EUROBANK: Η δυσωδία του μεγάλου σκανδάλου βγαίνει στο φως. Κύριοι εισαγγελείς, ο Προβόπουλος ούτε αυτό το κατάλαβε;

ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣΑΧΝΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΟΤΑΪΣΜΕΝΑ ΜΜ»Ε»… ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ, ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ.

Πως είναι δυνατόν μία τράπεζα που έλαβε δισεκατομμύρια ενισχύσεων, που πήρε προίκα τα υγιή κομμάτια δύο τραπεζών επειδή ήταν «ισχυρή», τώρα να θέλει εως και 5 δις νέα «ενίσχυση»;

Που πήγαν τα λεφτά αυτής της μεγάλης ρεμούλας; Γιατί ο κύριος Λάτσης την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια και ανέλαβε το δημόσιο να «διασώσει¨την τράπεζα αφού ήταν υγιής; Που πήγε ο κύριος Καραμούζης που οργάνωνε τα «μυστικά δείπνα» με τον Παπανδρέου και τον Ραγκούση πριν γκρεμίσουν τον Καραμανλή;

Εδώ κύριοι και κυρίες της δικαιοσύνης, η πλάκα τελειώνει. Σας έχουμε αποκαλύψει ότι η Eurobank διατηρούσε θυγατρικές στο εξωτερικό ώστε να μεταβιβάζει και να επαναπατρίζει τα κόκκινα δάνεια, τα οποία βεβαίως μπορούσε να κρύβει από τα stress tests και τις επισφάλειες της κατά την διάρκεια της διαδικασίας.

Ο κύριος Προβόπουλος επέτρεψε στον Λάτση να εγκαταλείψει την τράπεζα, ρίχνοντας την στην στοργική αγκαλια των Ελλήνων φορολογουμένων. Ένας ένας τα στελέχη της Eurobank έφευγαν γνωρίζοντας βεβαίως τι κρυβόταν πίσω από την σκοτεινή αυτή υπόθεση. Και τώρα, βγαίνει η αλήθεια…

Εδώ και αρκετές εβδομάδες υπήρχαν πληροφορίες ότι τα 2 δισ. ευρώ δεν θα ήταν αρκετά και ίσως να χρειάζονταν 2,5 δισ. ευρώ.

Τελικά, από την ΤτΕ ανακοινώθηκε ότι η Eurobank χρειάζεται τουλάχιστον 2,945 δισ. ευρώ, δηλαδή περίπου 50% περισσότερα από τον αρχικό σχεδιασμό!

Σε αυτούς τους υπολογισμούς φαίνεται ότι βάρυναν και μεγάλες ζημιές, ύψους 1,15 δισ. ευρώ, που «έγραψε» η Eurobank στη χρήση του 2013, καθώς μόνο στο δ’ τρίμηνο του έτους σχημάτισε προβλέψεις 660 εκατ. ευρώ για επισφαλείς απαιτήσεις.

Όσοι διάβασαν το πλήρες (αγγλικό) κείμενο της ΤτΕ για τα αποτελέσματα των ελέγχων κεφαλαιακής επάρκειας διαπίστωσαν ότι η Eurobank είναι η πλέον εκτεθειμένη τράπεζα στους… ανέμους του κακού σεναρίου για την κεφαλαιακή επάρκεια.

Σύμφωνα με το κακό σενάριο, η Eurobank έχει μια κεφαλαιακή «τρύπα» της τάξεως των 5 δισ. ευρώ (4,98 για την ακρίβεια), η οποία αντιστοιχεί σε ποσοστό 53% των κεφαλαιακών αναγκών όλων των τραπεζών που εξετάσθηκαν από την ΤτΕ! Προκαλεί εντύπωση δε ότι σε αυτό το σενάριο η ΤτΕ υπολόγισε ότι η Eurobank θα δημιουργεί τα επόμενα χρόνια εσωτερικά κεφάλαιο μόνο 25 εκατ. ευρώ, δηλαδή λιγότερα και από την Τράπεζα Αττικής (77 εκατ. ευρώ). (πληροφορίες από avantipopolo.gr).

Το ερώτημα λοιπόν είναι απλό και ξεκάθαρο: ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Ποιός θα τολμήσει να δώσει έστω και ένα Ευρώ στην μαύρη τρύπα, χωρίς να οδηγηθούν όλοι στην δικαιοσύνη. Πως είναι δυνατόν η Eurobank να απορροφά το ενεργητικό του ΤΤ και της Proton και πάλι να λείπουν δις.

Όπως και να ‘χει, δεν θα κληθούν μόνο αυτοί να λογοδοτήσουν αλλά και οι υπόλοιποι που σήμερα τους καλύπτουν…

Διαβάστε επίσης:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΕ, BLACKROCK, ΠΡΙΝ ΔΩΣΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ EUROBANK, ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΗΝ “ANAPTYXI APC”;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 4,3 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ EUROBANK ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ: Μην ανησυχείτε για το ΤΤ, την Eurobank θέλουμε να σώσουμε!

Γιατί κουκούλωσαν το ΤΤ και την Proton στην Eurobank; Τώρα ξέρεις…

Να γίνει τώρα πραγματογνωμοσύνη στην Proton και στην Eurobank. Όχι βεβαίως από τον Προβόπουλο.

68 σκέψεις σχετικά με το “EUROBANK: Η δυσωδία του μεγάλου σκανδάλου βγαίνει στο φως. Κύριοι εισαγγελείς, ο Προβόπουλος ούτε αυτό το κατάλαβε;”

  1. ΠΟΤΕ..μά ποτέ μήν ξεχάσετε,τά καλοταισμένα παπαγαλάκια,πού υποστηρίζουν τραπεζίτες,προέρχονται ΟΛΑ,μηδενός εξαιρουμένου,από τό φυτώριο τού Περισσού,τό κτίριο τού λαού…τό κτίριο πού ΠΟΤΕ ΔΕΝ ελέγχθηκε
   φορολογικά,γιά νά μήν φανούν οι χορηγίες τών εφοπλιστών…

   Μου αρέσει!

   1. Σπύρο αμαν πιά! ακόμα κι αν προέρχονταν όλοι- όμως δεν προέρχονται- τι ΑΚΡΙΒΩΣ εννοείς,ότι είναι ..πράκτορες τού ΚΚΕ η ..Τρέμμη ( ΕΚΚΕ !), ο.. Πρετεντέρης, ο ..Παπαχελάς, ο… Παντελής Καψής?! κι ο Μπούκουρας?

    Μου αρέσει!

   2. Αννούλα ΕΝΝΟΩ σαφέστατα,ότι ΟΛΟΙ ,όπως τσίμας,τατσόπουλος.κ.α..σπούδασαν στό πραγματικό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ προπαγάνδας τού Περισσού….μιλάμε γιά ολοήμερα εξαντλητικά σεμινάρια…ρώτησε,αν έχεις κάποια φίλη,
    φίλο πού ανήκε στή ΚΝΕ…θά σού τό πεί…ΠΡΟΣΟΧΗ..!!!!…ΔΕΝ λέω ότι είναι κακό νά σπουδάζεις προπαγανδιστής-πλύστης εγκεφάλου….απλά προειδοποιώ,αν θέλει κάποιος νά μάθει,ποιοί σήμερα από τά εργολαβικά ΜΜΕ
    τόν πείθει,ότι πρέπει νά μειωθεί ο μισθός καί ή σύνταξή του…ενδεχόμενα μερικοί νά θέλουν νά τούς ακούσουν,…όπως εκείνος ο συνταξιούχος πού βρήκε τόν ΓΑΠ,καί έθεσε στή διάθεση τού ΓΑΠ,τή σύνταξή του,γιά νά σωθεί ΄Ελλάδα…….

    Μου αρέσει!

   3. Πανταλάκης-Σάλλας: Βίοι παράλληλοι
    Παρασκευή, Ιουλίου 16, 2010

    Τον Δεκέμβριο του 2009 ο Θεόδωρος Πανταλάκης ανέλαβε Διοικητής της Αγροτικής Τράπεζας μετά από απόφαση της νέας κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

    Μια ματιά στο βιογραφικό του μας ενημερώνει ότι:

    Τον Μάιο του 2004 ανέλαβε Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της Τράπεζας Πειραιώς, και από τον Ιανουάριο 2009 έως τον Δεκέμβριο 2009 ήταν Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής CEO του Ομίλου. Διετέλεσε, επίσης, Πρόεδρος Δ.Σ. της Πειραιώς ΑΕΕΑΠ και Πρόεδρος της Εταιρίας «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ».

    Ο πρώην αντιπρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς είναι σήμερα ο Διοικητής της τράπεζας που η Τράπεζα Πειραιώς επιχειρεί να εξαγοράσει.
    ———————————-

    Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ….στον σαλλα
    ….με τις πλατες του Σαμαρα

    ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

    σκασμος ……….ΚΡΕΤΙΝΟΙ

    Μου αρέσει!

   4. Ο κ. Γ. Προβόπουλος υπηρέτησε στο παρελθόν σε επιτελικές θέσεις της Τράπεζας Πειραιώς, πριν τοποθετηθεί στη ΤτΕ, ενώ ο κ. Θ. Πανταλάκης υπήρξε το Νο2 της Πειραιώς, πριν το ΠΑΣΟΚ τον τοποθετήσει διοικητή στην ΑΤΕ.
    Αμφότεροι, σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα, είναι κάτοχοι σημαντικού αριθμού μετοχών της Πειραιώς.
    Ο κ. Γ. Προβόπουλος κάνοντας χρήση του ν.4021/2011 έχει λειτουργήσει με απόλυτη μυστικότητα και αδιαφάνεια και με την απόφασή του αυτή, «βοήθησε» στην μεταφορά κυριολεκτικά της ΑΤΕ στον φίλο και πρώην εργοδότη του κ. Μ. Σάλλα.
    Παράλληλα, «συνδικαλιστική παράταξη της ΑΤΕ πριν από δύο χρόνια, είχε καταγγείλει δημόσια με ανακοίνωσή της τον κ. Θ.Πανταλάκη, ότι λειτούργησε ως «δούρειος ίππος». Οι συνδικαλιστές χρεώνουν στον ίδιο τον κ. Πανταλάκη, το γεγονός ότι, απαξιώθηκε η ΑΤΕ και με την «παροχή εσωτερικής πληροφόρησης στον κ. Μ. Σάλλα προετοίμασε το έδαφος για να “πάει” η ΑΤΕ στην αγκαλιά της Πειραιώς».
    Είναι πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά, να κλείνεται μια συμφωνία τόσο σημαντική, χωρίς να ελέγχονται τα βιβλία της εταιρίας που αγοράζεται! Αυτό άραγε το πρόσεξε κανείς;

    ———————-

    Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ….στον σαλλα
    ….με τις πλατες των ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ-Σαμαρα

    ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

    σκασμος ……….ΚΡΕΤΙΝΟΙ

    Μου αρέσει!

   1. Φίλτατε τό γράφω,επειδή όντως ό σάλλας δραστηροποιείτο μέ τό πασόκ=κλέφτες=τραπεζίτες,μία απλή εξισοσούλα είναι…πολύ απλή…!!!!!!!

    Μου αρέσει!

   2. Ο Σπυρος ο Προβοκατορας,κυρια Αννα,μαλλον,το αντιθετο εννοουσε,οτι το ΚΚΕ,δηλαδη,αποτελει το οργανο για την προωθηση των σιωνιστικων συμφεροντων,αλλα,εσυ,θα νηστευεις και απο στοιχειωδεις,διεργασιες του νου,ωστε,ρωτα τον πνευματικο σου,μηπως ειναι καλυτερα να καταλυεις,εστω,γαλακτοκομικα,ενιοτε,για την αποφυγη επιδεινωσης της καταστασης σου.
    Μην ανησυχεις για την παρεκκλιση σου απο το τυπικο της πιστης μας,προεχουσης της ομαλης λειτουργιας του εγκεφαλου σου.Υπαρχει και η οικονομια,κατα Θεον,σε περιπτωσεις,οπου διακυβευεται κατι πιο σημαντικο απο την αυστηρη τηρηση της ευλογημενης,παντως,νηστειας.

    Μου αρέσει!

   3. Ποτέ μη ξεχάσετε ότι η Γιούρομπανκ ακόμα και σήμερα, μοιράζει δάνεια και πιστωτικές κάρτες χωρίς αντίκρυσμα, αρκεί να είσαι «καλός πελάτης».

    Μην ξεχάσετε, αν και σιχαίνομαι τους χρυσαυγίτες για τον τρόπο που πιστεύουν ότι θα επιβάλουν την ιδεολογία τους και την ίδια την ιδεολογία τους, ότι στη Γιουρομπανκ έχουν ακουμπήσει πολλές προσδοκίες τους και θέσεις εργασίας πολλά «επιφανή αριστερά» στελέχη ανεξαρτήτως κόμματος.

    Μην ξεχάσετε ότι την «πάντρεψαν» με μια Εθνική τράπεζα για να μπορεί πιο εύκολα να πάρει πίσω αυτά που «μοίρασε» στις στημένες «καλές» εποχές.

    Και τέλος μην ξεχάσετε να καταλάβετε ότι ο παράς κι ο κουμπαράς, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί, ότι ζούμε σε άλλες εποχές και καταστάσεις, ότι πρέπει να υπερβούμε την ως τώρα καθεστηκυία τάξη πραγμάτων και όσο επιμένουμε να προσπαθούμε να διορθώσουμε το εμπόριο, στη λούμπα θα βρισκόμαστε μονίμως και από τους από κάτω.

    Καλά τα είπε ο δραπέτης, αγνοείστε το σύστημα προτού σας στίψει σαν λεμόνια και μείνετε λεμονόκουπες 🙂

    Μου αρέσει!

  2. H Εurobank πριν εξαγοραστεί από τον μόνιμο κάτοικο Ελβετίας Σπύρο Λάτση, ωνομάζετο Τράπεζα Εργασίας. Ο ιδρυτής της Καψάσκης είχε προνοήσει ώστε ουδείς να κατέχη περισσότερο από 3%. Αυτό είχε καταστρηγηθή από την οικογένεια Μηνά και Λάζαρου Εβραίμογλου η οποία διέθετε το 18% κατανεμημένο σε διαφορετικά πρόσωπα της οικογενείας, μαζί δε με το 6% της εφοπλιστικής οικογενείας Φαφαλιού κατέστη λεία του παρασιτικού κεφαλαίου που εκπροσωπεί ο Λάτσης.
   Έτσι πέρασε η ελληνική Τράπεζα Εργασίας στο νεοταξικό εγκληματικό κεφάλαιο.

   Μου αρέσει!

 1. ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ; ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΕ ΑΣΥΣΤΟΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΟΚΑΜΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΕΤΗ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΣ;ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΟΡΘΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΔΥΝΑΣΤΗΣ;

  Μου αρέσει!

  1. Άστους βρε anna τους δύσμοιρους στην ησυχία τους..

   Υπάλληλοι είναι και αυτοί….

   Τη «δουλειά» τους κάνουνε….

   Όπως οι Εφοριακοί…

   Όπως οι Στρατιωτικοί…

   Όπως οι Συμβολαιογράφοι…

   Όπως οι Ερτατζήδες…

   Όπως οι Δεητζήδες…

   Όπως οι Αστυνομικοί…

   Όπως οι ………

   Ποτέ ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ δεν ήταν τόσο κοντά!!!

   Μου αρέσει!

 2. Η … Δικαιοσύνη ασχολείται με τον ψιλομπινέ Άκη, την μαριδούλα τον Σπανό και κάποιες γριούλες που χρωστούν ψιλοποσά, που να τολμήσει να τα βάλει με το Λατσαίικο!!!

  Μου αρέσει!

 3. αυτοι ειναι που εχουν κατσικωθει πανω στον σβερκο μας……..ελα μ@λ@κ@ ελληνα φαε τα σωθικα σου αυτοκτονα για να ζησουμε μεις και η κλικα μας,εαν δεν κανει κατι ο λαος να αλλαξει καποιες καταστασεις τοτε δεν θα υπαρχει επομενη γενια ελληνοπουλων αλλα υβριδια…….οι επαναστασεις του ελληνικου λαου αλλαξαν καταστασεις οχι οι πολιτικαντιδες……….η σημερινη γενια την κρεμασε την καπα της τουλαχιστον αφου θυσιαστηκαμε ας αφησουμε τις φρονιμαδες και ας δωσουμε ενα μαθημα σε ολους αυτους που θεωρουν την πατριδα μας φεουδο απο την κληρονομια του πατερα τους……..ελα ρε μ@λ@κ@ ελληνα εγωισμο δεν εχεις μεσα σου?περηφανεια?η τα εκριψες κατω απο το χαλακι της εξωπορτας για 400 ευρω το μηνα?

  Μου αρέσει!

 4. Ο/Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΜΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 330 ΤΡΙΣ $ λέει:

  δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνέχεια αναφέρεστε στον Προβόπουλο και δεν αναφέρεστε στο αφεντικό του

  τον Ροθτσάϊλντ

  πότε οι Έλληνες θα ξεφοβηθούν;;;;;;;

  Μου αρέσει!

 5. Η ουσία του άρθρου, κατά την πολύ ταπεινή μου άποψη, είναι τα μυστικά δείπνα

  του κ.Καραμούζη, με το γάπατο και τον χαμπουργκερά. Όλα τ’άλλα που αναφέρονται,

  είναι κρίκοι της ίδιας αλυσίδας.

  Σέβας.

  Μου αρέσει!

  1. Ο/Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΜΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 330 ΤΡΙΣ $ λέει:

   τότε,

   στο σκαμνί θα πάνε και οι τωρινοί δικαστές που δεν κάνουν καλά την δουλειά τους

   Μου αρέσει!

 6. Καμμένοι στον Εγκέφαλο είσαστε όλοι που πιστεύεται ακόμα ότι εκεί που υπάρχει χρήμα υπάρχουν και κόμματα…
  Ντεμέλ Κουουέδες, πασόκοι και Νδκράτες και οποιοιδήποτε άλλοι…..όταν υπάρχει χρήμα στην μέση…κυβερνά το χεήμα και μόνο το χρήμα..
  Θα σκότωναν και θα πρόδιδαν ακόμα και τις μανάδες τους για το χρήμα και εσείς μου κάθεσται και μαλώνετε ότι ένα ένας είναι με το ένα Κόμμα και ο άλλος με το άλλο Κόμμα..
  Καθίστε εσείς να τρώτε τα σκατα και να τρώτε τις σάρκες σας και αυτοί θα τρώνε όλο το χρήμα…
  Είτε είναι Δικαστές…είτε είναι πολιτικοί..είτε είναι Τραπεζίτες…για αυτούς όλους δεν υπάρχει ούτε Θρησκεία,,ούτε ιδεολογία…ούτε πατρίδα….
  Υπάρχει μόνο το ΧΡΗΜΑ!!!!

  Μου αρέσει!

 7. Για τον προβόπουλο ρωτάτε;;;
  Ο Προβόπουλος δεν βλέπει, δεν ακούει, και δεν μιλάει γιατί έχει όλες τις τρύπες κλεισμένες από την αμοιβή για την «υπογραφή» με το ΔΝΤ!
  Η προδοσία πληρώνει καλά.

  Το ερώτημα είναι γιατί δεν το έχει δει κανένας εισαγγελέας;

  Μάλλον επειδή είναι πολύ απασχολημένοι να αφήνουν ελεύθερους τους κλεφτομηνάδες και να δικάζουν για φοροδιαφυγή 80χρονες γριούλες εγχειρισμένες που δεν είχαν λεφτά να πάθουν ΧΑΠ στις Μαλδίβες.

  Μου αρέσει!

   1. μην τα πετας ετσι τα τουβλα ρε μεγαλε………τελευταια ολοι πιασατε την θρησκεια για τα ψηφαλακια…….αντε ρε θεομπαιχτη που θα μου κανεις και κηρυγμα…..πιαστε καλο στασιδι ολοι σας γιατι θα παρετε τα 2 @ρχιδι@ του ελληνικου λαου…..κοκορια εεε κοκορια ποιανου το κομμα ειναι καλητερο να κυβερνησει χωρις τον λαο βεβαια……..μασες ξαπλες και ντολτσες βιτες………………εγω ειμαι χριστιανος ορθοδοξος στον βαθμο που μου αναλογει και ειμαι για την παρτυ μου……….οχι για τις τηλεορασεις και τα μπλογκς και αυτο θα το κρινει το αφεντικο επανω οχι εσυ……αντε τραβα τωρα με τα αλλα παιδακια να μ@λ@κιστιτε για το ποιος ειναι ο καλητερος να κυβερνησει……….

    Μου αρέσει!

   2. .. ΡΕ ΜΕΓΆΛΕ ΤΟ ΟΤΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟN ΣΤΑΥΡΟ , ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ;

    Η΄ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΤΑ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ , ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ Ο.ΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ;

    KAI ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ;; .. ΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ;

    .. E ΒΑΣΙΛΑΚΗ ;;

    ..ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ..

    Μου αρέσει!

   3. εμ@θ@ ρε μ@λ@κ@ να παταω και κουμπακια εχεις κανενα προβλημα?τι εισαι η ιερα εξεταση?δεν καταλαβα ποιος εισαι εσυ?θες να σου πω το βαθμο που μου αναλογει?εσενα ποιος ειναι ο δικος βαθμος ορθοδοξιας και με τι θα το μετρισουμε?εχεις κανενα ειδικο μηχανημα?εγω μπορω να βριζω ρε μ@λ@κ@ και χριστοπαναγιες και αγιους αλλα καθε μερα που βγαινω στο δρομο βοηθαω τον συναθρωπο μου οποτε μπορω ειτε ειναι χρηματα ειτε φαγητο ειτε φαρμακα ειτε ο λογαριασμος του ρευματος…….εγω τον βοηθαω απο την δικια μου τσεπη γιατι υπηρξα και γω φτωχος και ξερω πως ειναι…………οχι το καθε κομμα το οποιο εβαγγελιζεστε ολοι………για πες μας τωρα την δικια σου αγιοσυνη ρε φιλε κυριε καλε χριστιανε μηπως εχουν καβουρια οι τσεπες σου εεεε?

    Μου αρέσει!

   4. TI NA ΣΟΥ ΡΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ..
    ΑΠ ‘ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΘΕΙΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠAΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ;

    ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ .. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΣΙ ΝΑ ΠΑΙΝΕΥΕΣΑΙ ..

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ..

    ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ – ΤΣΙΦΤΗ – ΜΑΘΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ !!

    .. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ;

    EE ;;;;;;;;; KATΑΛΑΒΕΣ ;;

    Μου αρέσει!

   5. βρε στα @ρχιδι@ μου τι λες!!!!!!!!!!!!εσυ προσωπικα τι εχεις κανει ως καλος χριστιανος για να με κρινεις?αλλιως εισαι υποκριτης!!!!!!!!δεν βριζεις και νομιζεις οτι εισαι καλος χριστιανος ε?τρομαρα σου………..και κατι ακομα εσυ με προκαλεσες να παινευτω…..

    Μου αρέσει!

   6. .. KAI ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ..

    ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΄΄ ΒΑΣΙΛΑΚΗΔΕΣ ..
    ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ \\
    ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ , ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ..

    .. ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗ , ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΄΄ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΤΙ ΄΄ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΄΄ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ ..
    ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΄΄ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ .. ΒΡΙΖΕΤΕ ..

    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΩ .. ΒΑΣΙΛΑΚΗ ;;;;;;

    EEE ;;; BΑΣΙΛΑΚΗΗΗ ;;;;;;;

    Μου αρέσει!

   7. καταρχην δεν το κανω απο υποχρεωση…..ουτε περιμενω ανταλαγματα…………..το κανω επειδη ειμαι δυο σκαλοπατια πιο πανω και βλεπω γυρω μου δυστυχια…………το κανω γιατι αυτο ειναι το σωστο………καταλαβες βλακεντιε?

    Μου αρέσει!

   8. OTI KI AN EIMAI , ΒΑΣΙΛΑΚΗ
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ .. ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ

    ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ , ΘΕΛΕΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ .. ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ..

    .. ΑΛΛΙΩΣ .. ΠΑΠΑΛΑ !!

    ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΟΙΤΑ ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ..

    ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ..
    > Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΓΙΝΕ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕΣ .. ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ..

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΤΟΥΣ ..

    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ\ -ΑΠΟΚΚΟΜΑΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ,ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗ
    ΚΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ..

    .. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΗ ;

    EEE ;; BAΣΙΛΑΚΗΗΗ ;;

    Μου αρέσει!

   9. εχουμε διαφορετικες αποψεις περι ορθοδοξιας τι να κανουμε?αμα γουσταρεις τραβα να βγεις και φωτογραφια με τον αρουλη αγκαλια να αναβετε τα μανουαλια!!!!!!!!!!!!κυριε καβουρη εεεεε κυριε καβουρη!!!!!!!!!!!!

    Μου αρέσει!

   10. ..ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ..

    Η ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Ο.ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ..
    ΜΟΝΟ Η ΘΕΛΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ .. ΑΛΛΑ ΟΧΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ..

    .. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ..
    Η΄ΛΑΙΚΑ ΟΠΩΣ ΣΆΡΕΣΕΙ .. ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΡΙΞΤΟ ΣΤΟ ΓΥΑΛΟ ..

    Η ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΘΕΛΕΙ ΄΄ΒΑΡΒΑΤΙΛΑ .. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ..

    Η ΔΥΝΑΜΗ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ..

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ;;

    EEE ;;; ΒΑΣΙΛΑΚΗ ;;

    Μου αρέσει!

   11. ουτε καν δεν ειναι η θεληση δικια μας….γιατι εαν εχεις καλο μεσα σου κανεις καλο εαν εχεις τον διαλο κανεις αλλα πραματα……….γιατι εγω τι ειπα?ειπα μηπως οτι ερχεται η δυναμη μου απο τον αλλαχ?αμα ριχνω και καμια χριστοπαναγια πανω στα νευρα μου θα με κρινει ο θεος οχι εσυ………φιλε………..δεν εισαι θεος……….ουτε καν μυρμηγκι δεν εισαι……..οπως και γω………

    Μου αρέσει!

   12. ρε μ@λ@κ@ θωμα αυτα που λεμε ειναι τα αυτονοητα για παιδια του δημοτικου ειναι………..με το χερι στην καρδια ρε μ@λ@κ@ ποια ειναι η μεγαλητερη αμαρτια που εχεις κανεις?

    Μου αρέσει!

   13. H ΘΕΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ..
    \
    .. Η ΚΑΛΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ , ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΙΑ ! .. ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ .. ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ..
    ΑΝΑΛΟΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΄΄ΆΙΜΑ .. ΘΑ΄ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ..

    > Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΡΙΤΗ

    .. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ;;
    EE ;;

    Μου αρέσει!

   14. μπορει και να ντρεπεσαι το καταλαβαινω………..παντως εγω ανηκω στην κατηγορια τανκερ για αμαρτια………ανθρωπο παντως δεν εχω σκοτωσει τοσο χαμηλα δεν εχω πεσει………

    Μου αρέσει!

 8. Μα καλά δεν γνωρίζετε τι φταίει για την επικείμενη πτώχευση της Eurobank ?

  Ποιός άλλος απο τους» ασυνεπείς δανειολήπτες – απατεώνες που εκμεταλεύονται τις συνθήκες και δεν πληρώνουν»

  Ήδη έχουν αρχίσει να την ψελίζουν αυτη την δικαιολόγία στα δελτία των 8 .

  Μου αρέσει!

 9. Γιατί πρέπει να ακυρωθεί ο διαγωνισμός για το Ελληνικό – Πρόκειται για το μεγαλύτερο ηθικό και οικονομικό σκάνδαλο

  Δημιουργούν εικονικές συνθήκες για να δελεάσουν την κοινωνία με δήθεν 50 χιλιάδες θέσεις εργασίας….
  Το μεγαλύτερο οικονομικό και ηθικό σκάνδαλο εκτυλίσσεται στην χρεοκοπημένη Ελλάδα με ανοχή των αρχών και αναφερόμαστε στην περίπτωση του Ελληνικού όπου η μόνη εταιρία που κατέθεσε προσφορά είναι η Lamda Development.
  Προσπαθούν να δημιουργήσουν συνθήκες δελεαστικές προς την κοινωνία, να αποκτήσουν κοινωνικά ερείσματα, μέσω της προβολής επιχειρημάτων ότι θα δημιουργηθούν 50 χιλιάδες θέσεις εργασίας.
  Ο διαγωνισμός πρέπει να ακυρωθεί γιατί πρόκειται για το μεγαλύτερο ηθικό και οικονομικό σκάνδαλο.
  Ο βασικός μέτοχος της εταιρίας χρωστάει 2,5 δισεκ. στο ελληνικό κράτος και η εταιρία είναι ζημιογόνος και δεν μπορεί να επικαλείται επενδυτές από την Κίνα ή την χερσόνησο της Σαουδικής Αραβίας για να πείσει ότι έχει υποβάλλει μια αξιοπρεπή προσφορά.
  Η κοινωνία βλέπει τους μεγάλους επιχειρηματίες της χώρας, να τυγχάνουν προκλητικής μεταχείρισης, η κοινωνία βλέπει να χαρίζονται 2,5 δισεκ. σε επιχειρηματίες.
  Η περίπτωση του Σπύρου Λάτση του επιχειρηματία σύμβολο για 10ετίες στην Ελλάδα αποτελεί το μεγαλύτερο οικονομικό και ηθικό σκάνδαλο στην νεότερη ιστορία της Ελλάδος.
  Δεν κρίνουμε, δεν αποτιμούμε και δεν αποδοκιμάζουμε τον Λάτση ως πρόσωπο, δεν δικαιούμαστε ούτως ή άλλως.
  Τον κρίνουμε όμως για τις επιχειρηματικές επιλογές του και τις τακτικές που ακολούθησε που αποτελούν σκάνδαλο.
  Ας δούμε τα δεδομένα.
  H EFG Group συμφερόντων Λάτση στην Ελβετία, ήταν ο βασικός μέτοχος της Eurobank Ελλάδος με ποσοστό κοντά στο 44% περιλαμβανομένου και ποσοστού που κατείχε ο Πεταλάς εκ των βασικών συνεργατών του Λάτση.
  Από το 2007 η EFG Group δεν είχε επενδύσει ούτε 1 ευρώ σε αύξηση κεφαλαίου στην Eurobank και φθάσαμε στο 2011-2012 οπότε και το καταστροφικό PSI+ το κούρεμα των ομολόγων σε ποσοστό 74% καταδίκασε τις ελληνικές τράπεζες σε χρεοκοπία.
  Με βάση την έκθεση της Blackrock προέκυψε ότι η κεφαλαιακή ζημία της Eurobank ανέρχεται στα 5,8 δισεκ. ευρώ.
  Η EFG Group με πρόσχημα την απαίτηση της Ελβετικής Κεντρικής Τράπεζας υποχρεώνει την EFG Group να αποχωρήσει από το μετοχικό κεφάλαιο της Eurobank.
  Αποφασίστηκε το μερίδιο της EFG Group να μεταβιβαστεί σε 9 μέλη της οικογένειας Λάτση.
  Εκείνη την περίοδο με επιστολές του ο υποδιοικητής της ΤτΕ κ Παπαδάκης ενημερώνει την διοίκηση της Credit Agricole και την διοίκηση της Societe Generale στο Παρίσι ότι για να αποχωρήσουν από την Emporiki και Geniki bank αντίστοιχα θα πρέπει να καταβάλλουν 3 δισεκ. η Credit Agricole και 400 εκατ η Societe Generale.
  Οι ξένες τράπεζες που είχαν παρουσία στην Ελλάδα ήταν η Credit Agricole που ήλεγχε μετά την δημόσια πρόταση το 100% της Emporiki και την ενοποιούσε πλήρως η Societe Generale την Geniki που ήλεγχε σχεδόν 100%, η BCP της Πορτογαλίας που ήλεγχε 100% την Millennium bank και η EFG Group συμφερόντων Σπύρου Λάτση στην Ελβετία που ήλεγχε το 44% της Eurobank.
  Ενώ λοιπόν υποχρεώθηκαν οι 3 εκ των 4 ξένων στρατηγικών επενδυτών να αποχωρήσουν από την Ελλάδα καταβάλλοντας στους αγοραστές των τραπεζών Emporiki, Geniki, Millennium bank συνολικά 4 δισεκ. ευρώ η EFG Group κατάφερε να μεταβιβάσει τις μετοχές της Eurobank σε 9 πρόσωπα της οικογένειας Λάτση, χωρίς να πληρώσει ούτε 1 ευρώ καθώς χαρακτηρίστηκε…ενδοοικογενειακή συναλλαγή.
  Εν συνεχεία ο Λάτσης στην προσπάθεια του να αποφύγει να καταβάλλει 2,5 δισεκ. που ήταν η αναλογία των κεφαλαίων που θα πλήρωνε αν ίσχυε ότι σε Credit Agricole και Societe Generale φορτώνει την Eurobank στο ελληνικό κράτος.
  Στην απεγνωσμένη προσπάθεια του το κράτος να μην καταρρεύσει η Eurobank και μαζί και όλο το τραπεζικό σύστημα αποφασίζουν το deal με την Εθνική τράπεζα.
  Ήταν ένα deal με εντολή Σαμαρά.
  Το ΤΧΣ το επικύρωσε αλλά η Τρόικα και η DGCom έστειλε επιστολή στην Ελληνική πλευρά που προειδοποιούσε ότι το deal δεν θα εγκριθεί.
  Η επιστολή αγνοήθηκε….ναι καλά διαβάσατε αγνοήθηκε και την συνέχεια την γνωρίζετε όλοι το deal Εθνικής με την Eurobank κατέρρευσε.
  Ο Λάτσης όμως είχε προλάβει να έρθει σε συμφωνία με το κράτος και να μεταβιβάσει τις μετοχές στην Εθνική εξουσιοδοτώντας την διοίκηση της Εθνικής να ενεργήσει ως ήθελε.
  Ο στόχος του Λάτση ήταν να εγκαταλείψει άρον άρον την Eurobank για να μην φορτωθεί με την υποχρέωση των 2,5 δισεκ. ευρώ.
  Αν ο Λάτσης υποχρεωνόταν να καταβάλλει 2,5 δισεκ. ευρώ θα χρεοκοπούσε εκείνη την στιγμή και θα υποχρεωνόταν να ρευστοποιήσει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία που δεν θα έφθαναν για να καλύψει τα 2,5 δισεκ. ευρώ.
  Έτσι λοιπόν όχι μόνο γλίτωσε κατά τρόπο προκλητικό μη ηθικό να καταβάλλει τα 2,5 δισεκ. ευρώ που όφειλε στην Eurobank αλλά απέκτησε και μετοχές Εθνικής μέσω της ανταλλαγής μετοχών και της αμκ που ακολούθησε.
  Ο Λάτσης κατέχει το 1,3% της Εθνικής και με τα warrants έως 9% περίπου επενδύοντας μόνο 100-110 εκατ ευρώ.
  Ο Λάτσης φόρτωσε ένα πρόβλημα 2,5 δισεκ. στο ελληνικό κράτος, στο ΤΧΣ και στον έλληνα φορολογούμενο πολίτη και έρχεται….στο σήμερα πλέον μέσω της Lamda Development (στην οποία είναι βασικός μέτοχος) να καταθέσει προσφορά για ττην αξιοποίηση του Ελληνικού.
  Θέτουμε ένα μείζον ερώτημα.
  Μια εταιρία με 25,7 εκατ ευρώ ζημίες, 271 εκατ κεφάλαια, 869 εκατ ενεργητικό, με 598 εκατ δάνεια και 189 εκατ ακίνητα προσημειωμένα για τα δάνεια και με μέτοχο την οικογένεια Λάτση που δραπέτευσε από τις υποχρεώσεις της στην Eurobank μπορεί να συμμετάσχει σε διαγωνισμούς, άπαξ και ο βασικός της μέτοχος χρωστάει 2,5 δισεκ. ευρώ;
  Ο Σπύρος Λάτσης που χρωστάει 2,5 δισεκ. ευρώ στην ελληνική κοινωνία καθώς ο έλληνας φορολογούμενος κάλυψε την ανακεφαλαιοποίηση της Eurobank τα 5,8 δισεκ. ευρώ μπορεί να συμμετέχει σε διαγωνισμούς του δημοσίου;
  Πρόκειται για ένα τεράστιο οικονομικό και ηθικό σκάνδαλο.
  Πρόκειται για πρόκληση στην λογική.
  Αν το ελληνικό κράτος νομιμοποιήσει αυτό το σκάνδαλο θα πρόκειται για ένα κράτος απατεώνα που εξαπατά την κοινωνία αφήνοντας τους επιχειρηματίες που χρωστούν δισεκατομμύρια….να προελαύνουν.
  Αν αυτό το σκάνδαλο περάσει και το ελληνικό κράτος νομιμοποιήσει το σκάνδαλο αυτό θα πρόκειται για τεράστια ηθική προσβολή, εμπαιγμό και πρόκληση στην ελληνική κοινωνία.
  Η περίπτωση Ελληνικού είναι ένα τεράστιο οικονομικό και ηθικό σκάνδαλο.

  http://www.bankingnews.gr
  Πέτρος Λεωτσάκος
  Δημοσιογράφος

  OLYMPIA ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ

  Μου αρέσει!

  1. Εγω ηξερα οτι ο Λεωτσακος «δεν ανοιγει» τα ματια του κοσμου, αλλαξε πλευρα τωρα;;;;
   Οσο για την Anaptyxi σας βρισκω απροσεκτους…… εκτος απ την Anaptyxi υπαρχει η Anaptyxi I, Anaptyxi II, Αnaptyxi III, Anaptyxi SME II Anaptyxi SME ΙΙΙ (ολες plc) και αλλες…….αναπτυξεις. ο τιτλος ειναι καθοριστικος, καθ οσον στην εν λογω εταιρεια μεταβιβασθηκαν (απ την αριστερη τσεπη στη δεξια) και αναμεταβιβαστηκαν (απ την δεξια επιστροφη στην αριστερη, το 1-2 για να χαθει η μπαλλα που λεμε στο ποδοσφαιρο) αρκετες φορες δανεια και πιστωσεις προς επαγγελματιες (οοοχι επιχειρηματιες, αλλα μαριδα που νομισε οτι εγινε γοπα) και καποια καταναλωτικα/προσωπικα. Υπαρχει ακομα και η Themelion (αν οχι στην ιδια ακριβως δ/νση καπου εκει κοντα) και βεβαια Themelion Ι, Themelion ΙΙ, Themelion ΙΙΙ. Τα στεγαστικα. Mellon???? Υπρχει και Μελλον;;;;;; 🙂 Για την εκπροσωπηση της Anaptyxi κατι ψελλισε ο Καπερναρος σε μια επερωτηση, κατι ελεγε και για την ασπιδα, περσι αλλα…….. επαυσε μετα. Ετσι δεν εγινε παπαγαλακια μου;;

   Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s