Μπήκε και ο Soros στην Εθνική Τράπεζα;

George Soros[2]Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αύξηση κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας, εκτός από τον μεγαλοεπενδυτή Τζον Πόλσον (που είχε παίξει υπέρ της κατάρρευσης της ελληνικής οικονομίας, αλλά προσφάτως βοήθησε και τον Σαμαρά να έρθει σε επαφή με διεθνείς παίκτες για την έκδοση του ελληνικού ομολόγου, ενώ εισήλθε και στην AlphaBank), μπήκε και ο γνωστός Τζορτζ Σόρος.

Ακόμα αναρωτιέστε τι έκανε πριν λίγες μέρες σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, σε μια κλειστή συνάντηση, ένα κλειστό γεύμα με 60 άτομα (παρόντες επιχειρηματίες, τραπεζίτες και στελέχη της κυβέρνησης); Διαβάστε επίσης: Ποιοι Υπουργοί έφαγαν με τον Σόρος στο Μεγάλη Βρετάνια

Αλήθεια, δεν προκαλεί σε κανέναν εντύπωση γιατί τα ίδια fundsμπήκαν στις αυξήσεις κεφαλαίου σχεδόν όλων των ελληνικών τραπεζών; Ο υγιής ανταγωνισμός στο μεγαλείο του…

10 σκέψεις σχετικά με το “Μπήκε και ο Soros στην Εθνική Τράπεζα;”

 1. Ο/Η 754,4 ΤΡΙΣ $ ΜΕΣΑ ΣΕ 11 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ λέει:

  αυτοί οι Νεοταξίτες δεν λένε να πεθάνουν

  έχουν βρει το μυστικό της αθανασίας

  δεν πυροδοτούν αρνητικά τον κώδικα του DNA τους

  Μου αρέσει!

  1. έχουν ανακαλύψει τα πάντα γύρω από τις αρρώστιες αλλά είναι μόνο για τους υπηρέτες του Μαμωνά…. Ο Κίσινγκερ , οι Ροτσιλντ , οι Ροκφελερ και τόσοι αλλοι από αυτούς δεν λένε να πεθάνουν…….. γιατί αραγε….? Κοντά στο βασιλικο ποτίζετε και η γλάστρα όμως…. βλέπε Μητσοτάκη , Παπούλια κλπ.……

   Μου αρέσει!

   1. Ο/Η 754,4 ΤΡΙΣ $ ΜΕΣΑ ΣΕ 11 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ λέει:

    οι κυρίαρχοι του κόσμου σκέπτονται να μετοικίσουν σε άλλον πλανήτη

    και γι αυτό βρήκαν το μυστικό της αθανασίας

    αν χρειατούν 85 χρόνια για να φτάσουν στο επόμενο πλανήτη να μην πεθάνουν όλοι τους μέσα στα διαστημόπλοια

    Μου αρέσει!

  1. Ο/Η 754,4 ΤΡΙΣ $ ΜΕΣΑ ΣΕ 11 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ λέει:

   είναι το μακρί χέρι των 12 τοκογλύφων τραπεζιτών στα Βαλκάνια και στην Μέση Ανατολή

   υπεύθυνος για τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας, την Αραβική Άνοιξη και για τον διαμελισμό της Ελλάδας

   Μου αρέσει!

 2. ΣΟΡΟΣ…………….ΣΑΜΑΡΑ

  Κρυφή συνάντηση – τι συζητήθηκε ??

  Επεισοδιακή ήταν η τελευταία επίσκεψη του μεγαλοτοκογλύφου Τζόρτζ Σόρος στην Αθήνα.
  Ο οδηγός της λιμουζίνας που τον μετέφερε στο πολυτελές ξενοδοχείο όπου διέμεινε, ξυλοφόρτωσε άγρια Ελληνα πολίτη όταν αυτός θέλησε να δεί πίσω απο τα φιμέ τζάμια του αυτοκινήτου ποιο ήταν το επίσημο πρόσωπο.!!!

  Την ώρα που αφίχθη, το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Απριλίου, είχε μπλοκαριστεί κυριολεκτικά η Αττική οδός, ενω έντονη ήταν η παρουσία της ΅Αστυνομίας προκειμένου ο διεθνής κερδοσκόπος να φτάσει σε χρόνο ρεκόρ στο σημείο όπου είχε συνάντηση διάρκειας 70 λεπτών με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

  Στη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε κάτω απο άκρα μυστικότητα η «γριά αλεπού» η Σβάρτς Γκιόρκι όπως ειναι το πραγματικό όνομα του, υποσχέθηκε ότι θα δώσει 70.000.000 $ευρώ για την οικονομική στήριξη των Ελλήνων Ρωμά, εκ των οποίων το 1.5 εκατομ….άμεσα.

  Σύμφωνα με πληροφορίες μας, μέσα στις επόμενες ημέρες , στον απόηχο της υπόθεσης «Σαμπιχά Σουλειμάν» και σε μια προσπάθεια προσεταιρισμού των μουσουλμάνων αθίγγανων, ο κος Σαμαράς θα εξαγγείλει πρόγραμμα βοήθειας προς αυτούς, που θα περιλαμβάνει ανέγερση κατοικιών και βελτίωση των υποδομών διαβίωσης τους.
  Το πρόγραμμα αυτό θα χρηματοδοτηθεί απο τον κ.Σόρος ο οποίος βρήκε, μέσω της «φιλανθρωπίας» άλλον έναν τρόπο για να ελέγχει κυβερνήσεις υποανάπτυκτων χωρών ( όπως κατάντησε πλέον την Ελλάδα η τριανδρία Παπανδρέου – Βενιζέλος – Σαμαράς ) και να επιβάλλει τις απόψεις και τα συμφέροντα του παγκόσμιου κεφαλαίου.

  Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ζήτησε σημαντικά ανταλλάγματα για την βοήθεια που προσφέρει μέσω ξένων επενδυτικών σχημάτων, από τον κ.Σαμαρά.

  Μεταξύ αυτών, η εκχώρηση σειράς κερδοφόρων κρατικών επιχειρήσεων όπως η ΕΥΔΑΠ και η ΕΥΘ, μερίδιο στόν τραπεζικό κλάδο, αλλά και υποχωρήσεις σε όλο το φάσμα των εθνικών θεμάτων.

  Ως «θεσμικός διαχειριστής» δεσμεύθηκε ότι θα αγοράσει Ελληνικά ομόλογα και μετοχές, στηρίζοντας την σημερινή κυβέρνηση των εθνομηδενιστών.

  Το ΕΜΠΡΟΣ αποκαλύπτει και άλλες λεπτομέρειες της επίσκεψης του συγκεκριμένου σκοτεινού προσώπου, όπως ότι συνοδεύτηκε απο γιατρούς και νοσοκομειακό όχημα, γιατί έχει αρκετά προβλήματα υγείας, καθότι διανύει το 83ο έτος της ηλικίας του.

  Σε όλες τις επαφές, πλην αυτής με τόν πρωθυπουργό, είχε μαζί του την 42χρονη τρίτη σύζυγο του, Ταμίκο Μπόλτον, η οποία αγόρασε απο γνωστό οίκο μόδας φόρεμα αξίας 45.000 $ευρώ, ενω ο ίδιος έκανε δώρο στον εαυτό του δύο ρολόγια μεγάλης αξίας.

  Μετά απο όλα αυτά πέρασε σε δεύτερο πλάνο το δείπνο που παρέθεσε στο ballroom της Μεγάλης Βρετανίας με προσκεκλημένους ( προσκυνημένους θα λέγαμε εμείς )
  60 άτομα, ανάμεσα στα οποία ήταν η «πασιονάρα» της υποκριτικής Αριστεράς, Ευρωπαία…Επίτροπος Μ.Δαμανάκη, οι υπουργοί Κ.Μητσοτάκης, Π.Παναγιωτόπουλος, Μ.Βαρβιτσιώτης και οι υφυπουργοί Γ.Μαυραγάνης, Ν.Μηταράκης και Σ.Κεδίκογλου. Από το ΠΑΣΟΚ παρόντες ήσαν οι…Φ.Σαχινίδης, Τ.Γιαννίτσης, Χ.Ροζάκης (Ρόζενμπεργκ) και Π.Ευθυμίου.
  Εντύπωση πάντως, προκάλεσε η πρόσκληση που έλαβε απο τον κουμπάρο του Σόρος, οικονομολόγο Σ.Ζαββό, για συμμετοχή στο δείπνο, ο πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα Κερίμ Ουράς, γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά απο πολλούς συνδαιτυμόνες.

  Το βέβαιο ειναι οτι ο «μεγαλοτοκογλύφος» αντί για μια λύβρα σάρκα απο το σώμα του Ελληνικού λαού, απαίτησε να ξεπουληθούν οι κρατικές υποδομές με τον μανδύα της επένδυσης, σε συγκεκριμένους ξένους επιχειρηματικούς ομίλους όπου διαθέτει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

  Γ.Φράγκος

  Εφημερ.ΕΜΠΡΟΣ Σάββατο 3/5/2014

  δραστηριότητες βιογραφικού.

  http://agonespoliton.blogspot.gr/2012/12/branislav-milinkovic.html

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s