Όταν οι ισλαμοφασιστες παρέα με την Χαμάς σφαζουν τα παιδιά της Συρίας, δεν έπαιζε ούτε πλάνο στα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Τωρα βλέπουμε πλάνα απο τους βομβαρδισμούς στην Γάζα με παιδιά νεκρά και μανάδες να θρηνουν. Φαίνεται η μπουργκα εμπνέει τους δυτικούς, παρα το οτι το Ισραήλ θεωρείται ο σύμμαχος.
Τα φράγκα απο τουρκια και Καταρ κάνουν εντέλει θαύματα. 18,000 παιδιά απο την Συρια έχουν σφαγιασθει σε τουρκικό έδαφος για εμπόριο οργάνων σύμφωνα με καταγγελια στον ΟΗΕ, αλλα ούτε δάκρυ. Πολύ κακά τα σημεία των καιρών.

7 σκέψεις σχετικά με το “Όταν οι ισλαμοφασιστες παρέα με την Χαμάς σφαζουν τα παιδιά της Συρίας, δεν έπαιζε ούτε πλάνο στα καθεστωτικά ΜΜΕ.”

 1. είμαι σίγουρος ότι αν μελετήσουν ποιοί βλέπουν ακόμα ειδήσεις από τα ΜΜΕξαπάτησης

  θα βρουν τι ηλικίες από 78 ετών μέχρι 100 ετών

  οι 77 ετών με λιγότερα εγκεφαλικά παρακολουθούν μόνο τα τούρκικα σείριαλ και το κάτι ψήνεται που διδάσκει πως να είσαι κακο αναθρεμμένος, ζηλιάρης, ψεύτης, υποκριτής

  Μου αρέσει!

 2. 18,000 παιδιά απο την Συρια έχουν σφαγιασθει σε τουρκικό έδαφος για εμπόριο οργάνων σύμφωνα με καταγγελια στον ΟΗΕ

  πολύ καλά κρυμμένες απάνθρωπες καταστάσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

  Μου αρέσει!

 3. «Όταν οι ισλαμοφασίστες παρέα με την Χαμάς…»
  Και με το Ισραήλ δυστυχώς. Μισθοφόροι του είναι οι ισλαμοφασίστες. Και παλιόφιλη κολλητή η Τουρκία, φιλίες που βασίζονται φυσικά σε τέτοιες θηριωδίες, τί άλλο? Κι αν τα μήντια δεν τις δείχνουνε, κι αν γουστάρουνε τη μπούργκα είναι γιατί πίσω απ’ τη μπούργκα κρύβονται κάποιοι πολύ πιο ισχυροί ακόμα κι απ’ τα φράγκα του Κατάρ.

  Μου αρέσει!

 4. Στρατηγικό χτύπημα κατα της αμερικανικής πολιτικής

  Οι Σύριοι έπιασαν του αμερικάνους συμβούλους της ΙΚΙΛ

  Όπως είχε αποκαλύψει η γαλλική «Le Figaro» (βλ.- http://deltio11.blogspot.gr/2013/10/cia-al-qaeda.html 30/10/13), οι επιχειρήσεις του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) αλλά και των άλλων ισλαμιστών μαχητών, (αλ Νούσρα- ΙΚΙΛ) στη Συρία, συντονίζονταν από ένα πολυεθνικό Command and Control Center που βρισκόταν στην Ιορδανία, και που λειτουργούσε 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

  Στο «στρατηγείο», συνεργάζονταν αξιωματικοί και κατάσκοποι από τις ΗΠΑ, τη Σαουδική Αραβία, το Ηνωμένο Βασίλειο , τη Γαλλία , την Ιταλία , το Κατάρ , και την Τουρκία καθώς και άνθρωποι της παράταξης Χαρίρι από το Λίβανο. Επικεφαλής ήταν ο εκπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας ,ο αδελφός του αρχηγού των υπηρεσιών πληροφοριών της Σαουδικής Αραβίας πρίγκιπας Μπαντάρ μπιν Σουλτάν, ο Σαλμάν μπιν Σουλτάν, αλλά το πραγματικό κουμάντο το έκανε ο αμερικανός αναπληρωτής του από την Cia, που είναι και ο «άρχων των πληροφοριών».
  Χάρη στον προηγμένο εξοπλισμό επικοινωνίας που είχε διατεθεί από τη CIA , οι ένοπλες ομάδες της αντιπολίτευσης στη Συρία μπορούσαν εύκολα και άμεσα να επικοινωνούν με τα κέντρα στις γειτονικές χώρες .

  Αυτές τις επικοινωνίες προσπαθούσαν να υποκλέψουν οι Ρώσοι για να εντοπίσουν τους τα «στρατηγεία» των οπλαρχηγών. Σε αυτές τις υποκλοπές οφείλεται η ενέδρα του συριακού στρατού στο χωριό Ρόδα , βόρεια της Λατάκειας, κατά την οποία σκοτώθηκε ο ιδρυτής του Ελεύθερου Συριακού Στρατού, συνταγματάρχης Riad al – Assad και πολλοί από τους διοικητές του FSA .

  Έτσι εκτελέστηκε και ο ανθρωποφάγος ισλαμιστής αντάρτης οπλαρχηγός Abu Sakkar, και ο Τσετσένος οπλαρχηγός του «Ισλαμικού Εμιράτου του Ιράκ και της Συρίας», Αμπού Ομάρ αλ Σισάνοφ.

  Κατά τον ίδιο τρόπο εντοπίστηκε η θέση του Command and Control Center (στρατηγείο) του «Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε»-ISIL, 25 χλμ ανατολικά από τη Ράκα ,(Al Raqqah), την θεωρούμενη ως πρωτεύσασα του Χαλιφάτου.
  Η αλ Ράκα στη βόρεια όχθη του ποταμού Ευφράτη, περίπου 160 χλμ. ανατολικά του Χαλεπίου, είχε καταληφθεί στις 6 Μαρτίου 2013 και εκεί οργάνωσε την 1η Ιουλίου η ΙΚΙΛ την «παρέλαση» στην οποία επέδειξε τους «Σκούντ» που είχαν καταληφθεί στο ΙΡΑΚ.

  Τη νύχτα της 4ης προς 5η Ιουλίου οι Ειδικές Δυνάμεις του Συριακού Στρατού, (SAA), βοηθούμενες και καθοδηγούμενες από τους Ρώσους πραγματοποίησαν επιχείρηση κατά του Command and Control Center του «Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε», που ήταν η έδρα των συνεδριάσεων με τους διοικητές του ΙΚΙΛ .

  Η έδρα του Κέντρου Διοίκησης, από όπου οι διοικητές επικοινωνούν με τα τμήματα των μαχητών μέσω δορυφόρων, και όπου συγκεντρώνονται τα χρήματα για τη μηνιαία μισθοδοσία των μαχητών ήταν πολύ καλά οχυρωμένη, για αντιμετώπιση «αναμενόμενης» επίθεσης.

  Πρώτα αεροσκάφη της συριακής αεροπορίας πραγματοποίησαν επιθέσεις κατά κύματα από χαμηλό ύψος, σπάζοντας επανειλημμένα το φράγμα του ήχου, προσβάλλοντας τις θέσεις των αντιαεροπορικών και των βαρέων πολυβόλων.
  Η αεροπορικές προσβολές ανάγκασαν τους τρομοκράτες να κλειστούν στα υπόγεια καταφύγια, και τότε υπό την κάλυψη της αεροπορίας προσγειώθηκαν κοντά στο αρχηγείο της ΙΚΙΛ τρία μεταγωγικά ελικόπτερα που μετέφεραν άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων Μονάδες της Συρίας.

  Από τις υποκλοπές των μηνυμάτων η μυστική υπηρεσία του Συριακού Στρατού (Mukhabarat) γνώριζε ότι θα γινόταν μια σημαντική συνάντηση των διοικητών της ΙΚΙΛ (ISIL-ISIS) σε υψηλό επίπεδο.
  Οι ειδικές μονάδες τoυ Συριακού Στρατού, της οποίες κάλυπταν πλευρικά άλλες δυνάμεις καταδρομέων επιτέθηκαν αστραπιαία και αιφνιδίασαν τους τρομοκράτες της ΙΚΙΛ με αποτέλεσμα:

  -Να εξοντωθεί ολόκληρη η φρουρά του αρχηγείου από 300 ένοπλους.
  -Να σκοτωθούν 4 περιφερειακοί διοικητές της ΙΚΙΛ συμπεριλαμβανομένου του διοικητή των μαχητών στο Ιράκ.
  -Να συλληφθούν αιχμάλωτοι διοικητές και ανώτατα στελέχη της ΙΚΙΛ.

  Οι απώλειες του συριακού στρατού ήταν μόνον ένας τραυματίας.

  Ο συριακός στρατός επέβαλε απόλυτη σιωπή για την ταυτότητα των συλληφθέντων.

  Χθες ο λιβανέζος «παρατηρητής» των εξελίξεων στη Συρία Μεχμέτ Γούβα, αποκάλυψε ότι μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκονται, «Αμερικανοί πράκτορες», «εκπρόσωποι του Μπαρζανί», και αξιωματικοί από «Αραβικό κράτος του Κόλπου». Ο Σύρος κυβερνητικός εκπρόσωπος που ρωτήθηκε δήλωσε: «Ουδέν σχόλιο».

  Φαίνεται λοιπόν ότι οι Αμερικανοί σπόνσορες οργάνωσαν σύσκεψη για επίλυση διαφορών και για συμφωνίες διαμοιρασμού των εδαφών του ΙΡΑΚ, (και του πετρελαίου) μεταξύ ΙΚΙΛ και Μπαρζανί, αλλά οι μεν Ρώσοι και οι Σύροι το έμαθαν, ενώ οι αμερικανοί δεν έμαθαν ότι επίκειται η επιχείρηση, και τους έπιασαν. (Στα πράσα).
  =============

  ΡΕ ΤΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ
  και κλααααμα …ο σωτηρακης και τα ντοπια Νατοικα πουλεν , του σαιτ

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s