olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Posted by natos1 on November 22, 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΚΑΪ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

Ποιός είναι ο λόγος που ένα εκδοτικό συγκρότημα, που στήριξε Σημίτη, σχέδιο Ανάν, την ακύρωση των Ελληνορωσικών αγωγών, μνημόνιο και Παπαδήμο, οδηγεί τώρα την χώρα στην Χρυσή Αυγή;

Με ένα εκτενές ρεπορτάζ πριν από λίγο, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ επανήλθε δριμύτερος στην προσπάθεια του για να οδηγήσει το κόμμα της Χρυσής Αυγής σε τροχιά κυβέρνησης. Ο τηλεοπτικός σταθμός αφιέρωσε σχεδόν μισή ώρα προβάλλοντας, διαβάζοντας και ξαναπροβάλλοντας τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη ο οποίος καλούσε τον κόσμο να ψηφίσει “Χρυσή Αυγή”, ως μοναδική πολιτική λύση για την Ελλάδα.

Με αυτόν τον τρόπο το συγκρότημα του Φαλήρου επανέρχεται στην γραμμή που ακολουθούσε πριν τα τελευταία τραγικά γεγονότα και εστιαζόταν στην τοποθέτηση του κόμματος στο κυβερνητικό κάδρο. Προσπάθεια που είχαν ξεκινήσει βασικά στελέχη του συγκροτήματος, όπως ο κύριος Μπάμπης

Παπαδημητρίου, ο κύριος Άρης Πορτοσάλτε ή ο κύριος Στέφανος Κασιμάτης με τις παρεμβάσεις και την αρθρογραφία τους.

Η επανάκαμψη όμως του σταθμού τώρα είναι απείρως δριμύτερη, αφού εκτός από την λεζάντα που πρέπει να έσπασε ρεκόρ αναμονής σε πανελλαδικό δίκτυο (κλικ στην εικόνα), παρουσίασε ευθύς αμέσως και τον “κατάλληλο” αντίλογο. Ένας αντίλογος που από μόνος του θα αρκούσε για να οδηγήσει την Χρυσή Αυγή σε πλειοψηφικά ποσοστά… τον Πέτρο Κωστόπουλο!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΚΑΪ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣΔηλαδή, ως υποστηρικτής προβάλλεται ένας δημοφιλής τραγουδιστής, ο Νότης Σφακιανάκης, ενώ ως “πολέμιος”, ένας κύριος “τίποτα” κυριολεκτικά. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο επικοινωνιακό πλάνο για την Χρυσή Αυγή.

Το γεγονός αυτό ανέσυρε πάλι τα ερωτήματα που είχαν τεθεί πρόσφατα: Πως είναι δυνατόν το συγκρότημα που υποστήριξε με νύχια και με δόντια το εθνοκτόνο σχέδιο Ανάν, σήμερα να υποστηρίζει ένα κόμμα που προβάλλεται ως “εθνικιστικό”;

Πως είναι δυνατόν ένα συγκρότημα που στήριξε και στηρίζει με νύχια και με δόντια την εθνοκτόνο πολιτική Σημίτη, με τα Ίμια, τον Οτσαλάν, την Δερύνεια κλπ να στηρίζει σήμερα ένα κόμμα που αυτοπροσδιορίζεται ως “εθνικιστικό”;

Πως είναι δυνατόν ένα δημοσιογραφικό συγκρότημα που στήριξε λυσσαλέα το εθνοκτόνο, προδοτικό μνημόνιο και τους επιτελείς του, σήμερα να στηρίζει ένα κόμμα που τα μέλη του αυτοπροσδιορίζονται ως “Έλληνες εθνικιστές”;

Πως είναι δυνατόν ένας όμιλος που επέβαλλε τον εθνικά ολέθριο Παπαδήμο, χάρις τον οποίον θησαύρισαν ανθελληνικά funds (Soros, Clinton, Loeb κλπ), εξαθλιώνοντας τους Έλληνες και την Ελλάδα, τώρα να στηρίζει κόμμα που προβάλλεται με εθνικιστικό προφίλ;

Πως είναι δυνατόν ένα συγκρότημα που τρεις μέτοχοι του φέρονται να είναι φυγόδικοι, κακούργοι μεγαλοαπατεώνες, να στηρίζει ένα κόμμα που ισχυρίζεται ότι “θα ξεβρωμίσει τον τόπο”;

Υπάρχουν όμως και θέματα πιο “πρακτικής” φύσης που τέθηκαν σε ειδικούς;

Μετά το πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα στο Ν. Ηράκλειο, πως εξηγείται αυτή η “ατρόμητη στάση” του σταθμού, της ιδιοκτησίας και των δημοσιογράφων του; Πως δεν φοβούνται δηλαδή να μην γίνουν στόχος των αδίστακτων τρομοκρατών με αυτή την εξόφθαλμη στήριξη στο κόμμα της “Χρύσής Αυγής”;

χτυπημα ν. ηρακλειοΣε αυτό, υπάρχει μία εξήγηση: Ενώ στην προκήρυξη όλοι θα περίμεναν να στοχοθετείται πρωτίστως ο ΣΚΑΪ και η Καθημερινή λόγω της προγενέστερης στήριξης στην Χρυσή Αυγή, με έκπληξη τους είδαν να συμβαίνει το απολύτως αντίθετο! Αντί λοιπόν για αναφορά στην ιδιοκτησία του σταθμού, έγινε ευθεία αναφορά και στοχοποίηση του αντίπαλου επιχειρηματικού σχήματος με απειλές κατά του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη! Τον οποίον κατονόμασαν και ως χρηματοδότη της Χρυσής Αυγής!

Αυτός φαίνεται να είναι και ο λόγος της έλλειψης φόβου όσων πήραν την απόφαση να επαναφέρουν τον σταθμό στην γραμμή προβολής της Χρυσής Αυγής, με τρόπο αποτελεσματικότατο που θα μπορούσε να την οδηγήσει σε κυβερνητική τροχιά, σύμφωνα με έμπειρους αναλυτές.

Αυτό που απομένει είναι ο λόγος που ένα εκδοτικό συγκρότημα οδηγεί την χώρα από την προδοτική διακυβέρνηση Σημίτη και το εθνοκτόνο μνημόνιο, στην Χρυσή Αυγή.

Α. Νοταράς

328 Responses to “ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.”

 1. Αργός said

  Πάνω από 2000 άτομα έχουν ήδη συγκεντρωθεί………αποδεικνύεται πολύ μικρή για να χωρέσει τους εκατοντάδες υποστηρικτές.

  Τι από τα δύο ισχύει;

  Like

 2. Στέφανος εξ ακανθών said

  Triftarides:
  Είναι σίγουρο ότι οι Ελληνες είναι μπουρδουκλομένοι και σε σύγχυση αλλά μήπως αυτό αφορά και εσένα; Σε βοηθάω με πιο κοντινά γεγονότα:
  Στις 21 Δεκεμβρίου 2012, ημέρα του χειμερινού ηλιοστασίου, ομάδα χρυσαυγιτών σε νυχτερινή ανάβαση

  Ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης έγραψε σχετικά: «Η ομάδα με τα μαύρα συνεχίζει αθόρυβη την ταχεία πορεία. Μαύρη στολή, παντού μαύρο χρώμα και οι σκιές αόρατες μέσα στο σκότος της νύχτας (…). Η φάλαγγα κατ’ άνδρα σταματά. Στάση προσοχής. Η κορυφή κατελήφθη. Στα πόδια μας η πόλη (…). Χρώμα του αίματος και το σύμβολο του Ηλιου στο μέσο».

  Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ημερομηνία της εξόρμησης, καθώς στις 21 Δεκεμβρίου είναι το χειμερινό ηλιοστάσιο, η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου. Μεγάλη γιορτή των παγανιστών, με τους οποίους η Χρυσή Αυγή, όπως αποδεικνύεται, έχει στενές σχέσεις.

  Εκτεταμένα είναι τα αφιερώματα των στελεχών της στον Ηλιο με αρθρογραφία «Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι πριν την Αυγή». Το περιοδικό «Χρυσή Αυγή» είχε κυκλοφορήσει με τίτλο «Η ημέρα του ανίκητου Ηλιου» με παγανιστικό άρθρο του Ν. Μιχαλολιάκου για τον θεό του φωτός και του Ηλιου, Απόλλωνα.
  Αδελφέ Ορθοδοξία και σατανολατρεία-ειδωλολατρεία είναι η μερα με τη νύχτα. Επειδή είναι προδότες οι κυβερνήτες, άθεοι οι κομμουνιστές, διεθνιστές και φίλοι των λαθρομεταναστών οι πασοκοσυριζαίοι δεν πάει να πει ότι θα πέσουμε στην αγκαλιά των εγκληματιών και των σατανιστών. Όταν έρθει η ώρα θα το καταλάβεις και εσύ….εύχομαι!

  Like

  • TRIFTARIDES said

   Πρός Στέφανος εξ ακανθών

   Τί νά σου πώ ρε φίλε,μάλλον μιλάω κινέζικα…για να γίνω κατανοητός λοιπόν,
   προτιμώ,αν και δέν θα συμμετείχα προσωπικά,τά ΦΑΝΕΡΑ φολκλόρ τών “ρομαντικών” τής Χρυσής Αυγής,
   από τά ΚΡΥΠΤΑ ανοσιουργήματα τών τάχα θρησκευομένων ή/και τών δηλωμένων αντιπατριωτών,
   αντιχρίστων,ανθελλήνων καί όλων τών,γενικώς αντί-,του “αριστερού” σύμπαντος,
   που συμμαχεί,εσχάτως καί εντελώς ξεδιάντροπα με τόν “ταξικό εχθρό”,
   μόνο καί μόνο για να εξοντώσει τον ΜΑΧΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ,ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ.

   Ο “ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ” ΤΟΥ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ,
   ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΣΑΡΚΟΑΙΜΟΒΟΡΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ-ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ
   ή/και “ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ” και γενικώς,ΟΛΩΝ ΤΩΝ “ΑΝΤΙ”.

   ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ “ΣΚΙΕΣ” ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ,
   ΑΥΤΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ,ΑΜΑ ΤΗ ΔΙΩΞΕΙ,ΠΟΥ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,
   ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΓΝΩΝ,ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

   ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ,ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ.

   Like

   • (…) Ο “ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ” ΤΟΥ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ,
    ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΣΑΡΚΟΑΙΜΟΒΟΡΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ-ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ(..)

    Δηλαδή μας λες πως επειδή ο Ασμοδαίος είναι φοβερός και τρομερός δαίμονας , καλύτερα αν επιλέξουμε τον Βελζεβούλη που είναι πιο συμπαθιτικούλης ο καημενούλης …έτσι..?? Αρκεί να ζούμε μόνιμα στη κόλαση , μην της ξεφύγουμε και χάσουν οι δαίμονες το πελάτη … Που θα ξαναβρούν άλλωστε άλλο τέτοιο κορόιδο σε ολόκληρο τον ντουνιά σας και μας ..

    Το θέμα μας δεν είναι να παραμείνουμε στην κόλαση και να διαλέξουμε τον «καλύτερο» δαίμονα για να μας εξουσιάζει , αλλά να δραπετεύσουμε από αυτήν οριστικά και αμετάκλητα ..

    Like

   • TRIFTARIDES said

    Διονύσιος Βούτος είπε
    Νοεμβρίου 23, 2013 στις 1:40 μμ

    ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΩΣ ΕΞΗΣ : “ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΥΜΩΣΕΙ,ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙ”.

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ,ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ,
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΑ,ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΖΥΜΩΣΕΙΣ.

    ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΣ (ΕΛΛΗΝΕΣ).

    Like

 3. Και ποιός σου είπε πως η Ολυμπία δεν διαφημίζει την χα .. ?? Τα δικά μου σχόλια περιμένουν να περάσουν από έγκριση αρκετή ώρα για να δημοσιευτούν , ενώ οι δικές σας οι αηδίες αμέσως είναι στον αέρα ..

  Like

  • ¨Οτι πέιτε κύριε διαχειριστά …

   Like

  • Σοφία said

   Διονύση κατά περιόδους συμβαίνει και σε άλλους. Συμβαίνει και σε μένα. Όχι αυτήν την στιγμή αλλά έχει γίνει, και δεν ξέρω γιατί.
   Δεν το κάνουν οι διαχειριστές.

   Αλλά μ΄αρέσεις γιατί είσαι ανοιχτό και δημοκρατικό πνεύμα. Τα δικά σου είναι σχόλια των άλλων είναι αηδίες…

   Like

   • Αν τα μπινελίκια και οι βρισιές θεωρούνται σχόλια , τότε έχω λάθος … και καλώς τα δημοσιεύουν , αφού αυτό υπηρετεί τους σκοπούς τους … Αν όμως οι βρισιές δεν θωρούνται σχόλια , αλλά κατάσταση που χρίζει ψυχιατρικής βοήθειας , τότε είναι αηδίες από σαλεμένους ψυχασθενείς ..

    Φαίνεται πως το σάιτ προτιμά να δημοσιεύει αμέσως αυτά τα “σχόλια” των ψυχασθενών που νομίζουν ότι με το να βρίζουν δημόσια όσους διαφωνούν μαζί τους πως θα τους τρομάξουν και ότι θα τους υπολογίσουν , από το να δημοσιεύει σχόλια που μπορεί και να χαρακτηριστούν επικίνδυνα για το σύστημα αφού το αποκαλύπτει .. Αυτά τα σχόλια το σάιτ επιλέγει να τα περνά από κόσκινο , γιατί αυτά τα σχόλια μπορεί να αποκαλύψουν την αλήθεια και να αφήσουν άνεργους τους επαγγελματίες του είδους ..

    Με το να επιτρέπει το σάιτ να δημοσιεύονται συνεχώς βρισιές από ψυχανώμαλους ή από επιτήδειους πάει να πει πως το σάιτ δεν επιθυμεί σοβαρό σχολιασμό στον χώρο του και πως δεν το ενδιαφέρει η αλήθεια , αλλά το πώς θα περάσει την προπαγάνδα που επιθυμεί να περάσει , για αυτό και στοχεύουν αυτούς που έχουν ανεξάρτητη σκέψη και την ικανότητα να την αναπτύσσουν ..

    Like

   • nk said

    περπαταω στο δασος κι ακουω φωνες-250 ειναι πολλες; είπε
    Νοεμβρίου 22, 2013 στις 11:12 μμ

    την καλησπερα μου στον συναδελφο αποπανω νομιζα πως ειμαι ολομοναχος

    …………………αχαχαχαχαχαχα

    Like

  • Παιδί said

   ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ ΔΙΟΝΥΣΗ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΙΣΤΟΧΩΡΟΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ,ΣΤΟ ΑΛΛΟ BLOG ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ.

   Like

   • Πίσω από το Ολυμπία είναι το επιτελείο της Συγγρού .. Απλά έχουν απλώσει “αντιμνημονιακά” παραγάδια και την κατάλληλη στιγμή , όταν θα έχουν πάει τα ψάρια εκεί που θέλουν και λίγο πριν τις εκλογές θα τραβήξουν τα δίχτυα και θα τους μαντρώσουν όλους ξανά πίσω στο μαντρί του Σαμαρά .. Για αυτό συντηρούν με αυτή την ένταση τα δεξιά και τα αντιαριστερά σύνδρομα για να τους κρατούν συνεχώς μοιρασμένους σε δεξιούς και αριστερούς έτσι ώστε να παίξουν με αυτά τα σύνδρομα και να τους βάλουν στο τσεπάκι όταν η πόλωση πριν τις εκλογές θα επιχειρηθεί να στηθεί όχι σε μνημονιακή και αντιμνημονιακή βάση , αλλά σε δεξιά και αριστερή βάση ..

    Το έχουν κάνει ξανά πολλές φορές στο παρελθόν με τέτοιες δεξαμενές ( αριστερές και δεξιές ) και πιστεύουν πως θα πιάσει και πάλι το κόλπο ..

    Like

   • nk said

    Βούρκος…………Παιδί μου ………Βούρκος

    …………το σαιτ λεμε

    Like

   • φωτεινη said

    ναι βρε παιδι μου…

    και στην Καλαματα που κατεβηκανε οι αναρχοτσυριζαιοι και φωναζανε«στον Μελιγαλα,καναμε μιση δουλεια»,η Ολυμπια τους ειχε στειλει…

    και στην ΕΡΤ με το ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ,δακτυλος της Ολυμπως,ητανε…

    Like

   • nk said

    χεχεχεχεχεχε

    Like

   • Militia said

    Ρε Βούτε κάνει κρύο στα Γιαννιτσά γιά πήρες αγκαλιά καμιά προβατίνα;

    Like

   • Αννα said

    μηλιθιοτητες

    Like

 4. Μπούλης said

  Τελευταία ελπίδα μας η χρυσή αυγή.Όλοι οι άλλοι του κοινοβουλίου είναι σίγουρα πουλημένοι.Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα αφού με τις λινάτσες πάνω μας οδηγούν σε ολοκληρωτική εθνική καταστροφή.Αν βγούνε κι αυτοί μούφα παίξαμε και χάσαμε.Όσοι δεν γουστάρετε ΧΑ ψηφίστε προσεκτικά εξωκοινοβουλευτικά κόμματα.
  Για να καταλάβουν μερικοί πόσο μούφα είναι το κόμμα Καμμένου πάει προεκλογικά και κάνει μεταγραφή τον Μαρκόπουλο ο οποίος ήταν το δεξί χέρι του Σαμαρά.Ξαφνικά μεταμορφώνεται ο Μαρκόπουλος κι από νεοταξικό εργαλείο σε άνθρωπο κατά της παγκοσμιοποίησης κατά τα λεγόμενά του!!!
  Ερώτηση,δεν ήξερε ο Καμμένος τι αγόραζε;
  Πάει μετά ο Μαρκόπουλος και την κοπανάει (προσχεδιασμένο) από τους ΑΝΕΛ και οι τελευταίοι βγάζουν ανακοίνωση και σκίζουν τα καλσόν τους.Και το δούλεμα συνεχίζεται.

  Like

 5. Μπούλης said

  Και που είσαι ΟΛΥΜΠΙΑ αυτούς τους δημοσιογραφίσκους που ποστάρεις ως δήθεν υπέρμαχους της χρυσής αυγής(ΣΚΑΙ) να ξέρεις πως αυτά τα ελάχιστα “καλά” λόγια τα λένε για να κλέβουνε και κανένα πελάτη επειδή ο κόσμος που τους βλέπει είναι αγανακτισμένος.Στην πραγματικότητα η συνεχής κατασυκοφάντηση της χρυσής αυγής της έχει αφαιρέσει χιλιάδες ψήφους.

  Like

 6. Πρίν λίγη ώρα, στο ΣΚΑΙ και στο δελτίο του Ευαγγελάτου, ο Άδωνις έρριξε

  άγριες μπούφλες στον Βαρεμένο. Μέχρι που βγήκε στον αέρα και ο Κ.Αρβανίτης

  (πρώην κρατικοδίαιτος), και διευθυντής του Συριζοσταθμού, για ενίσχυση του…. Δαρμένου.

  Τι τό’θελε; Δεν ήξερε, δεν ρώταγε;

  Εκεί που τόση ώρα ο Ευαγγελάτος και ο Βαρεμένος, έκαναν απελπισμένες προσπάθειες

  να μας πείσουν ότι ο ραδιοσταθμός ”στο κόκκινο”, είναι απλά ένας από τους σταθμούς,

  βγήκε στη σέντρα ο…. Αρβανιτουλάκος και είπε φόρα-παρτίδα, ότι ο ραδιοσταθμός,

  είναι ιδιοκτησίας του ΣΥΡΙΖΑ!!!! Όποιος δεν είδε τα κάτωχρα πρόσωπα του Ευαγγελάτου

  και του Δαρμένου, ούπςςςςςςςςς με το μπαρδόν του Βαρεμένου, δεν έχει δεί τίποτε.

  Σέβας.

  Like

  • ΜΑΡΙΑ said

   Βρέ…βρέ…βρέ…τέτοια σύγχυση τά συντρόφια, ἔεεεε;;;;;;

   Like

   • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. said

    Είχε κι άλλο τεφαρίκι η παράσταση. Όταν ο Άδωνις είπε χλευαστικά στον Αρβανίτη, ότι τον

    ευχαριστεί για την παρέμβαση, ο δεύτερος εξοργισμένος, κάτι πήγε να ψελλίσει περί αφεντικών

    του Αδώνιδος. Στην εύλογη ερώτηση του βουλευτή ”ποιά είναι τ’αφεντικά μου;” ο πρώην

    κρατικοδίαιτος του απάντησε ”η Τρόϊκα”. Οπότε, έφαγε κι αυτός μπουγέλωμα από τον

    Άδωνι, που του απήντησε ” Δικό σου αφεντικό κ.Αρβανίτη, γιατί μέχρι πρόσφατα, από

    αυτήν πληρωνόσουνα”. Ξαναμανά, κάγκελα ο Ευαγγελάτος και ο …Δαρμένος.

    Αυτό Μαρία, δεν ήταν δελτίο ειδήσεων. Μάπετ σόου, ήταν.

    Σέβας.

    Like

    • ΜΑΡΙΑ said

     Μέ δελεάζεις,βρέ Σπάρτακε….θ’ ἀρχίσω νά βλέπω εἰδήσεις,μοῦ φαίνεται!!!
     Τέτοια γλέντια,δέν πρέπει νά χάνονται 😉

     Like

 7. ΜΠΟΥΤΑΡΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΠΕΚΡΗΣ said

  Η Ολυμπία που την μια γλύφει τον Καραμαν-ντιντή την άλλη τον Τσίπρα και την αλλη τον Καμμένο με ενδιάμεσα γλυψίματα σε διάφορα καθεστωτικά τσιράκια, τώρα ανακάλυψε υποστήριξη του ΣΚΑΙ προς την Χ.Α. μόνο και μόνο γιατί αναπαρήγαγε τις δηλώσεις του Σφακιανάκη.

  -όταν δείχνουν τις θετικές για την Χ.Α. δηλώσεις του Σφακιανάκη λέτε ότι αυτό είναι υποστήριξη προς τη Χ.Α.

  -όταν βρίζουν την Χ.Α. λέτε ότι το κάνουν για να της ανεβάσουν τα ποσοστά

  -όταν δεν κάνουν καμία αναφορά για την Χ.Α. τότε λέτε ότι επίτηδες κρύβουν τη Χ.Α. για να την εμφανίσουν ως αντισυστημική ενώ κανονικά θα έπρεπε να την καλούν για να φανεί η δήθεν συστημικότητα της.

  Αποφασίστε ρε καιροσκόποι τι από όλα ισχύει τελικά?

  Τελικά έχετε καταντήσει χειρότεροι και από το πρώην είδωλο σας τον Αντωνάκη τον κωλοτούμπα.

  Βάλτε μια διαδικτυακή δημοσκόπηση, τα αποτελέσματα θα σας κάνουν να καταλάβετε για μια ακόμα φορά ότι άλλα λέτε εσείς και άλλα πιστεύουν οι αναγνώστες σας.

  Like

  • Θάλασσα said

   Η τιμωρια τους ειναι η περιφρονηση των χρηστων του διαδικτυου
   Οι κυριοι του ολυμπια θεωρουν τους χρηστες του διαδικτυου ανοητα διποδα ενταγμενα σε κομματικα μαντρια

   Like

  • Αγαπούλας said

   Eιναι καθαρα ζητημα συμπυκνωσης……

   Ζητημα πρωτο….
   Περισυ…ας πουμε το Μαιο.
   Η αρχικη εκτιμηση των καθεστωτικων απεναντι στον κοινωνικοπολιτικο λογο και την ρητορικη ευχερεια των μελων του λαικου συνδεσμου….
   Καλο ειναι να σημειωθει η εννοια του καθεστωτος….φροντισαν οι ιδιοι γι αυτο.
   “Συνταγματικον τοξον”.
   Εχουμε λοιπον…..Η ΝΔ αρχικα…προσεκτικη διατυπωση των διαβολων της…η βαση της ειναι ετσι κι αλλιως το κυριως μενου των ψηφοφορων του λαικου συνδεσμου. Κατι για τραμπουκους..αξεστους..διακριτικα παντα.
   Φινετσα του “νοικοκυρη” (ποδιτσα, ποδιτσα) λοιπον!
   Πασοκ…σαν κλασικη φυλη ουννων…χορτατων ομως ουννων, περασαν στο φασιστικη, ναζιστικη κλπ…και αγραμματοι..
   Τα κτηνη που επελεξε με μερακι ο εβραιομογγολος αττιλας Ανδρεας ειναι απαιτητικα…..δημοκρατικα οταν μιλανε για το πρασινο σιναφι….παραμορφωμενα απο κρατικο ξεκοιλιασμα!
   Γενικευμενη αριστερα ἠ καλυτερα μαρξιστικη εβραιουργια…..ολα μαζι!
   Η πρωτη γραμμη που δωθηκε…
   Τα λοβοτομημενα κτηνη των κομματικων οργανωσεων να προσβαλλουν στο διαδυκτιο τους εθνικιστες συνομιλητες με κραυγες τυπου “ουγκ¨..πιθηκοι κλπ…
   Τραγελαφικο;
   Δε νομιζω…
   Κλασσικη συνταγη του αιωνιου καλλικαντζαρου….του “περιουσιου” εβραιου!
   Τα ορκ να υβριζουν τα ελφ, συμφωνα με τον αειμνηστο Τολκιν….
   Ο δε Σαρουμαν (Σορος) να καμαρωνει τις ορδες των καθυστερημενων απο το καστρο του Indymedia.
   Στη συνεχεια, επειτα απο τα εξαιρετικα χαστουκια σε ΟΛΗ τη μεταπολιτευση που ενσαρκωνε εντελως επιτυχημενα το ημιπαραφρων ον που ακουει στο ονομα Κανελλη, ανετειλλε το αστρο ενος πιτσιρικα, θα λεγαμε.
   Ηλιας Κασιδιαρης….θα αναφερθω μετα σ’αυτον!

   Κλεινοντας το πρωτο ζητημα θα πρεπει να τονισω πως ολα οσα αναφερθηκαν κατερρευσαν στην πρωτη επαφη του απλου λαου με τους αντιπροσωπους του Λαικου Συνδεσμου.
   Ρε συ…τουτοι εδω το εχουν!
   Αυτο ξεστομισα προσωπικως….φανταζομαι πολλοι αλλοι σκεφτηκαν κατι αναλογο.
   Αποτελεσμα.
   Καταρρευσις διαβολων ἠ αστοχια του βελους του “δημοκρατικου τοξου”.

   Ζητημα δευτερο.
   Τριβη.
   Αναληψη καθηκοντος απο τους σπεσιαλιστες του ειδους (και ο αρθρογραφος μεσα ειναι)….
   Δημοσιογραφικο σιναφι…..
   Εκτος απο τα τετριμμενα (ναζιστες, σατανιστες, φανατικοι της αρειας φυλης..) ανελαβαν την παρουσιαση ιντριγκας, παθους, διψας για εξουσιας, ανταγωνισμους..εσωκομματικους!
   Τριαντα χρονια Φωσκολος ηταν αυτός!
   Επειτα απο τον πρωτο πανικο που τους προσεφερε απλοχερα ο ταλαντουχος Κασιδιαρης προσπαθησαν να εκμεταλλευτουν την ισχυρη του προσωπικοτητα για να κατασκευασουν κλιμα.
   Τζιφος!
   Μπαρπούτσαλα!
   Δημοσκοπικη εκρηξη!
   Δευτερο βελος στο γαμο του καραγκιοζη….
   Τοτε λοιπον ερχεται και η πρωτη εμβολιμη απο τον “πατριωτη” και μαγκα της φακης….Νοτης Σφακιανακης.
   Προσθετω επισης τον πραγματικα αταλαντο Φιλιππιδη…..και αυτος αγαπουλες πουλησε!

   Ζητημα τριτο.
   Εκκλησια.
   Περιττο να αναφερθουμε στον Σιατιστης….ολοι ξερουμε!
   Ζητουμενο ο Σεραφειμ…ο Πειραιως!
   Περα απο μια επιστολη στην Χιλαρι….ΛΑΓΟΣ!!!!!!
   ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΛΑΓΟΣ!
   Θα το αφησω στη φαντασια (νομιζεται πως ειναι) σας!
   Αρκει να αναφερω μονο πως η χωρα μας εχει πληθυσμο οσο η μιση Νεα Υορκη….ολοι γνωστοι, ολα γνωστα (τον ξερει καλα το μαγκα Σφακιανακη ο Αγαπουλας)!
   Μην ξεχναμε λοιπον τι ειδαμε ολοι….για να γινεις προεδρος χωριου επρεπε να διαπλεκεις με το συστημα….
   Σκεφτειτε τωρα τι ειδους προσοντα χρειαζεται να διαθετεις για να γινεις επισκοπος…μητροπολιτης.
   Απο οτι γνωριζω τον Σεραφειμ δεν τον ψηφισαν οι πιστοι κατοικοι του Πειραια…Συνοδος τον επελεξε!
   Ψιλοτζιφος-ψιλοεπιτυχια……
   Το δημοκρατικο βελος μπορουμε να πουμε πως φαλτσαρισε πανω στο εθνικο κορμι……το πληγιασε σχετικα!

   Ζητημα τεταρτο…
   Ψειρου….
   Μπορω να ομολογησω πως το “δημοκρατικο τοξο”τα πηγε αρχικα καλα…παραλιγο bulls eye!
   Τα χάλασαν ομως οι στιχοι του “ἁνενταχτου ποιητη”….πολυ βρωμια ρε φιλε….δεν πλενοταν με τιποτα…
   Και ηταν ταμαμ!
   Φτυστος ο Τσε…..
   Θα ηταν ιδανικος για νεα Ηλενια..
   Ο Νασιουτζικ ειχε τραβηξει το βυσμα απο τη πριζα…το φωτοστεφανο του Γρηγοροπουλου εξαφανιστηκε…..φανηκε η απεχθης φατσα του κακομαθημενου τσογλανου της Κηφισιας…
   Παραλιγο να αποκτουσαμε Τσε γκε Βαρα….
   Τοτε ηρθε το πορισμα Βουρλιωτη….και η Νεμεσις χαμογελασε!
   “Η εξοντωση των ατομων με ειδικες αναγκες”…
   Χαμογελω…
   Κοιταζω το ταβανι του σπιτιου μου……
   Γιωργο Φουντουλη…..εζησες σαν Ελληνας….πεθανες σαν ημιθεος!
   Ο πατερας σου…..εκεινη η κινηση με το βιντεο των γενεθλιων σου…των γενεθλιων που οργανωθηκαν οχι για σενα τον εορταζοντα ….ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ….
   Δε σχολιαζω τιποτε αλλο…..ντρεπομαι!

   Ζητημα εκτο…
   Φυλακιση.
   Προσπαθεια να απομονωσουν τον ταλαντουχο και ευεξαπτο Ηλια Κασιδιαρη….να κανει το λάθος!
   Δεν το κανε…δε θα το κανει…για τους αδικοχαμενους Γιωργο Φουντουλη και Μανωλη Καπελωνη.
   Εδω ερχεται ο Νοτης…..ο ξεγανωτος πατριωτικος τενεκες.
   Το τσιρακι των “νοικοκυραιων”.
   Μια εμβολιμη τωρα που η ηγεσια του Συνδεσμου ειναι φυλακη….μια προσπαθεια να μπει στο συνδυασμο….να εισχωρησει στο στρατοπεδο του εχθρου.
   Νοτη……
   Αυτοι ειναι Ελληνες…..δε μπαινεις ευκολα σε κλαμπ Ελληνων ενω ΕΧΕΙΣ ΠΛΕΥΡΙΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ!

   Like

   • Μ.ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ said

    Αν ειχες τοση καλωσυνη,οση ειναι γρηγοραδα του μυαλου σου,κυριε “Αγαπουλα”,τωρα θα μου απαντουσες στο ερωτημα μου,διατυπωμενο πολλες φορες,για την ταυτοτητα των μασωνων σε τουτη την ιστοσελιδα,αλλα,αντ’ αυτου,ναι,μεν,αναλυεις,ιδιοτυπως,την κατασταση,αφηνοντας υπαινιγμους σχετικα με τον ρολο του Σφακιανακη,θεωρωντας τον σιτιζομενο απο τη στοα,πραγμα που “εκθετει”,ωστοσο,τους τασσομενους,ελαφρα τη καρδια,μ’ αυτον,χωρις,παραλληλα, να εξηγησεις,τινι τροπω,προξενει ζημια στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,καθως απο το νοημα των τελευταιων αραδων συναγεται το συμπερασμα της ιδιοτητας του,ως εντολοδοχου,πειθηνιου οργανου ξενων κεντρων.
    Σαν να λες στο ακροατηριο”το νου σας,μην πανηγυριζετε,γιατι αγνοειτε τα παιχνιδια που παιζει ο Σφακιανακης πισω απο την πλατη σας”.

    Like

   • ΣΠΥΡΟΣ Ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ said

    Απόλυτα σωστός,ό Αγαπούλας…περίτεχνα ανασηκώνει τή κουρτίνα ,επιτρέποντας θέαση στά παρασκήνια…..ΕΥΓΕ…!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like

   • Αγαπούλας said

    Κυριε Ανδρεαδη…
    Θα σας απαντησω με ατακα Πατσινο ….αποσπασμα απο την ταινια “ο δικηγορος του διαβολου”.
    “You see all of this….mine!
    Everythink…mine”!
    Σκηνη λιγο απο το φιναλε της ταινιας…..¨Vanity..my favorite sin” το εκπληκτικο κλεισιμο…
    Λατρευω το Χολιγουντ..εσχατως…απο το 08 και μετα.Τοτε ξεκινησε η γενικευμενη επιθεση…δεν ειναι μονο η οικονομικη κριση…επιθεση παντου!
    Οσον αφορα το τεκτονισμο ειναι διαδεδομενος και εξαπλωνεται γοργα στις ταξεις των μεγαλοαστων, των μιντια και της σοου μπιζ.
    Ειναι νομιζω περιττο να αναφερθουμε σε ονοματα…αυτο που εχει σημασια ειναι ο ελεγχος των παντων απο υψηλα ισταμενους σε αυτην….
    Ελεγχουν σχεδον τα παντα!

    Like

 8. Σοφία said

  Δηλαδή ο ΣΚΑΙ έχει δυναμη να πει στον κόσμο ποιον να ψηφίσει κι επειδή το λέει ο ΣΚΑΙ θα γίνει;
  Είναι σε θέση ο ΣΚΑΙ ή οποιο άλλο νταβατζοκάναλο να πουν και να πείσουν οποιονδήποτε τι να ψηφίσει;
  Δηλαδή αν ο Σφακιανάκης έλεγε ψηφίστε πράσινους σκοπιανορουφιάνους θα λέγατε ότι επειδή το είπε στον ΣΚΑΙ τους έβαλε στο κυβερνητικό “κάδρο”;
  Αν ο Σφακιανάκης είχει πειστεί ότι ο Καμμένος είναι ο καλλίτερος και επί μισή ώρα ασχολούνταν μ΄αυτό και έβαζαν απέναντι τον Νιτρόπουλο να του λέει τις παπαρες του θα λέγατε ότι μπήκε στο κυβερνητικό κάδρο ο Καμμένος επειδή το λέει ο Σφακιανάκης στον ΣΚΑΙ;

  Εγώ νομίζω ότι αυτό το αποφασίζουν οι ψηφοφόροι. Αν πάρουν έγκριση από την singular logic.

  Ο Σφακιανάκης λέει την γνώμη του, ο ΣΚΑΙ μάλλον θέλει να του επιτεθεί κι έβαλαν τον πιασάρικο Κωστόπουλο -Νιτρόπουλο, που είναι μάγκας και κολπατζής κι έχει και την εκπομπή και είναι cool κι όλα αυτά.
  Τώρα αν όλοι έχουν πάρει είδηση τι λαμόγιο του κερατά είναι το πουλέν του τηλετοκογλυφικού κατεστημένου, ενώ ο Σφακιανάκης μπορεί να είναι εκκεντρικός, ιδεοληπτικός, διαφορετικός, απότομος ή και αγενής κάποιες φορές λαμόγιο όμως δεν τον είπε ποτέ κανείς…. ούτε άφησε κανέναν απλήρωτο ενώ αυτός έκανε ο φτωχούλης διακοπές στο νησί των φτωχών κατατρεγμένων, την Μύκονο.

  Αν υπάρχει κάτι που σπρώχνει τον κόσμο προς την ΧΑ είναι όλο το σύστημα.
  Μην δίνετε την ‘δόξα’ στον ΣΚΑΙ και στον Σφακιανάκη

  Like

 9. ΜΠΟΥΤΑΡΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΠΕΚΡΗΣ said

  Η ανάδειξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως καταλύτη των πολιτικών εξελίξεων οδηγεί εδώ και αρκετό καιρό σε διάφορες μελέτες, οι οποίες προσπαθούν να εξετάσουν και να επεξηγήσουν το πώς γιγαντώθηκε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Μια τέτοια ακόμη έρευνα είναι και αυτή του Πανεπιστημίου Πειραιά με τίτλο: «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η λειτουργική αξιοποίησή της στη Ρητορική του Φόβου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.»

  Η έρευνα αυτή εστιάστηκε σε 115 δελτία τύπου των κομμάτων της συγκυβέρνησης (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) και της αξιωματικής αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ) για την χρονική περίοδο μεταξύ 12 Σεπτεμβρίου 2012 και 2 Μαΐου 2013. Στην έρευνα αυτή εξετάστηκαν οι επιθέσεις εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και το πώς στο πλαίσιο αυτών των επιθέσεων, τα συστημικά κόμματα προσπάθησαν να την χρησιμοποιήσουν για να χτίσουν «φοβικά επιχειρήματα».

  Σύμφωνα, λοιπόν, με την έρευνα αυτή θεωρήθηκε καταρχάς ότι η ΝΔ, ως βασικός κυβερνητικός εταίρος, δεν χρησιμοποιεί φοβικά επιχειρήματα σε κανένα δελτίο τύπου. Επειδή η έρευνα είναι μέχρι τις αρχές Μαΐου του παρόντος έτους, αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι η ΝΔ χρησιμοποίησε κανονική βία πριν από λίγο καιρό, διαλύοντας κάθε ψευδεπίγραφη επίφαση νομιμότητας, με τις απαράδεκτες από κάθε άποψη προφυλακίσεις του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και δυο ακόμη Βουλευτών του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Από τα (μη) λόγια η ΝΔ πέρασε στα έργα, με την ανήθικη και παράνομη προσπάθεια καταστολής της έντιμης και της νόμιμης πολιτικής λειτουργίας και δράσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

  Στο ΠΑΣΟΚ η έρευνα αποδίδει «υψηλή κινητικότητα αναφορικά με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Σύμφωνα με την έρευνα, το ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι «απόδοση αιτιότητας ανόδου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην οικονομική κρίση, όχι στις δομικές αδυναμίες του πολιτικού συστήματος». Θεωρεί επίσης ότι στόχος των επιθέσεων στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν η έμμεση αντιπαράθεση κυρίως με τον ΣΥΡΙΖΑ και λιγότερο με την ΝΔ.

  Για την ΔΗΜΑΡ παρατηρείται «υψηλή κινητικότητα αναφορικά με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Στόχος της ήταν να θολώσει τα νερά σχετικά με την δική της συμμετοχή και συνέργεια στην μνημονιακή συγκυβέρνηση.

  Ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα πάντα με την έρευνα, χρησιμοποιεί την ρητορική κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ προκειμένου να επιτεθεί ευθέως στην κυβέρνηση με φόντο την μνημονιακή πολιτική της, την οικονομική κρίση, αλλά και την παρουσίαση των βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως συναδέλφων (!) και συνεργατών (!!) της κυβέρνησης. Το γνωστό παραλήρημα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο δεν βασίζεται σε καμία υπαρκτή βάση. Το χειρότερο γι’ αυτούς είναι ότι θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα, όταν μετά τις επόμενες εκλογές θα γίνουν αυτοί οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες της κυβέρνησης, ως συμμετέχοντες μαζί με την ΝΔ στη νέα συγκυβέρνηση.

  Η έρευνα του Πανεπιστημίου Πειραιά τελειώνει υποστηρίζοντας ότι: «οι διαφορετικές προσεγγίσεις των κομμάτων του “συνταγματικού – δημοκρατικού τόξου” και η χρήση φοβικών επιχειρημάτων με σκοπό την αποδόμηση άλλων πολιτικών υποκειμένων πέραν της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το «συνταγματικό – δημοκρατικό τόξο» χαρακτηρίζεται από το φαινόμενο “Granfallon”, χαρακτηρίζεται δηλαδή ως μια ομάδα της οποίας οι ενωτικοί δεσμοί μεταξύ των μελών της είναι πλασματικοί. Η τεχνική “Granfallon” χρησιμοποιείται για την επίτευξη στρατηγικών στόχων. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί την χρήσιμη απειλή – φόβητρο, την βολική ετερότητα που εξαγνίζει την ταυτότητα.»

  Το πολιτικό σύστημα αποτελείται από μια σειρά κομμάτων, τα οποία παρά τις φαινομενικές τους διαφορές έχουν κοινή προσήλωση σε μια σειρά «αξιών». Ο εθνομηδενισμός είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό αυτών των κομμάτων, ανεξαρτήτως της κλίμακας με την οποία εμφανίζεται σε κάθε κόμμα. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί τον συνδετικό κρίκο που ενώνει τις ετερόκλητες αυτές πολιτικές δυνάμεις, ώστε να αποκτήσουν έναν κοινό εχθρό.

  Πολεμούν από κοινού την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , εξ’ ου και ο αδόκιμος – απαράδεκτος όρος του «συνταγματικού – δημοκρατικού τόξου» που εκφράζει ακριβώς αυτή την «ανίερη» συμμαχία μεταξύ των κομμάτων που εκφράζουν την καθεστωτική αντίληψη του ανθελληνισμού και της υποτέλειας. Συκοφαντώντας το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν τον κόσμο να ξεχαστεί από τα προβλήματα που όλοι τους δημιούργησαν. Στην πραγματικότητα, όμως, αναδεικνύουν την Μοναδική Έντιμη και Αμόλυντη Πολιτική Δύναμη, η οποία εναντιώνεται στην κοινή τους συστημική πορεία.

  Βοηθούν, άθελά τους, να φανερωθεί ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εναντίον όλων, αλλά και όλοι είναι εναντίον της, ακριβώς επειδή είμαστε το μόνο κόμμα που εκφράζει έμπρακτα με τους Αγώνες της την Πίστη στις Αξίες της Πατρίδας και του Λαού.

  Like

  • ΣΠΥΡΟΣ Ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ said

   Ακριβώς έτσι,από όποια σκοπιά νά τό δεί κανείς,Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,αποτελεί αναγκαιότητα αντίστασης,στό πολύχρωμο κομματικά κλεπτοκρατικό,όχι συνταγματικό τοξίδιο πλέον.

   Like

 10. kas said

  Τόση μπετοβλακίαση σε ένα μόνο άρθρο έχω καιρό να δώ.

  Μνημειώδους βλακείας το αρθράκιον…θα καταχωρηθεί στα σχετικά αρχεία σε περίοπτη θέση.

  Like

  • ΣΠΥΡΟΣ Ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ said

   Ακριβώς,αρχειοθέτησε τό αρθρίδιο τούτο,ώστε νά τό ξαναμελετήσεις,όταν ή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γίνει κυβέρνηση…

   Like

 11. Ρωμηός(Δημήτρης) said

  Ολύμπια λυπάμαι για το κατάντημα των αναρτήσεών σας…σε λίγο βέβαια και οι φωνές της αλήθειας(εννοώ σχολιαστές) που
  ακούγονται σε διαδικτυακά μέσα θα υποστούν από όλους εσάς τους “δημοκράτες” δημοκρατική λογοκρισία…
  Ανοησίες και γελοιότητες για στήριξη στη ΧΑ του ΣΚΑΙ…δλδ ούτε ο αρθρογράφος δεν πρέπει να το πιστεύει…αλλά σου
  λέει εδώ πίστεψαν στον Καραμανλή και τον Καμμένο…πολύ ακόμη και τώρα θέλουν τον βούδα…δεν θα τσιμπήσει κανείς….;;;

  Επιτέλους δείξτε λίγο αντικειμενικότητα σε ένα κόμμα που χτυπιέται από παντού, που δολοφονείται…από εσάς και τους Λαμπρακιστανούς….μικρή η διαφορά σας…σε λίγο τα συμφέροντα του Μπόμπολα θα γίνουν και δικά σας…τότε όλοι εμείς
  θα “εξαφανιστούμε” με το μαγικό ραβδάκι σας των μιντιαρχών …όμως ο Έλληνας θα μείνει όρθιος στον αληθινό κόσμο όσο
  και αν τα ανθελληνικά και υποκριτικά τερτίπια των μιντιαρχών τον χτυπούν…

  Like

 12. Hellenic History X said

  Εσείς Χρυσαυγίτες έχετε πάθει κρίση ταυτότητας, από σκινάδες με flyjackets, γίνατε χαρτογιακάδες με γραβατούλα και λουστρίνι. Μόνο ο Καραγκιόζης άλλαζε εμφάνιση κατά περίπτωση για να πετύχει τον σκοπό του και η λαϊκοί μύθοι είναι πάντοτε οι σοφότεροι όλων.
  Τι έγινε “ο Αγών μου” που μοιράζατε μετά μανίας πριν χρόνια, ΝΑΙ αυτού του Αδολφούλη, αυτού του αθώου καθυστερημένου κατά τα άλλα καραγκιόζη, που έκαψε το σπίτι του παππού σου και βίασε την αδερφή του και την κόρη του, αυτόν που σήμερα αρνείστε τρεις φορές ότι ήταν η πηγή έμπνευσης του “εγέρθητου” αρχηγού σας, αυτού που με χρυσή πένα έγραφε σκιώδη άρθρα και διέσπειρε το μίσος σε αδέσποτα που μάζευε στους 5 δρόμους.
  Ένα ξέρω ή φοράς παντελόνια ή μην το παίζει καμπόσος. Παραδέξου την ταυτότητά σου και πάψε να προσποιείσαι τον προοδευτικό εθνικιστή, που προσπαθεί να προσαρμόσει τις φασιστικές του μιλιταριστικές ιδεοπαραλύσεις σε ένα κόσμο που πολέμησε το κτήνος, που εσύ προσπαθείς να επαναφέρεις στο προσκήνιο.

  Like

  • nk said

   δωσιλογοι με ονομα—ΟΥΔΕΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ

   ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΣΑΣ τσιπροσαμαρακι

   Βουλπιωτης ο ιδρυτης των ΤΑ
   Μανωλεας βουλευτης Πειραια του ΚΚΕ, ο οποιος νικουσε και τον Ζαχαριαδη στις εκλογες
   Τυριμος βουλευτης ΚΚΕ, Λεσβου νομιζω

   Μερκουρη Μελινα και το Σοι της
   Λαμπρακης ο ΔΟΛιος
   Χριστοφορακος πατερας

   Λογοθετοπουλος ο Κατοχικος Πρωθυπουργος σας , που ειχε δεξι του χερι τον Λαμπρακη, τον Βουλευτη σας

   ο Πατερας του παλιου Προεδρου της ΝΔ σας Μιλτιαδη Εβερτ, Αγγελος

   Μπαντρωνης και Λυκουρεζος οι δυο νεκροι με τις κουκουλες στο Μπλοκο της Κοκκινιας
   μελη του ΚΚΕ

   Αγγελοπουλος Σημιτης Κοκκαλης οι γονεις των σημερινων…….ολοι εγιναν και Υπουργοι της Κυβερνησης του Βουνου

   κτλ κτλ κτλ

   Like

  • ΠΑΡΕ ΝΑ ΧΕΙΣ said

   Α μαλιστα ..Με μια σημείωση παρακαλώ.
   Η ΟΠΛΑ εκτέλεσε εν ψυχρώ κάποια καθάρματα δικά της όπως τον ΤΥΡΙΜΟ πράκτορα της Ασφάλειας και του Μανιαδακη όπως διεπιστωσαν επίσης η ΟΠΛΑ εκτέλεσε τον Μανωλεα ο οποίος μαζί με την ΣΙΤΣΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ έκαναν εκπομπές μαζί με την δική σας ντε που την διαφημίζετε σήμερα στις σελίδες οι χρυσαυγουλοι υπεύθυνη προπαγάνδας των κατοχικών στρατευμάτων και του ραδιοφωνικού σταθμού των Γερμανών στην Αθήνα.

   Ο μανωλεας μαζι με άλλα φασιστικά καθάρματα ίδρυσαν την ΕΣΠΟ Αθηνα το 1940.

   Οι διαφορες ιστορικά είναι ότι το ΚΚΕ εκτελούσε τους προδότες που είχαν εισχωρήσει στις τάξεις του εν αντιθέσει με τα αυγα που ακόμα και σήμερα διαφημίζουν την ΣΙΤΣΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ στις σελίδες τους σαν Ηρωιδα .

   ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΚΕ ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΝΤΡΩΝΗ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ.

   ..Μικρές διαφορές αλλά αισθητές . Η ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΓΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ . ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΥΡΙΜΟ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΕΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ .

   ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΜΑΝΩΛΕΑ ΤΥΡΙΜΟΥ Η ΟΠΛΑ ΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΔΗΛ.ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ.
   ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΧΑΛΑΓΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.
   ΣΙΓΑ ….. ΤΑ ΑΥΓΑ ΡΕ …

   Like

   • nk said

    ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΡΑ

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΟΝΤΑΙ …………..ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ μαστορακο

    δωσίλογος < δωσι- (< δίδωμι) + λόγος

    αληθεια η περιφημη ΟΠΛΑ γιατι ξεχασε να τιμωρησει τους εξαιρετους Αγγελοπουλο Σημιτη Κοκκαληγονεις των σημερινων…τους Υπουργους της Κυβερνησης του Βουνου ;;;;;;;
    τον Λαμπρακη σας ;;;;;

    χαχαχαχαχαχαχα……κακομοιρηδες

    ΥΓ,….μην γραφεις ΨΕΜΑΤΑΚΙΑ συντροφι
    πρωτα σκοτωσε τους μπαντρωνη και λυκουρεζο ως εχθρους
    και ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ

    και οι τυφλοι………….ειδαν τοτε

    Like

   • ΠΑΡΕ ΝΑ ΧΕΙΣ said

    Αυτούς δεν τους καθάρισε η ΟΠΛΑ διότι ήταν πολύ ασχολημένη έπρεπε να καθαρίσει κάποια άλλα καθάρματα Γερμανοτσολιαδες που είχαν αμοληθεί εδώ και εκεί .

    Βλέπεις παντού είχαν διεισδύσει οι πράκτορες των Ναζί οπως Μπαντρωνης Λυκουρεζος .

    Τι σχέση έχει το ΚΚΕ τώρα επειδή είχαν διεισδύσει πράκτορες της ασφαλιτικης Ναζιστικής αστυνομίας μέσα στους κόλπους του ?
    Αυτό πρέπει να σου δείχνει εκτός και αν είσαι ουφο , δείχνει ότι τους ενδιέφερε το ΚΚΕ πάρα πολύ διότι ήταν και το μοναδικό κόμμα που έμεινε στην Ελλάδα όρθιο να αντισταθεί παρ όλες τις διώξεις όταν οι άλλοι Ελληναραδες την έκαναν για την Μέση Ανατολή και κατασκεύαζαν μπουρμπουλήθρες φιλοσοφώντας στις καφετέριες στα ρεστοράν του Καιρου και της Αλεξάνδρειας.

    Δηλαδή επειδή είχαν εισχωρήσει ρουφιανοι των Ναζι οι ιδεολογικοί σας πρόγονοι ταγματασφαλητες χιτες μέσα έφταιγε το ΚΚΕ ρε χρυσαυγουλε?
    Περιμέναμε από τους τιμωρούς ταγματασφαλίτες να τους καθαρίσουν αυτοί αλλά βλέπεις αυτοί τους προστάτευαν πάση δυνάμει. Τώρα σας έπιασε ο πόνος για τους δοσίλογους ?
    Βγάλτε τις γερμανικές στολές από την ναφθαλίνη ρε χρυσαυγουλε.
    Όλα από την όπλα τα περιμένατε ?
    Η Όπλα δεν έπαιζε – η όπλα τιμωρούσε Γερμανοτσολιαδακια τύπου Γκέμπελς σαν και αυτούς τους Ναζι που έχει αναρτήσει η ΧΑ στην ιστοσελιδα της στο μέτωπο γυναικών σαν προσωπικότητες.
    Πολύ αργά σας έπιασε ο πόνος για το συγκρότημα Λαμπράκη αν εννοείς αυτό.

    Like

   • ΠΑΡΕ ΝΑ ΧΕΙΣ said

    Ξεχασες να αναφερεις οτι οι Ναζι στα μπλοκα συνοδευαν μαζι με τους ταγματασφαλητες τους κουκουλοφορους που διαλεγαν αντιστασιακους για εκτελεση.

    Πιο απλα για να καταλαβεις …. ταγματασφαλητες που εκαναν εθνικο αγωνα κατα τα λεγομενα του αρχηγου σας.
    Τι δεν καταλαβαινεις? πηγαιντε να βγαλετε τις γερμανικες στολες σας απο την ναφθαλινη και μετα μπορειτε να μιλατε ….κυριοι εθνικιστες του κολου.

    Like

  • Αννα said

   σκαιωδη αρθρα.

   Like

 13. tass said

  τι ΜΑΛΑΚΙΕΣ λετε τοσο καιρο που τα ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ δειχνουν το ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ το ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ και το ΦΩΤΗ ΚΟΥΝΕΛΗ δε σας πειραξε…….εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ…..

  Like

 14. Hellenic History X said

  Με τα χέρια στην ανάταση να χαιρετάτε διπλά τον Αδολφούλη!

  Like

  • nk said

   30-3-44 Χωρίον Κόλινες Κυνουρίας:

   «Συμφωνία μεταξύ Ε.Λ.Α.Σ και Γερμανών, όπου ο Ε.Λ.Α.Σ αναλαμβάνει την υποχρέωση να μην χτυπήσει τους Γερμανούς κατά την αποχώρηση τους από την Ελλάδα»!!!

   Like

  • nk said

   φασιστογερμανοτσολιαδακι

   13-1-44

   Υπογραφή συμφωνίας από το 5ο σύνταγμα του Ε.Λ.Α.Σ και της Αλβανικής «τσέτας»:

   «Συμφωνία για την παροχή βοήθειας από τους αλβανούς στον Ε.Λ.Α.Σ στον αγώνα του εναντίον του Ε.Δ.Ε.Σ (Ζέρβας)»!

   Like

 15. Μ.ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ said

  Καθ’ ην στιγμη,ορθως η οχι,δε με απασχολει ιδιαιτερα,μολο που το θεμα τραβαει το ενδιαφερον των αναγνωστων,η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εξακολουθει να ειναι σημειο αντιλεγομενο,εχει πεσει σιωπητηριο γυρω απο τη δραση μιας παραταξης,φιλοδοξουσας να επαναφερει την εννοια της “ρωμηοσυνης” στο προσκηνιο,και μηδεποτε προσβλεπουσης στην εξυπηρετηση ιδιοτελων σκοπων.
  Μιλαω για την Καποδιστριακη παραταξη “ΚΟΙΝΩΝΙΑ”,συκοφαντουμενη,δυστυχως,αμα τη εμφανισει της στον οριζοντα,απο δηθεν αγαπωντας την εκκλησια,μονο,προ των εκλογων,τιθεμενη στο περιθωριο,σκοπιμως,ικανοποιηθεισης της αναγκης να μην στραφουν προς αυτην,σωρηδον,οι εχοντες πατριωτικο φρονημα και αγανακτησαντες,συναμα,με οσα συμβαινουν στο πολιτικο σκηνικο,γνωστου οντος του γεγονοτος στο κατεστημενο,πως μια κινηση,επιθυμουσα την επαναφορα του “ρωμεηκου” πολιτισμου,ειναι επικινδυνη για τα καθεστωτικα συμφεροντα.

  Like

  • Αξιόλογα στελέχη που δίνουν όμως μάχη σε λάθος πεδίο αγαπητέ Ανδρεάδη .. Τα στελέχη της κοινωνίας δεν μπορούν να έχουν ρόλο ουσίας ούτε και να διαμορφώσουν εξελίξεις μέσα σε αυτό το σημερινό μόρφωμα .. Η πραγματική τους δράση είναι για μετά …

   Like

   • Μ.ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ said

    Δεν ξερω τι εννοεις με το ορο “μορφωμα” ευγενεστατε,κυριε Διονυση,αλλα δοθεισης της ευκαιριας,βρηκα,πολυ ενδιαφερουσα,πρωτοτυπη την προσεγγιση σου στο ζητημα της ταυτοτητας της “ΟΛΥΜΠΙΑΣ”.Σιγουρα εγινε προσπαθεια απο την Ν.Δ να προφυλαχθει ο κανακαρης της,ο Σαμαρας,οπως δειχνουν τα συμφραζομενα των αρθρων,γραμμενων στο πνευμα μιας αντιμνημονιακης κριτικης,διατυπωμενης κατα τροπο που να μην “θιγεται” ,στα ορια του “κλονισμου,το καθεστως και παμε παρακατω.
    Αν εξαιρεσεις λιγους αρθρογραφους(Μισα,Σοφια,Αναρμοδιος,Πορτα-Πορτα,Απελλης και αλλοι της ιδιας συνομοταξιας),θα δεις πως,πλαγιως,με λεπτοτητα,προωθουνται οι θεσεις του καθεστωτος,αφου,φαντασου,προβαλλονται ΜΜΕ του συστηματος η,δικην θεματικης,εξιστορουνται τα σχετιζομενα με διαμορφωτες της κοινης γνωμης,οι οποιοι ειναι “χωμενοι”,ως το λαιμο,στη σαπιλα της εξουσιας.
    Εσυ,βεβαια,σιγουρος ων,για το φιλοσυστημικο ρολο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,θεωρεις αγομενους και φερομενους τους νυν ψηφοφορους της απο την “ΟΛΥΜΠΙΑ”,κατι που φαινεται βαρυ,υποτιμητικο γι’ αυτους,ωστοσο,μονο,ο χρονος θα ελεγξει την εκτιμηση σου.Στο χερι τους ειναι η αποφυγη της επανακαμψης τους στο μαντρι της Ν.Δ,οταν ξεκαθαρισει περισσοτερο ο ρολος του ιστοτοπου,προκαλεσαντος,παντως,τις υπονοιες μου για τις στοχευσεις του.

    Like

 16. Αντιχορτοφάγος said

  Το ίδιο σύστημα πού εκμεταλλεύτηκε κάποτε την δίψα του Έλληνα γιά Δημοκρατία είναι αυτό πού εκμεταλλεύεται την σημερινή δυστυχία του
  με μοναδικό σκοπό το κέρδος.
  Η ΧΑ είναι αυτή πού καλλιεργεί τον διχασμό χωρίζοντας τούς Έλληνες σε Έλληνες και Ελληνόφωνους υποστηρίζοντας την επιστροφή της Ελλάδας στην δραχμή.
  Το σύστημα αυτό ποντάρει σε υπερκέρδη με την επιστροφή της χώρας στη δραχμή.Το όχημα γιά να τα καταφέρει είναι ο εθνικός διχασμός.
  Πώς το κάνει;Προβάλει και ενισχύει τον πατριωτισμό των Ελλήνων ο οποίος
  ανεβαίνει στην νιοστή σε περιόδους φτώχειας και δή αναγκαστικής.
  Βάζει γιά μπροστάρηδες σκοτεινούς και επιθετικούς τύπους με εμφανή τα χαρακτηριστικά μπράβου τους έχει έτοιμα και μερικά πιασάρικα τσιτάτα
  και ετοιμάζει το έδαφος γιά τον τελικό σκοπό.
  Την κονόμα!

  Like

  • Militia said

   Γειά σου Άδωνι, τι βιβλίο πουλήσαμε σήμερα;

   Like

  • tass said

   αντι….χορτοφαγε μαλλον ολα αυτα τα χρονια εφαγες…..πολλη χορτο…..ο (Τ)ΣΥΡΙΖΑ μιλα για επιστροφη στην δραχμη…..

   Like

 17. ΙωαννηςΤ said

  Kαλα επειδη ο γελοιος σκαι εβαλε την δηλωση του ακομα πιο γελοιου Σφακα υπερ της ακρως γελοιας ΧΑης αυτο ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ χα? ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ? Καπου πηρε το ματι και αλλο ενα γελοιο ονομα Κωστοπουλος. Χαχαχα ο κλικ αυτος ειναι πολεμιος της ΧΑ,ς. Α ναι και το ζουγκλα εβγαλε ΧΑ πρωτη. Αλοιμονο. Αλλο μπουμπουκι ο τριανταφυλλος. Πως θα παραμυθιασουν τον Λαο γηια να την γλυτωσουν. Λυμπιστηκε ο κοσμος την προγραμματαρα της ΧΑ για την εξοδο απο την κριση. Μην χεσω. Λαμογια!!!

  Like

 18. ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ said

  KAI ΠΟΥΣΑΙ ΟΛΥΜΠΩ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ. ΣΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕΡΚΕΛ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
  ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΓΚΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΣΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.
  ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΣΗ,ΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΗΛΙΘΙΟΡΗΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ.

  Like

 19. Παρατηρητής said

  Όλα γύρω αλλάζουνε κι όλο τα ίδια μένουν … γαμώ την κομματοκρατία σας , μεταλλαγμένα πασόκια και νουδούλες .

  Από το ραδιόφωνο άκουσα σήμερα ακροατή που μετέφερε το περιστατικό : μάνα απελπισμένη που δεν είχε λεφτά να μεγαλώσει το παιδί της, το πήγε να το αφήσει σε κάποιο ίδρυμα και αυτό όταν έφθασε η στιγμή του αποχωρισμού και κατάλαβε τι γινόταν άρχισε να εκλιπαρεί τη μάνα : ” μαμά μην μ’ αφήσεις εδώ, πάρε με μαζί σου και δεν θα σου ξαναζητήσω φαϊ ” ….

  Περιμένετε να σας σώσουν οι χρυσαυγίτες, οι καμμένοι, οι συριζαίοι , οι νουδούλοι , τα ρημάδια και τα παστόκια . Αν δεν ενωθούμε πέρα από κόμματα και ιδεολογίες και δεν δούμε σαν εχθρό όποιους μας χωρίζουν θα συνεχίσουν να μας πηδάνε μέχρι που δεν θα μείνει τίποτα , παρά η φαγωμάρα και η διχόνοια .

  Like

 20. ρομα και αλβανοι βαφτιζονται ελληνες στη χρυση αυγη said

  Τελικα οι χρυσαυγιτες ειναι ρατσιστες μονο με τους πακιστανους. Με τους γυφτους σαν τον Σφακιανακη δεν εχουν προβλημα

  Like

 21. Θα σας φανε οι ΜΑΟΥ ΜΑΟΥ said

  Το ΠΑΣΟΚ είχε ψευτοσοσιαλιστες μέσα παραμυθατζήδες.
  Χρυσή Αυγή ψευτοεθνικιστες της πλάκας ρεζίλια ιδια και χειρότεροι του ΘΑΣΟΚ.
  Ψευτοαριστεροι ψευτοεθνιθκιστες όλου του κόσμου ενωθείτε.

  Like

 22. Θα σας φανε οι ΜΑΟΥ ΜΑΟΥ said

  Like

 23. Θα σας φανε οι ΜΑΟΥ ΜΑΟΥ said

  O MΠΑΜΠΗΣ …ΚΑΙ Η ΣΟΒΑΡΩΤΕΡΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ….ΧΑ ΧΑ

  Like

  • Militia said

   Μάθε Ελληνικά βρεε….. Σοβαρότερη, με όμικρον, όχι ωμέγα…
   Τι θα πεί ο κυρ μπάμπης που μας έβαλες στη στατική του γιουτιούμπ;

   Like

   • Θα σας φανε οι Μαου μαου. said

    Συγνωμη φιλε εγω ειμαι Αλβανορουμανος βρεε.

    Πειραζει? Νομιζω καλα μιλαω Ελληνικα τωρα μην δινεις σημασια σε μικρα λαθη αλλου ειναι το θεμα..

    Like

 24. Κωνσταντίνος said

  Like

 25. Paratiritis 2 said

  Σταματήστε να δημοσιεύετε παπαριές. Πραγματικά το κάνετε μόνο και μόνο για να έχετε προβολές στο Site sas. Το γεγονός οτι αφιερώνει και το κανάλι Σκάι αρκετή ώρα στην Χρυσή Αυγή είναι επειδή αποτελεί είδηση αυτή η ίδια η δήλωση του Νότη Σφακιανάκη και ετσι τραβάει τηλεθέαση…

  Like

 26. Παύλος Κριεζής said

  Πάμε καλά….
  Χτυπάτε και άλλο αντέχουμε.

  Like

 27. Αγαπούλας said

  Αποσυμπιεση….

  Ενα ζητημα και μοναδικο.

  Μετα το θανατο του Φυσσα ο Κον Μπεντιτ (ηγετης του Μαη του 68…ειμαστε ολοι εβραιοι το συνθημα) ζητησε μισο εκατομυριο διαδηλωτων να βγουν στους δρομους κατα του ναζιστοφασισμου.
  Περα απο την ωμη παρεμβαση στα εσωτερικα μιας αλλης χωρας (εβραιος βουλευτης στη Γαλλια παρακαλω) ο τροπος θυμισε υπασπιστη του Σορος.
  Καλει σε επελαση τα στρατευματα των ορκ.
  Παραλληλα ο πρωθυπουργος της χωρας μας (πατριδα δε νομιζω…οχι ακομα) εδινε υποσχεσεις στους απανταχου “περιουσιους” μεσα εξω, εντος κι επι τα αυτα!
  “Θα τους λιωσω…θα τους τσακισω”.
  Τριτη και φαρμακερη δηλωση αυτη της “ναζιστριας” Μερκελ….δηλωσε λεει απογοητευμενη απο την χλιαρη αντιδραση των “δημοκρατικων” αντανακλαστικων των Ελληνων στο φασιστοναζισμο.
  Εδω πρεπει να ομολογησω πως γνωριζει καλα τη δημοκρατια…γαλουχηθηκε στην πλεον σκληρη σχολη “δημοκρατιας λαικης παρακαλω”…Σταζι Αν. Γερμανιας.

  Παρολες λοιπον τις παραινεσεις του “δυτικου” κοσμου η αντιδραση εναντια στον “ολοκληρωτισμο” και “σκοταδισμο” της ΧΑ υπηρξε χαλαρη… κριση ενος θετικως προκατειλλημενου, αδιαφορη…. κριση ενος αντικειμενικως τοποθετημενου, εξευτελισμος…. στα ματια ενος εθνικιστη.
  Τι απεγιναν οι περηφανες ορδες του Σαρουμαν (Σορος) που το 2008 ρημαξαν ολοκληρη την πρωτευουσα εκδικουμενες το θανατο του “αδικοχαμενου αγωνιστη” Γρηγοροπουλου;
  Δυσκολη η απαντηση….
  Μπα…ευκολακι.
  1) Γεγονοτα πλατειας “αγανακτισμενων” (εβραιος..εντελως συμπτωματικα ο συγγραφεας του εν λογω γραπτου πονηματος).
  Δακρυγονα…μπερντεδακι απο τα ΜΑΤ…πραγματα πρωτογνωρα για τους “αγωνιστες”.
  Ειχαν βλεπετε συνηθισει να λουζουν με βρισιες τους αντρες των σωματων ασφαλειας…να ριχνουν μολοτωφ και οι “μπατσοι”να μενουν στηλες αλατος η να οπισθοχωρουν..
  Προσωπικα κρινω πως σε αυτα συνεβαλλε η ελλειψη του Πακη (Παυλοπουλος) απο το αρμοδιο υπουργειο. Αυτος ειχε βαλει μια ταξη…φιλιππινεζες οι αστυνομικοι!
  2). Ρισκο…..δεν υπηρχε περιπτωση το καθεστως να ρισκαρει στραβοδουλεια οταν εξω απο τη βουλη εχει μαζευτει σχεδον ενα μυριο κοσμου. Βοηθησαν και σε αυτο τα παλουκαρια του ΠΑΜΕ.
  Παντως η δημοκρατια για την οποια κοπτονται πολλοι αφελεις προστατευτηκε απο το “Δημοκρατικο τοξο” (μεσα και το ΚΚΕ..λογω ΠΑΜΕ). Να μην ανησυχουν!
  Το εν λογω τοξο το κρατουσε αν θυμαμαι καλα ο γεναιος Χρυσοχοιδης….ο Τευκρος της Μεταπολιτευσης!
  Παντως τα περηφανα ορκ μπερδευτηκαν….ψοφουσαν για ντου στο ναο της “δημοκρατιας”.
  3) Μεταλλαξη της αριστερας σε πασοκικες τακτικες….ζιβαγκο, σακκακια, αντιγραφες απο τις υπεροχες μερες του παπανδρεισμου.
  Εξω οι τραπεζιτες….νασου ο Τσιπρας στη Ν. Υορκη για διαλεξη (εδω γελαστε με την ψυχη σας) σε επενδυτικα φορουμ.
  Εξω οι αμερικανοι…διαδηλωσεις στην αμερικανικη πρεσβεια…..οΤσιπρας βρεθηκε στο Τεξας να κανει τον καουμποι.
  Κατω οι ευρωπαιοι εκμεταλλευτες ….μακρια απο τη λυκοφιλια της ΕΕ….ο Τσιπρας προτεινεται για προεδρος της ευρωπαικης αριστερας.
  Ομολογουμενως, αν ανηκα στην κατηγορια των ορκ θα ειχα προβλημα….ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ…το ευλογο ερωτημα με τα τελευταια ψηγματα λογικης που θα απεμεναν στο πολτοποιημενο μυαλο!
  4) Φυσικη συνεπεια του 3.
  Πολεμος..ολοκληρωτικος πολεμος εναντιων των φασιστων….αυτοι ειναι ο εχθρος!
  Ο αγιος Τσε…ο μακαριτης Φυσσας το ειχε πει…”Θελω να πλακωσω τους γειτονες”.
  Οι γειτονες λοιπον ειναι καθαρματα..φασιστες, ναζιστες….σατανιστες, ρατσιστες, παιδοφιλοι (εχει καταγραφει και αυτο).
  Ο παππους και η γιαγια του διπλανου διαμερισματος ειναι εν δυναμει ναζιστες…υποπτοι πως θα ψηφισουν ναζιστικα.
  Ο περιπτερας…τι φασιστομουτρο…στανταρ χρυσαυγιτης.
  Ο εφηβος φλωρος…δες τον…ντυνεται σαν κολεγιοπαιδο…παει στο σχολειο…καλος μαθητης…εχει και γκομενα…καλο μουνι!
  Δες αυτο το ζευγαρι…ο αντρας εχει φατσα φασιστα….το παιδι που κουβαλουν στο καροτσι ειναι εκκολαπτομενο χρυσαυγουλο!
  κλπ…κλπ…κλπ..
  Εδω πρεπει να προσθεσω πως τα ορκ ειναι λιγα….ευτυχως!
  Τα ορκ..σαν ορκ που ειναι…. ειναι καταρχας αρρωστα….
  Ευθυνη φερει το πολιτικο ταλμουδ του ραββινου Μαρξ….αν εντρυφησεις σε αυτο σπανια εχεις πιθαντοτητες ανανηψης..ψωρα του μυαλου ειπε ο ειδικος Καζαντζακης…
  Και μην ξεχναμε….3-5% ο Τσιριζα….5% σταθερα των μαρξιστικο απολιθωμα του ΚΚΕ.
  1 στους 12 κουβαλα στοιχεια ορκ….οι λοιποι ειναι αλλοτριωμενοι παρτακηδες του τροσκιστη Ανδρεα!
  4) Υποθεση Νασιουτζικ….
  Πολλοι αφησαν το ζητημα να περασει στα ψιλα…
  Ηταν σοβαροτατο….και αυτο γιατι τα ορκ αντιληφθηκαν πως και οι μπατσοι εχουν μπαμπα μαμα, κυριως ομως χερια και ποδια που βαρανε και κανουν μπλε μαρε τα μουτρακια των νεοπλουτων τσογλανιων που αποφασισαν να χρηματοδοτησουν τον αγωνα εναντια στο κατεστημενο με χρηματα απο ληστειες τραπεζων…
  Οι Τζεσε Τζειμς της Εκαλης πολτοποιηθηκαν…..περισσοτερο εφταιγε ο φοβος των αστυνομικων στο απειλητικο σκοταδι της καννης του ΑΚ….υγιης αντιδραση αυτα που ειδαμε.
  Περα απο αυτο καποια ορκ υποψιαστηκαν πως τα οπλα των μπατσων δεν δουλευουν μονο με το κοντακι (το μουτρακι του Νασιουτζικ ομορφυνε απο ενα τετοιο) αλλα ισως ξερνανε και μολυβι…
  Ευφυεστατα ορκ…..αν δεν ηταν μπασμενα θα αναβαθμιζονταν σε Ουρουκ Χαι.

  5) Το σημαντικοτερο ολων…
  Κριση…οικονομικη κριση.
  Πληττει και τα ορκ περα απο τους ανθρωπους.
  Η κριση ετσι κι αλλιως προκαλει αφυπνιση….το εντονο γεγονος τσιτωνει…το παραδεχεται μεχρι και ο Φρουντ.

  Επιλογος…
  Η αποσυμπιεση (απογοητευτικη για το κατεστημενο) αφηνει μονο του τον ηρωα….
  Το νεο Φιλοκτητη…τον τοξοτη του “δημοκρατικου τοξου”…το φιλαρακι το Νικο…το Δενδια.
  Μονος…με την αποφορα του δηλητηριου απο το λαβωμενο ποδι του….ναι το ενα ποδι της μεταπολιτευσης το αριστερο!
  Αραγε το δεξι θα αντεξει το βαρος του κορμιου της “μεταπολιτευτικης δημοκρατιας”;
  Tρεμει ηδη….αποδυναμωνεται μυικα απο “φασιστικοναζιστικες” φλυκταινες.
  Οχι τιποτε αλλο…αν πεσει θα απογοητευσει…τους Τουρκους, τους σκοπιανους, τους ευρωπαιους “εταιρους”, τους “αμερικανους”, τους “επενδυτες”, τις “αγορες” της συμπαθους Τρεμη, τους τραπεζιτες του Τσιπρα, το κεφαλαιο του ινστρουχτορα Μπογιο, και κυριως τους αιωνιους φιλους μας, τους Ισραηλινους!
  Και ολοι αυτοι μας αγαπανε…μας εχουν σφιξει στην αγκαλια τους και προσπαθουν να μας στραγγαλισουν….απο αγάπη παντα!

  Like

 28. ημιμαθής... said

  Κατ’ αρχάς ξανά το ίδιο λάθος…..
  Πως είναι δυνατόν να μπερδεύετε τους Εθνικιστές με τους ναζί..???!!!!
  Λες και ο Ίωνας ήταν ναζιστής…!!!

  Τέλος, δεν γνωρίζω ποιός “ΘΑ” παραδώσει την Θράκη στους τούρκους, γνωρίζω ποιός την έχει παραδώσει ήδη……

  Δυστυχώς, καλώς η κακώς, αυτός ο τυχάρπαστος συν/σμός των “διαφόρων”, έχει εκμεταλλευτεί την παντελή έλλειψη Πατριωτισμού των αδιάφορων “ελληναράδων”, που το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι “η τσεπούλα τους”…..!!!!!!!

  Είμαι σίγουρος, ότι οι εν δυνάμει ψηφοφόροι τους, ούτε καν γνωρίζουν ότι με την ψήφο τους θα νομιμοποιήσουν τους Άθλιους να “κοσσοβοποιήσουν” την Θράκη…!!!!!

  Και το ερώτημα είναι, τώρα που γνωρίζουν, θα συνεχίσουν να τους νομιμοποιούν η, “η τσεπούλα μου” να ‘ναι καλά και ” γαία πυρί μειχθήτω”…;;;!!!!

  http://www.syn.gr/gr/keimeno.php?id=26351

  Like

  • Θα σας φανε οι Μαου μαου. said

   Εμεις δεν μπερδευουμε τους εθνικιστες με τους φασιστες . Αλλοι τους μπερδευουν .

   http://salaminae.blogspot.gr/2011/11/73.html

   Like

  • Θα σας φανε οι Μαου μαου. said

   Αλλοι εχουν μπερδεψει τους εθνικιστες με τους φασιστες των Ρουμανων Κοντρεανου και κλαινε .
   Μιλαμε για εθνικοσοσιαλιστες Ναζηδες ενας τετοιος ηταν και ο Κοντρεανου .

   Εδω μας λεει η ΧΑ οτι ειναι εθνικιστικη πλην ομως κλαιει με μαυρο δακρυ για τους εθνικοσσοσιαλιστες και ναζηδες Κοντρεανου Της Ρουμανιας που πολεμησαν βεβαια στο πλευρο τινος ? Του χιτλερ βεβαιως βεβαιως.

   http://www.antepithesi.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=1047:kornilios-zelea-kontreanou&Itemid=302

   Like

   • Θα σας φανε οι Μαου μαου. said

    Πολύ φοβάμαι με τα τάγματα εφόδου που έλεγε ο ΜΙχαλιολιακος την είχε δει Κοντρεανου την δουλειά.
    Ποια τάγματα έφοδου ρε και ποιες ξιφολόγχες θα ακονίζετε στα πεζοδρόμια ? Αστεία ε αστεία πλάσματα .

    Like

   • Θα σας φανε οι Μαου μαου. said

    H ΣΙΔΗΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΕΑΝΟΥ ΔΙΕΔΡΑΜΑΤΙΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΚΟΡΝΗΛΙΟ ΚΟΝΤΡΕΑΝΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΜΟ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΙΟΥΛΙΟΣ ΕΒΟΛΑ . Ο ΚΟΝΤΡΕΑΝΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ,ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΟΜΩΣ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ,ΧΟΡΙΑ ΣΙΜΑ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ.
    ΟΡΙΣΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ …..ΤΣΟΥ ΡΕ…ΤΣΟΥ ΡΕ
    XRYΣΑΥΓΟΥΛΑ …ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΛΕΝΕ … ΜΠΡΡΡΡ

    http://www.livepedia.gr/content-providers/periskopio/stratiwtiki-istoria/903SIDHRA-FROYRA.pdf

    Like

 29. Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής θέλουν τον Νότη Σφακιανάκη να έχει προχωρήσει σε συζήτηση με την ΧΑ , πριν από τις δηλώσεις που έκανε δημόσια υπέρ της , για να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών με την ΧΑ ..

  Το γεγονός ότι αμέσως μετά έκανε τις δηλώσεις που έκανε υπέρ της ΧΑ πάει να πει πως έχει ήδη αποδεχθεί την πρόταση που του έκαναν .. Οπότε αν τις επόμενες μέρες ο Κασιδιάρης μας ανακοινώσει και την επίσημη υποψηφιότητα μην σας φανεί καθόλου περίεργο ,αφού τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα .. Και να θυμάστε ποιος σας ενημέρωσε πρώτος και πριν από όλους …

  Δύσκολοι καιροί για πίστες , δεν βγαίνει εύκολα το μεροκάματο στην νύχτα , οπότε μια αρπαχτή στο δήμο είναι καλή ευκαιρία για έναν λαϊκό βάρδο που έχει αρχίσει να κουράζει και που βλέπει καθημερινά νέα φιντάνια να τον ξεπερνάνε μέσα στην νύχτα ..

  Όλα για αυτούς είναι μπίζνες ..

  Like

  • Τι έγινε γατάκια , γιατί αυτή η αναστάτωση ..?? Μην ψάχνετε άδικα να βρείτε ποιός σας κάρφωσε , δίπλα σας είναι αλλά ούτε τον βλέπετε ούτε τον ακούτε , έχετε επιλέξει να τον αγνοείτε συστηματικά ..

   Μήπως θέλετε να σας πω και ποιός άνθρωπος της νύχτας μεσολάβησε για αυτό το συνοικέσιο ..??

   Like

 30. τασος said

  ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ, ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ……. ΣΥΡΙΖΑ, ΧΑ, ΚΑΜΕΝΟΣ ΚΛΠ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ ΣΚΑΤΑ ……… ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ, ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΟΤΑΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ, ΒΛΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ (ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ)
  ……. ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΙΑ ΚΙΑ ΑΥΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ …….

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: