Ή ΘΑ «ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ», Ή… «ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ»

Nikos HiladakisΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Φαίνεται πως τα πράγματα έχουν ξεπεράσει πλέον και το τελευταίο   ανεκτό όριο. Άραγε αυτό το έχουν συνειδητοποιήσει οι «μαριονέτες» της τρόικας  που θέλουν να αυτοονομάζονται κυβέρνηση και υπουργικό συμβούλιο ; Οι νέοι νομοί δίνουν την χαριστική βολή στον ελληνικό λαό και τον στέλνουν ή στα σίδερα των φυλακών, οι οποίες  αδυνατούν πλέον να εξυπηρετήσουν την… τόσο αυξημένη ζήτηση, ή στο εκτελεστικό απόσπασμα για μια… «καλύτερη» ζωή.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε λογικό δεδομένο και οι εξελίξεις που προδιαγράφονται για την ήδη «κονταροχτυπημένη» ελληνική κοινωνία, μοιάζουν με την καρμανιόλα του μελλοθανάτου που στέκετε έτοιμος να του πάρουν το κεφάλι. Η λογική στην Ελλάδα της δεύτερης δεκαετίας του εικοστού πρώτου αιώνα έχει πεθάνει και μαζί της πέθανε κάθε έννοια ομαλότητας, κάθε έννοια νομιμότητας, κάθε έννοια συνταγματικότητας.   Πως ένας λαός καταρρακωμένος μπορεί να επιβιώσει από αυτούς  που θέλουν να  τον εξαφανίσουν από προσώπου γης ; Ο αγώνας είναι πλέον αγώνας ζωής ή θανάτου.

Που είναι αυτοί που ακόμα νοιάζονται για τον ελληνικό λαό και τι κάνουν ; Αξιωματικοί, Δικαστές, Ιεράρχες,  Ακαδημαϊκοί, Διανοούμενοι, Καλλιτέχνες, Κατέχοντες στρατηγικά πόστα, τι κάνουν όταν βλέπουν να ρίχνεται η χώρα στον Καιάδα από μια κυβέρνηση ανδρείκελο; Γιατί δεν ξεσηκώνεται κάνεις από αυτούς που μπορούν ακόμα να μιλήσουν αντί να περιμένουν άφωνοι θεατές, να οδηγηθούμε σε μια καινούργια Βαστίλη ;  Αλλοίμονο μας αν φτάσουμε στο σημείο να χυθεί αίμα, (ήδη η αρχή έγινε με όλα τις ολέθριες συνέπειες).

Γιατί δεν ξεσηκώνονται οι δικαστές αυτής της χώρας όταν παραβιάζεται με τέτοιο σκανδαλώδη και εγκληματικό τρόπο το ελληνικό σύνταγμα, αυτό το σύνταγμα που είναι ο θεμελιώδης λίθος ύπαρξης της χωράς, ο θεμελιώδης λίθος της ίδιας μας της ύπαρξης σαν λαός και σαν έθνος ;   Την ίδια ώρα που άνεργοι μεροκαματιαρήδες και ελεύθεροι επαγγελματίες σέρνονται στα δικαστήρια και στην φυλακή για χρέη λίγων χιλιάδων ευρώ σε κάποια ληστρική εφορία, για καθυστέρηση πληρωμής του ληστρικού ΦΠΑ ,την ίδια ώρα αυτοί που κατάκλεψαν το κράτος και το έφεραν σε αυτή την κατάσταση κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι και το πιο χειρότερο, θρασύδειλοι εμφανίζονται από τις οθόνες τους  οι «σωτήρες» του έθνους. Αυτή είναι η δικαιοσύνη τους ;

Αυτού που ορκίστηκαν να υπηρετούν την πατρίδα γιατί δεν ξεσηκώνονται όταν αυτή η πατρίδα «αλυσοδένεται» και ο λαός της αργοπεθαίνει από μια εγκληματική κυβέρνηση ; Τι άλλο να περιμένουμε; Να δούμε τους πολίτες να πηδούν από τα παράθυρα των σπιτιών τους, ή  να καίνε τα ίδια τα σπίτια τους πριν τους τα κατάσχει η ελληνική, (ποια ελληνική;;;) εφορία ; Αυτοί που ορκιστήκαν να υπηρετούν την ελληνική σημαία, τι έχουν να πουν όταν ξεπουλιούνται ελληνικά κεκτημένα ακόμα και ελληνικά εδάφη σε Τούρκους χάριν, όπως μας λένε, της οικονομικής του πολιτικής και να προσθέτουν και από πάνω ότι είναι υπερήφανοι γι’ αυτό το ξεπούλημα; Η υπερηφάνεια δηλαδή στην υπηρεσία της προδοσίας! Τι άλλο θα πρέπει να γίνει χάριν αυτής της οικονομικής πολιτικής για να υπάρξει αντίδραση ; Να δούμε στην ακρόπολη να κυματίζει η γερμανική σημαία για να «σωθεί» η χώρα ή ότι έχει απομείνει από αυτή ;

Προσέξτε ! Η τελευταία ευκαιρία μας είναι μπροστά μας. Έρχονται, είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν, εκλογές και αυτό είναι η μεγάλη τους «δυστυχία». Αν δεν φύγουν, αν δεν «γκρεμιστούν» αυτοί που μας έσυραν στον γκρεμό και στη συνέχεια αν δεν πληρώσουν για όλα αυτά τα εγκλήματα τους, τότε, θα πρέπει να φορέσουμε μαύρα περιβραχιόνια και να αποδεχτούμε, όσοι θα έχουμε ακόμα απομείνει, ότι η Ελλάδα ήταν μια ξεχασμένη ιστορία με ένα λαμπρό παρελθόν που θάφτηκε χάριν της μνημονιακής της «σωτηρίας». Για όνομα του Παντοδύναμου, ας μην σκεπτόμαστε αυτό το ενδεχόμενο.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

22 σκέψεις σχετικά με το “Ή ΘΑ «ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ», Ή… «ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ»”

 1. Το πολύ καλό αυτό άρθρο βασίζεται, ωστόσο, στην υπόθεση ότι οι Τροικανοί «νοιάζονται» για τις όποιες εξελίξεις, που μας αφορούν, και ειδικότερα πως ζούμε ή πως πεθαίνουμε. Φοβούμαι, όμως, ότι όχι μόνο αδιαφορούν πολυτελώς για όλα τα παραπάνω, αλλά και επιπλέον επιθυμούν να μας τελειώσουν όσο γίνεται γρηγορότερα για να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα, με τελική πάνοτε κατεύθυνση την παγκόσμια διακυβέρνηση. Θεωρώ ότι όσα τραγικά, και πάντως αδικαιολόγητα καταρχήν για μικρή ευρωπαική οικονομία του 21ου αιώνα μας συμβαίνουν, δεν είναι διόλου τυχαία, αλλά μεθοδικά προγραμματισμένα, και εντάσσονται σε ένα γενικότερο σχέδιο.

  Αυτό που είναι προς διερεύνηση είναι το αν και η κατοχική μας κυβέρνηση έχει πλήρη συνείδηση των τελικών στόχων αυτής της ελληνικής γενοκτονίας….διότι δεν ξέρω ποιά θα είναι και η τύχη των μελών της. Βεβαίως, όσα είναι κατάλληλα για συνέχεια θα στελεχώσουν χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς ανά την υφήλιο ή και φυτευτές κυβερνήσεις. Τα υπόλοιπα;;;;

  Μου αρέσει!

 2. Αν περιμένετε κύριε Χειλαδάκη να ξεσηκωθεί η γραφειοκρατική νομενκλατούρα εναντίων ενός κράτους που η ίδια συντηρεί και στηρίζει , τότε περιμένετε μάταια ..

  Το δικονομικό και εκτελεστικό σύστημα της χώρας μας έχει αλλοτριωθεί από τον γραφειακό αυτοματισμό σε τέτοιο σημείο που καταλήξαμε οι «κακοί» να αστυνομεύουν και να δικάζουν τους «καλούς» … Όλες οι κοινωνίες έτσι παρακμάζουν , όταν το γραφειοκρατικό σύστημα που τις κυβερνά βιομηχανοποιείτε , γίνεται απαθές , ανάλγητο και εκδικητικό .

  Στα άτομα που απαρτίζουν αυτή την γραφειοκρατική μηχανή σιγά , σιγά επικρατούν οι πονηροί , οι δόλιοι , οι καταφερτζήδες , οι εκδικητικοί , οι υπόλοιποι απλά κοιτούν την δουλειά τους , φοβούνται μην μπλέξουν και έτσι λουφάζουν , αφού ο καλός δεν έχει στην φύση του την περιπέτεια και απλά κοιτά το σπιτάκι του και την δουλειά του … Μέχρι που τα γεράκια να πολλαπλασιαστούν τόσο ώστε να μην αφήσουν κανένα περιστέρι ζωντανό και έπειτα να αρχίσουν να τρώγονται μεταξύ τους .. Τότε έρχεται φυσικά και το τέλος .. Η σαπίλα , η φαυλότητα , η αποσύνθεση , η καταπίεση , η αυθαιρεσία της εξουσίας που κρύβεται πίσω από το τυπικό της τάδε διάταξης που πέρασε στα ψιλά κάποιας παραπομπής στον τάδε και άσχετο νόμο , αναπαράγετε προς τα κάτω και αφού γίνει η αναπαραγωγή αυτής της δολιότητας και της εχθρότητας προς τα κάτω , τότε το ισχυρό γραφειοκρατικό αυλικό σύστημα επιλέγει και τους «άρχοντες» που τάχα παριστάνουν τους πρωθυπουργούς και τους κυβερνήτες …

  Έχουμε πολύ σοβαρότερο πρόβλημα ως κοινωνία κύριε Χειλαδάκη και η λύση δεν είναι τόσο απλή .. Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι πως αν ποτέ μπει ο Τούρκικος στρατός στην Ελλάδα , δεν θα μπει ως κατακτητικός στρατός , αλλά ως απελευθερωτικός στρατός … Για αυτό να φοβάστε , σε αυτό το σημείο κοντεύουμε να φτάσουμε ..

  Μου αρέσει!

  1. δυστυχώς …..

   αλλά υπάρχει πάντα η μαγιά …. όπου υπάρχει αυτή, ως δια μαγείας πολλαπλασιάζεται και παράγει την ζύμη …. την πρώτη ύλη ….

   τα Έθνη δεν αυτοκτονούν ….. απλά παρακμάζουν μέχρι του σημείου της αποσυνθέσεως …..

   δεν θα επιτρέψουμε αυτή την παρακμάζουσα κατάσταση να περάσει στην επόμενη γενιά …. μπορεί να μην έχουμε την δύναμη σήμερα να κόψουμε το νεόπλασμα, αλλά δεν θα επιτρέψουμε και την εξάπλωσή του ……

   Μου αρέσει!

 3. «Η τελευταία ευκαιρία μας είναι μπροστά μας.»…

  Bull – shit…!

  Ἡ…τελευταία «εὐκαρία» θά…»ἐμφανιστεῖ» ΟΤΑΝ ὑπάρξει παραδοχή τοῦ «λάθους» καί εἰλικρινής ΜΕΤΑΝΟΙΑ…
  Μέχρι «τότε»…
  …ΔΕΝ…»προβλέπεται».

  Μου αρέσει!

  1. Το κτισημο σε… αντισεισμικη πυραμιδα ,στερεη, προυποθετει αλλαγη νοοτροπιας στην βαση και «βαση» ειναι ο «απλος πολιτης» πραγμα που δεν το βλεπω.πριν λιγο για να παρω μια αποδειξη περιμενα 10 λεπτα και μαλιστα εχθρικα λεπτα και παραπερα ενα προιον ειχε αυξηση 100% με το ετσι το θελω και οταν ερωτησα η σταση εγινε εχθρικη (σε φραντσαιζ του καρφουρ).Λοιπον δωστε τροφη στους τροικανους στο τελος θα σας κανουνε κυμα για σκυλια.Αξιοι της μοιρας σας.

   Μου αρέσει!

   1. Μονο εσυ θα καταφερνες,Στεργακι,να αποδωσεις ευθυνες για την ακριβεια των προιοντων στους απλους πολιτες,βαζοντας,παλι,δια της τεθλασμενης,πλατη στους ολετηρες,τους ενεργουντας με βαση το σχεδιο εξοντωσης μας.
    Αμα ζητησες λογαριασμο απο τον υπαλληλο,τον ομοιοπαθη μας,για την τιμη του προιοντος,ηταν επομενο,βρε,πριονοδουλευτη,να σε κοιταξει περιεργα ο ανθρωπος που δεν ξερει,βεβαια,ο ερμος τι πλουτος προσωπικοτητος κρυβεται πισω απο την ερωτηση σου.Το στησιμο στα τεσσερα ειναι η τροφη των τροικανων,Στεργακι,αν πηρες,ποτε,μυρωδια απο τα τεκταινομενα εν Ελλαδι και οχι σε χωρα της παραμυθοφαντασιας σου.

    Μου αρέσει!

   2. Την Τετάρτη 11-12-13 , το μεσημέρι , ο ασφαλίτης που με ακολουθούσε εισέβαλε στο σπίτι μου ( αφού δεν με πρόλαβε απ’ έξω ) για να με συλλάβει προκειμένου να εκτελέσει δύο αποφάσεις που είχα για μικρά χρέη ( 3 + 5 μηνών) .. Μπήκε παράνομα μέσα στο οικογενειακό μου άσυλο , με πέταξε κάτω και έκατσε πάνω στο στήθος μου με όλο του το βάρος για περίπου μισή ώρα και μέχρι να έρθουν οι δικοί του για να με βγάλουν έξω και να με συλλάβουν .. Από το βάρος και την πίεση έχασα τις αισθήσεις μου και αυτός παράμενε συνεχώς πάνω μου και εντός της οικίας μου . Οι δικοί του παραβίασαν την πόρτα της οικίας μου με κλειδαρά και ΧΩΡΙΣ εισαγγελική άδεια ..

    Με μετέφεραν σε λιπόθυμη κατάσταση στο τμήμα όπως εκεί με πέταξαν κυριολεκτικά ημίγυμνο στο πάτωμα ενός κελιού και συνέχισαν να με λοιδορούν ακόμα και όταν ήμουν ημι-λιπόθυμος και δεν μπορούσα από τις θλάσεις στο στήθος και την υψηλή πίεση να σταθώ στα πόδια μου ..Θέλησαν να ισχυριστούν πως με συνέλαβαν έξω από το σπίτι και εγώ τους απάντησα ότι αν με συνέλαβαν από έξω πως τότε βρεθήκαμε μέσα στην διώροφη μονοκατοικία που κατοικώ ..?? Επί 4 ώρες παρέμεινα πάνω στο κρύο πάτωμα σε αυτή την κατάσταση και ΧΩΡΙΣ ιατρική βοήθεια .. Μετά από 4 ώρες και περί τις 8 το βράδυ αποφάσισαν να μου κάνουν την χάρη και να φέρουν ασθενοφόρο . Μόλις ήρθε το ΕΚΑΒ διέγνωσε υψηλή αρτηριακή πίεση και με πήρανε να με πάνε στο Σωτηρία στο καρδιολογικό .. Εκεί αφού με μεταφέρανε σε αναπηρικό καροτσάκι και έκαναν τις πρώτες εξετάσεις και εξακριβωθήκανε και οι κακώσεις που είχα και ενώ με περίμεναν οι γιατροί για περεταίρω εξετάσεις , η αστυνομία ( προφανώς λόγο αλλαγής βάρδιας και κακής συνεννόησης ) με πήρε και με πήγε ξανά στο τμήμα όπου και διανυκτέρευσα σε άσχημη ιατρική κατάσταση .. Όλο το βράδυ οι γιατροί με αναζητούσαν και στο τέλος αφού ανακάλυψαν το που με έχουν , διέταξαν να πάω αμέσως στο νοσοκομείο όπου εκεί μου έκαναν αμέσως εισαγωγή ( Πέμπτη 12-12-13 ) ..

    Αφού παρέμεινα φρουρούμενος με διπλή φρουρά συνεχώς και για 8 ημέρες πήρα εξιτήριο το μεσημέρι της Πέμπτης 19-12-13 , όπου λόγο της ώρας με κράτησαν σε ακατάλληλο χώρο για το υπόλοιπο της μέρας και για διανυκτέρευση , παρά τις ιατρικές οδηγίες και την κατάσταση τηςς υγείας μου , αυτοί έβαλαν έναν άνθρωπο που μόλις είχε βγει από το νοσοκομείο να περάσει όλη την νύχτα πάνω σε μία ξύλινη καρέκλα μέσα σε ένα κελί με ανοικτά παράθυρα και πολικές θερμοκρασίες ψύχους συνεχώς αλλά και ιδιαίτερα κατά τις νυχτερινές ώρες ..

    Την επόμενη μέρα αφού έγιναν όλες οι τυπικές και γραφειοκρατικές διαδικασίες βρέθηκα το μεσημέρι στο εισαγγελέα για να με αφήσει εντέλει ελεύθερο λόγο της κακής μου υγείας …

    Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε ουσιαστικά για την παραβίαση του ασύλου και όλα τα υπόλοιπα , κανείς μηχανισμός δεν κινητοποιήθηκε και κανενός δεν ίδρωσε το αυτάκι .. Εκτός από την γειτονιά που είδε 5-6 αστυνομικούς να μπαίνουν μέσα στο σπίτι κάποιου και να το βγάζουν σηκωτό και να τον πετάνε μέσα σε ένα; αμάξι αδιαφορώντας αν είναι νεκρός ή ζωντανός και που έπαθε όπως ήταν φυσικό σοκ , κανείς άλλος δεν κίνησε καμία άλλη διαδικασία .. Περιμένουν απλά να κάνω τα τυπικά , δηλαδή να κάνω μήνυση και αν και όποτε δικαστούν κτλ ..

    Αυτά που λες φίλε μου Στέργιο , για πες μου τώρα και εσύ ξανά για το δράμα που πέρασες εκείνο το δεκάλεπτο που σε έκαναν να περιμένεις για να σου δώσουν απόδειξη οι παλιάνθρωποι που στην καθυστέρησαν ..?? Θα πρέπει να ήταν πολύ οδυνηρό δεκάλεπτο ..

    Μου αρέσει!

   3. Βούτε
    δέν είδαμε νά εκφράζης τήν ίδια ευαισθησία
    όταν η αντιτρομοκρατική εισέβαλε στό σπίτι
    τού βουλευτή Ηλιόπουλου καί έβγαλε στόν δρόμο
    τήν ετοιμόγεννη γυναίκα του.
    Επιλεκτικές ευαισθησίες ε;

    Μου αρέσει!

    1. Δικός σας ήταν ο παλικαράς που μπήκε σπίτι μου και μου το δήλωσε και μάλιστα …

     Μην ασχοληθείς ξανά μαζί μου και από εδώ και μπρος να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί δεν πρόκειται να σας σώσει κανείς … ούτε η σίγκιουλαρ .. συνεννοηθήκαμε ..??

     Για αυτό στείλατε τον χρυσαυγίτη μπάτσο να μπει σπίτι μου ..?? Για να μου «βάλει» μυαλό ..??

     Μου αρέσει!

   4. Αγαπητε Διονυση,(και ταλαιπωρηθεντα απο το συστημα που συντηρεις και το οποιο εγω συχαινομαι και για αυτο απεχω παντελως) δεν καταλαβα ποια ητανε η κατηγορια για την εισβολη στο σπιτι σου.Τιποτα δεν γραφεις για την προσχηματικη κατηγορια παραβιασης του σπιτιου σου.Το μονο που τονιζεις απο το συνολικο αυτο εφιαλτικο σκηνικο ειναι το «διώροφη μονοκατοικία που κατοικώ» και δεν ξερω γιατι το τονιζεις αυτο το σημειο.Και παλι δεν καταλαβαινω τι σχεση μπορει να εχει η δικη μου επιμονη να κοψει ο κλεφταρας μια αποδειξη που θα ειναι και ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ,με την ολη αυτη ταλαιπωρια σου.Αν επιθυμεις να μας ενημερωσεις για το αιτιο χωρις ομως να σου ανασκαλευουμε επωδυνες καταστασεις.

    Μου αρέσει!

    1. Δεν είχε δικαίωμα να μπει μέσα στο σπίτι , είναι παραβίαση ασύλου , αυτό για να το κάνει χρειάζεται εισαγγελική παραγγελία και το ότι είναι μονοκατοικία σημαίνει πως το άσυλο ξεκινά από την εξώπορτα , ούτε το χέρι δεν μπορεί να απλώσει μέσα , πόσο μάλλον να εισχωρήσει τόσα μέτρα εντός της οικίας ..

     Τεσπά το ζητούμενο δεν είναι αυτή η λεπτομέρεια , το ζητούμενο είναι πως ο πολίτης νοιώθει πλέον την κρατική μηχανή ως δύναμη καταστολής που λειτουργεί με προφάσεις και έτσι αντιμετωπίζει το κράτος ως εχθρική δύναμη , αφού αυτή την συμπεριφορά έχει το κράτος απέναντι στον πολίτη .. Επομένως πολύ καλά κάνει και ο πολίτης να αντιμετωπίζει και αυτός με την σειρά του τον κάθε κρατικό λειτουργό ως εχθρό του και δύναμη κατοχής , καθώς επίσης και αυτούς που επιμένουν στην τυπολαγνεία της κρατικής οικονομικής μηχανής ως ρουφιάνους των κατοχικών δυνάμεων .. Γιατί μόνο σε ένα κράτος όπου έχει απολέσει την κυριαρχία του και βρίσκεται κάτω από ξένη εξουσία οι πολίτες έχουν τέτοιου είδους αντιμετώπιση ..

     Όσο για τον ηλίθιο συμψηφισμό που πήγε να κάνει η γνωστή μας εδώ χρυσαυγίτισα , θα πρέπει κάποιος να της πει πως για να μπει η αστυνομία στο σπίτι κάποιου πρέπει να υπάρχει εισαγγελέας , στην δική μου περίπτωση δεν υπήρχε κανείς εισαγγελέας , υπήρχε μόνο κάποιος χρυσαυγίτης μπάτσος που με πρόφαση τις δύο αυτές αποφάσεις ( για μικροποσά , χρέη στο δημόσιο) , μπήκε μέσα γνωρίζοντας ή ελπίζοντας , πως το σύστημα που τον καλύπτει θα τον καθαρίσει και δεν θα πάθει τίποτα και μετά θα στέλνουν και τους δικούς τους χρυσαυγίτες στα διάφορα φόρουμ να κάνουν ανόητους συμψηφισμούς και να λοιδορούν όπως έκανε και αυτή η κυρία εδώ πριν από λίγο .. Όλα αυτά στηρίζονται στον φόβο και την επιβολή και αυτό κάποια στιγμή γυρίζει μπούμερανγκ σε αυτούς που δουλεύουν για να επιβάλουν τις επιταγές του καθεστώτος .. Αλήθεια αν εγώ εντέλει την προηγούμενη εβδομάδα δεν έχανα μόνο τις αισθήσεις μου , αλλά κατέληγα λόγο της βεβαρυμμένης μου υγείας , τι θα γινόταν μετά ..??

     Μου αρέσει!

   5. Και προσωπικα ειμαι σφοδρα αντιθετος με το συστημα που επιτρεπει στις υαινες του να εισβαλλουν σε σπιτια και δεν γνωριζω ποια θα ητανε η δικη μου αντιδραση!!!!Ισως για το δελτιο ειδησεων.

    Μου αρέσει!

   6. κακός γράφεις αυτά που γράφεις εδώ φίλτατε Βούτε ….. αυτά έπρεπε να είναι στο κείμενο ποινικής διώξεως έναντι του οργάνου που παραβίασε τα συνταγματικά σου δικαιώματα …..

    Μου αρέσει!

 4. Από δύο βουλευτές κρέμονται και σε ένα χρόνο θα πέσουν ούτος ή άλλος λόγο εκλογής προέδρου δημοκρατίας. Μετά θα εκλογές και όλα θα ισοπεδωθούν. Το σύστημα θα καταστραφεί από τα θεμέλια.

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s