Οι δυο Ελληνίδες που πολιτογραφήθηκαν Κύπριες

Cyprus-passport

 

 

 

Κατ’ εξαίρεση και για λόγους «δημοσίου συμφέροντος» δύο Ελληνίδες πολιτογραφούνται Κύπριες (χωρίς να χάσουν την ελληνική υπηκοότητα). Οι δύο γυναίκες δεν πληρούν τις πρόνοιες του νόμου για την απόκτηση κυπριακής υπηκοότητας αλλά η πολιτογράφησή τους κρίθηκε αναγκαία τόσο από το υπουργικό συμβούλιο όσο και

 

από την κυπριακή Βουλή.

Πρόκειται για την κυρία Αλεξάνδρα Τηλιγράδα Δαυίδ, σύζυγο γόνου της οικογένειας Λεβέντη και την αθλήτρια Άννα Ραμόνα Παπαϊωάννου.

Σύμφωνα με τον σχετικό κυπριακό νόμο, το Υπουργικό Συμβούλιο μπορεί σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις παροχής υψίστου επιπέδου υπηρεσιών προς την Κυπριακή Δημοκρατία να επιτρέψει για λόγους δημοσίου συμφέροντος όπως πολιτογραφηθεί τιμητικά αλλοδαπός. Αρκεί το υπουργείο Εσωτερικών να ενημερώσει εκ των προτέρων τη Βουλή. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με την ίδια πρόνοια είχε πολιτογραφηθεί στο παρελθόν και ο Γιώργος Νταλάρας.

Η κυρία Αλεξάντρα Δαυίδ που γεννήθηκε στην Ελλάδα είναι σύζυγος του Κύπριου Αναστάσιου Δαυίδ, ο οποίος είναι γόνος της κυπριακής επιχειρηματικής οικογένειας Λεβέντη-Δαυίδ. Σύμφωνα με την πρόταση: «Ο γενάρχης της οικογένειας Αναστάσιος Γ. Λεβέντης θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους ευεργέτες στην Κύπρο. Το 1966 διορίστηκε πρεσβευτής και μόνιμος αντιπρόσωπος της Κύπρου στην Unesco. Εκ της θέσεώς του αυτής μετά την τουρκική εισβολή κατέβαλε αξιοσημείωτες προσπάθειες για τη διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς των κατεχόμενων εδαφών. Μετά τον θάνατό του, ιδρύθηκε το 1979 το ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντης, το οποίο έχει ως στόχο την προαγωγή του ελληνικού και κυπριακού πολιτισμού».

Η νεαρή Άννα Ραμόνα Παπαϊωάννου που γεννήθηκε στην Αθήνα και διαμένει μόνιμα στην Κύπρο εδώ και έναν χρόνο, είναι αθλήτρια υψηλών επιδόσεων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου με επιστολή του παρακάλεσε όπως της παραχωρηθεί η κυπριακή υπηκοότητα για να ενταχθεί στην κυπριακή εθνική ομάδα στίβου.

Mάλιστα θετικός είναι και ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ο οποίος ενέταξε την αθλήτρια, που μετέχει σε Παγκύπριους Αγώνες από το 2011, στο Σχέδιο Υψηλής Επίδοσής του και παρουσιάζει πολύ καλές προοπτικές για μεγαλύτερες αθλητικές επιτυχίες.

24 thoughts on “Οι δυο Ελληνίδες που πολιτογραφήθηκαν Κύπριες”

  1. Ελπίζω ο Θεός να συγχωρήσει τον διαχρονικό,άξιο κι ιδανικό Τζιμάκο που “πιάστηκε στον ύπνο” και δεν “τοποθετήθηκε” επί της τιμητικής αναγνώρισης υψίστου επιπέδου προσφοράς ως ελάχιστου φόρου τιμής και επιβεβλημένης “πρεστιζάτης” αναβάθμισης του Εθνεγέρτη ΓιαουρτοΝερατζοΚερματοκαταξιωμένου Κορυφαίου Λα’ι’κού Τραγουδιστή.

   Like

 1. Εβραικο δακτυλο βρωμαει η υποθεση.Και οσον αφορα για την “αγαπη” των Δαυιδ στην Κυπρο ,καλυτερα ψαχτε τα πιο βαθεια αιτια και οχι την αγαπη για την Ελλαδα και την Ελληνικη Κυπρο

  Like

  1. 1. Αλεξάντρα Δαυίδ που γεννήθηκε στην Ελλάδα είναι σύζυγος του Κύπριου Αναστάσιου Δαυίδ, ο οποίος είναι γόνος της κυπριακής επιχειρηματικής οικογένειας Λεβέντη-Δαυίδ.
   ====

   ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ….οχι απλα εβραιοι, που δεν θα μας ενοχλουσε

   2 Άννα Ραμόνα Παπαϊωάννου.

   το ραμονα ειναι ισραηλινο
   ισως απο καποια σιωνιστικη οικογενεια να κραταει

   πχ Ramona Ausubel | Members of the Scribe – My Jewish …
   -www.myjewishlearning.com/.

   Ramona Luka – Jewish United Fund/Jewish Federation of …
   -www.juf.org/rjd/bio.aspx?id=419215
   =====

   τρα λα λα λα λα…δεν ειμαστε καλα στα μυαλα μας

   Like

   1. Το Ραμόνα είναι το θηλυκό του Ραμόν, ισπανική απόδοση του γερμανικού Ραϋμόνδος.

    Like

   2. Ramon
    Ramsey Ranch Rankin Ransom Rapaport Raphael Rappaport Rasdolsky Rashkin Rashti Raskin Rasmussen Rath Ratner Raton Ratusni Rava Ravachi Raveu Ravivo Ravouna Rawas Ray Raybin
    Raymond κτλ κτλ κτλ

    A Large Selection of Sephardic Jewish Surnames
    Posted: 4 Nov 2005 1:48AM GMT

    TIMH TOYS….kai kamari toys

    Like

  2. Οι εβραίοι έχουν αγοράσει μεγάλες εκτάσεις στά κατεχόμενα.
   Σέ περίπτωση πού η χαβούζα δέν αντέξει σέ πολλαπλές επιθέσεις
   έχουν πού νά αποσυρθούν.
   Αλίμονο στόν απλό εβραϊκό λαό πού οι σιωνιστές δέν διστάζουν νά τόν θυσιάσουν γιά νά πετύχουν τόν σκοπό τους.

   Like

 2. Το θέμα δεν είναι ότι δύο Ελληνίδες απέκτησαν και την κυπριακή ιθαγένεια, το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι το εθνοπροδοτικό καθεστώς της Λευκωσίας «πουλάει» ιθαγένεια σε αλλογενείς. Κινέζοι εγκαθίστανται στην Κύπρο για να αποκτήσουν πολλά παιδία και να αποφύγουν την πολιτική του ενός τέκνου του κινεζικού κράτους. Η μία είναι νύφη του Γεωργίου Δαυῒδ, προέδρου της 3Ε coca cola. O Aναστάσιος Λεβέντης υπήρξε ο ιδρυτής των εργοστασίων coca στη Νιγηρία και Ιρλανδία.Δεν είχε απογόνους και έτσι οι ανηψιοί του κληρονόμησαν τις επιχειρήσεις του.

  Like

 3. (μερικα για Δαυιδ)

  “H αποχώρηση 2012 της Coca Cola 3E από το ελληνικό Χρηματιστήριο τρομάζει
  Γιώργος Α. Δαυίδ που επί σειρά ετών δίνει το παρόν στις συνόδους της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ,
  μέλος των συμβουλίων του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ)
  ο Mr Coca-Cola, την ημέρα που έβαλε λουκέτο στην εταιρεία του Nutriart (Κατσέλης – Αλλατίνη) επειδή χρωστούσε, ορίστηκε από την τρόικα πρόεδρος της κρατικοποιημένης τράπεζας. Στη Εurobank οφείλει 5,7 εκατ. ευρώ
  To πρώτο deal της τρόικας στην Ελλάδα κρύβεται πίσω από την τοποθέτηση του επιχειρηματία Γιώργου Δαυίδ στη θέση του προέδρου της Εurobank. «Μπορεί ο Mr Coca-Cola να είναι σε λίγους μήνες ο νέος ιδιοκτήτης της Εurobank;», ρωτούν πίσω από τις κλειστές πόρτες τραπεζίτες και επιχειρηματίες από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι αναλαμβάνει το πηδάλιο της Εurobank, εξέλιξη που αιφνιδίασε την αγορά. Και όλες οι ενδείξεις συνηγορούν πως, ναι, ο κ. Δαυίδ δεν μπήκε καθόλου τυχαία επικεφαλής στην τράπεζα, αλλά με βάση ένα μελετημένο σχέδιο πουθα ξεδιπλωθεί τους επόμενους μήνες με στόχο τον ιδιοκτησιακό έλεγχο της πρώην τράπεζας του Σπύρου Λάτση.

  Ο Γιώργος Δαυίδ δεν είναι τυχαία περίπτωση. Σοβαρός και πάντα μετρημένος, ο 76χρονος businessman ανήκει στο πολύ κλειστό κλαμπ των βαθύπλουτων και πανίσχυρων προσώπων της ελληνικής κοινωνίας. Και για την ακρίβεια, όχι απολύτως της ελληνικής. Γεννημένος στην Πέτρα της Κύπρου, με βρετανική υπηκοότητα.
  φυγή των επιχειρήσεών του στο εξωτερικό”

  Like

  1. Μια συμπλήρωση… ένας εβραίος είναι πρώτα και μόνο ισραηλίτης-εβραίος. Το αν έχει και άλλες υπηκοότητες είναι επιχειρηματική και πολιτική επιδίωξη. Κατά τα λοιπά, πολύ σωστή και συγκεντρωμένη παρουσίαση του βίου του τύπου.

   Like

   1. Αν αναφέρεσαι στον Γεώργιο Δαυῒδ, ουδεμία εβραϊκή καταγωγή έχει, ανήκει όμως σε μια αφελληνισμένη
    επιχειρηματική ελίτ, που διακρίνεται για τον εθνομηδενισμό.Έχει βεβαίως στενές σχέσεις με τον σιωνιστικό παράγοντα. Η πιο απλή ο μεγαλύτερος υιός του Χάρης (Χαράλαμπος) συνεταιρίστηκε με τον Εβραίο Ιωσήφ Μοδιάνο για να ιδρύσουν αλυσίδα οβελιστηρίων Πιτα Παν.

    Like

 4. η κλικα των ιουδαιων συνεχιζει το εργο του αφελληνισμου και της αντικαταστασης του….
  Ποιοι ειναι αυτοι οι Δαβιδ;;

  “Ο Αναστάσης Δαυίδ της πολυεθνικής Coca-Cola HBC, ένας από τους πιο περιζήτητους γαμπρούς της χώρας, εγκαταλείπει στα 42 του χρόνια την εργένικη ζωή για χάρη της Αλεξάνδρας Τηλιγάδα, μιας χαμηλών τόνων και με αξιόλογες σπουδές κοπέλας, η οποία κέρδισε την καρδιά του.

  Η Αλεξάνδρα Τηλιγάδα είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής και έχει κάνει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό.Η Αλεξάνδρα κατάγεται από το Αίγιο και από μια μεσοαστική οικογένεια. Το 2009 κυκλοφόρησε από τις «Εκδόσεις Αλεξάνδρεια» σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Υποτρόφων του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη το βιβλίο «Παγκοσμιοποίηση και εθνική κουλτούρα», το οποίο φιλοξενεί κείμενα της ίδιας και ακόμα τεσσάρων ειδικών από τον χώρο της Αρχαιολογίας, της Ιστορίας και της Λογοτεχνικής Θεωρίας.(*)
  Τα τελευταία χρόνια εκείνη εργαζόταν στο Ιδρυμα Α. Γ. Λεβέντη, το οποίο και εκπροσωπούσε σε διάφορες εκδηλώσεις, διαλέξεις και συνέδρια. Για την ιστορία, το Ιδρυμα Λεβέντη διοικείται από τις οικογένειες Λεβέντη και Δαυίδ (είναι συγγενείς του μεγάλου Κύπριου επιχειρηματία και ευεργέτη Αναστάσιου Λεβέντη). Ετσι, σε μια εκδήλωση του Ιδρύματος πριν από ενάμιση χρόνο οι δυο νέοι γνωρίστηκαν και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος.
  Η πρόταση του γάμου έγινε το περασμένο καλοκαίρι, ενώ από τον Σεπτέμβριο ξεκίνησαν πυρετωδώς οι προετοιμασίες του.

  Ο Αναστάσης Δαυίδ είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Tufts και ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην Coca-Cola στις ΗΠΑ. Μέχρι σήμερα θεωρούνταν φανατικός εργένης.
  Το πάρτι του γάμου τους στον Αστέρα Βουλιαγμένης το ερχόμενο Σάββατο 7 Δεκεμβρίου αναμένεται να συγκεντρώσει την επιχειρηματική αφρόκρεμα από την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και από διάφορες χώρες.
  Ο Αναστάσης, γιος του Γιώργου και της Καίτης Δαυίδ, προέρχεται από μια πανίσχυρη οικογένεια, η οποία κατάγεται από την Κύπρο, και σήμερα διοικεί έναν επιχειρηματικό κολοσσό που έχει εξαπλωθεί σε 28 χώρες. Οι Δαυίδ είναι άνθρωποι ιδιαίτερα χαμηλού προφίλ, που ουδέποτε έχουν προκαλέσει με τον τρόπο ζωής τους.

  Η μεγάλη του αδυναμία είναι η θάλασσα και από τους αγαπημένους του προορισμούς η Κέρκυρα. Στο νησί των Φαιάκων η οικογένειά του διατηρεί ένα από τα ωραιότερα σπίτια της περιοχής (όπως και στις Σπέτσες), γι’ αυτό και το επισκέπτεται αρκετά τακτικά.
  Εποχή, τέλος, έχουν αφήσει μέχρι και σήμερα τα πάρτι που έδινε επί σειρά ετών μαζί με τον -επίσης εργένη τότε- Γιώργο Σαραντόπουλο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο ξενοδοχείο Intercontinental, συγκεντρώνοντας τη νεολαία της πόλης. Πηγή Εθνος “.

  υ.γ.
  Αμφιβαλει κανεις γαι τους διεθνiστες Ιουδαιους με ελληνοφωνα ονοματα;;

  *
  ” Παγκοσμιοποίηση και Εθνική Κουλτούρα
  Επιμέλεια

  Το φαινόμενο της Παγκοσμιοποίησης αποτελεί πηγή έντονου προβληματισμού για την ελληνική κοινωνία, καθώς φαίνεται να απειλεί αυτό που αναγνωρίζουμε ως «εθνική κουλτούρα». Η ενεργοποίηση οικονομικών και πολιτισμικών διεργασιών σε πλανητικό πλέον και όχι σε τοπικό / εθνικό επίπεδο υποσκάπτει – φαινομενικά έστω – την προσήλωση στο ιστορικό παρελθόν, την καλλιέργεια της εθνικής μνήμης, αλλά και την παγίωση, εμπέδωση και προβολή της εθνικής ταυτότητας. Ως αντιστάθμισμα στις εξελίξεις αυτές προτάσσεται στερεότυπα το παρελθόν, ως συλλογικό κτήμα και ιδεολογικό έρεισμα της ελληνικής κοινωνίας, και η εθνική μνήμη, ως συγκρουσιακός τόπος μεταξύ των «ιδιοκτητών» του παρελθόντος και των διεκδικητών του. Το ερώτημα όμως παραμένει: κινδυνεύει η εθνική κουλτούρα από την επικράτηση της Παγκοσμιοποίησης; Πώς αντιδρά μια κοινωνία όπως η ελληνική στο ενδεχόμενο να υποχωρήσουν τα εθνικά της χαρακτηριστικά και τι παρενέργειες έχει η αντίδρασή της αυτή;

  Στο βιβλίο Παγκοσμιοποίηση & Εθνική Κουλτούρα δημοσιεύονται κείμενα ειδικών από το χώρο της αρχαιολογίας, της ιστορίας και της λογοτεχνικής θεωρίας, με σκοπό την έναρξη ενός δημιουργικού διαλόγου γύρω από τη μορφή και το ρόλο της εθνικής κουλτούρας στη σημερινή Ελλάδα.
  Εκδόσεις Αλεξάνδρεια 2009″.

  Like

 5. εγώ θα πολιτικογραφηθώ Ρώσος

  μόλις φτιάξει ο Πούτιν την τράπεζα που θα εγγυάται τις καταθέσεις

  και φύγουν όλα τα κεφάλαια από την ΕΣ (Ευρωπαϊκή Συμμορία) και πάνε προς Ρωσία

  Τώρα φτιάχνει την επενδυτική τράπεζα των BRICS (Βραζηλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότιος Αφρική)

  τα υποκαταστήματα των τραπεζών στην Ελλάδα θα γίνουν coffee shops

  Like

 6. ….ιδρύθηκε το 1979 το ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντης, το οποίο έχει ως στόχο την προαγωγή του ελληνικού και κυπριακού πολιτισμού».

  Ὁ πολιτισμὸς εἶναι ἕνας,Ἑλληνικὸς,γιὰ νὰ ἐξηγούμεθα.

  Πῶς σᾶς πέρασε ἡ ἰδέα ὅτι μὲ ἐπίθετο Δαυίδ καὶ τῆς οἰκογενείας Λεβέντη θὰ εἶχε δυσκολίες;

  Ἄλλωστε καὶ….
  με την ίδια πρόνοια είχε πολιτογραφηθεί στο παρελθόν και ο Γιώργος Νταλάρας.

  Δὲν θἄλεγα μὲ τὴν ἴδια πρόνοια ἀλλὰ μᾶλλον λόγῳ γάμου;

  Like

 7. CDRSEE Center for Democracy and Reconciliation in Southeast Europe. Λειτουργεί από τον Μάιο του 2000, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Ανάμεσα στους βασικούς στόχους του Κέντρου είναι το ξαναγράψιμο των εκπαιδευτικών βιβλίων της ιστορίας των Βαλκανίων ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΈΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΧΏΡΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΊΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ.
  Οι χορηγοί του cdrsee
  [ Άρδην τ. 58 ]
  Χορηγοί του CDRSEE, όπως προκύπτουν από την ιστοσελίδα του Οργανισμού, είναι οι εξής:
  Coca Cola HBC. Πρόεδρος της Coca Cola 3Ε, στην Ελλάδα, είναι ο Γιώργος Δαυίδ(Σ.Α: Εβραίος), (*****************) πρώην μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του CDRSEE και εκπρόσωπος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην Ελλάδα.
  USAID (Τhe United States Agency for International Development- Υπηρεσία των Η.Π.Α. για τη Διεθνή Ανάπτυξη.αρκετά από τα μέλη της είναι πράκτορες της CIA και του FBI. Πρόεδρος της USAID είναι ο Andrew Natsios, ανιψιός του Νίκολας Νάτσιος, ενός από τα «θρυλικά» στελέχη της CIA. Η USAID, σε συνεργασία με το «Εθνικό Ίδρυμα για τη Δημοκρατία», έχει συγκεντρώσει σημαντικά χρηματικά ποσά σε μια προσπάθεια να αποσταθεροποιήσουν την Κούβα.Η USAID και ο Νάτσιος χρηματοδοτούσαν ελληνικές οργανώσεις και ιδρύματα που «προωθούσαν» την αποδοχή του Σχεδίου Ανάν. Επί πλέον, συμμετείχαν στη συνάντηση των δωρητών στις Βρυξέλλες, λίγο πριν το δημοψήφισμα. Είχαν ανακοινώσει τότε πως οι Η.Π.Α. , που αντιστοιχούσαν στο 40% του ποσού που υπολογιζόταν ότι θα χρειαζόταν για την εφαρμογή του σχεδίου Ανάν, εκ των οποίων τα 100 εκατ. θα δίδονταν αμέσως και τα υπόλοιπα σταδιακά.Όσον αφορά στο ρόλο της συγκεκριμένης υπηρεσίας στο Ιράκ, αρκεί να αναφέρουμε ότι οι «ιδιωτικές εταιρείες πολέμου», που δραστηριοποιούνται στην περιοχή προσφέροντας στρατιωτικές κ.ά. υπηρεσίες, επισήμως υπογράφουν συμβόλαια ή με το υπουργείο Άμυνας της Αμερικής ή με το υπουργείο Εξωτερικών ή με την USAID.]
  h–p://antipliroforisi.blogspot.gr/2010/11/cdrsee.html

  υγ

  Εξαλλο όμως κάνει τον μεγάλο επιχειρηματία και η δραστηριότητα ενός μακρινότερου μέλους της οικογένειάς του, τον κ. Αλκη Δαυίδ (*************), ο οποίος είναι γιος του κ. Ανδρέα Δαυίδ και ο οποίος εσχάτως πραγματοποιεί καριέρα ηθοποιού. Ο 40χρονος Αλκης, μεγαλομέτοχος της εταιρείας μοντέλων «Independent Models»
  Αλκης Δαυιδ είναι ένας από τους κληρονόμους της τεράστιας περιουσίας των οικογενειών Λεβέντη και Δαυιδ (μέρος της οποίας απορρέει από της επιχειρήσεις εμφιάλωσης και διάθεσης των προϊόντων της Coca Cola σε δεκάδες χώρες). Ομως για τον γεννημένο στην Αφρική το 1968, ο πλούτος δεν είναι αυτοσκοπός αλλά εργαλείο για να προκαλεί τους άλλους και να περνάει καλά, με όποιο τρόπο εκείνος νομίζει. Η ζωή του είναι μια αλληλουχία από επιλογές και περιστατικά, τα οποία συνθέτουν μια ακραία προσωπικότητα.Επέστρεψε στην Βρετανία όπου υπηρέτησε εκεί στον στρατό και σπούδασε στην Ελβετία.Αργότερα ο Δαυιδ ίδρυσε πρακτορείο μοντέλων .Οι τρέλες του δεν σταματούν εκεί. Στην γέννηση του τρίτου κατά σειρά παιδιού του, πριν από ένα χρόνο, ήπιε τον πλακούντα. (***************)(ΤΗΡΕΙ ΤΑ ΕΘΥΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ).ο Αλκης Δαυιδ, ο δισεκατομμυριούχος κυπριακής καταγωγής (ο οποίος καταλαμβάνει την 62η θέση των πλουσιότερων Βρετανών στην φετινή λίστα των Κυριακάτικων Times με 1,7 δισ. ευρώ) έχει αυτό το ταλέντο. Εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο, έχοντας οικοδομήσει την φήμη ενός τύπου που δεν έχει ιερό και όσιο.

  Like

 8. Ταλμουδ . «Κατηραμένος ας είναι εκείνος, όστις την του Ελληνος Σοφίαν διδάσκει τοις υιοίς αυτού»
  Εβραικος Μυστικισμος-Αποκαλυψις. «Ενα από τα επτά κεφάλια του θηρίου είναι η Ελλάς»

  Like

 9. Δαυιδ ειναι..

  γονος…εκλεκτης ρατσας ειναι..

  αθλητρια ..ειναι…

  κοντα θελει να ειναι…

  γνωστη πλεον την κανατε την μεχρι χθες αγνωστη..

  ε….τι απεμεινε?

  να πολιτευθει και σιγουρα θα βγει!

  Για να σωσει την Κυπρο απο την αγαπη της ..βεβαιως!

  Κουμπαροι….εισαστε εντελως χανοι!

  και μου το παιζατε χρονια..

  εξυπνοι…πατριωτες …

  Like

  1. Παρατα τις ατακες,σεβασου την δουλεια που κανανε οι αλλοι σχολιαστες,και δουλεψε λιγο και εσυ δινοντας στοιχεια στα σχολια που γραφεις.Το να πεταμε ατακες αποκαλωντας τους αλλους “χανους” απλα φωτογραφιζει ενα τεμπελη που του κουβαλανε αλλοι το φαγητο και αυτος αντι να πει ενα ευχαριστω ,αφου καλοφαει μετα πεταει τις φλουδες στα μουτρα τους.
   υγ
   με αναγκασες να σου μιλησω ετσι.

   Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s