olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

Τι σημαίνει απεχθές και επονείδιστο χρέος. Με ντοκουμέντα.

Posted by olympiada on December 21, 2013

Ο Σημίτης τα πήρε, ο Στουρνάρας εγγυήθηκε την πληρωμή τους. Η ΝΔ ξεπλένει τα εγκλήματα της διεφθαρμένης συμμορίας. Ο Ελληνικός λαός πληρώνει. Ποιοί πήραν τις μίζες για τα ντηλς; Αλήθεια κύριοι εισαγγελείς, πιστεύετε ότι θα υπάρχουν και αύριο;Πιστεύετε ότι ο Πεπόνης που τους σταύρωσε ήταν "κορόιδο" και εσείς "έξυπνοι"; Πιστεύετε ότι θα γίνετε όλοι "Αθανασίου" και "Χατζάκη"; Προσέξτε μην γίνετε Καλούσηδες... Επιστολή της Deutsche Bank τον Αύγουστο του 2012 που υπενθυμίζει στην Ελληνική κυβέρνηση ότι πρέπει να πληρώσει άμεσα 1 δισεκατομμύριο γιεν σε ...τόκους (!)ΠΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΑΝΕΙΖΑΝ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.

ΓΙΑΤΙ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

Οδηγός για την έξοδο από το μνημόνιο και για τους μικροομολογιούχους που είδαν τις αποταμιεύσεις τους να ληστεύονται.

Πολλές φορές έχουμε ακούσει τον όρο “απεχθές και επονείδιστο χρέος” που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει το δημόσιο χρέος της Ελλάδας και να χρησιμοποιηθεί ως ασπίδα σε μία νομική διαμάχη για την διαγραφή του. Είναι άραγε πραγματικότητα ή αστικός μύθος; Μπορεί η Ελλάδα να τον επικαλεσθεί ή είναι ένα λαϊκίστικο επιχείρημα όσων διαφωνούν με το μνημόνιο χωρίς καμμία πρακτική εφαρμογή;

Σήμερα το Ολυμπία με απλά λόγια, έγγραφα και ιστορικά ντοκουμέντα αποδεικνύει το απεχθές και επονείδιστο του Ελληνικου χρέους, που καλά θα κάνουν να το διαβάσουν όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται για την σωτηρία της χώρας και όχι την συνδιαλλαγή της εξουσίας.

Τι σημαίνει “απεχθές και επονείδιστο χρέος”;

Το “απεχθές χρέος” αναφέρεται λοιπόν σε χώρες με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων που κατακλέβοντας το κράτος, διαθέτουν ποσά σε ξένες τράπεζες. Κύρια λοιπόν προϋπόθεση για την ύπαρξη του απεχθούς χρέους είναι η χρήση των δανείων της χώρας για προσωπικούς σκοπούς.

“Επονείδιστο” θεωρείται το χρέος, το οποίο προκύπτει από όρους υπερβολικούς, ληστρικούς, όντας λοιπόν το προϊόν  μιας λεοντείου συμφωνίας  με δυσμενέστατες επιπτώσεις στο δανειζόμενο κράτος, μέσω Μνημονίων κ.λπ. (Καθ. Μάρδας)

Ας δούμε λοιπόν την εφαρμογή τους στην Ελληνική πραγματικότητα:

Αύγουστος 2012. Η Deutsche Bank στέλνει επιστολή στο υπουργείο οικονομικών σχετικά με την πληρωμή των τόκων (!) ενός ομολόγου που κατέχει (φωτό). Δηλαδή, την ίδια στιγμή που ομολογιούχοι, ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες και ΝΠΔΔ έχουν καταστραφεί, η Γερμανική τράπεζα παραμένει αλώβητη, όπως και το χρέος της Ελλάδας προς αυτή. Μα πως προέκυψε το συγκεκριμένο “ανεγγιχτο” ομόλογο;

deutsche bank δανειο σημιτης 1997

Εδώ ακριβώς είναι η εξήγηση της κατάρρευσης και η δολιότητα της υπερχρέωσης. Το συγκεκριμένο ομόλογο της Deutsche Bank, είναι δάνειο της κυβέρνησης Σημίτη το 1997. Με ημερομηνία λήξης το 2017, μετά από 20 χρόνια δηλαδή. Η κυβέρνηση Σημίτη λοιπόν, πήρε ένα χρηματικό ποσό από την Γερμανική τράπεζα το οποίο διαχειρίστηκε στο ακέραιο, αλλά “χρέωσε” την αποπληρωμή του στην επόμενη γενιά.

Τι έγινε αυτό το δάνειο;

Tον Δεκέμβρη του 1997, ο Τάσος Μαντέλης υπογράφει την ανάθεση έργων ύψους 150 δισ. στη Siemens. Την επονομαζόμενη και ως σύμβαση της ντροπής.

Αμέσως μετά, (εάν δεχτούμε τους ισχυρισμούς του ίδιου του Μαντέλη) αρχίζουν και πέφτουν οι μίζες στους λογαριασμούς του. Υπάρχει βέβαια και ο “ανώνυμος πληροφοριοδότης” που υποστήριξε ότι και το 1997 (πριν την υπογραφή) έπεφταν οι μίζες ύψους μάλιστα 10 εκατομυρίων. Αυτό όμως ο αξιότιμος κύριος Μαντέλης το διαψεύδει.

ΔΗΛΑΔΗ: Η κυβέρνηση Σημίτη δανείζεται το 1997, από Γερμανική τράπεζα το ποσό των 352 εκ. Ευρώ, για να πληρώσει Γερμανική εταιρεία το ποσό των 400+εκ. Ευρώ. Ο Μαντέλης αποδεικνύεται πως έλαβε προμήθεια από την Γερμανική εταιρεία τον καιρό της επίμαχης συναλλαγής.

Η ευκολία με την οποία έγινε ο δανεισμός και οι όροι της σημερινής “διαπροσωπικής” συναλλαγής εκτός αγορών που προκύπτει από την επιστολή του 2012, πληρεί όλους τους όρους του “Απεχθούς” χρέους. Όπως επίσης και η απόδειξη χρηματισμού πολιτικών προσώπων ως απόρροια της όλης συναλλαγής, από τα ελάχιστα βεβαίως που γνωρίζουμε.

Η Λεόντειος συμφωνία που καταστρατηγεί κάθε έννοια ελεύθερης οικονομίας προκύπτει από το γεγονός ότι το συγκεκριμένο ομόλογο παραμένει αλώβητο, σε αντίθεση με τα ομόλογα των τιμίων επενδυτών που αποκτήθηκαν μέσω ελεύθερης αγοράς. Τα οποία βεβαίως απαξιώθηκαν με το PSI. Άρα το συγκεκριμένο χρέος είναι και “Επονείδιστο”.

Το ίδιο συμβαίνει με τα ποσά δανεισμού που χρησιμοποιήθηκαν για τα υποβρύχια, αφού όπως προκύπτει και από την Γερμανική και την Ελληνική δικαιοσύνη είναι αποτελεσμα χρηματισμού υπουργών και κρατικών λειτουργών (πάλι από τα λίγα που γνωρίζουμε). Εκεί ακριβώς έγκειται και η απέλπιδα προσπάθεια Βενιζέλου να απαλλάξει τις Γερμανικές εταιρείες από τις υποχρεώσεις τους αλλά και της κυβέρνησης Σαμαρά να αποτρέψει την διενέργεια εξεταστικής. Ταυτόσημη περίπτωση δηλαδή με την Siemens, όπου ο Σημίτης υπέγραφε, ο Σαμαράς συγκαλύπτει και αποπληρώνει.

Αυτός ο χαρακτηρισμός διέπει και το χρέος που προέκυψε από τις λοιπές συμφωνίες, της ΜΑΝ, της Daimler, της Hoechtief, των δημοσίων έργων που υπερκοστολογήθηκαν ή ακόμα δεν έχουν παραδοθεί ενώ έχουν εξοφληθεί κλπ κλπ.

Συμπερασματικά, όσοι υποστηρίζουν πως μέρος του Ελληνικού χρέους είναι απεχθές και επονείδιστο έχουν απόλυτο δίκιο. Ένας έλεγχος στην μυστική αλληλογραφία του υπουργείου οικονομικών είναι βέβαιο πως θα φέρει στην επιφάνεια δεκάδες παρόμοιες επιστολές. Χωρίς απαραίτητα να χρειάζονται τέτοιες αποδείξεις, αφού η μαθηματική απόδειξη προκύπτει με ένα απλό ισοζύγιο δανείων / παράνομως συμβάσεων και του κόστους δανεισμού που επιφέρει η αποπληρωμή τους.

Πηγές:

Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι μπίζνες Σημίτη με την Deutsche Bank που κάλυψε η συμμορία του μνημονίου! Να ποιοί κατέστρεψαν την Ελλάδα…

Από το απεχθές στο επονείδιστο χρέος

137 Responses to “Τι σημαίνει απεχθές και επονείδιστο χρέος. Με ντοκουμέντα.”

 1. loukanikos said

  ola sto fos

  Like

  • FOTIA KAI TSEKOURI STA KARBOUNA said

   TERMA STO FAGOPOTI
   KOKORETSIA MPOXADES KONTOSOUVLIA KAI
   PLAYSTATIONS OLAA STO FOS KOUFALES ! ! !

   Like

 2. […] […]

  Like

 3. […] […]

  Like

  • Ivannhs benetis said

   Δεν χρειάζεται να τους καλύψει καμιά συμμορία αφού το ίδιο το πολιτικό σύστημα έχει θωρακίσει τον εαυτό του και τον έχει εκ των προτέρων απαλλάξει από κάθε ευθύνη ,πλην αυτής της πολιτικής…. ευθύνης (άρθρο 86 του Ελληνικού Συντάγματος που δεν υπάρχει σε κανένα Σύνταγμα Δημοκρατικής χώρας στον πλανήτη γη ,απαλλάσει σχεδόν κάθε περίπτωση παρανομιών πολιτικών προσώπων )!!!

   Like

   • Agm said

    Πάρτε το είδησι, είστε υπό εβραιοπροτεσταντική κατοχή από την εποχή της Εθνεγερσίας.
    Και από την μεταπολίτευσι και μετά εις το έλεος της πιο αδίστακτης κοινοβουλευτικής διακομματικής χούντας. Της ξενόδουλης χούντας του διεθνιστικού τραπεζοτοκογλυφικού Κεφαλαίου.
    Όθεν ζητείται νέος Αλέξανδρος (εν ανάγκη και Αλεξάνδρα) δια να λύσει έστω και δια της σπάθης τον Γόρδιο δεσμό. Ο παρών Αλέξανδρος κρίνεται μάλλον ανεπαρκής εις τον κύβον (ήτοι κυβιστής).

    Like

 4. […] Τι σημαίνει απεχθές και επονείδιστο χρέος. Με ντοκουμέ… […]

  Like

 5. […] Όπως έχουμε αποκαλύψει, τα ηνία του ΥΠΟΙΚ απο το 2009 και έπειτα, κρατούσαν οι στενοί συνεργατες του Σημίτη που γνώριζαν πολύ καλά τον «μαύρο» δανεισμό και το σκανδαλο των Swaps. Πλήρωναν λοιπον κανονικότατα τις δόσεις των Swaps στο ημίφως, με δάνεια απο τις αγορές. Διαβάστε: […]

  Like

 6. velos said

  ΛΑΪΚΌ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ … για την Χρυση Αυγή του Ελληνισμού …. παρουσιάστε το προγραμμα διακυβερνησεως … θέσεις …ετσι θα κυβερνησουμε… απο τα μέσα του 2015 ο δρόμος ειναι απλά δικό σας… παρουσιάστε την κυβερνηση σας …. το τελευταιο ανάχωμα των καθεστωτικών ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛΛ .. εχει ήδη και καταρρέει απο τις πρώτα 40 ημέρες… απο τότε που ο λαός τους εδωσε την εξουσία….
  αυτοι ως καλοί και υποταγμένοι υπαλληλοι
  έβαλαν την κεφάλα κάτω….. και ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ…. νομίζοντας ότι θα πανε μακρυά…. τέλειωσαν…. πριν καν ξεκινήσουν,
  τωρα μονο εσεις….

  Like

 7. […] και του μνημονίου!Υπόθεση καρμπόν με αυτή: Τι σημαίνει απεχθές και επονείδιστο χρέος. Με ντοκουμέ… «Τα πληρώσαμε τρεις φορές πάνω και δεν τα έχουμε […]

  Like

 8. […] καρμπόν με αυτή: Τι σημαίνει απεχθές και επονείδιστο χρέος. Με ντοκουμέ… «Τα πληρώσαμε τρεις φορές πάνω και δεν τα έχουμε […]

  Like

 9. Παρατηρητής said

  Σωστά είναι όλα αυτά περί επονείδιστου και απεχθούς χρέους, αλλά το θέμα είναι να ξεκινήσει επιτέλους να αποδίδεται δικαιοσύνη και να απομακρύνονται από δημόσιες θέσεις αυτοί που έχουν συνεισφέρει στη δημιουργία του. Για παράδειγμα ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ γιατί είναι ακόμα στη θέση του εφόσον εκκρεμούν εις βάρος του κατηγορίες για κακουργήματα ;
  Πότε θα λογοδοτήσουν οι Σημίτης, Στουρνάρας, Χαρδούβελης, Βενιζέλος στη δικαιοσύνη ; Πότε θα συσταθεί η εξεταστική για τη διερεύνηση του πως μας έβαλε ο μηδέν εις το πηλίκιον στα μνημόνια ;
  Αυτή η κυβέρνηση έχει την πλειοψηφία του λαού – ακόμα – με το μέρος της, αλλά χωρίς πρακτικά αποτελέσματα θα απωλέσει αυτή τη λαϊκή αποδοχή. Η σύσταση της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για τα μνημόνια και η αποπομπή του Γεωργίου, συνοδευόμενη ίσως αν το επιτρέπει ο ποινικός κώδικας με προφυλάκιση, έπρεπε να είχαν γίνει χθες, ανεξάρτητα από την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους “θεσμούς” .

  Like

  • Ivannhs benetis said

   Δεν υπάρχει περίπτωση ,έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το νομικό πλαίσιο της χώρας μας, να αποδοθεί δικαιοσύνη. Θα είναι πάντα για τα μάτια του κόσμου ,το πολύ -πολύ, ή για το θεαθείναι!!! Η κατάντια μας δεν είναι τυχαία ,αλλά προιόν μεθόδευσης όχι των κακών ξένων μόνο ,αλλά και των ντόπιων γερμανοτσολιάδων ,που είναι και οι χειρότεροι ….

   Like

 10. […] Και βέβαια η Γερμανία γνώριζε πάρα πολύ καλά την μεθόδευση Σημίτη. Είχε κάνει ακριβως το ίδιο το 1997 με την Deutsche Bank για να πληρωθεί η Siemens! Διαβάστε σχετικά: Τι σημαίνει απεχθές και επονείδιστο χρέος. Με ντοκουμέ… […]

  Like

 11. […] ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ swap ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕ GOLDMAN SACHS και την DEUTSCHE […]

  Like

 12. […] ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ swap ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕ GOLDMAN SACHS και την DEUTSCHE […]

  Like

 13. […] ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ swap ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕ GOLDMAN SACHS και την DEUTSCHE […]

  Like

 14. […] ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ swap ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕ GOLDMAN SACHS και την DEUTSCHE […]

  Like

 15. […] ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ swap ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕ GOLDMAN SACHS και την DEUTSCHE […]

  Like

 16. […] ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ swap ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕ GOLDMAN SACHS και την DEUTSCHE […]

  Like

 17. […] για χαρακτηριστική περίπτωση, όπως υποστηρίζει το olympia.gr, «επαχθούς» και «επονείδιστου» χρέους, το οποίο θα […]

  Like

 18. […] για χαρακτηριστική περίπτωση, όπως υποστηρίζει το olympia.gr, «επαχθούς» και «επονείδιστου» χρέους, το οποίο θα […]

  Like

 19. […] Μολις έγινε αντιληπτό από τους «θεσμούς» ότι οι εν λόγω υποχρεώσεις δεν θα πληρωνόντουσαν, αμέσως έπεσε «σύρμα» στην Γερμανία. Και εκεί άρχισαν πρώτα οι εκβιαστικές δηλώσεις Σόιμπλε για να ακολουθήσει το πρωτοφανές νταβατζηλίκι στον Βαρουφάκη, που πραγματικά θύμισε μπράβους τοκογλύφων.Αυτή ήταν η αιτία, αφού το χρέος του Σημίτη μπορεί να εξοφληθεί νύχτα μόνον από Σαμαροβενιζέλους ή πανικόβλητους πολιτικούς. Και φυσικά από τους νεοφασίστες του Ποταμιού, που αποτελούν την πρωτη επιλογή των τοκογλύφων για συγκυβερνηση, ώστε να καλυφθούν τα εγκλήματα Σημίτη.Το Ολυμπία παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα κατατεθεί ερώτηση στην βουλή ωστε να δουμε τι άλλα καλούδια ιδίου τύπου περιμένουν την κυβέρνηση.Διαβάστε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες: Τι σημαίνει απεχθές και επονείδιστο χρέος. Με ντοκουμέ… […]

  Like

 20. […] Διαβάστε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες: Τι σημαίνει απεχθές και επονείδιστο χρέος. Με ντοκουμέ… […]

  Like

 21. […] […]

  Like

 22. […] Διαβάστε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες: Τι σημαίνει απεχθές και επονείδιστο χρέος. Με ντοκουμέ… […]

  Like

 23. […] Τι σημαίνει απεχθές και επονείδιστο χρέος. Με ντοκουμέ…. […]

  Like

 24. ΜΑΜΗΣΤΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΥΠΕΣ ΤΑ ΜΟΥΛΑΡΟΓΑΙΔΟΥΡΑ.

  Like

 25. giorgos said

  ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΛΕΝΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ

  Like

 26. […] […]

  Like

 27. […] […]

  Like

 28. […] […]

  Like

 29. […] […]

  Like

 30. […] […]

  Like

 31. […] Όλα αυτά τα έχουμε αναλύσει εδώ, παραθέτοντας όλες τις αποδείξεις: Τι σημαίνει απεχθές και επονείδιστο χρέος. Με ντοκουμέ… […]

  Like

 32. […] […]

  Like

 33. bar be que said

  EISAI MEGALO MOUNOPANO …………………………………..

  Like

 34. Σταματης Παπαδακης said

  ΚΥΡΙΟΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ ΑΡΘΡΟΝ 120 ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΜΕΝΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?

  Like

 35. Τελικά το ΧΡΕΟΣ είναι Απεχθές ή Αποχθές? Γιατί το 1980 το εξωτερικό χρέος ήταν 25% του ΑΕΠ.Το 1989 ήταν 65% του ΑΕΠ, Το 1994 110% του ΑΕΠ.Το 2004 ήταν 200 δις ευρώ . Το 2009 ηταν 296,5 δις ευρώ.Και από κει και πέρα χάθηκε ο μπούσουλας.
  Τώρα έχουμε φτάσει στο 200% του ΑΕΠ.
  Αυτό σημαίνει να ανταλλάζεις το 100% του Ελληνα με το 2,79% του ευρωπαίου και επιπλέον να βουλιάζεις κυριολεχτικά στα ΧΡΕΗ-ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ-ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ και τέλος να ψάχνεις λύση στη ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.
  ΕΕ ΚΑΙ ΟΝΕ +ΔΙΑΛΥΣΗ + πλήρες ξεπούλημα της χώρας.
  Μόνο 14 αεροδρόμια άρπαξαν οι γερμανοί.
  Και που ‘σαι ακόμα!
  2016
  ΕΤΟΣ ΔΡΑΧΜΗΣ
  ΨΗΦΙΣΜΑ
  ΨΗΦΙΣΤΕ ΔΡΑΧΜΗ

  Like

 36. Ακέλας said

  …Είναι όλα αυτά(και ακόμα παραπάνω), το Χρέος!-ΟΜΩΣ,νομίζετε ότι θα το καταγγείλουν αυτοί ΑΚΡΙΒΩΣ,με ορθάνοιχτα(όχι κλειστά)μάτια,μας το φόρτωσαν;-Μη βαυκαλίζεστε !-ΕΣΕΙΣ πρέπει να κάνετε κάτι γι’αυτό,γιατί σας βλέπω στην θέση των λαθρομεταναστών και ακόμα χειρότερα,γιατί εσάς σας ισοπέδωσαν τα ΠΑΝΤΑ ,χωρίς ντουφεκιά, ενώ σ’αυτούς με πόλεμο!-Τέτοια ξεφτίλα πιά!

  Like

 37. Pluton said

  Ο κάθε καλοπροαίρετος δεν μπορεί να κάνει έρευνα, εδώ πρέπει να επέμβει η υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος και να τιμωρήσει τους πλαστογράφους.

  Like

 38. Η κυβέρνηση είναι εδώ, να κάνει ότι μπορεί να οδηγήσει τους ένοχους στο σκαμνί. Αυτά βέβαια δεν δικαιολογούν να κάνει και αυτή τα ίδια.

  Like

 39. nick greek said

  ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΠΑΜΙΑΣ. ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΟΥ.

  Like

 40. […] ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΜΕΤΕΦΕΡΕ Ο ΠτΔ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ […]

  Like

 41. […] Διαβάστε επίσης: ΑΠΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ […]

  Like

Σχολιάστε Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: