Έλενα Κουντουρά: Αποκαλύψτε τώρα τον αριθμό των παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα.

kountoura_352542019[1]«Πόσος είναι στην πραγματικότητα ο πληθυσμός των παράνομων μεταναστών και πώς υπολογίζεται;»

Επανέρχεται στο πολιτικό προσκήνιο το θέμα της μετανάστευσης και της παράνομης μετανάστευσης, καθώς αποτελεί ένας από τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η Ελληνική Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις της κυβέρνησης και ομιλίες και δηλώσεις του ίδιου του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Στο πλαίσιο αυτό, η μετανάστευση και η παράνομη μετανάστευση συζητήθηκαν εκτενώς κατά τις εργασίες του άτυπου συμβουλίου των Ευρωπαίων υπουργών Εσωτερικών Υποθέσεων και Δικαιοσύνης της Ε.Ε., το οποίο συνεκλήθη την περασμένη εβδομάδα στο Ζάππειο, υπό την σκιά της ανθρώπινης τραγωδίας στο Φαρμακονήσι με τον πνιγμό στη θάλασσα μεταναστών, ακόμη και παιδιών, οι οποίοι επιχειρούσαν να εισέλθουν παρανόμως στη χώρα. Χαρακτηριστικό σημάδι ότι το θέμα της παράνομης μετανάστευσης στην Ελλάδα εξελίσσεται ως ιδιαιτέρως σοβαρό και ότι αυτό πλέον κοινή παραδοχή είναι και η αναφορά που έκανε στο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Είπε συγκεκριμένα ότι η χώρα μας υποφέρει από την παράνομη μετανάστευση και αυτό της δημιουργεί πίεση.

 

Το τελευταίο έτος ο πρωθυπουργός, οι συναρμόδιοι υπουργοί, κυβερνητικοί και κρατικοί αξιωματούχοι και παράγοντες έχουν επανειλημμένως τοποθετηθεί (είτε με δική τους πρωτοβουλία είτε απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις) πάνω στο πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει η χώρα μας αναφορικά με τη μαζική εισροή παράνομων μεταναστών και παρατηρούμε ότι σε ό,τι αφορά ένα μείζον ζήτημα, πόσος υπολογίζεται να είναι αυτή στιγμή στη χώρα ο συνολικός πληθυσμός των μεταναστών και ειδικά των παρανόμως εισελθόντων και διαμενόντων στην Ελλάδα, επικρατεί μία τεράστια σύγχυση η οποία είναι και χαρακτηριστική ως προς το κατά πόσον η κυβέρνηση διατηρεί κάποιο στοιχειώδη έλεγχο ή όχι. Άλλους αριθμούς αναφέρει ο πρωθυπουργός τη μία μέρα, άλλους την άλλη, αναιρώντας τη μία τοποθέτησή του μετά την άλλη, ενώ αν συγκρίνουμε τους αριθμούς στους οποίους αναφέρονται διάφοροι και διαφορετικοί συντελεστές της κυβέρνησης, τότε διαπιστώνουμε ότι επικρατεί όχι απλά σύγχυση, αλλά χάος.

 

Και εύλογα προκύπτει η ακόλουθη απορία: αν η κυβέρνηση δεν έχει αποκρυσταλλωμένη άποψη, ή έστω κάποια βασική ιδέα, για το πόσοι μετανάστες εισέρχονται παρανόμως και διαμένουν στη χώρα μας, τότε πως ισχυρίζεται ότι επί της δικής της ευρωπαϊκής προεδρίας θα δοθεί ώθηση συνολικά στο θέμα;

 

Συγκεκριμένα…

 

Μιλώντας στην αυστριακή εφημερίδα Kurier στις 2/1/2014 ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είπε ότι «ο αριθμός των ανέργων στην Ελλάδα είναι τόσο μεγάλος όσο και εκείνος των παράνομων μεταναστών και πως και τα δύο μαζί μπορούν να σχηματίσουν ένα εκρηκτικό μείγμα, που θα μπορούσε να απειλήσει την κοινωνική συνοχή». Τα επίσημα στατιστικά στοιχεία (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) αναφέρουν για το κλείσιμο του 2013 ότι ο αριθμός των ανέργων ανέρχεται στο 1,35 εκατομμύριο και επομένως, τόσος πρέπει να είναι και ο αριθμός των παράνομων μεταναστών σύμφωνα με τον πρωθυπουργό.

 

Δυόμισι μήνες πριν τη συνέντευξη στην αυστριακή Kurier, κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει με το Μαλτέζο ομόλογό του στις 21 Οκτωβρίου 2013 στη Βαλέτα, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ανάμεσα σε άλλα ανέφερε τα εξής:

 

«Είμαστε μία χώρα που υποδέχεται πάνω από 1 εκατομμύριο ανθρώπους οι οποίοι είναι βασικά παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι δεν μας λένε από που έχουν έρθει, όταν αφίκνυνται».

 

Και αμέσως μετά: «και όπως σας είπα πρωτύτερα, έχουμε συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο από αυτούς τους ανθρώπους (εννοώντας τους παράνομους μετανάστες) στη χώρα μας».

 

Ο ίδιος ο κ. Σαμαράς όμως, 4,5 μήνες πριν τη συνάντησή του με το Μαλτέζο ομόλογό του και συγκεκριμένα στις 7 Ιουνίου 2013, μιλώντας στο Ελσίνκι σε εκδήλωση υπό την επωνυμία “Economic Ideas Forum” του Center for European Studies του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ανέφερε τα ακόλουθα:

«Επιπλέον του 1,5 εκατομμυρίου των ανέργων μας, έχουμε μία πλημμύρα παράνομων μεταναστών, περίπου 2 εκατομμύρια, να περνούν στα σύνορά μας, κυρίως από βόρεια Αφρική, από ταραχώδεις περιοχές της Μέσης Ανατολής και της Νοτιοανατολικής Ασίας».

 

Ο πρωθυπουργός της χώρας δηλαδή, με τρεις διαφορετικές τοποθετήσεις του, οι οποίες έγιναν με διαφορά ελαχίστου χρονικού διαστήματος , μίλησε για 2 εκατομμύρια τη μία φορά (7/6/2013), 1 εκατομμύριο τη δεύτερη (21/10/2013) και 1,35 εκατομμύριο την τρίτη (2/1/2014) .

 

Φεύγοντας από τι έχει πει ο πρωθυπουργός και πηγαίνοντας σε άλλους κυβερνητικούς και κρατικούς αξιωματούχους, αξίζει να αναφέρουμε ότι στις 9 Ιουλίου 2013, μιλώντας στην εκπομπή «Hard Talk» του βρετανικού δικτύου BBC o Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του πολίτη Νίκος Δένδιας, έδωσε τη δική του εκδοχή για τον αριθμό των μεταναστών στην Πατρίδα μας. Είπε συγκεκριμένα:

 

«Πρέπει να αποφασίσουμε επίσης για κάποιον τρόπο επανακατανομής (των μεταναστών στην Ευρώπη). Η Ελλάδα δεν μπορεί να διαχειριστεί 700 ή 800 χιλιάδες παράνομους μετανάστες από μόνη της».

 

Είναι ενδιαφέρον ότι ο κ. Δένδιας απαντώντας στις 9 Νοεμβρίου 2012 (αριθ. Πρωτ. 7017/4/15358) σε κοινοβουλευτική ερώτηση που του είχα εγώ υποβάλλει στις 15 Οκτωβρίου 2012 ( αριθ. Πρωτ. 2926) γύρω από τα μέχρι τότε συγκεντρωτικά αποτελέσματα της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς», ανάμεσα σε διάφορες άλλες διευκρινίσεις του είχε αναφέρει επί λέξει ότι  «ο αριθμός των παράνομα διαβιούντων στη χώρα μας αλλοδαπών, δεν δύναται να υπολογιστεί με ασφάλεια».

 

Ανακεφαλαιωτικά λοιπόν, τα γεγονότα αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός της χώρας και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του πολίτη, μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, τη μία φορά λένε ότι οι παράνομοι μετανάστες είναι 700 με 800 χιλιάδες, την άλλη φορά μιλάνε για πάνω από 1 εκατομμύριο, την τρίτη φορά ανεβάζουν τον αριθμό περίπου στα δύο εκατομμύρια, την τέταρτη φορά κάπου στο 1,35 εκατομμύριο όσο δηλαδή και οι επίσημοι άνεργοι, ενώ υπάρχει και η ενυπόγραφη απάντηση του κ. Δένδια προς εμένα στην οποία αναφέρει ότι ο αριθμός είναι ανυπολόγιστος!

 

Να σημειωθεί εδώ ότι αν πάμε ακόμη παλιότερα, στην προηγούμενη κυβέρνηση, θα δούμε ότι στις 30 Απριλίου 2012, ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στο Βήμα FM με αφορμή την κατασκευή στρατοπέδου παράνομων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα: «Δεν είναι δυνατό μια χώρα έντεκα εκατομμυρίων με ένα εκατομμύριο νόμιμους μετανάστες – τους οποίους απορρόφησε τα προηγούμενα 15 χρόνια- να φιλοξενεί και ένα εκατομμύριο μετανάστες  οι οποίοι σκορπούν το θάνατο – οι οποίοι πιο πολλοί απ’ αυτούς γιατί μεταφέρουν ασθένειες – εγκληματούν εδώ γιατί δεν μπορούν ζήσουν δεν υπάρχουν δουλειές.

 

Τέλος, σε ότι αφορά στην εμπλοκή του Υπουργείου Εσωτερικών στο θέμα, να αναφέρω ότι ορμώμενη από το περιεχόμενο της ομιλίας του γενικού γραμματέα Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής Άγγελου Συρίγου στις 17 Ιανουαρίου 2013 (σε συνέδριο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO) με θέμα «Ο μετέωρος βηματισμός της μεταναστευτικής πολιτικής στην Ελλάδα της κρίσης»), σύμφωνα με την οποία α. η ΕΛΣΤΑΤ δεν είχε δώσει απογραφικά δεδομένα του 2011 β. οι υπολογισμοί γύρω από το μεταναστευτικό πληθυσμό που κατοικεί στη χώρα μας βασίζονταν στα στοιχεία του 2001 και γ. από τις καταγραφές που υπήρχαν με βάση τις νομιμοποιήσεις, συλλήψεις και άλλες διαδικασίες, προέκυπτε αριθμός 550.000 νόμιμων μεταναστών και άλλων τόσων, αν όχι περισσότερων, παρανόμων, υπέβαλλα στις 29 Ιανουαρίου 2013 (αριθ. Πρωτ. 6428) σχετική ερώτηση στον τότε υπουργό Ευριπίδη Στυλιανίδη, επισημαίνοντάς του ότι με βάση τα μέχρι τις 28 Ιανουαρίου 2013 συγκεντρωτικά στοιχεία ελέγχου μεταναστών στο πλαίσιο της «Ξένιος Ζευς», δεν προέκυπτε σε καμιά περίπτωση αναλογία 50%-50% μεταξύ νομίμων και παρανόμων. Συγκεκριμένα, στους αλλοδαπούς που είχαν ελεγχθεί από την ΕΛ.Α.Σ στο πλαίσιο της «Ξένιος Ζευς» μέχρι τις 28/1/2013, από 73.966 ελέγχθηκαν 4.416 συλλήφθηκαν γιατί δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις παραμονής στη χώρα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι από τους αλλοδαπούς που ελέγχθηκαν, μόλις το 5,97% βρέθηκε να διαμένει στη χώρα μας παράνομα, δηλαδή περίπου 6 αλλοδαποί στους 100. Καμιά σχέση δηλαδή με την αναλογία 50-50 για την οποία είχε μιλήσει ο γ.γ. Πληθυσμού. Και έθετα το ερώτημα αν τελικά όλοι σχεδόν οι παράνομοι μετανάστες έχουν πάρει και από ένα χαρτί το οποίο τους νομιμοποιεί ως προς τη διαμονή τους.

 

Απάντηση στην ερώτηση έδωσε στις 22 Φεβρουαρίου 2013 (αριθ. Πρωτ. 189) αντί του τότε υπουργού κ. Στυλιανίδη, ο υφυπουργός Χαράλαμπος Αθανασίου, αναφέροντας ότι α. ο καταμετρημένος από το Υπουργείο αριθμός νομίμων μεταναστών έφτανε στους 537.237, β. ο αριθμός των παρανόμων μεταναστών, μπορούσε να υπολογιστεί με βάση μόνο τις συνολικές συλλήψεις των παρανόμως εισελθόντων από την Αστυνομία και το Λιμενικό, γ. ο αριθμός αυτός ήταν 577.900 παράνομοι μετανάστες κατά την περίοδο 2008-13. Ο κ. Αθανασίου δεν ανέφερε πόσοι συλλήφθηκαν κατά την παράνομη είσοδό τους πριν το 2008, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι δεν ήταν δυνατό να υπολογιστεί πόσοι από τους 577.900 συλληφθέντες της περιόδου 2008-13 εξακολουθούσαν και διέμεναν παρανόμως στην Ελλάδα, ή πόσοι ήταν οι παρανόμως εισελθόντες μετανάστες οι οποίοι δεν είχαν γίνει αντιληπτοί από τις αρχές. Κατέληξε λέγοντας ότι «οποιαδήποτε προσπάθεια προσδιορισμού του αριθμού τους (σημείωση: των παράνομων μεταναστών δηλαδή) είναι εντελώς παρακινδυνευμένη». Από την άλλη πλευρά όμως, ανατρέχοντας στην αναρτημένη στο Διαδίκτυο έκδοση «Η Ελλάδα με αριθμούς 2013 της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής», βλέπουμε ότι με βάση τα απογραφικά στοιχεία του 2011, ο νόμιμος πληθυσμός της χώρας ήταν 9.903.268 κάτοικοι και ο De Facto πληθυσμός 10.939.727 και επομένως προκύπτουν πάνω από 1 εκατομμύριο παράνομοι κάτοικοι.

 

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ:

 

 • Με βάση τις δηλώσεις, τις ομιλίες και όλα τα στοιχεία που παρατίθενται παραπάνω, ανάμεσα στον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά, στον νυν υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Δένδια, στον αμέσως προηγούμενο υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Χρυσοχοΐδη, στον προηγούμενο υφυπουργό Εσωτερικών και νυν υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αθανασίου και στην Ελληνική Στατιστική Αρχή ποιος λέει την ακριβή αλήθεια γύρω από τον πραγματικό αριθμό του πληθυσμού των παρανόμων μεταναστών στη χώρα μας, ή έχει τουλάχιστον μία ακριβή εικόνα ή εκτίμηση;
 • Πόσοι είναι οι παράνομοι μετανάστες στη χώρα μας;
 • Περίπου στα 2 εκατομμύρια σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά στις 7/6/2013 στο Ελσίνκι;
 • Πάνω από 1 εκατομμύριο σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά στις 21/10/2013 στη Μάλτα;
 • Ανάμεσα σε 700 – 800 χιλιάδες σύμφωνα με τον κ. Δένδια στις 9/7/2013 στο «Hard Talk» του BBC;
 • Όσοι και οι άνεργοι, δηλαδή περίπου στο 1,35 εκατομμύριο, σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά στις 2/1/2014 στην αυστριακή εφημερίδα Kurier;
 • Ή ο αριθμός δεν μπορεί να υπολογιστεί με ασφάλεια σύμφωνα και πάλι με τον κ. Δένδια στις 9/11/2012;
 • Μήπως ισχύει η αναφορά της ΕΛΣΤΑΤ σε πάνω από 1 εκατομμύριο παράνομους μετανάστες, κάτι που είναι σύμφωνο και με τον κ. Σαμαρά στις 21/10/2013;
 • Τι απ’ όλα αυτά ισχύει τελικά και τι όχι προκειμένου να ξέρουμε την πραγματικότητα και την αλήθεια;
 • Υπάρχει μηχανισμός καταμέτρησης, υπολογισμού, ή εκτίμησης έστω κατά προσέγγιση, του αριθμού των παρανόμων αλλοδαπών στην χώρα μας; Και ποιος είναι αυτός; Πιο συγκεκριμένα…
 • Ο De facto πληθυσμός των 10.939.727 κατοίκων (εκ των οποίων οι 9.903.268 νόμιμοι) που δίνει η ΕΛ.ΣΤΑΤ. με την απογραφή 2011 πόσο σωστός και έγκυρος είναι από τη στιγμή που δεν ασκούνται από τις αρχές συνεχείς διασταυρούμενοι έλεγχοι όπως γίνεται σε άλλες χώρες, όπου σε ορισμένες περιπτώσεις για παράδειγμα, οι ιδιοκτήτες ακινήτων που νοικιάζουν τα ακίνητά τους σε αλλοδαπούς είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν όλα τα σχετικά στοιχεία στην Αστυνομία ειδάλλως έχουν να αντιμετωπίσουν ποινικές κυρώσεις;
 • Οι συλλήψεις και οι έλεγχοι από την Αστυνομία και το Λιμενικό πόσο μετρούν ως εργαλείο μέτρησης των παρανόμως εισελθόντων και διαμενόντων; Από τη στιγμή μάλιστα που… α. σύμφωνα με τα γραφόμενα του πρώην Υφυπουργού Εσωτερικών Χαράλαμπου Αθανασίου απαντώντας στις 22 Φεβρουαρίου 2013/αριθ. Πρωτ. 189 σε σχετική ερώτησή μου ανέφερε ότι κατά την περίοδο 2008 – 2013 συλλήφθηκαν 577.900 παράνομοι μετανάστες κατά την είσοδό τους στην Ελλάδα, χωρίς να ξέρει πόσοι συλλήφθηκαν πριν το έτος 2008, ή πόσοι δεν συλλήφθηκαν ποτέ ούτε κατά την είσοδό τους, ούτε κατά τη διαμονή τους στην χώρα μας, β. σύμφωνα με τα γραφόμενα του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια απαντώντας στις 9 Νοεμβρίου 2012 / αριθ. Πρωτ. 7017/4/15358 σε σχετική ερώτησή μου, από τους μη νόμιμους αλλοδαπούς που προσαγάγονται, δεν κρατούνται όλοι προς εθελούσια ή αναγκαστική απέλαση, αλλά μονάχα ένας ικανός αριθμός, οι υπόλοιποι εφοδιάζονται με Υπηρεσιακά Σημειώματα τα οποία τους ορίζουν ότι πρέπει να αποχωρήσουν από τη χώρα εντός ενός διαστήματος, αλλά στο τέλος, είναι αδύνατη η σύλληψη και περαιτέρω προώθηση ενός ικανού αριθμού κατόχων δελτίων κατάθεσης ασύλου, γ. σύμφωνα με τα συγκεντρωτικά στοιχεία τα οποία έβγαζε στην ιστοσελίδα της μέχρι κάποιο χρονικό σημείο η ΕΛ.ΑΣ. με βάση τα αποτελέσματα των ελέγχων της «Ξένιος Ζευς» (για παράδειγμα στις 28/1/2013) φαινόταν ότι μόνο 6 αλλοδαποί στους 100 που ελέγχθηκαν βρέθηκαν να μην έχουν κανένα νομιμοποιητικό ως προς τη διαμονή τους έγγραφο πάνω τους, κάτι το οποίο έρχεται να συνδυαστεί ως γεγονός με την κατά καιρούς, ακόμη και πολύ πρόσφατα, ανακάλυψης κυκλωμάτων παράνομης έκδοσης και χορήγησης εγγράφων σε αλλοδαπούς;
 • Μπορεί ο ελληνικός λαός και εγώ ως ερωτώσα βουλευτής να έχουμε μία και μοναδική, πραγματικά επίσημη, υπεύθυνη και στοιχειοθετημένη τοποθέτηση ή έστω εκτίμηση αναφορικά με το πόσοι είναι οι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα;
 • Επιβεβαιώνουν οι υπουργοί την άποψη ή μήπως διαφωνούν, ότι όποιος αριθμός και αν τελικά ισχύει για τους παράνομους μετανάστες, είτε το 1 εκατομμύριο, είτε το 1,5, εκατ. είτε τα 2 εκατ., είναι παράλογο μέσα σε ελάχιστα χρόνια το 10%, 15%, ή 20% του πληθυσμού της χώρας να αποτελείται από παράνομους μετανάστες (χώρια οι νόμιμοι); Δεν αποτελεί αυτό κατάφορη παραβίαση και πλήρη ανατροπή και κατάργηση της εθνολογικής και πολιτισμικής συνοχής και ταυτότητας της Ελλάδας; Αν αναλογιστούμε δε ότι ένα μεγάλο ποσοστό των μεταναστών (πρωτευόντως των παρανόμων και δευτερευόντως των νομίμων) είναι μουσουλμάνοι σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Ελλάδα απειλείται ως προς την εδαφική της ακεραιότητα και τα δικαιώματά της σε αέρα και θάλασσα από γειτονικό κράτος το οποίο είναι κατά βάση μουσουλμανικό και προσπαθεί να ασκήσει ηγεμονία σε ολόκληρο τον μουσουλμανικό κόσμο, δεν δημιουργούνται σοβαρά ζητήματα που συνδέονται με την ασφάλειά μας, εσωτερική και εξωτερική;

 

Η ερωτώσα βουλευτής

 

ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ

34 σκέψεις σχετικά με το “Έλενα Κουντουρά: Αποκαλύψτε τώρα τον αριθμό των παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα.”

 1. Γιατι υπαρχουν και «νομιμοι»….? Ολοι παρανομοι ειναι εκτος καιαν η κ.κουντουρα θεωρει «εγκυρα» τα μπακαλοχαρτα αποδοσης της ιθαγενειας που μοιραζε αφειδως η πρωτη συμμορια του μουστακια,και συνεχιζει να μοιραζει η δευτερη του γκαβου….νομιμο μεταναστη δεν σε κανει ενα μπακαλοχαρτο ενος δωσιλογου αλλα ο τροπος που εισηλθες σε μια χωρα….!

  Μου αρέσει!

   1. Τι εστι νομιμος, εχεις αναρωτηθει;;
    Χωρις μεγαλες γνωσεις κανεις μπορει να δουλεψει το ρημαδι του και να βγαλει συμπερασμα.

    Λοιπον το νομιμο ειναι:
    Μεσω πρεσβειας ειτε εσωτερικου ειτε εξωτερικου.

    Μεσω διεθνης και νομιμης βιζα, συνηθως για ενα χρονικο διαστημα, βραχυπροθεσμο/μεσοπροθεσμο. για λογους σπουδης, εξειδικευμενης ή μη εργασιας ειτε για συγκεκριμενους προσωπικους και ιδαιτερους ατομικης φυσεως λογους.

    Μεσω παραχωρηση του ορου/καταταξη ‘προσφυγας’ που πρεπει να εκπληρωθουν αυστηρα συγκεκριμενα κριτηρια.

    Μεσω διεθνης εκδοση ασυλου, αιτιολογωντας την παροχη ασυλου βασιζομενη πανω σε πολιτικους ή ανθρωπιστικους λογους.

    Σημειωσε πως ΜΟΝΟ μετα απο εξονυχιστικο ελεγχο μεσω Διεθνων και διακρατικων υπηρεσιων, συν υγειονομικου ελεγχου, για ολες τις επανω κατηγοριες, ΜΟΝΟ τοτε αρχιζει η διαδικασια για την εγκριση των δικαιολογητικων του καθε ενδιαφερομενου.

    Τωρα πες μου εσυ και οποιος αλλος κανει τον εξυπνο, ποιοι απο δαυτους εχουν περασει τετοιες διαδικασιες, διεθνη, διακρατικοι συν υγεινομικοι ελεγχοι;;

    Να τελειωνει το παραμυθι για δηθεν «νομιμους» μεταναστες. ΟΛΟΙ πανω απο το 98% ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ, συν τα κουτσουβελα τους.

    Μου αρέσει!

   2. Το κυριότερο, αγαπητέ μου Έξωθεν, με την καλημέρα μου, πέραν των όσων γράφεις, είναι το ότι ένας άνθρωπος άνευ διαβατηρίου ή άλλων κρατικών εγγράφων, που να πιστοποιούν την προέλευσή του, θεωρείται διεθνώς, κάτι σαν άνθρωπος, που ήλθε από το διάστημα ή έπεσε στην γη από τον ουρανό. Η διαδικασία ταυτοποιήσεως εκείνων, τα οποία ενδεχομένως αυτός ισχυρίζεται, χρονοβόρος και περίπλοκος. Στην πραγματικότητα, ούτε στην χώρα προελεύσεώς του, δεν γίνεται αμέσως αποδεκτός.

    Πρέπει λοιπόν, να κατανοήσουμε, ότι το πρόβλημα, όπως έχει εξελιχθεί, είναι τεράστιο, η δε ευκολία παροχής αδείας παραμονής ή άλλων επισήμων εγγράφων, τα οποία του παρέχουν υπηκοότητα ή ιθαγένεια, μπορεί να οδηγούν σε πρόχειρες λύσεις και εφησυχασμούς των αρμοδίων, οι οποίοι αποφεύγουν πονοκεφάλους, παίρνουν και το κάτι τι τους από την ΕΕ, απ’ ό,τι φαίνεται, όμως διογκώνουν το πρόβλημα, καθιστώντας το ακόμη πιο δυσεπίλυτο και με τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό λαθρομεταναστών, δυσκολεύουν τα πράγματα…

    Εάν τώρα συνυπολογίσουμε, την λαθραία εργασία, εν καιρώ κρίσεως, η οποία συμβάλει στην τρομακτική ανεργία και την εξαγωγή συναλλάγματος δια των εμβασμάτων, που οι λαθραίοι αποστέλλουν στις πατρίδες των, θα κατανοήσουμε τον λόγο, που ο Καποδίστριας, έναν απ’ τους πρώτους νόμους, που έκανε, ήταν εκείνος, που δεν επέτρεπε την είσοδο στην χώρα ξένων άνευ κρατικής αδείας και διαβατηρίου, ούτε την παραμονή τους πέραν των είκοσι εννέα ημερών.

    Σχετικώς με το συναισθηματικό πρόβλημα και τον οίκτο, που προκαλεί η απεγνωσμένη πράγματι προσπάθεια της πλειονότητος αυτών των ανθρώπων, να φθάσουν στην χώρα μας, ρισκάροντας ακόμα και τις ζωές τους, θα πρέπει να σκεφθούμε, ότι όταν θέλουμε να διασώσουμε τρεις χιλιάδες ανθρώπους, αλλά τα μέσα τα οποία διαθέτουμε δεν μπορούν να τους πάρουν, εκτός ενός πολύ μικρού αριθμού, ή θα διασώσουμε εκείνους, που μπορούμε, ή θα βουλιάξουμε κι εμείς μαζί τους και θα πνιγούμε. Στον «Τιτανικό», που έχουν γίνει πολλές αναφορές τα τελευταία χρόνια, τα σωστικά μέσα δεν επαρκούσαν και σώθηκαν κυρίως τα γυναικόπαιδα. Πρέπει λοιπόν να προσγειωθούμε και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας, αλλιώς καταποντιζόμαστε…

    Αυτά.

    Μου αρέσει!

   3. @ George N. Marris,
    Μια καλυ αναλυση, ολοκληρωτικη και με λογικη αντιμετωπιση στο ‘προβλημα’, που συμφωνουμε ολοι οτι δεν απλα προβλημα αλλα αναγκη επιβιωσης πια, ενος ολοκληρου Εθνους.

    Για την Ελλαδα του 2014, δεν εχουμε κανενα δικαιωμα να φερθουμε επιεικης προς καθε τριτο/λαθραιο.

    Θα σου παρουσιασω το ‘προβλημα’ με μια πιο επικαιρη πιο απτη στην καθεμερινοτητα μας, αλληγορια.

    Οταν πλεει μια διασωστικη βαρκα με επιβατες μονη στον ωκεανο, κουτσα στραβα καταφερνοντας απο τους ιδιους να κρατηθει στην επιφανεια, τοτε ΔΕΝ κοιτας ουτε βοηθεια να παρεχεις εστω και σε τριτους αβοηθητους που πλεεουν στο νερο, ποσο μαλλον να αλλαξεις πορεια για να κανεις μια περισυλλογη απο μισοπαιθαμενους που χαροπαλευουν στην θαλασσα.
    Ψυχρη σκληρη πραγματικοτητα/αποφαση, αλλα η επιβιωσει αυτων που ‘κατοικουν’ μεσα στην βαρκα ειναι ο μονος σκοπος τωρα. Ολλα τα αλλα ειναι φιλολογια.

    Ονομασιες, επιθετα οπως αναισθητος, απανθρωπος, ψυχρος, και αλλα παρομοια δεν εχουν καμια αξια καταντανε γελοια σε καποιον που τωρα πια θελει να κρατηθει ζωντανος οπως ηταν. Να επιβιωσει μεσα στο ιδιο του το σπιτι, κοινωνια, Εθνος.
    Η ζωη μου και ο θανατος σου, αυτο ειναι το ΜΟΝΟ διλημμα που ειναι υπαρκτο. Ρωτα το οποιον Ελληνα εχει ζησει την απειλη απο τους ‘τριτους’.

    Και το αισχρο και ωμο του θεματος ειναι πως εκμεταλευονται, και πραττουν ‘πολιτικη’ μερικοι ελληνοφωνοι «ανθρωποι», για δολιους, ιδιοτελεις σκοπους στην πλατη των μεν(εισβολεων/λαθραιοι) και την επιβιωση των δε(Ελληνων)…..ενα δειγμα:

    » ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟ: «ΤΡΥΠΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ»
    Κατάθεση-σοκ αρχιπλοιάρχου: Πώς οι Τούρκοι στήνουν τραγωδίες στο Αιγαίο
    29/01/14 – 19:08
    …./……
    Μιλώντας στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή, ο αρχιπλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος, Ιωάννης Καραγεωργόπουλος, αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο σημείωμα που δίνουν οι δουλέμποροι στους λαθρομετανάστες.

    Σύμφωνα με τον αρχιπλοίαρχο, το σημείωμα περιέχει οδηγίες, του τύπου: «Αν δείτε τα δύσκολα, τρυπήστε τις βάρκες σας με μαχαίρι και οι Έλληνες θα σας σώσουν».

    «Έχει βρεθεί αυτό το σημείωμα σε υπήκοο τρίτης χώρας. Τους λένε να προσποιούνται ότι δεν γνωρίζουν αγγλικά, να επαναλαμβάνουν τη λέξη Παλαιστίνη και να λένε ότι το όνομά τους είναι Μοχάμεντ» είπε ο Ι. Καραγεωργόπουλος αναφερόμενος στην πρακτική των Τούρκων δουλεμπόρων.

    Αλλά δεν είναι μόνο οι δουλέμποροι φυσικά: Όπως έγινε και πρόσφατα με τη διάσωση 47 λαθρομεταναστών από το ΛΣ ανοικτά της Σάμου οι τουρκικές αρχές και στο σήμα του ΕΚΣΕΔ για ακυβέρνητο σκάφος εντός των τουρκικών χωρ4ικών υδάτων, η τουρκική Ακτοφυλακή δεν «κούνησε» όυτε φουσκωτό αφήνοντας το Λ.Σ. να σώσει τους λαθρομετανάστες γνωρίζοντες πολύ καλά ότι έτσι θα καταλήξουν στην Ελλάδα.

    Όλα αυτά τη στιγμή που ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και άλλοι πολιτικοί φορείς δείχνουν μια φοβερή και πρωτοφανή εμπάθεια κατά των ανδρών του Λ.Σ. μιλώντας για ευθύνες που πρέπει να διερευνηθούν οπωσδήποτε βγάζοντας την Τουρκία έξω από το «κάδρο» αθωώνοντάς την ουσιαστικά.

    Μιλώντας στην ίδια επιτροπή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρος Δρίτσας έθεσε θέμα «άτυπων επαναπροωθήσεων» απατώντας στον υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Πιο συγκεκριμένα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ:

    «Ο υπουργός από την πρώτη στιγμή, δυστυχώς και το Αρχηγείο του Λιμενικού, διατύπωσαν πόρισμα», και αναρωτήθηκε «τι πόρισμα θα βγάλει η ΕΔΕ, η δικαιοσύνη, η Ναυτοδίκης όταν η πολιτική και φυσική ηγεσία έχουν εγκιβωτίσει την έρευνα;». Μάλιστα ρώτησε αν τις καταθέσεις από τους μετανάστες «τις πήραν άνθρωποι που έφθασαν με ελικόπτερο» στην περιοχή»

    Και συνέχισε ο Θ. Δρίτσας:

    «Ο υπουργός δεν μας ενημέρωσε για τίποτε επί της ουσίας», ξεκαθαρίζοντας ότι κανένα κόμμα δεν έθεσε θέμα ανδρών του Λιμενικού και ελέγχου των Λιμενικών. «Η πρώτιστη ανάγκη ήταν ο έλεγχος της κυβέρνησης για το ποιες είναι οι κατευθύνσεις αντιμετώπισης των παρανόμων μεταναστευτικών ροών. Υπάρχει πολιτική άτυπων επαναπροωθήσεων; Είναι κεντρική γραμμή της κυβέρνησης;» ρώτησε.

    Βέβαια κανείς δεν είπε στον κ. Δρίτσα ότι «επαναπροώθηση» έστω και άτυπη είναι όταν οι λαθρομετανάστες έχουν πατήσει το πόδι τους σε ελληνικό έδαφος και όχι όταν βρίσκονται σε διεθνή ύδατα ή στα τουρκικά όπως συμβαίνει. Και εν πάση περιπτώσει είναι υποχρέωση του Λ.Σ. – και όχι μόνο- να εμποδίζει σε ξένους να εισέρχονται παράνομα στη χώρα. «

    Μου αρέσει!

   4. Έξωθεν.

    Ευχαριστώ.

    Το πρόβλημα είναι υπαρκτό, δύσκολο, γίνεται συνεχώς δυσκολότερο, αλλά και κάθε περίπτωσις έχει τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Χρειάζεται λοιπόν σοβαρή μελέτη και όσο το δυνατόν αμεσότερη λύση…

    Σχετικά με τις σωστικές λέμβους, θα πρέπει να γνωρίζεις, ότι είναι θεωρητικώς αβύθιστες. Δηλαδή έχουν στεγανά διαμερίσματα, τα οποία τις κρατούν στην επιφάνεια, ακόμα κι όταν είναι πλήρεις ναυαγών και γεμάτες νερό. Ο αριθμός των προσώπων, που μπορούν να διασώσουν είναι περίπου 25 με 40, ίσως και λίγο περισσοτέρους. Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι μπορούν να πάρουν 300 ή 400 άτομα και φυσικά, υπό το βάρος αυτό, δεν δύνανται να παραμείνουν στην επιφάνεια.

    Είναι επίσης πολύ λυπηρό, το να χάνονται ανθρώπινες ζωές. Αν και ο άνθρωπος γίνεται πολλές φορές σκληρός, δεν νομίζω, ότι υπάρχει κανείς, που να χαίρεται όταν υπάρχουν τέτοιες απώλειες. Δεν έχω ουδέ μίαν αμφιβολίαν, ότι αυτοί, που διακινούν τέτοια ανθρώπινα ράκη, που το μόνο τους ίσως όνειρο και αμάρτημα είναι η καλλιτέρευσις της ζωής τους, θα πρέπει να είναι αδίστακτα άτομα, που το μόνο τους μέλημα είναι το οικονομικό όφελος.

    Αν σ’ αυτό προσθέσουμε και την πολιτική, με τις γνωστές θεατρικές παραστάσεις των δικών μας και τα «φιλικά» συναισθήματα των γειτόνων μας, οι οποίοι, δεν αποκλείεται καθόλου, μέσα στην γενική αυτή αναμπουμπούλα, να στέλνουν και κανέναν δικό τους, για να μας βοηθήσει, βάζοντας καμμιά φωτιά σε κανένα δάσος μας, ή τέλος πάντων, να κάνει κάτι, για να μην καθόμαστε άπραγοι και τεμπελιάζουμε, τότε θα εννοήσουμε, ότι τα λάθη πληρώνονται.

    Αυτά και σε χαιρετώ.

    Μου αρέσει!

   5. Παιδιά, διαβάστε πιο προσεκτικά την ερώτηση. Αναφέρονται στοιχεία της ΕΛΑΣ από επιχειρήσεις της «Ξένιος Ζευς» σύμφωνα με τα οποία στους 100 αλλοδαπούς που ελέγχονταν, οι 95 βρίσκονταν με χαρτιά πάνω τους. Αυτό το οποίο συζητάτε, εμπεριέχεται μέσα στην ερώτηση.

    Μου αρέσει!

  1. προσέξτε τα νούμερα σε λεφτά.
   Αν δεχτούμε ότι τα τελευταία 10 χρόνια έχουν περάσει από την ελλάδα 5 εκατομμύρια λαθρομετανάστες (άλλοι έφυγαν για ΕΕ, άλλοι συνελήφθηκαν, άλλοι είναι εδώ) έχουμε λοιπόν 5 εκατομμύρια χ 3000 ευρώ ο κάθε ένας =15.000.000.000 ναι 15 δις.
   έεε με αυτά τα λεφτά μας αγοράζουν οι τούρκοι.
   Το αστέρας στην βουλιαγμένη αγοράστηκε από τούρκος μόνο 400 εκατομμύρια ευρώ.
   Το ελληνικό θα πουληθεί στους τούρκους γύρω στα 5 δις,,

   Εδώ οι δεξιο- αριστεροί προδότες,, κάνουν πως δεν βλέπουν,, ή μήπως έχουν και αυτοί μερίδιο;;;

   Μου αρέσει!

   1. …»Εδώ οι δεξιο-αριστεροί προδότες,, κανουν πως δεν βλέπουν,, ή μήπως έχουν αι αυτοί μερίδιο;;; »
    Ακριβώς αγαπητέ!!! Αυτό το μερίδιο { καθόλου ευκαταφρόνητο} είναι που δημιουργεί τους » ευαισθητούληδες». Τα 30 αργύρια της προδοσίας !!
    Εμείς ομως πότε θα πάψουμε να αποτελούμε τους χρήσιμους ηλίθιους !!!

    Μου αρέσει!

 2. Δεν φαντάζεστε τι γίνεται με τις ελληνοποιήσεις! Ιδιαίτερα το 2013 τρελαθήκανε να ελληνοποιούν γνήσιους αλβανούς,βορειοαφρικανούς/άραβες, ακόμα και πακιστανούς, ναι σας τον «καλό» Βακάς…

  Μου αρέσει!

 3. ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ,
  ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ,ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ,ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΕΣΑΕΙ,
  ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ :

  Βλέποντας το δέντρο (το δράμα των ναυαγών) και χάνοντας το δάσος (την εξελισσόμενη γενοκτονία των ευρωπαϊκών λαών).

  «Συγκίνηση, πόνος και οργή» κατέλαβε για μια ακόμη φορά τους (επιλεκτικά) «ευαίσθητους» αριστερούς και αριστερόδουλους σαπιοδεξιούς, (ευαίσθητους, όταν ένα θέμα αφορά αλλοδαπούς μετανάστες – αναίσθητους όταν ένα παρόμοιο θέμα αφορά Έλληνες) με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό πνιγμού λαθρομεταναστών κατά την διάρκεια επιχειρήσεως διασώσεώς τους από δυνάμεις της ελληνικής ακτοφυλακής, εν μέσω σφοδρής θαλασσοταραχής, στο ανατολικό Αιγαίο, πλησίον του Φαρμακονησίου.
  Προτού καλά καλά ληφθούν καταθέσεις για το περιστατικό, έσπευσαν οι διάφορες υστερικές αριστερίζουσες πατσαβούρες της πολιτικής και της δημοσιογραφίας να βγάλουν από τηλεοράσεως καταδικαστικά πορίσματα, ζητώντας τις κεφαλές των λιμενικών επί πίνακι, σε πλήρη σύμπλευση με σεσημασμένους ανθελληνικούς κύκλους των «ευρωπαϊκών» διευθυντηρίων (Μούιζνιεκς, κλπ). Ήδη προκύπτει από τα στοιχεία ότι όχι μόνο δεν βύθισαν το σκάφος των λαθρομεταναστών οι λιμενικοί, σπρώχνοντάς το τάχα προς τις τουρκικές ακτές όπως έσπευσαν να υποστηρίξουν οι κουρδισμένοι μεταναστοπατέρες της αριστεράς, αλλά, απεναντίας, βρίσκοντας οι λιμενικοί το ακυβέρνητο σκάφος των λαθρομεταναστών ημιβυθιζόμενο και ενώ προσπαθούσαν να το ρυμουλκήσουν προς την πλησίον ελληνική ακτή στο Φαρμακονήσι, όταν κάποιοι εκ των λαθρομεταναστών έπεσαν στη θάλασσα, οι υπόλοιποι μετακινήθηκαν προς την μία πλευρά του σκάφους, με αποτέλεσμα αυτό να αναποδογυρίσει και να βυθιστεί άμεσα με κάποια άτυχα γυναικόπαιδα εντός του. Και ενώ οι άνδρες του λιμενικού φαίνεται ότι κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για την διάσωση των ναυαγών, τα άθλια δίκτυα παραπληροφορήσεως που απηχούν τις απόψεις του ανθελληνικού Συστήματος εξουσίας που δυναστεύει τον τόπο, βρήκαν την ευκαιρία να εμέσουν για μια ακόμα φορά το αντεθνικό τους δηλητήριο. Παρακολουθούμε επί δυο μέρες ένα προπαγανδιστικό κρεσέντο ανακυκλώσεως των συνήθων στερεοτύπων περί της «δυστυχίας των προσφύγων», περί του «ανθρώπινου πόνου», περί του «δράματος των ναυαγών», περί της «αναλγησίας των αρχών», περί της «μάστιγας του ρατσισμού», κλπ. Περιστατικά όπως το τελευταίο προσφέρονται ιδιαιτέρως για την αναπαραγωγή των συστημικών προπαγανδιστικών κλισέ αφού στο «κάδρο» της τραγωδίας υπήρχαν και γυναικόπαιδα… Εμπόριο «πόνου» – βούτυρο στο ψωμί των ανθελλήνων προπαγανδιστών!
  Ποια είναι λοιπόν η μεθοδολογία των μ.μ.ε. του Συστήματος; Πρόκειται για το γνωστό κόλπο παραπλανήσεως και εξαπατήσεως των ηλιθίων καταναλωτών μαζικής οπτικοακουστικής προπαγάνδας (τηλεθεατών, ακροατών, αναγνωστών): «βλέπε το δέντρο για να χάνεις το δάσος»! Όπου δένδρο, η περιπτωσιολογία, η εσκεμμένη εστίαση της προσοχής του κοινού στην εκάστοτε περίπτωση, π.χ. στα πρόσωπα των δυστυχών ναυαγών, που παρουσιάζονται έτσι ώστε να διεγείρεται το θυμικό, η στόχευση του «ρεπορτάζ» στην επίκληση του συναισθήματος και βασικά του οίκτου, προκειμένου να εξασφαλισθεί η αδρανοποίηση της όποιας λογικής σκέψεως θα ήταν πιθανόν να προκύψει, σε όσους (που δυστυχώς αποτελούν την συντριπτική πλειονότητα) δέχονται άκριτα και παθητικά την τρέχουσα κάθε φορά ειδησεογραφική εκδοχή. Σκόπιμο ζουμ: στα πρόσωπα των ναυαγών, στο δάκρυ, στα κουφάρια των πνιγμένων. Καμία όμως αναφορά στο συνολικό πρόβλημα, στην μαζικότητα της λαθροεισβολής, στην γιγαντιαία κλίμακα της καθημερινής παραβιάσεως των συνόρων, δηλαδή στην παρουσίαση του φαινομένου μακροσκοπικώς, εν συνόλω, ώστε να φανούν οι πραγματικές διαστάσεις και η σημασία του! Καμία αναφορά στους αδυσώπητους δημογραφικούς δείκτες που αναδεικνύουν τις πραγματικές, τις κολοσσιαίες διαστάσεις του προβλήματος, ήτοι της μαζικής μετακινήσεως του εκρηκτικού ασιατικού και αφρικανικού υπερπληθυσμού προς την γηρασμένη και δημογραφικώς καταρρέουσα Ευρώπη. Αυτή η συστηματική και άκρως δολία προπαγανδιστική εκστρατεία εξαπατήσεως, που εκπορεύεται από τα μ.μ.ε. του κυρίαρχου πολιτικοοικονομικού Συστήματος, με προφανή σκοπό τον πλήρη αποπροσανατολισμό του κοινού από την ουσία και τις διαστάσεις του προβλήματος της λαθρομεταναστεύσεως, του πιο σοβαρού προβλήματος που απειλεί άμεσα την ίδια την ύπαρξη των Ευρωπαϊκών λαών, την υπόσταση της ευρωπαϊκής πολιτιστικής ταυτότητας και οδηγεί τα ευρωπαϊκές κοινωνίες σε βεβαία κατάρρευση υπό το βάρος των αδιεξόδων των απολύτως μη διαχειρίσιμων φορτίων της μετακινούμενης τριτοκοσμικής ανθρωποπλημμυρίδος, είναι κατευθυνόμενη και ενορχηστρωμένη από αφανή κέντρα αποφάσεων που έχουν σχεδιάσει το μέλλον της Ευρώπης μετά την λήξη του β’ παγκοσμίου πολέμου, αποσκοπώντας στην εξαφάνιση των λευκών ευρωπαίων και την αντικατάστασή τους, ως νέων κατοίκων της Ευρώπης, από μια γκρίζα ακαθόριστη και χωρίς εθνική και φυλετική ταυτότητα ανθρωπομάζα, εύκολα χειραγωγούμενη από τους «περιούσιους» αφέντες του χρήματος. Πρόκειται για ένα σχέδιο στο οποίο στηρίζεται ο συγκεκριμένος τύπος στρεβλής ευρωπαϊκής «ολοκλήρωσης» (ολοκλήρωσης με τους εθνομηδενιστικούς όρους της Ε.Ε.), το οποίο, όπως έχουμε και στο παρελθόν εξηγήσει, ανάγεται στο «όραμα» ενός σκοτεινού κοσμοπολίτη μεγαλοαστού, απροσδιορίστου καταγωγής, ονόματι Count Richard Nicolaus Coudenhove-Kalergi, που θεωρείται ο προφήτης και θεμελιωτής της Ε.Ο.Κ. (και μετέπειτα Ε.Ε.). Ο εν λόγω «ταγός» των συγχρόνων πολιτικών της Ευρώπης είχε εκπονήσει ένα ανατριχιαστικό σχέδιο για το μέλλον της ηπείρου μας, το οποίο κατά γράμμα ακολουθούν τα υπερεθνικά διευθυντήρια που ορίζουν τις τύχες των λαών της Ευρώπης στην εποχή μας. Βασική επιδίωξη του σχεδίου, η αντικατάσταση των παραδοσιακών ευρωπαϊκών λαών από ένα σύμφυρμα νεγροειδών μιγάδων, ως αποτέλεσμα της μαζικής μεταφοράς ασιατών και αφρικανών στις ευρωπαϊκές χώρες και της αναμίξεώς τους με τους εναπομείναντες εκφυλισμένους γηγενείς, υπό την πολιτική και οικονομική κυριαρχία των Εβραίων.
  Όταν λοιπόν ο μ.ο. των γεννήσεων στην Ευρώπη βρίσκεται κάτω από το 1.4 (στην Ελλάδα κάτω από το 1.3!) και όταν κάθε χρόνο μετακινούνται από την Ασία και την Αφρική εκατοντάδες χιλιάδες και εκατομμύρια λαθρομεταναστών, τα οποία εγκαθίστανται ανεμπόδιστα στις Ευρωπαϊκές χώρες, και στα οποία μάλιστα παρέχονται αφειδώς και προνόμια και διευκολύνσεις και κίνητρα για αναπαραγωγή, τότε το ουσιώδες ζήτημα δεν είναι η διαχείριση του ανθρώπινου δράματος της κατ’ εξαίρεσιν περιπτώσεως ενός φορτίου λαθρομεταναστών που ναυαγεί, αλλά το αποκρυπτόμενο, κοσμοϊστορικών διαστάσεων, εξελισσόμενο δράμα της μεθοδευμένης, συστηματικής γενοκτονίας των ευρωπαϊκών λαών (με ορατό το φάσμα του οριστικού τους αφανισμού σε μια το πολύ δύο γενιές) δια της κατευθυνομένης λαθρομεταναστεύσεως μέρους των δισεκατομμυρίων του υπερπληθυσμού των χωρών του τρίτου κόσμου στην Ευρώπη και με παράλληλη συστηματική αποβλάκωση των ευρωπαίων πολιτών από τους εξουσιαστές τους, δια των μ.μ.ε. που χρησιμοποιούνται για την ύπουλη χειραγώγηση των ναρκωμένων συνειδήσεων, με την χρήση εξελιγμένων μεθόδων υποβολής και ψυχολογικού πειθαναγκασμού (πλύσεως εγκεφάλου) ώστε, οι Ευρωπαίοι πολίτες όχι μόνο να μην είναι εις θέσιν να αντιληφθούν την επιτακτική ανάγκη αντιστάσεως στην γενοκτονία που υφίστανται, αλλά να την επιδιώκουν ενθουσιωδώς, δίκην ενός επιβεβλημένου τάχα «ανθρωπιστικού καθήκοντος» συλλογικής αυτοκτονίας!
  January 26th, 2014
  ht tp://www.armahellas.com/?p=12974

  Μου αρέσει!

  1. Η μεθοδος ειναι απλη. με συνεχη προπαγανδα και χειραγωγηση απο τα ΜΜΕξαπατησης, «ευαισθητοποιουν», δλδ, μεσω πολιτικης ορθοτητας, το υποσυνειδητο και κατα επεκταση την απερισκεπτη παπαγαλιστικη σκεψη του ανοητου μη σκεπτομενου τηλεθεατη.
   Τωρα ειναι ετοιμος ο ‘τηλεθεατης’ να γινει αποδεκτης ενος ανελεητου συναισθηματικου ειδους εκβιασμου.

   Δηλαδη εχουμε,
   » δεν σε ενδιαφερουν τα κακομοιρα παιδακια που πνιγηκαν;;»
   «και αυτοι ανθρωποι ειναι, κατατρεγμενοι και οικονομικοι μεταναστες»
   «αυτοι δεν φταινε αλλα οι αμερικανοι/εγγλεζοι/γερμανοι που διεξαγουν πολεμικες επιχειρησεις στα κρατη των αμοιρων αυτων ανθρωπων»

   και και και και το δηθεν κλαμα απο τους επαγγελματιες ανθρωπιστες πεφτει συνεφο.

   Μου αρέσει!

  2. Προσωπικά προτείνω να καλέσει το λιμενικό αυτόν τον Μούιζνιεκς μερικά βράδυα με μποφόρ στο Αιγαίο και να τον βάλει σε σκάφος του όταν κάνει περιπολία και διάσωση λάθρων.
   Να δούμε να πάει; πολύ αμφιβάλλω.
   Τό ίδιο ισχύει για τον Δρίτσα και άλλους του ΣΥΡΙΖΑ.
   Καλέστε τους να δούν από κοντά και να πάρουν μέρος σε διάσωση και οι ίδιοι.

   Μου αρέσει!

   1. Μαδεν ξερεις πως αυτοι οι επαγγλεματιες ηθικολογοι, οι εργολαβοι ανθρωπιστες ‘αντιρατσιστες’ ΜΟΝΟ απο αποσταση μεγαλες αποστασεις, εκ του ασφαλες κηρυσσουν το ευαγγελιο τους;;

    Ετσι ‘δουλευει’ καλυτερα το δουλεμα.

    Μου αρέσει!

 4. Ελα βρε Έλενα κορίτσι μου κι εσύ…
  Μάθε από την Πιπιλή! Αφού το είπε «Ψυχραιμία! Το εθνικό πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης ΕΧΕΙ και ΚΕΡΔΗ» για τα κόμματα σαν το δικό της! «Ζεστό ευρωπαϊκό χρήμα»!!!!
  Υπάρχουν κάποιοι που έχουν κέρδη από τα εθνικά προβλήματα, βρε Έλενα, τσεπώνουν!
  Γιατί είσαι ξενόφοβη και φασίστρια; θες δηλαδή να χάσουν την είσπραξη;;;;
  Για να μάθεις πόσους έχουν φορτώσει στην χώρα follow the money.
  Προκειμένου να τους δηλώσουν για να εισπράξουν τους καταγράφουν.
  Βρες πόσο τους πληρώνει το κεφάλι η ΕΕ και πόσα εκατομμύρια έχουν εισπράξει και θα ξέρεις πόσους έβαλαν στην χώρα.

  Μου αρέσει!

 5. Αμ μπραβω. Επιτελους πληθαινουν οι φωνες μεσα στην Βουλη για την πραγματικη απειλη του Ελληνικου Εθνους.
  Δεν θελω να στενοχωρησω, αλλα ο αριθμος ειναι, με πολυ συντηρητικους αριθμους ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 εκατομμυρια και ανω.

  Ενα απλο αριθμητικο παραδειγμα. Απο τα μεσα της δεκαετιας του 1990 μεχρι το 2014, εχουμε σχεδον δυο δεκαετιες, 20 χρονια.

  Λοιπον εαν την ημερα μεσω ορο αριθμου εχουμε εισβολη απο 300+ ατομα, σε εναν χρονο μαζευονται 110000+, σε μια δεκαετια εχουμε 1200000. Και σε δυοδεκαετιες εχουμε 2500000+. Παντα με συντηρητικους ρηθμους εισβολης, απο τα λαθροσκουπιδια.
  Δυστυχως η πραγματικοτητα ειναι πιο φρικτη απο τους αριθμους. Το βλεπουμε καθημερινα.

  Τωρα εαν αναφερθουμε και στις κοινωνικες και Εθνολογικες επεκτασεις αυτου του προβληματος εισβολης απο 90%+ ισλαμιστων και πανω απο 80% αρρενων σε ηλικιες μικροτερες του 50 χρονων. Συν εχοντας υποψιν πως γεννοβολανε σαν τα κουνελια ενω η Ελληνικη κοινωνια βιωνει μια ανεπαναληπτη υπογεννητικοτητα. Καταλαβαινετε που παει το θεμα.

  Καθε λαθροσκουπιδι, απο το 1995 και μετα ΕΞΩ, χθες οχι σημερα !!

  Μου αρέσει!

  1. ΕKSOTHEN στούς Αμπελόκηπους να πας, μιά περιοχή πού έχει πολλαπλάσιους μετανάστες συγκριτικά με άλλες περιοχές, δεν βλέπεις 1 στούς 3 η 4 ανθρώπους πού συναντάς να είναι μετανάστης. Καί ξέρω να τούς ξεχωρίζω πανεύκολα. Πολλές υπερβολές λες.

   Μου αρέσει!

   1. Καλημερα Αννα,
    Μακαρι να ηταν υπερβολες.

    Εχουν ηδη οργανωσει τα λεγομενα, cells, ομαδες προστασιας και ‘επικοινωνιας’ μεταξυ τους. Αυτες οι ομαδες δρουν στα προτυπα του παραστρατιωτικου δογματος, κυριως σε μη αστικες περιοχες. Εχουν ηδη δημιουργησει αποθηκες με τροφιμα/φαρμακευτικα υλικα και οπλα.
    Και σε ρωτω ΓΙΑΤΙ υπαρχουν αυτες οι αποθηκες;;

    Το παρεμποριο τους δινει την οικονομικη δυνατοτητα, απολαβης χρηματων εως και 8 δισεκατομμυρια ετησιως, με συντηρητικες προβλεψεις.

    Καταλαβαινεις πως εδω μιλαμε για μια οικονομικη και κοινωνικη ζωη που θρεφεται απο την ανομια με ενοπλο χαρακτηρα και βασιζομενη στην μαυρη αγορα, και απασχολει εκατονταδες χιλιαδες απο λαθροεισβολεις.

    Μου αρέσει!

 6. Εγκυρες πηγες,που κι εγω ακομα δε θελω να πιστεψω αναφερουν οτι,

  στην Ελλαδα βρισκονται ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ 8.500.000 ΞΕΝΟΙ.Νομιμοι,παρανομοι,κτλ. 8.500.000!

  Μου αρέσει!

 7. ΠΟΤΕ δεν θα μαθει ο ελληνικος λαος των αριθμο….
  Αχρηστευει…κυρια μου ο εχθρος….
  απο μονος του τα οπλα του;;;;
  Ο…κοιμισμενος λαος θα το μαθει…
  μετα απο ….καποιες εκλογες….που θα δει στη βουλη….μισους ξενους βουλευτες….
  ολα τα καλα….σε μια ξαφνικη στιγμη γινονται…
  πχ….ποτε την ενοιωσαν οι…πολεμιστες παπουδες μας και ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ;;;;
  οταν χιλιαδες πανοπλοι βαυαροι με τον οθωνα…ειχαν καταλαβει την εξουσια…..
  Σημερα…ραγιαδες ελληνες….
  η ιστορια σας κανει επαναλειψη το μαθημα….
  μπας και την εκτιμησετε….τη Σεβαστειτε…..

  Μου αρέσει!

 8. Τα πράγματα είναι απλά.

  Το 1991 έγινε απογραφή πληθυσμού, η τελευταία Ελληνική απογραφή.

  Η πιο σίγουρη λύσις είναι: μετράς από το 1991 μέχρι σήμερα τις γεννήσεις και τις προσθέτεις.
  Αφαιρείς τους θανάτους και τους ξενιτεμούς…βγάζεις το αποτέλεσμα.

  Επειδή όμως αυτό απαιτεί συνεργασία των αρχών, το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με τα μαθηματικά.
  Υπολογίζεις δηλαδή τον ρυθμό γεννήσεων και τον ρυθμό θανάτων, χωρίς να είναι απαραίτητο να ξέρεις τα απόλυτα νούμερα.
  Μόνον με τους ρυθμούς μπορεί να βρεθεί η απάντησις.

  Το βέβαιον είναι ότι από το 1991 (που είχαμε περίπου 10,200 εκ. Ελλήνων) μέχρι το 2011 που απεγράφησαν 11 εκ. κανονικά θα έπρεπε να είχαμε μείωση πληθυσμού και όχι αύξηση.

  Η διαφορά της μειώσεως που θα έπρεπε να είχε καταγραφεί δια της απογραφής, με τον απογραφηθέντα πληθυσμό μας κάνει τους νομιμοποιηθέντες λαθρομετανάστες.

  Εγώ πιστεύω ότι οι Έλληνες δεν είμαστε πάνω από 8 εκ.
  Άντε να βάλουμε και ένα εκατομμύριο παλιννοστούντες.

  Έχουμε 2 εκ. νομιμοποιηθέντες.

  Βάλε και άλλα 2 εκ. λαθραίων, σύνολον 4 εκ. μη Ελλήνων εν Ελλάδι.

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s