olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΚΑΤΑΣΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Posted by olympiada στο Δεκέμβριος 6, 2013

image001

image001

Πάρτε τώρα που γυρίζει!

Στη χώρα του ΠΟΤΕ, αν χρωστάς στο κράτος, έχεις αυτό που λένε οι μορφωμένοι «βεβαιωμένες οφειλές», δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα!

Η κυβέρνηση αυτής της μακρινής χώρας, έχει ΛΥΣΕΙΣ για να εισπράξει τα χρήματα που της χρωστάς, και μάλιστα λύσεις που διευκολύνουν ρε παιδί μου τον οφειλέτη.

Δεν έχει κάποιος ρευστό;

Δεν πειράζει!

Μπορεί κάλλιστα να πληρώσει το χρέος του σε «είδος».

Όχι, όχι δεν μιλώ για κατάσχεση σπιτιών και άλλα τέτοια.

Αυτά είναι πολύ συνηθισμένα, πολύ ξενέρωτα για την κυβέρνηση και τους κρατικούς «λειτουργούς» γενικότερα.

Μιλώ για πλειστηριασμό «ψιλολογιών».

Δεν με πιστεύετε;

Για διαβάστε την είδηση, και δείτε καλά τη φωτογραφία οι δύσπιστοι.

«Σε πλειστηριασμό βγαίνει περιουσία Τρικαλινού οφειλέτη για ποσό οφειλής 14.194,70 ευρώ προς το Δημόσιο.
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr παραθέτοντας το σχετικό έγγραφο, το Δημόσιο, βγάζει σε πλειστηριασμό για την είσπραξη της οφειλής το… σκαμπό του Τρικαλινού.
Το σκαμπό είναι ξύλινο και η τιμή πρώτης προσφοράς, ορίστηκε στα …50 ευρώ και όποιος θέλει να το πάρει, θα πρέπει να καταθέσει το ποσό σε μετρητά ή σε… εγγυητική επιστολή Τραπέζης.»

Έτσι.

Ωραία πράγματα.

Ούτε το κράτος να ζορίζεται, ούτε ο οφειλέτης ρε παιδια, γιατί σου λένε, «δεν έχεις σπίτι, αυτοκίνητο, χωράφι, τραπεζικό λογαριασμό;

Κανένα πρόβλημα.

Δεχόμαστε σκαμπό, τραπέζια, θήκες χαρτοπετσετών, καναπέδες, κρεβάτια, σαλάμια εδάφους – αέρος, ότι τέλος πάντων έχεις δικό σου και μπορούμε να το «εκποιήσουμε» για να πάρουμε και εμείς τα χρωστούμενα»!

Έτσι, και το κράτος δεν χάνει, και ο οφειλέτης δεν ζορίζεται ρε παιδί μου.

Ξέρεις τι είναι να έχεις ένα τέτοιο (και άλλα) ανεκτίμητο περιουσιακό στοιχείο;

Όχι μόνο θα εξοφληθεί το υπόλοιπο, αλλά θα σου μείνουν και χρήματα στην μπάντα να πας διακοπές στις Άλπεις.

Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι σε τέτοιου είδους πλειστηριασμούς, συρρέουν σαν… θάλασσα οι πλειοδότες συλλέκτες …. επίπλων.

Τελικά, σε αυτή τη μακρινή χώρα, τη χώρα του ΠΟΤΕ, όλα λειτουργούν τέλεια!

Έχουν ρε παιδια λύσεις για κάθε τι που θα βγει στη μέση, και σίγουρα, κάτι «πίνουν», αλλά δεν λένε και σε εμάς ΤΙ είναι αυτό, να το πιούμε και εμείς μπας και λύσουμε κανένα πρόβλημα της δικής μας χώρας, που σε αντίθεση με τη χώρα του ΠΟΤΕ, περνά μεγάλη οικονομική κρίση!

Βασίλης Τσούγκαρης

tsougarisgnomi@gmail.com

8 Σχόλια to “ΚΑΤΑΣΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ”

 1. kalimera said

  έχω ένα δονιτή (μπετού) αμέσως να πάει στο πονηρό και λόγω δουλείας κάθεται κε με κοιτάει και τον κοιτάω πόσο λέτε να πιάσει ??

  και μια ωραία ιδέα το κράτος ότι παίρνει να τα βάλει στο ebay όλο και κάποιος θα τα χτυπήσει !!
  ebay unverified seller stourn the greek

  Μου αρέσει!

 2. ΗΛΕΚΤΡΑ said

  Καλά μας κάνουν!!!! Δεν μας αξίζει τίποτα καλύτερο, αφού ακόμα καθόοομαστε και τους κοιτάμε!!!! Ξέρουμε τις προθέσεις τους, ξέρουμε που μας πάνε, οπότε τι περιμένουμε;;;; Να έρθει η σειρά μας;;; Ή μήπως νομίζουμε πως εμείς θα την γλυτώσουμε;;; Κανένας μας δεν θα γλυτώσει από τα δόντια τους, κανένας μας!!!!!!

  Μου αρέσει!

 3. George N. Maris said

  Εκείνα, τα οποία εκτίθενται σε πλειστηριασμό. έχουν σαν αρχική τιμή το ήμισυ της αξίας των. Άρα το σκαμπό, που βγαίνει στα 50€ αξίζει 100€! Πανάκριβο πράγμα…

  Μου αρέσει!

 4. marios1957 said

  Πάντα έτσι γινώτανε,δεν είναι τωρινό φρούτο αυτή η φάση με τα κατασχετήρια ευτελών ειδών.

  Πριν καμια δεκαριά χρόνια μούλεγε ένα φιλαράκι πως κάτι Σάϋλοξ πήγαν και του κατήσχαν το …χαλάκι της πόρτας.

  Έχει βάση αυτό γιατί αρχίζει και μετράει το κοντέρ του φεσιού απ’ τη τελευταία όχληση του δανειολήπτη,σε αντίθετη περίπτωση χάνεται οποιαδήποτε οφειλή λόγω παραγραφής…..

  Μου αρέσει!

 5. Στέφανος said

  Κατάσχουμε τα πάνα ……………. μας δουλέβετε Ολυμπία, όλα ήδη εχουν νόμιμα κατασχεθεί στις 21.04.2010 με την υπογραφή του μνημονίου, πως μιλάτε για κάτι το οποίο έχει γίνει, είναι παρελθόν, βρισκόμαστε υπο κατοχήν των Χαζάριων τραπεζιτών. Επίσης με την άνωθεν ημερομηνία το σύνταγμά μας εγινε μή ισχύειν -out of order – διότι το διεθνές δίκαιο είναι πάνω απο κάθε εθνικό δίκαιο αφού η Ελλάδα εχει υπογράψει το διενθές δίκαιο και αυτό είναι εν ισχύει σε περίπτωση πτώχευσης εκάστου κράτους. Το ίδιο ισχύει και για την κυβέρνηση, οι κυβερνώντες δεν ειναι πλέον αντιπρόσωποι μιας Ελλάδος, αλλά πέρνουν επευθείας εντολές απο τους αντιπροσώπους των τραπεζών που δεν είναι και δεν ήταν άλλοι απο τους γνωστούς Γερμανούς, Σοιμπλε, Μέρκελ κ.ο.κ. Γιαυτό και σας λένε οι Ελληνες πολιτικοί και εχουν απόλυτο δίκαιο, να διαμαρτυριθείτε σε αυτούς, δηλαδή τους Γερμανούς αντιπρόσωπους των τραπεζών, και οχι σε μάς, άλλωστε ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ. Αυτο που δεν ξέρουν οι Ελληνες, διότι οι Γερμανοί Πεφωτισμένοι απο το 1831 μετά το πραξικόπημα εναντίων του μέγα Ελληνα πολιτικού Καποδίστρια ειναι, οτι για να συνεχίσουν της κυριαρχία των, την κατοχή των, επί του αγίου αυτού τόπου που λέγεται Ελλάδα εχουν προετοιμάσει των δύο κρυφούς άσσους που τους εχουν έτοιμους να τους βγάλουν. Ο πρώτος κρυφός άσσος είναι ο Τσίπρας και ο δεύτερος Ασσος ειναι η χρυσή Αυγή, ενα κόμμα των Γερμανών, εκεί σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε ώστε να θριαμβεύσει και στο τόπο της δημοκρατίας, τα SS (Schwarze Sonne) τα σώματα θανάτου των Ναζί, αφού πάντα χειρίζονταν και χειρίζονται το υποσυνείδητο του Ελληνα σε οπια ιδεολογική ή κομματική κατεύθηνσει θέλουν αυτοι. Τα μέσα μαζικού νοητικού αποβλακισμού ειναι ολα δικά τους δηλαδή των τραπεζών. Οι τράπεζες κάνουν κομμάντο, οι υπόλοιποι που ασχολείτε ο όχλος ειναι υπάλληλοι. Ζούμε στη πιό άγρια και υπουλη δικτακτορία των τραπεζιτών Χαζάρων. Κατάφεραν με τα κόμματα που ειναι ολα δικά τους, να διχάσουν κάθε λαό. ειδικά τον Ελληνικό, που εχει φανατιστή σε σημείο, να μήν βλέπει αυτον που ειναι στον σβέρκο του δηλαδή τον τραπεζίτη, που αυτος αποφασίζει για όλα, αλλά βλέπει σαν εχθρό του το απένταντι του συνέλληνα που ανήκει σε άλλη κομματική παράταξη, ώστε το ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ έφεραν το μέγιστο αποτέλεσμα αυτο του διαίρε και βασίλευε στην Ελλάδα, να είναι πάντα νικητης και οχι την ένωση όλων των Ελληνων -ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ, σαν απαραίτητη προυπόθεση για την ελευθερία και οικονομική ανεξαρτησία.

  Μου αρέσει!

 6. ΨΑΡΟΓΙΩΡΓΗΣ said

  ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,
  ΑΦ΄ΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ Η ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ
  ΚΑΙ ΑΦ’ΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
  ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΥΛΕΣ.
  ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ
  ΤΟΣΟ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΦΟΡΩΝ,
  Η ΑΠΟΡΟΦΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,
  ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ,
  ΠΟΥ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: