10 σκέψεις σχετικά με το “Πονάει η αλήθεια..”

  1. Οταν,μέ δημοψήφισμα,φάγανε τό κόσοβο από τή Σερβία…όλα ήταν καλά …όταν ή Κριμαία φαγώθηκε,επίσης μέ δημοψήφισμα από τή Ρωσία…ΔΕΝ ήταν καλό…ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ…υποκριτές αμερικανογερμανοί…γιάτί δέν ,μπαίνετε
   στή φωλιά τής αρκούδας..??????…νά καθαρίσετε γιά τή Κριμαία..????

   Μου αρέσει!

 1. Αν και ανακριβές γιατί στο Κοσσυφοπέδιο δεν ανήκε ποτέ στις ΗΠΑ ή στην Γερμανία, ήταν η καρδιά της Σερβίας, δεν υπήρχαν αμερικανόφωνοι που ζητούσαν ένωση με τις ΗΠΑ και βομβαρδίσθηκε ανηλεώς για να επιτευχθεί η απόσχιση.

  Παρ’ όλα αυτά η γελοιογραφία είναι πολύ καλή.

  Μου αρέσει!

 2. Παράθεμα: Διαβάζω… | topakas
 3. Η Υποκίνηση του πολέμου της Κριμαίας απο τους Ρότσιλντ

  CRIMEA a war of CRIME

  Ο υπουργός Ντισραέλι επεξηγεί στο βιβλίο τις υπόγειες σκοτεινές οργανώσεις των Ρότσιλντ.
  http://antipliroforisi.blogspot.gr/2010/02/blog-post_5499.html

  Άλλοι Εβραίοι υπήρξαν επίσης εξίσου προφανείς.

  Στο μυθιστόρημά του «Coningsby”, ο Benjamin Disraeli (Βενιαμίν Ντισραέλι) περιέγραψε πώς μια μυστική εβραϊκή οργάνωση κυβερνούσε τον κόσμο μέσω των τραπεζών. Έδειξε πόσο εύκολο ήταν για αυτήν την οργάνωση να καταστρέψει αυτοκρατορίες και να εγκαθιδρύσει άλλες, να ανατρέψει άρχοντες και να εγκαταστήσει νέους στη θέση τους.

  Ο Ντισραέλι, του οποίου ο πατέρας είχε μεταναστεύσει στην Αγγλία από την Ιταλία, γνώριζε πολύ καλά τα μυστικά των Φρανκιστών και έγραψε ότι η Γερμανία αντιμετωπίζει μια φοβερή επανάσταση, η οποία ετοιμαζόταν με τη βοήθεια των Εβραίων. Επικεφαλής των κομμουνιστών και των σοσιαλιστών βρίσκονται Εβραίοι.

  Ο σκοπός ήταν να εξουδετερώσει τους Χριστιανούς και να μετατρέψει τον κόσμο σε ένα εβραϊκό κόσμο με αξίες βασισμένες στη βία, ενώ η βασική ιδέα είναι ότι τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν μόνο με τη χρήση βίας.

  Ο Ντισραέλι δήλωσε:
  “Δημιουργούμε την τύχη μας και την ονομάζουμε μοίρα.”

  Ήταν ο Ντισραέλι που χρησιμοποίησε για πρώτη φορά επίσημα τον όρο «μεγάλος αδελφός» (μασονικός όρος) για ένα δικτάτορα.

  Ο Τζορτζ Όργουελ έκανε την ιδέα ευρέως γνωστή στο βιβλίο του “1984″. Ο Ντισραέλι ήταν, όπως είναι κοινώς γνωστό, ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας το 1868 και το 1874-1880. Αργότερα χρίστηκε ιππότης και έγινε Λόρδος Beaconsfield.

  Δεν ήταν περίεργο το γεγονός ότι ο Μαρξ αργότερα κατηγορήθηκε για αντισημιτισμό, αλλά όχι ο Ντισραέλι, ο οποίος περιέγραψε το ίδιο φαινόμενο;

  Ή μήπως αυτό έχει κάτι να κάνει με το γεγονός ότι ο Μαρξ ανοιχτά έγινε κομμουνιστής, αλλά όχι ο Ντισραέλι, ο οποίος ήταν ένας συντηρητικός;

  Ηταν σημαντική επιτυχία τότε να οργανώνουν στημένες δολοφονίες Χριστιανών ούτως ώστε να εξοργίσουν την Ρωσία.

  Με αυτόν τον τρόπο μπορούσαν να πείσουν και τον Ναπολέοντα ΙΙ οτι ο θρόνος απαιτούσε σύντομα να δοξαστεί και οτι θα έπρεπε να επέμβουν στρατιωτικά στους Αγίους Τόπους.
  Συνεπώς οι μεγάλοι αυτοί δολοφόνοι των Χριστιανών μέσω του Ντισραέλι μπορεσαν να παρακινήσουν τους Αγγλους εις το να επιτεθούν στην Ρωσία.

  Ο Ναπολέων ΙΙΙ ήταν μέλος της μασονικής στοάς των Καρμπονάρι και σύμφωνα με τόν Ντισραέλι εστηρίζετο σθεναρά απο τους Ρότσιλντ.

  Ο πόλεμος της Κριμαίας ενας καθαρά σιωνιστικός εβραικός πόλεμος των Ρότσιλντ με 40.000.000 ανθρώπινες απώλειες και 350.δισ.$$$ χρηματικές απώλειες……………

  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  «Τὴν δ’ ἀνθρώπου ψυχὴν διῃρῆσθαι τριχῆ, εἴς τε νοῦν καὶ φρένας καὶ θυμόν. νοῦν μὲν οὖν καὶ θυμὸν εἶναι καὶ ἐν τοῖς ἄλλοις ζῴοις, φρένας δὲ μόνον ἐν ἀνθρώπῳ».

  !!!!!!!!!!!!!!!

  The soul of man is divided into three parts, intelligence, reason, and passion. Intelligence and passion are possessed by other animals, but reason by man alone.

  Σιγάν την αλήθειαν, χρυσόν εστι θάπτειν

  Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

  By silencing Truth you are burying gold

  Πολύκαρπος

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s