ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ: ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ «ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ» ΓΙΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ …ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!

ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!

Η μόνη σίγουρα κερδισμένη στη μάχη της Κερατέας ήταν όπως φαίνεται η εργολάβος εταιρεία, που εξακολουθεί να εισπράττει χωρίς να υλοποιεί…..

Η Κοινοπραξία ΛΑΜΔΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ-ΗΛΕΚΤΩΡ ΑΕ-ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΤΕΕ (λέγε με Μπόμπολα…) εισπράττει κανονικά από το Ελληνικό Δημόσιο για την εκτέλεση κατασκευής χώρου υγειονομικής ταφής απορριμμάτων στο Γραμματικό, ενώ το έργο παρουσιάζει καθυστερήσεις εδώ και 5 συναπτά έτη και η εταιρεία έχει λάβει ούτε μία ούτε δύο, αλλά οκτώ παρατάσεις για την εκτέλεσή του !!!

Σας παραθέτουμε  τα τρία αποκαλυπτικά έγγραφα, τα οποία αποδεικνύουν την πραγματικότητα, γι’ αυτό το μείζον θέμα που έφερε στην επιφάνεια το totekmirio.gr

1)Έγγραφο του Υπουργείου Ανάπτυξης , όπου εγγράφονται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ετήσιες πιστώσεις ύψους 3.750.000 για το 2014 στον κωδικό του συγκεκριμένου έργου. Από τον αναλυτικό πίνακα περιφερειακών προγραμμάτων προκύπτει ότι η εταιρία έχει λάβει έως σήμερα 16.502.329,76 εκατομμύρια ευρώ και εκκρεμεί η  πληρωμή  άλλων 6.624.845,11 εκατομμυρίων ευρώ.

ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

2) Εντολή πληρωμής του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Αττικής, υπογεγραμμένη από τον Γιάννη Σγουρό για καταβολή 381.621,55 χιλιάδων ευρώ στην κοινοπραξία στις 24/12/2013.

3)Έγγραφο της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής στις 23/9/2013, όπου αναφέρονται αναλυτικά τα προβλήματα στην υλοποίηση του έργου και συγκεκριμένα :

Δεν έχει προχωρήσει η κατασκευή της περίφραξης, της αντιπυρικής ζώνης, της δενδροφύτευσης της άρδευσης και των εξαρτώμενων από αυτές εργασιών, αφού δεν έχουναπαλλοτριωθεί τα οικόπεδα, που βρίσκονται στην περιοχή των προαναφερόμενων έργων.

-Δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία απαλλοτρίωσης όλων των τμημάτων της εξωτερικής οδοποιίας

-Περιοχές τόσο του Βορείου όσο και του Νοτίου άξονα που είναι χαρακτηρισμένες ως δημόσιες δασικές εκτάσεις διεκδικούνται από ιδιώτες και δεν επιτρέπουν να εκτελεσθούν εργασίες

-Υπάρχει θέμα μετατόπισης του υπάρχοντος αγωγού ύδρευσης όπου σιωπηρά δεν συμφωνεί ο Δήμος Μαραθώνος

-Πρόβλημα αποτελούν και οι παλιές απορριμματικές αποθέσεις σκουπιδιών και μπαζών, τα οποία θα πρέπει άμεσα να μετακινηθούν προκειμένου να

ολοκληρώσουμε τις εργασίες διάνοιξης – διαπλάτυνσης των οδών πρόσβασης.

Δεν έχουν σταματήσει «τα προβλήματα», κατά τη διατύπωση του εγγράφου, που δημιουργούν οι κάτοικοι της περιοχής, που δεν συμφωνούν με την κατασκευή του ΧΥΤΑ και αντιδρούν

Μετά από εισήγηση του γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ.Καλογερόπουλου, χορηγείται η 8η κατά σειρά παράταση προθεσμίας εκτέλεσης των εργασιών του έργου στην ανάδοχο κοινοπραξία μέχρι και την 30-6-2014, προκειμένου να προχωρήσει η ολοκλήρωση του έργου…..

Με άλλα λόγια η μόνη σίγουρα κερδισμένη στη μάχη της Κερατέας ήταν όπως φαίνεται η εργολάβος εταιρεία, που εξακολουθεί να εισπράττει χωρίς να υλοποιεί…..

Είναι αυτό που γράφαμε στο παρελθόν: Νόμος είναι το δίκιο του εργολάβου.

23 σκέψεις σχετικά με το “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ: ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ «ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ» ΓΙΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ …ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!”

 1. παιδια δεν υπαρχουν αυτο σκεφτειτε κ πραξτε αναλογως στις εκλογες…αν δε παρει η νδ 5% κ το πασοκ -000000% δεν ειμαστε πολιτες δεν ειμαστε τιποτα!!!

  Μου αρέσει!

 2. Την υποψηφιότητά τους για την Περιφέρεια Θεσσαλίας με τον συνδυασμό Ελληνική Αυγή ανακοίνωσε μέσα από την φυλακή το στέλεχος της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

  «Εχω την ιδιαίτερη χαρά να σας ανακοινώσω μέσα από τα κελιά της Τιμής την υποψηφιότητά μου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας με τον συνδυασμό “Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία» αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

  Συναγωνίστριες και Συναγωνιστές,
  έχω την ιδιαίτερη χαρά να σας ανακοινώσω μέσα από τα κελιά της Τιμής (πρώτη φορά μετά από δεκαετίες στην Ελλάδα, εν ενεργεία βουλευτές βρίσκονται στη φυλακή για τα πολιτικά τους πιστεύω) την υποψηφιότητά μου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας με τον συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία».
  Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής θα δώσει το «παρών» σε ολόκληρη την Ελλάδα εναντίον ΟΛΩΝ. Όλων αυτών που έφτασαν την Πατρίδα μας σήμερα σε αυτή τη θλιβερή κατάσταση.
  Είμαστε οι φορείς της Ελπίδας, της Ανάπτυξης, της Δημιουργίας, της Εντιμότητας, είμαστε το Αύριο της Ελλάδας και αυτοί είναι το εφιαλτικό χθες.
  Οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες, κρυστάλλινες και γνωρίζετε πολύ καλά ότι είμαστε οι μόνοι που όσα λέμε τα μετουσιώνουμε σε πράξη. Γιατί θέλουμε. Γιατί μπορούμε.
  Το αποδεικνύει περίτρανα και ο βρώμικος πόλεμος που δεχόμαστε από ολόκληρο το σάπιο πολιτικο-οικονομικό σύστημα της κλεπτοκρατίας που κυβερνά τη Χώρα επί 40 χρόνια. Στόχος μας είναι να χτίσουμε μια Ελλάδα παραγωγική, ασφαλή, με Εθνική Παιδεία, αξιοπρεπή Υγεία, χωρίς ανεργία και, κυρίως, με Εθνική Ανεξαρτησία. Να αναδιοργανώσουμε τα ΠΑΝΤΑ προσφέροντας ίσες ευκαιρίες σε όλους τους Έλληνες.
  Όλοι μαζί, μπορούμε να αλλάξουμε τη Θεσσαλία!
  Αγρότες, εργάτες, άνεργοι, έμποροι, υπάλληλοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, δημόσιοι υπάλληλοι, φοιτητές, συνταξιούχοι έχουμε ένα Κοινό Όραμα: ΜΙΑ ΝΕΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ!
  Ονειρευόμαστε και διεκδικούμε ένα τόπο φιλόξενο, στον οποίο θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε εμείς, να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας σωστά και να απολαύσουν τους κόπους μιας ζωής οι γονείς μας. Σε 5 χρόνια από σήμερα, η Θεσσαλία θα αποτελεί μια Περιφέρεια- πρότυπο για ολόκληρη την Ελλάδα. Ξεκινάμε δυνατά τον Αγώνα μας, για να ανατείλει επιτέλους μια «Ελληνική Αυγή» για τη Θεσσαλία.
  Παναγιώτης Ηλιόπουλος
  Υποψήφιος Περιφερειάρχης
  Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία
  Πολιτικός κρατούμενος

  Μου αρέσει!

 3. χρωπει-σοφιανοπουλος

  Με χρήματα απ’ το ΕΟΦόσημο η Εθνική Φαρμακοβιομηχανία έκανε τις παρακάτω επενδύσεις:

  1. Δευτεροβάθμιο εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου και μονάδα παραγωγής φαρμάκων στην Παλλήνη Αττικής.Το ύψος της επένδυσης στην Παλλήνη ήταν 1,8 δισ. δραχμές και η μονάδα έχει τη δυνατότητα να παράγει προϊόντα ιδιαίτερων τεχνολογικών απαιτήσεων, όπως «Λυοφίλα», «Ινσουλίνη», κλπ.

  2. Μονάδα παραγωγής αντιβιοτικών στον Αγιο Στέφανο της Πάτρας (ύψος επένδυσης 1,7 δισ. δραχμές). Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ανάλογη μονάδα και έχει αποκλειστικά την παραγωγή πενικιλινούχων φαρμάκων.

  3. Μονάδα παραγωγής φίλτρων τεχνητού νεφρού στη Λάρισα και αγορά της ΧΡΩΠΕΙ (ύψος αγοράς 2,5 δισ.)

  Το ΠΑΣΟΚ επανερχόμενο στην εξουσία, παρά τα όσα είχε πει προεκλογικά, συνέχισε με εντονότερους ρυθμούς την πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων της ΝΔ.

  Στο τέλος του 1994 προχώρησε στο κλείσιμο της ΕΛΒΙΠΥ – ΧΡΩΠΕΙ,

  ενώ κρατάει κλειστές σύγχρονες επιχειρήσεις αξίας ενός δισ. δραχμών. Στο τελευταίο νομοσχέδιο για τις ιδιωτικοποιήσεις των ΔΕΚΟ προβλέπει και ιδιωτικοποίηση του ΕΟΦ.

  Το κλείσιμο της ΧΡΩΠΕΙ αποκαλύπτει ξεκάθαρα «το ενδιαφέρον» της κυβέρνησης για την εγχώρια βιομηχανία και την κυκλοφορία φτηνών φαρμάκων στην Ελλάδα.

  Η ΧΡΩΠΕΙ παρήγαγε φάρμακα με μέση λιανική τιμή 700 δραχμών το κουτί (τιμές του 1994), ενώ κανένα κουτί δεν ξεπερνά τις 1.700 δραχμές.

  Στον ίδιο τιμοκατάλογο η μέση λιανική τιμή για ιδιοσκευάσματα ελληνικών επιχειρήσεων ξεπερνά τις 2.500 το κουτί. Για τα ιδιοσκευάσματα των ξένων επιχειρήσεων η μέση τιμή είναι ακόμα μεγαλύτερη.

  Επίσης, παρήγαγε 28 ιδιοσκευάσματα σε τιμή κάτω του κόστους και ήταν η μόνη που παρήγαγε.
  Η μέση τιμή γι’ αυτά ήταν 350 δρχ. το κουτί.

  Η εταιρία έκανε σημαντικές εξαγωγές για τα ελληνικά δεδομένα.

  Σε σύνολο 4 δισ. ελληνικών εξαγωγών για φάρμακα, τα 600 εκατ. προέρχονται από τη ΧΡΩΠΕΙ.

  Και όμως, η κυβέρνηση προχώρησε όχι στην εξυγίανσή της, αλλά στο κλείσιμό της ξοδεύοντας πολλαπλάσια χρήματα για αποπληρωμή χρεών και άλλων δαπανών, πληρωμές προσωπικού μέχρι να γίνουν οι μετατάξεις.

  Ηταν μια καθαρά πολιτική επιλογή που δε στηριζόταν σε οικονομικά δεδομένα.

  απο το ριζοσπαστη
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ………….ΣΑΜΑΡΟπασοκοι

  Μου αρέσει!

 4. Παράθεμα: Ανώνυμος
 5. Αλλοι φορολογουν κοτετσια και βαζουν διοδια ανα 10 μετρα και αλλοι..H Ιαπωνία θέλει να «αντλήσει» ενέργεια από το φεγγάρι
  http://projectantisystem.wordpress.com/2013/11/29/%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B2%CE%B1%CE%B6%CE%BF/

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s