Η απίστευτη ξεφτίλα των ΜΜ»Ε» της προπαγάνδας. Η Ουκρανή που τουιταρε ότι πέθανε, ξανατουίταρε!

20140221-151531.jpg ΑΠΟ το πρωί τα ΜΜΕ της καθεστωτικής προπαγάνδας μετέδιδαν την είδηση για την Ουκρανή που τουιταρε τον …θάνατο της! Επικές περιγραφές, για τον κακό Γιανουκοβιτς και την στιγμή του θανάτου. Την σφαίρα στο λαιμό κλπ.
Όλα αυτά μέχρι πριν από λίγο, όταν η
Ουκρανή… ξανατουίταρε. Ευτυχώς ειναι καλά στην υγεία της, σε αντίθεση με την δική μας ψυχική υγεία που βάλλεται από τους μεγαλοδημοσιογράφους της νομενκλατουρας…

15 σκέψεις σχετικά με το “Η απίστευτη ξεφτίλα των ΜΜ»Ε» της προπαγάνδας. Η Ουκρανή που τουιταρε ότι πέθανε, ξανατουίταρε!”

  1. Εχω περιεργεια αν δω αν αυτη εδω την ειδηση http://projectantisystem.wordpress.com/2014/02/21/o-%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CF%82-terminator-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B4%CF%85%CE%BF/ θα την προβαλουν καθολου το απογευμα,,,,

    Μου αρέσει!

  2. Η ιστορία παλιά κι η εξήγηση εύκολη .Ουκ εά την τουιταρεμμονική Ουκρανή καθεύδειν το (κατά τας Γραφάς) του Λαζάρου αναστάσιμον τρόπαιον.Άραγε δικαιούσαι εσύ ο αντιρατσιστής,ανεξίθρησκος και διεθνιστής να εμπιστεύεσαι τας Γραφάς περί Λαζάρου αμφισβητώντας τα Μ.Μ.Ε. περί τα τουίτερ της Ουκρανής?

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s