ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ 173 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ Α’ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ 2010.

Papandreou-Papakonstantinou-fylakhAγαπητέ συμπολίτη,

θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου κατόπιν κλήσεως από την γραμματεία της 16ης Πταισματοδίκου παρουσιάσθηκε για προφορική κατάθεση σε σχέση αναφορά μου που είχα υποβάλει στις 22/9/2012 στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος για την σύλληψη των 173 βουλευτών που υπερψήφισαν τον Μάϊο 2010 το Α’ Μνημόνιο.
 Η σύλληψη και δίωξή τους ήταν δυνατή σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η εγκύκλιος του Αρείου Πάγου για την δυνατότητα των Αστυνομικών Αρχών να συλλαμβάνουν βουλευτές που τελούν αυτόφορα Κακουργήματα.

Η αναφορά μου τελικά δεν οδήγησε σε σύλληψη και δίωξη των βουλευτών εκείνη την ημέρα.

Συσχετίσθηκε όμως μαζί και με άλλες αναφορές και μηνύσεις όπως και επομένη αίτησή μου για σύλληψη βουλευτών που είχαν πλέον απωλέσει την βουλευτική τους ασυλία η οποία είχε αρχικά μπεί στο αρχείο.

Μετά από παρέλευση μηνών όμως συσχετίσθηκαν όλες οι σχετικές αναφορές, μηνύσεις και αιτήσεις σύλληψης, ανακλήθηκε από το αρχείο η αρχειοτεθείσα αίτησή μου και τελικά όλες αυτές οι υποθέσεις (θα πρέπει να είναι πάνω από 10 με 15) συσχετίσθηκαν.

1greekΕτσι όλες συσχετισμένες αποτελούν την δικογραφία 13094 (προκαταρκτική) ΙΔ13-2145 με εντολή του Εισαγγελέα κ. Ιωάννη Παναγόπουλου και πλέον έχει αρχίσει η προανακριτική διαδικασία με την εξέταση των συμπολιτών μας που υπέβαλαν τις αναφορές, μηνύσεις και αιτήσεις σύλληψης.  Από τους συμπολίτες μας ζητείται να προσκομίσουμε συμπληρωματικά στοιχεία και να εξειδικεύσουμε το περιεχόμενο των αναφορών, μηνύσεως και αιτήσεων σύλληψης και δίωξης κατά των 173 βουλευτών για το αδίκημα της Εσχάτης Προδοσίας όπως και να επισυνάψουμε αποδεικτικά για τους ισχυρισμούς μας.

Αυτό σημαίνει ότι πλέον η Δικαιοσύνη ξεκίνησε δικογραφία για την υπόθεση της τέλεσης του αδικήματος της Εσχάτης Προδοσίας από τους 173 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ του Γεωργίου Παπανδρέου, του ΛΑ.Ο.Σ. του Γιώργου Καρατζαφέρη  και της Δημοκρατικής Συνεργασίας της Ντόρας Μπακογιάννη.

Καλό θα είναι να το γνωρίζουν πλέον ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έτσι ώστε σε περίπτωση που η υπόθεση αυτή θεωρηθεί ότι δεν έχει υπόσταση από την Ελληνική Δικαιοσύνη και τον αρμόδιο Εισαγγελέα να μην “θαφτεί” χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί ευρύτερα.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη είμαστε σίγουροι ότι θα πράξει σωστά το έργο της και θα αποδώσει τις ευθύνες που υπάρχουν στα άτομα αυτά εκ των οποίων μερικοί υπέγραψαν είτε σαν αποτέλεσμα πίεσης (που είναι αντισυνταγματικό και παράνομο), είτε επιστρέφοντας χάρη προς φυσικά πρόσωπα (π.χ. Ρομπόπουλος με δήλωσή τους σε ανοικτή επιστολή), είτε χωρίς να έχουν διαβάσει ή έχοντας “ρίξει μία ματιά” το κείμενο που καταδίκασε την Ελλάδα στην τωρινή της κατάσταση (π.χ. Χρυσοχοϊδης, Κατσέλη και άλλοι)

Να θυμίσω ότι σύμφωνα πλέον με τα όσα έχουν εφαρμοσθεί για άλλους βουλευτές που συνελήφθησαν μετά από την περαίωση της προανάκρισης θα πρέπει σε περίπτωση που ο κ. Παναγόπουλος κρίνει ότι όντως υπάρχουν υπόνοιες τέλεσης του αδικήματος μετά την προανάκριση να οδηγήσει τους 173 βουλευτές για ανάκριση και σε περίπτωση που κριθούν ύποπτοι να συλληφθούν, ή να τους τεθούν εγγύηση ή περιοριστικοί όροι και να τους απαγγελθούν κατηγορίες και να αφεθούν ελεύθεροι μέχρι την εκδίκαση της υποθέσεως της τέλεσης της Εσχάτης Προδοσίας εκ μέρους τους.

Με τιμή
Παντελής Γιαμαρέλλος
ως αναφέρων τους 173 για Εσχάτη Προδοσία και αιτών την σύλληψη και δίωξή τους.

ΠΠ

50 thoughts on “ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ 173 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ Α’ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ 2010.”

  1. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΜΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 330 ΤΡΙΣ $ says:

   η κάθαρση είναι πολύ κοντά

   οι λαοί του κόσμου

   και πρώτοι και καλύτεροι

   ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

   ξεσκέπασαν τον μεγάλο κουμπαρά των λαών του κόσμου

   που είχαν καλά κρυμένο οι κυβερνώντες τον κόσμο

   ο δήθεν οικονομικός πόλεμος πάει περίπατο

   ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

   ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

   Like

   1. Ζήτω σου κι εσένα ρε πατριώτη !!! Να είσαι πάντα καλά!! Έτσι είναι όπως τα λες…. Από εδώ θα ξεκινήσει το κουβάρι να ξετυλίγετε….

    Όλα γραμμένα είναι … ΟΛΑ!

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Like

 1. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ , ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ , ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ , ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ , ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΘΕΝΤΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ !

  ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ !!!!

  Like

  1. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΜΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 330 ΤΡΙΣ $ says:

   στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής

   μέσα στο συρτάρι υπάρχουν 23 μηνύσεις / αγωγές κατά του παπανδρέου/ παπακωνσταντίνου

   προς το παρόν τους καλύπτει ο

   Σαμαρ ass

   Like

 2. Μήπως θα έπρεπε να τεθεί σε ψηφοφορία μέσω διαδικτύου; Συγκεντρώνοντας πολλές χιλιάδες υπογραφών, που το θεωρώ εκ των προτέρων δεδομένο, θα θεωρηθεί και ως μέτρο άσκησης πιέσεως στην δικαιοσύνη. Εάν υπάρξει τέτοια σκέψη και απόφαση, τότε να μην καθυστερούμε.
  Στέφανος

  Like

  1. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΜΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 330 ΤΡΙΣ $ says:

   Stratos

   Μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου θα έχουν εξαφανιστεί από την Ελλάδα

   παπανδρέου οικογενειακώς
   παπακωνσταντίνου
   σημίτης
   παπαντωνίου

   κλπ

   όλοι οι πολιτικοί που έφαγαν δημόσιο χρήμα από το 1974 και μετά

   επίσης θα έχουν εξαφανιστεί δοσίλογοι δημοσιογράφοι

   και δικαστικοί που δεν έκαναν καλά την εργασία τους

   θα πάνε όλοι για πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις

   θα αλλάξουν ονόματα και θα ζουν στην Ν. Αμερική για να μην βρεθούν ποτέ

   μόνο η Τρέμη δεν θα μπορέσει να γλιτώσει

   γιατί δεν την παίρνει να κάνει και άλλες πλαστικές

   Like

   1. μιλάς τόσο βιβλικά και ιδανικά, λες και θα συμβεί η δευτέρα παρουσία ρε φίλε πες τι ξέρεις ή άσε μας με τον πόνο μας!

    Like

   2. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΜΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 330 ΤΡΙΣ $ says:

    Horis na anoixei Myti

    αφού και εσύ ξέρεις

    άνοιξε το blog

    ei-end.blogspot.gr

    και κάτσε να ακούσεις 270 εκπομπές να μάθεις τι γίνεται παγκοσμίως

    Like

  2. ……ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ….ΚΑΙ ΤΟΤΕ…..

   Like

  1. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΘΑΜΕΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ … ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ … ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΤΟΝ κο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ.

   Like

 3. Εμείς γαυγίζουμε αλλά η Ελληνική άμαξα με λουδοβίκους στο τιμόνι να κάνουν πάρτυ ,και τα βόδια που συνεχίζουν να γεμίζουν τα λιντλ και να ενημερώνονται από κανάλια διαπλοκής βλέποντας τούρκικα σήριαλ κλπ. να συνεχίζουν μαστιγωμένα και με ηλίθιο βλέμμα απτόητα τον δρόμο τους μέσα από τις λάσπες προς τον γκρεμό.Αλλως τε έχουν χωνέψει πλέον ότι το μνημόνιο είναι ευλογία,οι γερμανοί είναι φίλοι και εταίροι μας ,οι τραπεζίτες δικαιούνται να έχουν μόνο κέρδη σε φορολογικούς παραδείσους ενώ τις ζημιές τις πληρώνουμε εμείς βαφτίζοντάς τες ανακεφαλαιοποιήσεις ,και άμα βγούμε απο το καλό ευρώ που μας κάνει ισχυρούς εταίρους και μέλη της ισότιμης,άδολης,αφιλοκερδούς και γεμάτης ευσπλαχνίας και συμπαράστασης Ε.Ε δεν θα έχουμε πετρέλαιο ,θα περικοπούν οι συντάξεις, θα μειωθεί το βιοτικό μας επίπεδο και θα φεύγουμε μετανάστες , θα αυξηθεί η ανεργία ενώ θα αναγκαστούμε να πουλήσουμε εταιρείες σε στρατηγικούς τομείς καθώς και ακίνητα φιλέτα για πενταροδεκάρες..

  Like

 4. ΑΥΤΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 61 παρ.1 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ “Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ”.

  Like

  1. Δηλαδη αν αύριο πρωί δώσουν την Πελοπόννησο στην Τουρκία είναι νόμιμοι; Πες μου που είναι το γραφείο σου μην πέσω πάνω σου κατά λάθος και με κάψεις στο δικαστήριο.

   Like

   1. Φιλε Γιωργο…Για Πελοποννησο ακομα δεν εχουμε κατι γνωστο, αλλα ΑΟΖ, Θρακη, Μακεδονια, Κυπρο, μισο Αιγαιο μην εκπλαγεις αν σε δυο τρια χρονια θες διαβατηριο να πας….

    Like

  2. ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ. ΤΟ ΑΡΘΡΟ 62 ΠΑΡ. 4 ΛΕΕΙ ΟΤΙ «Δεν απαιτείται άδεια για τα αυτόφωρα κακουργήμα.» … ΟΠΩΣ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΡΕΠΕΠΙ ΝΑ ΑΠΙΤΕΛΕΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΟΟΟΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

   Like

  3. Bouloukos, με βάση το αρ.120 παρ, 3 και το 137Α του Π.Κ. πάνε για εσχάτη προδοσία για σφετερισμό της λαϊκής κυριαρχίας

   Like

   1. Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΣΥΛΙΑ, ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΤΑΙ!!!! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ

    Like

   2. Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ Η ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ!!! ΑΡΘΡΟ 7 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!!!… ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΚΑΤΑΡΓΗΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ (Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΩΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ!!!)…. ΑΡΑ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΥΣΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!!… ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ , ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ, ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ !!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ TOP GUN ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ!!.. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΑΝΑΣΥΡΕΙ??(ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΟΤΕ…ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΡΘΡΟ 86)…. ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΔΟΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΡΟΥΦΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!…ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ…ΜΟΝΟ ΘΑΝΑΤΟ!!!!

    Like

  4. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ, ΦΙΛΕ ΠΚ , ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ …ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ) ..ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ …ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΨΗΦΟΣ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΦΙΚΤΗ ΟΥΤΕ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗ)…Ή ΤΟΥ ΛΑΟΥ (ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ) ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΔΙΕΘΝΩΣ …ΥΠΑΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ..ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ…ΕΝΩ ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ…ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ …ΝΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΙΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 61 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ…ΗΤΑΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!!!…ΚΑΙ Η ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ!!!

   Like

 5. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΜΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 330 ΤΡΙΣ $ says:

  ο μοναδικός κατηγορούμενος έπρεπε να είναι ο Γ Καρατζαφέρης

  γιατί ενώ οι ψήφοι στο κόμμα του ήταν 9 ΟΧΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και 6 ΝΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

  τελευταία στιγμή έδωσε εντολή να πουν ΝΑΙ όλοι και οι 15

  υπάρχει βίντεο με την δήλωσή του

  που είπε ότι ήταν έτοιμοι 9 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να πουν ΟΧΙ

  μόλις άκουσαν ότι οι 15 του ΛΑΟΣ θα ψηφίσουν ΝΑΙ

  είπαν και αυτοί ΝΑΙ

  Like

  1. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ
   ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ…..Ο ΠΑΛΗΑΝΘΡΩΠΟΣ….!!!!!!

   Like

   1. Συμφωνώ απόλυτα!!!! Το κάθαρμα ψήφισε γιατί υπήρχε κίνδυνος διαρροών από το ΠΑΣΟΚ!!!! Πήρε εντολή από τα αφεντικά τους (τα ίδια αφεντικά έχουν όλοι) να ψηφίσει!!!!!

    Like

 6. εγω θελω να δω τι θα γινει με τους βουλευτες του πασοκ που ψηφισαν το μνημονιο και μετα πηγαν στο συριζα οπως ο κουρουπλης. γιατι ο συριζα εχει λειτουργησει ως κολυμπηθρα του σιλωαμ για τα αποβρασματα του πασοκ

  Like

  1. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΜΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 330 ΤΡΙΣ $ says:

   ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ

   ΚΥΡΙΑΚΗ 9-2-2014

   ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

   ΚΑΙ 2,3 ΤΡΙΣ €

   ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

   Like

   1. Αν καποιος ειναι τελειως φευγα και τελειως ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΠΑΛΑΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΤΣΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ..!
    Ξυπνηστε πριν ειναι αργα…!!!! Που τα βρηκε ο Σωρρας τα χαρτια…; Ουτε η γυναικα του γνωριζει…Τυχαιο…;
    Που βρηκε τα μπικικινια να κλεισει το Αλεξανδρειο..;; Ενας ο οποιος εχει πει οτι δεν θα ασχοληθει με την πολιτικη, κανει ανοιχτες συγκεντρωσεις…! 3-4 μηνες πριν απο Εκλογες …!! Τυχαιο κι αυτο…;

    Διαιρει και Βασιλευε….Το κανουνε με ολους…Ελια, Κομμα Τζουμακα, Νεα Μερα και Νυχτα, Κομμα Δραχμης, …. Τωρα το παιρνανε και μεσα απο ΜΚΟ-Μη Κομματικες Οργανωσεις…!!!

    ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ….

    Like

  2. Ακριβώς! Θα ξαναφάμε πασοκ στη μάπα γιατι κρύφτηκαν στην πασοκοφωλιά όλα τα λαμόγια του . Μόνο καναδυό μπένυδες έχουν ξεχαστεί στο παλαιό πασοκ.

   Like

 7. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΜΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 330 ΤΡΙΣ $ says:

  Μαζί με τους 173 βουλευτές που υπέγραψαν το πρώτο μνημόνιο

  οι δικαστές δεν πρέπει να ξεχάσουν και την εισαγγελέα

  κα SHARP που είχε γνωμοδοτήσει ότι το μνημόνιο ήταν συνταγματικό

  Like

 8. Στα Χανιά καταθέσαμε υπόμνημα, ο Χρήστος Καντεράκης
  ένας από τους Έλληνες που κατέθεταν ανά την Ελλάδα { αυτόφωρη σύλληψη βουλευτών που ψήφισαν ΝΑΙ στο ΦΕΚ240 14/01/2013 (βλ. εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας )}
  και άνοιξε αμέσως στα Χανιά, ο εισαγγελέας άνοιξε ποινική δικογραφία (ΑΒΜ: Α13/163) και ξεκίνησε προκαταρτική εξέταση, Ο Χρήστος Καντεράκης που έχει προσυπογράψει την μήνυση για τους 173 βουλευτές του πρώτου μνημονίου(της Ντόρας Κρητικοπούλου) αλλά και των μεταγενέστερων κυβερνήσεων και κατατέθηκε με όλα τα έγγραφα..
  Όλα αυτά απο τις 23/02/2013…
  Ακόμα καμία εξέλιξη….

  Like

  1. κύριε Καντεράκη δεκάδες μηνύσεις έχουν πάει στην βουλή για εσχάτη προδοσία κατά της νυν και πρώην κυβέρνησης.όλες απορρίπτονται με συνοπτικές διαδικασίες μόλις φτάσουν στην βουλή.

   Like

 9. Αυτο το καλοπιασμα στην πορνη την “Δικαιοσυνη” δε βαρεθηκατε να το κανετε???
  Υπαρχει εστω και ενας, μη μαφιοζος, που να πιστευει σε αυτην????
  Πιο ευκολα πιστευω στον αη Βασιλη….

  Like

 10. Η μοναδικη δικαιοσυνη που απομενει ειναι οι κρεμαλες…οι οποιες δεν ερχονται μονες….

  Like

 11. Παντελής Γιαμαρέλλος

  Η Ελληνική Δικαιοσύνη είμαστε σίγουροι ότι θα πράξει σωστά το έργο της και θα αποδώσει τις ευθύνες που υπάρχουν στα άτομα αυτά

  ————————–

  Φίλτατε κύριε μου,
  πολύ καλά κάνατε και σας συγχαίρω, ανεξάρτητα από το αν θα ευοδωθεί η προσπάθεια η δική σας και άλλων, ή όχι. Προσωπικά και έχω την αίσθηση πως δεν είμαι ο μόνος, αλλά και η συντριπτική πλειονότητα του Ελληνικού λαού, δεν πιστεύουμε ότι ισχύει αυτό που λέτε για την Ελληνική δικαιοσύνη. Πολύ θα ήθελα να συμμεριστώ την αισιοδοξία σας και να είναι όπως τα λέτε, αλλά προτιμώ να παραμένω πραγματιστής, αν και απαισιόδοξος. Οι 5-10 εξαιρέσεις ανεξάρτητων δικαστικών δεν εγγυώνται πως τα πολιτικά αποβράσματα θα λογοδοτήσουν τελικά στην Ελληνική δικαιοσύνη .
  Στη δικαιοσύνη, που υποτίθεται πως αποδίδει το δίκαιο στο όνομα του Ελληνικού λαού.
  Ίσως, κάποια στιγμή κάτι να γίνει, αν αλλάξουν δραματικά τα πράγματα, αλλά προς το παρόν δε διαφαίνεται κάτι τέτοιο.
  Σε κάθε περίπτωση, εσείς πράξατε λαμπρά απέναντι στον εαυτό σας, απέναντι στο λαό μας και για χάρη της απονομής της δικαιοσύνης έναντι των πολιτικών κακουργιών που υφίσταται τα τελευταία τέσσερα χρόνια

  Να είστε καλά

  Like

 12. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ ΑΠΟ 24/11/2011!!.. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ ΒΑΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!!!! (ΑΡΘΡΟ 7 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 3 ) ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ!!! https://www.youtube.com/watch?v=INKWcKHBMt8

  Like

 13. ΕΥΓΕ! Δε γνωρίζω τα νομικά γι αυτο συγχωρέστε με. Ειναι αυτο μια αρχή για να πάμε όσοι περισσότεροι γινεται να καταθέσουμε μηνύσεις οι οποιες θα αφορούν όλες τη συγκεκριμένη δικογραφία; Δε χρειάζεται να δυναμώσει κι άλλο αυτή η φωνή; Ευχαριστώ και πάλι χίλια μπράβο!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s