμύρια των λαθροεισβολέων.
    Εχουμε πολύ δρόμο ακόμη, δεν έχουμε την πολυτέλεια της όποιας χαλάρωσης.
    Εμπρός, αδέρφια, …Για μια Ελλάδα μεγάλη
    για μια Πατρίδα τρανή
    τον αγώνα το Εθνους μας δίνουν
    (οι χρυσαυγίτες)
    αγώνα για Ελλάδα και Τιμή!

    ###

    ΦΕΛΛΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΖΙΜΥΣ

    Αγγελικουλα ειναι αληθεια οτι επεσες στον ερωτα του Κρηηηστο και σου ριξε …………..χυλοπιτα;
    Πολυ στεναχωρηθηκα ρε παιδι μου.
    Δοκιμασε τωρα με το Γιωργο κι αν αποτυχεις και εκει παρε τηλ. τον Βουτο.
    Ειμαι σιγουρςο οτι ψαχνει γκομενα στο νετ.
    Αλλα ειναι λιγο γκεϊ και μπορει να σουρθει αγκαζε με τον Κερκυραιο αλλα μη τους αποπαρεις
    Προσποιησου.

    ΤΖΙΜΗΣ
    07/04/2014 στις 07:42 |
    Χρηστο εισαι απλαχνο αγορι.
    Τωρα θα κανεις αλλαξοκωλιες με την Μιχαηλα και την Κερκυραια που θα φερνει εδω κι εκει και τον γιο της
    =====================================================================
    Ιωαννης- Βουλγαρης- .. just now
    Εγώ βρε έχω και οβραικές ρίζες πέραν των αλβανοσλάβικών γι’ αυτό όταν γίνει [χεχεχεχε] κυβέρνηση η “θρασύδειλη αυγή” ,θα έρθουν οι καραφλοί τύποι με το ειδικό “ελληνόμετρο” να μας βρουν εμας τους μολυσμένους με ξένο και εχθρικό dna και να μας απελάσουν,για να σωθούν έθνος και φυλή.
    ==========================================================================
    Τζίμιε, από τότε που έχασες τον ανδρισμό σου στην εκπαίδευση για τις ειδικές δυνάμεις, άλλαξες. Βγάζε τα αποθημένα σου, μήπως και βρεις κανένα να σε ικανοποιήσει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ψάχνεις συνέχεια την παρέα μας.
    Καλή επιτυχία, αν και φοβάμαι ότι εδώ απλά χάνεις το χρόνο σου.

    ###

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚ3
    Ελλάδα των 2 ηπείρων και των 5 θαλασσών είπε
    Στούρνο Nk τότε ήταν ο βασιλιάς στην κυβέρνηση όχι ο Βενιζέλος.Ο Πλαστήρας πήγε στην Ανατολική Θράκη και πήρε εντολή από τον βασιλιά να εγκαταλείψει τη Θράκη ενώ τους έλεγε να μείνει να την κρατήσει για αυτό μετά εκτέλεσε τους βασιλικούς στο Γουδί. Λύκειο δεν είχε στο γυφτοχώρι σου αγράμματο ναζιστόμουτρο;
    Η μη βοήθεια στον Πόντο ήταν επιλογή ανάγκης γιατί δεν μπορούσε να υποστηρίξει ο Ελληνικός στρατός μια περιοχή από την Αλικαρνασσό μέχρι την Τραπεζούντα. Όπως το 1912 που ενώ ο στρατός με τον Κωνσταντίνο πήγαινε να ελευθερώσει το Μοναστήρι αλλά με εντολή Βενιζέλου στράφηκε στη Θεσσαλονίκη για να προλάβει τους Βούλγαρους. Πρέπει να κατηγορηθεί και το Μοναστήρι ο Βενιζέλος;
    Εξαφανίσου τώρα αγράμματο γυφταριό.

    ###
    ΤΟ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΛΑΙΣ
    Astillais είπε
    Δικερως είπε
    Απριλίου 1, 2014 στις 12:36 πμ
    Η ΜΕΣΗ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ,ΡΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ,ΕΙΝΑΙ 47.5 ΕΤΗ ΑΝΑ ΕΛΛΗΝΑ.
    ________________________
    Ηλικία σας;
    Αμ πέστο πως δεν είσαι Έλληνας, οπότε καλά κάνεις κι αφρίζεις.
    Να στο πω για να αφρίσεις περισσότερο.
    Ο Έλληνας είναι ΙΔΕΑ
    Ως γνωστόν, οι ΙΔΕΕΣ είναι ΑΘΑΝΑΤΕΣ.
    Σκούξε τώρα.
    Δικερως είπε
    Εγω Ελληνας ειμαι μανδαμ.
    Γερος σαν κι εσας δεν ειμαι.
    Εσεις,Ελληνις δεν εισθε μανδαμ.
    Μιά θλιβερη Ελλαδιτισα που αναγνωρισατε τον εαυτο σας στο ¨Τεμπεληδες¨και στο ¨ ΥπερΒουρλα¨ εισθε.
    Σημειωστε δε,πως για καποιους σαν του λογου σας εγραψα το παραπανω ΄πονημα¨.
    Επιτελους,καμμια φορα ειναι χρησιμο να μην καρφωνεσθε.
    Ρεζιλι των σκυλιωνε ενα πραγμα,μανδαμ,ρεζιλι των σκυλιωνε…
    ΥΓ
    Κραξε τωρα.

    ###

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΠΟΥΛΑΣ
    – Jason Barnum
    Κερκυραίος είπε
    Για λύσε μου και μια άλλη απορία ρε αγαπουλίτσα
    αυτό το φρικιό εδὠ είναι το είδωλό σου;
    -https://www.google.gr/search?q=Jason+Barnum&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=ZccRU6iiIMKL0AXm8oHIBQ&ved=0CCwQsAQ&biw=1152&bih=737
    A heavily tattooed man who admitted robbing homes and stealing cars to fund his heroin habit has been charged with shooting at a police officer.
    Jason Barnum was arraigned on one count of attempted murder in the first degree and two counts of assault in the third degree after the incident at Merrill Field Inn in Anchorage, Alaska, on Thursday.
    The 37-year-old, whose face is covered with skulls and skeletons, lips are rimmed with skeletal teeth and right eyeball is tattooed black, was swaying from side to side in court, at times hitting his face on the microphone.
    Να σε βάλουνε κάδρο εκεί στη χρυσαυγή να σε προσκυνάνε δηλαδή!

    ###

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΛΑΙΣ
    Άκης είπε
    Τα σχόλια μπερδεύοντια μυστηριωδώς, διευκρινίζω λοιπόν ότι απαντούσα στην Αστυλλαΐδα πιο πάνω, και στους φαιδρούς ισχυρισμούς περί… ανατάσεως της χειρός.
    Όλοι οι μαθητές στο σχολείο που ζητούν άδεια να μιλήσουν δι’ ανατάσεως της χειρός, είναι μέλη της χιτλερικής νεολαίας. Όπως μέλη του εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος ήσαν και οι Αρχαίοι Έλληνες, οι οποίοι, ως γνωστόν, ανέτειναν την χείρα.
    Επίσης, μέλη είμαστε και εμείς όλοι οι σύγχρονοι Έλληνες, αφού έχουμε τη χιτλερική συνήθεια να ανατείνουμε (σηκώνουμε) το χέρι για να χαιρετίσουμε κάποιον.
    Αφού το λέει η Αστυλλαΐς (που, ως γνωστόν, ΔΕΝ υποστηρίζει τη ναζιστική ΧΑ), έτσι θα είναι…
    —————————————————————————————————————–
    Κερκυραίος είπε
    Στην παρα-μορφωμένη σουσουράδα
    τείνω αρχαιοελληνικόν χαιρετισμόν
    δι ανατάσεως της δεξιάς χειρός …
    “Πάρτα μωρή άχρηστη να μην στα χρωστάω!”
    —————————————————————————————————————–
    Άκης είπε
    Πώς δεν βρήκαμε: Καμιά 10αριά φορές μηρυκάζεις τα περί «ανατάσεως της χειρός».
    Αυτά τα σχόλια υπέρ τίνος είναι, του ΚΚΕ;
    ======================================================================
    pikos είπε
    Δεν είναι η βασιλω, είναι η συντριπτική πλειοψηφία εδώ.
    Κοριννα, αστυλαις, μισα κ χίλιοι δυο.
    Όλα τα κομματοσκυλα, που σα τα ποντίκια των σαπιοκαραβων, τρέχουν να σωθούν από σαπιοκαραβο, σε σαπιοκαραβο.
    Τους περιγράφει απόλυτα η τελευταία σκηνή της ταινίας, οι ζωές των άλλων.
    ====================================================================
    ουτε για μπριζολα είπε
    Και η αγαμια σου αφησε κουσουρια αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα. Ψηφιζες νδ και το εχεις κανει βουκινο πολλα χρονια τωρα. Αντε νανι τωρα παρτσακλο μη ρουφηξεις και τιποτα αλλο εκτος απο μπριζολα μερα που ειναι.

    ###

    ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΠΟ ΤΗΣ ΚΟΡΡΙΝΑΣ
    Κόριννα(ἡ πολυτονικὴ) είπε
    @Βούλγαρη
    Βρὲ,καὶ σὲ ἔψαχνα!!!!
    Τὰ ἔμαθες;
    Ἡ ἐφημερίδα “Δημοκρατία” δίνει τὴν Ἱστορία τοῦ Βππ πού ἔχει γράψει ὁ David Irving μαζί μὲ τὸ Κυριακάτικο φύλλο(ἄν δὲν ἀπατῶμαι).
    Ξέρεις μωρὲ,ἐκεῖνον τὸν ἀπατεῶνα ὅπως ἔγραφες,ποὺ ἔβγαλε στὴν φόρα τὶ πραγματικὰ παίχτηκε στὸν Βππ καὶ τὸν εἶχαν φυλακὴ στὴν Αὐστρία,ἀφ᾿οὗ τὸν κατέστρεψαν πλήρως.
    Ἡ ἀλήθεια πονάει μερικοὺς.
    Ἄν ἕνα ἀπὸ τὰ τεύχη ποὺ δὼση εἶναι ἡ “Δίκη τῆς Νυρεμβέργης”,πάρτο καὶ διάβαστο γιὰ νὰ μάθης τὶ ἐστὶ κοροϊδία παγκοσμίου ἐμβέλειας.
    Νὰ μὴ ξεχὰσης νὰ διαβάσης καὶ τὰ references μπᾶς καὶ ξεστραβωθεῖς.
    Υ.Γ
    Πῶς τὰ πᾶτε ἐκεῖ πάνω μὲ τὸν καινούργιο ὑπουργὸ πολιτισμοῦ,τὸν Sajid Javid τὸν Πακιστανὸ;
    Μ᾿ἀρέσει ποὺ εἶναι καὶ ὑπουργὸς πολιτισμοῦ.
    Φουκαριάρα Ἀγγλία τὶ σοῦ ᾿μελε.

    (έχει συνέχεια αλλά είναι μεγάλο – υπάρχει στον Μήνα Απρίλιο)

    ###
    Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΟΥ «ΚΡΕΜΑΕΙ» Ο «ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ» ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ. ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΕΙΣΤΕ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ «ΣΤΟΛΙΖΕΤΕ» ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΩΝ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ.

    ‘Ολοι είχαμε συνηθίσει στα απαντητικά του σχόλια, επιπέδου αμοιβάδας. Που να ξέραμε ότι αυτός ο θρασύς βλαξ που κάνει συνέχεια copy paste τις δικές του «δύσκολες» απαντήσεις (τριών τεσσάρων γραμμών όπου λέξεις όπως ‘ναζιτρολλ’, ‘φασιστοτρολλ’, ‘κρωζει’, ‘κρώζουν’, ‘κρώζουσα’, ‘χαζαυγουλο’, ‘χαζαουγουλίτιδα’, ‘ναζιστικη κουρούνα’, ‘κουρούνες’, ‘κακαρίζει’, ‘κακαρίζουσαν’, ‘πανάσχετο’, ‘πανάσχετη’ επαναλαμβάνονται συνέχεια), θα έκανε copy paste και τις υβριστικές απαντήσεις άλλων σε όσους δεν γουστάρει;

    Που να ξέραμε ότι ο ΣΚΟΥΠΙΔΟΦΑΓΟΣ ΚΑΙ ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ κάθε φορά που περνάει από δίπλα μας απαρατήρητος, και ενώ εμείς βρισκόμαστε στον κόσμο μας, αυτός ΨΑΧΝΕΙ ΣΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ «ΕΚΘΕΣΕΙ»/ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΩΝ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ;;

    Όπως θα δείτε στο ιστολόγιό του, έχει «ανακαλύψει» και έχει «ξεγυμνώσει» πολλές «αλήθειες» ο «σοβαρός επιστήμονας». Έτσι κάνει τις μελέτες του «ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ» ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ.

    Το να παρουσιάσουμε όμως το πρόβλημα του ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΗ μόνο ως ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ, είναι η εύκολη οδός για αυτόν, ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΤΡΙΤΩΝ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.
    Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΘΛΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ «ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ» ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΕΔΩ:
    -http://pytheas-hmerologioporeias.blogspot.gr/search/label/%CE%9A%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE
    (πηγαίνετε στην κατηγορία «Κριτική» – έτσι κάνει κριτική ο ‘ιστορικός’)
    -http://pytheas-hmerologioporeias.blogspot.gr (από εδώ μπαίνετε καλύτερα)

    Μου αρέσει!

    1. ΤΟ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ MORGAN LA FAY ΣΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ….ΠΗΡΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΡΟΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,,,ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΤΗΣ ΟΙ ΟΠΟΕΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ,,ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΠΟΝΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ,,,,ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΟΙΤΟ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕΝΤΡΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ,,,,,,

     Μου αρέσει!

    1. ΤΟ ΠΑΡΜΕΝΙΔΙΟ ΟΝ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ MORGAN LA FAY ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΟΣΟ ΕΝΑΣ ΤΥΦΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΠΙΝΑΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ,,,ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΚΙΚΕΡΩΝΑΣ ΅΅ΓΥΝΑΙΟ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΤΟΥ ΑΣΣΑΡΙΟΥ΅΅

     Μου αρέσει!

   2. Εντάξει, συνέχισε με τον γελοίο σου τρόπο.
    Σε έχουμε συνηθίσει πια.

    Ερώτηση.

    Γιατί σε ενοχλεί που δημοσιεύω την αηδία μου για αυτό που κάνεις;
    Τι το διαφεριτικό έχεις εσύ που μπορείς να συκοφαντείς ανθρώπους εν αγνοία τους;
    Γιατί σε ενοχλεί που εκθέτω και στους υπόλοιπους αυτό που ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΝΕΙΣ;;
    Για πες μου;
    ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ;;
    Ποιος νομίζεις ότι είσαι που πιάνεις στο πληκτρολόγιό σου ανθρώπους που δεν γνωρίζεις;;
    Ποιος νομίζεις ότι είσαι που το έχεις δεμένο κόμπο ότι τα θύματα των συκοφαντιών σου θα αποδεχτούν αυτήν την χυδαία, υποχθόνια και βρώμικη κατάσταση;
    Πόσο φασισταριό είσαι τελικά;
    Ξέρεις πόσον καιρό γνωρίζω τη δράση σου και έκανα υπομονή;;
    Ήλπιζα ότι κάποια στιγμή θα ωρίμαζες, θα έβρισκες άλλον τρόπο να επικοινωνήσεις.
    Σήμερα όμως ο χρόνος σου ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

    Μου αρέσει!

    1. ΤΟ ΠΑΡΜΕΝΙΔΙΟ ΟΝ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ ΦΑΙΗ ΠΑΡΑΛΗΡΕΙ ΣΕ ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ,,,,,ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ….ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑΣΥΓΚΕΚΡΙΚΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΛΟΙΠΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ,,,,Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΕΑ….ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΣΠΑΩ ΠΛΑΚΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ,,,,ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΒΟΝΑΠΑΡΤΗΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΕΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙΣ….
     ΥΓ ΑΠΟ COPY PASTE ΠΩΣ ΠΑΕΙ; ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 15 ΚΙΛΑ ΚΑΡΟΤΑ Η ΟΧΙ;

     Μου αρέσει!

    2. ΥΓ 2 ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΠΟΝΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΤΗΣ,,,,,ΑΝ ΟΜΩΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΕΡΩ ΤΟΝ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΑ ΤΟΝ ΒΜΙΧΑΛΗ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΅΅ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ΅΅ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΩΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΤΡΩΝΗΣ

     Μου αρέσει!

    1. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΜΕΝΙΔΟ ΟΝ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ MORGAN LA FAY ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ;
     ΥΓ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ Η MORGAN LA FAY ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ,,,ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΚΑΘΩΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΟΛΚΗΣ,,,,

     Μου αρέσει!

   3. Αυτό είναι και το πρόβλημα.
    Η πολιτική ορθότητα και η χ.α. γέννησαν κάτι θρασύδειλα σαν και σένα που δεν έχουν μέτρο ηθικής.
    Γίνατε παλιοτόμαρα ξεσαλωμένα αυτόκλητα μπατσόνια, και φορείς μίας νέας ηθικής, της δικής σας ηθικής.

    Μου αρέσει!

    1. ΠΑΡΑΛΗΡΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ ….ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΝΑ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ….Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΕΑ…

     Μου αρέσει!

   4. Δεν ασχολιόμουν μαζί σου ρε ΒΟΥΡΛΟ, ΕΣΥ ασχολιόσουν μαζί μου χωρίς καν να το ξέρω.
    Και όταν σε πήρα χαμπάρι, ΠΑΛΙ δεν ασχολήθηκα και ΕΚΑΝΑ ΥΠΟΜΟΝΗ.
    Πόσο άντρας είσαι τελικά που δεν μπορείς να παραδεχτείς τις ίδιες τις πράξεις σου;;
    Πόσο ΚΟΤΑ είσαι;;

    Πόσο ανίκανος για διάλογο είσαι;
    Σου εξηγεί ο άλλος γιατί αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό και εσύ απαντάς τυποποιημένα και με ύβρεις.
    Λίγο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ έχεις κάνει ποτέ στη ζωή σου;
    Καταλαβαίνεις τις έννοιες ή απλά έμαθες να παπαγαλίζεις;;

    Μου αρέσει!

    1. ΠΑΡΑΛΗΡΩΝ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΥΣΤΕΡΙΑΣ,,,,ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΟΚΟ ΛΟΓΙΚΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΑΠΑΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΙΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΑΠΟ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΝΑΙΖΙΤΡΟΛΛ MORGAN LA FAY ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ,,,,ΜΟΝΟΝ Ως ΦΟΡΕΑΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΑΣΘΕΝΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ,,,,ΑΛΛΛΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

     Μου αρέσει!

   5. Τι ακριβώς γράφω που θα με στείλει να κάνω παρέα στον μιχαλολιάκο ρε ΦΑΣΙΣΤΑ;;
    Είναι ποινικό αδίκημα να διαμαρτύρομαι επειδή κάποιος με συκοφαντεί στο διαδίκτυο;
    Είναι ποινικό αδίκημα να διεκδικώ τα διακαιώματά μου;;

    Μου αρέσει!

    1. Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΑΙΖΙΤΡΟΛΛ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΛΑΚΥΠΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ,,,,,ΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Η ΜΑΣ ΠΕΡΝΑ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΣ;

     Μου αρέσει!

   6. Ποια ναζιστική προπαγάνδα Βούλγαρη;
    Φερτην εδώ (και ΤΩΡΑ) να μου την υποδείξεις.
    Και να είσαι προετοιμασμένος ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ.
    Όχι με υβριστικά σχόλια ΑΛΛΩΝ ή clopy paste αμοιβάδας, αλλά με επιχειρήματα και ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

    Δεν είναι δυνατόν να συμπεριφέρεσαι ΕΣΥ ναζιστικά και να κατηγορείς τον άλλον ως ναζιστή.

    Μου αρέσει!

    1. ΟΤΑΝ ΤΟΝΑΖΙΤΡΟΛΛ MORGAN LA FAY ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Χ,Α, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ;

     Μου αρέσει!

   7. Συγγνώμη Φαίη για την παρέμβαση μου, όμως ο Βούλγαρης με αυτά που γράφει δεν πρέπει να είναι καλά.
    Χ.Βούλγαρη, τι σε ενδιαφέρει τόσο πολύ και χτυπιέσαι; η γνώμη των άλλων είναι σεβαστή. Ίσως έχεις συναισθήματα κατωτερότητος, γιατί αυτά που γράφει η Φαίη, είναι σωστά και αντικειμενικά. Εσύ Χ.Βούλγαρη είσαι σε λάθος κατεύθυνση.

    Μου αρέσει!

    1. Α) H MORGAN LA FAY ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΡΞΑΤΟ ΧΕΙΡΩΝ ΑΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΗΣΙΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΗ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΘΩ,,,
     Β) OXI MONO ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ MORGAN LA FAY ΑΛΛΑ ΔΕΝ ;ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ,,,
     ΑΝΑΡΩΤΕΙΜΑΙ ΑΝ Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ MORGAN LA FAY ΟΤΙ Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ Χ,Α,,,

     Μου αρέσει!

   8. Ρε συ πας καλά;;
    Ποιες θέσεις της χ.α. για τον φεμινισμό;

    Με τον φεμινισμό ασχολήθηκα από μικρή όταν ήμουν στο εξωτερικό μέσα από την ανάγνωση βιβλίων και η χ.α δεν νομίζω να υπήρχε καν.
    Αυτό είναι το επιχείρημά σου;
    Αυτός είναι ο λόγος που τόσα χρόνια με συκοφαντείς;

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ «ΙΣΤΟΡΙΚΕ»;;

    Μου αρέσει!

    1. Η MORGAN LA FAY ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΕΙ OTI O ΦΕΜΙΜΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΝΑΙ Η ΟΧΙ …ΕΙΝΑΙ ΅΅ΣΥΜΠΩΜΑΤΙΚΑ΅΅ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ Χ,Α, ΝΑΙ Η ΟΧΙ ;
     OTI ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ,,,

     Μου αρέσει!

    2. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η MORGAN LA FAY ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ,ΜΕΛΕΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ…
     ΥΓ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΜΑΙ Η ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΣΑ ΑΡΘΑ ΕΓΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΙΘΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ,,,ΟΤΑΝ Η ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕΝΤΡΑΝΟ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ,,,

     Μου αρέσει!

   9. Την απάντηση την έδωσα αλλού αλλά δική σου δεν βλέπω εκτός από κοσμητικά επίθετα και ασυναρτησίες.

    Μάθε να μην βάζεις τα σχόλιά σου ψηλά για να τα βλέπουμε στην ώρα τους.

    Φαίη said
    Σεπτεμβρίου 2, 2014 at 2:40 μμ

    Ο φεμινισμός ξεκίνησε καλά και αλλοιώθηκε.
    Δεν είναι ανάγκη να πας πολύ μακριά αρκεί να ψάξεις στο διαδίκτυο και να δεις ότι υπέστη τον μεγαλύτερο εκφυλισμό του αργότερα όταν με το κίνημα αναμείχθηκαν στην πλειοψηφία τους εβραίες.
    ‘Ολοι αυτοί που εμπεριστατωμένα παρουσιάουν τα ονόματα των οργανώσεων και τα ηγετικά τους στελέχη είναι ναζιστές; Μήπως είναι αντισημίτες;
    Δηλαδή τι πρέπει να κάνουν;
    Να μην σχολιάσουν αυτό που βλέπουν με τα ίδια τους τα μάτια;

    Για πες μου ΒΟΥΛΓΑΡΗ, σε χαροποιεί πολύ το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο;
    Τι ρόλο παίζεις πραγματικά στο διαδίκτυο;
    Ανοίγεις το δρόμο της φιμώσεως πριν την έλευση του ρατσιστικού νομοσχεδίου;
    Δηλαδή όποιος διαφωνεί σε κάτι μαζί σου και ειδικά όταν αυτό έχει να κάνει με τους εβραίους είναι φασίστας και ναζιστής;
    Δηλαδή η αλήθεια ή η άποψη του άλλου θα περνάει από εδώ και στο εξής από την δική σου την κρισάρα έχοντας ως στήριγμα το αντιρατιστικό νομοσχέδιο.
    Γιαυτό συμπεριφέρεσαι με τόση αλαζονεία;
    Γιαυτό νομίζεις ότι είσαι άτρωτος;
    Γιαυτό εμπαίζεις με την λογική και κάνεις τον κινέζο;

    Ποσώς με ενδιαφέρει η θέση της χ.α.. και ούτε τη γνώριζα.

    ‘Τα στοιχεία: Τα ονόματα, τα ποσοστά συμμετοχής στις φεμινιστικές οργανώσεις και η αντίστοιχη αλλαγή πλεύσης στους στόχους αυτών των οργανώσεων με το πέρασμα του χρόνου (ο εκφυλισμός τους δηλαδή) είναι ΕΥΡΕΩΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και δεν νομίζω να περίμεναν την έγκριση της χ.α. για να τα δημοσιεύσουν.

    Τώρα όμως, να που θυμήθηκα και ένα άρθρο που είχα μεταφράσει:

    Ομολογία Μπάιντεν: Εβραίοι πίσω από τον αγώνα για τον γάμο των ομοφυλοφίλων, τα ανοικτά σύνορα, τον φεμινισμό και άλλα.
    -http://averoph.wordpress.com/2013/06/26/%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%89-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF/

    Ο Joe Biden, ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και αν θυμάμαι καλά Εβραίος και ο ίδιος, αποδέχτηκε δημοσίως αυτό που εσύ αρνείσαι.
    Αν έχεις διαφωνία συζήτησέ το μαζί του και άσε με στην ησυχία μου.

    Εγώ δεν περίμενα ούτε από αυτόν, ούτε από τη χ.α. για να βγάλω τα συμπεράσματα που έβγαλα. Απλά είδα από μόνη μου τα στοιχεία στο διαδίκτυο.

    Κάτι άλλo που με κάνει ναζίστρια;

    Μου αρέσει!

    1. ΤΟ ΝΑΖΙΤΤΡΟΛΛ FAY ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΣΧΕΤΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ COPY PASTE ΟΜΩΣ ΣΚΙΖΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ,,,,

     Μου αρέσει!

   10. ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΕΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ..

    Φαίη said
    Σεπτεμβρίου 2, 2014 at 3:33 μμ

    Το επιχειρημά σου δηλαδή είναι ότι δεν είπε αυτά που είπε γιατί δεν συμφωνείς ιδεολογικά με τα ιστολόγια που το δημοσίευσαν.
    Δηλαδή τα ιστολόγια δημοσίευσαν ψέμματα για τον αντιπρόεδρο της αμερικής.

    O joe biden έκανε την ομιλία αυτή στο Jewish American Heritage Month

    New York News and Politics
    -http://nymag.com/daily/intelligencer/2013/05/biden-praises-jews-goes-too-far.html

    Good day news
    -http://verygoodgaynews.blogspot.gr/search/label/Jewish%20American%20Heritage%20Month?view=classic

    Εσύ δηλαδή όλες τις πληροφορίες σου τις αντλείς από ομοϊδεατικά ιστολόγια;
    Όλοι οι άλλοι λένε ψέματα;
    Αν ήταν να διατυπώσουν άποψη άντε να το καταλάβω.
    Όταν όμως λένε λέξη προς λέξη τι ακριβώς είπε, δηλαδή αναπαράγουν απλή ειδησεογραφία πάλι πρόβλημα έχεις; Τόσο αγνός είσαι;;

    Μήπως τελικά το πρόβλημα είναι ότι έχεις στριμωχτεί ΠΑΛΙ στη γωνία και δεν έχεις τι να πεις εκτός από την συνηθισμένη καραμέλα;

    Μήπως η διαστρεβλωμένη σου λογική οδηγεί στο συμπέρασμα ότι

    Ο JOE BIDEN ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ;;

    Μου αρέσει!

   11. Εγώ τουλάχιστον επιχειρηματολογώ στα σχόλιά μου έστω και αν είναι copy paste επειδή εσύ σχολιάζεις σε δύο αναρτησεις.

    Εσύ τι κάνεις;

    Ούτε ένα επιχείρημα, ούτε ένα στοιχείο.

    Και επιτέλους εάν αμφισβητείς τις πηγες που αναφέρουν τη δήλωση του Biden ψάξε το ιστορικό των ίδιων των φεμινιστκών ορανώσεων από το ξεκίνημα του φεμινιστικού κινήματος.

    Άντε γιατί πολύ μας ζάλισες με το καρούμπαλο που κουβαλάς στον εγκέφαλο.

    Μου αρέσει!

    1. ΑΝ ΤΟ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ MORGAN LA FAY ΕΠΑΝΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ 5000 ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΣΕΙ Η ΙΔΙΑ,,,,ΕΠΑΝΑΝΑΛΒΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΕΡΑΣΤΟ ΝΑΖΙΒΛΑΜΜΕΝΟ ΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΥΘΕΜΕΝΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ Η ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ;

     Μου αρέσει!

   12. Φιλε ιστορικε ΒΟΥΛΟΣΤΟ….θα στο κλεισω το μαγαζακι και το βρωμοστομα σου μαζι…….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ …ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ….γιατι ετσι γουσταρω δικτατορικα και μαγκικα ,οπως εμαθα σε ολη την ζωη μου….και ψιτ μην ξεχνα κατι…ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ…….ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΠΛΕΞΕΣ…..

    Μου αρέσει!

    1. ΑΛΛΟ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ ΑΠΟ ΕΔΩ ….ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΓΓΟΥΡΙΑ,,,,
     ΥΓ ΤΟ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΝΝΑΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΠΤΙΟΠ ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΘΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΕ ΛΥΓΜΟΥΣ,,,,

     Μου αρέσει!

    2. ΅YΓ@AΓΡΑΜΜΑΤΟ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ (ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΡΓΑΤΗΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΣΑΡΑΣ) ΠΡΙΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΅΅Π’ΕΡΔΙΚΟΥΛΑ΅΅ ΝΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ’

     Μου αρέσει!

   13. Φαίη said
    Σεπτεμβρίου 2, 2014 at 4:19 μμ

    Έλα σ’ έφτιαξα

    ομολογία Ραββίνου.

    Εμείς χρηματοδοτήσαμε την ατζέντα της ομοφυλοφιλίας και τον φεμινισμό.
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 2:30 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

    αυτός μάλιστα το ξεκινάει από πολύ πιο πριν απ’ ό,τι εγώ νόμιζα ..

    δες όμως λίγο πιο πριν πως κάνετε παρέα και με ναζιστάκια (τους ελέγχετε δηλαδή). Διότι η πολιτική σας είναι, όπως λέει και ο Ραββίνος, έλεγχος και των δύο αντιπολιτευόμενων πλευρών.

    Αγγλικά ξέρεις;
    Ξέρεις… Ελπίζω.
    Μήπως το βίντεο είναι ψεύτικο;
    Μήπως η συνέντευξη είναι ψεύτικη.
    Μήπος ο Ραββίνος, ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑ;;

    Μήπως είναι ΚΑΙ ο Ραββίνος ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ;;

    Σε λίγο θα μας πεις ότι ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ.

    Όλοι το ‘χουν τούμπανο, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ, και ο ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ..

    Μου αρέσει!

    1. ΤΟ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ MORGAN LA FAY EINAI ΤΟΣΟ ΚΛΟΥΒΙΟΚΕΦΑΛΗ ΩΣΤΕ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΡΛΟΥΜΠΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ,.,,,,ΚΑΛΑ ΘΥΜΑΤΑΙ9 ΤΙ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ΄΄

     Μου αρέσει!

   14. Εσύ είσαι τόσο βουτηρομπεμπές που δεν αμφιβάλλω ότι μόνο εάν πληρωνόσουν θα υπερασπιζόσουν τον εαυτόν σου.
    Και μην μου πεις ότι τώρα τον υπερασπίζεσαι ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΠΟΥ γράφεις από το πρωί γιατί γελάνε και οι πέτρες.

    ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

    ΕΑΝ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΖΟΜΒΙΕ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ, ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΩ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΘΥΜΩ ΘΑ ΑΝΑΡΤΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ COPY PASTE ΠΟΥ ΑΝΈΒΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΥΤΙΛΙΖΩ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ.

    ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΟΥ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ.

    Μου αρέσει!

    1. ΤΟ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ MORGAN LA FAY ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ COPY PASTE TO ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΡΓΥΡΗΣ,,,,ΚΡΙΣΗ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ….

     Μου αρέσει!

    2. ΥΓ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΝΩ ΠΟΛΥ,,,,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΠΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΝΑΥΤΑΚΙ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΑΕΡΑ,,,,

     Μου αρέσει!

   15. Εγώ έχω λόγο να πονώ.
    Κάποιος με συκοφαντεί.
    Εσύ παχύδερμο γιατί απαντάς;
    Σε ενοχλεί που βγάζω τα άπλυτά σου στη φόρα;;;
    Μήπως ήθελες να σου πω και μπράβο που με συκοφαντείς.

    ΑΡΡΩΣΤΕ, είσαι περίπτωση για μελέτη.

    Μου αρέσει!

    1. ΤΟ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ MORGAN LA FAY ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ,,,,,ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΕΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ,..,,,ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥ ΩΣ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝEΤ Η ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

     Μου αρέσει!

   16. ΤΟ DATA TΩΝ ΥΒΡΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΒΑΡΕΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ..

    Όταν οι βρισιές δημοσιεύονται αυτό γίνεται επί το πλείστον ΜΠΡΟΣΤΑ στον θιγόμενο. Δίνεται η ευκαιρία στον άλλον να απαντήσει. Και αν δεν μπορεί τότε, επιστρέφει την επόμενη ημέρα γιατί γνωρίζει ότι εκεί κάτι συμβαίνει.

    Εσύ τόσον καιρό ξεκατίνιαζες τους σχολιαστές της Ολυμπία με τα φιλαράκια σου χωρίς να έχουν αυτοί το δικαίωμα να απαντήσουν. Γιατί δεν είχες τα @@ να τους το πεις.

    Επιπλέον, ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ που αναπαράγεις είναι αυτά που ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΕΣΥ. Βγάζεις απ’ έξω τις απαντήσεις που είχε δώσει ο άλλος. Έάν ένας διάβαζε το βρισίδι στην Ο, τουλάχιστον θα έβλεπε ΟΛΗ την εικόνα (τις απαντήσεις και των δύο πλευρών) και με αυτόν τον τρόπο τουλάχιστον θα εκπροσωπούνταν και ο άλλος.

    Εκεί στο τρομοϊστολόγιό σου κάνεις hardcore party με αυτά που διαλέγεις εσύ.

    Πόσο ακόμα θα ξευτιλίζεσαι; Καταλαβαίνεις τι λες; Μαζεύεις “αποδεικτικό υλικό” για τους “μελλοντικούς ιστορικούς” Μαζεύεις βρισίδια και μάλιστα παρεμβαίνεις και στο “data” (τόσο επιστήμονας λέμε) και βάζεις μόνο αυτά που επιλέγεις για να τα δουν οι “ιστορικοί του μέλλοντος”. Εννοείται πως τούτη η εξήγηση είναι για τα πανηγύρια.

    Δυο είναι οι εξηγήσεις γιατί κάνεις αυτά που κάνεις.

    1) Έχεις ως σκοπό να συκοφαντείς όλους όσους διαφωνούν με σένα ιδεολογικά. Ισως να σε έχουν σπρώξει και άλλοι για να το κάνεις.

    2) Ικανοποιείς την συναισθηματική σου ανεπάρκεια και πραγματικά χαίρεσαι αφάνταστα κάθε φορά που βρίσκεις ένα υβριστικό σχόλιο εναντίον αυτών που δεν συμπαθείς. Το ανεβάζεις στο πι και φι σαν TO ΛΑΦΥΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ και παίρνεις εκδίκηση για αυτά που λενε οι άλλοι σε αυτούς που εσύ μόνος σου ΔΕΝ μπορείς να πεις . Κατά βάθος δηλαδή, δεν είναι ιδεολογικοί οι λόγοι που σε κάνουν να διατηρείς αυτό το αίσχος και προσβλητικό για σένα τον ίδιο ιστολόγιο, οι πραγματικοί λόγοι είναι βαθειά προσωπικοί.
    Αρκεί να ρωτήσεις τον εαυτόν του γιατί επιλέγεις να πάρεις “εκδίκιση” στα σκοτεινά και στην αφάνεια. Αυτό φυσικά εάν δεν ισχύει το πρώτο.

    Όλα τα περί “μελλοντικών ιστορικών που θα ανακαλύψουν την αλήθεια”, αν έχεις λίγη επιστημονική αξιοπρέπεια επάνω σου το ξέρεις ότι είναι ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ.

    Αυτά τα λίγα, γιατί θα μπορούσα να γράψω περισσότερα..

    Μου αρέσει!

    1. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ MORGAN LA FAY ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΑΣΚΗΣΗ COPY PASTE,,,,,ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑι ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ,,,,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ,,,ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΣΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ,,,,

     Μου αρέσει!

   17. Απάντηση έχεις ή θα βάζεις συνέχεια την κασσέτα;;

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΧΕΙΣ;;;

    ΟΧΙ.

    Καλά κάνεις λοιπόν και συνεχίζεις με το παραλήρημά σου. Κικιρίκου ο «ιστορικός» Βούλγαρης. Κάνει τον κινέζο ο «ιστορικός» και «επιστήμονας» Βούλγαρης.

    Την ερώτηση γιατί τότε την έκανες;
    Σου ήρθε μια στιγμή αναλαμπής και μετά την έχασες;
    Κάθε πότε σου έρχεται;
    Αύριο την ίδια ώρα ας πούμε;

    Μου αρέσει!

    1. ΤΟ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟ,,,ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΕΣΔΥΣΩ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ …ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΗΣΩ ,….ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ,,,,
     ΥΓ ΕΧΩ ΟΛΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟ;

     Μου αρέσει!

   18. ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΈΚΑΨΕΣ ΤΗ ΦΛΑΤΖΑ.

    Είπες τόσα πολλά διαφορετικά και χρήσιμα σήμερα που κουράστηκες.

    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ, λίγο το έχεις;

    Μην κουράζεσαι, να, εδώ, θα σε βγάλω από τον κόπο.

    —————————————

    «ΤΟ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟ,,,ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΕΣΔΥΣΩ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ …ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΗΣΩ ,….ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ,,,,
    ΥΓ ΕΧΩ ΟΛΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟ;»

    Με ντουβάρι καλύτερα μιλάω.

    Τέλος για σήμερα.

    ΑΥΡΙΟ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    Μου αρέσει!

  3. Ο ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ..

   ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ COPY PASTE ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΞΑΝΑ COPY PASTE ΣΤΟ ΤΡΟΜΟΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ..

   Και αγραμματος και εργατης….. ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ ΠΑΡΩΝ.
   Και αγραμματος και εργατης…..ΠΑΡΩΝ. said
   Σεπτεμβρίου 2, 2014 at 4:09 μμ
   Φιλε ιστορικε ΒΟΥΛΟΣΤΟ….θα στο κλεισω το μαγαζακι και το βρωμοστομα σου μαζι…….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ …ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ….γιατι ετσι γουσταρω δικτατορικα και μαγκικα ,οπως εμαθα σε ολη την ζωη μου….και ψιτ μην ξεχνα κατι…ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ…….ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΠΛΕΞΕΣ…..
   Αναρτήθηκε από Χρήστος Βούλγαρης στις 3:25 μ.μ. Δεν υπάρχουν σχόλια:
   Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest
   Ετικέτες Κριτική

   ΥΣΤΕΡΙΚΟ ΝΑΖΙΤΤΟΛΛ MORGAN LA FAY …ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ,,,,, ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΗ,,,ΧΩΡΙΣ ΦΡΕΝΑ….ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ,,,,,ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ…
   Α)Η πιο “εκλεπτυσμένη” και σύγχρονη μορφή αυτής της αρρωστημένης και ψυχανώμαλης συμπεριφοράς ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
   Δεν συλλέγει πτώματα αλλά σχόλια, τα χειρότερα που θα μπορούσε να βρει.
   Κυκλοφορεί ανάμεσά μας και δηλώνει “ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ”.
   Έχει φτιάξει ένα ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟ όπου μπαίνει κάθε βράδυ και αυνανίζεται από πνευματική ευχαρίστηση … ο “ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ” ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ.
   ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΠ’ ΟΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΑ. ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ.
   Πριν αρκετό καιρό λοιπόν, ανακάλυψα το ιστολόγιο του διάσημου ιστορικού της Ολυμπίας ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΗ με αθλιότητες, όπου αναπαρήγαγε αποσπαματικά όλα τα υβριστικά σχόλια εναντίον των σχολιαστών που αποκαλλεί ναζί.
   Είπα να μην δώσω ιδιαίτερη σημασία και να προσπεράσω τις υποχθόνιες ασχολίες του ανωμαλλου
   Φαίη 34m
   κατάλαβα..
   απάντηση ΜΗΔΕΝ..
   τα γνωστά .. τα γνωστά ,, τα γνωστά .. τα γνωστά..
   αρκετό χρόνο έφαγα μαζί σου
   Μην ανησυχείς όμως, τώρα με τον “αντιρατιστικό” ό,τι αρλούμπα και να λες θα έχεις έναν νόμο να σε στηρίζει..
   ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΕΛΑΤΕ;;
   Γιαυτό και έχεις τόση αλαζονεία και σιγουριά.
   Γιαυτό και βαφίζετε όσους διαφωνούν μαζί σας ‘ναζιστές’, για να μην χρειάζεται κάθε φορά να λέτε/ομολογείτε ΤΑ ΑΝΕΙΠΩΤΑ.
   Για να τους λέτε, είστε ναζιστές, δεν έχετε άποψη. Για να ποινικοποιήσετε την άποψη που δεν σας συμφέρει.
   Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός του ΦΑΣΙΣΜΟΥ και του ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ τότε τι είναι;;
   ===================================================================

   Πόσο μα πόσο άρρωστος είσαι άνθρωπέ μου;;;;
   Δεν μπορείς τουλάχιστον να συντάξεις ένα ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ;;

   Μου αρέσει!

   1. ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ MORGAN LA FAY ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΘΕΜΑ,,,,ΠΑΡΑΦΡΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΙΚΕΡΩΝΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΧΡΑΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ;

    Μου αρέσει!

  4. Καμαρωστε αυτο τον …»ανθο» και εδώ περα…

   -https://ohifront.wordpress.com/author/synergatis/

   Και εδώ:
   -https://www.facebook.com/christos.voulgaris.75

   Τουτον δω τον κρινεται για «απλο σχολιαστη ???…

   -http://christosvoulgaris.blogspot.gr/

   Ρωταω απλως: ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΤΟΑ ΑΝΗΚΕΙ ??

   Μου αρέσει!

   1. ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΟΑ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΚΟΜΑΡΟΣΚΥΛΟ Χ,Α, ΑΝΕΜΙΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΡΑ ΖΑΓΟΡΙΑ,,,,,
    ΥΓ ΟΤΑΝ ΒΡΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΤΟΑ ΑΝΗΚΩ ΑΣ ΜΕ ΕΜΗΝΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΜΕΤΡΟ. ΕΚΕΙ….

    Μου αρέσει!

   2. ΥΓ2 ΠΑΝΤΤΩΣ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΕΙΑ,…. ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ Β» ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟΝ ΠΛΗΥΘΝΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΞH ΣΕ ‘-E OXI AIl:

    Μου αρέσει!

   3. Αναρωτιέμαι πότε το ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ χ,.άνεμος της στάρα ζαγόρια-ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΚΙΑ θα μάθει έστω ότι ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ αλλά υποπτεύομαι ότι δεν θα πάρω απάντηση…

    Μου αρέσει!

 3. Όποιος δε σηκώνει τη ζεστή να πάρει τα μπογαλάκια του και στο «Πρώτο Θέμα». Θα φωνάξω τον μπαμπά μου (Σφακιανάκη) μόνο τα λυράτα πουλερικά το κράζουν. Σας έδωσαν ένα μέσο να εκφραστείτε και πάτε να του βάλετε νταβατζήδες στο τι θα λέτε. Εγώ φταίω μετά που σας λέω στόκους.

  Μου αρέσει!

  1. ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕ ΠΡΩΤΗ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ; ΑΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΅΅DO NOT DISH IT IF YOU CANNOT TAKE IT.΅΅… Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

   Μου αρέσει!

 4. Ο Αρχιμαφιόζος, Ο Αχυράνθρωπος και η Δημοσιογραφική Πόρνη.
  (Επειδή πολλές φορές αδυνατούμε να δούμε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ κάτω από τη μύτη μας.)

  Έγραψα πιο πάνω στην Ολυμπία ότι είμαστε μία μικρογραφία της κοινωνίας. Είμαι σίγουρη ότι πέρασε απαρατήρητο.
  Μετά από έναν μαραθώνιο ολόκληρης ημέρας όπου ενας άνθρωπος στην Ελλάδα του 2014, απαιτούσε το αυτονόητο, να μην συκοφαντείται από έναν αχυράνθρωπο με κάλυμμα την πολιτική ορθότητα, έγιναν τα αποκαλυπτήρια.

  Εμφανίστηκε ο μαφιόζος Αρχιφίδης να κάνει το “deal”. “Κόψε κάτι” είπε στον αχυράνθρωπο για να μην παραπονιούνται τα πλήθη. Κόψε κάτι και ιδιαιτέρως αφαίρεσε όποια στοιχεία ενοχοποιούν εμένα για να απαλλαχθώ από τις δικές μου ευθύνες. Ποιός:;;;;;, ο μέγας εμπνευστής του Αχυράνθρωπου, ο “Ποιητής” και Μέγας “Τεχνίτης” της Πολιτικής Ορθότητας. Που με το σκιάχτρο της ταμπέλας έχει καταδιώξει κόσμο και κοσμάκι εδώ μέσα. Αλλά δεν παραπονιόμαστε. Τα έκανε όλα με γενναιοδωρία και αρχοντιά, όπως ακριβώς αρμόζει σε έναν πανόπτη και παντογνώστη άρχοντα. Και ο αχυράνθρωπος έτρεξε αμέσως να ικανοποιήσει το αφεντικό του. Το έκανα του είπε αλλά κράτησα ένα ποιηματάκι που μου αρέσει, θα με συγχωρέσεις;;

  Γιατί για τέτοιες δουλειές βάζουν τους αχυράνθρωπους μπροστά. Εκείνους που θα φάνε όλες τις απανωτές φάπες αργά η γρήγορα. Είναι όμως τόσο αχάμπαροι οι έρμοι και πιστοί σαν τα σκυλιά στο αφεντικό τους, που δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Η δική τους αξιοπρέπεια έχει αντικατασταθεί από τυφλή πίστη στην “εγκυρότητα” του αφεντικού. Όλη μέρα του μιλούσα του αχυράνθρωπου να καταλάβει το ατόπημά του και μόνο με το νεύμα του μαφιόζου Αρχιφίδι πήρε μπρος. Από μόνο του το βλήτο επικαλούνταν την πολτική ορθότητα, δεν είχε κάτι δικό του να πει και όταν ήρθε ο εμπνευστής του να επαναπροσδιορίσει αυτήν την πολιτική ορθότητα με τους δικούς του όρους, ο αχυράνθρωπος υπάκουσε.

  Μέχρι την τελευταία στιγμή, ο αχυράνθρωπος απαιτούσε από μένα να του ζητήσω συγνώμη. Να του ζητήσω συγνώμη που με συκοφαντούσε εν αγνοία μου. Και εγώ να απολογούμαι σε έναν αχυράνθρωπο για τα αυτονόητα. Σε έναν βλάκα τοποτηρητή της πολιτικής ορθότητας που έπαιξε την ίδια κασσέτα από την αρχή ώς το τέλος.

  Αλλά όπως έγραψα σε ένα σχόλιο κάπου (δεν θυμάμαι τα ακριβή λόγια), ας όψεται η πολιτική ορθότητα και η χρυσαυγειάδα διότι έδωσε σε κάτι ανύπαρκτους νόημα στη ζωή. Εκεί που δεν ήξεραν να ξεχωρίσουν το άσπρο από το μαύρο έγιναν ξαφνικά ιδεολογικοί μπάτσοι και φρουροί του συστήματος, έγιναν “χρήσιμοι” και η ζωή τους απέκτησε νόημα. Κλείστηκαν στα ταμπούρια τους, στα ιστολόγιά τους και έγιναν κριτές των πάντων. Και η ηθική παραμορφώθηκε σε σημείο ανεπανόρθωτο.
  Αλλά οι αχυράνθρωποι σαν τον Βούλγαρη δεν έχουν ελπίδα επιβίωσης χωρίς τις δημοσιογραφικές πόρνες, τις presstitutes όπως τις αποκαλούν ευρέως και δικαιολογημένως οι εξοργισμένοι αρθογράφοι στο εξωτερικό. Ο Ιωάννης με τα πολλά ονόματα, (τώρα κυκλοφορεί με το ‘Ιωάννης Αριστερόχειρ’), πρώτα εμφανίστηκε ως ξεκάρφωτος σχολιαστής για να παραπονεθεί λέει που δεν έχω ζωή, που δεν έχω τι άλλο να κάνω, που πρέπει να είμαι ένα αρχόσχολο τίποτε (όπως είχε πει και ο εμπνευστής τους Αρχιφίδης για μένα). Όταν είδε ότι έφαγε χλαπάτσα και τον κατάλαβα από μίλια μακριά. εμφανίστηκε με το τελευταίο όνομά του, και άκουσον άκουσον με απεκάλεσε “ανώνυμη” της οποίας την υπόληψη λέει δεν έχει σκοπό να βλάψει.

  Ένα πρόσωπο που εμφανίζεται εδώ και ΧΡΟΝΙΑ με το ίδιο όνομα, αρθογραφεί και σχολιάζει με το ίδιο όνομα, έχει δεχτεί επιθέσεις από τον αριστερόχειρ που αλλάζει τα ονόματά του σαν τα πουκάμισα και προσφάτως “ανακάλυψε” ότι έχουν πλαστογραφήσει και το gravatar της σε άλλο ιστολόγιο (και ένας Θεός ξέρει που αλλού), αυτό το πρόσωπο λοιπόν, τοποθετείται στην ίδια μοίρα με την “Αλέκα με τις γνησιες ζαρτιερες και οχι απο σπαγκο” και με τον Clopypaste που εμφανίστηκε λίγο πριν τις εκλογές για να προπαγανδίσει υπέρ του σύριζα και μετά εξαφανίστηκε. Ο Αρχιφίδης μπαίνει σε άλλη κατηγορία που δεν είναι του παρόντος.

  Εδώ καταντήσαμε λοιπόν, να πρέπει να συναγωνιστούμε και να απολογηθούμε στις “Αλέκες με τις ζαρτιέρες” και στους “clopypaste”, σε αυτούς τους “αξιόπιστους μάρτυρες” του Αχυράνθρωπου “επιστήμονα” Βούλγαρη, που μεταφέρουν στο βρωμοϊστολόγιό του, σημαντικά αποδειχτικά στοιχεία στους “μελλοντικούς ιστορικούς”, για την φερεγγυότητά μας, την αξιοπιστία μας, την υπόληψή μας και την “πολιτική μας ταυτότητα”.

  Έχει φτάσει σε τέτοια παραζάλη η δημοσιογραφική πόρνη που δεν μπορεί να ξεχωρίσει τη διαφορά που μόλις περιέγραψα και εκτίθεται δημοσίως. Αλλά και για αυτό υπάρχει εξήγηση. Μιας και η συγκεκριμένη δημοσιογραφική πόρνη είναι συνηθισμένη στο να αλλάζει συνεχώς ρόλους και ονόματα, είναι πια δεδομένο ότι ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ η “Αλέκα με τις ζαρτιέρες” που αυτή τη φορά έσπευσε να κάνει τη συνηθισμενη της δουλειά και να δώσει ένα χεράκι στον συνεργάτη της τον Αρχιφίδη. Για τον εαυτόν της μιλούσε τόσην ώρα η κοπέλα και μπερδεύτηκε. Δεν αμφιβάλλω δε, ότι την ώρα που έγραφε το σχόλιο φορούσε και τις αγαπημένες τις ζαρτιέρες.

  Καλοί μου άνθρωποι (όπως έλεγε και ο αγαπημένος μου Βέγγος), αυτή είναι η κατάντια μας. Να βλέπουμε την ελεύθερη γνώμη μας κρεμασμένη στο τσιγγέλι του χασάπη Βούλγαρη. Να την διαχειρίζεται αυτός ο αχυράνθρωπος με τις δημοσιογραφικές πόρνες και τον νταβατζή τους. Και εμείς να παρακολουθούμε από κάτω άπραγοι και με το στόμα ανοιχτό.

  Κοιτάξτε τώρα εκεί έξω και πείτε μου ότι δεν σας περιέγραψα αυτό που βλέπουμε κάθε μέρα. Μπορούμε όμως να συνεχίσουμε όπως έως τώρα. Να διαβάσουμε τις αναρτήσεις της Ολυμπίας σαν καλά και φρόνιμα παιδιά, να βγάλουμε και το άχτι μας σχολιάζοντας μέσα στα πλαίσια της πολιτικής ορθότητας και να μην δώσουμε σημασία σε αυτό που συμβαίνει ΚΑΙ εδώ μέσα. Να επιτρέψουμε στην πολιτική ορθότητα να συρθεί ύπουλα ακόμα πιο βαθειά κάτω από το δέρμα μας μέχρι να φτάσει εκείνη η πολυπόθητη στιγμή που ονειρεύονται οι εξουσιαστές. Η στιγμή που θα έχει παραλύσει εντελώς η κοινή μας λογική και θα πρέπει να επικοινωνούμε σαν τα άγρια ζώα.

  Μου αρέσει!

  1. Σε ποιόν ψυχίατρο πηγαίνεις να ξέρουμε να μή βρεθεί στο δρόμο μας; Εκτός αν άλλα σου γράφει και άλλα παίρνεις. Πάντως μας ζάλισες με την κατάχρηση του χώρου για να μας πείς τον πόνο σου χωρίς να ρωτήσεις αν μας ενδιαφέρει.

   Μου αρέσει!

   1. Να βλέπουμε την ελεύθερη γνώμη μας κρεμασμένη στο τσιγγέλι του χασάπη Βούλγαρη. Να την διαχειρίζεται αυτός ο αχυράνθρωπος με τις δημοσιογραφικές πόρνες και τον νταβατζή τους.

    ===

    ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ …..της crazy cow

    Μου αρέσει!

  2. [..]Κόψε κάτι και ιδιαιτέρως αφαίρεσε όποια στοιχεία ενοχοποιούν εμένα για να απαλλαχθώ από τις δικές μου ευθύνες[..]

   Ἔχει…δίκιο, Μαλάμω γιά τό…»ἐνοχοποιούν», ἡ…Συναγρίδα…
   Γιατί ἀλλοιῶς, ΑΑΑλλοιῶς λέω, θά μαζευότανε ΟΟΟλες οἱ…μανικιουρίστρες καί οἱ…σαλεπιτζούδες Πάτρας καί περιχώρων καί θά μοῦ κλάνανε μιά μάντρα…ΑΑΑσυναγρίδες…

   Ξέρτε ὠρε΄κομπαδρες…ΤΙ…γαμω -κονέ ἔχει τούτη δῶ;
   Ἄ;
   Ποῦ νά σᾶς τά…λέει…
   Τσίρκο Μεντράνο τά…ΑΑΑκονέ της…
   …»Ἡ…Συναγρίδα, ὁ Μπόζο καί τά τρία…γΑΑΑμω – γουρουνάκια» 🙂

   Ὅ,τι σᾶς ἔλεγα…
   …IQ «Tούλας».

   Χ.Α.ϊντα βρέ ΜΗΔΕΝΙΚΟ get a life, καλά στάπε ὁ ἄλλος.
   …Mπρρρτ!

   (Χρήστο…μας, μιᾶς καί θά διαβάσεις τά παραπάνω…»ΑΑΑπομνημονεύματα μιᾶς…Τούλας», παρακαλῶ δείξε…κατανόηση καί…μακροθυμία…
   Ἔχει γραφτεῖ παραδίπλα ὅτι πρόκειται γιά μιά…ΒΑΘΕΙΑ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ πού ὡς ΑΕΡΓΟ καί ΑΡΓΟΣΧΟΛΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ θά περάσει πάλι ΟΟΟΛΟΚΛΗΡΗ τήν…χμμ…»δημιουργική» της μέρα ἐδῶ μέσα ὑφαίνοντας στόν…σουρωμένο ἀργαλειό τοῦ…χμμ…πάλι…χμμμ….ξανά -μανά…χμ…»μυαλοῦ» της, παπαριές).

   «SYNAGRIDA» vs…» Toula» case…
   …Closed 🙂

   ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ
   THE…MERCIFUL

   Μου αρέσει!

   1. ΥΓ. Χρήστο,
    Τό παραπάνω σχόλιό μου σέ…ΘΕΡΜΟ – ΔΙΑΤΑΣΣΩ, σέ…ΘΕΡΜΟ – ΕΚΛΙΠΑΡΩ, ἔχεις τήν…ΓΑΜΩ – ΣΥΓΚΑΤΕΘΕΣΗ μου νά τό βάλεεις ΠΑΝΩ – ΠΑΝΩ στό μπλόγκ σου, ἀναφέροντας ὅτι τὄχω γράψει γιά τήν…»ΤΟΥΛΑ», γιά νά γελάει ὁ κάθε…πικραμμένος…ΝΙΜΟΥ – ΦΥΛΑΚΑΣ.

    Χ.Α.ϊντα νά δούμε, θά μᾶς κλάσσεις…»ΤΟΥΛΑ» μιά μάντρα Συναγρίδες, ἤ…
    Ἤ…ΛΕΩ, θά σοῦ στείλω γώ τίποτε καλόπαιδια τῆς Δ.Η.Ε. ἀπό…»Χ.Α.λάνδρι» μεριά νά τούς πεῖτε τό…ποίημα…
    …»Ὀικογενειακῶς»;

    Μου αρέσει!

  3. ΤΑ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ MORGAN ΚΑΙ ΝΑΖΙΚΟΥΡΟΥΝΑ ΝΚ ΣΕ ΝΕΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ COPY PASTE ,,,,ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΅΅ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ΅΅ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ Π,.Χ. ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ

   Μου αρέσει!

 5. Τελικα όλα τα «ναζιστρολ» του βουλγαρη, θα τον ΠΕΘΑΝΟΥΝ τον ανθρωπο…
  Τον εχουν κανει να …παραμιλα και να μην μπορει να κοιμιθει…..

  Ολοι μαζι λοιπον…

  Ζητω ο χιτλερ …{αυτος του την «βιδωνει» περισσοτερο}

  Ζητω η ..ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…

  😛 🙂 😀

  Μου αρέσει!

  1. ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΟΛΙΓΟΥΡΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΨΥΧΟ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΧ,Α. ΑΝΕΜΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΡΑ ΖΑΓΟΡΙΑ -ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΚΙΑ ΑΛΥΧΤΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΔΟΛΦΩ» ΤΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ…ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ ΤΟΥ…
   ΥΓ μια απόρια μόνο σε πόσα ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ χρόνια θα μάθει ΟΤΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ; Πάντως ας μην ανυσηχεί ,,,,όταν ψοφήσει στο ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΙΟ θα είμαι παρών για να πράξω τα δέοντα….

   Μου αρέσει!

   1. ……. Περαστε κοσμε….. Ιδου το πλεον «μορφωμενο» ατομο του πλανητη….
    Θαυμαστε τον…

    Εκτος της πληρους δημοκρατικοτητος του, σε λιγο θα μα ζητα να τον στειλουμε και στο κυνο-βουλιο…
    Εδώ που τα λεμε πραγματι το αξιζει….

    ΤΑ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ MORGAN ΚΑΙ ΝΑΖΙΚΟΥΡΟΥΝΑ ΝΚ.

    ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΟΛΙΓΟΥΡΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΨΥΧΟ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΧ,Α. ΑΝΕΜΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΡΑ ΖΑΓΟΡΙΑ -ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΚΙΑ

    Αναρωτιέμαι πότε το ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ χ,.άνεμος της στάρα ζαγόρια-ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΚΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΟΑ

    ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΚΟΜΑΡΟΣΚΥΛΟ Χ,Α, ΑΝΕΜΙΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΡΑ ΖΑΓΟΡΙΑ,,,,,

    ΤΟ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ MORGAN LA FAY.

    ΤΟ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ MORGAN LA FAY EINAI ΤΟΣΟ ΚΛΟΥΒΙΟΚΕΦΑΛΗ

    ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΠΑΡΜΕΝΙΔΙΟ ΟΝ-NAZIΛΑΓΝΟ ΤΡΟΛΛ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ MORGAN LA FAY ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ …

    -ΦΑΙΗ > .Πόσο μα πόσο άρρωστος είσαι άνθρωπέ μου;;;;
    Δεν μπορείς τουλάχιστον να συντάξεις ένα ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ;;

    Λοιπον αγαπητε Χρηστο..
    Την «δοση» σου…

    ΖΗΤΩ Ο ΑΝΑΡΦΩΤΗΣ ΧΙΤΛΕΡ.
    ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…
    ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΣ ΜΕΡΚΕΛ… ΣΥΝΕΧΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΧΙΤΛΕΡ….

    Ένα ποτήρι νερο κρυο ? 😛

    Μου αρέσει!

    1. To ΚΡΑΓΜΕΝΟ ΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟ ΓΕΡΜΑΝΟΛΙΓΟΥΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΨΥΧΟ ΝΑΖΙΤΡΟΛΛ-ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ χ.α. άνεμος της στάρα ζαγόρια -ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΚΙΑ πάλι κρώζει και αλυχτά για την «αδολφώ» του…μήπως είναι «συνάδελφοι»; ε ρε τι κάνει το ναζιτρόλλ για να πάρει έστω ενα ευρώ από την ΣΥΜΜΟΡΙΑ του….
     Αναρωτίεμαι σε τι είδους «σχολείο» πήγε το ναζιτρόλλ καθώς ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ…
     Αλήθεια πήρε την «δόση» του σε καρότα (εκεί που μόνο αυτό ξέρει) ή περιμένει να πληρώθει πρώτα;Ακρίβεια καταραμένη

     Μου αρέσει!

 6. «η νύφη μου πίστευε ότι βρήκε στο Ισλάμ την αλήθεια και ότι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε χαμένοι. Δυστυχώς, δεν θα μπορούσε να είναι πιο «βαθιά νυχτωμένη»…» Βαθιά νυχτωμένη είσαι εσύ. Δεν φταίει η νύφη σου αν εσύ είσαι άθεα

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s