olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! 1,5 ΔΙΣ «ΔΩΡΑΚΙ» ΣΤΗΝ EUROBANK, νύχτα, πίσω από τα 500άρικα!

Posted by olympiada στο Μαρτίου 29, 2014

 Νέα απόφαση για παροχή εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου για κάλυψη ομολογιακού δανείου εκδόσεως της τράπεζας με την επωνυμία «Eurobank Ergasias» συνολικού ποσού 1.550.000.000 ευρώ, υπέγραψε στις 5 Μαρτίου 2014 ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας .

Σε συνέχεια της αρχικής Απόφασης, που είχε υπογράψει στις 11 Μαρτίου 2011 ο Φίλππος Σαχινίδης επί

εποχή ΓΑΠ, αφαιρούνται 1,55 δις ευρώ από τον χειμαζόμενο ελληνικό λαό και προσφέρονται… μεγαλόψυχα ως εγγύηση για την κάλυψη δανείου στην «πτωχευμένη»

Eurobank, επιβαρύνοντας το δημόσιο χρέος της χώρας.   Οι όροι της εγγύησης προβλέπουν μάλιστα την άνευ αφέσεως και ανέκκλητη εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου της Οφειλής υπέρ των Δικαιούχων.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Απόφαση «To κόστος που θα βαρύνει το Δημόσιο, σε περίπτωση κατάπτωσης της εγγύησης του Δημοσίου, ενδέχεται να ανέλθει στο ποσό των 1.550.000.000 ευρώ πλέον των προβλεπομένων από τους όρους του οικείου ομολογιακού δανείου τόκων και πάσης φύσεως επιβαρύνσεων,το ακριβές ύψος της οποίας δεν μπορεί να υπολογιστεί.»-

Το τεκμήριο

14 Σχόλια to “ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! 1,5 ΔΙΣ «ΔΩΡΑΚΙ» ΣΤΗΝ EUROBANK, νύχτα, πίσω από τα 500άρικα!”

 1. […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο […]

  Μου αρέσει!

 2. Σοφία said

  Έτσι… τους «πυλώνες» της «δημοκρατίας» τους προσέχουμε για να έχουμε…

  Μου αρέσει!

 3. Aλεξανδρος said

  Μου αρέσει!

 4. oxtapus said

  Reblogged this on Oxtapus *blueAction.

  Μου αρέσει!

 5. KL said

  Είναι ομόλογο πυραμίδας ponzi.

  Μου αρέσει!

 6. dimitris said

  ΜΕ-ΓΑΛΑ…ΔΩΡΑΚΙΑ!!!
  ΜΕ-ΓΑΛΑ… ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ!!!
  http://demo-crazy.info/

  Μου αρέσει!

 7. Kλέων said

  Γέμισε ο τόπος δώρα !!! Πάρε εσύ-Δώσε εσύ. Αλλαξοκωλιές με τα δις.
  Το παιχνίδι είναι χαμένο απ’ τ’ αποδυτήρια.

  Μου αρέσει!

 8. ARIS said

  ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤΡΑΠΕΖΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΣ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΑ ΑΠΑΥΤΑ ΤΟΥΣ

  Μου αρέσει!

 9. Φακ ολ δε σιπταριανς said

  Κάποιοι φανατικοί του «Ποταμιού» τσίρλας που σε άλλα θέματα είναι ηχηροί, εδώ θα ποιήσουν την νήσσαν. Βλέπεις, ο αλβανογενής Λάτσης της τουρκαλβανικής φάρας (fara) των Latsi θα λάβει δωρεάν λεφτά και οι μαλ@κες οι Έλληνες θα αναλάβουν το κόστος…

  Μου αρέσει!

  • AMAN ZAMAN said

   Για πε μας εξυπν πουλι ποιος ειναι διευθυνων συμβουλος τωρα στην τραπεζα?
   ο λατσης η΄ενας που της χρωστουσε και της χρωσταει 100 εκ. ?
   αιντε γιατι με γερμανους αλβανους και εξωγηινους και μαλακιες διαφορες θα ξεχασουμε
   και αυτα που ξερουμε.

   Μου αρέσει!

  • Κόριννα(ἡ πολυτονικὴ) said

   Λάθος φίλε μου.

   Λάτσης ἤ Λιάτσης(ὑπάρχουν πολλοί) εἶναι Βορειοηπειρώτικο ὄνομα.
   Οἱ Λ(ι)άτσηδες εἶναι Ἠπειρῶτες.

   Μου αρέσει!

 10. michael said

  Κύριοι μην αγχώνεστε, δεν πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι το ομόλογο αυτό. Είναι μια απλή εγγύηση για την οποία μάλιστα το ελληνικό κράτος κερδίζει αφού παίρνει προμήθεια για αυτή…Μην τρελένεστε με τα διαφορα blogs. Η eurobank αι η κάθε συστημική Τράπεζα είναι πολύ πιο φερέγγυα στο εξωτερικό από ότι το ίδιο το ελληνικό δημοσιο….

  Μου αρέσει!

 11. michael said

  aman zaman ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας λέγεται Χρίστος Μεγάλου, πρωην στέλεχος της Credit Suisse. Πως μπορεί να της χρωστάει 100 εκ.?

  Μου αρέσει!

 12. ΤΡΑΠΕΖΩΝ ………………ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ !!

  Απο την κυβέρνηση του Κωνστ. Καραμανλή και εντεύθεν υιοθετήθηκε απο όλες τις κυβερνήσεις ενα ακατανόητο χόμπι…να δανείζεται λεφτά το κράτος και αντί να τα διαθέτει για υποδομές – βιομηχανική παραγωγή – ασφαλιστικές παροχές – ιατροφαρμακευτικές παροχές – αγροτική – κτηνοτροφική παραγωγή – γάλα – αστυνόμευση και παροχή προστασίας στους πολίτες – αυξήσεις και οχι μειώσεις μισθών σε ενστόλους – δημοσίους υπαλλήλους……….τα χρήματα να δίδονται στις τραπεζες με το άλλοθι της στήριξης του χρηματοπιστωτικού συστήματος. ……………Ουτε οι τράπεζες το δέχτηκαν αυτό γιατί δέν τις συνέφερε και οι κυβερνήσεις προέβησαν σε μία βρώμικη μέθοδο δηλ….παρέδωσαν τα υγιή τεμάχια της ελληνικής Αγροτικής Τράπεζας και του Ελληνικού Ταχυδρομείου στις ημέτερες δηλ.στην Τράπεζα Πειραιώς κ.λ.π….βάζοντας ετσι… Αχθος – βάρος….στη πλάτη του Ελληνικού λαού, ο οποίος εκτός απο τα δάνεια, τα οποία δήθεν οφειλε !! να επιστρέψει στην Μπούντεσμπανγκ – Μέρκελε – ΔΝΤ…τώρα θα πρέπει να πληρώσει και την χασούρα των μη υγιών κομματιών που ανέλαβε στην πλάτη του το Δημόσιο δηλ…..το κομμάτι της ΑΤΕ και το κομμάτι των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

  Εκτος απο αυτά τα βάρη, καλείται ο Ελληνικός λαός να πληρώσει και τα εκατομμύρια σε εκρεμότητα χρέη που οφείλουν τα κόμματα τα οποία …..τροποποιώντας ΑΦΜ – σήμα….. μεταλλάσονται τάχιστα σε Νέα….ελπίζοντας κατά τοιούτον τρόπο οτι θα τα πάρει………….. το ….Ποτάμι.!!!

  Παρατηρούμε λοιπόν οτι ο Φορομπηχτικά άτυχος Ελληνικός λαός καλείται να πληρώσει για πράγματα !!!….για τα οποιά ουδεμία ευθύνη φέρει και φυσικά εαν δημοκρατικά εκαλείτο να αποφανθεί ……δέν θα χορηγούσε ουδεμία ……….συγκατάθεση.!!!

  Ενω λοιπόν ο Ελληνικός λαός δέν συνηγορεί με την αφειδή διασπάθιση του Δημοσίου χρήματος
  ( εκτος απο τα ανω περιγραφέντα και τα κονδύλια ΕΣΠΑ – πακέτα Σαντέρ – Ντελόρ – Χρυσό των υπογείων της Τραπέζης Ελλάδος – Κ.Π.Σ κ.λ.π.)
  τόν εξαναγκάζουν αφενός μέν να….. «ΜΜΕ»σιωπά και να μην μπορεί να διαμαρτυρηθεί…. εξοστρακίζοντας μάλιστα όσους βουλευτές τολμήσουν να πάρουν το μέρος του Ελληνικού λαού…..αντιθέτως τόν γδύνουν συστηματικά απο την περιουσία του και του αφαιρούν το δικαίωμα να εκφραστεί χαρακτηρίζοντας μάλιστα ….άκουσον άκουσον ως επαναστάτη – τρομοκράτη – εγκληματική συμμορία όποιον τολμήσει να εναντιωθεί.!!!

  ΠΡΟΤΑΣΗ

  Η δημιουργία μιας Κρατικής – Εθνικής Τράπεζας η οποία θα διέπεται.. υπο αυστηρούς ελέγχους και θα λειτουργεί κατά βέλτιστον τρόπο ακόμη και απο τις τράπεζες του Αγγλοσαξονικού συστήματος.

  Αναλυτικά..θέλεις χρήματα να φτιάξεις μια επιχείρηση…?………
  Η ΤΡΑΠΕΖΑ…. δέν θα βιαστεί να δέσει και να φιμώσει……τον δανειολήπτη απο την πρώτη μέρα με προσημειώσεις προσωπικής περιουσίας, καταβολή μεγάλης δόσεως απο τον πρώτο κιόλας μήνα, άμεση κατάσχεση για ψύλλου πήδημα, εξαναγκασμό του οφειλέτη να βρεί εναν εγγυητή, τον οποίο συνήθως τον κακοποιούν και αυτόν, απειλές – χειροδικίες κατά του οφειλέτη και στο τέλος…εντεχνη μεταβίβαση του χρέους σε εισπρακτική τηλεφ.εταιρεία η οποία δέν αντιμετωπίζει πλέον τον δανειολήπτη ως πελάτη αλλά τον βλέπει σαν ενα ………πορτοκάλι που πρέπει, να το………. ξεζουμίσει, χρησιμοποιώντας ακόμη ΜΠΡΑΒΟ !! και….. μπράβους.!!

  Υπενθυμίζουμε οτι μήνυση εχει υποβληθή κατά των εισπρακτικών…….οι κυβερνήσεις όμως αλλού τυρβάζουν και …την Δικαιοσύνη πάντα προσπαθούν ….να την επιρεάζουν.!!

  Πολύκαρπος Μαρκαράς

  Γιώργος Παρασχάκης
  Μέλος της Κίνησης κατά των πανωτοκίων

  Μέλη της Κίνησης για Αναβάθμιση του Ελληνικού Συντάγματος

  !!!!!!!!!!!!!!

  Τα δάνεια δούλους τους ελευθέρους ποιεί.

  Μένανδρος, 4ος αιών π.Χ., Αρχαίος Έλληνας ποιητής

  Reply

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: