ΧΑΜΟΓΕΛΑ Η ΑΓΚΥΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

20140207-193438.jpg

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Με μεγάλη αγαλλίαση και κλίμα φανερής ευφορίας η τουρκική εφημερίδα Hürriıyet ανήγγειλε πρωτοσέλιδα στις 7/2/2014 τον θάνατο της Κυπριακής Δημοκρατίας. Πρωτεργάτης νεκροθάφτης ο περίφημος Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, που εικονίζεται στην τουρκική εφημερίδα με το σαρδόνιο χαμόγελο του παρέα με την υφυπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ, κ Victoria Nuland, η οποία κατευθύνει την κυπριακή προδοσία. Τι καλύτερο θα μπορούσαν να περιμένουν στην Άγκυρα από ένα υπουργό Εξωτερικών που τον μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να χαμογελά πλάι στους Αμερικανούς και να ξεπουλήσει όλα τα «ενοχλητικά» εθνικά θέματα που μέχρι τώρα έχουν, κατά την άποψη του, «ταλαιπωρήσει» την μνημονιακή λεηλασία σε όλο τον ελληνισμό και της Ελλάδας και της Κύπρου.

Τέρμα λοιπόν όλη η ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας! Γι’ αυτόν τον
ευτραφή κύριο που χαμογελά σαρκαστικά πολέμησαν οι αγωνιστές της κυπριακής ανεξαρτησίας, οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ, οι Σολομός και Ισαάκ και αγωνίστηκε να αποτρέψει τον θάνατο της ο Τάσος Παπαδόπουλος ; Για όλους αυτούς είχαν καταφέρει με μεγάλο αγώνα οι Κύπριοι εδώ και δεκαετίες την οικονομική τους ανάπτυξη που είχε χαρακτηρίσει τον νησί σαν Ελβετία της Μεσογείου ; Είχαν πετύχει την εθνική του καταξίωση όταν ανάγκασαν χιλιάδες Τουρκοκύπριους να εγκαταλείπουν το κατοχικό ψευδοκράτος και να ζητούν καλύτερη τύχη στην ελεύθερη Κύπρο ; Την ιστορική τους αναγνώριση όταν εισήρθαν με όλα τα δικαιώματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία όμως θα απέβαινε ο ενταφιασμό τους ;

Το θανατηφόρο σχέδιο της προδοσίας έμελε να το εκτελέσουν όλοι αυτοί οι μνημονιακοί προδότες που κατέστρεψαν τον ελληνισμό και στην Ελλάδα και στη Κύπρο. Τώρα αντί για Κυπριακή Δημοκρατία, αντί για απελευθέρωση των κατεχομένων από τον παράνομο κατοχικό στρατό, αντί για καταδίκη τιμωρία και απαλλαγή της μεγαλονήσου από τους εκατοντάδες χιλιάδες εποίκους που βάσει ενός οργανωμένου σχεδίου έχει μεταφέρει στην Κύπρο η Άγκυρα, θα έχουμε ισοτιμία με τους εισβολείς, ισοτιμία με τους παρανόμους κατακτητές της μεγαλονήσου, ισοτιμία με τον βιασμό της κυπριακής ιστορίας από το καθεστώς της Άγκυρας. Τα ίδια δικαιώματα με τους κατοχικούς, τα ίδια δικαιώματα με τους μουσουλμάνους εποίκους που τώρα πια ελευθέρα θα κατακλύσουν όλη την Κύπρο και σε λίγα χρόνια αντί για Κύπρο θα έχουμε την… ΙσλάμΚιμπρις. Άλλωστε αυτό είναι το σχέδιο που μας περιμένει και εδώ στην Ελλάδα. Ήδη αρχίσει να εκτελείται με την εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων που οργανωμένοι έρχονται από την άλλη πλευρά του Αιγαίου για να «αλωνίσουν» και να εξαφανίσουν κάθε τι ελληνικό και ορθόδοξο.

Αυτοί είναι οι προδότες της Κύπρου και αυτό είναι το έργο τους! Αλλά δεν είναι μόνο αυτοί ένοχοι αυτής της νέας μεγάλης προδοσίας που είναι η αρχή του ξεπουλήματος όλων των εθνικών θεμάτων! Είναι και όλοι όσοι έχουν ακόμα την δυνατότητα να αντιδράσουν και δεν αντιδρούν. Το ίδιο ένοχοι είναι και αυτοί που φορούν στολές, που φορούν ράσα, που φορούν γραβάτες και κουστούμια και παίζουν τον ρόλο του δημοσίου προσώπου μιας εξοντωμένης κοινωνίας. Ένοχοι είμαστε όλοι μας! Σε λίγο καιρό αντί για Ελλάδα θα έχουμε ένα «Ισλάμ-Ελαδέξ» και τότε δεν θα έχουν καμία αξία τα θερμά λόγια του άμβωνα, γιατί δεν θα υπάρχει κάνεις για να τα ακούσει.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

22 σκέψεις σχετικά με το “ΧΑΜΟΓΕΛΑ Η ΑΓΚΥΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ”

  1. Διαφωνώ. Ο εκάστοτε εκλεγμένος ηγέτης ΔΕ λαμβάνει λευκή επιταγή να πράττει όπως θέλει. Ο γιωργάκης δεν εκλέχθηκε επειδή υποσχέθηκε να φέρει το μνημόνιο, εξαπάτησε (εμφανώς από τότε κατ’ εμέ και πολλούς άλλους) τους ψηφοφόρους του (όχι σύσσωμο τον Ελληνικό λαό) οι οποίοι αφενός ήθελαν την πασοκική «άνεση» που νόμιζαν ότι θα λάμβαναν, και ήθελαν άλλα να ελπίζουν. Αντίστοιχα και ο αναστασιάδης. Αυτή η λογική ότι «εμείς τους ψηφίσαμε, ας τα λουστούμε» υποδηλώνει ότι στην όποια αλητεία και να προβούν, οι ίδιοι έχουν το προνόμιο να παραμένουν στο απυρόβλητο, και εμείς δε δικαιούμαστε να διαμαρτυρηθούμε. Βούτυρο στο ψωμί τους, δηλαδή, αυτή η μοιρολατρία!

   Μου αρέσει!

 1. Γελαει καλά όποιος γελαει τελευταίος……

  Ολοι οι ‘’σύμμαχοι’’ της Ελλάδας έχουν ουσιαστικά συνωμοτήσει εναντίων της όπως έκαναν και στη μικρασιατική καταστροφή….. Τυχαίο? Οι Αμερικανοί και Γερμανοί ήδη έχουν καθορίσει τη λεία τους σε απευθείας συζητήσεις με την Τουρκική αντιπολίτευση που σύντομα θα αναλάβει μετα την πτώση του Ερντογαν….

  Ολοι οι ‘’σύμμαχοι’’ της Ελλάδας έχουν ουσιαστικά συνωμοτήσει εναντίων της όπως έκαναν και στη μικρασιατική καταστροφή….. Τυχαίο? Οι Αμερικανοί και Γερμανοί ήδη έχουν καθορίσει τη λεία τους σε απευθείας συζητήσεις με την Τουρκική αντιπολίτευση που σύντομα θα αναλάβει μετα την πτώση του Ερντογαν….

  Το Ισραήλ το παίζει σύμμαχος μας επι του παρόντος ενώ ουσιαστικά θα αποδειχθεί την κατάλληλη στιγμή ο ‘’ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ’’ των Τούρκων…. Μην έχετε αμφιβολία ότι ο καυγάς Τουρκίας – Ισραήλ δεν είναι αληθινος , αλλά αντίθετα , μέρος του ολου σχεδίου διαμελισμού της Ελλάδας …. Οι Ισραηλίτες ήταν πάντα μισέλληνες και θα παραμείνουν… δεν έχουν καλύτερο φίλο από το κέρδος που στην προκειμένη περίπτωση είναι μεγάλο. Πάντα ήταν απέναντι μας ακόμη και για θρησκευτικούς λόγους….. Η Ιστορία είναι γραμμένη και δεν αλλάζει…. Τα γεγονότα έχουν μιλήσει …. Δειτε τι συμβαινει στην Κύπρο ….. μια κατάφωρη προδοσία ελληνοφώνων και ‘’συμμαχικών’’ δυνάμεων στο βωμό των πετρελαίων… Θυμάστε τους διθυράμβους για τη συμμαχία της Κύπρου με το Ισραήλ? Που πήγαν όλα αυτά τα μεγάλα σχέδια και οι αμυντικές συμφωνίες με τους ‘’καινούργιους’’ συμμάχους ?????

  Οι Γερμανοί , που ήδη συνεπικουρούμενοι από τους Αμερικανούς χρηματοδοτούν το χάος στην Ουκρανία προκειμένου να στριμώξουν τη Ρωσία , κατάφεραν να βάλουν τη Τουρκία να διεκδικήσει τη Κριμαία (!!!!!!!) σε περίπτωση που διαλυθεί η Ουκρανία!!!!!!!!! Δηλαδή τη σπρώχνουν σε μια μελλοντική δεινή ήττα με δική τους προτροπή !!!! Είναι επίσης προφανείς ότι τραβούν το ‘’χαλί’’ και οικονομικά στη Τουρκία προκειμένου να την έχουν όμηρο στις γεωπολιτικές εξελίξεις που τρέχουν όπως έκαναν και με εμάς αλλα και με την Κύπρο… Ο θήτης σύντομα θα γίνει θυμα!!! Σιγα μην αφηναν Αμερικη και Ρωσια , και τωρα και Γερμανια… , να φτιαξει η Τουρκια αεροπλανα , αεροπλανοφορα , διαστημοπολοια και αλλα χαριτωμενα και να το παιζει δερβεναγας αυριο σε ολη τη Μεσσογειο και μεθαυριο σε ολη τη μεση Ανατολη…. Και να πουλάει και οπλα σε δικούς τους πελάτες ‘’κλέβοντας’’ τους πολύτιμα έσοδα… Αυτό με το Τοτό το ξέρετε?

  Όλα αυτά δείχνουν ότι είμαστε στις παραμονές ενός μεγάλου πολέμου στη περιοχή μας με σίγουρο θύμα την Ελλάδα , τη Κυπρο , και κατόπιν τη Τουρκία…… Οπως μας χρησιμοποίησαν οι δυνάμεις τις Αντάντ στη Μικρασιατική καταστροφή το ιδιο κάνουν τώρα και στην Τουρκία. Δηλαδή θα τις ‘’φουσκώσουν’’ τα μυαλά , που είναι ήδη φουσκωμένα… , να ξεκινήσει πολέμους που εξυπηρετούν αγγλοσάξονες και εβραίους και κατόπιν θα διαμελίσουν και την ιδια….. Το προβλημα είναι ότι θα χτυπηθει και ο ελληνισμος και μαλιστα σε μια πολύ δυσκολη στιγμη…. Αλλιως ποιος τους φοβαται?

  Μου αρέσει!

  1. Ξέρει ότι αν του φύγει η εξουσία δε γλυτώνει…. Ακριβώς όπως το λες….. είναι χοντρά χεσμένη η φωλιά του που κινδυνεύει να πνιγεί ο ίδιος μέσα στις ακαθαρσίες του…

   Μου αρέσει!

 2. .. ΞΕΡΕΙΣ ΝΙΚΟ ,

  ΚΑΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΙΣΤΗ , ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΕΙΡΙΟ ΠΟΥ ΤΑΙΖΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ..
  ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕ , ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕ ..

  ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ , ΠΡΩΙ . ΜΕΣΗΜΕΡΙ , ΒΡΑΔΥ !!

  ΜΕ ΛΙΓΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΣΕΙ .. ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΟΤΑΝ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΦΕΡΝΕ , ΠΟΤΕ ΤΑ ΕΦΕΡΝΕ ..
  ΑΠΛΑ , ΤΑΠΕΙΝΑ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ..!

  ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ !.. ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ !!

  – ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :

  OTAN XANETAI Η ΠΙΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!

  ΕΤΣΙ ,
  ΜΠΟΡΕΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ – ΚΥΠΡΟΣ / ΕΛΛΑΔΑ – ..

  .. ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ .. ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ..

  .. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ , ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ , ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ !!

  .. ΥΓ.

  ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΗ , ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΙΧΩΣ ΟΠΛΑ ..

  ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΙΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ .. ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΖΩΗΣ !!

  ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ , ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ .. ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ !!

  Μου αρέσει!

  1. Γεια σου ρε Θωμά τεράστιε!!!!! Αυτός είναι ο Ελληνισμός!!!!!

   Ελπίδα δεν υπάρχει από κανένα υπάρχων πολιτικο φορεα καθώς ΟΛΟΙ από ακρα δεξιά μέχρι άκρα αριστερά είναι πράκτορες ξένων συμφερόντων….. Αυτοί θα μας πουλήσουν σε ένα βράδυ ….. με ‘’άλλους θα κοιμηθούμε…. με άλλους θα σηκωθούμε…’’

   Αρχισαν να ξηλώνουν τις χριστιανικές εορτές…. Σε λίγο θα αρχίσουν να ξηλώνουν τις εθνικές εορτές ……. Και μετα θα καταργήσουν τη σημαία ……. Οι σταυροί κατεβήκαν από τα δημόσια κτίρια…… σε λίγο θα βγουν και από τα σχολεία …… η ιστορία μας αλλοιώνετε και σε λίγο θα καταργηθεί… θα διδάσκουν την ιστορία του πιθήκου γιατί λέει από εκεί καταγόμαστε… Δεν θέλω να τα ζήσω αυτά …. ΦΤΑΝΕΙ ……Προτιμώ να πεθάνω… πολεμώντας όμως …όχι κοιτώντας και περιμένοντας να κάνουν τα κόκκαλα μου ζωοτροφές οι απόγονοι των Μογγόλων…

   Η ψυχή και η οργή των Ελλήνων είναι ένα δυνατό χαρτί που δεν το έχουν υπολογίσει σωστά οι εχθροί μας…. Είναι τόσο μεγάλη που πιστεύω πως όταν ξεκινήσουν τα γεγονότα ο ελληνισμός θα γράψει νέα εποποιΐα δόξας …. Πιστεύω ότι ΟΛΟΙ θα πολεμήσουμε μέχρι θανάτου αγόγγυστα…. Άλλωστε δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα πια…. Δεν υποφέρετε τέτοια ζωή ούτε τέτοιο μέλλον για τα παιδιά μας …. Πως μπορεί να ζήσει ενας Έλληνας μέσα σε τέτοια ατίμωση , ανέχεια και συνεχόμενο εξευτελισμό και υποδούλωση…. Δεν θα είναι Έλληνας αυτος…. Γραικύλος είναι οπότε μη τον λογαριάζεις …

   Μου αρέσει!

   1. .. να ΜΗΝ Έχουμε παράπονα .. ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ .. !!

    Τῶν οὐρανίωv στρατιῶν Ἀρχιστράτηγοι, δυσωποῦμεv ὑμᾶς ἡμεῖς οἱ ἀνάξιοι, ἵvα ταῖς ὑμῶv δεήσεσι, τειχίσητε ἡμᾶς, σκέπῃ τῶν πτερύγωv, τῆς ἀΰλου ὑμῶν δόξης, φρουροῦvτες ἡμᾶς προσπίπτοντας, ἐκτεvῶς καὶ βοῶντας, Ἐκ τῶν κινδύνων λυτρώσασθε ἡμᾶς, ὡς Ταξιάρχαι τῶν ἄνω Δυνάμεων.

    Μου αρέσει!

   2. Θα έρθει στην ώρα του από το Μανταμαδος ……. Αν συναντήσεις ποτέ στο Μανταμαδος κάποιον από τους ευλογημένους που τους φανερώθηκε δεν θα ξεχάσεις ποτέ το βλέμμα που έχουν….. η ήρεμη δύναμη και σιγουρια σε όλο της το μεγαλείο…. !!!!!!!

    Μου αρέσει!

   3. .. ΘΑ ΣΕ΄΄ΠΑΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ..ΣΥΡΙΑ ..
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΑΙΣΧΥΝΤΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟ-ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ..
    ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ..

    .. ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΘΕΚΛΑ .. ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ..ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ..

    – ΕΝΑΣ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ..

    ..ΣΆΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ , ..

    Μου αρέσει!

   4. Ἄς βγὰλουν εἰκόνες ἄς βγάλουν σημαῖες.
    Ἔχω σημαία καὶ εἰκόνες σπίτι μου.
    Ξενητεύθηκα καὶ τὰ πῆρα καὶ τὰ δύο μαζί μου.
    Ἕνα μέρος τοῦ τοίχου μου τὸ εἶχα κάνει εἰκονοστάσι καὶ τὴν σημαία,πολύ μεγάλη τὴν εἶχαν καρφώσει τὰ παιδιά μου στὸν τοῖχο μιὰ ποὺ δὲν γινόταν σὲ ξένη χώρα νὰ τὴν κρεμᾶς ἀπὸ τὸ παράθυρο.

    Αὐτοὺς θὰ περιμένω νὰ μοῦ ἐπιτρέψουν σημαία καί εἰκόνες;

    Ὄχι φίλε μου ἐγώ δὲν θὰ πεθάνω πρίν δῶ τὸ ξημέρωμα ποὺ θἄρθη.

    Μου αρέσει!

   5. Αν είναι δυνατόν … στις μέρες μας …
    Τι μεσαιωνικός σκοταδισμός είναι αυτός ρε πούστη μου!!!

    Για το «διδακτικόν» βίδεο μιλάω
    με την βαρειά ψυχιατρική περίπτωση που … «σώζει ψυχές»…
    έχοντας και τα κατάλληλα «φάρμακα» στην τσέπη … και νάμα … και αντίδωρο …!!!

    Και νάταν μόνον η «βλάβη» του με τις παπαροϊστορίες του …
    και αρχιαπατεώνας ο κερατάς !!!
    Αλλά που να το καταλάβει το ορνιθοποίμνιον που τον ακούει με ανοιχτό το ράμφος;
    Συμπέρασμα ιστορίας ….
    και το είπε και μια και δυό και τρείς
    «Φερτε πολλά λεφτά στο μοναστήρι … φέρτε ακόμα και τρις αν έχετε … ελάτε εδώ να σωθείτε … γκαστρώνεται και η γυναίκα σας!

    Αλήθεια, γιατί δεν μας λέει και το όνομα του Σεϊχη;
    Από την Βασιλική οικογένεια ήτανε, εύκολο να τον βρούμε!
    Και από πότε οι Σεϊχηδες ταξιδεύουν σαν ερημοκουνάρητοι
    χωρίς ολόκληρη κουστωδία και μπράβους
    να γίνονται θύματα του πρώτου ταξιτζή;

    Αλλά αυτό θα πεί Πίστη
    «πίστευε και μη ερεύνα»
    και ρούφα αμάσητη την όποια βλακεία του όποιου παπάρα που σου πουλάει «Σωτηρία»!

    Και τα ορνίθια με τα ανοιχτά τα ράμφη
    θέλουν να διαφωτήσουν κι άλλους πως να ανοίγουνε τα ράμφη και να τους μοιάσουνε!

    Α ρε κατακαημένα …!!!!

    Μου αρέσει!

 3. Δες ρε ΨευτοΤσομπανακο τι κοπαδι μαζεψες απο κατω σου…
  Λυκος,λυκος έ ;
  Καταληγω στο συμπερασμα,πως αν δεν εισαι ενας ακομη Τραγελαφίσκος,μαλλον θελει ψαξιμο το pay roll σου.
  Και να φανταστεις,σε ειχα και σε υποληψη ρε αλητη.
  Σε ειχα σε υποληψη…

  ΥΓ 1
  Θελω να αναλαβεις την ευθυνη των γραφομενων σου.
  Οταν θα διαψευσθεις απο την πραγματικοτητα,θελω να ζητησεις συγγνωμη απο την Πατριδα και τους Ελληνες που κοροϊδευεις.
  Εαν δεν το κανεις,θα σε τσακισω.

  Μου αρέσει!

 4. η-Λιθιος*!
  πως λεμε η προσωποποιηση του μη εχοντος αισθηματα, του πρς Λιθον ομοιαζοντα; Αυτο!

  Μπενι την φτερην κουναγε,
  κακον της κεφαλης του!

  Ηταν αυτος που σαν ΥΠΕΘΑ αφελληνοποιησε τις στρατιωτικες σχολες ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΡΑΓΚΟΥΣΗ περι ιθαγενοποιησης των μεταναστων,
  αυτος που απαιτησε απο τους στρατιωτικους να μην εχουν λογο για ο,τι αφορα την αμυνα της χωρας και τις δομες του στρατου,
  αυτος που τους ζητησε ΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΟΥΝ, ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΝ ΚΑΙ Να ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ!
  Πειθαρχησαν… υπακουσαν… υποταχθηκαν!
  Η-Λιθιε* ιδου ο στρατος σου! Σαν τα μουτρα σου!

  *λεξικο Σουιδα

  Μου αρέσει!

 5. Ο χοντρός νομίζει ότι θα τον προστατεύουν οι «φίλοι» του και δεν έχει παραδειγματιστεί από την πορεία τού κάθε προδότη και το τέλος του. Αφήστε τον να πορεύεται μέσα στην αυτοκινητάρα του, που εμείς πληρώνουμε και αυτός κοκορεύεται αφού δεν βλέπει την τύφλα του, ο αλαζωνας πολιτικός.

  Μου αρέσει!

 6. Μεσιέ … τουρκολόγος …
  και εγώ σιχαίνομαι τον Βενιζέλο
  και εγώ έχω βαρειές κριτικές για την εξωτερική μας πολιτική …
  αλλά δεν σημαίνει ότι εξ’ αυτού
  επιτρέπω στον εαυτό μου να κάνει τον παπάρα!

  Η πλάκα είναι ότι φαίνεται υπάρχουν πρόθυμοι και να σε πληρώνουν γι αυτό
  και να κάνεις βιοπορισμό ως … τουρκολόγος!!!
  Ένα σωρό ψώνια εδώ μέσα δεν λένε τίποτα διαφορετικό από σένα
  και μπορεί να είναι και άνεργα και κακομοιριασμένα!
  Δεν είναι αδικία;

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s