ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ.

20140109-200931.jpg

Ο κύριος Προβόπουλος ως ελεγκτική αρχή δεν πήρε είδηση από το πλιάτσικο στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο;
Ας πούμε ότι ηταν εγκληματικά ανεύθυνος και δεν πήρε είδηση. Παρότι τα γράφαμε εδώ και χρόνια, ας υποθέσουμε ότι αυτός πίστευε τους έμμισθους εκβιαστές.
Έφερε όμως την BlackRock να ελέγξει. Η BlackRock του παρέδωσε την έκθεση, ο ίδιος ουδέποτε την αποκάλυψε παρά τον επισταμένο κοινοβουλευτικό έλεγχο. Και όμως το ΤΤ έσπασε σε μία νύχτα σε μία απόπειρα να κουκουλωθεί από την ήδη κρατικοποιημένη Eurobank. Δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε τι γράφαμε γι’ αυτό το σκάνδαλο της “συγχώνευσης”.

Δύο τινά λοιπόν.
Είτε η BlackRock είναι ανεύθυνη, άχρηστη και δεν βρήκε τα θαλασσοδάνεια που αποκάλυψε η δικαιοσύνη, οπότε πρέπει να μηνυθεί άμεσα και να απαιτηθούν δισεκατομμύρια ζημιάς που υπέστη το δημόσιο με δική της υπαιτιότητα..
…ή η BlackRock ενημέρωσε τον Προβόπουλο, που όμως απέκρυψε την έκθεση, μαζί και το σκάνδαλο. Σε αυτή την περίπτωση ο κύριος Προβόπουλος έχει απόλυτη συνενοχή και θα πρέπει να διωχθεί. Ενώ θα πρέπει να διερευνηθεί ο ρόλος Στουρνάρα που γνώριζε την έκθεση.
Η απάντηση θα φανεί σύντομα. Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε τι θέση θα πάρουν οι “επενδυτές” βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που εσχάτως αποθεώνονται από την διαπλοκή, στο θέμα της BlackRock που πήρε

18 thoughts on “ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ.”

 1. Και για να θυμηθούμε και το άλλο μεγάλο αστέρι της οικονομικής επιστήμης τον στουρνάρα..” Μη βιώσιμο» χαρακτήρισε στη Βουλή το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, με βάση την εκτίμηση της Τράπεζας της Ελλάδος και του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης και ιδίως του ΣΥΡΙΖΑ και των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων».”
  Σε ένα λεπτό με την ομιλία του στην βουλή έκλεισε το Ταχυδρομικό ταμιευτήριο αφού την επόμενη μέρα αποσύρθηκε από το χρηματιστήριο αξιων αθηνών.
  Αυτός ο κύριος είναι ηθικός – νόμιμος -ακέραιος;Συμβαδίζει με τα καθήκοντά του σαν υπουργού οικονομικών να παριστάνει τον χρηματιστηριακό αναλυτή όπως έκανε και ο μέντοράς του σημίτης με τις περίφημες δηλώσεις του για 6,000 μονάδες; Μήπως θάπρεπε να ασχοληθεί και με τον στουρνάρα κανας εισαγγελέας;

  Like

  1. Προστατεύεται, το στουρνάρι, από εξωγενείς χρηματοοικονομικούς παράγοντες (City of London και New York)….εθελόδουλο προσωπικό στην υπηρεσία της καταστροφής της Ελλάδας….τι να σου κάνει ο εισαγγελέας;;;; Εδώ πρόκειται για παγκόσμια σπείρα, που ή τους εξαγοράζει , είτε τους εξαφανίζει και χρησιμοποιεί τους επόμενους…
   Μόνο ένας λαός οργανωμένος και αλληλέγγυος μπορεί να τα βάλει μαζί τους ….Αυτό το γνωρίζουν καλά και εφαρμόζουν, μέσω των ΜΜΑποβλάκωσης, το “διαίρει και βασίλευε”…

   Like

 2. Το MEGA έκανε σήμερα το βράδυ απεγνωσμένες προσπάθειες να αφήσει στο απυρόβλητο τον Προβόπουλο!

  Like

 3. δε θέλω υπερβολές…ο Προβο είναι υπεράνω πάσης υποψίας! σιγά μην τον αγγίξουν!

  Like

 4. ο Προβόπουλος είναι ο τελευταίος Έλληνας(που λέει ο λόγος) που θα πάει φυλακή.το λαμόγιο τους κρατάει όλους στο τσεπάκι….αν ανοίξει το στόμα του για τις λαμογιές που έχουν γίνει με τις πλάτες του θα πρέπει να μπούνε στην μπουζού όλοι οι πρωθυπουργοί των τελευταίων 15 ετών και τα υπουργικά τους συμβούλια.δεν παίζει πιθανότητα να τον ενοχλήσει κανείς….

  Like

  1. ακριβώς έτσι είναι…

   Μια μικρή προσθήκη μόνο.
   Πιστεύω ότι η Τράπεζα της Ελλάδος (θεωρητικά της Ελλάδας), λειτουργςί ως ενορχηστρωτής της καταστροφής πιέζοντας ασφυκτικά τον κόσμο της εργασίας για να καταρρεύσει.
   Εκεί πρέπει να γίνει τρομερό ψαχτήρι

   Like

   1. Δεν θα πάει μέσα για τον απλούστατο λόγο, το αφεντικό του, μεγαλομέτοχος της Τράπεζας της … Ελλάδος (?) είναι ένας, ίσως ο μεγαλύτερος, παγκόσμιος νταβατζής (Rothschild family)

    Like

   2. Με λίγα λόγια Γιώργο, η ΤτΕ που ορίζει την καθημερινότητα της αγοράς, θα μας οδηγήσει στο μη παρέκει, μέχρι να καταρρεύσουμε όλοι και να μας ξεπουλήσουν έναντι πινακίου φακής στους ξένους “επενδυτές”

    Like

 5. αααααα……. αυτό το μπουμπουκάκι ήταν τελικά ως υπεύθυνη επιβλέπουσα αρχή …… ααααα….. τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας …. ένα είναι το βέβαιο ….. δεν θα απαντήσει σε τίποτε, διότι δεν θα κληθεί να απαντήσει παίδες ….. διότι αυτό ορίζει η σύμβαση εργασίας του …. δηλαδή να μην λογοδοτεί στην Ελληνική δικαιοσύνη ….. χαχαχαχαχαχαααααα….. πουτάνα κυνοβουλευτική Δημοκαφρία ….. χαχαχαχχαχαχαχαααααα……

  Like

  1. Στην ελληνική δικαιοσύνη ίσως δεν έχει υποχρέωση να απαντήσει, στον ελληνικό λαό όμως;;;; Οταν βέβαια του γυρίσει το μάτι. Πιστεύεις πως θα ισχύουν κάτι τέτοια η κάποια άρθρα του Συντάγματος που πρόσθεσε ο τουρκογλου..Βενιζέλος για παραγραφή και ασυλία των υπουργών;;

   Like

  2. ο Προβόπουλος δεν έχει απλά την λεγόμενη Συνταγματική προστασία βάσει του άθρου 86 του Συντάγματος την οποία έχει ο Υπουργός Οικονομικών και λογιστικός προϊστάμενος του Κεντρικού τραπεζίτη….. έχει ως προστασία το καταστατικό λειτουργίας της Κ.Τ.Ε …. ένα καταστατικό που δεν αμφισβήτησε ούτε ο Μεταξάς όταν έσυρε στα Διεθνή Δικαστήρια το λιλιπούτειο κράτος του Βελγίου …. εάν ο καλός θεός με ευλογήσει με την δυνατότητα να έχω την καλή σας πρόθεση, το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να ¨σκοτώσω την τράπεζα¨ ……

   Like

 6. To προβοπούλι; που υπέγραψε την δανειακή;
  Μόνο που συμμετείχε στην παράδοση της χώρας στους οικονομικούς δολοφόνους πρέπει να έχει ασυλία και διεθνή προστασία όπως τον Σκατανδρέου.

  Like

 7. Προβο(ΣΚΙΔΟ)πουλε νομίζεις ότι επειδή έβαλες τον υποδιευθυντή να υπογράψει το Τ+3 σε Τ+10 ότι θα την σκαπουλάρεις…..

  Like

 8. ΠΟΤΕ???????????????????????????????///////////////

  Από: http://www.olympia.gr [mailto:comment-reply@wordpress.com]
  Αποστολή: Thursday, January 09, 2014 8:12 PM
  Προς: civi2000@otenet.gr
  Θέμα: [Νέο άρθρο] ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ.

  olympiada posted: “Ο κύριος Προβόπουλος ως ελεγκτική αρχή δεν πήρε είδηση από το πλιάτσικο στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο; Ας πούμε ότι ηταν εγκληματικά ανεύθυνος και δεν πήρε είδηση. Παρότι τα γράφαμε εδώ και χρόνια, ας υποθέσουμε ότι αυτός πίστευε τους έμμισθους εκβιαστές. Έ”

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s