Το 2020 θα έχουμε ΑΠΕ, αλλά, το βράδυ, ΔΕΝ θα έχουμε ρεύμα: το λέει και ο ΑΔΜΗΕ!

Ο ΑΔΜΗΕ λέει αυτό που ξέρει κάθε μη πουλημένος… ή παραμυθιασμένος. Αν δεν θέλουμε ρεύμα, αλλά θέλουμε να πληρώνουμε πολλά λεφτά για το προνόμιο να μην έχουμε ρεύμα, τότε …ΑΠΕ:

“Παρά τη μεγάλη αναμενόμενη διείσδυση των ΑΠΕ μέχρι το 2020, λόγω του στοχαστικού χαρακτήρα της παραγωγής τους, η συμβολή των μονάδων ΑΠΕ στην

επάρκεια του συστήματος δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένη”

 ο ΑΔΜΗΕ δεν θεωρεί δεδομένη τη ασφάλεια ενός συστήματος που έχει μεγάλη διείσδυση ΑΠΕ! Και θα πληρώνουμε πανάκριβα, αλλά και το σύστημα δεν εξασφαλίζεται! Ωραία πράγματα, σε μια χρεοκοπημένη χώρα!

ΔΕΝ παράγουν χρήσιμο ρεύμα. Το τυχαίο και μεταβλητό ρεύμα τους, που ΔΕΝ αποθηκεύεται, πρακτικά, οικονομικά, ή στις απαραίτητες ποσότητες, είναι άχρηστο για την ηλεκτροδότηση ενός σπιτιού, ή ενός εργοστασίου, ή ενός νοσοκομείου… Τόσο απλό… Δεν μπορούμε να δεσμεύουμε κεφάλαια και να ενοχλούμε τους πάντες για να έχουμε φως όταν φυσάει. Ούτε μπορούμε να διπλο- και τριπλο- πληρώνουμε για εφεδρείες. Ούτε είναι η εξάρτηση από (πανάκριβο) αέριο για εφεδρεία η λύση…  Οι ΑΠΕ του ΥΠΕΚΑ και των νοικιασμένων δήθεν “οικολόγων” είναι μία ενεργειακή και οικονομική απάτη. http://ift.tt/1bx7cLS

One thought on “Το 2020 θα έχουμε ΑΠΕ, αλλά, το βράδυ, ΔΕΝ θα έχουμε ρεύμα: το λέει και ο ΑΔΜΗΕ!”

  1. Όσο η ΔΕΗ ανήκε στο Ελληνικό Δημόσιο, στον Έλληνα Πολίτη, χωρίς να μπαίνουν στο λογαριασμό …. πανωτόκια – χαράτσια και τις αμοιβές των εργολάβων των ανεμογεννητριών κλπ, αν έμενες χωρίς ρεύμα, έμενες για κανέναν μισαωράκι και αυτό αν, και μόνο σε περίοδο μεγάλης ζήτησης ή σε περίπτωση καταιγίδας και κεραυνών.

    Τώρα, και πληρώνεις τα μαλλιά της κεφαλής σου και σου έχουν χίλιες ρήτρες αποποίησης ευθυνών (για θέματα που ξέρουν ότι έρχονται. Σαν την αποποίηση των ευθυνών των υπουργών ….)

    Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s