Ο Σαμαράς μοιράζει πεντακοσάρικα για να σωθεί!

907Του Γιώργου Δελαστίκ
Σε κατασταση πολιτικού πανικού έχει περιέλθει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου, οι οποίες φαντάζουν όλο και περισσότερο ως γκιλοτίνα που θα θέσει τέρμα στην πολιτική του καριέρα. Έχοντας πλέον συνειδητοποιήσει ότι η ήττα της Νέας Δημοκρατίας είναι αναπότρεπτη, ο πρωθυπουργός προσπαθεί πλέον να αποτρέψει πάση θυσία να προσλάβει η εκλογική του ήττα διαστάσεις συντριβής.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Αντώνης Σαμαράς υποσχέθηκε να μοιράσει σε ένα εκατομμύριο ψηφοφόρους από 500 ευρώ κατά μέσο όρο! Το πεντακοσάρικο αυτό θα τους το δώσει, υποτίθεται, δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις ευρωεκλογές. Ο πρωθυπουργός ελπίζει ότι με το πεντακοσάρικο αυτό θα αυξήσει το ποσοστό της ΝΔ σε αυτούς τους ένα εκατομμύριο «ευεργετημένους» ψηφοφόρους και στις οικογένειες τους.
Στους παραλήπτες του πεντακοσάρικου του Σαμαρά περιλαμβάνονται και 26.500 αστυνομικοί και 33.750 στρατιωτικοί και υπάλληλοι του υπουργείου Άμυνας με προκλητικά κριτήρια… τριπλάσιου (!) σχεδόν μισθού από τους ιδιώτες στους οποίους θα δοθεί – μόνο και μόνο επειδή αστυνομικοί και στρατιωτικοί ψηφίζουν Δεξιά και ΠΑΣΟΚ σε ποσοστό σχεδόν 100%!
Το τέλος της ΝΔ
Ούτε ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς όμως είναι καθόλου σίγουρος ότι αρκούν τα πεντακοσάρικα που θα μοιράσει στο ένα εκατομμύριο ψηφοφόρους για να τον σώσουν. Από την περασμένη Κυριακή ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του Μεγάρου Μαξίμου έριξε στην πολιτική κυβερνητική πιάτσα ένα δόλωμα και επανέφερε μια συνηθισμένη σε περιόδους κομματικής κρίσης απειλή.
Το δόλωμα είναι ο ανασχηματισμός. Προκειμένου να συσπειρώσει τους αδίστακτους μεν βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι όμως βλέπουν ότι δεν πρόκειται να ξαναεκλεγούν ποτέ με τα κόμματα αυτά και αναζητούν διεξόδους προσωπικής πολιτικής διάσωσης και στο πλαίσιο αυτό δηλώνουν έτοιμοι και να καταψηφίσουν ακόμη κυβερνητικά νομοσχέδια, ο Σαμαράς αφήνει το περιθώριο στους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να ονειρεύονται υπουργική καρέκλα για τον εαυτό τους. Ο υπουργικός θώκος ήταν ανέκαθεν το υψηλότερο… ιδανικό κάθε κυβερνητικού βουλευτή!
Η απειλή είναι ότι ο πρωθυπουργός θα… διαλύσει τη ΝΔ και θα φτιάξει δικό του κόμμα! Η απειλή αυτή απευθύνεται στους επίδοξους ανατροπείς του στο πλαίσιο της ΝΔ. «Φτιάχνω δικό μου κόμμα» σημαίνει ότι παίρνει στο νέο κόμμα μόνο τα πιστά στον αρχηγό στελέχη και τα τοποθετεί στις οργανωτικές και πολιτικές θέσεις-κλειδιά του νέου κομματικού μηχανισμού, αφήνοντας πολιτικά άστεγους τους πολιτικούς εσωκομματικούς αντιπάλους του.
Αλλάζει, δηλαδή, ακαριαία τους εσωκομματικούς συσχετισμούς δυνάμεων υπέρ του κυριολεκτικά εν μια νυκτί.
Ακροδεξιά «μετάλλαξη»
«Μετάλλαξη της ΝΔ σχεδιάζει ο κ. Σαμαράς» ήταν ο εύγλωττος τίτλος του σχετικού ρεπορτάζ του βήματος την Κυριακή που πέρασε. Περιεκτική και αποκαλυπτική η αρχή του: «Η ΝΔ με τη σημερινή της μορφή, σαράντα χρόνια μετά την ίδρυσή της από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, «έχει κλείσει τον κύκλο της». Αυτό παραδέχεται πληθώρα στελεχών της ΝΔ, είτε υπουργοί είτε βουλευτές…» γράφει η φιλοκυβερνητική εφημερίδα. Το σχεδιασμό, εν τω μεταξύ, είχαν αποκαλύψει τα «Επίκαιρα» από πέρσι…
«Νέα Ελλάδα» με… άρωμα Εμφυλίου» ήταν ο τίτλος του ανάλογου ρεπορτάζ και της εφημερίδας Αυγή του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς φρόντισε να ρίξει λάδι στη φωτιά αυτών των φημών, αφού χρησιμοποίησε το λεκτικό σχήμα της «Νέας Ελλάδας» στις τηλεοπτικές του δηλώσεις την περασμένη Τρίτη…» αναφέρει η Αυγή και συνεχίζει: «Το Μαξίμου εφαρμόζει εκ νέου σχέδιο «επαναπατρισμού» των πρώην «γαλάζιων» ψηφοφόρων που «μετακόμισαν» στη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή, εκτιμώντας πως έπειτα από την εξάρθρωση της εγκληματικής δράσης του μορφώματος, η ΝΔ έχει σοβαρές πιθανότητες να προσελκύσει εκ νέου τους ακροδεξιούς πολίτες» τονίζει η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Ανεξάρτητα από τα φληναφήματα περί «αμφίπλευρης διεύρυνσης» της ΝΔ με το νέο κόμμα με το οποίο θέλει να την αντικαταστήσει ο Αντώνης Σαμαράς, ο στενότατος συνεργάτης του πρωθυπουργού και γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος, έδωσε σαφέστατα το ακροδεξιό στίγμα της «Νέας Ελλάδας» του Σαμαρά, δηλώνοντας στο ραδιοσταθμό Βήμα FM: «Ασφαλώς και είμαι αντικομουνιστής, δεν συζητείται αυτό. Από μικρό παιδί, γιατί έτσι γεννήθηκα, έτσι μεγάλωσα και έτσι θα πεθάνω»!
Ώρα κατάρρευσης
Η αλήθεια είναι πως το πρόβλημα της κατάρρευσης του κομματικού σκηνικού της Μεταπολίτευσης είναι γεγονός. Το δίπολο των κομμάτων-πυλώνων του συστήματος ΠΑΣΟΚ – ΝΔ έχει ήδη καταρρεύσει αναφορικά με το ΠΑΣΟΚ, στερώντας το σύστημα από τη δυνατότητα εναλλακτικής λύσης σε κομματικό επίπεδο. Σαν να μην έφτανε αυτό, δεν αποκλείεται καθόλου οι ευρωεκλογές σε δύο μήνες να σηματοδοτήσουν την κατάρρευση και της ΝΔ κατά το πρότυπο του ΠΑΣΟΚ.
Ήδη από τις εκλογές του Ιουνίου του 2012, τις βουλευτικές εκλογές προ διετίας, η Δεξιά είναι τριχοτομημένη σε κομματικό επίπεδο, με κυρίαρχη φυσικά τη ΝΔ, αλλά όχι πλέον μονοκράτορα.
Το 29,66% της ΝΔ της δίνει τα δύο τρίτα των δεξιών ψηφοφόρων. Το υπόλοιπο ένα τρίτο ισομοιράστηκε σχεδόν το 2012 στους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Κομμένου (7,51%) και τη Χρυσή Αυγή (6,92%).
Τον Ιούνιο του 2012 πάνω από 2.700.000 ψηφοφόροι είχαν ψηφίσει υπέρ των τριών δεξιών κομμάτων. Στις ευρωεκλογές του Μαΐου μπορεί το ποσοστό της ΝΔ στο σύνολο των δεξιών ψηφοφόρων ακόμη και να ανέβει, αν υλοποιηθεί ο σχεδιασμός του Αντώνη Σαμαρά να μην επιτραπεί η συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές κατά κανένα τρόπο επειδή αυτό θα ήταν ολέθριο για το εκλογικό ποσοστό της ΝΔ!
Αν συμμετάσχει στις ευρωεκλογές η Χρυσή Αυγή, δεν υπάρχει καμιά απολύτως περίπτωση η ΝΔ να ξεπεράσει το 20% και είναι πλέον βέβαιο έκ των προτέρων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι περίπου… δέκα (!) εκατοστιαίες μονάδες μπροστά από τη ΝΔ. Κάτι τέτοιο θα συνεπιφέρει πιθανότατα την καθαίρεση του Αντώνη Σαμαρά από την ηγεσία της ΝΔ πριν καν από τις βουλευτικές εκλογές, που σε αυτή την περίπτωση θα γίνουν περί τα τέλη Ιουνίου ή τις αρχές Ιουλίου.
Δεν μπορεί ο Σαμαράς
Το να θέλει ο πρωθυπουργός να γλιτώσει την πολιτική του καρατόμηση μέσω της δημιουργίας ενός δικού του κόμματος, άλλου από τη ΝΔ, είναι εύλογο. Ολοι οι πολιτικοί μόνο για την προσωπική τους πολιτική καριέρα ενδιαφέρονται και για τίποτα άλλο πέρα απ’αυτή.
Το ζήτημα όμως είναι αν ο Αντώνης Σαμαράς όντως βρίσκεται σε θέση να ιδρύσει νέο πολιτικό κόμμα, αν συντριβεί στις ευρωεκλογές του Μαΐου η ΝΔ. Αν, δηλαδή, ο σημερινός ηγέτης της Δεξιάς μπορεί να «μεταλλάξει» τη ΝΔ, πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων το όνομά της, τα κομματικά όργανα και τις δομές της, αλλά και όσα στελέχη θεωρεί επικίνδυνα.
Η γνώμη μας είναι κατηγορηματική: Σε καμιά απολύτως περίπτωση δεν θα έχει την πολιτική δυνατότητα να φτιάξει νέο κόμμα ο Σαμαράς αν η ΝΔ έχει υποστεί κατά κράτος ήττα στις ευρωεκλογές – αν, δηλαδή, βρίσκεται τουλάχιστον οκτώ, δέκα ή περισσότερες μονάδες πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Σε μια τέτοια περίπτωση θα τον καθαιρέσουν αμέσως τα στελέχη της ΝΔ από πρόεδρο του κόμματος. Καινούρια κόμματα δεν φτιάχνονται από καταρρέοντες αρχηγούς. Φτιάχνονται από ηγέτες που βρίσκονται σε φάση πολιτικής ανόδου και αυξημένης επαφής με την κοινωνία – και από τα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα, όταν τα κόμματα αυτά φιλοδοξούν να αναδειχθούν σε πυλώνες του συστήματος.
Εν ολίγοις, δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση ο Αντώνης Σαμαράς, το πολιτικό κύρος του οποίου βρίσκεται στο ναδίρ, να φτιάξει αυτός το νέο κόμμα της Δεξιάς του 2014. Άλλη πολιτική προσωπικότητα θα ηγηθεί του εγχειρήματος αυτού όταν έρθει η ώρα. Χωρίς τον Σαμαρά!
Κρίση εκπροσώπησης
Με το ΠΑΣΟΚ κλινικά νεκρό από πολιτική σκοπιά και τη ΝΔ μπροστά στο ενδεχόμενο κατάρρευσης της εκλογικής της επιρροής γύρω από το 20%, το σύστημα μπορεί να αντιμετωπίσει οξύτατη κρίση κομματικής εκπροσώπησης.
Η συγκέντρωση των ερειπίων του μεταπολιτευτικού κομματικού σκηνικού υπό τον Σαμαρά το 2012 έδωσε μεν στο σύστημα τη δυνατότητα συνέχισης μιας διακυβέρνησης προς όφελος των συμφερόντων του όπως όπως, αλλά ο χρόνος αυτός δεν αξιοποιήθηκε παράλληλα για την οικοδόμηση ενός νέου, ισχυρού συστημικού κόμματος. Το αποτέλεσμα είναι μαζί με το ΠΑΣΟΚ που καταβαραθρώθηκε να απειλείται με καταποντισμό ταυτόχρονα και η ΝΔ.
Η κρίση εκπροσώπησης του συστήματος σε κομματικό επίπεδο είναι πολύ πιο βαθιά απ’ όσο έχει αντιληφθεί ο κόσμος. Θα ζήσουμε μεγάλα γεγονότα.

Επίκαιρα – Το σκίτσο με το 500ρικο του Σαμαρά είναι από το skitsoblog.blogspot.gr

50 thoughts on “Ο Σαμαράς μοιράζει πεντακοσάρικα για να σωθεί!”

 1. Ότι και να κάνουν οι Τσολάκογλου της κυβέρνησης, στις εκλογές θα εξαυλωθούν.

  Κανείς δεν τους χρειάζεται, και αν είναι να προκύψει νέα κυβέρνηση που θα υπογράφει ότι θέλουν οι τοκογλύφοι της ΕΕ γιατί να ξαναφάμε τον Αντωνάκη και τον χοντρογουρούνη στην μούρη ;

  Like

  1. Εννοεις τον δωσιλογο τρελαντωνη ,τον σιχαμενο χοντρομπαλα και τον συρφετο τους . Βρωμερα πολιτικα εξαμβλωματα μας κυβερνουν ,θελω να πιστευω για τελευταια φορα.

   Like

 2. Aν θίγονται οι γυφτοκαραβανάδες και οι βρωμομπατσοι ότι τους χρησιμοποιούν προεκλογικά, να μην τα πάρουν, αλλά έλα… που θα τα πάρουν. Μόκο τότε, δημόσιοι υπάλληλοι αγράμματοι και τσιράκια.

  Like

  1. Εσυ με . . τι βρωμοδουλειές ασχολείσαι με τοσο βρώμικο μυαλό και στόμα ρε απόβρασμα ;

   Like

   1. τη μια ειναι πτυχιουχος και την αλλη οχι….μην ασχολειστε με τον γυφτο……κομπεξαρας του κερατα ειναι,μαλλον επιασε τη γυναικα του με μπατσο και καραβανα μαζι και του εμεινε………………..χαχαχαχα

    Like

   2. ξεχασα…σε καλοκαιρινο θερετρο που εχει πληρωσει τοσα χρονια που δουλευει,,,,,,,,,,,,

    Like

  2. στο ξαναπα αλλη φορα..δεν μας ρωτησαν οταν μας τα παιρνανε .τωρα θα μας ρωτησουν νομιζεις?θα το τσιμπησω και θα το πιω στην υγεια σου με την μ α σου..
   γεια χαρα και στις εκλογες ξερεις τι θα ψηφησουν οι καραβαναδες..ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

   Like

 3. Πολύ καλη δουλεια το πεντακοσαρι…
  Θυμιζει κινηματογραφικο πανω της δεκαετιας του ’60.
  ” Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΥ 16ου”.

  Like

 4. Ξερουν οτι θα τους τα ξαναβγαλουν με οποιο τροπο μπορουν οι μαλακιες των απατεωνων δεν περνανε ,και θα τα παρουν και θα τους μαυρισουν.

  Like

 5. O Σαμαράς θα μείνει στην ιστορία σαν ένας από τους πιο αηδιαστικούς και μισητούς κυβερνήτες αυτής της χώρας. Ειλικρινά απορώ πως καταδέχεται να κυβερνά μια χώρα στην οποία το 80 % του πληθυσμού κυριολεκτικά τον μισούν!!!

  Like

  1. Μου κανει εντυπωση που απορεις ειδικα οταν εχεις να κανεις με εναν πορωμενο κρετινο,ρεμαλι,πολιτικο εξαμβλωμα,δωσιλογο ανηθικο τομαρι
   που σαν πολιτικο βαμπιρ πινει καθημερινα το αιμα των Ελληνων με ντιρεκτιβες ξενων συμφεροντων .Εχεις ακομα απορια η σε καλυψα

   Like

  2. Και πότε ο πληθυσμός αυτης της χώρας αγαπούσε τον πρωθυπουργό της με λιγώτερο απο 80% ρε Μηνάρα ;
   Τους καιρούς του ζαμανφου κι απανω τούρλα που μας έφεραν εδώ ;

   Like

 6. Να είσθε σίγουροι ότι τα περισσότερα πεντακοσιάρικα,
  θα τα πάρουν οι Γύφτοι !
  Είναι μανούλες σε κάτι τέτοια……………….

  Like

 7. που τις βλεπεις δελαστικ τις 8 με 10 μοναδες διαφορα; βλεπεις τον συριζα να εχει κανενα ρευμα; βλεπεις τον τσιπρα να τραβαει; η νου δου θα χασει τις εκογες γιατι θα καταποντιστει η ιδια, οχι γιατι υπαρχει εναλλακτικη λυση. τα στελεχη του τσιπρα δηλωνουν πληρη υποταγη στο μνημονιο, ουτε καταγγελιες λενε τωρα ουτε τοιποτα. και ο κοσμος τους πηρε χαμπαρι.
  απλα ισως μετα τις ευρωεκλογες θα βαλουν και το τσιπρα σε μια νεα κυβερνηση τυπου παπαδημου , οπως βαλαν και τον σαμαρα. και παει λεγοντας.

  Like

  1. Ε!!! Έχει πολύ ελαστίκ φαντασία. Δεν είναι κακό να φαντασιώνεται.

   Αλλά, όπως τό’πες είναι: Το ότι η ΝΔ θα ξύσει πάτο, δεν σημαίνει πως ο κοσμάκης

   στρώνει και βάγια για τον πρόεδρα του 15μελούς. Κάθε άλλο….. Τώρα αν το μασαζοκαλσόν

   pretty-bra-elastic, βλέπει αγγελάκια, καρδούλες και πετεινά του ουρανού, αυτό δεν μας αφορά.

   Eξάλλου, δεν είναι κι ο μόνος κλακαδόρος του σ(φ)ύριζα. Είναι και ο Ευ-λύγιστος, είναι και ο

   Κουτιπανδώρας.

   Απλά, μας διασκεδάζουν.

   Σέβας.

   Like

 8. Δεδομένου με τί έχουμε να κάνουμε δεν σκεφτηκε κανείς την πιθανότητα το συμβούλιο επικρατείας ,ο άρειος πάγκος κλπ.θα βγάλουν τάχιστα απόφαση περί μή νομιμότητας του επιδόματος ,το οποίο θα ζητηθεί να επιστραφεί εντόκως με πράξη νομοθετικού περιεχομένου που θα υπογράψει ο αντιστασιακός πατριώτης παπούλιας;..Γελάτε;

  Like

 9. Ο ΕΥΚΟΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ μπορεί να ακούγεται ευχάριστος, να μοιράζει υποσχέσεις, λεφτά και ακάλυπτες επιταγές, αλλά
  ΟΔΗΓΕΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

  Like

  1. ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ
   ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
   ΠΟΛΛΑ ΒΑΖΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕΕΕ

   Like

   1. ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΜΟΥ
    ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ

    Like

   2. τώρα έχουμε περάσει σε άλλη λογική……σας ξεβρακώνουμε,σας παίρνουμε εκατοντάδες δισεκατομύρια για να τα δώσουμε στις τράπεζες και στους διεθνείς νταβατζήδες…..αλλά μην είστε αχάριστοι….μιας και έρχονται εκλογές σας δίνουμε ένα πεντακοσαρικο και σεις σαν καλοί λοβοτομημένοι ραγιάδες θα μας ξαναψηφίσετε………και μετά τις εκλογές ξέρετε ε! το πεντακοσαρικο θα μας το δώσετε πίσω με ένα μικρό τόκο 10000000% γιατί δανεικό σας το δίνουμε….

    Like

   3. Δεν προκειται περι αλλης λογικής αλλά
    περι συνέπειας του “πολλά βάζετε πολλά παίρνετε”

    Like

 10. Μοιραζει πεντακοσαρικα σε αστυνομια και στρατο γιατι χρειαζεται τις δυναμεις καταστολης με το μερος του προκειμενου να αντιμετωπισει τον αρμαγεδωνα των Πολιτων που ερχεται οσονουπω.-

  Like

 11. Το 2007 που είχαμε έλλειμμα μοίραζαν τριχίλιαρα. Τώρα που έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα μοιράζουν 500άρικα. Τι τσιγκούνηδες!

  Like

 12. Χαχαχα,θυμαμαι τον Βρακολαστίκ να ωρυεται πως δεν υπαρχει πλεονασμα κι οτι ολα ειναι ψεμματα.
  Γεια σου ρε Δελαστιχα ατελειωτε με τις προφητολαλακίες σου.
  Τωρα ειναι πεντακοσαρικα,αυριο-μεθαυριο χιλιαρικα βρε.
  Τι θα λες τοτε ρε Ψευτογραφε;
  Οτι εβγαλε ο Σαμαρας πλαστα φραγκα και τα μοιραζει για χαρτοπετσετες;
  Ού ρε Τσοκαρα ξεκαρφωτα.
  Ού Ρεζιληδες.

  ΥΓ
  Περιοδικο Επικαιρα.
  Εκδοσεις Λιβανης.

  Εκδότης: Ηλίας Λιβάνης

  Ηλίας Λιβάνης:
  Γιός του μεγαλοεκδότη και πολιτικού Αντώνη Λιβάνη.
  Καίριος συνεργάτης τους,ακομη και σημερα,ο Κωστας Λαλιωτης.
  Φιλοι της οικ.Παπανδρεου.
  Εκδοτες του τελευταιου μπεστ σελερ του Δημητρη Κουφοντινα.

  Αντωνης Λιβανης:
  Το 1964 αναλαμβάνει διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Ανδρέα Παπανδρέου,που ήταν τότε υπουργός Συντονισμού.
  Το 1981 έγινε διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Ανδρέα Παπανδρέου,και από το 1993 μέχρι το 1996,Υπουργός Επικρατείας με αρμοδιότητες Υπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ.

  Like

  1. Υμνητής του …Σαμαρά(!) Πραγματικά αξιοθρήνητος…

   Να σε κράξω ξεκίνησα αλλά σε λυπάμαι…

   Like

   1. Mην λες πως λυπασαι καποιον που ειναι πιο εξυπνος απο εσενα.
    Αυτο αποδεικνυει ποσο βολεμενος εισαι μεσα στην Βλακεια σου.

    (Εγω,οπως βλεπεις φιλε Θαναση,δεν σε λυπαμαι.)

    Like

 13. Λίγες μέρες καιρό έχεις αντώνη να γίνεις λούης, και ο βούδας της Ραφήνας καραμανλής δεν γλίτωσε την πανωλεθρία στις εκλογές αν και μοίραζε πολλά περισσότερα ευρώπουλα στους πυρόπληκτους 3.000,00 το άτομο.

  Like

  1. Α! πατριώτη ..άν σωστά θέλεις να τα λές ..και να αυτοικανοποιείσαι… Χαρτιά παίζεις;; έπαιξες ποτέ;;

   τό λοιπόν μπορεί ό ” Βούδας της Ραφήνας ” να μοίραζε 3χίλιαρα -όπως λές- αλλά έχασε από χέρι!… και τί χέρι…. από “Λεφτά Υπάρχουν”…… Θυμάσαι μήπως;; Ε; τί λές καλύτερο χέρι δεν είχε ό άλλος;;; Λεφτααααα μιλάμε και όχι 3χίλιαρα…

   Καί πού είσαι πατριωτάκι, μπορεί τόν “Βούδα” να τόν πέταξαν από τό καρρέ αλλά μάντεψε ΠΟΙΟΣ πλήρωσε την μπλόφα!
   Ε ! ” πατριωτάκι”…Ελα…Ελα ..ακόμη και για σένα δεν είναι δά και τόσο δύσκολο……

   Like

 14. Ο Σαμαράς έχει τελειώσει.
  Έχει ήδη συντριβεί απλά τον Μάιο θα το πάρει και επίσημα στο χέρι.

  Σαμαρά αλήτη έχεις φύγει απ’ την βουλή.
  Κι αν απλά πας φυλακή θα είσαι πάαααρα πολύ τυχερός και δεν το αξίζεις.
  Θα σε θάψουμε κι εσένα και το κόμμα σου και όποιον συνεργάστηκες ή συνεργάστηκε μαζί σου.
  Να πάτε στην γερμανία να ζητήσετε ψήφο.

  Like

 15. Mην περιμενετε τον μαιο ολοι στο συνταγμα με οτι διαθετει ο καθενας να τους καθαρισουμε μην τους δινεται αλλο χρονο ειναι αλητες με το προσχημα οτι το προβλημα ειναι μονο το γαλα (τεχνηεντως) περνανε τα βρωμερα υποκειμενα νεα μετρα στειλτε τους στον διαολο τωρα δεν ειναι ανθρωποι αυτοι ειναι βαμπιρ και μας πινουν μερα με την μερα το αιμα,καθαριστε τους να τελειωνουμε

  Like

 16. σε χουν τοσα χρονια…διαβασει νεοελληνα..

  ξερουν τι..λεχριτης υπηρξες!

  ποσο πουλαγες και τη μανα σου με την ψηφο…

  για ενα διορισμο ή μια ..αυξησουλα…!

  Ξερουν τι κανουν!

  ελα…μη ντρεπεσαι….λεφτα σου δινουν…

  τερμα η..οργη ε?

  τουλαχιστον …σιωπη…και …ξερεις!

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s