ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ 7 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗ ΡΑΚΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ! Εικόνες ντροπής για την ανθρωπότητα…

BmZZC4iIEAE1RQSΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Οι τζιχαντιστές της ISIS (Ισλαμικό κράτος του Ιράκ και της Μ Ανατολής) σταύρωσαν 7 άτομα στην Raqqa.Η κατηγορία που τους απήγγειλαν ήταν « απόπειρα δολοφονίας κατά των ηγετών της ISIS » .
H φωτογραφία της σταύρωσης αναρτήθηκε στον λογαριασμό @akhbar –> pic.twitter.com/8Md5wwds5F στις 29/04/14.
Η είδηση μεταδόθηκε και από τα ολλανδόφωνα nujij.nl ,Freesuriyah,word press com. Τo Pro Christianis αναδημοσιεύει την σταύρωση των νεαρών ατόμων δίνοντας μια άλλη εκδοχή στην τελετουργική εκτέλεση. « Τους σταύρωσαν γιατί ήταν χριστιανοί. » Η απαρχαιωμένη μεθοδολογία της σταύρωσης ανασύρεται ύστερα από χιλιετηρίδες. Προφανώς η σημειολογία της είναι ενδεικτική.Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι καταγγελίες και το αποδεικτικό υλικό για αντίστοιχες θηριωδίες.
Το syrianfight.com στις 24 Απριλίου δημοσιοποιεί οπτικοακουστικό υλικό από εγκλήματα πολέμου της ΙSIS που διαπράχθηκαν στο Yabroud στην περιοχή του

όρους Qalamoοn πριν την ανακατάληψή του από τον συριακό στρατό αλλά και σε άλλες πόλεις.
φωτογραφίες
1. απεικονίζεται ένας ακόμη αποτρόπαιος αποκεφαλισμός.
2.προέρχεται από την επαρχία του Χαλεπίου και συγκεκριμένα από την πόλη Azaz.Σύμφωνα με το πρακτορείο Fars Τσετσένοι τρομοκράτες της ISIS αποκεφαλίζουν αδιακρίτως και περιχαρείς επιδεικνύουν τα τρόπαια.
3.άντρας του «Κινήματος Hazzm ” παραστρατιωτικής πτέρυγας του FSA κραδαίνει θριαμβευτικά το κεφάλι σύριου στρατιώτη στην περιοχή της Hama.

no6 no5 no4 no3 no2 No1

4 και 5 η αποτμηθείσα κεφαλή οπαδού της κυβέρνησης διαπομπεύεται δημοσίως στην επαρχία του Χαλεπίου.Οι πηγές αναφέρουν ότι αυτός ο αποκεφαλισμός πραγματοποιήθηκε κοντά στην Naqarin στις αρχές Φεβρουαρίου αν και η συγκεκριμένη περιοχή απελευθερώθηκε από τον συριακό στρατό ήδη από τα μέσα του Γενάρη 2014.Το έγκλημα χρεώνεται στην αυτοαποκαλούμενη οργάνωση « Harakat Fajr al -Sham al – Islamiya – Abbas μάχη”.Οι ανθρωποκηνυγοί κάνουν το γύρο του θριάμβου έχοντας το κεφάλι στον « ουρανό » του αυτοκινήτου ενώ πριν έχουν τραβήξει αναμνηστικές φωτογραφίες με το λάβαρο της οργάνωσης.
6.Αποκεφαλισμός στρατιώτη από την Jabhat al- Nusra τον Μάρτιο του 2014 πριν την είσοδο του συριακού στρατού.
Στο περιθώριο των μαζικών αποκεφαλισμών οι τρομοκράτες εξαπολύουν συντονισμένες επιθέσεις με οβίδες κατά κατοικημένων περιοχών και πολιτικών στόχων.Στην Χομς παγιδευμένο αυτοκίνητο προκάλεσε τον θάνατο 40 αμάχων και στην Δαμασκό η επίθεση κατά του Ινστιτούτου Badr Eddin al Hassani στην συνοικία al Shag επέφερε τον θάνατο 14 ατόμων κυρίως φοιτητών και προξένησε τον τραυματισμό 86 άλλων επίσης κατά πλειοψηφία σπουδαστών.sana

58 thoughts on “ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ 7 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗ ΡΑΚΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ! Εικόνες ντροπής για την ανθρωπότητα…”

 1. Κατά τα άλλα η διεθνής αμνηστία του Σόρος μας κάνει bulling που δεν δεχόμαστε τον κάθε ισλαμοφασίστα που παριστάνει τον κακομοίρη για να τα κάνουν αυτά και στην χώρα μας.

  Like

 2. ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ, THE ISLAM IS FAKE,
  το ισλαμ ειναι απατη, η ψυχη δεν εχει φυλο και ειναι ασωματος!
  εγραψε ο τυπος ενας τουρκος ζητησε να μπη σε ομαδα αυτοκτονιας στη Συρια για να παντρευτει ουρι του παραδεισου! με τι σωμα βρε, αφου το αφινεις εδω!
  και τι να πουμε για τα εγκληματα γαμου 10-χρονων θηλυ με 30-χρονους γαϊδαρους (ζητω συγνωμη απο τα τετραποδα!)

  Like

 3. ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ “ΨΑΧΝΕΙ” ΑΛΗΘΕΙΕΣ:

  α) Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής

  Πρώτος εκ των αγίων που ασχολήθηκε με το Ισλάμ είναι ο άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής (580-662), σύγχρονος της εμφανίσεως και διαδόσεως του Ισλάμ από τον Μωάμεθ (570-632).
  Το Βυζάντιο, υπό τον Ηράκλειο τότε, απησχολημένο στον πόλεμο εναντίον των Περσών, υποτίμησε τον νέο κίνδυνο, που προερχόταν από τούς Άραβες, οι οποίοι αποκτούσαν ενότητα κάτω από τον νέο ηγέτη και την νέα θρησκεία του Μωάμεθ.

  Το ίδιο συνέβη και με τούς Πέρσες.
  Αμφότεροι, Ρωμαίοι και Πέρσες, είχαν εξασθενίσει από τις μεταξύ τους συγκρούσεις και δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την ορμή των νεοφωτίστων και επιθετικών Αράβων, παρακινουμένων σε πόλεμο εναντίον των απίστων από τον περίεργο νέο προφήτη, για τον οποίο δικαιολογημένα η έρευνα διερωτάται αν είναι προφήτης ή δικτάτωρ, θρησκευτικός ή στρατιωτικός ηγέτης.

  Την κατάσταση εχειροτέρευσε η δυσμένεια των τοπικών χριστιανικών πληθυσμών εναντίον του Βυζαντίου λόγω των χριστολογικών διενέξεων, καθότι στις ανατολικές επαρχίες, Συρία, Παλαιστίνη και Αίγυπτο, ο Μονοφυσιτισμός και ο Μονοθελητισμός είχαν ευρεία διάδοση.

  Οι ενωτικές προσπάθειες των αυτοκρατόρων δεν απέδωσαν, γι’ αυτό και οι ντόπιοι πληθυσμοί δυσαρεστημένοι με το Ορθόδοξο Βυζάντιο, έβλεπαν στο Ισλάμ τη δυνατότητα να αποσείσουν την βυζαντινή κυριαρχία, μολονότι βέβαια στη συνέχεια επλήρωσαν και πληρώνουν πολύ ακριβά αυτήν την λανθασμένη εκτίμηση.

  Ο Άγιος Μάξιμος, αυτοκρατορικός αξιωματούχος προηγουμένως του Ηρακλείου και πρωταγωνιστής κατόπιν, ως μοναχός στον αγώνα εναντίον του Μονοθελητισμού, συμμοναστής και φίλος του Πατριάρχου Ιεροσολύμων Σωφρονίου, ο οποίος αναγκάσθηκε να παραδώσει το 637 τα Ιεροσόλυμα στον χαλίφη Ομάρ, είχε άριστη γνώση των συμβαινόντων, αφού ο ίδιος διέτρεξε όλες τις ανατολικές χώρες και έφθασε μέσω Αφρικής στη Ρώμη, όπου πρωτοστάτησε στην σύνοδο του Λατερανού (649) εναντίον του Μονοθελητισμού.

  Σε μία επιστολή του, λοιπόν, προς τον Πέτρο Ιλλούστριο, που χαρακτηρίζεται ως δογματική (Αγίου Μαξίμου, Επιστολή δογματική ιδ’, προς Πετρον Ιλλούστριον, PG 91, 533-544. Το απόσπασμα στις στήλες 540-541), διότι προβαίνει σε εννοιολογικές διασαφήσεις χριστολογικών όρων εναντίον της διδασκαλίας του Σεβήρου, θεωρεί υποχρέωσή του να συστήσει εμμονή στην ορθόδοξη πίστη, ώστε με σύμμαχο το Θεό, να αποφύγει η αυτοκρατορία τον νέο κίνδυνο του Ισλάμ, την διδασκαλία και συμπεριφορά του οποίου περιγράφει ο Άγιος Μάξιμος με νηφαλιότητα και δικαιοσύνη.

  {{{Γράφει, λοιπόν, ότι το χειρότερο κακό στον κόσμο, στην οικουμένη, ήταν τότε η εμφάνιση του Ισλάμ, το οποίο με πολλή αγριότητα στρέφεται εναντίον της πολιτισμένης ανθρωπότητος και την καταστρέφει.
  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΦΥΑΔΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ,ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΕΣ,ΣΤΙΣ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΥΑΡΕΣΤΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ.}}}

  Αυτά τα οποία απεχθάνεται ο Θεός, με αυτά το Ισλάμ λατρεύει τον θεό.
  Είναι ο πλέον άπιστος λαός, προπομπός και πρόδρομος του αντιχρίστου.
  Αγνόησε το σωτηριώδες έργο του Χριστού και αδιάντροπα διώκει την πίστη και την αρετή, από φθόνο και βασκανία, γιατί χωλαίνει και στα δύο· προδίδει την πίστη και την αρετή, υπερηφανείας χάριν και ηδονής, ως αποστάτης λαός και μωρός και έθνος απαίδευτον.

  Σ’ αυτές τις δύο κακίες, την υπερηφάνεια και την ηδονή, έχει διαμοιράσει την ζωη· η υπερηφάνεια τον οδηγεί σε αποστασία από τόν Θεό, ενώ η ηδονή σε καταφρόνηση του πλησίον, σε μισανθρωπία, “ίνα και Θεός αυτώ και κτίσις υβρίζηται· ο μεν καταφρονούμενος, η δε, φθειρομένη τοις αυτού μιασμοίς των επιτηδευμάτων”.

  Κατά τον Άγιο Μάξιμο, ο Θεός επέτρεψε στο “απηνές και
  αλλόκοτον έθνος” να σηκώσει το χέρι του εναντίον των Χριστιανών, εξ αιτίας του ότι δεν πολιτεύονται οι Χριστιανοί αξίως του Ευαγγελίου και έχουν περιπέσει σε πλήθος αμαρτιών.

  Πρέπει γι’ αυτό στο εξής να γρηγορούμε και να είμαστε έτοιμοι να ομολογήσουμε την πίστη μας, χωρίς να υπολογίζουμε ακόμη και το θάνατο.
  Πρόκειται περί προφητικής ενοράσεως των όσων επρόκειτο να ακολουθήσουν με την επέκταση του Ισλάμ, περί των νεομαρτύρων, οι οποίοι ανανέωσαν την δόξα των παλαιών μαρτύρων: “Και Θεόν αυτόν ομολογήσωμεν έμπροσθεν των ανθρώπων, μηδένα παντελώς υφορώμενοι θάνατον· ίνα και αυτός ημάς έμπροσθεν του Πατρός ομολογήση· και σεσωσμένους δια της καλής ομολογίας προσαγάγη, ης αυτός εις την των ημετέρων καλών υποτύπωσιν απήρξατο· μαρτυρήσας επί Ποντίου Πιλάτου και ομολογήσας την καλήν ομολογίαν· ην μιμείσθαι κατά την αυτού χάριν αξιωθείημεν, ότ’ αν καλέσοι καιρός”.

  Απόσπασμα από το ενδιαφέρον αυτό κείμενο, όπου για πρώτη φορά αποτιμάται το Ισλάμ από χριστιανικής πλευράς παραθέτουμε στη συνέχεια:
  “Τι γαρ των νυν περιεχόντων την οικουμένην κακών περιστατικώτερον; Τι δε τοις ησθημένοις των γινομένων δεινότερον; Τι δε τοις πάσχουσιν ελεεινότερον η φοβερώτερον; Έθνος οράν ερημικόν τε και βάρβαρον, ως ιδίαν γην διατρέχον την αλλοτρίαν· και θηρσίν αγρίοις και ατιθάσοις, μόνης ανθρώπων άχουσι ψιλόν σχήμα μορφής, την ήμερον πολιτείαν δαπανωμένην· και λαόν Ιουδαϊκόν, και ανέκαθεν ανθρώπων αίμασι χαίροντα, και μόνην θείαν ευαρέστησιν ειδότα τον φόνον του πλάσματος· και δια τούτο πλέον μαινόμενον, πάντων επί κακία διαβεβοημένων εν τω πλούτω της πονηρίας γενέσθαι περιφανέστερον· και οις Θεός απεχθάνεται, Θεόν θεραπεύειν οιόμενον· τον μόνον πάντων επί γης λαών απιστότατον· και δια τούτο προς υποδοχήν της αντικειμένης δυνάμεως επιτηδειότατον, προπομπεύοντα τρόπω τε παντι και διαθέσει της ενδημίας του πονηρού και δι’ ων πράττει μηνύοντα του Αντιχρίστου την παρουσίαν, επειδή την του αληθώς Σωτήρος ηγνόησεν· τον δυσμενή και παράνομον, μισάνθρωπόν τε και μισόθεον, και δια τούτο μάλλον μισάνθρωπον, ότι μισόθεον, και ταις κατά των αγίων εντρυφάν ύβρεσι συγχωρούμενον· ως εγγύς ούσης της εκδικήσεως, ίνα και κολασθή δικαιότερον, φανείσης αυτού δια των πραγμάτων τελείως της κατά Θεού τυραννίδος τε και επαναστάσεως· τον του ψεύδους προστάτην λαόν, της τε μιαιοφονίας δημιουργόν, και της αληθείας εχθρόν· τον πικρόν της εμής πίστεως διώκτην, δι’ ης η πολύθεος κατελύθη πλάνη, και των δαιμόνων αι φάλαγγες απηλάθησαν. Δι’ ης πάντα τα έθνη κεκροτήκασι χείρας, κατά τη προφητείαν, και ηλάλαξαν τω Θεώ εν φωνή αγαλλιάσεως· ότι Κυριος ύψιστος, φοβερός, Βασιλεύς μέγας επί πάσαν την γην. Εγνώσθη μυστικώς αυτοίς δια σαρκός επιδημήσας ο μονογενής Υιός· Κυριος μεν, ως δούλοις αρετήν επιτάσσων τοις δια πράξεως των εντολών ανεχομένοις· ύψιστος δε, ως της αληθούς γνώσεως χορηγός, τοις πόθω σοφίας δια θεωρίας προς την γυμνήν συμβόλων επειγομένοις των μυστηρίων κατάληψιν· φοβερός δε ως κριτής, και των παραβάσεων εκδικητής βασιλεύς δε, ως εκάστω των κατ’ αξίαν ητοιμασμένων διανομεύς· και μέγας ως υπέρ φύσιν δια των εναντίων τα εναντία ποιών· και δια πάθους απάθειαν, και δια θανάτου ζωήν δημιουργών και παραδόξω δυνάμει ταις εαυτού κατά σάρκα στερήσεσι, τας ατρέπτους έξεις των αγαθών τη φύσει δωρούμενος· και ουδ’ ούτως ο παράφρων αισχύνεται λαός, και λήγει διώκων πίστιν και αρετήν. Άπερ σαφώς διώκει δια βασκανίαν· ως αμφοτέρων εκπεπτωκώς, και ουκ ειδώς ότι πέπτωκεν, επ’ αμφοτέραις χωλαίνων ταις ιγνύαις, και διαναστήναι του πτώματος της ασεβείας παντελώς μη δυνάμενος, η μη βουλόμενος, ειπείν οικειότερον· ως πίστιν και αρετήν αεί προδιδούς υπερηφανείας χάρι και ηδονής, ως αποστάτης λαός και μωρός και έθνος απαίδευτον. Αις επιμερίσας εαυτού την ζωήν, ο αποστάτης και πλήρης ανομιών, την μεν αποστασίας του Θεού ποιείται μητέρα, την δε, μισανθρωπίας δημιουργόν· ίνα και Θεός αυτώ και κτίσις υβρίζηται· ο μεν καταφρονούμενος, η δε, φθειρομένη τοις αυτού μιασμοίς των επιτηδευμάτων.
  Τι τούτων, ως έφη, Χριστιανών οφθαλμοίς, η ακοαίς φοβερώτερον;Έθνος απηνές και αλλόκοτον, κατά της θείας κληρονομίας οράν επανατείνεσθαι χείρας συγχωρούμενον. Αλλά ταύτα το πλήθος ων ημάρτομεν συμβήναι πεποίηκεν. Ου γαρ αξίως του Ευαγγελίου του Χριστού πεπολιτεύμεθα. Παντες ημάρτομεν, πάντες ηνομήσαμεν, πάντες αφήκαμεν την οδόν των εντολών την ειπούσαν, εγώ ειμι η οδός, και κατ’ αλλήλων εθηριώθημεν, αγνοήσαντες της φιλανθρωπίας την χάριν, και των υπέρ ημών του σαρκωθέντος Θεού παθημάτων το μυστήριον και διωδεύσαμεν τρίβους αβάτους, τας των παθών τας ατιμίας δηλαδή σχέσεις τη διαθέσει της γνώμης κυρώσαντες. Αλλά γρηγορήσωμεν και προσευξώμεθα, μήπως πλέον βαρυνθώσιν αι καρδίαι ημών εν κραιπάλη και μέθη”.

  Like

 4. Οποιος ειδε Δημοσια Τηλεοραση εχθες Γνωριζει περα απο καθε αμφιβολια πως στη Συρια μαινεται ΕΜΦΥΛΙΟΣ κατα του ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ Ασσαντ, αυτου που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (!!) εριξε χημικα και σκοτωσε τοσο κοσμο (το ειπαν αυτο ναι), απο ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ που ε να μωρε και καποιοι περιεργοι εχουν μπει μεσα αλλα νταξει δεν τους εξοπλιζουν πια οι ΗΠΑ κλπ κλπ.
  Α ναι και κακομοιροι Σουνιτες που καταδυναστευονταν, και οι κακοι Αλαουιτες πιλοτοι ελικοπτερων που ριχνουν IED απο ψηλα σε κατοικημενες περιοχες…
  Μετα την εκλεισα διοτι θα την εσπαγα.
  Οι δυο καριολες του ΙΕΚ Καψη να πανε επισκεψη μετα παιδια τους κατα κει να δουν τα εθιμα των ‘μετριοπαθων’ και ‘δημοκρατων’ απο 70 χωρες της γης,
  Καλα πιλαφια καριοληδες προδοτες…

  Like

  1. Τι να σου κάνω αφού βλέπεις ακόμη τηλεόραση και μάλιστα τη Δημόσια… Δεν προστατεύεις λίγο τα νεύρα σου… Συμβουλεύω όλους να κρατήσουν δυνάμεις για το μέλλον. Η αλήθεια είναι πως οι εικόνες αυτές σοκάρουν (ακόμη…) και γι αυτό και τόσα σχόλια αποτροπιασμού, αλλά δε θα πρέπει να γίνουν σούπα σε καμιά είδηση. Συμφωνώ απόλυτα πως η επανάληψή τους θα μας βάλει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Ας μη γίνει το διαδίκτυο τηλεόραση… ΑΛΛΑ έτσι για να ειπωθεί αυτός ο Βαρθολομαίος, ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ, που στο διάολο είναι; Πόσο δίκιο είχαν οι μοναχοί της μονής Εσφιγμένου που δεν τον αναγνώρισαν ποτέ ως Οικουμενικό Πατριάρχη… Ποιος πεθαίνει σήμερα τόσο μαρτυρικά για την πίστη του πέρα από τους Ορθόδοξους Χριστιανούς; Πρόσω ολοταχώς προς τα πίσω! Διακόσια χρόνια πίσω με τη μία με τους τρελούς ισλαμιστές και τους ακόμη πιο τρελούς χρηματοδότες και καθοδηγητές τους! ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΦΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ; ΔΕ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ Μ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΗΜΠΟΡΙΑ…

   Like

   1. Καλημερα
    Πραγματι αισθανηκα γενναιος αρκετα να παρακολουθησω τα χαλια της ΔΤ.
    Τουλαχιστον ειδα μια φορα το ψεμα, την προπαγανδα και το δηλητηριο που μας κερνανε “τα παιδια τους” με τα λεφτα μας.
    Ισως ειμαστε ανημποροι να βοηθησουμε στη Συρια.
    Μπορουμε ομως να βοηθησουμε στην Ελλαδα.
    Συνελληνες χρειαζονται βοηθεια.
    Φαγητο, ειδη πρωτης αναγκης, χρηματα. Πολλες φορες ακομα μια καλη κουβεντα βοηθα.
    “Εδω ειμαστε ολοι αδελφε, θα τα καταφερουμε. Κουραγιο”.
    Ειμαστε μεταξυ σφυρας και ακμονος.
    Οργανωθειτε. Οπλιστειτε. Γρηγορειτε.

    Like

 5. Λοιπόν ‘’κυρία’’ Δούρου του ‘’ΣΦΥΡΙΖΑ στον Σόρος’’ τι εχεις να μας πεις για τα κολλητάρια σου τώρα ? Την 1/8/2011 και την 19/8/2011 με δηλώσεις σου καλούσες την Ευρώπη , ουσιαστικά το ΝΑΤΟ (!!!!) , να επέμβει στη Συρία υπέρ των ισλαμοφασιστών οι οποίοι , οι καημένοι (!!!!!) , καταπιέζονταν από τον Ασαντ και τους χριστιανούς…..Επίσης είχες πάρει θέση υπέρ του ισλαμοφασιστή Μορσι στην σφαγή της Αιγύπτου….

  Τι εχεις να μας πεις τώρα κυρά μου για τα κατορθώματα σου???? ΟΛΗ η ευρωπαϊκή αριστερά (του κωλ@υ) είναι υπεύθυνη γι’ αυτό που συμβαίνει τώρα στη Συρία αλλά και γι’ αυτό που θα συμβεί σε ΟΛΗ την Ευρώπη και την Ελλάδα αύριο……

  Like

  1. και το εχουν ακομα αναρτημενο στην επισημη ιστοσελιδα τους.

   δεν εχουν κανει καποιοα καινουργια δηλωση,αρα ισχυει ακομα….

   Like

   1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΣΣΑΝΤ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΑ ΣΑΛΑΦΙΣΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ

    Like

   2. εσυ ,συντροφε Αρη.
    ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηριζει τους αγωνιστες ανταρτες.

    αλλαξε κομμα,(μην διαφθαρει και ο Εθνικοφρων Στραταρχης,φοβαμαι)

    Like

   3. ARIS

    φαίνεσαι καλος άνθρωπος και αγνος πατριώτης. Τι δουλειά εχεις με τη σημερνή αριστερά? Δε βλέπεις ότι ΟΛΗ υπηρετεί τη Νεα Τάξη Πραγμάτων και την υποδούλωση των πολιτών στους τραπεζίτες? Δε βλέπεις ότι πανε να καταργήσουν τα κράτη και , ακόμη χειρότερα , να επιβάλουν το Ισλάμ ? Δε καταλαβαίνω….

    Like

   4. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ
    “φαίνεσαι καλος άνθρωπος και αγνος πατριώτης. Τι δουλειά εχεις με τη σημερνή αριστερά?”
    Οι καλοι ανθρωποι, οι αγνοι πατριωτες, οι πραγματικοι Έλληνες δεν εχουν καμια δουλεια με κανενα μαγαζι, με κανενα κομμα.
    Ας ξεχασουμε οτι μας χωριζει. Ας επιμεινουμε σε οτι μας ενωνει.

    Like

   5. HK

    επικροτώ και επαυξάνω το σχόλιο σου….

    Πριν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων έτσι ακριβώς σκεπτόμουν ….. τώρα όμως έχω αλλάξει….. γιατί η Ευρωπαϊκή αριστερά έκανε , και εξακολουθεί να κάνει , τη μεγαλύτερη ζημιά σ’ αυτή τη παράνοια των τελευταίων ετών…

    Like

   6. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ
    Ναι θα συμφωνησω μαζι σου. Αυτο δεν αλλαζει τιποτα. Ανθρωποι ειναι και λαθη κανουν.
    Εμεις τι κανουμε για να σωσουμε το Έθνος μας, αυτο εχει σημασια.
    Δικο μας μονο ειναι οτι μπορουμε να προστατευσουμε.
    Τον εαυτο μας; Την οικογενεια μας; Τον διπλανο μας; Την γειτονια; Την πολη μας;
    Αρχιζουμε με αυτο που μπορουμε και προχωραμε.
    ‘Think globally, act locally’ λενε.
    Σκεψου την Πατρίδα, δρασε στην γειτονια.
    Βοηθησε, ενημερωσε, προσπαθησε.
    Ολοι μαζι θα τα καταφερουμε. Οπως και στο παρελθον.
    Οργανωθειτε. Οπλιστειτε. Γρηγορειτε.

    Like

   7. HK

    Και παλι επικροτώ και επαυξάνω το σχόλιο σου….

    Αυτά που λες τα κανω ήδη και προσπαθώ κι εγώ να μεταδώσω ακριβώς το ιδιο πνεύμα…

    Δεν έχουμε προς το παρόν άλλο μέσο άμυνας….

    Like

   8. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ
    “Δεν έχουμε προς το παρόν άλλο μέσο άμυνας….”
    Σε εναν ακυρηχτο πολεμο φθορας αυτη ειναι η καλυτερη αμυνα.
    Και οχι μονο, Ειναι αντεπιθεση.
    Να εισαι καλα, καλο κουραγιο και καλη Πρωτομαγια.

    Like

 6. Η Διεθνής Αμνηστία, που μας μέμφεται για κακομεταχείριση των κτηνών αυτών, πού είναι;;;;;
  Μούγκα όταν πρόκειται για χριστιανούςμ, ε;

  Like

  1. Φίλε ελαχίστη σημασία έχει το εάν η βαρβαρότητα της σταύρωσης εφαρμόζεται πάνω σε χριστιανούς ή βουδιστές ή ισλαμιστές ή άθεους Ας συμφωνήσουμε όμως στο ότι η διεθνής αμνηστία ΑΠΛΑ δεν επεμβαίνει διότι τα εγκλήματα αυτά διεπράχθησαν από ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ
   Όπως διαβάζεις και οι Πορφύρης Δ Σταφυλά Π οι άνθρωποι που το έγραψαν είναι προσεκτικοί :
   Τo Pro Christianis αναδημοσιεύει την σταύρωση των νεαρών ατόμων δίνοντας μια άλλη εκδοχή στην τελετουργική εκτέλεση. « Τους σταύρωσαν γιατί ήταν χριστιανοί. »
   Σύμφωνα όμως με το αντιφρονούντα Abu Ibrahim Alrquaoui που δήλωσε σε συνέντευξή του. στο FoxNews.com εκείνοι που σκοτώθηκαν ήταν αντάρτες που είχαν αγωνιστεί στο παρελθόν κατά του συριακού κυβέρνηση του Μπασαρ αλ-Ασάντ. «Μας απειλούν άμεσα και θέλουν να μας σκοτώσουν.» «”Είναι πολύ επικίνδυνοι», ,

   Ο Alrquaoui είπε ότι είδε τις εκτελέσεις και πήρε φωτογραφίες που έχουν έκτοτε δημοσιεύτηκε στο Facebook σελίδα της ομάδας, και τώρα που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο.

   Η σειρά των φωτογραφιών δείχνουν διαφορετικούς άνδρες στους σταυρούς ( γιατί υπάρχουν πολλές Φώτο στα αμερικανικά blogs) και από ό, τι φαίνεται να είναι μια δημόσια πλατεία, αν και δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει ότι τα άτομα ήταν νεκρά ή, με ποιο τρόπο είχαν πραγματοποιηθεί οι εκτελέσεις. Οι εικόνες δεν παρουσιάζουν εμφανή σημάδια από τους άνδρες καρφωμένους στο σταυρό, ούτε είναι εμφανή ορατά σημάδια από θανατηφόρα τραύματα.

   Το ISIS (Ισλαμικό κράτος του Ιράκ και της Εγγύς Ανατολής) ( και όχι μέσης … Η Μέση Ανατολή είναι γεωγραφικός όρος που αναφέρεται σε περιοχές της βόρειας Αφρικής και της δυτικής Ασίας ) το τελευταίο έτος κτυπά την πόλη Raqqa, σκοτώνοντας τον εναπομείναντα πληθυσμό των ανταρτών και γκρεμίζοντας τα εθνικά κειμήλια, σύμφωνα με πολλαπλές αναφορές. «Θέλουν να έχουν τον έλεγχο. Ό, τι κάνουν το κάνουν για να τρομάξουν τους ανθρώπους » δήλωσε ο Alrquaoui. “Αυτός είναι ο λόγος που σκοτώνουν τους ανθρώπους δημοσίως.”
   Περισσότερες πληροφορίες για την Μάχη της Raqqa διάβασε σε μετάφραση της Google ΕΔΩ
   https://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Raqqa&prev=/search%3Fq%3Dhttp://raqqa/%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DmgD%26rls%3Dorg.mozilla:el:official%26channel%3Dsb

   Like

   1. ..Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΣΤΕΣ , ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΕΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΧΘΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ

    Like

  2. Μουγκα γιατι οι ισλαμιστες κανουν τις βρωμοδουλειες των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην Συρια, στην Αιγυπτο, στο Ιρακ, στο Αφγανισταν κ.τ.λ.
   Ερχεται και η σειρα του Ιραν.

   Like

 7. ΖΗΤΩ ΤΟ ΝΑΤΟ!
  ΖΗΤΩ Η Ε.Ε!
  ΖΗΤΩ Η ΜΕΡΚΕΛ!
  ΖΗΤΩ Η USA!
  ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΥΡΩ!
  ΖΗΤΩ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!

  Like

 8. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

  Οι άχρηστοι Έλληνες κυβερνήτες του Βυζαντίου ήξεραν μόνο να διοριζουν ανίκανους στρατηγούς και στρατιωτικούς για να μην απειλείται η επικυριαρχία τους απο πραξικοπήματα και να έχουν στενές σχέσεις με τους παντοδύναμους εβραίους τοκογλύφους.
  Μόνο την Κρητη έκαναν 175 ολόκληρα χρόνια να την ανακτίσουν πάλι πίσω στην Βυζαντινή σφαίρα επιρροής απο τους ληστρικούς άραβες Ισλαμιστές πειρατές κι αφού είχαν γεμίσει τα σκλαβοπάζαρα της Μέσης Ανατολής και της Ευρώπης απο Έλληνες σκλάβους.
  Ο άμεσος κίνδυνος κατά της Κωνσταντινούπολης τους ανάγκασε να διορίσουν μερικά αξιόλογα στελέχη ανάμεσα τους ο Νικηφόρος Φωκάς που κατάφεραν και ανέκτησε το Νοτιο Ανατολικό Αιγαίο απο τους Άραβες κι αυτό δυστηχώς μόνο για λίγο.

  ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ. ΩΣ ΤΕΤΙΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ.
  Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

  Like

 9. Κανένας θρησκευτικός, πολιτικός ή οποιασδήποτε άλλης μορφής φανατισμός ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ το χαμόγελο στο πρόσωπο και το κομένο κεφάλι στο άλλο χέρι!!!

  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΣΥΜΒΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ!!!

  Αρα, τα “ΟΝΤΑ” ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!
  ΚΑΤΙ “ΑΛΛΟ” ΙΣΩΣ!!!
  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ !!!!!!!!!!!!!!!!

  Και κάτι ακόμα:
  Αυτές οι φωτογραφίες δεν θα έπρεπε να ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ???
  Εδώ μια λέξη ξέφυγε του Καμμένου ΚΑΙ ΛΥΣΑΞΕ ο εισαγγελέας να τον “στριμώξει”!!!!

  ή μήπως “ΚΑΠΟΙΟΙ” μας ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ για “ΚΑΤΙ”????

  Like

  1. οταν θα αρχισουν να κοβουν κεφαλια και εδω να εχωμε συνηθισει!
   να μην ειναι κατι το παραξενο! συμφορα μας, ο Κολοκοτρωνης εδιωξε τους μουσουλμανους εμεις τους ξαναφεραμε πισω; Μας στραβωσε ο Θεός!

   Like

  2. Αυτές οι φωτογραφίες δεν θα έπρεπε να ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ???

   Αυτό είναι ερώτημα , που το έχω θέσει και εγώ στο παρελθόν. Τα βλέπουν και μικρά παιδιά και δεν ξέρουμε τι μηνύματα παίρνουν.

   Δεν νομίζω να αυξάνεται η επισκεψιμότητα στο μπλοκ από αυτές.

   Like

   1. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ,ΟΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΟΣ.

    Like

 10. Αυτά να τα βλέπετε εσείς οι αεροψεκασμένοι που θέλετε να συνεργαστείτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, οι λαθρομετανάστες του Τσίπρα αυτή την εικόνα θέλουν να φέρουν και στην Ελλάδα μας.

  Like

   1. Δεν επρεπε να τη σβησουν την “κερκυραια” ειναι ΑΠΟΔΕΙΞΗ το τι προσπαθουν να δημιουργησουν ολοι αυτοι στην Ελλαδα.
    Εχει νοημοσυνη ο αναγνωστης να κρινει απο μονος του!

    Like

    1. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ MENSA!!
     الله أكبر

     Like

    2. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

     Τσόντα, μιλιταρισμός κι αντιχριστιανισμός σε παιδική εκπομπή του Ισραήλ.

     Uploaded on Apr 23, 2011

     WARNING: Offensive content.
     From the Israeli TV show “Toffee VeHa-Gorillah”
     [Embedded English subtitles]

     Mocking Jesus on Israeli Zionist TV – The Crucifixion

     Like

    3. ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΕΙΔΕΣ Ή ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ??? “ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ” ΛΕΕΙ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ.

     Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΟΤΙ Η ΧΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΝΑ ΘΕΡΙΕΨΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΝ. Ή ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΙ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟΙ ??????

     ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1/4 ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΝ ΠΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ?????

     ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΥ, ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ CIA ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΕΝΩ ΖΟΥΣΑΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ….

     ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2014 ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ !!!!

     Like

    4. Έχουμε και εκεί Χ.Α αγαπητέ, απλά είμαστε παντού.
     Ανοίξαμε και σας περιμένουμε.

     Like

    5. Μην ξεχάσετε να προτιμήσετε και τις ιδιωτικές εταιρίες ασφαλείας που διαθέτουμε ανα τον κόσμον.
     Είμαστε οι ΜΟΝΟΙ ειδικοί σε θέματα εξολόθρευσης κουνουπιών, ισλαμιστών, κατσαρίδων και άλλων συναφών κινδύνων για την παγκόσμια υγεία.
     Αναλαμβάνουμε και εξολοθρεύσεις χριστιανών…αυστηρά μόνον κατόπιν εχεμύθειας.

     Like

 11. Η Κερκυραία σβήστηκε ορθότατα επειδή πρόσβαλε την Ελλάδα και τον Ελληνισμό.

  Like

  1. Να μην ξεχνατε κι εσεις του Συριζα αν ειστε με αυτους “Ελληνισμός” να συνεργαζεστε με το καταλληλο εξειδικευμενο προξενικο προσωπικο σε συνεδριες φιλο ισλαμισμου της νεολαιας για να δινετε απειρα επιχειρηματα στη καθε Χρυση Αυγη να ναζιστοποιει την Ελληνικη Κοινωνια.

   Μαζεψετε ολα τα ανεγκεφαλα τσουτσεκια απο τα στεκια των Πακιστανων και Ινδων που δικτυωνουν τους εκει αγραμματους για χαρη ξενων πρεσβειων και κρατηστε μακρια ολο αυτο τον οχετο απο τη μαθητειωσα νεολαια και τους φοιτητες! ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

   Like

 12. ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΟΥΑΧΑΜΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΑΛΑΦΙΣΤΩΝ (Islamic sects, Wahhabism, Salafism) ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΘΑ ΑΝΔΡΩΘΟΥΝ, ΘΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΥΚΤΙΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ.
  ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ, ΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΘ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΝΔΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΝ ΑΝΔΡΩΣΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.

  ΝΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ Ο ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΚΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΣΦΑΓΩΝ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.

  —————-
  Κερκυραία είπε
  Απριλίου 30, 2014 στις 4:59 μμ

  ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ, ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΟΝΑΖΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ!!!
  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΙΣΛΑΜΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΑΛ ΝΟΥΣΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ!!!! ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ!!!!!

  الله أكبر
  Απάντηση
  —————-
  Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ:

  ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ
  ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΙ ΕΦΟΣΩΝ
  ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΟΙ “ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ” ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ
  ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ
  ΤΩΝ ΑΚΡΙΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.

  Like

  1. ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ “MADE IN ISRAEL” ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΜΟΥ.

   Like

  2. ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΥΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ “ΚΑΛΗ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ” ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ.
   ΑΥΤΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ “ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ” ΑΝΔΡΩΣΑΝ ΕΝΑ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΩΣΕ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΠΕΙΡΟ ΠΛΟΥΤΟ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΛΥΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ.
   ΑΠΕΔΗΧΘΕΙ ΔΕ ΤΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΜΟΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΗΠΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ Ο ΚΡΥΦΟΣ ΑΣΣΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΗΣ.
   ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ, ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟ “ΕΡΓΑΛΕΙΟ” ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.
   Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΝΑΤΟΪΚΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΑΚΡΩΝ ΝΑΖΙΣΜΟΥ Η ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΤΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ.

   Like

  3. ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.
   ΜΗ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ!

   ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Η ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
   ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

   ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ “ΧΡΗΣΙΜΕΣ” ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΑΙΓΙΔΑ” ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΚΡΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΜΟΣ.

   ΗΔΗ Ο ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΕΝΩ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

   Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ. ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ.
   ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΘΑ ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΛΑΟΥΣ, ΘΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΝΩΝΕΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ.

   Like

 13. Θα καθαρισουν όλους τους ανθρωπους στην Συρία για να ρίξουν τον Άσαντ και να ελέγχουν την Συρία οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Μετά θα μπουν στο Ιράν και θα κάνουν τα ίδια. Πληρώνουν και εξοπλίζουν ισλαμοφασιστες για να κάνουν τις βρωμοδουλειές των ΗΠΑ και της Ε.Ε.
  Η Ρωσία και η Κίνα πρέπει να κουνηθούν επιτέλους. Αν παραδωθουν Ουκρανία, Συρία και Ιράν στα χέρια της δυσης τελείωσε το παιχνίδι.

  Like

 14. τωρα δεν θα επρεπε να παμε ολοι μαζι..ολο το ΝΑΤΟ να τους πιασουμε και να τους φουρνισουμε καινονικα?
  εεεεε τι χρειαζεται λυπη σε τετοιους εγκληματιες…σαπουνι και μονο σαπουνι ….φασιστοειδη του ισμαμ..καποια στιγμη θα τα πληρωσετε αυτα με το ιδιο ακριβως νομισμα…να χεσω και τους ανθρωπισμους και τους προοδευτισμους που μας πουλανε οι προοδευτικοι του κωλου!

  Like

 15. ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ??? Ο ΧΟΝΤΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΔΑ ΔΕΝ ΒΓΖΕΙ ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ…. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ

  ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ !!! 17 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

  Like

 16. ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ….

  ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ….ΠΑΠΑ…

  Αν εισαι προσεκτικος και παρατηρητης της Σημερινης Γεωπολιτικης…

  Τοτε …ΞΕΡΕΙΣ!

  Εξηγουνται απλα ολα γυρω σου….

  ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…..!

  Και ποιος ειναι ο..Στοχος!

  Like

 17. Που ειναι η διεθνης κοινοτητα και τα Ανθρωπινα Δικαιωματα στις δολοφονιες χιλιαδων χριστιανων απ τους ισλαμιστες στην Συρια και στην Αίγυπτο;
  Που ειναι η διεθνής κοινότητα όταν μπήκαν και κατέλαβαν την μισή Κύπρο οι Τουρκοι; Που ήταν οι σύμμαχοι μας και οι εταίροι μας;
  Τωρα ξεσηκώθηκαν που ο Πούτιν κατέλαβε την Κριμαία…
  Όπου τους συμφέρει μιλάνε για Διεθνες Δικαιο, για Διεθνής Συνθήκες και κάνουν κυρώσεις.

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s