ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Συντριπτικές πιέσεις στην δικαιοσύνη για να γλιτώσουν τον Κοντομηνά!

File:Soghomon Tehlirian 1921.jpgΗΡΩΪΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΗΣ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ.

Είναι ασυλληπτο αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες δύο ημέρες στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Ειδικά στα μέσα που ελέγχονται από τον Δημήτρη Κοντομηνά γίνεται κάτι “ανεξήγητο” για τον πολίτη που σκέφτεται με την άδολη λογική. Από την στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο, η τηλεόραση και το ραδιόφωνο του Alpha έχουν εξαπολύσει εκστρατεία λάσπης στον …Καμμένο! Παράνοια; Όχι βέβαια. Το “λογικό” θα ήταν ο επιχειρηματίας να δράσει όπως όταν του ασκήθηκε δίωξη επί κυβέρνησης Καραμανλή (αλήθεια, που αραχνιάζει αυτή η υπόθεση;) και αφέθηκε ελεύθερος με εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ εγγύηση. Τότε, “ανακάλυψε” το Βατοπαίδι. Σήμερα, θα περίμενε κάποιος να επιτεθεί με όλα τα μέσα που διαθέτει στην κυβέρνηση. Και όμως αυτός επιτίθεται στην “σκληρή” αντιπολίτευση Καμμένου με την πρόφαση ότι αυτός αποκάλυψε το σκάνδαλο. Η αλήθεια κρύβεται αλλού: Ο Κοντομηνάς πιστεύει ότι έχει ισχυρότατες προσβάσεις στο κράτος και επιτίθεται προκαταβολικά σε αυτούς που θεωρεί ότι δεν θα επιτρέψουν να αφεθεί και τρίτη φορά ελεύθερος από μία υπόθεση που η “ευνοϊκή μεταχείριση” δεν θα έπρεπε να υπάρχει ούτε ως σκέψη. Προκαταβολικά λοιπόν, βέβαιος για την ελευθερία του προσπαθεί να απαξιώσει τους αντιφρονούντες.

Είναι όμως πράγματι ο Καμμένος το διακύβευμα ή η ίδια η Ελλάδα;

Φανταστείτε λοιπόν σε λίγες ώρες το δικαστικό συμβούλιο να βγάλει απόφαση πως ο Κοντομηνάς δεν προφυλακίζεται. Ειδικά μετά την “Χρυσαυγειάδα” που εξαπέλυσαν για να υποβαθμίσουν το σκάνδαλο του ΤΤ. Η πρώτη “παρενέργεια” θα είναι η καταβαράθρωση του θεσμού της δικαιοσύνης στα μάτια των πολιτών που θα επιφέρει αυτόματα  εκτίναξη των ποσοστών της Χρυσής Αυγής. “Αφού η δικαιοσύνη ελευθερώνει τον Κοντομηνά, άρα είναι διεφθαρμένη” θα πουν οι πολίτες. Αυτό μάλιστα εν όψει των Ευρωεκλογών όπου υποτίθεται η Ελλάδα θα έπρεπε να δώσει ένα σαφές μήνυμα στην Ευρώπη ότι διεκδικεί θεσμικά και δίκαια αλλαγή πολιτικής. Με αυτή την εξέλιξη θα δώσει το δικαίωμα στους μόνιμους συκοφάντες της να υποστηρίξουν πως η Ελλάδα είναι μία “ναζιστική χώρα” άρα της αξίζει ότι παθαίνει.

Το διακύβευμα λοιπόν δεν είναι ο Κοντομηνάς αλλά η ίδια η χώρα.

Και ας προσέξουν πολύ οι καθοδηγητές της δικαιοσύνης να μην επαναλάβουν αυτό που έκαναν με την ΕΛΣΤΑΤ. Όλοι έχουν ονοματεπώνυμο. Από τις “πρόθυμες” ανακρίτριες εως τους πολιτικούς και επιχειρηματικούς βατσιμάνηδες. Όποιος αναλάβει την ευθύνη να ανάψει το φυτίλι, δεν θα γλιτώσει σε κάποιον εξωχώριο παράδεισο παριστάνοντας τον αντιστασιακό. Καθε Έλληνας θα γίνει μία ασύμμετρη δύναμη για την πατρίδα του.

Ο Χίτλερ μπορεί να εμψύχωνε τους σφαγείς του λέγοντας “Ποιός θυμάται τους Αρμένιους”.

Εμείς θα τους προειδοποιήσουμε: Θυμηθείτε τον Soghomon Tehlirian.

112 thoughts on “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Συντριπτικές πιέσεις στην δικαιοσύνη για να γλιτώσουν τον Κοντομηνά!”

  1. αν ο ΤΣΙΠΡΑΣ (ΣΥΡΙΖΑ) δεν ηταν καθεστωτικός θα υπέβαλε την ‘μομφη’ του τωρα…που ειναι 147.. και χρειαζετε απόλυτη πλειοψηφία …. καταλάβατε γιατι έτρεξε και έκαψε αυτο το χαρτί ?
   … διοτι αν γινόταν τωρα, θα υπήρχε διάλυση ΒΟΥΛΗΣ και κυβερνήσεως….

   και πως ειπαμε … ξεβρακώματα .. χαιρετίσματα στο ΤΟΞΟ που κάνει ότι δεν γνώριζε τιποτα για τον φόνο…
   ΔΗΜΑΡ – ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΑΝΕΛΛ – ΚΚΕ … ναι μωρέ δεν κατάλαβαν τιποτα..

   Like

   1. Οι Γερμανοί μεθοδεύουν την πτώση της προδοτικής κυβέρνησης καθώς τους είναι πλέον άχρηστη αφού δεν μπορούν να περάσουν νέα μέτρα με το φόβο της πτώσης τους.Είναι αλλωστε προφανές ότι τους τραβούν το χαλί για τους ρίξουν βγάζοντας συνέχεια στην επιφάνεια σκάνδαλα που ήταν σε λήθαργο και φυσικά ενοχοποιούν μέλη της παρούσας ‘’κυβέρνησης’’… Γιατί λέτε ότι πιέζουν φανερά συνέχεια οι Γερμανοί για νέα μετρα? Γιατί διατυμπανίζουν φανερά ότι δεν θα κάνουν κούρεμα στο χρέος κάτι στο οποίο έλπιζε ο Σα(χλα)μαράς για την πολιτική του επιβίωση? Και κυρίως γιατί τα κάνουν όλα αυτά όταν επίκεινται σύντομα ευρωεκλογές και δημοτικές μαζί? Προφανέστατα για να τον ‘’τελειώσουν’’ όπως έκαναν οι Γερμανοί πάντα με τους συνεργάτες τους όταν δεν τους χρειάζονταν πια….

    Έχουν συμφωνήσει με τον ΤΣΙΚΝΑ τη ΝΕΑ συγκυβέρνηση.

    Ο Πολύβρωμας που είναι δικός τους και ψήφησε ΝΑΙ σε όλα (μνημόνια , παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας , αγγλικο δίκαιο κλπ.) τώρα ξαφνικά τον ‘’καθάρισαν’’ (νομίζουν δηλαδή) με ένα όχι για να δημιουργήσει ‘’πατριωτικο’’ κόμμα (για δείτε πατριώτη…) και να αλιεύσει ψήφους που θα καταλήξουν στη νέα συγκυβέρνηση στην οποία σίγουρα θα συμμετέχει… Θα πάρει μάλλον και το ‘’στρατηγό άνεμο’’ μαζί του για ενίσχυση!!!
    Η Ντόρα είναι έτοιμη ‘’ΓΙΑ ΟΛΑ’’ όπως πάντα (και θα συνεργαστεί με τους ‘’παλιούς’’ συνεργάτες Γερμανούς του πατέρα της) να ηγηθεί σε ότι έχει απομείνει από τη ΝΟΥΔΟΥΛΑ και να συνεργαστεί με ΤΣΙΚΝΑ και Πολυβρωμα!

    Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι ενώ εκτελούσαν τους ‘’άλλους’’ κρητικαρους οι Γερμανοί το ‘’Φάουστ’’ εεε… τον ‘’επίτιμο’’ ήθελα να πω …τον άφησαν να ζήσει γιατί λέει θα έπαιζε ‘’σπουδαίο ρόλο’’ στα πολιτικά πράγματα τις πατρίδας του… Ε όπως και να το δεις τους χρεωστάει η οικογένεια μια χάρη… Γιατί να το κρυψωμεν αλλωστε?…..

    Like

   2. Λάθος. Η πρόταση μομφής για να περάσει, χρειάζεται 151 υποστηρικτικές ψήφους, καθώς απαιτείται η απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών (και όχι η πλειοψηφία των παρόντων, όπως στις απλές ψηφοφορίες των νομοσχεδίων).

    Άρα, αν γινόταν η πρόταση μομφής τώρα, θα είχε ακόμα μεγαλύτερη δυσκολία να περάσει, δεδομένου ότι έχει μειωθεί η αριθμητική δύναμη της αντιπολίτευσης που μπορεί να ψηφίσει.

    Like

   3. Οι χουντόφρονες προδότες που χάρισαν την Κύπρο στους τούρκους, δίνουν και μαθήματα πατριωτισμού. …Ελλάς το μεγαλείο σου…

    Like

   4. Η εφημερίδα ” Δημοκρατία ” ,γνωστή για τη συμπάθεια της προς τη Ν.Δ, λίγες μέρες πριν, σε πρωτοσέλιδο της αποκάλυπτε το λόγο για τον οποίο ο Τσίπρας έκανε πρόταση μομφής : είχε έρθει σε συννενόηση με 6 -αν δε με απατά η μνήμη μου- βουλευτές του ΠΑΣΟΚ , για να ρίξουν την κυβέρνηση. Αυτοί όμως εκτός της Τζάκρη, τελευταία στιγμή έκαναν πίσω.

    Like

   5. ΚΟΙΝΕ ΝΟΥ

    αυτο που λες πρέπει να ισχύει από διάφορες πληροφορίες που εχω διασταυρώσει στο διαδίκτυο καθώς και το ‘’παιδομάζωμα’’ 5 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που έκανε ο Τουρκογλου ιδιαιτέρως εκείνες τις μέρες… η τουβλάκια ζεστά πέσανε η απειλές γερμανικές και δοκιμασμένες….

    δεν του το είχα ούτε του το έχω παντως του ΤΣΙΚΝΑ …. στο κολπο ειναι…

    Like

   6. Πες και το άλλο: που ειναι πρακτορας και τον εχει βαλει η εβραιομασονια να φραξει το δρομο στις υγιείς εθνικοσοσιαλιστικες δυνάμεις που αγωνιζονται για την άνοδό τους στην Σουπερλιγκ. Ελα μη ντρέπεσαι.

    Like

  2. Μιά ζωή, σουπιά η Χατζηλουλούκα. Μακράν η πιο εφοδιασμένη με παραπλανητικό μελάνι.

   Όταν τα άλλα βλήματα διαγκωνίζονται στο κάψιμο λιβανιού και στην οσφυοκαμψία προς

   την ”ορθότητα” της συγκυβέρνησης, αυτή κρατάει πισινή.

   Σέβας.

   Like

   1. Aφου πρωτα καθυβρισε διεβαλε και εριξε τονους λασπης στην ΧΑ- ανευ ουδενος στοιχειου -τωρα που βλεπει
    οτι δεν βγαινει η σουπα το γυρισε στον καλαματιανο και στις κινεζικες διαλεκτους.
    Εχει ομως ηδη καποιες αγωγες που ακομη δεν εκδικαστηκαν…

    σεβας

    Like

  3. Κι εγώ δεν μπορώ να διανοηθώ και δεν πρέπει να διανοηθεί κανείς από μας ότι έχουμε χούντα, ότι υπάρχει η ραδιενέργεια, η βαρύτητα, ότι ο ήλιος ανατέλει από την ανατολή, ότι στο τσέρνομπιλ έγινε έκρηξη, κι ότι στην στην Ιαπωνία πρόπερσι έγινε σεισμός και σηκώθηκε τσουνάμι.
   Σας παρακαλώ να μην το διανοηθεί κανείς.

   Like

  4. Ωραίο το ερώτημά του… γιατί προφυλακίστηκαν οι τρεις τελευταίοι και δεν προφυλακίστηκαν ο Παναγιώταρος κι ο Κασιδιάρης. Σε τι διαφέρει;
   Μόνο αυτό ρωτάμε όλοι μας, γιατί δεν τους έβαλαν όλους φυλακή.
   Κανείς μας δεν αναρωτιέται γιατί δεν μπαίνει κανένας από τα λαμόγια του ΤΤ, γιατί δεν άρθηκε η ασυλία του Παπανδρέου, γιατί η ψευτοδικαιοσύνη καλύπτει τον Γεωργίου, γιατί κανένα απ’ τα λαμόγια που έχουν ξεκοκκαλίσει την χώρα δεν υφίσταται καμμία συνέπεια.
   Το ερώτημα λοιπόν είναι σε τι διαφέρει και δεν τους έβαλαν και τους άλλους. Κατά την γνώμη μου σε τίποτα, απλώς δεν είχε πάρει ακόμα τηλέφωνο ο Σαμαράς να πει “χώστε τους μέσα αδιακρίτως” .
   Δεν υπάρχει κατά τα άλλα καμμία διαφορά, αφού οι διώξεις είναι καθαρά πολιτικές.
   Αλλά δεν ανησυχούμε, έχουμε καιρό, θα βρούμε ευκαιρίες να τους χώσουμε. Ολοι μέσα να σωθεί το “δημοκρατικό καθεστώς” που λέει κι ο Αθανασίου…
   Θα ψηφίζετε όποιον θέλετε αρκεί να είναι εγκεκριμένος από την αμερικάνικη και την γερμανική πρεσβεία.

   Like

   1. ”Κατά την γνώμη μου σε τίποτα, απλώς δεν είχε πάρει ακόμα τηλέφωνο ο Σαμαράς να πει “χώστε τους μέσα αδιακρίτως” .

    ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!

    Like

   2. ΑΚΡΙΒΩΣ

    Οι τρεις βουλευτες δεν προφυλακιστηκαν την πρωτη μερα και την αλλη μερα μερα πηρε ο Σαμαρας οπως δηλωσε τηλεφωνο …..

    …..και εδωσε οργισμενος εντολη για την προφυλακιση Μιχαλολιακου και Παππα.

    Μετα πηραν την υποθεση και την εδωσαν στην Δημαριτισα Κλαπα για να αναλαβει να φερει σε περας την αποστολη.

    Like

   3. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΗΜΑΡ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!!!!
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΑΠΑ
    ΜΑΣ ΕΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΣ Ο ΣΩΤΗΡΕΛΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΕΡΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,
    ΑΝΑΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
    h**p://2.bp.blogspot.com/-Rx4GIoI0gTs/Uoun5Oq6nOI/AAAAAAAB348/P-RiRLva4Ow/s1600/ekdilosi-sto-ergatiko-kentro-korinthou-oi-exthroi-tis-dimokratias-stin-epoxi-tis-krisis2.jpg

    ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΤΥΧΑΙΟ;;;;

    Like

  5. Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014. Ξεκινάει η ανάκριση. ΟΛΕΣ οι ερωτήσεις αφορούν το σχολιασμό δηλώσεων του κ. Μιχαλολιάκου και άλλων στελεχών του κόμματος (σε αυτό το σημείο ξέφυγε στις ανακρίτριες η νέα κατηγορία που ετοιμάζουν περί κατάλυσης Πολιτεύματος καθώς και η κλήση και άλλων βουλευτών του κόμματός μας). Περιμένω τις ερωτήσεις σχετικά με το “βαρύ” κατηγορητήριό μου. ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!

   Απευθύνω λοιπόν την ερώτηση: ” Θα με ρωτήσετε κάτι για το κατηγορητήριό μου;” για να λάβω την απάντηση : “Κύριε κατηγορούμενε αρκεί που είστε βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Δεν χρειάζεται να έχετε κάνει κάτι εσείς! ” Αυτή ειναι η απάντηση της συζύγου ιδρυτικού μέλους της μνημονιακης ΔΗΜΑΡ… !!!

   Βρέθηκα λοιπόν στη φυλακή όχι για πράξεις μου, ούτε για πράξεις μελών της Χρυσής Αυγής, αλλά για τις δηλώσεις στελεχών της Χρυσής Αυγής (με λίγα λόγια, ξεκάθαρη ποινικοποίηση λόγου και ιδεών). Η απόλυτη ξεφτίλα και για τις δυο αριστερές ανακρίτριες και για τον αστικοδεξιούλη επίορκο Εισαγγελέα Ντογιάκο.

   Μετά την αποτυχία τους να αποδείξουν έστω ΜΙΣΗ αξιόποινη πράξη, επειδή έπρεπε να κάνουν το καθήκον τους στο μεγάλο αφεντικό τους, Δικτάτορα Σαμαρά, προφυλακίζουν 3 αθώους οικογενειάρχες με ΜΗΔΕΝΙΚΑ στοιχεία. Ας γνωρίζουν ότι υπάρχει Θεός και όλοι θα κριθούν.

   Παναγιώτης Ηλιόπουλος
   Πολιτικός κρατούμενος
   Φυλακές Κορυδαλλού
   15/01/2014

   Like

   1. Εκτελούν εντολές του Σαμαρά οι δικαστές…και ο πιο χαζός το κατάλαβε πια

    Like

 1. -Ένας εκφυλισμένος πυορροών κάπρος, που έτρεξε να κρυφτεί στα ματωμένα

  σεντόνια μιας κλινικής, παριστάνοντας τον ανήμπορο. Ο δειλός. Ο αχρείος.

  -Μια Πολιτεία, που εθελοτυφλεί μπροστά στο προφανές. Μπροστά στο έκδηλον

  και μπροστά στο δέον. Η λοβοτομημένη, η καταρρέουσα.

  -Ένας ‘πυλώνας’ (τρομάρα του) της Δημοκρατίας, που σαν πίθηκος χορεύει

  στα πανηγύρια, στους ρυθμούς ενός διάτρητου ταμπουρά. Ο περιδεής, ο ασπόνδυλος.

  -Κι ένας καθημαγμένος Λαός, που βλέπει, ακούει, οσμίζεται και ψηλαφά. Και σημειώνει.

  Και καταγράφει. Και χρεώνει. Ο πάντοτε μακρόθυμος και πάντα ελεήμων.

  Σέβας.

  Like

  1. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ Ν΄ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΡΩΙΝΑ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ989,ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΑΓΙΟΠΟΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΒΕΡΥΚΙΟΣ.
   ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΩΠΚΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
   ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΕςΙΝΑΙ ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ
   ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ 3000 !!!!ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ Σ΄
   ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ.
   ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΔΕ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ Ο ΤΖΟΒΕΝΟΔΗΜΟΣΙΟ
   ΓΡΑΦΟΣ? Δ.ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ.Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ
   ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ.

   Like

   1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ;;;

    Like

   2. Φίλε Loykas, όλοι έχουμε κουσούρια. Όμως την ‘πετριά’ του μαζοχισμού,

    του λόγου μου δεν την έχω. ΑΛΦΑ, δεν ακούω και δεν βλέπω. Με Τ Ι Π Ο Τ Ε!

    Όσο γι αυτό το παρλιακό ….Βερύκοκο, ας ανάψει λαμπάδα στην Παναγιά

    την Κνίτισσα, -την κοκκινοκρατούσα- κι ας την παρακαλέσει γονατιστό, μην τύχει

    και ποτέ του, πέσει στο δρόμο μου.

    Σέβας.

    Like

  2. Και μάλιστα σε ιδιωτική κλινική, όχι σε δημόσιο νοσοκομείο που αν δεν έχεις λόγο να πιάνεις κρεβάτι δεν σε κρατάνε.
   Στην ιδιωτική που είναι ξενοδοχείο!!!.

   Like

   1. ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΠΕΙΤΑ ΠΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΕΔΩ ΠΩΣ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑΝ;;;;

    Like

 2. Ελενη Ραικου(ελα ελενη μου),Ποπη Παπανδρεου.

  διαβασα κατι, που μου εκανε εντυπωση…

  «απο το συστημα ειναι διορισμενες,για να κανουν το καπακι της…κατσαρολας».
  κακοηθεις,ε;

  απο το Ιχνος.

  Like

  1. ας μη ξεχνάμε τις μυστικές συντανήσεις Ράικου, πριν φάνε τον Πεπόνη,
   και επίσης το “έλα Ελένη μου” του γελατόλα…. στον παπαδάκη την ημέρα που έγινε το σόου με
   τις αριστεροβουλευτίνες…. το θυμάσαι;

   Like

   1. ολοι διορισμενοι στην καταλληλη θεση ,για την καταλληλη στιγμη,MarkProg.

    για αυτο ειμαι υπερ της ολικης πανωλεθριας του κρατους και ξανασυσταση απο την αρχη..

    Like

 3. Είναι δυνατόν στο Ελληνικό μπουρδέλο της διαφθοράς να λειτουργεί κάποιος θεσμός ;

  Like

  1. Σήμερα που οι θεσμοί καταρρέουν, η δικαιοσύνη είναι το τελευταίο προπύργιο που ακόμα κρατά. Έστω και αν υπάρχουν κάποιες κραυγαλέες απόπειρες από μεμονωμένα στελέχη της που εξοργίζουν (ΕΛΣΤΑΤ, PROTON,SIEMENS κλπ). Μπορεί η πολιτική διαφθορά να “ξεφορτώθηκε” τον ηρωϊκό εισαγγελέα Πεπόνη, τον εισαγγελέα που οδήγησε δεκάδες πολιτικών εγκληματιών (όπως και τον Παπακωνσταντίνου) ενώπιον της τιμωρίας, αυτό δεν σημαίνει ότι κατόρθωσαν να εξοντώσουν τον θεσμό για να γλιτώσουν.

   ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ… (ο Χαράλαμπος Αθανασίου πρώην πρόεδρος των Δικαστών) στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 στις 11/12/2011 ότι «οι πολιτικοί τους έχουν δεμένα τα χέρια, οπότε αυτό που απονέμουν δεν είναι δικαιοσύνη αλλά εντολές των πολιτικών»

   Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ: (EAM B YΔΡΟΧΟΟΣ)
   ( Το ελληνικό χρέος δεν είναι οικονομικό πρόβλημα… Είναι δικαστικό πρόβλημα.
   Γενναίους δικαστές χρειάζεται η Ελλάδα για να σωθεί και όχι ικανούς πολιτικούς.
   …Το ελληνικό οικονομικό πρόβλημα δεν είναι θέμα πολιτικής

   Ιωάννη Παπανικολάου επιτίμου Αντιπροέδρου Αρείου Πάγου
   (Το παγιωμένο στη χώρα μας φαύλο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα,, το οποίο πρωτοστάτησε για να οδηγηθούμε σε εθνική ταπείνωση και χρεοκοπία, χειραγώγισε την Δικαιοσύνη,το ύψιστο τούτο οχυρό της Δημοκρατίας, προς…. εξυπηρέτηση ιδιοτελών συμφερόντων.)

   Μόνον αν ο Μιζοφοράκος, ο Tσουκάτος, ο Ισι-δωρας και τα άλλα τα “παιδιά” πάνε φυλακή, θα έχουμε ελπίδες να σωθούμε ως κράτος, ως κοινωνία και ως οικονομία…

   Like

 4. …και ο Χίτλερ με εκλογές βγήκε το 1933, μετά από παραπλήσια με τα σημερινά γεγονότα….

  Like

  1. αυτην την φορα η Ελαλδα θα απελευθερωθει απο το σιωνιστικο καλαμαροχταποδο με η χωρις χ.α, ειναι νομοτελεια

   υγ κανενα σεβας στους ασεβεις σφαιτεριστες της πατριδας μου ρε

   Like

  2. Δηλαδη ο Μιχαλολιακος θα κανει τον τριτο παγκοσμιο πολεμο και θα κατακτησει την Ευρωπη;;;

   Αχαχαχαχαχα τι λετε ρε λαμογια προκειμενου να γλυτωσετε το Γουδι;

   Like

 5. ” …ΗΡΩΪΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ………..”

  Άντε πάλι, μιά απ’ τά ίδια, άντε πάλι οι ίδιες ελληνικούρικες γυφτο-περηφάνιες καί μαζικές παραγωγές ηρώων :

  Ρέέέέέ, πού ήταν όλοι αυτοί οι ……” ήρωες “,…… ΠΡΟΤΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ????

  Ένας “Λαός” καρά-Γυφτος, ένας “Λαός” π@ύστης ΒΑΘΙΑ, συνειδητά στήν ψυχή του,
  πού έγλυφε ΜΑΖΙΚΩΣ τά @ρχίδια τού αρχι-Απατώνα ΜακρυΜηνά, τόν βράβευε, τόν χειροκροτούσε, τόν θαύμαζε πλέρια,…….., τόν επιτυχημένο καπάτσο παράσιτο.

  και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ είχε βρεθή νά τόνε χέση , κάνοντας ΟΛΟΙ, πώς ΔΕΝ έβλεπαν !

  ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, εστιάζει, (ώς ΠΑΛΙΝ θεό-Πουστας), στήν ΛΑΘΟΣ ,
  στήν αντικοινωνική εθελότυφλη μονομέρεια ,
  δηλ. στόν προσδιορισμό τής ΚΥΡΙΑΣ ευθύνης στό αρπακτικό λαμόγιο.

  Ο ΜΑΚΡΥ-ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ απόλυτο ΔΙΚΙΟ :

  – : Καλά, εγώ (ΕΝΑΣ), τά ζήταγα, αυτοί, (ΠΑΜΠΟΛΛΟΙ), γιατί μού τά δίνανε ?

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Διότι, ΑΥΤΟΙ, δηλ. οι αρμόδιοι, τά στελέχη, οι επιτροπές, ,, ο…”Λαός”,

  ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ! Γιά τίς μίζες.

  !!!! :: Free KONTOMHNAS ! Free LIAPIS :

  Καί πηδήξτε μέχρις αίματος, τούς ΚΥΡΙΩΣ υπεύθυνους :

  τόν π@ύστη “αγνόν Λαόν”. Τούς “αρμόδιους” λαουτζικαραίους.

  Like

  1. Χαχα!
   Δίκιο έχεις κόντε μου
   άλλη ποιότητα εσύ και άλλη ο βρωμογυφτο-λαουτζικαραίος!

   πλημμύρισε ο χώρος ευωδία …
   από την ανωτερότητά σου!

   Like

  2. Μήπως η σοφία , η σύνεσις , η μακροθυμία καί η γονιδιακή λογική καταγεγραμμένη μέσα από τούς αιώνες υπάρξεως αυτού τού … “βρωμογυφτο-λαουτζικαραίου’… αντελήφθη καί αγνόησε τίς …..φιλότιμες…!!! προσπάθειες τών ελληνοφώνων ντοπιων σκουλινιών καί τών εβραιοσιωνιστών αφεντικών τους γιά Αιγυπτοποίηση , Συριοποίηση τής ΕΛΛΑΔΙΤΣΑΣ μας ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

   Like

  3. Στο στρατό είχαμε έναν χλεμπονιάρη τύπο που έγλυφε τους καραβανάδες και τελικά τον κάνανε γραφέα, στο Α Γραφείο… Κάρφωνε οποιονδήποτε -όχι άμεσα, αλλά υπογείως- μπας και πάρει καμμιά αδειούλα με έξτρα οδοιπορικά!
   Μια δόση κάτι παιδιά που τα είχε καρφώσει είτε γιατί κάπνιζαν στη σκοπιά, ή επειδή είπανε ότι ο ταγματάρχης μοιάζει με μπόγια), του τη πέσανε στα ντουζ, με βρεγμένες πετσέτες… Ο τύπος έβαλε τα κλάμματα και ικέτευε.. Τότε προσέξανε το πουλάκι του που ήτανε σαν σκουλικάκι! Βάλανε τα γέλια και τον παρατήσανε ήσυχο! Σε 2 ώρες, όλο το στρατόπεδο ήξερε ποιός είναι ο “ανύπαρκτος”… Φυσικά και κάρφωσε (ξανά) τα παιδιά που του τη πέσανε! Σε μιά βδομάδα και ο ταγματάρχης και οι καραβανάδες τον αποκαλούσαν “ανύπαρκτο” επίσης.. (π.χ. Πες στον ανύπαρκτο και κάνει κατάλογο, κ.α…). Η φάση είναι ότι μετά από λίγο το υιοθέτησε κι΄ο ίδιος!
   Η χαμηλή αυτοεκτίμηση πάει χέρι-χέρι με το γλύψιμο της εξουσίας και το μίσος έναντι της πλειοψηφίας…

   Like

  4. καλώς τη μαρία αντουανέτα…που δεν αντέχει την πλέμπα…
   ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Διότι, ΑΥΤΟΙ, δηλ. οι αρμόδιοι, τά στελέχη, οι επιτροπές, ,, ο…”Λαός”,
   ρε ανύπαρκτε δεν αφήνεις τα πουστρίλικια λέω εγώ….ο απλός λαός ήταν στις επιτροπές ,τα στελέχη και οι αρμόδιοι ή τα κομμματόσκυλα που έγλειφαν τα ανώτερα κομματόσκυλα για να τους βάλουν στη θέση και μετά απλώς εκτελούσαν εντολές…;

   όσο διαβάζω τα σχόλια σου τόσο τείνω να πιστέψω ότι η ιστορία που αναφέρει ο στέλιος πιο πάνω σου ταιριάζει γάντι…

   πρόσεχε μη σε πετύχει πουθενά ο “αγνός” λαός γιατί μετά θα σε πονάει ο κ0λ0ς για χρόνια…

   Like

 6. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Συντριπτική στήριξη στην δικαιοσύνη για να διαλυσουν τον Κοντομηνά!

  ΥΓ
  Πισω Ζωα!!
  Δεν καταλαβατε τιποτα ακομα;
  Ο Σαμαρας τον κυνηγαει τον Σκατοκοιλια.
  Ο Σαμαρας.
  Η καθ’ολα αξιολογη Ποπη,εαν δεν ειχε πολιτικη στηριξη, το πολυ πολυ να εγραφε σε κάνα μπλογκ.

  Like

  1. Έτσι είναι
   βούληση του Καίσαρα!

   Αλλά δες κι αυτό μαζί με το κύριο άρθρο …

   -https://olympia.gr/2014/01/15/%CF%83%CE%B5-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%85%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CE%B4%CE%AD%CE%BD/comment-page-1/#comment-1467152

   Εμείς δεν ζητωκραυγάζουμε σαν και σένα
   και κρατάμε μικρά … μα πολύ μικρά καλάθια!

   Like

   1. και η διακριση των εξουσιων;

    τον βγαλαμε νοκ -ουτ και τον Μοντεσκιε,ε;
    τι να μας πει τωρα κι αυτος.

    *πολυ καλο το σχολιο ,οπου παρεπεμψες.

    Like

   2. Αχ Φωτεινη.
    Αλλο Μοντεσκιές κι αλλο Ρεμπεσκες.
    Ο δε ΧιτλερισκοΛιάκος που θαυμαζεις,τον Μοντεσκιέ θα τον εκανε σαπουνι.
    Αφου λοιπον διαλεξες την Μαυρη Αγελη,λεω να σταματησεις τις αμπελοσοφιες.
    Ξεκοκκαλισε το mein kampf και μετα ελα να μας μιλησεις για Δημοκρατια.
    Με συμπαθεια.

    Like

   3. Μην επαιρεσαι για τις θεσεις σου.
    Δεν θελω να σου θυμισω τι εχεις πει κατα καιρους.
    Και ¨πώς¨το ειπες…
    Πες ό,τι θες λοιπον και στηριξε το.
    Βρισε κιολας.
    Αλλα ασε τους φορμαλισμους και την υποκρισια.
    Δεν ταιριαζουν στο διαδικτυο και μαλιστα αναμεσα σ’ανώνυμους.

    Εγω,με τις θεσεις μου και οσες πληροφοριες δινω,καμμια φορα και με τις περι του αυτονοητου αναλυσεις μου,
    ΔΗΛΩΝΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΖΩ.

    Μεχρι τωρα δεν θυμαμαι να εχω αλλαξει θεση σε κανενα θεμα,πεποιθηση για καμμια αρχη,αξια,ιδανικο.
    Παρ’ολη την πεπερασμενη ανθρωπινη σκεψη,επισης δεν θυμαμαι να διαψευσθηκα σε κατι που υποστηριξα.

    Ειμαι λοιπον Εθνικιστης,Δεξιος,Ευρωπαϊστης,Νεοδημοκρατης και Σαμαρικος.
    Λογω ολων αυτων δε,ειμαι και Αισιοδοξος.

    Φανταζομαι πως εσυ εισαι Διεθνιστης,Αριστερος,Αντιευρωπαϊστης,Συριζαιος
    και Τσιπρικός.
    Λογω ολων αυτων δε,θα εισαι μαλλον Απαισιοδοξος.
    Λογικο λοιπον εσεις να κρατατε,ο πληθυντικος δικος σου,ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΚΑΛΑΘΙΑ.

    Εαν κανω σε κατι λαθος παρακαλω διορθωσε με.

    Like

   4. για αρχη αγαπητε Δικερε,θα συμφωνησω απολυτως με την πρωτη σου φραση.

    «Αλλο Μοντεσκιές κι αλλο Ρεμπεσκες.».

    συνεχιζοντας ομως,επειδη ειμαι πραγματιστρια,βασιζομαι στο πραγματικο και οχι στο φαντασιακο «θα», (θα τον εκανε σαπουνι.)

    εν τοιαυτη περιπτωσει,κρινω το γεγονος και οχι την εικασια.

    περι μειν καφτ, (μπεστ-σελλερ στο αματζον,) η αναγνωση του,ισως θα ηταν επωφελης και για σενα και για μενα και για οποιονδηποτε αναρωτιεται σοβαρα,στο τι ειναι και πανω απ ολα,τι προκαλει, την ελευση Ολοκληρωτικων Καθεστωτων.

    Φιλικα.

    Like

   5. Να υποθέσω ότι παρεξηγήθηκες από το αβρό μου στυλάκι
    διότι η ψυχή σου τραβάει μπινελίκια;
    Είναι σίγουρο ότι έτσι έχεις συνηθίσει!

    Τι φαντάζεσαι ότι είμαι εγώ σκασίλα μου μεγάλη
    και τι ταμπέλες μου βάζεις σκασίλα μου άλλη τόση
    τις δικές σου ταμπέλες όμως μόνος σου τις έβαλες
    και αν θέλεις το πρώτο σχόλιο είναι … χεστήκαμε πατόκορφα!

    Ούτε τεστ σταθερότητας σου κάναμε
    να σου το κάνει η συμβία σου
    να πάρεις και βραβείο τσιμεντόλιθου από το κόμμα σου
    σημασία για μας έχει μόνο ότι λες κάθε φορά!

    Και τι πας να μας περάσεις ρε Αδιάψευστε;
    Ότι ο Σαμαρας κυνηγαει τον Σκατοκοιλια;
    Και εμάς τι μας το λές και τι μας ενδιαφέρει
    μονομαχία στο Ελ Πάσο νόμισες ότι κάτσαμε να δούμε
    να καμαρώσουμε τι νταής είναι ο αρχηγός σου;
    Αυτό νομίζεις ότι μας ένοιαζε;

    Που είναι ρε αισιόδοξε ο πιστολέρο αρχηγός σου
    να καθαρίσει τα λαμόγια που γάμησαν την πατρίδα μου
    που τάχει όλα μες στο κόμμα του και στην συγκυβέρνησή του;
    Ο Τσοχατζόπουλος και ο Κοντομηνάς θέλεις να μας πεις πως είναι;
    Άντε και κάνας άλλος αύριο;
    Θα σφάξει δυό τρείς που του ‘ναι πλέον άχρηστοι για να βγεί λαμπάντε η συμμορία;

    Φύσει Αισιόδοξος
    καθ’ ότι Εθνικιστης,Δεξιος,Ευρωπαϊστης,Νεοδημοκρατης και Σαμαρικος;
    Φύσει ΜΑΛΑΚΑΣ!

    Ήρθες στα ίσια σου τώρα;
    Φχαριστήθηκες αυτήν την φορά χωρίς φορμαλισμούς και υποκρισία;

    Like

   6. ” εγω ειμαι δεξιος ….Σαμαρικος..αρα Αισιοδοξος. εσυ εισαι αριστερος Συριζαιος…αρα Απαισιοδοξος.Εαν κανω λαθος παρακαλω διορθωσε με” Κερκυραιε μην τον διορθωσεις..μια χαρα τα λεει, ακουσε με, ξερω εγω.

    Like

   7. Κερκυραίε

    ++++

    ο Μπουμπουκος λέει πως ειναι εθνικιστής και ευρωπαϊστής.
    σαν να λέμε μονοπύθμενος και οικολογος, όπως ο Αλαφούζος
    ή τίμιος και τραπεζίτης , όπως ο Σάλλας…
    ή ανέγγιχτη και πόρνη σαν τη ΠΑΣΟΚΝΔουλα…

    Like

  2. Ο Σαμαρας κυνηγαει τον Κοντομηνα!

   Αχαχαχαχαχα……….χεχεχεχεχε………χιχιχιχιχι………..Μπουαχαχαχαχαχαχαχα

   Like

  3. ψιτ εσύ, μη ξεχνάς τα ζαππεία…
   όσο για τον χαρακτηρισμό “ζώα” ξεκρέμασε πρώτα την κουδούνα που έχεις στο λαιμό σου και μετά μίλα για τους άλλους…

   Like

   1. Ρε φιλε ελεος,εχεις και μουτρα μιλας για ζωα με τετοιο nick;
    Ειναι γνωστα σ’ολο τον κοσμο τα Bongo τα μαϊμουδακια…
    Αυτη εδω η σουσουραδα ομως,ειναι πασιγνωστη σ’ολο το συμπαν:

    h**p://junglefriends.org/monk_bongo.shtml

    ΥΓ
    Τα ¨ζαππεία¨ αρχισε να τα υλοποιει μολις πριν κανα δυο μηνες γιατι οταν σας τα’λεγε τοτε,ηταν Πρωθυπουργάς ο Γάπας ενω εσεις εισασταν γκαβοι απ’τον πολιτικο διαβητη σας.
    Αυτος προηλθε βεβαια απ’την τζαμπα μασα που σας συνηθισε ο Κράτος.
    Τον δε Γάπα τονε ψηφισατε εσεις Ζωα με 43 %,γιατι και καλα θα σας ξαναέχωνε στην μπάκα μιά σπαλομπριζολα καθε μεσημερι μετα τις ειδησεις.
    Τα λεφτα θα τά’δινε παλι ο Κρατος.

    Αϊντε παγαινε τωρα.
    Bongo…

    Like

   2. Ρε μπας και ο Δίκερως είναι ο Σαμαράς ο ίδιος;
    Είδε και απόειδε ότι με Μουρούτηδες και σια δεν κάνει προκοπή, και αποφάσισε να υπερασπιστεί τον εαυτό του μόνος του;
    Ρε λες;

    Like

   3. Ναι ρε bongo! Μην βγαίνεις με τέτοιο όνομα γιατί προσβάλεται η αισθητική των επαιόντων! Ενώ, κοίτα εδώ:

    http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=82242

    Ε; ε; Πως να το κανουμε; άλλη αρχοντιά νάσαι μουσουλμανικό ίνδαλμα!!!
    Ο κάθε πικραμένος ενταύθα, θέλει να προβάλει το super-ego του, κι΄αυτό είναι θεμιτό!
    Το να είναι όμως κάποιος αυτοερωτικός και να θέλει να μας πείσει για την ορθότητα του αυνανισμού, είναι άλλο θέμα!

    Like

   4. ενώ το δικό σου το nick “Δικερως”…δεν θα πέσω στο επίπεδο σου για “κεραταδες”,” γελάδι με δυο κέρατα” και λοιπές μαλακίες…
    (ούτε την στοιχειώδη λογική να δεις το δικό σου nick πριν γράψεις αυτήν την εξυπνάδα…)

    αλλά τουλαχίστον το μαιμουδάκι είναι ελεύθερο ενώ η κουδούνα στο λαιμό σου ακούγεται μέχρι εδώ…και άμα δεν μπορείς να την βγάλεις μόνος σου μπορούμε να βοηθήσουμε μην ντρέπεσαι…

    και τις μαγκίτσες σου στο σαμαρά όχι εδώ…και πρόσεχε τι γράφεις

    Like

   5. Βοngo

    ο Δίκερως είναι κάποιος από τη συμμορία Μπουμπουκου, πιθανώς και ο ίδιος …

    σε έναν ορφικό ύμνο ,ο Άδωνις αναφέρεται ως Δίκερως.. 😉

    Like

   6. Ρε Βongo φτανει ρε Αγαθιαρη.
    Μιλαμε εισαι εντελως ασχετος κι εχεις και αγνοια ρεζιλίου.

    Αν και δεν ασχολουμαι με τις βρισιες για το Δικερως,ουτε απολογουμαι γι’αυτο,λεω να κανω μια εξαιρεση σημερις επειδη μαζευτηκατε πολλα:

    «Ω Μωάμεθ! Θα σ’ ερωτήσωσι περί του Δουλ-Καρνέϊν, αποκρίθητι· θα διηγηθώ υμίν την ιστορίαν αυτού.
    Ωρίσαμεν την εξουσίαν αυτού επί της γης και τω παρεχωρήσαμεν τα μέσα ίνα εκτελέση παν ό,τι εβούλετο ακολουθών οδόν τινά.
    Ώδευσε μέχρις ου έφθασεν εις την δύσιν, είδε δύοντα τον Ήλιον εν βορβορώδει τινί πηγή, πλησίον δ’ αυτής εύρε λαόν.
    Είπομεν αυτώ· Ω Δίκερως! Δύνασαι να τιμωρήσης τον λαόν τούτον, ή να μεταχειρισθής αυτόν ευμενώς.
    Θα τιμωρήσω, απεκρίθη ούτος, πάντας τους ασεβείς και είτα θα εγκαταλείψω αυτούς τω Θεώ όστις σκληρώς θα τους τιμωρήση.
    Αλλ’ όστις πιστεύση και πράξη το αγαθόν θα αμειφθή εξαιρέτως, και θα αναθέσω αυτώ διαταγάς ας θέλει απόνως ακτελέσει.
    Ο Δίκερως εκ νέου ανέλαβε την πορείαν αυτού.
    Έως ου έφθασεν εις το μέρος εις ο ανατέλλει ο Ήλιος επί τινός λαού εις ον ουδέν εδώκαμεν προς προφύλαξίν του εκ της θερμότητος αυτού.
    Ναι, ούτως έχει, και γιγνώσκομεν πάντας τους μετ’ αυτού.
    Και ηκολούθησεν ετέραν οδόν.
    Μέχρις ου έφθασε μεταξύ δύο προχωμάτων, εις τους πρόποδας των οποίων κατώκει λαός μόλις εννοών διάλεκτον τινά.
    Ο λαός ούτος είπεν αυτώ· Ω Δίκερως! Ο Γωγ και Μαγώγ διαφθείρουσιν την γην.
    Δύνασαι αντί αμοιβής να εγείρης φραγμόν μεταξύ υμών;
    Η υπό του Κυρίου μου, απεκρίθη ούτος, χορηγηθείσα μοι εξουσία, είναι μεγαλυτέρα αμοιβή της υμετέρας.
    Αρκεί να με συνδράμετε μετά προθυμίας, και θέλω εγείρει φραγμόν μεταξύ υμών.
    Κομίσατέ μοι διαφόρους σιδηράς πλάκας αρκούσας ίνα πληρώσι το μεταξύ των δύο ορέων διάστημα, φυσήσατε το πυρ μέχρις ου πυρακτωθή ο σίδηρος.
    Έπειτα είπε· κομίσατέ μοι αναλελυμένον χαλκόν όπως χύσω αυτόν άνθωθεν. Ο δε Γωγ και Μαγώγ δεν θα δυνηθώσι να διασκελίσωσι το περίφραγμα, ούτε να διατρυπήσουν αυτό.
    Και προσέθηκε· το έργον τούτο είνασι η ισχύς της μακροθυμίας του Κυρίου μου.
    Όταν δε ο Θεός θελήση, θα μεταβάλω αυτό εις τεμάχια.
    Η επαγγελία του Κυρίου μου είναι αλάνθαστος»

    (الفصل الثامن عشر القرآن الفقرة 83-98).

    ΥΓ
    Επειδη φαινεσαι αργος,και για να μην εχουμε παρεξηγησεις,ο Δικερως ή ο
    Δουλ-Καρνέϊν ή ο ذو قرنين,ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ.
    Επειδη εχω σχεση αιματος με την Μακεδονια,επειδη εχω σχεση με τον Αραβικο κοσμο,επειδη ειμαι υπερηφανος για τον Αλεξανδρο οπως φανταζομαι ολοι,και επειδη ΓΝΩΡΙΖΩ την επιρροη του στους Μουσουλμανους,διαλεξα με τιμη και σεβασμο στον Μεγιστο των Ελληνων,το δικο του αντωνυμο.

    Αυτα και για τον Στελιο που δεν μπορει να παψει να ζει μεσα στον φθονο.
    Τι να κανουμε Στελαρα,καποιες φορες πρεπει να αναγνωριζεις την θεση σου.

    Οσον αφορα τωρα στο ¨και πρόσεχε τι γράφεις¨λεω να το προσπερασω Μπόγκε,γιατι σεβομαι τους ΑΜΕΑ.
    Εαν ξανααπειλησεις εδω μεσα,θα εχεις την τυχη καποιων που τους κοπηκε
    ο βηχας πανω στο πληκτρολογιο και δεν τους εσωσε ουτε η γρια μανα τους.
    Ελπιζω να καταλαβες.

    Like

   7. στέλιο ευχαριστώ για το link δεν το γκουγκλαρισα γιατί βαριόμουν….άστον αρκετά ασχοληθήκαμε μαζί του…
    καλό βράδυ στέλιο και σε σένα δίκερε…

    Like

   8. Ω σπίτι του κρεμασμένου (sic)!
    Τι’πες τώρα! Ωιμέ! Αυτά τα είπε ο αλλά, ε;
    Ε, αφού τα είπε ο αλλά, τα είπε κι΄ο μουχαμέτης (ποιός έκανε τη μετάφραση είπαμε;), μπορώ να κοιμηθώ ήσυχος!
    Κι΄αφού ο ύψιστος των Ελλήνων εκτέλεσε τις εντολές του αλλά, τι περιμένουμε αδέλφια;
    Αύριο όλοι μαζί να πάμε να γενούμε μουσουλμάνοι!
    ‘Οταν κάποιοι χρησιμοποιούν κοράνια για να δικαιολογήσουν τις φαντασιώσεις τους, τότε να περιμένουμε και εμπεριστατωμένες αναλύσεις για το “ζουν ανάμεσά μας”…

    Like

   9. Στέλιο

    στην ελληνικη γραμματεία ο όρος «Δίκερως» ως χαρακτηρισμός δύναμης αναφέρεται το πρώτον στον Άδωνι…

    οι κάπηλοι ΝΔούλοι το χρησιμοποιουν για πάρτη του Μπουμπούκου….

    😉

    Like

  4. Δικερως

   ποσο κοροιδο μπορει να εισαι…και να μας το υπογραφεις συνεχως?

   Ιεραρχια ..ρεεε…

   μπορει ο Σαμαρας …να ..κυνηγησει αδελφο και μαλιστα Υψηλοβαθμο?

   το μυρμηγκι να κυνηγησει λιονταρι…..?

   οσο και να θελεις να κρυφτεις…

   …..
   ο ηλιος παντα θα σου τη βγαινει……!

   http://www.katohika.gr/2014/01/den-itan-apla-thamonas-tis-masonikis-athinaikis-lesxis-alla-kai-ypopsifios-proedros-tis.html

   Like

  5. Μια που Φωτείνη μας μιλάς για το mein kampf θα μπορούσες να μας πείς την άποψη σου για μερικα αποσπασματα α)”Η Γερμανία σήμερα είτε θα γινει παγκοσμία δύναμη είτε θα παψει να υπάρχει.Αλλα για να γίνει παγκόσμια δυνάμη χρειάζεται την μεγάλη εδαφικη εκταση η οποία θα της δώσει την απαιτούμενη δυνάμη και θα εξασφαλίσει την ύπαρξη των πολιτών της” κεφ.14 σελ.584 β) “Το Ρωσσικό Κράτος δεν οργανωθήκε χάρη στο πολιτικό ένστικτό του Σλαυικού Στοιχείου αλλά περισσότερο ήταν ενα θαυμάστο παραδείγμα της ικανοτήτας για δημιούργια Κράτους που είχε τοΓερμανικό στοίχειο μέσα σε μια ράτσα κατωτέρου επιπέδου ” από οπου και το α) και γ)Και το τέλος της εβραίκης κυριαρχίας στην Ρωσσία θα σημάνει το τέλος της Ρωσσίας ως Κράτους” κεφ. 14 σελ. 585

   Like

 7. Τυχόν πολιτικές ή άλλου είδους πιέσεις σε δικαστές διά να επηρεάσουν την κρίση τους είναι σοβαρότατο ποινικό αδίκημα.
  Δικαστές που δέχονται τέτοιου είδους πιέσεις ωφείλουν άμεσα να τις καταγγέλουν. Επεμβάσεις τέτοιου είδους πρέπει να τιμωρούνται δίχως οίκτο, ιδίως στις μέρες μας που ο Ελληνικός λαός υποφέρει.
  Κλοπές καταθέσεων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ άλλωστε είναι κακούργημα που τιμωρείται διά ισοβείων. Όποιος λοιπόν καλύπτει και βοηθάει τους δράστες είναι άμεσος συνεργός και συνένοχος.

  Like

 8. Ενώ εσείς τώρα, με το άρθρο σας, δεν παρεμβαίνετε στην “ανεξάρτητη” δικαιοσύνη, υποδεικνύοντάς της να χώσει μέσα τον Κοντομηνά πάση θυσία.

  ΑΝ πραγματικά η δικαιοσύνη ήταν ανεξάρτητη στην πατρίδα μας, θα είχε χώσει προ πολλού μέσα τον Κοντομηνά καθώς και τον συγγραφέα αυτού του άρθρου γιά τις “υποδείξεις” του.

  Τα υπόλοιπα είναι τρίχες….

  Like

 9. Και ενώ κάνει σκασιαρχείο από το ‘ναό της δημοκρατίας’, ο νεοταξίτης υπαλληλάκος τρέχει με το ντοσιέ στο χέρι να παραδώσει μαθήματα για τη δημοκρατία..

  «Φανταστείτε μία ευρωπαϊκή δημοκρατία χωρίς σύνορα..» λέει το giorgos
  globalized politics
  globalized economy

  για όσους έχουν γερά νεύρα..

  Like

 10. Ειναι χαρακτηριστικο του πως πολιτευεται η διαπλοκη: τη πρωτη του δηλωση οταν συνεληφθη ο Κοντομηνας την εκανε προς τους εργαζομενους του! Να μεινουν απτοηττοι στις θεσεις τους…Γνωριζει οτι μονο οταν δεν καταρρευσουν οι επιχειρησεις του μπορει ακομα να πιεζει καταστασεις.Αξιολυπητος και αυτος αλλα και οι εργαζομενοι που πιθανον να βρεθουν στο δρομο σε λιγο καιρο.

  Like

 11. O εισαγγελέας Αθανασίου είχε εισηγηθεί πριν από 4 περίπου χρόνια την απαλλαγή του Δημήτρη Κοντομηνά λόγω μη επαρκών στοιχείων, ωστόσο ο εισαγγελέας εφετών δεν δέχτηκε την εισήγησή του και ανέθεσε στην Εισαγγελέα Εφετών Ξ. Δημητρίου να επανεξετάσει την υπόθεση και να βγάλει το πόρισμά της. Το πόρισμα της Εισαγγελέως Ξ. Δημητρίου ήταν αρνητικό για την απαλλαγή του Δ.Κ. και ζήτησε την επανεξέταση της υπόθεσης από τον Α’ Ανακριτή. Αυτά συνέβησαν το Φθινώπορο του 2007, δυόμισι χρόνια πριν. Γιατί καθυστέρησε η υπόθεση δυόμισι χρόνια, είναι ένα καλό ερώτημα που δεν απαντήθηκε από κανέναν. Οι αναγνώστες, ωστόσο, μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Οι κατηγορίες για τις οποίες του επεβλήθη Εγγύηση €300.000 και απαγόρευση της εξόδου του από τη χώρα αφορούν τις καταχρήσεις των Κεφαλαίων των ομογενών από τη Νότια Αφρική
  Εκκρεμούν σε βάρος του καταγγελίες απο την Εφορία για τις αυξήσεις κεφαλαίων “υπερ το άρτιον” που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό Άλφα, τόσο για τα δικά του ποσοστά, όσο και για τα ποσοστά των υπολοίπων μετόχων, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Γιώργος Ψαρράς
  Εκκρεμούν επίσης και άλλες Αγωγές και Μηνύσεις του Β. Τσοτσορού σε βάρος του Δ. Κοντομηνά ο οποίος τον κατηγορεί για σωρεία παράνομων πράξεων.
  Αυτά είναι μόνο μερικά από τα “κατορθώματα” του Κοντομηνά, που όμως ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ με δικαστική απόφαση

  Οι πραγματικοί απατεώνες και τα αρχιλαμόγια που καταλήστευσαν (και συνεχίζουν να καταληστεύουν την χώρα), κυκλοφορούν ελεύθεροι κι ανενόχλητοι. Μάλιστα, φροντίζουν να καλύπτουν επαρκώς τις βρωμιές τους, αφού ούτε τα δημοσιογραφικά φερέφωνα (Βερύκοκος,Μάρα ,Χατζηλουλού κτλ ) δεν ασχολούνται μαζί τους, ούτε φυσικά οι δικαστικοί , με την κάλυψη των διαπλεκόμενων πολιτικών …
  Ένας τέτοιος…”έντιμος” άνθρωπος είναι ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ιδιοκτήτης του ελεεινού Άλφα

  Like

 12. Λεω να κανει η Ολυμπια μια δημοσκοπηση

  ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΟΥ ΤΤ?

  ΝΑΙ Ο
  ΟΧΙ Ο

  οι τυχεροι κερδιζουν ταξιδι

  στον αλλο κοσμο

  Like

 13. Αν θέλουν να κάνουν κάτι “ηρωικό” οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Δικαιοσύνης ας καταγγείλουν με όνομα και επώνυμο αυτούς που τους ασκούν τις “συντριπτικές πιέσεις” …. αν καποιοι τους ασκουν πιέσεις και δεν τους καταγγελουν , τότε τους καλύπτουν …..

  Like

 14. Aργα αλλα σταθερα καταρρεει το οικοδομημα που λεγεται Ελλας. Προφανως στηθηκε σε σαθρα θεμελια εξ αρχης. Μαλλον αυτο ειναι το ψευτορωμαιϊκο που θα φυγει, οπως ειπε ο Αγιος Κοσμας ο Αιτωλος…Φοβαμαι τους πονους του τοκετου μεχρι να γεννηθει το καινουργιο…

  Like

 15. μα τι ζηταμε?

  Να ..θυσιασουν τον ..αδελφο τους?

  Το σκυλι τους?

  Και αν ..παρει εμπρος η Δικαιοσυνη και κανει Πρταγματικα τη Δουλεια της…

  ποιο θα ειναι το..μελλον τους???

  Δεν γινονται αυτα στο ελλαντα…

  Δεν Υπηρξε ποτε Συστημα…

  αλλα μονο αυτο που οι ιδιοι ειχαν κατασκευασει σαν Συστημα τους…

  Like

 16. ΠΟΠΑΡΑ τηγάνισέ τους. Να προαυλίζονται με τις πατριωτικές δυνάμεις μαχαιροβγαλτών και σωματεμπόρων.

  Like

 17. δεν μπορεί να συμφωνεί με τις θέσεις του όποιου ¨πολιτικού αρχηγού¨ η Δικαιοσύνη ….. αυτό δεν είναι ανεξάρτητη Δικαιοσύνη …. η Δικαιοσύνη συλλέγει πληροφορίες απο όπου θέλει ή χρειάζεται και ενεργεί χωρείς παρεμβάσεις του οποιονδήποτε κάτω απο τον ορισμένο Κώδικα …. για ποια ανεξάρτητη Δικαιοσύνη μιλάτε …. τι είναι αυτά που λέτε ….

  Like

 18. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Συντριπτική στήριξη στην δικαιοσύνη για να διαλυσουν τον Κοντομηνά!

  Like

 19. Οταν εχεις κατι θειτσες αγαμητες που σκεφτονται το μισθουλακο μην περιμενετε τιποτα

  h@@p://attikanea.blogspot.gr/2013/12/blog-post_3810.html

  Ολο το δημοσιο κηφηναριο ετσι ειναι , η αιωνια μαστιγα του κρατους

  Like

 20. Ξέρει κανείς αν υπάρχει νομικό προηγούμενο όχι μόνο στην Μπανανία που ζούμε,αλλα σε όλο τον πλανήτη,κατηγορούμενος για κακουργήματα να μην φυλακίζεται και να αφήνεται ελεύθερος με την αιτιολογία ότι αν φυλακιστεί κινδυνεύουν με κατάρρευση οι επιχειρήσεις του;;; χαχχαχαχαχα ρε τι χώρα είναι αυτή;;; σουρεαλιστικές καταστάσεις……σαν ταινία του Αλμοδοβάρ είναι όλα εδώ….το απόλυτο μπάχαλο…..

  Like

  1. Ειναι το ιδιο ακριβως σκεπτικο που προφυλακισε το Ν.ΜΙχαλολιακο και τους αλλους ωστε να καταρευσει η επιχειριση του (χρυση αυγη).

   Like

 21. που ειναι ο δικερακουλης ;;;;;;;;;;;;;;;

  κουληηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

  τους βαλατε ολους φυλακη ………………….εεεεε ;;;;;;;;

  που ειναι τα τομαρια οι ΝεοΔουλοι ;;;;

  χαχαχαχαχα ……………….εξω και ο Νεοπασοκοκρατης Κοντομηνας

  Like

  1. Και το φιλιππιδη επιτηδες τον εστειλαν στην τουρκια και οχι αλλου για να μας τον βαλουν στον παγο οι φιλοι μας τουρκοι, δεν προκειται να ερθει πριν τις εκλογες!!!Μετα ολοι θα αθωωθουν!!!

   Like

   1. Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο πρώην υπάλληλος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Χαράλαμπος Γιαγκούδης.

    Like

 22. Επειδή είδα τον Περσέα , Δικερω,Διηνεκη ,Μπουμπουκο, Μπαμπη σουγιά της συμμορίας ΝΔ-Μediamarkt να λέει πως ο

  Some.r.ass δήθεν κυνηγάει τον Κοντομηνά…

  να του θυμήσω πως μολις πριν λίγο καιρό τον Κοντομηνά τον βράβευσε ο Μπουμπούκος για την …φιλανθρωπική προσφορά του…

  και λίγο παλιότερα ο τρελάρας υπούργος μεσολάβησε στον Κοντομηνά για να κοπεί η εκπομπή του Δ.Καζακη στο Ραδιο9 τότε ….

  το βίντεο που αποδεικνύει πόσο πολύ «κυνηγάει» η χούντα Σαμαρά-Μπενιτο-Στουρνάρα-Μπουμπούκου τον Δ.Κοντομηνά…

  Like

  1. Ανέβασα λάθος βιντεο

   ελπίζω αυτο να είναι το σωστό με την βραβευση Κοντομηνά από την κυβέρνηση Σαμαρά

   Like

  2. ρε συ Μίσα άστους στον πόνο τους…ξέρεις τι είναι να χτίζεις τόσο καιρό το προφίλ του γκαβού τιμωρού ΤΖΑΝΓΚΟ και σε μια μέρα να γίνονται όλα τα πλάνα σου πουταναριό.;; να κάνεις τόση προπαγάνδα και όλα να σου γυρίζουν μπούμερανγκ και να γίνεσαι ρόμπα;….βάζεις και συ τα βίντεο για να προκαλεσεις επιπλέον κατάθλιψη στους ΠΟΛΑΝΙΤΕΣ.

   Like

   1. ομάδα αλήθειας του Μουρούτη ….
    το πρωτο α με η ….
    στους ανθρωπους που ενημερωνονται απο το διαδικτυο έχουν κάτω από 5%….

    Like

   2. Με αυτόν τον κουτσαβάκη κομματάρχη, τον πλέον χειρότερο της μεταπολίτευσης άξιο συνεχιστή της σκυταλοδρομίας της καταστροφής του ελληνισμού, θα κλείσει ο κυκλος της λεηλασίας της πασοκονδ.
    πασοκιστάν και νδπολάν δεν θα αγγίξουν το 10% μαζί.

    Like

 23. Παλι,καλα,Δικερουλη που θεωρεις κατορθωμα,οτι στις εκατο προβλεψεις σου,αρχης γενομενης απο το θεμα της Συριας και δωθε,μια,και αυτη κουτσουρεμενη,επαληθευτηκε,αλλα,εχεις και ιδιορρυθμο αυτοσαρκασμο,επαιρομενος για τις ικανοτητες σου,πλασμενες,κατα φαντασιαν του ασθενουντος απο την κερατ…,κορφη,γραψε λαθος,ως τις οπλες σου.
  Σου γιατρεψε,βλεπω,το “υπερεγω” σου η συναναστροφη μ’ εμας,τους κανονικους ανθρωπους,ωραια βαδιζεις,εντος ολιγου,σε καμμια εικοσαετια,δηλαδη,ζωη να ‘χεις και κυριως σανοτροφη εκλεκτης προελευσης,τελειωνει η θεραπεια σου,ιδου και ενα ενθαρρυντικο μηνυμα των ημερων μας.
  Αλλα,αφου,βρε,γκαφοβασιλια,ανα παραγραφο,ξεδιπλωνεις το κωμικο ταλεντο σου,τραβα στην τηλεοραση,μπας και γελασει το χειλακι του πικραμενου τηλεθεατη.
  Η ανθρωπινη σκεψη,που ειναι πεπερασμενη,συντελεσθεντος θαυματος με την εμφανιση,επιτελους,μιας σωστης διατυπωσης σου,δεν εχει την παραμικρη σχεση με τη διαισθηση η την εσωτερικη πληροφορια,κατα τη θεολογικη ορολογια μας.

  Like

 24. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι πολιτικό κόμμα. Είναι ανθέλληνες, ταγματασφαλίτες και νεοναζί. Προσβάλλουν τα ιδανικά των προγόνων μας, προσβάλλουν την ιστορία της πατρίδας και των αρχαίων Ελλήνων που δίδαξαν πολιτισμό, φιλοσοφία και δημοκρατία και όχι σκοταδισμό και μίσος οπως οι χρυσαυγήτες.

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s