olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

«ΣΟΥΛΙ» ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ! ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ΒΡΕΦΗ – ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ.

Posted by olympiada στο Δεκέμβριος 13, 2013

ΣΟΥΛΙΦΡΙΚΗ – ΚΤΗΝΩΔΙΑ – ΗΡΩΪΣΜΟΣ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ADRA ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.

Τσιμουδιά από την κυβέρνηση και την διεθνή κοινότητα στην κτηνώδη γενοκτονία οικογενειών από τους τούρκους Ισλαμοφασίστες.

«Θα πέσουμε μέχρις ενός» δηλώνουν οι Γηγενείς.

(Προσοχή, το άρθρο περιέχει σκληρές εικονες)

ΠΟΡΤΑ -ΠΟΡΤΑ ΟΙ ΤΖΙΧΑΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ADRA ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

Η σφαγή του νηπίου Νασιρ

Η σφαγή του νηπίου Νασιρ

 Βρυξέλλες,Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά

Όλοι γνωρίζουν ότι τόσο επικοινωνικά όσο και πραγματικά η έκβαση ενός πολέμου κρίνεται από την εκπόρθηση της πρωτεύουσας και την αιχμαλωσία του ηγέτη της χώρας. Σε μια ύστατη προσπάθεια για κατάκτηση της Συρίας τα εξτρεμιστικά εκπαιδευμένα τζιχαιστικά στίφη έχουν μαζικά συγκεντρωθεί κατά μήκος του όρους Καλαμούν που αποτελεί το φυσικό σύνορο της Δαμασκού. Σύμφωνα με το εκπονηθέν σχέδιο της αραβοδυτικής συμμαχίας, συμπεριλαμβανομένου του Ισραήλ, υπολογίζονται από 25 000 έως 40 000  οι σκληρά εκπαιδευμένοι τζιχαιστές που έχουν λάβει θέσεις μάχης στις παρακείμενες πόλεις, χωριά και υψώματα της ευρύτερης περιοχής, όπως για παράδειγμα η  πόλη Yabroud όπου μεταφέρθηκαν οι απηγμένες καλόγριες ως ανθρώπινη ασπίδα προστασίας.
Αποφασισμένος ο Αραβικός Συριακός Στρατός με τους αυστηρά επιλεγμένους συμμάχους της Χεζμπολλάχ, να χύσουν όσο αίμα χρειασθεί για το τελικό αίσιο αποτέλεσμα του πολέμου, ανακαταλαμβάνει τους τόπους έδρασης των τρομοκρατών και ελευθερώνει υπό πανηγυρισμούς τους όμηρους κατοίκους.

Tweeter το ανθρώπινο κεφάλι στα πεινασμένα σκυλιά

Tweeter το ανθρώπινο κεφάλι στα πεινασμένα σκυλιά

Ενώπιον τέτοιων απογοητευτικών εξελίξεων για τα ακριβοπληρωμένα τζιχαιστικά στρατεύματα, οι λοβοτομημένοι τρομοκράτες προβαίνουν σε μια απέλπιδη κίνηση που για ακόμη μια φορά εκθέτει τα σεκταριστικά κίνητρα της συριακής κρίσης και τους σαουδάραβες ενορχηστρωτές της.
Στην πόλη Αdra, στα 20 χλμ βορειοανατολικά της Δαμασκού, με ένα μωσαικό πληθυσμού που διανθίζουν αλαουίτες, δρούζοι, χριστιανοί και σουννίτες (σύνολο 100 000 κάτοικοι ) οι υποτιθέμενοι εξεγειρόμενοι αντάρτες  (γύρω στους 3000) εισέβαλλαν στις 3.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Διέπραξαν αποτρόπαιες σφαγιές με τα γνωστά τελετουργικά μαχαίρια, πέταξαν τα πτώματα στην αγορά και κρέμασαν τα κομμένα κεφάλια σε δέντρα.Με ρουκέτες έβαλαν κατά μεγάλων πολεοδομικών συγκροτημάτων ενώ συνέλαβαν και κράτησαν ως ομήρους στα υπόγεια των πολυκατοικιών, αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες.Ζωντανούς έκαψαν στην οικία τους τα μέλη της οικογένειας του Abo Ibrahim γιατί πρόβαλαν αντίσταση στους ξενόφερτους  κατακτητές της πόλης τους.Σκληρά τιμωρήθηκε και το μέλος του ιατρικού συλλόγου της πόλης, ο χριστιανός, Dr  Georges Makhoul αφού  τον σφαγιάσαν και κρέμασαν το κεφάλι του σε δέντρο προς παραδειγματισμό . Είναι γνωστή η εμπάθειά τους προς  την ιατρική κοινότητα διότι θεωρείται ότι προσφέρει βοήθεια στους τραυματίες φαντάρους.

Ο κατάλογος των ταυτοποιημένων νεκρών δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί τα πρώτα ονόματα.

Η σφγή στα σπίτιαΕνδεικτικές περιπτώσεις, ο πολίτης Idris Ibrahim που σφαγιάσθηκε επειδή αντιστάθηκε και πολέμησε τουs τρομοκράτες εισβολείς με μια ομάδα  συμπολεμιστών του κοντά σε αρτοποιείο της περιοχής. Στην τελευταία του επικοινωνία επιβεβαίωσε τον θάνατο 30 τρομοκρατών. Άλλο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της οικογενειοκτονίας, τo παιδί Νizar Hassan o πατέρας του,η μητέρα και ο αδερφός του που σφαγιάσθηκαν σπίτι τους.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από δημοσιογραφικές πηγές στη Συρία, οι τρομοκράτες κάλεσαν από τους μιναρέδες των τζαμιών ονομαστικά τους αλαουίτες και τους χριστιανούς που ήταν οι πιο γνωστοί στην πόλη και τους κάλεσαν να παρουσιασθούν ως καταζητούμενοι. Θεωρείται ότι τα στοιχεία τους είχαν δοθεί από κατοίκους που έδιναν ονόματα έναντι αδράς αμοιβής.

Υπάρχουν συριακά μέσα που κάνουν λόγο για συνολικά 200 σφαγιασμένους πολίτες ενώ το Reuters σε σχετικό του δημοσίευμα για την επίθεση κατά των μειονοτήτων στην Adra εκτιμά -εξαιρετικά μετριοφόνως- τον αριθμό των θυμάτων μεταξύ 15 και 40. Eπιβεβαιώνει επίσης και τον θάνατο του στρατιωτικού.

adra5Μια γυναίκα από την Αdra που φοβόταν πολύ να πει σε ποια θρησκευτική μειονότητα ανήκει δήλωσε στο Reuters ότι ένοπλοι της Αl Nοsra και του Ισλαμικού Μετώπου εισέβαλαν στο σπίτι της γύρω στις 3 τα μεσάνυχτα και πήραν τον γιο της. Της υποσχέθηκαν ότι θα τον επιστρέψουν αλλά από τότε αγνοείται. Πολλές μαρτυρίες κατηγορούν για τη σφαγή τον Ισλαμικό Στρατό, μια ένοπλη ομάδα ενσωματωμένη στην Al Nosra και που διευθύνεται απο τον Zahran Alloush.«Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ανεβάζουν τον αριθμό των νεκρών σε 40” ( Reuters).
Aποκλειστικό επιτόπιο ρεπορτάζ διενήργησε ο δημοσιογράφος αναταποκριτής αραβικού μέσου  Mazen Salmo ο οποίος διέδωσε στον τύπο οπτικοακουστικό υλικό (βίντεο ) . “ Oι ισλαμιστές αντάρτες της ένοπλης οργάνωσης  Liwa al-Islam  και της al – Nοsra  (θυγατρική της al- Qaïda) επιτέθηκαν την Τετάρτη στην Adra και άρχισαν να σκοτώνουν άτομα πηγαίνοντας από σπίτι σε σπίτι , από οικογένεια σε οικογένεια”.

από το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου

από το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου

Ο ίδιος απαθανάτισε σε βίντεο από το κινητό του , τους σφαγιασμένους εν ύπνω στα σπίτια τους πολίτες, μεταξύ αυτών και παιδιά. Αυτόπτες μάρτυρες του μεταφέρουν ότι οι αντάρτες επιτέθηκαν στα κυβερνητικά κτίρια, στον αστυνομικό σταθμό σε σούπερμάρκετ, εμπορικά κέντρα,βενζινάδικα, αρτοποιεία. Κατάσχεσαν τόνους σιτάρι .Άγνωστος παραμένει ο ακριβής αριθμός των απαχθέντων.“Μοιάζει με αντιπερισπασμό.Επιχειρούν να αποσπάσουν την προσοχή του στρατού από το Qalamoun » δήλωσε ο Salmo.
Το  SANA ,μεταδίδει ότι ο στρατός απέστειλε ήδη δυνάμεις προς αποκατάσταση της τάξης.Ενώ επιβεβαίωσε ότι η Al Nosra επιτεθήκε στους κατοίκους μέσα στα σπίτια τους.Ήδη ο τακτικός στρατός ετοιμάζει γενικευμένη αντεπίθεση για την ανακατάληψη της πόλης.Η εκκαθάριση  από τους  εισβολείς σύμφωνα με πιο ανεπίσημες πηγές θα πραγματοποιηθεί από επίλεκτους μάχιμους της Προεδρικής Φρουράς  και τις ειδικές δυνάμεις του συριακού στρατού που έχουν ήδη πολεμήσει στα υψίπεδα του Golan.

Η ελληνορθόδοξη γιαγιά

Η ελληνορθόδοξη γιαγιά

Αν αυτό αληθεύει θα πρόκειται για επίδειξη δύναμης του αδερφού του Προέδρου, Μαχέρ Αλ Άσσαντ, του οποίου η απόπειρα δολοφονίας για τις 02/12/13 σύμφωνα με καλοστημένο σχέδιο της Μοσάντ και υπό την προσωπική έγκριση Ομπάμα και Νετανιάχου, απέτυχε (Dampress 12/12/13)
Ο αποκεφαλισμός ως κορυφαία στρατηγική επιλογή των επίδοξων κατακτητών επαληθεύεται μέρα με τη μέρα , σε όλη τη Συρία, ακόμα και σποραδικά όταν τα θηρία βρίσκουν ένα θήραμα απομονωμένο. Σε λογαριασμό του στο tweeter ο Αbu Askar Al Dmshqni (ο Δαμασκηνός), που δηλώνει πρώην στέλεχος του FSA και άθεος του δημοκρατικού τόξου, ανάρτησε φωτογραφία από  κομμένη κεφαλή που συνοδεύεται από το εξής μήνυμα: “Δεχθήκαμε εντολή να μην αιχμαλωτίζουμε τους μαχητές της Χεζμπολλάχ, αλλά τους αποκεφαλίζουμε και να τους δίνουμε τροφή στα συριακά σκυλιά”.
Οι θηριωδίες ωστόσο δεν αποφέρουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Οι Χριστιανοί προμηθεύονται όπλα. Σε αντιπροσωπευτικές τους διακηρύξεις στο διαδίκτυο, φέρουν όπλα, δηλώνουν ενωμένοι παρά τις διαφορετικές ομολογίες και ορκίζονται να χύσουν και την τελευταία σταγόνα του αίματός τους για την υπεράσπιση του τόπου τους. Η παρέμβαση του δεσπότη Λούκα ήταν καταλυτική καθώς οι χριστιανοί άρχισαν να οργανώνονται σε ομάδες. Χαρακτηριστική η φωτογραφία που απέστειλε η ηλικιωμένη ελληνορθόδοξη γιαγιά στους συγγενείς της στη διασπορά, να κρατάει όπλο για να υπερασπισθεί την ελευθερία της. Τα στοιχεία της παραμένουν στη διάθεσή μας και δε δημοσιοποιούνται για ευνόητους λόγους.

Οι χριστιανοί σε περιπολία

Οι χριστιανοί σε περιπολία

Χριστιανοί της Συρίας πήραν τα όπλα

Χριστιανοί της Συρίας πήραν τα όπλα

28 Σχόλια to “«ΣΟΥΛΙ» ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ! ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ΒΡΕΦΗ – ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ.”

 1. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΑΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ!!! said

  500.000 NAZIΣΤΕΣ!!! ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΨΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟ.
  .

  Μου αρέσει!

  • Φαίη said

   ναι.
   την ώρα μάλιστα που τραγουδούν τον εθνικό τους ύμνο (υποθέτω) ή κάτι πατριωτικό τέλος πάντων, σκέφτονται τον ψόφιο χίτλερ.
   Δεν μας παρατάς ρε φίλε με τους ναζιστές;
   Άντε γιατί πολύ μας τα ζαλίσατε.
   Δεν κοιτάς τις φασιστοτράπεζες και το 4ο ράϊχ που σε πηδάει ο χίτλερ σε μάρανε.

   Μου αρέσει!

   • Πέτρος Μ. said

    Εδώ έχω και άλλους ναζιστές

    Μου αρέσει!

   • Πέτρος Μ. said

    Εκεί γύρω στο 2:40 θα δείτε τί έκανε η καημένη η νεολαία μας, μάλλον ήταν ναζιστές

    Μου αρέσει!

   • Σοφία said

    Αυτή η νεολαία που «ήταν ναζιστές» ήταν αυτή που έφτιαξε το έπος του ’40! Ήταν αυτή που αντιστάθηκε στις ορδες του Μουσολίνι και του Χίτλερ.
    Οι κατήγοροί της εκτός από το να γλείφουν τ’ @@ του κάθε μιζωμένου κομματαρχη δεν έχω δει να κάνουν και τίποτα άλλο εκτός από το να τρέχουν να διαδηλώνουν υπέρ του δικαιώματος των σκοπιανοναζί για να σφετεριστούν το όνομα την ιστορία και την γη της Μακεδονίας όπως η νεολέχρα του σύριζα.
    Είσαι ναζί όταν είσαι Έλληνας ή Σύριος και τραγουδάς τον εθνικό σου ύμνο.
    Όταν ξεβρακώνεσαι στον κάθε κλέφτη βιαστή και εισβολέα και κάνεις τον γενναιόδωρο και παραχωρείς ό,τι θέλει να σου αρπάξει γιατί είσαι τόσο αποκομμένος που δεν νοιώθεις ότι αυτά που θέλει να σου αρπάξει είναι δικα σου, τι είσαι;
    Για να αποδείξεις ότι δεν είσαι ναζί κάτσε να σε κλέβει να σε κατουράει και να σε ξεφτιλίσει ο κάθε ξυπόλητος. Κάτσε να γίνεις ο καρπαζοεισπράκτορας του κλέφτη για να μην σε πει ναζί ο τσιλιαδόρος του!
    Δεν θα ζητήσουν την άδεια κανενός οι Σύριοι και στα @@ τους τι λέει το κάθε ξενόδουλο ξεβρακωτάκι. Σ’ οποιον αρέσουν.
    Το ίδιο κι εμείς. Αν δεν αρέσει στα ξεβρακωτάκια ας πάνε εκεί που κωλοτρίβονται να φεοθηλάσουν! (το «φ» με «π»)

    Μου αρέσει!

  • Ο ΠΟΥΤΙΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΑΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ!!! said

   ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΡΟΛΑΡΩ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ

   ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ

   ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ

   ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΜΙΣΤΑ ΜΟΥ

   Μου αρέσει!

 2. […] ΠΟΡΤΑ -ΠΟΡΤΑ ΟΙ ΤΖΙΧΑΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ADRA ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου » […]

  Μου αρέσει!

 3. κοσμιος said

  Εγω δεν καταλαβαινω…ενταξη οι κυβερνησεις εχουν τους λογους τους να κανουν τουμπεκι ψηλοκομμενο για πολιτικους λογους…εμεις…γιατι δεν φωναζουμε?γιατι δεν διαμαρτυρομαστε στις κυβερνησεις μας για την γενοκτονια που διαπρατεται αυτη την στιγμη στην Συρια…ειναι χρεος μας να το κανουμε ειναι ενας λαος που σφαγιαζεται και προπαντως ομοθρησκοι…γιατι δεν ενεργοποιουμαστε να κανουμε μια διαμαρτυρια για τον Συριακο λαο???

  Μου αρέσει!

  • MK said

   Κι εγώ αναρωτιέμαι το ίδιο. Όταν βομβάρδιζαν τη Σερβία ξεσηκωθήκαμε τώρα βλέπουμε μια γενοκτονία, διαβάζουμε το παράπονο των ομόθρησκών μας για την εγκατάλειψη αν όχι την συμμετοχή της Δύσης στο δράμα τους και μένουμε άπραγοι. Ποιοι εμείς που βιώσαμε ως λαός γενοκτονίες και ολοκαυτώματα.
   Συμφωνώ πως πρέπει να ενεργοποιηθούμε. Αν ο Μίσα (που δείχνει ο πιο καλά πληροφορημένος για τα της περιοχής) ή κάποιος άλλος έχει κάτι στο νου είμαι μέσα.

   Μου αρέσει!

   • Κοσμιος said

    και σαυτη την περιπτωση δεν τιθεται θεμα κομματικης θεσης η γραμμης ειναι πανλαικο θεμα..υπερκομματικο….

    Μου αρέσει!

   • ΗΛΕΚΤΡΑ said

    Εδώ δεν ξεσηκωνώμαστε για την δική μας γενοκτονία-εθνοκτονία, θα ξεσηκωθούμε για την Συρία;;;; Πάντως κι εμένα με απασχολεί πολύ αυτή η αδιαφορία μας, αυτή η απάθειά μας για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας!!!! Δείχνουμε να τα έχουμε αποδεχθεί όλα, ακόμα και την σφαγή μας!!!!!
    Όσο γι’αυτό που γίνεται στην Συρία, είναι το ίδιο που έγινε σε εμάς στην Σμύρνη και κανένας τότε δεν μιλούσε!!! Το ίδιο γίνεται σήμερα στην Συρία, δυστυχώς!!!!!

    Μου αρέσει!

  • ΜΑΧΗΤΗΣ said

   Ειμαστε τοσο αχρηστοι…

   που δεν διαμαρτυρηθηκαμε για την δικη μας πατριδα…

   ποσο μαλλον πιο περα….

   Μου αρέσει!

   • αναγνωστης said

    σιγα μωρε τι ειναι μια παρεουλα να δωσουμε καπου ραντεβου και να παμε στην αμερικανικη πρεσβεια;;;αρκει ομως να παμε εστω για μια φορα…

    Μου αρέσει!

  • ΜΑΧΗΤΗΣ said

   ΜΚ

   οχι και ξεσηκωθηκαμε για την Σερβια…

   Δυο τρεις φορες ….λιγοι πηγαν στην Αμεριθκανικη πρεσβεια και ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ!

   οι πολλοι….διαμασρτυρονταν στις καφετεριες….
   Και μονο το ΚΚΕ απο τα κομματα….τους εστειλε ….τους Νατοικους στη ..Λαμια…..

   Ολοι οι αλλοι…μοκο…..

   Μου αρέσει!

   • MK said

    Δεν έχεις δίκιο, θυμάμαι μια τεράστια χωρίς παρατράγουδα συγκέντρωση ανθρώπων όλων των ηλικιών, έξω από την Αμερικάνικη πρεσβεία και δεν ανήκα ή ανήκω σε κανένα κόμμα για να με ξεσηκώσει.

    Μου αρέσει!

   • κοσμιος said

    φαινεται ποσο δυσκολο ειναι να μπουμε στην εφαρμογη μιας ιδεας οταν δεν υποκινειτε απο καποιο κομμα…εινα φυσικο αφου δεν υπαρχουν οι καταλληλοι μηχανισμοι…εχει ομως αρχισει να μας απασχολει το θεμα και θα πρεπει να το δουν σοβαρα τα κομματα..και να κανουν κατι…οι αρχηγοι τους.Καποιες πρωτοβουλιες θα παρουν πιστευω…

    Μου αρέσει!

   • αναγνωστης said

    εστω και λιγοι και δυο τρεις φορες ειναι ΚΑΤΙ…απο το ΤΙΠΟΤΑ.

    Μου αρέσει!

   • ΜΑΧΗΤΗΣ said

    MK

    Επειδη πηγα σε ολες …θυμησε μου αυτη την….τεραστια……?????

    Χωρις παρατραγουδα …ναι..

    Δεν τοπυς επαιρνε…να θυμωσουν οι Αθηναιοι…..

    Υπηρχε σε ολους ..ευαισθησια τοτε…..

    Μου αρέσει!

 4. Βάκχος said

  ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ!!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ, ΘΑ (ΞΑΝΑ)ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ (ΠΑΛΙ) Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΙΡΑ, ΟΣΟΝΟΥΠΩ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.

  Μου αρέσει!

 5. ΜΑΜΜΑ said

  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/12/blog-post_666.html

  ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ………….

  Μου αρέσει!

 6. ΜΑΡΙΖΑ said

  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/12/blog-post_666.html

  ΓΑΛΛΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ……………

  Μου αρέσει!

 7. […] Πηγή […]

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: