ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα βίντεο που εξαφάνισε ο Θεοδωράκης και το Mega! Τα έχουν κάνει σημαία οι σκοπιανοί ναζί…

το ποταμι εμετοςΜπορεί να διαφωνούμε ιδεολογικά, κομματικά κλπ, αλλά υπάρχει μία βασική αρχή. Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Οι ηλίθιοι που ήταν το τρίτο είδος, τελειώνουν.

Έτος 2008. Ήταν η χρονιά του μεγάλου «ΟΧΙ» με το βέτο του Καραμανλή στην ένταξη των Σκοπίων. Την ίδια στιγμή όμως, οι νταβατζήδες και οι αχυράνθρωποι δημοσιογράφοι έδιναν τα ρέστα τους για να «ευαισθητοποιήσουν» την κοινή γνώμη, ώστε να δεχθεί πιο απαλά την ένταξη των Σκοπίων. Θεωρούσαν βέβαιο πως ο Παπανδρέου και η συμμορία του, καθώς και οι αχυράνθρωποι στην κυβέρνηση θα άνοιγαν την κερκόπορτα.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ όπως είναι επόμενο, το Mega και ο αχυράνθρωπος πρωταγωνιστής του. Ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο μοναδικός άνθρωπος που έδωσε βήμα σε φασίστες και πράκτορες ώστε να ξεράσουν την προπαγάνδα μίσους. Ώστε να πιέσουν την κυβέρνηση να ενδώσει…

Τα χρόνια πέρασαν, το Mega, οι κοντομηνάδες και οι Θέμοι κατάφεραν να γκρεμίσουν τον Καραμανλή, άλλοι να θησαυρίσουν και άλλοι να γλιτώσουν την φυλακή λόγω των υπηρεσιών τους. Και επανέρχονται τώρα με τον Σταύρο Θεοδωράκη σε άλλον ρόλο: Αυτόν του πολιτκού. Ώστε να μαζέψουν πάλι τους χαχόλους που ψήφισαν Σημίτη ή Παπανδρέου και να τους επαναπατρίσουν σε ένα ελέγξιμο μαντρί ώστε να εξασφαλίσουν την αυριανή συγκυβέρνηση πάλι των νταβατζήδων.

Για να το καταφέρουν αυτό, έπρεπε να σβήσουν το «μαύρο» προδοτικό παρελθόν. Εξαφάνισαν λοιπόν τα βίντεο της ελεεινής, προπαγανδιστικής εκπομπής. Για κακή τους τύχη όμως, οι σκοπιανοί φασίστες όχι μόνον τις είχαν κρατήσει, αλλά τις έχουν σημαία της ναζιστικής τους προπαγάνδας μέχρι και σήμερα. Απολαύστε τες και θυμηθείτε: Μπορεί να διαφωνούμε ιδεολογικά, κομματικά κλπ, αλλά υπάρχει μία βασική αρχή. Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Οι ηλίθιοι που ήταν το τρίτο είδος, τελειώνουν.

Προσέξτε το ‘χαλαρό στυλάκι’ που πάει στα καφενεία στην Φλώρινα, όπου δήθεν είναι όλοι σλαβόφωνοι… Και δείτε επίσης, πόσο στο ‘χαλαρό’ αναφέρεται στο αν είναι κακό να αποκαλούμε τους σλαβόφωνους ‘Μακεδόνες’.

Φανταστείτε μετά τον κο Θεοδωράκη στην βουλή, να κατεβάζει νομοσχέδιο για την αναγνώριση των όποιων δίγλωσσων που είναι και σλαβόφωνοι ως μειονότητας που μάλιστα θα πρέπει να αυτοπροσδιορίζεται όπως νομίζει, δηλαδή ως ‘μακεδονική’.

Για τον αλυτρωτισμό και ιμπεριαλισμό των Σκοπιανών κουβέντα. Αλλά, βέβαια, αυτό είναι άλλο θέμα…

 

65 σκέψεις σχετικά με το “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα βίντεο που εξαφάνισε ο Θεοδωράκης και το Mega! Τα έχουν κάνει σημαία οι σκοπιανοί ναζί…”

  1. τι περιμένατε να κάνουν οι Σκοπιανοι ,για εθνικη ταυτότητα ψάχνονται, αλλά οι κάτοικοι της φλώρινας όντως μιλούν μια διαφορετικη γλώσσα οι γεροντότεροι, έχω επισκευθει εκει τα χωριά πριν αρκετα χρόννια , ουτε ενα ποτηρι νερό δεν σθυνενοηθήκαμε που να το βρώ , αλλά και στην Κρήτη που καθε καλοκαιρι πήγαινα κα εκει έχουν διαλεκτο πολυ διαφορετικη απο την ελληνικη ‘οπως εξελιχθηκε τελικα, έπαιξαν ρόλο στην εξέλιξη της γλώσσας μας και οι εκπαιδευτικοι μετα την απελευθέρωση της Ελλάδας απο την τουρκικη Αυτοκρατορία, 400 χρόννια ζήσαμε με αυτούς και η αυτοκρατορία τών Τούρκων περιλάμβανε όλα τα εδάφη της Βυζαντινης αυτοκρατορίας, φυσιο ειναι σε κάποια χωρια της Φλώρινας να μιλούν σλαβικης καταγωγής και Ελληνικης μια διαφορετικη διάλεκτο , αλλά ρωτήστε τους να σας πουν αν αισθάνονται Ελληνες η Σλάβοι

   Μου αρέσει!

 1. Άσχετο, αλλά η άποψη ότι η λέξη «γιουσουφάκι» βγαίνει από παραφθορά της αγγλικής έκφρασης «you should fuck it» ελέγχεται τελικά ως ανακριβής.

  Μου αρέσει!

  1. Η απόδειξη της ελληνικότητος της αρχαίας μακεδονικής διαλέκτου, επετεύχθη γλωσσικώς, από την εξέταση των λέξεων, της γλώσσης τους, που έφθασαν μέχρις ημών από αρχαίους συγγραφείς. Ο πατήρ της ελληνικής γλωσσολογίας και πρώτος διδάξας αυτήν στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Γ. Χατζιδάκις ασχολήθηκε και ερεύνησε το θέμα και στον πρώτο τόμο των «Γλωσσικών Μελετών» του (σελ. 33 – 116) διεπίστωσε ότι, εκ των ιδιορρυθμιών της μακεδονικής διαλέκτου, οι σπουδαιότερες είναι οι εξής! α) Η χρήσις των μέσων Β, Γ, Δ, αντί των δασέων Φ, Χ, Θ, β) η χρήσις του ΡΡ αντί του ΡΣ, γ) του ΝΝ αντί του ΣΝ, όπως και στην αιολική διάλεκτο. Τέλος, το σπουδαιότερο είναι η χρήσις των χειλικών και οδοντικών αντί των ιαπετικών χειλικοϋπερωικών (όπως και εις την αττική διάλεκτο).

   Δηλαδή, η ελληνική γλώσσα μετατρέπει τα ιαπετικά χειλικοϋπερωικά σε χειλικά και οδοντικά εις όλες της τις διαλέκτους. Επειδή δε σε καμμίαν άλλη πλην της ελληνικής, δεν μετατρέπονται σε οδοντικά τα ιαπετικά χειλικοϋπερωικά, αλλά και επειδή ουδεμία άλλη εκ των γλωσσών των Βαλκανίων, εκτός της ελληνικής, δεν απαντώνται χειλικά εκ των προαναφερθέντων χειλικοϋπερωικών, για τον λόγο αυτόν η μακεδονική διάλεκτος, η οποία παρέχει χειλικά και οδοντικά εκ των παλαιοτάτων χειλικοϋπερωικών, δεν δύναται να συνδεθεί με καμμίαν άλλη γλώσσα πλην της ελληνικής. Άρα είναι αναμφιβόλως ελληνική διάλεκτος. Τώρα, εάν οι αρχαίοι Μακεδόνες πρόφεραν «κεβαλά» την «κεφαλή» ή «αίδουσα» την «αίθουσα», πολύ λίγο ενδιαφέρει. Διαφορές τέτοιες είναι δυνατές σε όλες τις διαλέκτους.

   Αυτά.

   Μου αρέσει!

 2. Ανιστόρητες μπουρδολογίες, οι οποίες έχουν πολλές φορές, εκτενώς απαντηθεί… Κι όσοι λαμβάνουν μέρος σε σχετικές συζητήσεις, αντί να αντικρούουν τέτοιους ισχυρισμούς, όντας καλά διαβασμένοι και με ατράνταχτα ιστορικά επιχειρήματα, μας παρουσιάζουν τι. Και θέλουν σήμερα να μας εκπροσωπήσουν κιόλας;

  Έλα Χριστά και Παναγιά…

  Αυτά.

  Μου αρέσει!

  1. Εδώ μέσα ασχολούμαστε με τις Εκλογές, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

   Και για να σας ενημερώσω όλους να το ευχαριστηθείτε.

   Από αξιόπιστα χείλη, μάλλον είμαστε πρώτοι, με διαφορά από το δεύτερο κόμμα

   περίπου 8 μονάδες.

   Καλή Ανάσταση Αδέρφια. Τους έχουμε.

   Μου αρέσει!

   1. Συγνώμη για την αργοπορία αγαπητέ Αρη. Αλλα 5 ώρες τώρα προσπαθώ να

    αποκωδικοποιήσω το σχόλιο του Μπάκουλη. Δηλαδή δεν μπόρεσα να κατάλάβω το εξης:

    Αφού εξηγεί το καραφλό έξω μέσα μου, στη συνέχεια επεξηγεί το ίδιο. ¨οχι μόνο έξω΄΄

    Αυτά παθαίνεις όταν ασχολείσαι με τρίχες.

    Τώρα για το πρώτο κόμμα.? Αυτό έχει καταντήσει Σήριαλ.

    Συνεχίζεται…….

    Μου αρέσει!

   2. Αγαπητέ Μπάκουλη πάω σε ένα αντιμνημονιακό πάρτυ Πανεπιστημίου 56 στη ταράτσα

    συνήθως γίνεται κάθε Παρασκευή, πάντα στη Ταράτσα.

    σου αφιερώνω το παρακάτω. Να σαι καλά. Καληνύχτα σε όλους.

    Μου αρέσει!

 3. μη τρελαθουμε τωρα μιλανε και «μακεδονικα»?βουλγαρικη διαλεκτο μιλανε………….ολυμπια οσο καιρο εμεις τρωγομαστε μεταξυ μας αυτοι δουλευαν και δουλευουν εις βαρος μας και μαλιστα με την βοηθεια των «συμμαχων» μας………η εκαστοτε κυβερνηση ποτε δεν ελυσε κανενα εθνικο ζητημα για να ειναι αρεστοι στους «συμμαχους» μας για να μην τραβηξουν αποτομα το χαλι και πεσουν απο την καρεκλα……….ειναι ντροπη να βαζεις την καρεκλα πανω απο την πατριδα……….οι τουρκοι μας εχουν ακομα και τωρα εκβιασμο πολεμου…….εμεις για τα σκοπια?καλοπιασματα και αγκαλιες……….ανοιγουμε και τραπεζες και επιχειρισεις………λιγει και η συνθηκη της λωζανης και οι μεγαλοι εντος λιγου καιρου θα μας πουν ελατε τωρα να καθησετε και επανω στο καβλι……….ολυμπια η μακεδονια δεν πρεπει να βγαινει στην επικαιροτητα για τον π@π@ρ@ θεοδωρακη….αλλα γιατι ειναι εθνικο ζητημα…………..

  Μου αρέσει!

 4. Ο/Η 754,4 ΤΡΙΣ $ ΜΕΣΑ ΣΕ 11 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ λέει:

  έ, όχι και να διαβάσω άρθρο για τα υβρίδια

  όλα τα υβρίδια θα πάνε να κατοικήσουν στην Μογγολία

  Θα ξεχωρίσουν οι άνθρωποι από τα υβρίδια

  στην Μογγολία ο Θεοδωράκης μπορεί να βάλει όποια υποψηφιότητα θέλει

  όχι στην Ελλάδα στην χώρα του φωτός

  Μου αρέσει!

 5. Μπράβο στο φίλο που ανέβασε το άρθρο. Τους ξεβρακώνει με ντοκουμέντα. Ελπίζω εδώ θα συμφωνήσουμε όλοι.
  Όλοι λέγω, πλην ανθελλήνων και ποταμίσιων βοθρολημάτων βεβαίως, βεβαίως.

  Μου αρέσει!

   1. Διαβάζοντας το παραπάνω σχόλιό μου, κατάλαβα πως έχεις δίκιο, να μου καταλογίζεις

    χαμηλό Αϊ Κιού, και σπεύδω να διορθώσω και να παύσει η διαμάχη.

    Κοΐτσια ο Μπάκουλης.

    Μου αρέσει!

 6. Thursday, May 8, 2014
  Οι τουρκικές δικαστικές αρχές διώκουν 13 άτομα των δυνάμεων ασφάλειας γιατί παρεμπόδισαν επτά φορτηγά φορτωμένα με όπλα που προοριζόταν για τις ένοπλες τρομοκρατικές ομάδες στη Συρία
  From HEIL GAP (or mind the GAP)
  http://heilgap.blogspot.nl/2014/05/13.html
  ……………..
  Wednesday, May 7, 2014
  Επίσημη πηγή: Τουρκία πιο κατάλληλη διαδρομή για τη μεταφορά του φυσικού αερίου του Ιράν προς την Ευρώπη
  From HEIL GAP (or mind the GAP)
  http://heilgap.blogspot.nl/2014/05/blog-post_7.html
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ HEIL GAP (or mind the GAP ) ΣΕ ΕΝΑ Δ%ΣΙΛ%Γ% ….
  From HEIL GAP (or mind the GAP)
  http://heilgap.blogspot.nl/2014/05/heil-gap-or-mind-gap.html
  ………….

  Μου αρέσει!

  1. για τον @σχετο που εγραψε :
   Anonymous May 8, 2014 at 10:48 AM

   Όμως, η ΕΕ, ΔΝΤ και ΕΚΤ ( με όχημα το ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ , ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ) φαίνεται να στόχευαν στο ίδιο αποτέλεσμα:

   Η ΔΗΜΑΡ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ?
   …………………….

   Reply From HEIL GAP (or mind the GAP)

   μεγαλε ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΑΡ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ?

   Γιατι η «Δημοκρατική Αριστερά» ιδρύθηκε στις 27 Ιουνίου 2010 (wiki)

   Μου αρέσει!

 7. ολυμπια,να προσθεσω και κατι σημαντικο λογω εμπειριας,ζω στην βουλγαρια 10 χρονια……10 γαμημενα χρονια…………ποτε μου δεν εχω δει εναν βουλγαρο να καιει βουλγαρικη σημαια οσο φτωχια οσο αδικια και αν τραβαει αυτος ο λαος……και κατι ακομα που μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση…………..σε οποιο σπιτι βρεθηκα καλεσμενος πρωτοχρονια στις 12 το βραδυ ο πρωθυπουργος βγαινει ζωνταντα στην τηλεοραση και λεει επι λεξη τι πετυχε δινει τις ευχες του κτλ τα αληθινα γεγονοτα οχι τις μ@λ@κιες και τις παπαριες που λεει ο ελληνας πρωθυπουργος και βλεπεις τον βουλγαρο εκει που ειναι στο τσακιρ κεφι χαμηλωνει την μουσικη και ακουει τον πρωθυπουργο………….υπαρχει εμπιστοσυνη και σεβασμος………..να βγει ο βουλγαρος πρωθυπουργος να πει για πλεονασματα και τριχες και βγηκαμε στις αγορες?αφου ξερει δεν υπαρχει σαλιο και το ξερει και ο λαος………..ετσι χτιζεται ο σεβασμος μεταξυ πολιτη και πολιτικου……………….οταν λες την αληθεια και οχι να ταζεις λαγους με πετραχιλια και να φτιαχνεις ραδιουργιες με την καθε μερκελ και τον καθε τραπεζιτη μονο και μονο για την καρεκλα…………

  Μου αρέσει!

   1. Σωστός ο Αριστογείτων

    Αν όντως είσαι νεολαίος ψάξε το άρθρο 162 του Ποινικού Κώδικα.

    Η Δικαιοσύνη μπορεί να παρέμβει. Αλλά ποιόν να πρωτοσυλλάβει?

    Μου αρέσει!

 8. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ;

  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 2012: ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ

  1)ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ
  ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΑ
  ΣΚΟΠΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ (BITOLA)
  ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ
  ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ
  ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ.ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ.
  ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ;
  ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ;
  ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΦΡΙΚΤΑ ΒΑΣΑΝΙ-
  ΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ.
  ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ
  ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;
  ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΑ-
  ΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ
  ΓΙΑ ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ
  ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;
  ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΜΕ.ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ
  ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ
  ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ
  ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ.
  ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ
  ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
  ΑΙΜΑ,ΟΥΤΕ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
  ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΛΙΓΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ;
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ.
  ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΦΕΡΕΤΕ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ;
  ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ
  ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ;
  ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ
  ΕΠΙΘΕΤΟ ΜΟΥ,ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ
  ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ.

  2) Βλέπετε τι γίνεται για τους μετανάστες που κάνουν απεργία
  πείνας;Τι προπαγάνδα γίνεται απο τα ΜΜΕ γι΄αυτούς;
  Κλαίνε οι δημοσιογράφοι και κάποιοι ακτιβιστές που «πονανε» για τους
  μετανάστες και παράλληλα ξεχνούν τους Έλληνες!
  Κλαίνε για τους ανθρώπους,που δεν έχουν σταγόνα ελληνικό
  αίμα,στις φλέβες τους!
  Γι΄αυτό που με ρωτήσατε…..τι να σας πω αγαπητά αδέλφια;
  Φοβάμαι……κι΄αυτό το e-mail γράφω με φόβο….τι να κάνω;
  Να σας πω ποιοί είμαστε και να ρισκάρω την ζωή μου;
  Να παω φυλακή;Πέστε μου τι θα μπορούσα να κάνω;
  Γιατί δεν αρχίζετε μεγάλη προπαγανδιστική εκστρατεία,
  γράφοντας προς όλες τις κυβερνήσεις,προς όλες τις ανθρω-
  πιστικές οργανώσεις και προς οργανώσεις για προστασία
  ανθρωπίνων δικαιωμάτων και προς ολα τα ΜΜΕ του κόσμου
  συναισθηματικά γράμματα για τους Έλληνες στο Μοναστήρι;
  Άν κάνετε αυτό κάποιος θα βρεθεί που θα θέλει να μας βοηθήσει.
  Σας παρακαλώ κάντε αυτό….δεν μπορώ να πιστέψω γιατί οι
  Έλληνες δεν θέλουν να βοηθήσουν τα αδέλφια τους;;;
  Δεν υπάρχει λαός που να είναι τόσο ανιδιοτελής,αδιάφορος,
  τόσο φλεγματικός,τόσο απαθής,για τον πόνο των συμπα-
  τριωτών του………ΓΙΑΤΙ;;;
  Γιατί έγιναν τέτοιοι οι ‘Ελληνες προς τους ‘Ελληνες;
  Πως μπορεί η ΄Ελλάδα να απορρίπτει τους Έλληνες με
  ελληνικό αίμα στις φλέβες τους,με ελληνικό dna και να αγκα-
  λιάζει τους μετανάστες;;;
  Ποιός θα μου απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις;
  Η Έλλάδα θα γίνει χώρα των ξένων αν συνεχιστεί αυτή η
  πολιτική.
  Γι΄αυτό παλεύανε με τους Τούρκους οι πρόγονοί μας;
  Για να κλαίνε οι ‘Ελληνες για τους ξένους και να μην τους
  νοιάζει ο πόνος και η τύχη της ελληνικής διασποράς στην
  FYROM και ιδιαίτερα στο Μοναστήρι;
  Το Μοναστήρι,ιστορικά ήταν μπορεί η πιο σημαντική πόλη
  για τους Έλληνες μετά απο την Κωνσταντινούπολη και την
  Θεσσαλονίκη.
  Η Άθήνα σ΄αυτή την περίοδο ήταν μικρή πόλη.
  Και η Έλλάδα ξέχασε τις ρίζες της…..την ταυτότητά της.
  Γράφω αυτό το γράμμα και δακρύζουν τα μάτια μου.
  Τι κατέληξε να είναι η Έλλάδα;
  Μια χώρα εγωϊστών,απο χώρα αλληλεγγύης προς τους
  ‘Ελληνες;;;
  Που πήγε ο πατριωτισμός;Να είναι η ειρωνεία μεγαλύτερη.
  Και ο λόγος, πατριωτισμός, είναι ελληνικός.
  ‘Ομως το σκέπτονται αυτό οι Έλληνες της Ελλάδας ή το
  ξέχασαν και αυτό;
  Είμαι σίγουρος,γιατί εγω είμαι μεγαλύτερος ΕΛΛΗΝΑΣ απο
  τους περισσότερους που ζούν στην Έλλάδα και αγαπάω
  περισσότερο την Έλλάδα,απο αυτούς.
  Όμως η Έλλάδα συμπεριφέρεται σε μένα σαν να είμαι ενα
  τίποτα.

  Μου αρέσει!

   1. Όποιος θέλει,μπορεί να τα δημοσιεύσει.
    Προσωπικά,έλαβα γνώση αυτών των μηνυμάτων,όταν μου ζητήθηκε
    απο το blog στο οποίο εστάλησαν,να τα μετατρέψω απο τα greeklish
    στα ελληνικά.
    Άλλά ποτέ δεν αναρτήθηκαν.

    Μου αρέσει!

  1. Η πραγματική μακεδονική μειονότητα μέσα στα Σκόπια. Τους οποίους αρνείται πεισματικά ο Γκρουέφσκι, και ενώ θα μπορούσαν να αποτελέσουν μοχλό πίεσης από το ελληνικό κράτος όντας υπαρκτή μειονότητα, μένουμε άπραγοι ακούγοντας το θράσος του σκοπιανού που έφτασε στο σημείο να οικειοποιηθεί ως δική του μειονότητα τα 2,5 εκ. Μακεδόνων στη Μακεδονία (το κολλημένο του μυαλό του λέει πως δεν υπάρχει καν Έλληνας στις βόρειες περιοχές μας και άλλα κορυφαία). Γνωρίζει κανείς πότε είχε πάει η Ντόρα Μητσοτάκη κατά κει ύστερα από έκκληση των Ελλήνων εκεί, και δήλωνε πως «δε βρήκε μειονότητα, γιατί το κράτος των Σκοπίων λέει πως δεν υπάρχει»;… Διπλωματία επιπέδου…

   Μου αρέσει!

  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ…………Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ…ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!
   ΚΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ’21
   ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!
   ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ…ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ….ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!
   ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
   ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ…ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
   ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ..ΕΝΑ! ΜΙΑ ΜΑΖΑ! ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ!
   ΑΡΧΙΣΑΝ – ΛΕΕΙ – ΑΠΟ ΜΑΣ…
   ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΝ…ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΜΑΣ!
   ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΜΕΙΝΑΜΕ….ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ…ΘΡΗΣΚΕΙΑ…ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…
   ΚΑΠΟΙΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ
   ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ…ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ!
   ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ….
   ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ….
   ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ……ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ!

   Μου αρέσει!

  3. Προσωπικά δεν είχα ιδέαν για το τι συμβαίνει στο Μοναστήρι…

   Φυσικά και πρόκειται περί Ελλήνων, οι οποίοι έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται για την ανυπαρξία της κρατικής μηχανής, που δουλεύει στραβά. Αυτοί, οι οποίοι κόπτονται να μας σώσουν, πού βρίσκονται και τι κάνουν. Δεν μπορεί, να μην γνωρίζουν τίποτα. Αλλά είπαμε, ενδιαφέρονται μόνο για τους εαυτούς τους κι αφήνουν τα εθνικά θέματα να οξύνονται και να μεγαλώνουν.

   Πρέπει να κατανοήσουν, όσοι εξ αυτών δεν το γνωρίζουν, ότι όσο νωρίτερα φύγουν, τόσο λιγότερο θα βλάψουν τον τόπο. Αρκετά τον έβλαψαν μέχρι τώρα…

   Αυτά.

   Μου αρέσει!

 9. Βεβαια οταν μπλέκουμε τα Εθνικά με το θυμικό τα κάνουμε σαλάτα.
  Ο Ακάματος δεν έβαλε Βέτο απλά δεν μπήκε το θέμα. Μας έκαναν αβάντα.
  Το Σκοπιανό χάθηκε απο την μη-ρεαλιστική αντιμετώπιση του Σαμαρά με την βοήθεια του Λαικιστή Ανδρέα. Το θυμάμαι ήμουν νέος τότε, πεινάγανε οι Σκοπιανοί και θα υπέγραφαν αλλα φευ οι Απόγονοι του Μ.Αλεξάνδρου (εμείς) ειχαμε τα μυαλά στα κάγκελα.
  Τώρα, δυστυχώς, ανα την Οικουμένη αποκαλούνται Μακεδονία. Οποιος γυρναει στο Διαδίκτυο το βλέπει. Εμείς Στρουθοκαμηλίζουμε και αντε να το μαζέψεις.
  Τωρα το τοσο μίσος για ενα νέο και χωρίς «βαρίδια» κόμμα οπως το Ποτάμι, δείχνει φόβο αλλα και εμπάθεια. Πιθανα να εχει ειπωθει σε Δημοσιογραφίσκους οτι κόβεται η επιχορήγηση/κρατική διαφήμιση, «αν βγούν αυτοί» (οι Ποταμίσιοι).
  Εκτός αν πιστεύετε, οσοι ειστε μη-εμπαθείς, οτι η Ελλάδα θα καταστραφεί αν πάει στο Ευροκοινοβούλιο ο καθ. Βιοτεχνολογίας Κουρέτας (νομίζω) στη θέση της Καιλη ή ακόμα χειρότερα του Γλέζου.

  Μου αρέσει!

  1. Σε κάποια πράγματα έχεις δίκιο, όχι σε όλα όμως. Και εγώ νέος ήμουν και θυμάμαι ότι αν δεχόμασταν τότε το Σλαβομακεδονία και τα παράγωγα του (Σλαβομακεδόνες, σλαβομακεδονική γλώσσα και άλλα) οι Σκοπιανοί θα έκανα τούμπες. Σήμερα θα κάναμε εμείς τούμπες αν δεχόντουσαν εκείνοι να λέγονται έτσι, αλλά δεν παίζει πια. Έχεις επίσης δίκιο ότι τους αποκαλούν όλοι τώρα πια Μακεδόνες. Σου διαφεύγει μόνο μια «μικρή» λεπτομέρεια. Όλος ο Γαλαξίας και οι εξωγήινοι να τους λένε Μακεδόνες και Μακεδονία, αυτοί σκάνε και καίγονται επειδή εμείς, οι γνήσιοι κληρονόμοι δεν τους αναγνωρίζουμε. Αν εμείς τους αναγνωρίσουμε, τους δίνουμε το δαχτυλίδι, αν όχι, θα είναι πάντα σφετεριστές.
   Οι Σκοπιανοί το ξέρουν πολύ καλά αυτό, όταν το καταλάβετε και εσείς, θα δείτε γιατί δεν πρέπει να τους αναγνωρίσουμε ποτέ με τέτοια ονομασία.
   Αν δεχόντουσαν τουλάχιστον και πάλι το Σλαβομακεδονία, επειδή αυτό υποδηλώνει την πραγματική τους καταγωγή – ότι δηλαδή είναι οι Σλάβοι καταληψίες της βόριας Μακεδονίας αλλά και της Παιονίας,ας κάναμε και εμείς ένα βήμα πίσω. Αλλιώς στα τσακίδια. Ας τους λένε οι άλλοι όπως θέλουν. Για μας τους κληρονόμους θα είναι οι παπατζίδες, οι σφετεριστές. Αλλιώς τα παιδιά μας θα ρωτάνε αύριο (σαν το προεκλογικό σποτ του Σαμαρά) γιατί μπαμπά αυτοί εκεί πάνω στη Μακεδονία δεν είναι στο κράτος μας; Δεν ήταν Έλληνες οι αρχαίοι Μακεδόνες; Γιατί μπαμπά μας διδάσκετε την ιστορία ξένων κρατών; Μήπως μπαμπά σας έπιασαν μαλάκες;
   Όσο για το αν είναι ο καθηγητής Κουρέτας επικίνδυνος για την Ελλάδα, όχι δεν το πιστεύω (έχει και χειρότερους στην Ευρωβουλή) το απόκομμα του όμως είναι σωστός δούρειος ίππος. Κοίτα τα στελέχη που τον πλαισιώνουν -σαν τον Δήμου π.χ.- και πες μου εσύ τι σκατά είναι.

   Μου αρέσει!

   1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥ
    Αλλιώς τα παιδιά μας θα ρωτάνε αύριο (σαν το προεκλογικό σποτ του Σαμαρά) γιατί μπαμπά αυτοί εκεί πάνω στη Μακεδονία δεν είναι στο κράτος μας; Δεν ήταν Έλληνες οι αρχαίοι Μακεδόνες; Γιατί μπαμπά μας διδάσκετε την ιστορία ξένων κρατών;
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ….ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΩΖΕΤΑΙ…..ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΧΑΜΝΑ, ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ..

    Μου αρέσει!

   2. Για το πρώτο συμφωνώ απλα λέω τί ειχαμε τι χάσαμε, έχουμε ελπίδα για κάτι καλύτερο. Τωρα για το Δήμου εχω τοποθετηθεί σε αλλη σελίδα, με παρόμοιο θέμα. Απλα θεωρώ οτι ηταν παντα ο Δημου ρηξικέλευθος και μάλλον Νάρκισος και αυτο εκμεταλευτηκε στην παρούσα περίπτωση. Τους Σκοπιανούς δεν τους νοιάζει τόσο το ηθικό, ξέρουν οτι θα έχουν προβλήματα εμπορικα μέ εμάς κλπ Γι αυτό και προσπαθουν να αποσπάσουςν (κύριως) απο εμάς την αναγνωριση.

    Μου αρέσει!

  2. Ο «ακάματος» δεν έβαλε βέτο, απείλησε ότι αν προσκληθούν τα Σκόπια θα βάλει. Και η Συμμαχία δεν έστειλε πρόσκληση. Λάθος ότι δεν τέθηκε το θέμα. Τέθηκε πριν την επίσημη πρόσκληση, και ο Καραμανλής το χρησιμοποίησε έτσι. Τώρα, αν η φρασεολογία «έβαλε βέτο» ενοχλεί τόσο πολύ, τότε τι να λέμε, ψάχνουμε δικαιολογίες…

   Μου αρέσει!

 10. «Η πλειοψηφία του νομού της Φλώρινας μιλάει μια γλώσσα που λέγεται μακεντονσκι» Εκει σταματησα να βλέπω.

  Ξεφτιλα θεοδωρακη, δουρειε ιππε του μπομπολα, που θες και την ψήφο μου.

  Μου αρέσει!

  1. Εγώ όσες φορές πήγα στη Φλώρινα, ελληνικά καθαρά άκουγα. Τώρα αυτός που τα είδε αυτά! δε ξέρω.
   Αλλά για τα ελληνικά που δε μπορούν να μιλάνε κάποιοι άλλοι από την άλλη μεριά, δεν μας είπε κάτι.

   Μου αρέσει!

  2. Όποιος κι αν μιλάει την λεγομένη «μακεδονική» γλώσσα ή αλλιώς σκοπιανά, δεν έχει σχέση με την αρχαία μακεδονική ή οιανδήποτε ελληνική διάλεκτο. Τελεία και παύλα. Αποδείξεις πάμπολλες. Ανιστόρητες θεωρίες και βλακώδεις επιμονές πρέπει να μας αφήνουν αδιαφόρους.

   Εκείνοι, οι οποίοι πρέπει να μας ανησυχούν είναι οι πολιτικοί μας. Ειδάλλως, οποιοσδήποτε έχει διαβάσει λίγη Ιστορία, δεν μπορεί να ισχυρίζεται τέτοιες ανοησίες. Καλά θα κάνουν λοιπόν οι διάφοροι ταγοί, να λάβουν υπ’ όψιν τους το τι θέλει η πλειοψηφία των Ελλήνων κι όχι το τι προσπαθούν να τους επιβάλουν ξένα κέντρα.

   Η υποχωρητικότητα έχει κι αυτή τα όριά της…

   Αυτά.

   Μου αρέσει!

 11. Με την ίδια λογική να πούμε και τους σημερινούς Αμερικάνους Αζτέκους γιατί κάποτε εκεί ζούσαν Αζτέκοι. Όσο είναι ο Tweety και ο Sylvestro της Disney που λέει και ο πρόεδρος του Ουρανού Τόξου στο πρώτο βίντεο, άλλο τόσο είναι και αυτοί Μακεδόνες…

  Μου αρέσει!

 12. 9/5/14
  ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΙΤΣΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!..

  Μου αρέσει!

 13. το ίδιο το γοογλε που αναγράφει ως Μακεδονία την χώρα των Σκοπιανών (την Βαρντάρσκα δηλαδή) στον «μεταφραστη» του αν βάλει ένα κείμενο των σκοπιανών, θα το αναγνωρίσει συνήθως ως βουλγάρικα, που άλλοτε είναι ίδια άλλοτε με μικρή διαφορά στη γραφή (ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΚ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΟΓΛΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΛΕΩ) και να πω μόνο…Θεοδωράκη, Θεοδωράκη με το ηλίθιο το γελάκι…. Ο δάσκαλος μου ο Δημήτρης Τσαρμπόπουλος (με κεφαλαία ΔΑΣΚΑΛΟΣ), μας είχε μάθει ένα τραγουδάκι στην Τετάρτη του δημοτικού… «Απο πού είσαι ποταμάκι? – «Από εκείνο το βουνό» -Και πως έγινες νεράκι?» – «Σύννεφο στον ουρανό»… Δε φοβάσαι ρε τάχαμ αθεόφοβο προσκυνημένο κουφάρι, μη πέσει πάνω το βουνό και σε μπαζώσει?
  Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ από εδώ μέχρι… το τέρμα του γαλαξία!

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s