ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ!

ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ ΠΟΥ ΜΕΙΟΨΗΦΙΣΕ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΠΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ – ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ.

Δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε…

Δεν τον προφυλάκισαν για λόγους υγείας, με χαρτί από …ιδιωτικό θεραπευτήριο! Την ίδια στιγμή που ακόμα και ο Λαυρεντιάδης είχε πάει σε δημόσιο θεραπευτήριο και παρ’ όλα αυτά προφυλακίσθηκε;

Νοσηλεύθηκε την ημέρα έκδοσης του εντάλματος σύλληψης! Μόνον ηλίθιοι πιστεύουν πια σε… συμπτώσεις. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ;

Συγκλονίζει η αποκάλυψη της έκθεσης του δικαστικού συμβουλίου το οποίο αποφάσισε την μη προφυλάκιση του καναλάρχη Δημήτρη Κοντομηνά, δικαιώνοντας απόλυτα αυτούς που υποστήριζαν ότι ασκούντο συντριπτικές πιέσεις στην δικαιοσύνη για να τον γλιτώσουν!

Σύμφωνα με την τοποθέτηση – καταπέλτη του δικαστή που απαίτησε την προφυλάκιση του, ο Κοντομηνάς, όπως καταγράφηκε στην απόφαση:

«Πλην όμως ένα μέλος της σύνθεσης του Συμβουλίου, ………………………………, είχε την γνώμη ότι η υπό κρίση διαφωνία όφειλε να λυθεί υπέρ της γνώμης της Εισαγγελέως, καθόσον από τα στοιχεία που τέθηκαν υπ’ όψη του Συμβουλίου και ειδικότερα, από τα έγγραφα της δικογραφίας σε συνδυασμό με όσα εισέφεραν οι συνήγοροι του κατά την ακρόαση που έλαβε χώρα ενώπιον του, δεν προέκυψε ότι η νόσος του εν λόγω κατηγορουμένου παρουσιάζει την μορφή και τον βαθμό σοβαρότητος που αποκλείει την επιβολή του μέτρου της προσωρινής κράτησης εις βάρος του.

Διότι εάν συνέβαινε τούτο, ο κατηγορούμενος δεν θα εισήγετο στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ», όπου νοσηλεύετο, την 7-1-2014, όταν δηλ. εκδόθηκε από τον Ανακριτή το εις βάρος του ένταλμα σύλληψης, δοθέντος ακόμη του γεγονότος ότι εκείνος, διαμέσου των συνηγόρων του, προσκόμισε κατά την γενομένη ακρόαση ιατρικά πιστοποιητικά ιδιωτικού θεραπευτηρίου, ιδιωτών ιατρών, όχι όμως δημοσίου θεραπευτηρίου ή ιατρών υπηρετούντων σε δημόσιο θεραπευτήριο, ο ίδιος μάλιστα πραγματοποίησε πολυήμερο, περί το τέλος Δεκεμβρίου του περασμένου έτους (2013), ταξίδι στο εξωτερικό, μετά δε την επάνοδό του στην Ελλάδα ουδένα πρόβλημα και δη επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του εμφάνισε προτού εκδοθεί το από 7-1-2014 ένταλμα σύλληψης.

Εξάλλου, ο ίδιος άνω κατηγορούμενος, για τον οποίο συντρέχουν σοβαρές και βάσιμες ενδείξεις ότι τέλεσε τις προπεριγραφείσες αξιόποινες πράξεις, προσέβαλε τα έννομα αγαθά της οικονομίας και της κοινωνίας κατά τρόπο τέτοιον, που σκιαγραφεί την προσωπικότητά του ως προσωπικότητα υπαιτίου, ο οποίος δύναται να τελέσει και νέες αξιόποινες πράξεις και δη νομιμοποίησης εγκληματικού χρήματος, της πράξης δηλ. που αποτελεί το κατάλληλο εργαλείο για την εξυπηρέτηση της όλης παράνομης δραστηριότητάς του. Οι παραπάνω διαπιστώσεις, συνδυαζόμενες μεταξύ τους, καθώς και με το γεγονός ότι ο ως άνω κατηγορούμενος έχει διοχετεύσει στο εξωτερικό μέρος των κεφαλαίων που εισέπραξε από τα ληφθέντα δάνεια, έχει προλειάνει δηλ. το έδαφος και της φυσικής ακόμη μετάβασής του σε τόπο όπου διατηρεί ενεργό οικονομική δραστηριότητα, οδηγούν στην κρίση ότι μόνον η επιβολή του μέτρου της προσωρινής κράτησής του θα τον αποτρέψει από την τέλεση νέων αξιοποίνων πράξεων και την αιφνίδια διαφυγή του».

79 σκέψεις σχετικά με το “ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ!”

 1. Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014στις6:26 μ.μ.
  Η Δικαιοσύνη είναι απόλυτα συνυπεύθυνη για την κατάντια των Ελλήνων.

  Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό που εφαρμόζεται σήμερα δεν είναι ελληνικό δίκαιο, αλλά δίκαιο δυνάμεων κατοχής.

  Δυστυχώς, η ελληνική Δικαιοσύνη, αντί να επιμείνει αυστηρά στην εφαρμογή του ελληνικού δικαίου,
  όπως…
  αυτό πηγάζει από το Σύνταγμα των Ελλήνων, τελικά εφαρμόζει το κατοχικό δίκαιο των δανειστών. Το ακριβώς αντίθετο έπραξε το Συνταγματικό Δικαστήριο της Πορτογαλίας αρκετές φορές και πολλά άλλα Συνταγματικά Δικαστήρια άλλων χωρών όπου μπήκε το ΔΝΤ, τα οποία προστάτεψαν τους αντίστοιχους λαούς , εφαρμόζοντας το εθνικό τους δίκαιο και όχι αυτό που επέβαλε το ΔΝΤ και το οποίο ερχόταν σε αντίθεση με τα αντίστοιχα Συντάγματα.

  Καλώς έκρινε για τον εαυτό της η ελληνική Δικαιοσύνη, ότι παραβιάστηκε το Σύνταγμα όταν μειώθηκαν οι μισθοί και καταργήθηκε το αφορολόγητο των δικαστών, επαναφέροντάς τα. Καλώς θυμήθηκε ότι είναι μία από τις τρεις εξουσίες. Όμως άφησε το λαό έρμαιο στα χέρια της εκτελεστικής εξουσίας που ελέγχεται από τους δανειστές. Συνιστούν λοιπόν εξίσου παραβίαση του Συντάγματος τα διάφορα χαράτσια που αίρουν τη συνταγματική φύση του φόρου, η κατάργηση του αφορολογήτου στα μικρά εισοδήματα, η κατάργηση της ιδιοκτησίας των Ελλήνων μέσω της (στην πραγματικότητα) δήμευσης εξ αιτίας και πάλι αντισυνταγματικών φόρων, η κατάργηση της ΕΡΤ, η κατάργηση της ισότητας μεταξύ των φορολογουμένων, η θέσπιση παράλογων τεκμηρίων, η επιβολή εξοντωτικών προστίμων, η κατάργηση του εργατικού δικαίου και η εξαθλίωση των εργαζομένων και ένα σωρό άλλες συνταγματικές παραβιάσεις, που εξαθλιώνουν το λαό και οδηγούν πολλούς στην αυτοκτονία.

  Είναι λοιπόν απόλυτα συνυπεύθυνη γιατί δεν εφάρμοσε το Σύνταγμα για να προστατέψει τον ελληνικό λαό από την επίθεση του «Δ΄Ραϊχ» και των δανειστών. Εννοείται ότι σύντομα θα κριθεί από το λαό και η ίδια, η οποία και θα πρέπει να αλλάξει θεσμικά συθέμελα.
  hassapis-peter

  Μου αρέσει!

   1. Επειδή είμαι νέος στο ιστολόγιο … μία ερώτηση παρακαλώ.
    Τι σημαίνει Μιχαήλ …, τι Δίκερως …, τι τρολ του Μουρούτη ???
    Σοβαρά ρωτάω , για να ξέρω τι μου γίνεται εδώ μέσα!!!

    Μου αρέσει!

   2. Είναι δύο άτομα ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΗ μου που γράφουν στο ιστολόγιο σχόλια με τα ονόματα Μιχαήλ και Δίκερως και τα παιδιά υποστηρίζουν ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για το ίδιο άτομο.
    Τον Μουρούτη δεν τον ξέρω για να σε διαφωτίσω πρέπει να είναι κάποιο κομματόσκυλο της ΝΔ μάλλον και τα παιδιά που λένε ότι αυτά τα δύο πρόσωπα είναι στην πραγματικότητα ένα με δύο nickname και δουλεύει για το κομματόσκυλο και για το συγκεκριμένο κόμμα.

    Μου αρέσει!

   3. ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΗΣ

    ἀγαπητὲ καινούργιε,
    ἀργά ἤ γρήγορα τὰ τρόλια αὐτὰ,θὰ κάνουν τὴν ἐμφάνησί τους,καὶ ἄν καταλάβης τὶ σημαίνει τό ὑπὸ τοῦ Μιχαήλ τοῦ Βουκόλου(ἔχει μανία μὲ τὶς ἀγελάδες,καὶ γκόμενα τὴν Κλαραμπέλ τοῦ Ντίσνεϋ) ρηθέν,σὲ παρακαλῶ νὰ μοῦ τὸ ἐξηγήσης.

    Μὴ τοῦ φέρνεις δὲ ἀντίρρησι,ἀλλά κάνε μόκο καὶ ἄκου τον,διότι ἄλλως θὰ ἀκούσης πολλὰ ὡραῖα.

    Γενικῶς,enjoy τὰ γραπτὰ ἑνὸς πανύ-βλάκα κομπαστή.

    Στὸν Δίκερω δὲν δίνω σημασία διότι μὲ πλήττουν ὅσα γράφει.

    Ἄν εἶναι τὸ ἴδιο πρόσωπο,τὸν προτιμῶ σὰν Μιχαήλ πού μὲ διασκεδάζει.

    Μου αρέσει!

  1. ΠΡΟΣ «ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΗ»
   Ο Δικερουλης,που εμφανιζεται με διαφορα ψευδωνυμα(Πικος,Στεργιος,κ.λ.π.),ειναι το δεξι χερι του Σαμαρα,ο αρχιγκαφατζης του ιστολογιου,ο εγκαθετος του υπευθυνου,για την προπαγανδα της Ν.Δ,Μουρουτη,τουτου λεχθεντος,ως απαντηση σου,ακρω δακτυλω,στο ερωτημα.
   Θα διαπιστωσεις,εφοσον διαβαζεις,συχνα και προσεκτικα τα κειμενα,εχοντας,κατα νου,παντα,τη βεβαιοτητα για τα παιχνιδια των νεοδημοκρατων,εις βαρος των σχολιαστων «με κυρος»,το «αυτοκαρφωμα» του Δικερουλη,τη γνησιοτητα της κωμικης φλεβας του,οταν θελει,γενομενος καταγελαστος,μετα το περας της προσπαθειας του,να μειωσει τον εκαστοτε συνομιλητη του.Σκεψου,τωρα,μιας και ειναι δικηγορος,καποιον επιτελουντα,ταυτοχρονως,το ρολο συνηγορου και αντιδικου,να τραβας,κυριολεκτικα,τα μαλλια σου.
   Ορισε τον,δηλαδη,δικηγορο σου και δε χρειαζεται να παραστει ο αντιδικος,καν,στο δικαστηριο,γιατι ειναι,εκ των προτερων,δυστυχως,προδιαγεγραμμενη προς την αποτυχια η καταληξη της υποθεσης σου.

   Μου αρέσει!

 2. Όπως σχολίασα και σε προγενέστερη-σημερινή- ανάρτηση, γύρευε πόσο

  βουτηγμένοι στο σκ@τό και στη σήψη είναι όλοι τους, που ένα ρυπαρό

  χοιρινό μπορεί να τους χειρίζεται (μανιπουλάρει) κατά τις βουλές του.

  Όπως και νά’χει, ο υπόδικος και το ΟΛΟΝ σύστημα,είναι πλέον καμμένα χαρτιά.

  Βλέπω την χαζο-bimbo, να την κάνει μ’ελαφρά και να γλυτώνει από το ξεσκ@τισμα

  του λιποβριθούς παπού.

  Σέβας.

  Μου αρέσει!

   1. Δεν είμαι τακτικός των βοθροκάναλων, αρκούδι. Κάθε άλλο, μάλιστα.

    Αλλά προχθές, όταν έσκασε το θέμα του χοιρινού, μου την δείξανε στον ΑΛΦΑ.

    Μιλάμε για ξανθιά, καρα-κατα-ζντούβββββ. Μην αποκλείεις δε,

    να είναι και φαν του τσύριζα, μιας που κυκλοφόρησε ότι κείθε

    μέσα , ρέει πολύ μπικικίνι. Μην με ρωτήσεις πως το λένε το

    γκόλουμ, γιατί δεν συγκράτησα τ’ονοματάκι της. Πάντως για

    one night stand, κακιά δεν είναι.

    Σέβας.

    Μου αρέσει!

   2. Για την νίτσα του θείτσου λέτε; μια φίλη μου μου την είπε.. κάτσε να δεις… σπυροπούλου; ή κάπως έτσι…
    Σπάρτακε όταν είσαι κωλόγερος σαν το χοιρινό και ζάμπλουτος έστω και με δανεικά μπορείς να αγοράζεις πρόθυμα φρέσκα κρεατάκια σαν κι αυτήν που τα κάνουν όλα στον χώρο σου, για να γίνουν «κεντρικές παρουσιάστριες»…
    Για αυτόν είναι μια χαρά, αφού ο θείος αγοράζει.
    Εσύ δεν νομίζω ότι ψάχνεις για ταλαντούχα επαγγελματία.. οπότε δεν είναι για σένα.
    Και εδώ που τα λέμε ωραίες σαν κι αυτήν και καλλίτερες κυκλοφορούν στον δρόμο κάργα!
    Το θέμα είναι ότι η «δικαιοσύνη» ή αυτό που περνιοταν για δικαιοσύνη, τέλος πάντως ξεφτιλίστηκε εντελώς.
    Τα άτομα δεν είναι δικαστικοί, είναι πουτ@νες σαν την νίτσα του χοιρινού.
    Υπάρχει όμως κάτι που μπορούμε να κάνουμε εμείς. Να μποϊκοτάρουμε όσους διαφημιζονται στο χοιρινοκάναλο.

    Μου αρέσει!

    1. Οι βουλευτές τού τιμημένου ΚΚΕ ΑΕ καί τού τσίριζα τού σόρος όπου βρέθούν κι’ όπου σταθούν ομιλούν περί ανατροπής τού πολιτεύματος καί τού συντάγματος,έστω καί διά τής βίας.
     Γιατί δέν είναι κανείς από αυτούς στήν φυλακή ; Από αυτούς δέν κινδυνεύει η δημοκρατία καί τό σύνταγμα;

     Μου αρέσει!

    2. Υστερια και τσιριδα εισαι.Μας σερβιρεις διαρκως ψεματα, δεν μας σεβεσαι.Ο Συριζα οχι μονον δεν λεει για ανατροπη χωρις εκλογες- δια της βιας οπως λες- αλλα αντιθετως σεβεται εως παρεξηγησεως και αυτην την γελοια βουλη.Και μην υπερασπιζεσαι την δημοκρατια- που οντως δεν εχουμε- γιατι εσυ εισαι χουντικια,και χρυσαυγιτισα, δεν την θελεις την δημοκρατια.Μην μου γραψεις τι διαβασες, τι πηρε το αυτι σου για την χουντα.

     Μου αρέσει!

    3. Βρε Βασιλική τι λες τώρα!…Είναι δυνατόν ποτέ να αναλάβει κάποιος ή κάποιο(κόμμα,σχήμα)ή όπως αλλιώς θέλεις πές το , χωρίς την βούλα των μεγάλων μας «φίλων»,ότι είναι δικό ΤΟΥΣ καλό «παιντί»;-Ξέρεις έστω και ΈΝΑΝ;…Αν υπήρξαν δυό-τρεις,ήταν αυτοί που στην πορεία είπαν:-«Δεν πάει άλλο!»….Και τους έφαγε η Μαρμάγκα!

     Μου αρέσει!

    4. Αννα
     Να σου γράψω εγώ τι έζησα επί «»χούντας»»;;;; ‘Οχι τι διάβασα ή τι πήρε τ’αυτί μου, αλλά τι έζησα!!!
     Λοιπόν, να αρχίσω από το πιό απλό!!!!! Ποτέ μα ποτέ δεν άκουσα τον πατέρα μου να μιλάει για φόρους και εφορία!!!! Αμφιβάλλω αν ήξερε που έπεφτε το κτίριο!!!! Τι άλλο να σου πω;;; Ότι δούλευε μόνο ο πατέρας μου, όπως και όλοι οι άλλοι αντρες και ζούσαν την οικογένειά τους;;; Να σου πω πως η μανάδες ήταν πάντα δίπλα στα παιδιά τους και τα μεγάλωναν οι ίδιες και όχι οι ξένες ή τα βρεφοκομεία και γι’αυτό βγήκαμε και σωστοί άνθρωποι;;;; Να σου πω πως κοιμόμασταν με τα παράθυρα ανοιχτά και τις πόρτες κεκλείδωτες;;;; Να σου πω πως δεν είχαμε την καταραμένη τηλεόραση μέσα στα σπίτια μας, αλλά ήταν πάντα γεμάτα με φίλους και συγγενείς;;;; Να σου πω πως είχαμε εθνική παιδεία;;; Να σου πω πως η Ελλάδα μας έλαμπε, χωρίς τα βρωμερά γκραφιτι;;; Να σου πω πως ο κόσμος ήταν χαμογελαστός και ξένοιαστος;;;
     Τι να σου πω βρε κοριτσάκι μου, ότι κι αν σου πω, φοβάμαι πως δεν θα καταλάβεις, γιατί δυστυχώς έχεις υποστεί κομματική πλύση εγκεφάλου!!!!

     Μου αρέσει!

    5. Ηλεκτρα εγω θυμαμαι ολους οσους ειχαν να παρακολουθουν τηλεοραση τον Συνταγματαρχη Βαρτανη κι αλλα τετοια, απο Σωκρατη και πανω.Τον κοσμο χλωμο και φοβισμενο, κατι που συνεχιστηκε και επι Δεξιας. Σαν τωρα θυμαμαι πως αλλαξε η σταση του σωματος του κοσμου, οταν βγηκε το ΠΑΣΟΚ ( πιστευαν οτι ηταν αυτο που δηλωνε).Ποτε δεν θα ξεχασω πως μεσα σε μια μερα η ποσοτητα και η ποιοτητα δουλειας των εργαζομενων ανεβηκε.Μιλουσαν μεταξυ τους περισσοτερο.Γελουσαν πολυ περισσοτερο.Παρεξηγιοντουσαν πολυ λιγωτερο. ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.Ειναι χαζο και γελοιο να αναφερεις σαν στοιχεια της χουντας θετικα στοιχεια που ηταν απλως ΛΟΓΩ ΕΠΟΧΗΣ ( μαναδες που δεν δουλευαν, αυλες, κ.α, ησουν παιδι γι αυτο ησουν χαρουμενη, κι οχι επειδη υπηρχε χουντα). Θυμαμαι που η θεια μου ειχε συνεχως ανοιχτο ενα ραδιοφωνακι, και ακουγα τις παλαβομαρες του Παπαδοπουλου.Ποτε δεν προκειται να το ξεπερασω. Απο τοτε ολοι οι ανθρωποι δειχνουν ευφυεις συγκριτικα.Μονον τις φατσες τους να δεις καταλαβαινεις.Δεν προερχομαι απο κομμουνιστες, αλλα απο κεντρωους.

     Μου αρέσει!

    6. ΟΝΤΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕ ΑΠΟ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ-ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΧΟΥΝΤΑΡΕΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΑΚΙΑ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΙ Η ΨΟΦΗΣΕ?

     Μου αρέσει!

 3. Δεν το καταλαβατε ακομα σε τι…συστημα ζουμε…

  Κρυφο ηταν επι χρονια…τωρα βγηκε στον αφρο και συνεχως απορουμε?

  Εχουμε Πολεμο μαζι τους…

  με μια ξενοφερτη και δοσιλογη κλικα…

  Οι θεσμοι ειναι πλεον κατευθυνομενοι τηλεφωνικως …και μονο για την παρτη τους…

  Καθε ημερα το βλεπουμε …

  Εγιναν τοσα…

  Και σιγουρα εχει καταπατηθει απο την παρτη τουσ καθε εννοια Δημοκρατιας…και προ παντων Ευρωπαικης δημο0κρατιας οπως συνεχως επικαλουνται οι ιδιοι…

  Σε ποια χωρα …ξεχωριζουν τους πολιτες κατα ..βουληση δικαστες…

  σε υπερανω υποψιας και μη?

  Σε ποια χωρα λαμογια που Εβλαψαν κλεφτικα και υπουλα και προδοτικα τη Χωρα ….κυκλοφορουν ελευθερα?

  Εδω ..παραιτηθηκε βουλευτης εγγλεζος …γιατι ειχα αγορασει 5 τσοντοταινιες με εξοδα του υπουργειου και τα ..πληρωσε το καθικι!

  Εδω ….ουδεις απο τους κλεφτες και απατεωνες και προδοτες …με τοοοοοσα που εχουν στη πλατη τους..

  δεν εχει μπει ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΥΛΑΚΗ???????

  Δεν θα πεσει ευκολα η γκακστερικη κλικα….και η τζακοβια παρεα της…

  Δυστυχως….δεν θα πανε σπιτι τους ησυχα…

  Σιγουρα θα μπουμε σε περιπετειες….

  Μου αρέσει!

 4. γουρούνια λαοκλεφτες πατριδοκαπηλοι πολιτικοι.βογκανε τα ιερα οστα των ελληνων πολεμιστων του 21.αγωνιστηκαν τοτε εκεινοι για να μπορειτε εσεις σημερα καθικια κοντομηναδες ολοι σας να καταληστευετε την ελλαδα μας;;;;;;;; ωωωωω την φοβερα εκεινη ωρα της τιμωριας εκ του ουρανου προσμενω που σπηλιες η ταφοι θα φιλοξενησουν τα ηδη νεκρα χαμενα κορμια σας που τα σκουλήκια και τα ορνια θα ταισουν.η δυσωδια της ψυχης σας εφτασε στο προσωπο του θεου και σας ετοιμαζει καθαρση.το χρημα για θεο σας προσκυνάτε και εικονα ιερη την τσεπη σας εχετε.παν ξυλον ακαρπον εις πυρ βαλλεται ηδη και η αξινη ετοιμη την ριζα δια παντος να κοψει.σιχαμενα φιδια λερωνετε και μονο που υπάρχετε και μονο που αναπνεετε γιατι αναπνεετε εις βαρος μας.ζειτε εις βαρος μας.τρωτε εις βαρος μας.το βαρος πανω σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Μου αρέσει!

 5. Eυγε !!!!!!! Νά συνεχιστούν μέ τήν ιδια ενταση συλλήψεις τών αμεσων υπευθύνων οι οποίοι εχορήγησαν τά σκανδαλώδη δάνεια τού ΤΤ πρός τά γνωστά λαμόγια !!! Αμεση σύλληψις καί φυλάκησις ολων τών κλητήρων , τών καθαριστριών , τών δακτηλογράφων καί τού καφετζή τού ΤΤ……….!!!! Αμεση σύλληψις καί φυλάκησις ολων τών συνεργών τους τού περιπτερά , τού εβγα , τού κουλουρά καί τού μανάβη τής γειτονιάς !!!!!!!!

  Φτού σας ρεζιλορέζιλα τής οικουμένης !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Μου αρέσει!

 6. Οταν εθιγησαν οι μισθοί και λοιπές απολαβές των δικαστικών κάποιος απ αυτούς με θράσος προς την ελληνική κοινωνία ειπε ότι δεν μπορεί κανεις να ακουμπά τους δικαστές γιατι αυτοι ειναι πριγκιπες λίγο αργότερα αυτός ο πρηπιγκηπας έγινε υπουργός δικαιοσύνης απο εκει και πέρα τι περιμένεις να μας σέβονται οι ευρωπαίοι ακόμα και οι αφρικανοι αισθάνονται ανώτεροι των Ελλήνων και την δημοκρατια τους. Ο πρωθυπουργός μας προεδρεύει της ευρωπαϊκής ένωσης και αντί να τους τα ψαλεί τα άκουσε απο τον Άγγλο ευρωβουλευτή, ξεφτηλας το κόμμα σου , να λέγεται no democracy,έτσι μας κατάντησαν. Βάλτε και τους υπόλοιπους της ΧΑ φυλακη διαφορετικά θα κοιτάτε την βουλη απο απεναντι άχρηστοι ο χαιρετισμός της ΧΑ σας μάθανε, προτιμάτε χαιρετισμούς με ύψωμενα ποτήρια σαμπάνιες για τις επιτυχίες του ψεπουληματος της χώρας και της διστυχιας του ελληνικου λαου. Ζητώ το κόμμα της ( χωρίς δημοκρατίας).

  Μου αρέσει!

 7. Η Δικαιοσύνη είναι ΤΥΦΛΗ.
  Στην περίπτωση του Κοντομηνά, στο πεζοδρόμιο που βάδιζε (η Δικαιοσύνη) δεν είχαν τις ειδικές πλάκες που οδηγούν τους τυφλούς και έτσι λειτούργησε η τύφλα της.

  Μου αρέσει!

 8. Καθημερινώς και παντοιοτρόπως αποδεικνύεται η σαπίλα και η διαφθορά του πολιτικού συστήματος! Η διαπλοκή δε της Δικαστικής με τήν Νομοθετική αλλά και εκτελεστική Εξουσία κάνουν την κατάσταση ακόμη πιο ζοφερή. Το πολίτευμα της χώρας έχει μετατραπεί σε μιά ιδιότυπη κοινοβουλευτική δικτατορία!
  Πρέπει να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω! Η πρόταση είναι: πολιτική παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»!

  Μου αρέσει!

 9. «Καθαρίζουν» τη βιτρίνα

  Ενας από τους τακτικούς δικαστές στην πρώτη δίκη της 17Ν, κάθε φορά που γινόταν λόγος για τον ταξικό χαρακτήρα της αστικής Δικαιοσύνης, εξανίστατο και έλεγε με καμάρι ότι αυτός, ως ανακριτής, ήταν που ζήτησε την παραπομπή των Τσάτσων. Εάν ο συνομιλητής του του υπενθύμιζε ποια ήταν η τελική κατάληξη αυτής της υπόθεσης, ή πάθαινε αφωνία ή έλεγε πως δεν έφταιγε αυτός. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι με την υπόθεση των Τσάτσων έγινε τεράστιος ντόρος, αλλά κανένας τους δεν κάθισε καν στο σκαμνί.

  Θυμηθήκαμε αυτή την ιστορία (υπάρχουν και άλλες ανάλογες), καθώς τις τελευταίες μέρες βλέπουμε να εκτυλίσσεται το γαϊτανάκι των δικαστικών διώξεων, των συλλήψεων και των προδικαστικών διευθετήσεων για το σκάνδαλο του ΤΤ. Είμαστε ακόμη στην… πολύ αρχή. Μέχρι να ολοκληρωθεί η ανάκριση και πολύ περισσότερο μέχρι να κλείσει δικαστικά η υπόθεση, θα γίνουν πολλά ακόμη. Η πλειοψηφία απ’ αυτούς που σήμερα υποδεικνύονται ως ένοχοι μεγάλης απάτης δε θα καθήσει καν στο εδώλιο. Κι αν καθήσει, οι περισσότεροι θα αθωωθούν. Πόσος καιρός πέρασε από την αθώωση όσων (λίγων) κατηγορήθηκαν για το σκάνδαλο του Χρηματιστήριου, για ν’ αναρωτιόμαστε αν θα γίνει το ίδιο και στην περίπτωση του ΤΤ;

  Η μη προφυλάκιση κανενός από τους υποδεικνυόμενους ως πρωταγωνιστές του σκανδάλου, μέχρι στιγμής, και κυρίως του Κοντομηνά, με την περίπτωση του οποίου παίχτηκε ένα μικρό θρίλερ, δείχνει ότι οι νουθεσίες της πολιτικής εξουσίας προς τους δικαστικούς έπιασαν τόπο. Η φιλολογία περί «κράτους δικαστών», που δήθεν κάποιοι δικαστικοί ονειρεύονται, έπαιξε το ρόλο τους. Μαζεύτηκαν και άραξαν στα κιλά τους, αν υποθέσουμε ότι όντως κάποιοι δικαστές ήθελαν ν’ ανοίξουν τη βεντάλια. Πάντοτε υπάρχουν αντιθέσεις ανάμεσα στους διάφορους πόλους εξουσίας του συστήματος. Πάντοτε η δικαστική εξουσία, που δεν βρίσκεται στην κορυφή αλλά στη βάση του συστήματος εξουσίας, προσπαθεί να διαστείλει τα εξαιρετικά στενά όρια της σχετικής της αυτονομίας, εκμεταλλευόμενη τις περιόδους πολιτικής κρίσης, κατά τις οποίες το πολιτικό προσωπικό απαξιώνεται κοινωνικά. Δεν νομίζουμε, όμως, ότι βρισκόμαστε σε μια τέτοια φάση. Γι’ αυτό και έπεσαν έγκαιρα οι προειδοποιήσεις (στο κόλπο και ο Παπούλιας) και οι δικαστές με μια αριστοτεχνική ισορροπία αποφάσισαν να μη στείλουν στον Κορυδαλλό ένα από τα γκεσέμια της κεφαλαιοκρατίας, τον Δ. Κοντομηνά.

  Τι ακριβώς συνέβη με το ΤΤ; Αυτό που περιγράφει το εισαγγελικό πόρισμα. Βρήκαν μια κρατική τράπεζα και την ξεπουπούλιασαν. Τα golden boys που διόρισαν οι κυβερνήσεις (Φιλιππίδης και σία) μοίραζαν αβέρτα δάνεια, τα οποία όχι μόνο δεν αποπληρώθηκαν, αλλά δεν έγιναν καν επενδύσεις. Ακολούθησαν κάτι «μυστήριες» εξωχώριες διαδρομές και τα ίχνη τους χάθηκαν.

  Ελα, όμως, που ο Κοντομηνάς έχει στα χέρια του διαιτητική απόφαση που λέει ότι το ΤΤ του χρωστάει ως αποζημίωση για μια μπίζνα που χάλασε το πενταπλάσιο απ’ όσο πήρε ως δάνειο; Προς το παρόν η πλευρά Κοντομηνά δεν πούλησε μαγκιά, γιατί ήθελε ν’ αποφύγει την προφυλάκιση. Τώρα που το πέτυχε, θ’ αρχίσει σιγά-σιγά να περνά στην αντεπίθεση, ζητώντας… και το βόδι. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς τρέχει με τον Γριβέα, όμως αυτός φαίνεται να είναι το λαμόγιο που μπορούν να βάλουν στο χέρι (αν τον πιάσουν και δε γίνει ο νέος Καραβέλλας).

  Γιατί το ΤΤ; Για τον ίδιο λόγο που πέρυσι ξεκαθάρισαν την υπόθεση της Pro-ton Bank του Λαυρεντιάδη. Είναι απαίτηση των ευρωπαίων δανειστών να μπει μια τάξη στα ελληνικά τραπεζικά πράγματα, γιατί η οικονομική διαχείριση βαδίζει επί ξυρού ακμής και πρέπει να έχουν τον απόλυτο έλεγχο. Και βέβαια, κανένας δεν αγγίζει τις λεγόμενες συστημικές τράπεζες (Εθνική, Πειραιώς, Alpha, Eurobank), που έκαναν την ίδια ακριβώς δουλειά που έκαναν ο Φιλιππίδης και τα άλλα golden boys του ΤΤ. Αυτές ανακεφαλαιοποιήθηκαν, καθαρίζουν τα χαρτοφυλάκιά τους, ελέγχονται αυστηρά με τα stress tests της Black Rock (ο ελληνικός λαός τα πληρώνει κι αυτά), μέχρι ν’ αποφασίσει το ΤΧΣ (που ελέγχεται απόλυτα από τους πιστωτές και όχι από την κυβέρνηση) ποια θα είναι η τύχη τους. Προς το παρόν διοικούνται από τις ίδιες διοικήσεις που διοικούνταν και πριν η μετοχική τους πλειοψηφία περάσει στον έλεγχο του ΤΧΣ. Ξεκαθαρίζουν το τραπεζικό περιθώριο, στο οποίο ανήκει και το ΤΤ, το οποίο έχει ήδη διαχωριστεί σε «καλή» και «κακή» τράπεζα, ώστε να περάσει στην ιδιοκτησία κάποιας από τις τέσσερις μεγάλες τράπεζες.

  Οταν γίνονται τέτοιες εκκαθαρίσεις, τότε μπορεί να «χυθεί και το αίμα» κάποιων μεγαλολαμόγιων, που δεν ανήκουν στις παραδοσιακές καπιταλιστικές οικογένειες. Κάποιοι μπορεί να πάνε και φυλακή, όπως πήγε παλιότερα ο Κοσκωτάς, όπως πήγαν πρόσφατα ο Λαυρεντιάδης και ο Ρέστης. Παράλληλα με την εκκαθάριση οικονομικών καταστάσεων και την αποκατάσταση μιας κάποιας ευταξίας, γίνεται και η προπαγάνδα. Πάντοτε και ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης και απαξίωσης του πολιτικού προσωπικού, το σύστημα έχει ανάγκη και από αποδιοπομπαίους τράγους. Δίπλα στον Τσοχατζόπουλο, τον Λιάπη, τον Σμπώκο, τον Τομπούλογλου και άλλες δευτεράντζες ή τελειωμένους, πρέπει να τοποθετηθεί και ένα καπιταλιστικό λουμπεναριό, για να ‘χουν να λένε στον ελληνικό λαό ότι χτυπούν τη διαφθορά και τη διαπλοκή.

  Προσέξτε, όμως, όλη την προϊστορία ανάλογων περιστατικών. Στο τέλος, ακόμη κι αυτό το λουμπεναριό πέφτει στα μαλακά. Γιατί έχει χρήμα να πάρει τους καλύτερους δικηγόρους, γιατί έχει ισχυρές διασυνδέσεις, γιατί «κρατάει» πολιτικούς, γιατί υπέρ του κινούνται στο παρασκήνιο ισχυροί επιχειρηματικοί παράγοντες. Γι’ αυτό και σπάνια τέτοιου τύπου καπιταλιστής έχει ανοίξει το στόμα του να «δώσει» άλλους. Μόνο τελειωμένους δίνουν, γιατί οι άλλοι, οι ισχυροί, είναι αυτοί που θα τους εξασφαλίσουν την ευνοϊκότερη μεταχείριση, όταν τα φώτα χαμηλώσουν και η προσοχή της κοινής γνώμης τραβηχτεί σε άλλα θέματα.

  Προσέξτε και κάτι άλλο, πιο ουσιαστικό. Εγώ έδωσα δάνεια σε σοβαρές επιχειρήσεις, λέει ο Φιλιππίδης. Εγώ πήρα νόμιμα δάνεια, τα οποία μπορώ να εξυπηρετήσω, ενώ έχω υπέρ μου διαιτητική απόφαση που με δικαιώνει σε βάρος του ΤΤ, λέει ο Κοντομηνάς. Εγώ δεν ήξερα τίποτα, λέει ο Προβόπουλος, δείχνοντας κάποιες επιστολές που είχε στείλει στον Φιλιππίδη λέγοντάς του να μη δίνει επιχειρηματικά δάνεια (για την υποχρέωσή του να ασκεί και εποπτικό έλεγχο δεν λέει κουβέντα). Ολοι αυτοί περιγράφουν την τυπική λειτουργία των τραπεζών. Την τυπική λειτουργία μιας καπιταλιστικής οικονομίας. Οταν υπάρχει σχετική αποταμίευση, παίρνουν τις καταθέσεις του κοσμάκη και τις κάνουν δανεικά κι αγύριστα, βγάζοντας και τις σχετικές μίζες, όχι μόνο στα golden boys των τραπεζών, αλλά και στους πολιτικούς παράγοντες που τοποθετούν τα golden boys στα συγκεκριμένα πόστα. Μόνο που αυτές οι μίζες σπάνια φαίνονται. Και βέβαια, μετά την τωρινή εκκαθάριση-επανατακτοποίηση, θα επανεκκινήσει το ίδιο γαϊτανάκι, με διαφορετικούς όρους και διαφορετικούς πρωταγωνιστές.

  ΚΟΝΤΡΑ – ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 18 ΓΕΝΑΡΗ

  Μου αρέσει!

  1. Μπράβο AΝΩΝΥΜΟΣ, είσαι ακριβέστατος.
   Κλασσική περίπτωση ξεκαθαρίσματος του παλιού υλικού, για να πάρουν σειρά τα νέα τζάκια (μόνο που τα κτίζουν με παλαιά υλικά! κα θα φθαρούν πολύ γρήγορα).

   Μου αρέσει!

 10. Εντελώς τυχαία και η Μενέγω νοσηλεύτηκε λόγω λιποθυμίας…
  Τυχαία σύμπτωση ,ε;;;

  Λέτε να το έχουν πάρει εργολαβία στο Ιατρικό να νοσηλεύουν για ‘κάθε νόμιμη χρήση’;;;

  Μου αρέσει!

 11. Πολυ-αναμενομενο
  αυτη ειναι η πολυ-διαφημισμενη απο την Ολυμπια ελληνικη δικαιοσυνη
  χου χου

  βαλτε και καμμια δημοσκοπηση που σας προτεινα
  τουλαχιστον να βγαινει και ο επιουσιος
  χου χου χου

  Μου αρέσει!

 12. ΑΝ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑΝ ΜΕΣΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΩΣ ΑΛΛΟΘΙ….
  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΒΓΟΥΛΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…
  ΑΝ ΣΕ ΛΕΝΕ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΚΟΥΔΟΥΝΟ…
  Ή ΣΑΚΚΑΣ ΣΟΥ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΆ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΌ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΠΟΥΡΖΟΥ…
  ΑΝ ΣΕ ΛΕΝΕ ΟΜΩΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ Ή ΑΔΕΛΦΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΣ -ΓΑΜΠΡΟ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΩΝ …

  ΤΟΤΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΥΦΛΗ

  ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΚΟΥΦΉ, ΜΕ ΑΝΟΣΜΊΑ , ΑΓΕΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ ….

  ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ….

  Μου αρέσει!

  1. Τα ντοκουμέντα της ντροπής: ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ η φυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής
   Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014 – 11:24 30

   Η ανακρίτρια Κλάπα είχε υπογράψει τις αποφάσεις προφυλάκισης των βουλευτών Γερμενή, Ηλιόπουλου και Μπούκουρα από τις 9 Ιανουαρίου, ενώ οι απολογίες ελήφθησαν στις 11 και 12 Ιανουαρίου. Δημοσιεύουμε τα σχετικά έγγραφα που αποτελούν νόμιμο αποδεικτικό υλικό και τεκμηριώνουν το μεγαλύτερο πολιτικό έγκλημα στην σύγχρονη Ιστορία της χώρας μας. Η περίπτωση το έγκλημα να τελέστηκε «εκ παραδρομής» αποκλείεται, καθώς είναι αδύνατο να κάνεις το ίδιο λάθος δύο φορές το Σάββατο και τρίτη φορά την Κυριακή.

   Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s