Μπαίνει εισαγγελέας στο Μετσόβιο!

EÐÅÔÅÉÏÓ ÅÎÅÃÅÑÓÇÓ ÐÏËÕÔÅ×ÍÅÉÏÕ

 

 

Εντολή για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τη λειτουργία του Εθνικού Μετσόβιο Πολυτεχνείου, διέταξε η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτα Φάκου.

Η εισαγγελική παρέμβαση αφορά δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία παραμένει κλειστή η είσοδος του ιστορικού ιδρύματος και παρεμποδίζονται όσοι επιχειρούν να

 

 

 

εισέλθουν στους χώρους του.

Η έρευνα θα διενεργηθεί από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπύρο Παππά, ο οποίος έχει εντολή να διακριβώσει αν στην υπόθεση του Πολυτεχνείου προκύπτει η διάπραξη αδικημάτων και ειδικότερα του αδικήματος της παράνομης βίας.

Στον αέρα το εξάμηνο

Οι φοιτητές βρίσκονται μια ανάσα από το να χάσουν το εξάμηνο, μετά τη νέα αιφνιδιαστική απόφαση που πήραν χθες οι διοικητικοί υπάλληλοί του ΕΜΠ για συνέχιση της απεργίας τους και για αόριστο χρονικό διάστημα. Στην γενική συνέλευση πήραν μέρος 40 άτομα, τα 27 των οποίων είπαν «ναι» στη συνέχιση της απεργίας.

Σήμερα οι Κοσμήτορες και τα μέλη της διοίκησης του Πολυτεχνείου θα συναντηθούν προκειμένου να συζητήσουν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, ενώ όπως επισημαίνουν μέλη της διοίκησης του Ιδρύματος, εάν άρχιζαν αύριο τα μαθήματα στο Ίδρυμα, πιθανότατα θα τελείωναν ως την 1η Αυγούστου, καθώς το εξάμηνο πρέπει να τελειώσει ως τις 31 του ίδιου μήνα για να αρχίσει το επόμενο.

9 σκέψεις σχετικά με το “Μπαίνει εισαγγελέας στο Μετσόβιο!”

 1. Χαχαχαχαχχα…ευτυχώς γράφετε και κανένα καλαμπούρι για να περνάει η ώρα καλοκαιριάτικα…
  Και τι θα κάνει η εισαγελλέας; Θα δώσει εντολή να καταφθάσει σιδεράς να ανοίξει την πόρτα με το λουκέτο με κανένα σιδηροπρίονο;

  Μου αρέσει!

   1. Ποιές «Λαϊκές» βρε ‘Αρη!…Εδώ έχει αποδειχθεί πλέον ότι τα «Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα μας»,έχουν καταντήσει κέντρα στρατολόγησης κάθε λογής πρακτόρων(και)..μιζαδόρων!

    Μου αρέσει!

 2. ΜΠΑ????

  Από: http://www.olympia.gr [mailto:comment-reply@wordpress.com]
  Αποστολή: Wednesday, July 02, 2014 12:40 PM
  Προς: civi2000@otenet.gr
  Θέμα: [Νέο άρθρο] Μπαίνει εισαγγελέας στο Μετσόβειο!

  onpolitika posted: » Εντολή για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τη λειτουργία του Εθνικού Μετσόβιο Πολυτεχνείου, διέταξε η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτα Φάκου. Η εισαγγελική παρέμβαση αφορά δημοσιεύματα σύμφωνα μ»

  Μου αρέσει!

 3. Τόσο η ποιότητα της παρεχόμενης γνώσης, όσο και η ποιότητα καθηγητών-φοιτητών, του ελληνικού πανεπιτημίου είναι υψηλές.
  Εκεί που πάσχουμε τρομερά είναι αφενός σε διεργασίες συστημικές, με καθηγητές του κομματικού σωλήνα, σε παράσιτα της κομματοκρατίας και σε υπόσκαψη της ελληνικής γραμματείας (την οποία η «εκσυγχρονιστική» νεοτερικότητα κατήργησε στο όνομα της …αγγλομάθειας).

  Μόνο αν φύγουν οι παρατάξεις των κομμάτων από τα πανεπιστήμια, αποκτήσουν έναν πραγματικά διεθνή ρόλο και φυσικά με όρους αξιοκρατίας, το ελληνικό πανεπιστήμιο θα σωθείμεταξύ άλλων και από τον βόρβορο της κακοδιαχείρισης.
  Πάντως η λύση δεν είναι να γίνουν τα πανεπιστήμια …ιεκ.

  Οι φοιτητές -αν εξαιρέσουμε τις γελοιότητες της πολιτείας με τμήματα φαντάσματα και βαθμολογίες πολλές φορές πολύ κάτω από την βάση και άλλα πολλά- εισάγονται με τον μοναδικό (στον βαθμό που δεν χειραγωγείται) αξιοκρατικό τρόπο προσλήψεων στην Ελλάδα, με γραπτό διαγωνισμό.

  Ανθρώπινο κεφάλαιο υπάρχει, πεδίο ανάπτυξης υπάρχει, η μόνη και κρίσιμη κακοδαιμονία είναι τα κόμματα που αλλοιώνουν τον χαρακτήρα της γνωσης και δολοφονούν τα όνειρα των παιδιών στο όνομα του εκτροφείου των ολιγαρχικών συμμοριών, που λυμαίνονται τα πάντα σε αυτό τον πολύπαθο τόπο….

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s