ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ!!! ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΚΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ!

παπανδρεου παπαδοπουλοςΓΙ’ ΑΥΤΟ ΦΥΓΑΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΕΩΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ! ΤΑΪΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΠΟΝΗΣ;

ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ, από τα υγιέστερα ιδρύματα της Ευρώπης χρεοκόπησε μέσα σε δύο παπανδρεϊκά χρόνια;

Τώρα με έγγραφα – ντοκουμέντα αποδεικνύεται ότι εκτός από τον Ανδρίκο Παπανδρέου που ροκάνιζε μαζί με τον απατεώνα Γριβέα τον δημόσιο πλούτο, και ο άλλος αδελφός ήταν στο πανηγύρι!

Δηλαδή ο πρωθυπουργός διόρισε και τα αδέλφια έπαιρναν χορηγίες από τον διορισμένο!

ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΗΘΟΣ!

Στο «φως» έρχεται μία ακόμα πτυχή της υπόθεσης «άλωσης» του υγιούς κάποτε πιστωτικού ιδρύματος

Ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και εκ των βασικών κατηγορουμένων για την υπόθεση των επισφαλών δανείων, Κλέων Παπαδόπουλος, διορίστηκε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου το 2009.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα της τότε περιόδου, η επιλογή του αποτέλεσε έκπληξη για τους μυημένους στον εγχώριο τραπεζικό κλάδο, καθώς όπως έλεγαν, δεν είχε ακολουθήσει την παραδοσιακή πρακτική ανέλιξης των περισσότερων ανώτατων στελεχών των ελληνικών τραπεζών, τα οποία έχουν δουλέψει για μεγάλο μέρος του εργασιακού τους βίου σε εγχώριες τράπεζες.

Ωστόσο, όπως συμπλήρωνε το ρεπορτάζ, ήταν προσωπική επιλογή του τότε υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, με τον οποίον φέρεται να ήταν συμμαθητές στο Κολλέγιο Αθηνών, ενώ εξίσου σημαντικό ρόλο στο διορισμό του απέδιδαν τα δημοσιεύματα και στο γεγονός πως συνδέονταν με στενή φιλία με τον αδελφό του πρωθυπουργού, Νίκο Παπανδρέου αλλά και με άλλα μέλη της οικογένειας.

Από το διορισμό και μέχρι την παραίτηση του κ. Παπαδόπουλου το 2013, το όνομά του έχει εμπλακεί σε διάφορες «ελεγχόμενες» υποθέσεις χορήγησης επισφαλών δανείων σε off shore εταιρίες, επιχειρήσεις που δεν πληρούσαν ούτε κατά το ελάχιστο τους όρους δανειοδότησης, πολιτικούς και συγγενείς πολιτικών, για τους οποίους ο πρώην διοικητής φέρεται να παρέκαμπτε όχι μόνο την γενικότερη τραπεζική ακαμψία αλλά και τον κώδικα χορήγησης δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Λίγο πριν, λοιπόν, την ολοκλήρωση της κύριας ανάκρισης για το σκάνδαλο των «κόκκινων δανείων» του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και ενώ, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, τα στοιχεία φέρονται να είναι επιβαρυντικά για τους βασικούς κατηγορουμένους της υπόθεσης, τον πρώην πρόεδρο του ΤΤ, κ.Άγγελο Φιλιππίδη, το διάδοχό του κ. Κλέωνα Παπαδόπουλο και το ζεύγος Γριβέα-Βάτσικα, το Newsbomb.gr φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας μία ακόμα πτυχή της υπόθεσης «άλωσης» του υγιούς κάποτε πιστωτικού ιδρύματος.

Η επιστολή-βόμβα που έφτασε στα χέρια μας έχει ως αποστολέα τον Νίκο Παπανδρέου και παραλήπτη τον τότε πανίσχυρο διοικητή Κλέωνα Παπαδόπουλο. Ειδικότερα, ο κ. Παπανδρέου απευθύνεται στον φερόμενο φίλο του και διορισθέντα από την κυβέρνηση του αδερφού του, κ. Παπαδόπουλο για ένα θέμα με οικολογικό ενδιαφέρον: την διαχείριση των υδάτινων πόρων στη λεκάνη του Ασωπού ποταμού. Ο κ. Παπανδρέου αφού ενημερώνει τον «αγαπητό Κλέωνα», όπως τον αποκαλεί στην επιστολή, ότι το Ίδρυμα Παπανδρέου ασχολείται με σοβαρά περιβαλλοντικά θέματα και εν προκειμένω με το πρόβλημα του Ασωπού και αφού τονίζει ότι ήδη το Ίδρυμα στηρίζει μία μεγάλη μελέτη υπό την εποπτεία της καθηγήτριας Φοίβης Κουντούρη, του ζητάει να χρηματοδοτήσει το έργο αυτό με το ποσό των 130.000 ευρώ, προσθέτοντας ότι αφενός η ΕΕ έχει σταματήσει πια να χρηματοδοτεί μελέτες και αφετέρου η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει εξαντλήσει τις δυνατότητες της ώστε να μπορεί να στηρίξει ένα «τέτοιο project».

epistolia

epistolib

Η χορηγία, όπως ήταν αναμενόμενο, δόθηκε κανονικότατα. Ωστόσο, η λύση στο θέμα του Ασωπού, όπως δεσμευόταν ο κ. Παπανδρέου δεν βρέθηκε και η μοναδική αναφορά στο «τεράστιο» project σωτηρίας του ποταμού, το οποίο είχε ορίζοντα διετίας και ολοκληρώθηκε τελικά το 2013, είναι ένα βιβλίο 181 σελίδων, το οποίο μάλιστα συνυπογράφει όχι μόνον η καθηγήτρια την οποία αναφέρει ο Νίκος Παπανδρέου στην επιστολή του, αλλά και ο ίδιος.

http://www.aueb.gr/users/koundouri/resees/en/aswposprojen.html

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι το εν λόγω βιβλίο πωλείται μέσω διαδικτύου έναντι 99 Ευρώ!

http://link.springer.com/book/10.1007/978-94-007-7636-4

Το ποσό της συγκεκριμένης χορηγίας φυσικά και είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, ωστόσο η διαδικασία που ακολουθήθηκε δεν παύει να είναι ενδεικτική της νοοτροπίας και των χειρισμών που οδήγησαν στην «άλωση» του άλλοτε υγιούς χρηματοπιστωτικού ιδρύματος. Και φυσικά ας μην ξεχνάμε ότι όλα αυτά συνέβαιναν, τη στιγμή που οι Έλληνες πολίτες αναγκάζονταν σε αιματηρές θυσίες…

http://www.newsbomb.gr/apokalypseis/story/444604/kl-papadopoylos-dioristike-apo-ton-g-papandreoy–hrimatodotoyse-ton-n-papandreoy#ixzz31Zi9Ze1I

33 σκέψεις σχετικά με το “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ!!! ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΚΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ!”

  1. Για όσο διάστημα δεν καταλαβαίνουμε ότι το Κολέγιο Αθηνών μας «δουλεύει» καλά να παθαίνουμε. Για όσο διάστημα δεν καταλαβαίνουμε ότι τα κουτορνίθια του βλέπουν την δική μας πατρίδα σαν την δική τους οικογενειακή επιχείρηση συνέχεια θα «αιφνιδιαζόμαστε». Το τραπεζικό σύστημα το οποίο διαχειρίζεται τους κόπους και τις αποταμιεύσεις του ελληνικού λαού πάντα το θεωρούσαν δική τους «τσέπη» και ως εκ τούτου το διαχειρίζονται ως τέτοιο. Ο Κολεγιόπαις Κλέονας γιατί να μην δώσει χορηγίες στον συμμαθητή Παπανδρέου εφόσον αυτός τον τοποθέτησε στην θέση του. Γιατί να φοβηθεί και ποιον να υπολογίσει; Ποιος θα τον καταγγείλει και ποιος θα τον ελέγξει; Συμμαθητής του Βαρδινογιάννη που είναι ιδιοκτήτης της Πειραιώς. Συμμαθητής του Λάτση και του Νανόπουλου της Eurobank. Συμμαθητής του Παπαδήμου της Τράπεζας της Ελλάδας. Συμμαθητής του αφεντικού του Προβόπουλου της Τράπεζας της Ελλάδας. Συμμαθητής των «ανταγωνιστών» και των «ελεγκτών». Γιατί να μην δώσει χορηγίες σε έναν συμμαθητή που θα του είναι χρήσιμος και στην μετά την τράπεζα εποχή; Αφού δεν του έδωσε και το κλειδί από το χρηματοκιβώτιο της Τράπεζας για να αυτοεξυπηρετείται πάλι καλά να λέμε. Αφού τον ανάγκασε να πάει και να ζητάει χορηγίες από την Τράπεζα των «δυστυχισμένων που γεννήθηκαν Έλληνες» πάλι καλά να λέμε. Άλλωστε τι τα θέλουν τα χρήματα οι «τριχωτοί» απόγονοι των ομοφυλόφιλων όπως θα έλεγε και ο Κολεγιόπαις Δήμου. Τα χρήματα να πάνε κατ’ ευθείαν σε αυτούς που ανησυχούν για το «περιβάλλον» και την πράσινη «ανάπτυξη». Τα χρήματα να πάνε κατ’ ευθείαν στους προτεστάντες οπαδούς της κόρης του πάστορα.

   Μου αρέσει!

 1. ΕΙΜΑΙ ΝΥΦΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΜΑΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΩΘΩΝΙΑ ΠΑΣΟΚΟΙ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΑΣΟΚ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΘΗΚΑΜΕ,ΟΤΙ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ
  ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΑΧΑ ΕΚΛΕΓΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΟΖΟ ΕΙΧΕ ΠΛΕΥΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ
  ΕΚΑΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ,ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ., ΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΣΕΙΣ.

  Μου αρέσει!

 2. sas parakalo kyrioi mhn to fonazete ayto mhn to akousei kanenas tempelchanas eisaggeleas kai tou kanei kamia zhmia, tou anthropou ths eyloghmenhs tychodiokthkhs oikogenias, kai thigoun oi mineiko , na ta lete pio syga dioth ayth h oikogenia echei stis taxeis ths kai ton gero ths dhmokratias ,…… ekeinon poy efere thn chounta afou prota oi amerikanoi esosan ta paidia tou kai propantos ton megalo agonhsth ton exo oi vaseis tou thanatou k.t.l.

  Μου αρέσει!

  1. …για να σε συμπληρώσω και εγώ, του γέρου της δημοκρατίας, που πριν φέρει τη χούντα του βαφτιστήρα του Παπαδόπουλου, είχε αιματοκυλίσει την Ελλάδα με τον εμφύλιο που έστησε με τους Άγγλους για να γλυτώσουν οι χρηματοδότες του οι δωσίλογοι…
   Έτσι, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι.
   Και μια συμβουλή, να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες για να μπορούν οι άλλοι να σε διαβάζουν καλλίτερα.

   Μου αρέσει!

   1. Bakoulis.

    Καλησπέρα.

    Αγαπητέ μου φίλε, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μαζί σου…

    Ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο καλούμενος και Γέρος της Δημοκρατίας, αναμφιβόλως ρήτωρ, έξυπνος και έχων την φήμη, ως ο καλλίτερος υπουργός παιδείας, που πέρασε ποτέ από τον τόπο, ήταν μία ηγετική προσωπικότης, που έφυγε απ’ το κόμμα των Φιλελευθέρων, του οποίου θα ήταν ο φυσικός αρχηγός μετά τον Ελευθέριο Βενιζέλο, ο οποίος μάλιστα έλεγε, πως όταν είχε κάποιο δύσκολο πρόβλημα να επιλύσει, το επέλυε μαζί του. Με τα καμώματά του όμως, γρήγορα απέκτησε την επωνυμία του «ανεμομύλου», διότι άλλαζε συνεχώς θέσεις κι ο κόσμος είχε σταματήσει να τον εμπιστεύεται.

    Άργησε πολύ να μετατραπεί αυτός ο χαρακτηρισμός, που έφθασε μέχρι και το 1960. Δεν χρειάζεται δε να ανατρέξουμε στο παρελθόν, για να δούμε πώς και γιατί μετεστράφη η τότε κοινή γνώμη. Σχετικώς με τον εμφύλιο, αυτός μεν συνέβαλε με το «πιστεύομεν και εις την λαοκρατίαν», αλλά για όλα όσα συνέβησαν τότε, μη γελιόμαστε, δεν μας φταίει κανένας ξένος. Μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας…

    Μία αυτοκριτική ποτέ δεν βλάπτει. Τα δε καταγεγραμμένα γεγονότα δεν αλλάζουν, ούτε ωραιοποιούνται φίλε μου. Μη μας παρασύρουν οι διάφορες σειρήνες… Δικές μας ηγεσίες φταίξανε πάλι, αλλά όχι ο Γέρος της Δημοκρατίας… Ας κάτσουμε με νηφαλιότητα, να εξετάσουμε τα τότε συμβάντα και ας διδαχθούμε απ’ τα λάθη μας, ώστε να μην επαναληφθούν ποτέ.

    Αυτά.

    Μου αρέσει!

   2. Την προηγούμενη φορά σου έδωσα συγχαρητήρια. Σήμερα όμως σε πιάνω αδιάβαστο.
    Δεν ήταν ο Γ.Π ο πρωθυπουργός που σε συνεννόηση με τον Σκόμπι ήταν υπεύθυνος για τα γεγονότα του Μελιγαλά που ήταν η αρχή του εμφύλιου;

    Μου αρέσει!

   3. Bakoulis.

    Η αρχή του εμφυλίου έγινε στις 3 Δεκεμβρίου του 1944 και γι’ αυτό του δόθηκε η ονομασία «Δεκεμβριανά». Ο Μελιγαλάς έγινε νωρίτερα, περί τον Σεπτέμβριο, αν θυμάμαι καλά. Οπότε δεν έχει σχέσιν μ’ αυτά, που συζητούμε. Η αποχώρισις των Γερμανών ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 1944. Εμφύλιος με τους Γερμανούς παρόντες, δεν νοείται αγαπητέ μου. Ο Σκόμπι ήταν ο αρχιστράτηγος των βρετανικών και ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων στην Ελλάδα, μετά την συμφωνία της Καζέρτας. Έπαιξε αποφασιστικό ρόλο την εποχή εκείνη, αλλά δεν ευθύνεται για τον εμφύλιο.

    Μάλλον κάπου έχεις μπλέξει τα πράγματα…

    Αυτά.

    Μου αρέσει!

   4. Bakoulis

    Επανέρχομαι.

    Τα ιστορικά γεγονότα δεν απομονώνται. Πρέπει να μελετώνται καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, που κάλυψαν, για να έχουμε μία σφαιρική και ολοκληρωμένη εικόνα. Εάν χωρισθούν σε μικρές περιόδους, ενδέχεται η κάθε μία εξ αυτών, εάν απομονωθεί, να παραμορφώνει το σύνολο. Αφού λοιπόν μελετηθούν όλες οι λεπτομέρειες και εφ’ όσον έχουν όλα περατωθεί, δυνάμεθα πλέον, δια της ασφαλούς μεθόδου των συμπερασμάτων, να έχουμε τις όποιες απαντήσεις.

    Και τότε όμως, ενδέχεται να έχουμε υποπέσει, άθελά μας, σε λάθη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι αρχή της φιλοσοφίας είναι, το ότι, όλοι ενδέχεται να σφάλουμε. Πέραν τούτου, η Ιστορία διδάσκει. Διότι αποτελεί, κατά κάποιον τρόπο, την πείρα των αιώνων. Ωστόσο, το δικό μου το πνεύμα, δεν «κολλάει» στα ιστορικά γεγονότα, χωρίς να υπάρχει λόγος. Η περίοδος, για την οποίαν μιλάμε, είναι μία από τις μελανότερες, που πέρασε η χώρα τα τελευταία χρόνια. Μίση και πάθη εκείνης της εποχής, φθάνουν μέχρι τις μέρες μας και προσωπικά, δεν μ’ αρέσει καθόλου, να σκαλίζω πληγές..

    Το κακό μ’ εμάς είναι, ότι πάντοτε θέλουμε, σ’ αυτά τα οποία ζούμε, να υπεισέρχεται κάποιος ξένος δάκτυλός, ο οποίος σχεδιάζει κάτι εναντίον μας και θέλει το κακό μας. Δεν λέω ότι δεν συμβαίνει αυτό. Αλλά δεν ευθύνεται πάντοτε αυτός ο περίεργος δάκτυλος, για την κάθε μας κακοδαιμονία. Υπάρχουν πλείστες όσες περιπτώσεις, που τα μάτια μας, τα βγάζουμε μόνοι μας. Εάν λοιπόν δεν δυνάμεθα, αυτές να τις ξεχωρίσουμε, να κάνουμε μίαν αυτοκριτική και να φροντίσουμε να μην τις επαναλάβουμε, δεν πρόκειται να διορθωθούμε εις τον αιώνα τον άπαντα. Όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να συνέλθουμε και να κατανοήσουμε, ότι παρά το εξαίρετο ιστορικό μας παρελθόν, δεν αποτελούμε το κέντρο του σύμπαντος…

    Αυτά.

    Μου αρέσει!

 3. Και τελειώνει λέγοντας:

  »Τέλος η διαχείριση του Ασωπού θα παρουσιάζει και έντονο ενδιαφέρον για τον ιδιωτικό τομέα, εφόσον καταλήξουμε σε έναν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ του ποταμού, όπως συνηθίζεται στο εξωτερικό»

  Το πιάσατε το υπονοούμενο για τα νερά μας;

  Μου αρέσει!

 4. Ο/Η ==ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ==ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟΙ ΑΔΟΓΜΑΤΙΣΤΟΙ----ΕΙ-E.N.D λέει:

  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΒΓΑΛΤΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΑΘΑΜΕ ΑΦΥΠΝΗΣΤΗΚΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜ Ε ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΓΓΙΞΕΤΕ
  ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
  ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  Μου αρέσει!

 5. καλα με το φιλιππιδη τι εγινε?????????? τα διεθνη ενταλματα συλληψης του ειδεχθη εγκληματια που ειχε διαφυγει στο εξωτερικο, τα super shows των βοθροκαναλων, η αγωνια στο πανελληνιο για την εκδοση του…..!!!???

  τον πιασανε τον κυριο λοιπον και καλα εκαναν……μετα ????στο δια ταυτα…τι εγινε….ξεχασαν την υποθεση ΤΤ????!!!! γιατι κυριοι της κολοσυγκυβερνησης…..???

  γιατι απλα …σηκωσαν το καπακι της κατσαρολας…και απο την μποχα της ρεμουλας και της διαπλοκης…το ξαναεκλεισαν.

  κλασικα καθικια που μας θεωρουν χαχολους και εαυτους μαγκες……

  να παμε τωρα να τους ξαναψηφισουμε μην καταστραφει η χωρα…….και παει στραφι το sucess story…

  ρε αει στο διαολο…….λαμογια του κερατα…………

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s