Πρώην υπουργός των ΗΠΑ καλεί τον Πούτιν να εισβάλλει στην Α. Ουκρανία! «Κάνε αυτό που έκανες στην Γεωργία»!

Paul_Craig_Roberts-interview-goldbroker(1)Μια Αμερικανική Καταγγελία Κατά της Ουάσιγκτων Για τα Εγκλήματα στην Ανατολική Ουκρανία.

Η στρατιωτική εκστρατεία του Κιέβου κατά των ρωσικών πληθυσμών της Νοτιοανατολικής Ουκρανίας, με απροκάλυπτα χαρακτηριστικά εθνοκάθαρσης και καμένης γης, προκαλεί και μερίδας φωτισμένων Αμερικανών την αγανάκτηση, ίσως δριμύτερη έκφραση της οποίας αποτελεί το κατωτέρω άρθρο πρώην υπουργού της κυβέρνησης…Ρέιγκαν και αρχισυντάκτη/ σχολιαστή της ακραίας συντηρητικής Γουώλ Στρήτ Τζέρναλ: του καθηγητή της Οικονομίας, συγγραφέα και δημοσιολόγου δρα Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς.

Μετάφραση Μιχαήλ Στυλιανού 8-7-14

«Τα Εγκλήματα Πολέμου της Ουάσιγκτων Απλώνονται από την Αφρική και την Μέση Ανατολή στην Ουκρανία.

Του δρα Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς

Θα μπορούσε κανείς να σκεφθεί πως η αποστροφή της «διεθνούς κοινότητος» κατά της ακόλαστης σφαγής πολιτών σε οκτώ χώρες από την Ουάσιγκτων θα είχε επισύρει την έκδοση ενταλμάτων συλλήψεως από το Διεθνές Δικαστήριο Εγκλημάτων Πολέμου σε βάρος των προέδρων Κλίντον, Μπους και Ομπάμα και πολλών αξιωματούχων των καθεστώτων τους. Αλλά το ομιλητικό τμήμα της «διεθνούς κοινότητας» -η Δύση- έχει πια εθισθεί στα εγκλήματα της Ουάσιγκτων κατά της ανθρωπότητας και δεν μπαίνει στον κόπο να διαμαρτυρηθεί. Πράγματι πολλές από αυτές τις κυβερνήσεις είναι συνένοχες στα εγκλήματα και θα μπορούσε κάλλιστα να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης και γι’ αυτές.

Μόνη εξαίρεση είναι η Ρωσία. Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας εξέδωσε μια Λευκή Βίβλο των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των κανόνων Δικαίου στην Ουκρανία. Οι προπαγανδόπληκτοι Αμερικανοί πιστεύουν ότι όλες οι παραβιάσεις στην Ουκρανία διαπράχθηκαν από Ρώσους. Η Λευκή Βίβλος τεκμηριώνει προσεκτικά και σωστά τις παραβιάσεις που σημειώθηκαν στην Ουκρανία από τον Δεκέμβριο 2013 έως τα τέλη Μαρτίου 2014. Η Λευκή Βίβλος είναι διαθέσιμη, αλλά δεν θα ακούσετε τίποτα από τα εκπορνευόμενα ΜΜΕ και είναι απίθανο να έχει μεγάλη δημοσιότητα στην Ευρώπη. Τα γεγονότα βρίσκονται σε τέτοια σύγκρουση με τη θέση της Δύσης ώστε η Λευκή Βίβλος να είναι γι’ αυτήν πηγή πολύ μεγάλης αμηχανίας.

Η σφαγή Ουκρανών με διαταγές της Ουάσιγκτων από την κυβέρνηση ανδρεικέλων της Ουάσιγκτων στο Κίεβο έχει σημαντικά επιδεινωθεί τους τελευταίους τρεις μήνες, δημιουργώντας περισσότερους από 100.000 πρόσφυγες που προστρέχουν στη Ρωσία για προστασία από βομβαρδισμούς από αεροπλάνα, πυροβολικό και τάνκς, εναντίον κατοικιών αμάχων.

Κάθε προσπάθεια της Ρωσίας να φέρει την Ουάσιγκτων, την Ε.Ε. και το Κίεβο σε διαπραγματεύσεις για μια ειρηνική λύση απέτυχε.

Η Ουάσιγκτων δεν ενδιαφέρεται για διευθέτηση. Αναστατωμένη από την εξάρτηση των υποτακτικών της στο ΝΑΤΟ από την ρωσική προμήθεια ενέργειας και τις αυξανόμενες οικονομικές σχέσεις Ρωσίας και Ευρώπης, η Ουάσιγκτων επιδίδεται, μέσω των εντολοδόχων της στο Κίεβο, στη σφαγή πολιτών του ανατολικού και νοτίου τμημάτων της σημερινής Ουκρανίας, που άλλοτε αποτελούσαν τμήμα της Ρωσίας.

Η Ουάσιγκτων διακήρυξε ότι αυτοί οι πολίτες είναι «τρομοκράτες» και προσπαθεί να αναγκάσει τη Ρωσία να επέμβει στρατιωτικά για να τους προστατέψει. Η προστατευτική επέμβαση της Ρωσίας θα καταγγελλόταν τότε από την Ουάσιγκτων ως «εισβολή» και «προσάρτηση». Η Ουάσιγκτων θα χρησιμοποιούσε αυτή την προπαγάνδα, που θα ωρύετο από τα δυτικά ΜΜΕ, για να πιέσει την Ευρώπη να υποστηρίξει τις κυρώσεις της Ουάσιγκτων κατά της Ρωσίας. Οι κυρώσεις θα πετύχαιναν να καταστρέψουν τις υπάρχουσες οικονομικές σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Ευρώπης.

Η Ουάσιγκτων δεν σημείωσε επιτυχία με την επιβολή κυρώσεων, επειδή, παρά την προθυμία των βασσάλων της, όπως η Μέρκελ, τα επιχειρηματικά συμφέροντα στη Γερμανία, την Γαλλία και την Ιταλία είναι εναντίον των κυρώσεων. Η Ουάσιγκτων ελπίζει πως αναγκάζοντας την Ρωσία να επέμβει, η Ουάσιγκτων θα μπορέσει να την δαιμονοποιήσει αρκετά και να φιμώσει τα ευρωπαϊκά επιχειρηματικά συμφέροντα με την προπαγάνδα.

Για να εξουδετερώσει το παιχνίδι της Ουάσιγκτων, ο Πούτιν ζήτησε από την ρωσική Βουλή να άρει την εξουσιοδότησή της αποστολής στρατευμάτων στην Ουκρανία. Σε αντίθεση με τους Αμερικανούς προέδρους Κλίντον, Μπους και Ομπάμα, ο Πούτιν δεν διεκδικεί το εξουσιαστικό δικαίωμα να χρησιμοποιεί στρατιωτικές δυνάμεις χωρίς την εξουσιοδότηση της νομοθετικής εξουσίας.

Η απάντηση της Ουάσιγκτων στην διαλλακτικότητα του Πούτιν είναι να αυξήσει την σφαγή των αμάχων πολιτών, ενώ παράλληλα να διαψεύδει ότι συμβαίνει τέτοια σφαγή. Η Ουάσιγκτων είναι αποφασισμένη να αρνείται την ύπαρξη της σφαγής για την οποία ευθύνεται, μολονότι όλοι γνωρίζουν ότι το Κίεβο δεν θα τολμούσε να τα βάλει με τη Μόσχα χωρίς την στήριξη της Ουάσιγκτων.

Ο Πούτιν υπολογίζει ότι τα ευρωπαϊκά οικονομικά συμφέροντα θα επιβληθούν στα σκυλάκια του καναπέ της Ουάσιγκτων. (Σημ. μετ. Εννοεί τους Ευρωπαίους πολιτικούς). Αυτός είναι ένας φέρελπις και αισιόδοξος υπολογισμός, αλλά η Ουάσιγκτων δουλεύει ήδη για να υπονομεύσει την αντίσταση των ευρωπαϊκών επιχειρηματικών συμφερόντων. Χρησιμοποιώντας μαγειρευμένες κατηγορίες, η Ουάσιγκτων έκλεψε 9 δισεκατομμύρια δολάρια από την μεγαλύτερη τράπεζα της Γαλλίας επειδή είχε δοσοληψίες με χώρες που δεν εγκρίνει η Ουάσιγκτων ( Σημ. Την Κούβα και το Σουδάν).

Αυτό ήταν η προειδοποίηση της Ουάσιγκτων στις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις να συμμορφωθούν με τις κυρώσεις της. Η Ουάσιγκτων είπε μάλιστα στη Γαλλία ότι το πρόστιμο θα μπορούσε να μειωθεί ή και να ακυρωθεί αν η Γαλλία έσπαγε το συμβόλαιό της με τη Ρωσία για την τη προμήθεια των δυο ελικοπτεροφόρων πολεμικών. Ετοιμάζονται και άλλες τέτοιες ενέργειες κατά των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων, με σκοπό να τις εκφοβίσουν ώστε να πάψουν να αντιτίθενται στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Η αλαζονεία της Ουάσιγκτων ότι μπορεί να αποφασίζει με ποιόν μια γαλλική τράπεζα μπορεί να συναλλάσσεται είναι εκπληκτική. Περισσότερο εκπληκτικό όμως είναι ότι η Γαλλία και η τράπεζα αποδέχονται τέτοιαν αλαζονεία και καταπάτηση της γαλλικής κυριαρχίας. Η γαλλική αποδοχή της ηγεμονίας της Ουάσιγκτων δείχνει ότι ένας κίνδυνος του υπολογισμού του Πούτιν είναι πως ποντάρει στο ότι τα συμφέροντα των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων θα υπερισχύσουν του στρατηγικού συμφέροντος της Ουάσιγκτων.

Ο άλλος κίνδυνος στους υπολογισμούς του Πούτιν είναι ότι υποχωρώντας και ανεχόμενος την σφαγή των αμάχων από την Ουάσιγκτων καθίσταται συνένοχος των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητος που η Ουάσιγκτων διαπράττει. ΄Οσο περισσότερο συνεχίζεται η σφαγή τόσο περισσότερο συνένοχη γίνεται η ρωσική κυβέρνηση. Επιπλέον η πάροδος του χρόνου επιτρέπει στο Κίεβο να ενισχύει τις δυνάμεις του και στο ΝΑΤΟ να εφοδιάζει αυτές τις δυνάμεις με θανατικώτερα όπλα. Μια ρωσική επέμβαση, πολύ προηγουμένως θα είχε μιαν εύκολη επιτυχία, γίνεται πιο απαιτητική και χρονοβόρα όσο αυξάνουν οι δυνάμεις του Κιέβου.

Η μαριονέτα της Ουάσιγκτων στο Κίεβο κατέστησε σαφές πως δεν πρόκειται να συμβιβασθεί με οποιαδήποτε συμφέροντα της Μόσχας ή με οποιαδήποτε αντίθεση των ουκρανικών επαρχιών στις ακραίες αντιρωσικές πολιτικές της κυβέρνησης ανδραπόδων της Ουάσιγκτων. Και καθώς η Ουάσιγκτων δεν παραδέχεται καμιάν ευθύνη για την κατάσταση, μέχρι πότε μπορεί ο Πούτιν να περιμένει την Μέρκελ ή τον Ολάντ να διαχωρίσουν τη θέση τους από της Ουάσιγκτων;

Η άλλη οδός για τον Πούτιν είναι να έρθει σε βοήθεια των Ουκρανών που υφίστανται την επίθεση. Ο Πούτιν θα μπορούσε να αποδεχθεί το αίτημα των επαναστατημένων επαρχιών να επανενωθούν με την Ρωσία, όπως έγινε με την Κριμαία, να διακηρύξει ότι το ανδρείκελο της Ουάσιγκτων, ο Ποροσένκο, είναι εγκληματίας πολέμου και να εκδώσει ένταλμα συλλήψεώς του και να στείλει τα ρωσικά στρατεύματα να αναμετρηθούν με τον στρατό του Κιέβου.

Εκτός της Δύσης αυτό θα καθιερώσει τον Πούτιν ως υπερασπιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Εντός της Δύσης θα ξεκαθαρίσει στους Ευρωπαίους υποτελείς της Ουάσιγκτων ότι οι συνέπειες της ευθυγράμμισής τους με την Ουάσιγκτων θα είναι να συρθούν σε ένα πόλεμο με τη Ρωσία και, πιθανώτατα, επίσης με την Κίνα. Και οι Ευρωπαίοι δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από αυτούς τους πολέμους.

Το γρηγορότερο ο Πούτιν πρέπει να αντιληφθεί πως η λογικότητά του δεν βρίσκει ανταπόκριση στην Ουάσιγκτων. Η Ουάσιγκτων εκμεταλλεύεται την διαλλακτικότητα του Πούτιν για να σπρώχνει αγριότερα τη Ρωσία

Ο Πούτιν έκανε ότι μπορούσε για να αποφύγει τη σύγκρουση. Τώρα επιβάλλεται να κάνει το σωστό, όπως έκανε στη Γεωργία και στη Κριμαία.»

Υποσημείωση μεταφραστή:

 

Πρέπει να επισημανθεί στον αναγνώστη η εσκεμμένη συστηματική και επίμονη επανάληψη του προσδιορισμού της «Ουάσιγκτων» ως στόχου της καταγγελίας και της ηθικής καταδίκης από τον αρθρογράφο, σε διάκριση και αντιδιαστολή από τις Ηνωμένες Πολιτείες ή την Αμερική. Με αυτή τη διάκριση ο δρ. Ρόμπερτς εκφράζει τη θέση πολλών Αμερικανών πατριωτών – διανοουμένων αλλά και πρώην υψηλών δημοσίων λειτουργών (και στρατιωτικών και των υπηρεσιών ασφαλείας)- ότι «η Ουάσιγκτων» από ετών εκφράζει την καταδολίευση του αμερικανικού συντάγματος, την «απαγωγή» του πολιτεύματος και υφαρπαγή της εξουσίας από θηριώδη και ανεξέλεγκτα πλέον ιδιοτελή συμφέροντα -οικονομικά και άλλα- τα οποία όχι απλώς αδιαφορούν για τα πραγματικά συμφέροντα του αμερικανικού έθνους, αλλά το οδηγούν στην απώλεια, σε εσωτερική κοινωνική έκρηξη ή και σε πυρηνικό ολοκαύτωμα.

25 σκέψεις σχετικά με το “Πρώην υπουργός των ΗΠΑ καλεί τον Πούτιν να εισβάλλει στην Α. Ουκρανία! «Κάνε αυτό που έκανες στην Γεωργία»!”

 1. τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει….
  παντου το κουμαντο το κανουν αυτοι που εχουν το χρημα κ τη σχιζοφρενεια.
  παντως μπραβο του του καθηγητη αν κ πολυ αμφιβαλλω αν ο μεσος Αμερικανος πολιτης καταλαβαινει τι λεει ο «ποιητης»

  Μου αρέσει!

  1. Φίλε …Ακόμα και στην Αγγλία μέλη της βασιλικής οικογένειας ήταν υπέρ του Χίτλερ!(οχι βέβαια ότι ο Πούτιν είναι νέος Χίτλερ,κάθε άλλο!)…Αλλά τα παιχνίδια που παίζονται είναι εξωφρενικά!….Λες να μη το ξέρει αυτό ο φίλτατος Βλαδίμηρος;…Απλά κάτι περιμένει για ΡΟΥΑ ΜΑΤ!

   Μου αρέσει!

   1. Τι τους κόφτει τους Ρώσσους ενδεχόμενη τούρκικη εισβολή στα νησιά μας; Μήπως αλλάζει (ή και καταργείται) ο διάδρομος διεθνών υδάτων στο Αιγαίο, άρα τους καίει και τους τσουρουφλίζει; 😉

    Μου αρέσει!

   2. Για να γίνω κατανοητός σε όλους σας,η δήλωση αυτή του πρώην Αμ/κανου υπουργού,μου θυμίζει την δήλωση πρώην αμερικανίδας ΥΠΕΞ πτος τον μακαρίτη Σσντάμ Χουσεϊν:-«Βάρα και μαζί σου είμαστε»….Το έκανε και μετά τον λιάνισαν!

    Μου αρέσει!

 2. Ο Πούτιν θα μπορούσε να αποδεχθεί το αίτημα των επαναστατημένων επαρχιών να επανενωθούν με την Ρωσία, όπως έγινε με την Κριμαία, να διακηρύξει ότι το ανδρείκελο της Ουάσιγκτων, ο Ποροσένκο, είναι εγκληματίας πολέμου και να εκδώσει ένταλμα συλλήψεώς του και να στείλει τα ρωσικά στρατεύματα να αναμετρηθούν με τον στρατό του Κιέβου.

  Μου αρέσει!

 3. ΞΕΡΟΧΥΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ:

  Arseniy Yatsenyuk (JEWISH UKRANIAN)
  From Wikipedia, the free encyclopedia

  Arseniy Petrovych Yatsenyuk was born on May 22, 1974 in Chernivtsi, Ukraine (then part of the Soviet Union).

  He was born to in a family of ethnic J e w i s h – U k r a i n i a n

  [7] [8][9][10]professors of the Chernivtsi University. His father, historian Peter Ivanovich Yatsenuk, was a professor at the Faculty of History at Chernivtsi National University while his mother, Maria Grigoriievna Yatsenyuk (nee Bakai), had been a teacher at the French Department of Foreign Languages within the same instititution.[11] Yatsenyuk is partly of Romanian ancestry, with one of his grandparents being an ethnic Romanian from the region around Chernivtsi and citizen of Greater Romania; besides Ukrainian, Russian, and English, He also has some knowledge of Romanian.[12] After Yatsenyuk began studying at the Chernivtsi University in 1992, Yatsenyuk set up a student law firm.[13] Yatsenyuk graduated from the university in 1996, and later attended the Chernivtsi Trade-Economics Institute of the “Kyiv National Trade-Economics Institute” in 2001.[14] In addition to holding a law degree and a master’s degree in accounting and auditing, Yatsenyuk also earned a Ph.D. in economics from the Ukrainian Academy of Banking of the National Bank of Ukraine.[15]

  From December 1992 to September 1997 he was the president of “Yurek Ltd.” law firm, based in Chernivtsi.[14] From January 1998 until September 2001, Yatsenyuk worked in the Aval bank, based in Kiev.[14]

  25.2.14
  Η ΓΙΟΥΛΙΑ (ΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑ) ΚΑΙ ΚΑΤΙ “ΜΙΚΡΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ”…

  1200px-Meeting_Clinton
  ΔΕΙΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, “ΔΟΞΗΣ & ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ”, ΤΗΣ ‘ΚΟΤΣΙΔΑΤΗΣ’ ΓΙΟΥΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΧΙΛΑΡΥ! ΔΕΙΤΕ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ
  ΚΑΙ “ΧΗΜΕΙΑ”…

  Μά κάτι «περίεργα» πράγματα που συμβαίνουν, «ώρες-ώρες»! Εντελώς «περίεργα», μά την αλήθεια! (Μιά αλήθεια, που κακοποιείται βάναυσα, απο τα ‘διατεταγμένα’ στην συντριπτική τους πλειονότητα διεθνή ΜΜαποβλακώσεως και πάντοτε παραπληροφορήσεως ή …συσκοτίσεως!)
  Της Ουκρανίας λοιπόν το ‘ανάγνωσμα’.
  Και ξαφνικά που λέτε, έβγαλαν απο την ναφθαλίνη της φυλακής, όπου ευρίσκετο για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, καταδικασμένη νομιμότατα για «ζαβολιές» με τον δημόσιο ‘κορβανά’ της χώρας της, την Γιούλια Τιμοσένκο. Η κυρία λοιπόν πρώην πρωθυπουργός, ήλθε η ώρα, να … «ξαναζεσταθεί», σαν φαγητό που υπήρχε «ξεχασμένο» μέσα στο ψυγείο! Αίφνης την «θυμήθηκε» η κυρία Άνγκελα Κάσνερ-Καζμίερτσακ(«τάχα» Μέρκελ) και την ζήτησε στο τηλέφωνο να μιλήσουν!

  EPP_Summit_March_2011_(67)
  ΝΑ ΚΑΙ Η “ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ” Η ΑΝΓΚΕΛΑ, ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗΣ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ “ΑΓΑΠΗΣ”,
  ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΙΑ! ΔΕΙΤΕ “ΧΑΔΙΑ” ΚΑΙ “ΤΡΥΦΕΡΑ” ΒΛΕΜΜΑΤΑ! ΤΗΝ “ΑΓΑΠΟΥΝΕ ΠΟΛΥ”, ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΙΑ, ΔΕΝ
  ΝΟΜΙΖΕΤΕ;

  Μάλιστα τα ειδησιογραφικά πρακτορεία, μας ενημέρωσαν πώς θα ήθελε λίαν συντόμως και να την δεί, απο κοντά! Τί «ξεχειλισμένο» ξαφνικό ενδιαφέρον είναι αυτό, ρε παιδιά! Τόσο καιρό που ήταν η γυναίκα μέσα στην φυλακή καταδικασμένη, που είσασταν όλοι εσείς, που τώρα το στόμα σας «στάζει μέλι» για την Γιούλια; Τόσο καιρό που είχε σοβαρότατα(;) προβλήματα υγείας, στα ‘σίδερα’ κλεισμένη, γιατί δεν εκφράζατε διαμαρτυρίες και εκκλήσεις, υπέρ της;

  Οι φυλλάδες σας δεν ήταν, που «παλλακίδα» την ανέβαζαν και «παλλακίδα» την κατέβαζαν, εκείνου του πρώην προέδρου της Ουκρανίας, του ατυχούς Γιουσένκο, που παρά λίγο να τον δηλητηριάσουν, όταν το πρόσωπό του ανεκάλυψε μία ημέρα στον καθρέφτη, ότι άρχιζε να… πρασινίζει; (Και όταν οι Ουκρανοί ιατροί σήκωσαν τα χέρια, έτρεξε στην Βιέννη και «βρήκαν» το δηλητήριο, που του είχαν «ρίξει»…) Τα ξεχάσατε κύριοι στην Δύση, όλα αυτά;

  ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΚΑΤΑΒΕΒΛΗΜΕΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΚΑΠΟΤΕ “ΦΡΕΣΚΑΔΑ” ΤΗΣ, ΜΙΛΑ
  ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ, ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΚΑΘΗΜΕΝΗ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ
  ΑΜΑΞΙΔΙΟ…
  Τί «αγάπη» είναι αυτή για την «χαριτωμένη» Γιούλια; Σας αρέσουν μήπως, τα… κοτσιδάκια της, μία παγκόσμια πρωτοτυπία για πολιτικό και πρωθυπουργό χώρας; Πώς γίνεται και σας «τραβά πλέον ως μαγνήτης»; Βρέ αδελφέ, «περίεργα» πράγματα…
  (Όπως πολύ-πολύ “περίεργες” είναι οι πληροφορίες που φθάνουν απο το Κίεβο, για την παρουσία μέσα στους πάνοπλους διαδηλωτές, ενός πρώην αξιωματικού του… ισραηλινού στρατού, που “συντόνιζε” κάποιες κινήσεις! Όσο περνά ο καιρός, θα μαθαίνουμε και για άλλες “παρουσίες” στα έκτροπα!)
  Όπως κάναμε μία σύντομη αναζήτηση για το κορίτσι αυτό, την «κοτσιδάτη» Γιούλια, νά που βρήκαμε κάτι «λεπτομέρειες»… Βεβαίως, μπορεί κάλλιστα να είναι και «σύμπτωση», έτσι δεν είναι; Να μήν είμαστε και «βιαστικοί» στα συμπεράσματα…
  Λοιπόν που λέτε, ο μπαμπάς της, που εγκατέλειψε την γυναίκα του Λουντμίλλα Τελέχινα Νελέποβα και την τριετή Γιούλια, μόλις το 1963, ονομαζόταν Βολοντιμίρ Αμπράμοβιτς(…) Χριχιάν, ενώ ο πεθερός του, λεγόταν Αβραάμ(!) Καπίτελμαν(!) Κελμάνοβιτς. Ο κύριος Καπίτελμαν όπως καταγράφεται στα αρχεία της δυτικής Ουκρανίας, εργαζόταν το 1940 ως διευθυντής, σε δημόσιο εβραϊκό σχολείο, στην πόλη Σνιατίν…
  Καλό πράγμα η μάθηση και οι λεπτομέρειες. Τα όποια συμπεράσματα δικά σας…

  «Ιωάννης Καποδίστριας»

  -http://ethniki-eteria.blogspot.gr/2014/02/blog-post_25.html

  Μου αρέσει!

 4. Μα στο ίδιο προσπαθούν να τον εξωθήσουν μέσω των ναζί και τα ερπετά της Ουασιγκτών που έχουν σχεδιάσει θερμοπυρηνικό πόλεμο.
  Ας βγάλει το δολλάριο από τις συναλλαγές στο πετρέλαιο και θα πάρουν την απάντηση τους,

  Μου αρέσει!

 5. Θα το κανει το ημα…αμερικανε..

  μην ανησυχεις…

  δεν σας φοβαται και θα το…ματαποδειξει!

  Απλα δεν ειναι ετοιμη η κοινη γνωμη…

  γιατι εσεις την εξουσιαζετι..

  και τον προκαλειτε…να εκτεθει…

  και να την βγειτε απο πανω..

  αλλα..

  θπαρχει ενα αλλα…

  περιμενει εσας ..να αυτοπαγιδευτειτε…

  και..οπως φαινεται…δεν εχετε ορια….οπου να ειναι..

  θα ξεπερασετε εσει την γραμμη…!

  Μου αρέσει!

 6. Ύβρεις κατά Χρυσής Αυγής στα σκοπιανά ΜΜΕ: Οι ευρωβουλευτές μας ακυρώνουν την ενταξιακή πορεία του ψευδοκρατιδίου

  Ο Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος θα εκπροσωπεί την Ελλάδα και τον Λαϊκό Σύνδεσμο στην αρμόδια Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου – Εμπόδιο στα ανθελληνικά σχέδια των σκοπιανών, που ξεχνούν οριστικά το όνομα της Μακεδονίας μας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

  Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει στην χώρα των Σκοπίων η συμμετοχή του Αντιστράτηγου ε.α. Επιτήδειου Γεώργιου, Ευρωβουλευτή με τον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή, στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

  Σε αντίστοιχα άρθρα τους στην ηλεκτρονική τους έκδοση οι Σκοπιανές εφημερίδες Independent και KURIR, δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στη συμμετοχή του. Αντιλαμβάνονται ότι, η ένταξή τους στην ΕΕ, απομακρύνεται πλέον, όσο επιμένουν στην χρήση του ονόματος «Μακεδονία» για τον προσδιορισμό της Χώρας τους.

  Η δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στα Ευρωπαϊκά δρώμενα και η συμμετοχή της στις αποφάσεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, που επηρεάζουν άμεσα και σημαντικά την Χώρα μας σε Εθνικά θέματα δείχνει ότι, η προσπάθεια της Σαμαρο-Βενιζελικής Κυβέρνησης να παύσει τη φωνή της Χρυσής Αυγής έχει πέσει στο κενό.

  Όσο και αν προσπαθεί η Κυβέρνηση της μειοψηφίας να εξουδετερώσει και με υποχθόνιους τρόπους να υπονομεύσει την υπόσταση του Λαϊκού Συνδέσμου, η φωνή του θα ακούγεται στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση δυνατή, ξεκάθαρη και προπάντων πατριωτική.

  Τα Εθνικά θέματα θα είναι πάντα πρώτα στην ατζέντα της Χρυσής Αυγής και σε αυτά δεν γίνονται υποχωρήσεις.

  ΥΓ. Στα ρεπορτάζ των σκοπιανικών μέσων επισημαίνεται πως «πριν κάποια χρόνια οι στρατιώτες του Στρατηγού Επιτήδειου τραγουδούσαν ότι… θα ράψουν τα ρούχα τους από δέρματα γυφτοσκοπιανών».

  Μου αρέσει!

  1. Ενα γνωριμο ασμα, απο την θητεια ολων μας………αμην και να γινει πραγματικοτητα….

   » Στα ρεπορτάζ των σκοπιανικών μέσων επισημαίνεται πως “πριν κάποια χρόνια οι στρατιώτες του Στρατηγού Επιτήδειου τραγουδούσαν ότι… θα ράψουν τα ρούχα τους από δέρματα γυφτοσκοπιανών” «.

   Και ποιος Ελληνας δεν εχει τραγουδησει αυτο το ωραιο κομματακι;;

   Μου αρέσει!

 7. Γιατι ΟΛΟΙ στην οικουμενη θελουν η Ελλαδα να γινει αποθηκη της καθε ανθρωπινης σαβουρας του καθε βοθρο διποδου;; Απο ελληνοφωνα κομματα βλ. τσιριζα, Νεα Δυστυχια, δημαρ(ΚΙΣΕ), Πακιστανικο Σοσιαλ(η)στικο Κοματιδιο, ανταρCIA μεχρι καθε λεχριτη στη ευρ(ο)πη και απο state department, ADL, AJC και ο καταλαγος ειναι αρκετα μεγαλος;;

  Ενω οι δηθεν διεθνιστες αμερικανοι, η κατα εξοχην πολυπολιτισμικη κοινωνια της USA, βγαζουν την ουρα τους απ’εξω;; Γιατι αραγε;;

  » Ο ΟΜΠΑΜΑ ΟΧΥΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ… ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΟΥΛΗΔΕΣ!!!
  11:24 μ.μ.

  O πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα κατέθεσε επίσημο αίτημα στο Κογκρέσο για ένα έκτακτο κονδύλι ύψους 3,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη εισροή παιδιών – παράνομων μεταναστών από τα σύνορα με το Μεξικό, κυρίως για να επιταχύνει τις διαδικασίες απέλασης.

  Η αμερικανική κυβέρνηση ελπίζει ότι το Κογκρέσο θα ψηφίσει τις επιπλέον πιστώσεις προκειμένου να αυξηθούν οι δυνατότητες κράτησης των παράνομων μεταναστών, δικαστικής διαχείρισης των υποθέσεων απελάσεων και παροχής υπηρεσιών στους ανήλικους πρόσφυγες, εξήγησαν αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου.

  Τα κεφάλαια θα επιτρέψουν να ανταποκριθούμε σε μια «επείγουσα ανθρωπιστική κατάσταση» σύμφωνα με αυτούς τους αξιωματούχους. Ο Λευκός Οίκος ελπίζει κυρίως να αυξήσει τα μέσα και τον αριθμό των στελεχών της υπηρεσίας μετανάστευσης και της αστυνομίας στα σύνορα.

  Περισσότεροι από 52.000 ανήλικοι χωρίς επίσημα έγγραφα και χωρίς συνοδεία…../….»

  ΝΑ ποια ειναι σημερα η Ελληνικη πραγματικοτητα με την εμπρακτη και ηθικη ενοχη του καθε ελληνοφωνου που συμπαραστεκεται σε αυτα τα αβθρωπινα αποβρασματα!!
  Διαβαστε και φριξτε:
  » Φωτορεπορτάζ:Ισλαμιστές λαθραίοι κατέλαβαν το Δημαρχείο στην Σκάλα Λακωνίας-Το νόμο της Σαρίας έχουν επιβάλει οι Πακιστανοί & Αφγανοί!

  Το νόμο της Σαρίας έχουν επιβάλει σε ορισμένες περιοχές-γκέτο γύρω της νότιας Λακωνίας ομάδες λαθρομεταναστών που προέρχονται από ισλαμικές χώρες!Με άλλοθι τις…συνθήκες ρατσιστικής βίας και αστυνομικής αυθαιρεσίας οι εργάτες γης “κατέλαβαν” το δημαρχείο της Σκάλας Λακωνίας στην συνέντευξη τύπου της “Ένωσης Μεταναστών Εργατών” και της ΚΕΕΡΦΑ την Τρίτη 8/7. Όπως ανέφεραν οι ομιλητές:

  “Οι μετανάστες εργάτες γης της Λακωνίας έχουν ξεκινήσει απεργία διαρκείας από τις 3 Ιούλη ενάντια στις ρατσιστικές επιχειρήσεις σκούπα της αστυνομίας που γίνονται συστηματικά κάθε Παρασκευή συλλαμβάνοντας κόσμο που τον στέλνουν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Κορίνθου και αφού οι εργάτες έχουν δουλέψει ολόκληρη την εβδομάδα.

  Ζητάνε νομιμοποίηση και χαρτιά για όλους, να σταματήσει η αυθαιρεσία της ΕΛ.ΑΣ, να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Ζητάνε την παραδειγματική τιμωρία του ρατσιστή δημάρχου και των αστυνομικών που επιτίθενται σε μετανάστες, και να πληρωθούν μέχρι και το τελευταίο ευρώ όλα τα δεδουλευμένα……/….».

  υ.γ.
  Το φιδι το σκοτωνεις και εννοω το σκοτωνεις πριν μεγαλωσει. Ειναι σκετη αηδια να υπαρχουν δηθεν νοημων ανθρωποι και να γραφουν θετικα σχολια και συναισθηματικες μλακιες ως συμπαρασταση σε τετοια διποδα αποβρασματα, οπως γραφουν μερικοι εδω μεσα!!

  Μου αρέσει!

 8. Να και κατι ενθαρρυντικο……ωρα ΟΛΟΙ στην Γη να ενταχθουμε ΕΝΑΝΤΙΑ στην USA, εναντια στην Αγγλια Γερμανια και Ολλανδια.

  Αλλα μια καλη αρχη ειναι η USA να θεωρηθει ως rogue state, δλδ, εκνομο κρατος!!

  «ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΕ ΓΟΥΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ – ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ
  Γαλλικά αντίποινα στις ΗΠΑ για το πρόστιμο 10 δισ.$ στην ΒΝΡ: «Νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα να εγκαταλείψουμε το δολάριο»

  Ο Γάλλος ΥΠΟΙΚ Michel Sapin, ο διοικητής της Τράπεζας της Γαλλίας Christian Noyer και ο διευθύνων σύμβουλος της TOTAL, της μεγαλής πετρελαϊκής εταιρείας της Γαλλίας Christophe de Margerie ζήτησαν την αποδολαριοποίηση στις συναλλαγές της χώρας και την χρήση πλέον του ευρώ ως εναλλακτικού αποθεματικού νομίσματος σε μία εξέλιξη που συμβαίνει για πρώτη φορά.

  Μάλιστα ο διευθύνων σύμβουλος της TOTAL, Christophe de Margerie μάλιστα είπε ότι δεν βλέπει κανένα λόγο να πληρώνει η Γαλλία σε δολάρια το πετρέλαιο που αγοράζει και ότι μπορεί να χρησιμοποιεί το ευρώ.

  Ο Γάλλος ΥΠΟΙΚ συμφώνησε με την παραπάνω θέση προτείνοντας «ενεργή χρήση» του ευρώ στις διεθνείς συναλλαγές της Γαλλίας αντί του δολαρίου.

  Ουσιαστικά πρόκειται για την έναρξη των γαλλικών «αντιποίνων» για το οικονομικό πρόστιμο ύψους 10 δισ.δολαρίων που επέβαλαν οι ΗΠΑ στην μεγάλη γαλλκή τράπεζα BNP Paribas για παραβίαση των αμερικανικών κυρώσεων που είχαν επιβληθεί σε ορισμένες χώρες από την Ουάσιγκτον.

  Ο διοικητής της Τράπεζας της Γαλλίας Christian Noyer τόνισε μάλιστα ότι πλέον η Γαλλία μπορεί αν δέχεται και γουάν από την Κίνα και όιχι δολάρια στο και αυτό μπορεί να συμβεί με όλα τα κράτη της ΕΕ: «Δεν χρειάζεται η χρήση του δολαρίου, μπορείς να πληρώσεις με ευρώ ή γουάν. Η Τράπεζα της Γαλλίας και η Λαϊκή Τράπεζα της Κίνας ήδη εργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση, και υπέγραψαν και σχετικό μνημόνιο»…./….».

  Αντε να γινει η καλη αρχη και εμεις μαζι.

  Μου αρέσει!

  1. Όταν το Ιράκ -πρώτο- ανακοίνωσε την πρόθεση του να πουλάει σε ευρώ, ξέρουμε τι έπαθε. Τώρα τι; Θα βομβαρδίσουν το Παρίσι;
   Σε κάποιο επίπεδο, έχουν πλάκα όλα αυτά που ζούμε.

   Μου αρέσει!

   1. Περισσοτερο για διαφημιση και φοβερα ειναι, συγκεκριμενα, απο την Στοα του Παρισιου.

    Οπως εκανε και η Κινα πριν μερικες εβδομαδες ωστε, απο την μια μερια να δειξει την πεποιθηση και προσηλωση της στα νεα δεδομενα στην usa, και απο την αλλη να δωσει μια ωραια εικονα και διαπιστευτηρια στον ανανεωμενο συνεταιρο της την Ρωσσια.

    Αλλα μην νομιζει κανεις πως εαν σφιξουν τα γλατα ειτε στο Παρισι, ειτε στην Κινα, πως μετρα δεν θα παρουν οι «αδερφοι» της Στοας στην Κινα ή στο Παρισι.

    υ.γ.
    Στην Γαλλια, εχουν την αντιληψη, για την usa, πως «….εμεις σας εδραιωσαμε εμεις θα σας καταρριψουμε….». Και οσοι ξερουν απο αποκρυφη Ιστορια του 16ου αιωνα, τοτε καταλαβαινουν τι θελουν να πουν οι «αδερφοι» των Παρισιων.

    Μου αρέσει!

   2. “….εμεις σας εδραιωσαμε εμεις θα σας καταρριψουμε….”

    Πολύ θα ήθελα να ήξερα ποιος …μπιπ… κάνει πραγματικά κουμάντο σ΄ αυτή την περιφερόμενη κοτρώνα. Όνομα και διεύθυνση.

    Μου αρέσει!

 9. Ο Craig Roberts, παρα το γεγονος οτι υπηρξε υφυπουργος οικονομικων επι Reagan και παρα την μεγαλη ηλικια του, εχει αποδειχτει ενας ιδιαιτερα προοδευτικος ανθρωπος. Οι αναλυσεις του ξεπερνανε κατα πολυ τις συμβατικοτητες της επαρχιωτικης αριστερας και αποτελουν χαρακτηριστικα δειγματα μιας σοβαρης αμερικανικης διανοησης με ανθρωπιστικες αξιες. Οποιος ενδιαφερεται να παρακολουθει τις τακτικες του δημοσιευσεις μπορει να τις αναζητησει στο Ιnformation Clearing House, οπου γραφει σχεδον καθημερινα. Μπραβο στην olympia που για δευτερη φορα αναδημοσιευει τετοια κειμενα.

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s