45 thoughts on “ΞΕΦΤΙΛΕΣ! “Ελληνικο” γιαούρτι, απο 100% γερμανικό γάλα!”

  1. Το Lidl έχει ελληνικά γάλατα ΠΡΟΜΕΛ και γιαούρτια και τυροκομικά με Ελληνικά γάλατα και όλα αυτά τα προϊόντα ε΄χουν επάνω τους τη Ελληνική σημαία!

   Η ΜΕΒΓΑΛ πρέπει να αλλάξει όνομα και να γίνει ΓΕΒΓΑΛ-ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗ αφού χρησιμοποιεί Γερμανικά γάλατα (πόσων ημερών άραγε;) με την βοήθεια των Σαμαροβενιζέλων εις βάρος των ηλιθίων Ελλήνων παραγωγών που τους ψηφίζουν χρόνια τώρα (πρασινομπλέ είναι ο χάρτης της Ελλάδος μετά τις εκλογές εδώ και πάνω από 60 χρόνια).

   Η ΦΑΓΕ πρέπει να μας πει αν χρησιμοποιεί ΦΡΕΣΚΟ γάλα Ελληνικό ή σκόνη Ολλανδική, ή Ελβετική, ή Γερμανική ή και γάλα από αυτές τις χώρες και πόσων ημερών είναι αυτό το γάλα! Ελληνικές σημαίες πάντως ΔΕΝ έχει στα προϊόντα της όπως και άλλες “Ελληνικές” εταιρείες, όπως π.χ. η προαναφερθείσα ΜΕΒΓΑΛ ή ΓΕΒΓΑΛ.

   Και για να είμαστε δίκαιοι ούτε οι γαλακτοβιομηχανίες μας λένε ψέματα, , ούτε οι Σαμαροβενιζέλοι ή Γιωργάκηδες και οι Σημήτηδες μα κοροϊδεύουν!!!! Μυαλό έχουμε και πρέπει να διαβάζουμε και τα “ψιλά γράμματα”.

   Μα έλεγαν οι πολιτικοί μας ότι δεν θα μας κάνουν Αργεντινή… και το έκαναν πράξη!!!!!
   1. Η Αργεντινή 7% ανεργία, η Ελλάδα 27% (επίσημα γιατί ανεπίσημα…).
   2. 40% του ΑΕΠ το χρέος της Αργεντινής σε ΙΔΙΩΤΕΣ και κάτω από το δίκαιο της ίδιας της Αργεντινής, 180% του ΑΕΠ το χρέος της Ελλάδος σε ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΝΤ. και κάτω από Αγγλικό δίκαιο.
   3. Ανάπτυξη η Αργεντινή γύρω στο 7% και η Ελλάδα… νούμερα ψύχους Ανταρκτικής!!!!!!

   Ξυπνάτε ζώαααααααα!!!
   Τα κόμματα ΔΕΝ είναι ομάδες για να μην τα αλλάζουμε!!!!
   Δεν ψηφίζουμε για να ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ την άλλη “ομάδα”, αλλά για το μέλλον μας και κατ’ επέκταση για το μέλλον των παιδιών μας

   Ξυπνάτε!!! Μπέεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

   Like

  2. Φιλαράκο, διάβαζε προσεκτικά τις συσκευασίες των τροφίμων που καταναλώνεις, αυταπατάσαι εάν νομίζεις ότι όλα αυτά είναι μόνον από το LIDL. Οι μεγάλες “ελληνικές” γαλακτοβιομηχανίες ( εν προκειμένω η ΜΕΒΓΑΛ ) πως νομίζεις ότι παρασκευάζουν τα προϊόντα τους; Σου το αναγράφουν καθαρά στην συσκευασία και μάλιστα εδώ και πολύ καιρό, εδώ και κάποια χρόνια, άνοιξε τα μάτια σου να το δεις. Δεν γνωρίζεις ελληνικά; Σου το λέγουν καθαρά, ελληνικά!!!! ότι χρησιμοποιούν κυρίως εισαγόμενο γάλα, ιδίως εκ Γερμανίας=ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ!!!! Γιατί άραγε έγινε τελευταία η διαφοροποίηση στις κατηγορίες του γάλακτος; Εσύ τι κατάλαβες; για ποιον λόγο έγινε αυτό; για να στηριχθεί η ελληνική κτηνοτροφία; μήπως οι μικρές ή οι τοπικές ελληνικές γαλακτοβιομηχανίες; Για να μειωθεί η τιμή των γαλακτοκομικών προϊόντων; ποιων; ποιας ποιότητος; ( μήπως των πολλαπλώς επεξεργασμένων και τελευταίας-χειρίστης ποιότητος ( ούτε για ζωοτροφή )); για να ωφεληθείς εσύ ως καταναλωτής; ΝΟΜΙΖΕΙΣ…..!!!!

   Like

 1. Όχι ρε γμτ, και εγώ ως κορόιδο αγόραζα το γάλα τους γιατί ήταν ελληνικό (η κατανάλωση γάλακτος στο σπίτι μου είναι μικρή και έχω την πολυτέλεια να μην εξετάζω τόσο πολύ τα 20-30 λεπτά της διαφοράς του κόστους). Πρέπει να το ξανακοιτάξω για να βρω μια βιομηχανία που χρησιμοποιεί αποκλειστικά ελληνικό γάλα.

  Like

  1. Μόνο πρόβειο ή κατσικίσιο Ζαφείρη.
   Εχει και τα χρήσιμα προβιοτικά (θα το νιώσεις στο στομάχι σου και γενικά στο πεπτικό σου σύστημα το οποίο θα δουλεύει ρολόι), σε μεγάλο ποσοστό είναι αγνό,χαμηλό σε λιπαρά από μόνο του και χωρίς ιδιαίτερη επεξεργασία.
   Εχει μικρούς παραγωγούς ακόμη και στο σούπερ μάρκετ που δίνουν σε περιορισμένη ποσότητα, αλλά επειδή μας έχουν κατακλύσει το κεφάλι οι διαφημίσεις δεν το προτιμούν οπότε βρίσκεις εύκολα.Είναι πολύ νόστιμο, ξινούτσικο και όπως πραγματικά πρέπει να είναι το γιαούρτι λόγω της ζύμωσης…

   Like

  2. Γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος. Νομίζω ότι συνεργάζονται και με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, εισάγοντας ποιοτικές μεθόδους και συνεργάζονται με παραγωγούς της περιοχής και έτσι τα προϊόντα τους θεωρούνται ιδιαιτέρως ποιοτικά (νομίζω…. ψάξ’ το κιόλας) και για αυτό και λίγο πιο ακριβά (της τάξεως των 10 – 30 λεπτών, μη φανταστείς καμία τεράστια διαφορά!), αλλά αξίζουν το κόστος! Ιδίως προτιμούν τα προϊόντα τους οι γονείς με μικρά παιδιά. Έτσι… για να στηρίζουμε και τους υγιείς, άξιους και φιλότιμους Έλληνες επιχειρηματίες… προς παραδειγματισμό και συμμόρφωση και των υπολοίπων!! Μόνο αν καταλάβουν (και ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για να καταλάβουν είναι η απώλεια κερδών) ότι αν δε μαζευτούν…. δεν έχει χρήμα από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ αγορά!

   Από τον ιστότοπο της εταιρείας:
   “ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΟΣ

   Ξεκινήσαμε με πλεονεκτήματα. Ο τόπος, η πρώτη ύλη, η εμπειρία, ήταν πολύτιμα εφόδια και εργαλεία στην εκπλήρωση των στόχων μας.

   Το μεράκι και η αγάπη όλων μας γι’ αυτό που δημιουργούμε ήταν τα συμπληρωματικά στοιχεία που βοήθησαν να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα. Σκοπός μας δεν ήταν απλώς η δημιουργία αγνών και παραδοσιακών γεύσεων. Αυτές, έτσι κι αλλιώς, χάρη στην εξαίρετη πρώτη ύλη, υπήρχαν. Σκοπός μας ήταν να μας γνωρίσουν οι καταναλωτές και να πειστούν μέσα από τα προϊόντα μας, ότι δε θα συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο. Πρώτα απ’ όλα για εμάς που ζούμε και εργαζόμαστε μέσα στις εγκαταστάσεις της, για τις οικογένειές μας, για τον άνθρωπο.

   Σήμερα, η ΟΛΥΜΠΟΣ μας κάνει όλους υπερήφανους με την ανοδική πορεία της και κάνει εντονότερη τη δέσμευση που είχαμε θέσει στο ξεκίνημα. Να συνεχίσουμε να παράγουμε πάντα προϊόντα με ιδιαίτερη φροντίδα, απόλυτη αυστηρότητα στον τρόπο παραγωγής και μέριμνα για την προστασία του περιβάλλοντος, ώστε στον καταναλωτή φίλο μας να φτάνει μόνο το άριστο.

   Αυτή η δέσμευση δε θα σταματήσει ποτέ. Συνεχίζει όπως άρχισε από εδώ με τους συνεργάτες μας, πέρασε στον τόπο μας, εξαπλώνεται στην υπόλοιπη Ελλάδα και αρχίζει με αυτές τις αρχές να βγαίνει έξω από αυτήν”.

   Και κατόπιν αναζήτησης στο διαδίκτυο (απλά google: γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. πηγή: toxrima.gr):

   Όλυμπος: Παράγει “καθαρές” ζωοτροφές

   Μέγεθος κειμένου: α+ α-
   Δημοσιεύθηκε 18/09/2012 by — 0 Σχόλια ↓

   Στην καλλιέργεια και επιστημονική μελέτη μη γενετικά τροποποιημένων πρωτεϊνούχων κτηνοτροφικών φυτών σε μεγάλες εκτάσεις στις περιοχές της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας προχώρησε η γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος

   Το πρόβλημα που επιχειρεί να επιλύσει η εταιρεία έγκειται στην παραγωγή ελληνικών καθαρών ζωοτροφών, για περιορισμό των εισαγωγών αγροτικών προϊόντων. Σύμφωνα με την Όλυμπος, η πρόταση αυτή μπορεί να συμβάλει στην αναγέννηση της ελληνικής υπαίθρου, την τόνωση της απασχόλησης και την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

   Η προσπάθεια της εταιρείας Όλυμπος ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο, όταν εκπόνησε ένα ερευνητικό έργο με στόχο την μελέτη της καλλιέργειας μη γενετικά τροποποιημένων πρωτεϊνούχων κτηνοτροφικών φυτών σε διατοπικά πιλοτικά πειράματα αγρού διάρκειας 28 μηνών. Η εταιρεία προχώρησε σε συνεργασία με το εργαστήριο Γενετικής και Βελτίωσης Φυτών του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και με το Ινστιτούτο Κτηνοτροφικών Φυτών του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «Δήμητρα» (ΕΘΙΑΓΕ).

   Η αρχή έγινε σε πιλοτικούς αγρούς συνεργατών στη Θεσσαλία και τη Μακεδονία, σε αγροκτήματα συνολικής έκτασης 65 στρεμμάτων, με επίσπορη καλλιέργεια μη γενετικά τροποποιημένης πρωτεϊνούχας σόγιας.

   Επίσης εγκαταστάθηκε πειραματικός αγρός αξιολόγησης έκτασης 10 στρεμμάτων στο αγρόκτημα του Ινστιτούτου Κτηνοτροφικών Φυτών για δοκιμές ποικιλιών σόγιας και ακολούθως ρεβιθιών, κουκιών και λούπινων.

   Φιλοδοξία της Όλυμπος είναι να πρωτοστατήσει στη δημιουργία ενός νέου ελληνικού δικτύου συμβολαιακής γεωργίας για καθαρές ελληνικές ζωοτροφές, και αγνά προϊόντα υψηλής ποιότητας.”

   Like

   1. Η “ΟΛΥΜΠΟΣ” και η “ΚΡΙ-ΚΡΙ” είναι αυτές που προτιμώ. Προτιμήστε τοπικές εταιρίες και αφήστε τις ΓΕΒΓΑΛ να κουρεύονται

    Like

  3. Ευχαριστώ Μαγδαληνή και Σταυρούλα για τις απαντήσεις! Πρέπει να το ψάχνω καλύτερα…

   Like

   1. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.

    Like

 2. Γιατι να ντραπουν? το λενε ευθαρσως σας καταστρεφουμε γιατι ειμαστε δουλοι των γερμανων.Δεν ειναι απλως ανθελληνες ειναι εχθροι του ελληνισμου ιδεολογικα.Ειναι φασιστες.

  Like

 3. Γιατί παραπονιέστε βρε παιδιά… Αφού στη χώρα μας πλέον …. δεν έχουμε άλλα μοσχάρια…………. :))))

  Like

 4. ΜΕΡΚEΛIKO BOΔINO ΓAΛA H ΓIA ΣYNTOMIA MEBΓAΛ.MΠOYKOTAZ. OΠΩΣ KAI ΣTA ΠPOIONTA KYKNOΣ TOY APXIΔOΣIΛOΓOY ΣAMAPA KAI THΣ ΦAMIΛIAΣ TOY.

  Like

 5. Είναι μακεντοντσκι το γάλα.
  Τώρα αλήθεια ρε παιδιά, τόσο αγελαδινό γάλα και άλλα προϊόντα, στην Ελλάδα, πιστεύετε ότι όντως είναι ελληνικής προέλευσης;

  Like

  1. Αμφιβάλεις για την έκταση της αφέλειας;
   Αν ναι, κοίτα τα εκλογικά αποτελέσματα ιστορικά….

   Like

 6. Καλα ρε παιδια,ακομη ζωικο γαλα πινετε;;Δεν εχετε απογαλακτιστει ακομη;;Υπαρχει γαλα σογιας,κινοας,αμυγδαλου,καρυδας και αλλα φυτικα..Μπορειτε να παρασκευασετε μονοι σας στο σπιτι,σε πεντε λεπτα,γαλα σουσαμιου.Πεντανοστιμα ολα θρεπτικα και με πολυ καλη απορροφηση ασβεστιου απο τον οργανισμο.Ψαχτειτε λιγο.Διαβαστε λιγο για το ζωικο γαλα και τα παραγωγα του και καντε μια συγκριση με τα φυτικα.

  Like

  1. εδω υπαρχει κοσμος που δεν μπορει να αγορασει γαλατακι του θεουλη και συ μιλας για πανακριβα υποκαταστατα?
   Και για πες μας ωρε εξυπνιδη, η Κινοα και η Καρυδα είναι ελληνικά προιοντα?

   ΕΛΕΟΣ…..

   Like

   1. Mπορεί να γίνει γάλα από τα αμύγδαλα Χρήστο Αποστολίδη,απο το σουσάμι όπως λέει κι ο φίλος παραπάνω,από τα καρύδια και φαντάζομαι από όλους τους ξηρούς καρπούς πανεύκολα και αν το δοκιμάσεις δεν θα ξαναπιείς ζωικό γάλα.
    Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν μπορεί να γίνει γιαούρτι από το φυτικό γάλα.
    Λογικά θα γίνεται…

    Like

    1. Θελετε να με τρελανετε νυχτιατικα? Πόσο κάνει ένα κιλό αμύγδαλα? Πόσο “γάλα” θα πάρεις από 1 κιλό αμύγδαλα? Εδώ λέμε ότι το 1+ ευρώ στο κανονικό γάλα είναι ακριβό για τη μισή Ελλάδα και θα πείτε σε μια οικογένεια με 2-3 παιδάκια “πάρτε μύγδαλα και κάντε γάλα”??????
     Πλάκα έχετε……

     Like

  2. Πιείτε γάλα σόγιας, κορόϊδα, να βγάλετε βυζιά. Ξυπνάτε ρε, κοιμισμένα, η σόγια, μεταλλαγμένη ή μη, είναι ΦΥΤΟ-ΟΙΣΤΡΟΓΟΝΟ.

   Like

 7. Οι ντοπιοι παραγωγοι της διπλανης αυλης δε σας κανουν
  Εμεις σταματησαμε το παστεριωμενο εδω και τρια χρονια
  Μονο απο παραγωγο
  Γιαουρτι το ιδιο
  Ψωμι κανουμε μονοι μας κτλ κτλ

  Like

 8. ΜΕ ΑΡΧΗΓΙΚΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΝΑ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΗΣ) ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΕ!!!

  Από: http://www.olympia.gr [mailto:comment-reply@wordpress.com]
  Αποστολή: Monday, August 11, 2014 12:58 PM
  Προς: civi2000@otenet.gr
  Θέμα: [Νέο άρθρο] ΞΕΦΤΙΛΕΣ! “Ελληνικο” γιαούρτι, απο 100% γερμανικό γάλα!

  olympiada posted: “ΜΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ; ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Ας το φάει η Μέρκελ. “

  Like

 9. Κατσικίσιο ρε παιδιά αλλα ξεχασα τωρα σας μυριζει οταν σας το εδινε ο παπουλις “τριψανα” με ψωμακι το τρωγατε.Στην Ελλάδα είχαμε ελαχιστες αγελάδες,μετα τον ΒΠΠ μας τις έστειλαν οι Αμερικλανοι όπως και τα κουτιά για τις μελλισες αντί για κοφίνια,τεραστια τρακτέρ αντί για τα μικρά πρακτικά και αθανατα Γιουγκοσλαβικά κλπ.(είτε είναι Γερμανικο ειτε είναι Ελληνικό απο μαντρομενες αγελάδες βγαίνει το μονο + είναι οτι βοηθάς τον Έλληνα παραγωγό).

  Like

 10. Μα ειμαστε…ισοτιμοι στην ΕΕ!

  γιατι πατριωτττςςς….διαμαρτυρεστε?

  αφου εσεις εδω…εισθε ανικανοι να παραγετε γαλα…

  και περισσοτερο ανικανοι…να εχετε κτηρνοτροφια!

  Φατε λοιπον …πεστε και ενα ευχαριστω που σας το δινουν οι γερμανοι που σας λυπουνται το γαλα τους..

  και σκαστε!

  ΟΛΑΑΑ..

  ΤΑ ΚΡΑΤΗΗΗΗ…

  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΕ!

  Ζητω …οι Ηνωμενες πολιτειες της Ευρωπης!

  Δεν θα πεινασουμε…δεν θα πτωχευσουμε..

  και του πουλιου το γαλα θα εχουμε!

  Like

 11. Τα τελευταία 5-6 χρόνια, σε πολλές χώρες (ΕΕ, ΗΠΑ κ.α) τα γιαούρτια ολων των εταιρειών, εκτός της συνήθους ονομασίας των, φέρουν και την νέα πλέον ετικέτα “Greek Yogurt” που αναφερεται στην “συνταγή” και όχι απαραιτήτως στην προέλευση των συστατικών/υλικών.

  Όπως κι εμείς λ.χ. όταν φτιάχνουμε ρώσσικη σαλάτα δεν εισάγουμε ρωσικά υλικά (πατάτες, αρακά, αγγουράκια, παντζάρια και μαγιονέζα) αλλά προτιμούμε τα ανωτέρας ποιότητας ελλήνικά που εισάγουμε απο Κίνα.

  Relax ρε Ελληνάρες,
  δεν προσπαθεί κανείς να σας πάρει κάτι που δεν έχετε, όπως λ.χ. την πατρίδα σας, εκείνη που πουλήσατε το 2009 για τριάντα Γαπ-αργύρια.

  Like

 12. Τωρα κατι αλλο.! το μοσχαραρι πινει γαλα (εξ αναγκης),! η αγελαδα ομως οχι το γρασιδι ειναι αρκετο.!!!
  Το βρεφος πινει γαλα (εξ αναγκης) οι ενηλικοι ομως γιατι.???

  Like

 13. Καλλιτερα να πουλας Ελληνικο γιαουρτι απο Γερμανικο γαλα, παρα να σου πουλανε οι Γερμανοι Γερμανικο γιαουρτι απο Ελληνικο γαλα. 😉

  Like

  1. Υπευθυνη δηλωση κανεις..

   οτι παντα ΗΣΟΥΝ ΠΟΛΗΜΕΝΟΣ…

   Ή ΜΕΡΙΚΩΣ…ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ???

   πατριωτττ…μου!!!!!!

   Like

 14. Ωραίες οί προτροπές καί οι πληροφορίες για αντικατάσταση τού ζωικού γάλακτος, καί χρήσιμες αρκεί πρίν να κατανοήσουμε ότι το θέμα είναι άλλο.

  Like

 15. αυτες οι εταιριες ΜΕΒΓΑΛ-ΔΕΛΤΑ εχουν σταματησει να παιρνουν γαλα απο ελληνες παραγωγους της Μακεδονιας οπως επαιρναν και αυτο γιατι δεν τους πληρωνουν και αυτο το ξερω απο πρωτο χερι -τους χρωστανε παρα πολλα λεφτα και δεν τους τα δινουν (αραγε κανουν το ιδιο και με τους γερμανους?) προτιματε γαλα απο μικρες μοναδες (κορφη-κατερινη ολυμπος-λαρισσα εβολ-βολος λυκας-σερρες κουκακη-κιλκις κλπ) επισης οι μεγαλες εταιριες χρησιμοποιουνε πολυ σκονη γαλα οπως και οι εταιριες που φτιαχνουν τυρια πχ κολιος(και αυτο το ξερω απο πρωτο χερι. Σας λενε 100 τις 100 ελληνικο γαλα(βαζουν λιγο) αλλα δεν σας λενε για τις σκονες που φερνουν απεξω……..γιατι το τυρι που φτιαχνω εγω δεν εχει καμοια σχεση στη γευση με τα δικα τους?(ποιος ξερει και τι αλλο βαζουν μεσα…..τωρα για το αν πρεπει ο ενηλικας να πινει γαλα η οχι αυτο ειναι καθαρα προσωπικο του θεμα(και αναψυκτικα δεν κανει να πινουμε αλλα υπαρχει καποιος απο σας που δεν τα καταναλωνει??????

  Like

 16. Ξεχνᾶτε ότι πρίν δύο μῆνες ἡ Δέλτα (δλδ. Νεστλέ…) ἀγόρασε τὴν πλειοψηφία μετοχῶν τῆς ΜΕΒΓΑΛ…;;…;;…;;;
  Πάει καὶ αὐτή…. Ὁ ἑπόμενος.

  Καθίστε, καθίστε… τραβᾶτε γιὰ κανένα μπανάκι… Ἀμέ…!
  Τὸ μόνο ποὺ σᾶς ἐνδιαφέρει εἶναι ποιὸς θὰ σᾶς δώσει πίσω τὸ… μισθουλάκι σας.
  Φᾶτε «μισθουλάκια» τώρα, μπόλικα….

  Like

 17. Και η αγελαδίτσα γράφει ότι είναι από γερμανικό γάλα. Τα γαλακτομικά του Σκλαβενίτη είναι από ελληνικό γάλα και σε πολύ καλή τιμή και γεύση.

  Like

 18. κατ’ α’ρχην το γαλα απο Γερμανια,Αυστρια κτλ. ειναι πολυ πιο φθηνο. Αλλα επειδη ολοι λετε να στυριξουμε τις μικρες εταιριες και καλα κανετε, μπορει καποιος να μου πει ποια γαλα/νια αγοραζει την μεγακυτερη ποσοτητα γαλακτος στην Ελλαδα ?

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s