Τα 20.000 καλάσνικοφ του Εμφυλίου. Ποιοι σχεδίαζαν το αιματοκύλισμα, ποιοι κάρφωσαν και γιατί

εεΑΠΟΚΑΛΥΨΗ>Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ!

Από την Ιόλη Πιερίδη

Kι όμως: Κάποιοι ήταν έτοιμοι να αιματοκυλίσουν την Ελλάδα! Τα 20.000 καλάσνικωφ του πλοίου NOUR-M είχαν τελικούς αποδέκτες στη χώρα μας. Το δε πλοίο εντοπίστηκε ύστερα από “κάρφωμα” στις ελληνικές αρχές Ασφαλείας στα πλαίσια ντηλαρίσματος που θα επιτρέψει σε εμπλεκόμενους στην υπόθεση να πέσουν στα χαμηλά. Θυμηθείτε ότι από δω και στο εξής οι εγχώριες αρχές θα κάνουν ότι μπορούν για να ξεχασθεί η υπόθεση! Στον εντοπισμό του πλοίου βοήθησαν οι Αμερικανοί οι οποίοι έχουν στην διάθεσή τους όλο το σχέδιο του εμφύλιου σπαραγμού που συγκεκριμένα συμφέροντα προετοίμαζαν μεθοδικά όλο αυτό το διάστημα. Το θέμα είνα τεράστιο καθώς στο σχέδιο εμπλέκονται εκτός από τα εγχώρια συμφέροντα και Γερμανοί ακροδεξιοί επιχειρηματίες με απευθείας (συγγενικές) αναφορές σε κορυφαίους νεοναζί αξιωματικούς που βρέθηκαν στην αυλή του Χίτλερ στη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου. Οι συγκεκριμένοι ελέγχουν από το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου το οικονομικό παιγνίδι στη χώρα μας και καθώς διαπιστώνουν ότι υπάρχει κίνδυνος να χάσουν τον έλεγχο εξαιτίας του εντοπισμού του σχεδίου από τους Αμερικανούς αποφάσισαν να ανατινάξουν στην κυριολεξία την Ελλάδα εξοπλίζοντας παραστρατιωτικά σώματα. Οι Αμερικανοί εντόπισαν την ύπαρξη του σχεδίου χάρη στις υποκλοπές τηλεφωνικών συνομιλιών στις οποίες επιδίδονται συστηματικά και οι οποίες προκάλεσαν διεθνη σάλο.
Φυσικά ολόκληρη η αλήθεια πολύ δύσκολα θα αποκαλυφθεί καθώς οι μυστικές υπηρεσίες έχουν σημάνει συναγερμό.
Το πλοίο το οποίο έχει Τούρκο καπετάνιο και ιδοκτήτη εντοπίστηκε να κινείται με ανορθόδοξες εναλλαγές πορείας κοντά στις βραχονησίδες των Ιμίων.

Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή, όταν από την Ταξιαρχία της Κω ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Καλύμνου για την ύπαρξη φορτηγού πλοίου κοντά στα Ίμια το οποίο είχε ανορθόδοξες εναλλαγές πορείας.
Άμεσα στο σημείο έφτασε πλωτό σκάφος του Λιμενικού, ακινητοποίησε το πλοίο και ενημέρωσε το Κέντρο Επιχειρήσεων πως επρόκειτο για το φορτηγό πλοίο «NOUR-M» σημαίας Σιέρα Λεόνε.
Όπως ανέφερε ανακοίνωση του Λιμενικού που εκδόθηκε την Παρασκευή «ο εντοπισμός έγινε μετά από σχετική ενημέρωση Στρατιωτικής Αρχής της περιοχής. Τα πλωτά περιπολικά Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. προέβησαν στην ακινητοποίησή του, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ., προς διενέργεια ελέγχου. Απογευματινές ώρες το ύποπτο Φ/Γ πλοίο κατέπλευσε, συνοδεία πλωτών περιπολικών Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμάνι της Ρόδου, όπου φυλάσσεται από ισχυρές δυνάμεις της τοπικής Λιμενικής Αρχής. Από τα μέχρι τώρα διαθέσιμα στοιχεία δεν έχει διαπιστωθεί ο ακριβής προορισμός των πυρομαχικών και του οπλισμού που μεταφέρει, ούτε η αντιστοιχία του αναγραφόμενου στα παραστατικά φορτίου με αυτό που πραγματικά μεταφέρεται επί του πλοίου.»
Από τη Δίωξη Ναρκωτικών του Λιμενικού έγινε γνωστό πως το συγκεκριμένο πλοίο, το οποίο ανήκει σε συριακή εταιρεία, έχει απασχολήσει για διακίνηση ναρκωτικών και έχει αλλάξει πολλές φορές επωνυμία.

εε

H βαμμένη πλευρική ονομασία του φορτηγού πλοίου ως ΝΟUR-M.

ss

Η ανάγλυφη πλευρική (πρώην) ονομασία του φορτηγού πλοίου.

ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

28 thoughts on “Τα 20.000 καλάσνικοφ του Εμφυλίου. Ποιοι σχεδίαζαν το αιματοκύλισμα, ποιοι κάρφωσαν και γιατί”

 1. Ε μα πια βαρεθηκα να ακουω πως ειναι “εμφυλιος” η επιθεσηαπο πρακτορες. Ημαρτον πια. Δεν ειναι εμφυλιος, πρακτορες που σκοτωνουν πολιτες ειναι, θα το καταλαβουμε ποτε μας να ξυπνησουμε;;;;;;

  Like

  1. Δηλαδη τι;; σε μενα και στο γειτονα θα τα εδιναν τα καλάσνικοφ, για να φαγωθουμε μεταξύ μας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Τα πρακτόρια θα τα κραταγαν και θα βαρουσαν στο ψαχνό, αμαν πια με τη βλακεια που μας δερνει

   Like

 2. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
  ΒΡΗΚΕ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;;

  Like

 3. κύριε Πιερίδη

  για διάβασε τι έχεις γράψεις και θα καταλάβεις τι έχεις κάνει …. Ο Φώσκολος ο συγχωρεμένος ήταν ένας ..!!! όπως ένας ήταν και ο Σουρής …!!!!
  Διάβασε τι γράφεις …:! και άντε ψάξε να βρεις την μπάλα που έχεις χάσει κατά ΚΥΠΡΟ μεριά !!!!!!!

  -Κάποιοι ήταν έτοιμοι να αιματοκυλίσουν την Ελλάδα!

  -Τα 20.000 καλάσνικωφ του πλοίου NOUR-M είχαν τελικούς αποδέκτες στη χώρα μας.

  -Το δε πλοίο εντοπίστηκε ύστερα από “κάρφωμα” στις ελληνικές αρχές Ασφαλείας στα πλαίσια ντηλαρίσματος που θα επιτρέψει σε εμπλεκόμενους στην υπόθεση να πέσουν στα χαμηλά.

  -Θυμηθείτε ότι από δω και στο εξής οι εγχώριες αρχές θα κάνουν ότι μπορούν για να ξεχασθεί η υπόθεση!

  -Στον εντοπισμό του πλοίου βοήθησαν οι Αμερικανοί οι οποίοι έχουν στην διάθεσή τους όλο το σχέδιο του εμφύλιου σπαραγμού που συγκεκριμένα συμφέροντα προετοίμαζαν μεθοδικά όλο αυτό το διάστημα.

  -Το θέμα είναι τεράστιο καθώς στο σχέδιο εμπλέκονται εκτός από τα εγχώρια συμφέροντα και Γερμανοί ακροδεξιοί επιχειρηματίες με απευθείας (συγγενικές) αναφορές σε κορυφαίους νεοναζί αξιωματικούς που βρέθηκαν στην αυλή του Χίτλερ στη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου.

  -Οι συγκεκριμένοι ελέγχουν από το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου το οικονομικό παιγνίδι στη χώρα μας και καθώς διαπιστώνουν ότι υπάρχει κίνδυνος να χάσουν τον έλεγχο εξαιτίας του εντοπισμού του σχεδίου από τους Αμερικανούς αποφάσισαν να ανατινάξουν στην κυριολεξία την Ελλάδα εξοπλίζοντας παραστρατιωτικά σώματα.

  -Οι Αμερικανοί εντόπισαν την ύπαρξη του σχεδίου χάρη στις υποκλοπές τηλεφωνικών συνομιλιών στις οποίες επιδίδονται συστηματικά και οι οποίες προκάλεσαν διεθνη σάλο.

  -Φυσικά ολόκληρη η αλήθεια πολύ δύσκολα θα αποκαλυφθεί καθώς οι μυστικές υπηρεσίες έχουν σημάνει συναγερμό.
  ————————————–

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ
  Έχετε ξεπεράσει στην λογοκρισία σχολίων και τον ΔΕΝΔΙΑ
  για σοβαρευτείτε λίγο.σας παρακαλώ.
  Και όχι ανταπαντήσεις σε στιλ μαγκιές γιατί θα ανατρέξω στα όσα γράφατε πριν από 5 χρόνια και τότε θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.
  ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΙΔΕΣ

  Like

 4. Και δεν θελει και πολυ σκεψη …

  να καταλαβουμε για ποιον…κτυπα η καμπανα!

  Φιλλεληνες παντως…

  ΔΕΝ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ!

  Βρηκαν ολης της γης τα καθικια την ευκαιρεια…

  Οι ..πολιτικοι σας…το γνωριζουν…τι μας ερχεται???

  Αυτο…χαρη στους Αμερικανους…το επιασαν το φορτιο.

  Ποσα φορτια ..εχουν ερθει????

  Και που ευρισκονται?

  Like

 5. Για να μη γράφουμε αρλούμπες περί εμφυλίου. Το πακέτο πήγαινε για τα ταλιμπάνια του ισλαμοφασιστικού χειμώνα της Συρίας και καρφώθηκαν από τους πρώην σπόνσορες, όπως έγινε 1 ημέρα νωρίτερα με τις 2000 κεφαλές αντιαρματικών ρουκετών σε καρότσα φορτηγού στην Τουρκία. Τα πράγματα απλά, μετά από όσα έγιναν με τη μεσολάβηση κινέζων και ρώσων, οι λακαμάδες του Λονδίνου, Παρισίων και ΗΠΑ έκαναν πάσο. Να μην εξαιρέσουμε και την παρέμβαση Ιορδανών μα και Ισραηλινών που βλέπουν μια πιθανή επικράτηση των ψυχοπαθών τζιχαντιστών στη γειτονιά τους ως μέγιστη απειλή! Επίσης, δείτε λίγο και το αμερικανικό τζιποειδές τύπου Ταχόε στη φωτό. Από πότε το λιμενικό έχει στη διάθεσή του κλασικό τροχοφόρο εξοπλισμό των αμερικανικών διπλωματικών αποστολών; Ε;

  Like

 6. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ…

  ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ;

  ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ.

  ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΖΙ.

  Like

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΕΔΩ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΧΕΡΙΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΩΝ.

   Like

 7. Μεχρι να τελιωσω το διαβασμα του αρθρου ομολογω οτι σκέφτηκα , λες ?εχει γουστο…..

  αλλα μολις εφτασα στο τελος και ειδα…
  κουρδιστο πορτοκαλι
  ειπα: ΑΑ καλα… ενταξξξξ

  Like

 8. Κόψτε τις βλακείες ρεεεεε – σκαρφίστηκαν ενα παραμύθι και την τρίχα την έκαναν τριχιά.
  Συριακό παπόρι, Σύριος πλοιοκτήτης , η συρία σε εμφύλιο με αντάρτες που έχουν ανάγκη όπλων
  και η παραμυθατζού για δικούς της λόγους έστησε γαϊτανάκι με αναδημοσιεύσεις σε τρολάδικα.

  Καλά ειναι να τα κρατήσουμε τα όπλα αλλά κόψτε τις χοντροπαπάρες

  Like

  1. ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΑΠ΄ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ!!!! (ΜΗΝ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΟΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΗΜ/ΦΟΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΗ)

   http://*-*.defe*/*net.gr/defence/item/h-to%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CF%8C%CE%B2%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1

   Like

 9. Ιόλη γράφεις τρίχες … το πλοίο αναζητείτε εδώ και εβδομάδες ως ύποπτος στόχος, με διαβαθμισμένη ενημέρωση που έλαβαν πάρα πολλές υπηρεσίες ….. επίσης το πλοίο ήταν εδώ και χρόνια στην λίστα των υπόπτων και γενικότερα καταγράφονταν κάθε του κίνηση, είτε όταν προσέγγιζε Ελληνικά λιμάνια ή όταν διέρχονταν εντός της ζώνης παρατήρησης επιχειρησιακών μέσων …. είπαμε να γράφουμε με υποθέσεις, αλλά εσύ το ξεκώλιασες …. σε λίγο θα μας πεις ότι αυτό είναι το κριμένο οπλοστάσιο της Χ.Α. …..

  Like

 10. Ό,τι να ναι το άρθρο, χωρίς κανένα στοιχείο… Καθαρό μυθιστόρημα… Για πολύ πρόβατα…

  Like

 11. Μάλιστα. Τα 20.000 καλάσνικωφ και ότι ο προορισμός τους τελικά ήταν η Ελλάδα για την πρόκληση εμφυλίου. Το ότι το πλοίο έπλεε ανοιχτά των Ιμίων και με προορισμό προς κάποια ακτή της Ασίας, ο λόγος ήταν προφανώς ότι πήγαιναν το φορτίο με τα όπλα σε κάποια ακτή της Συρίας ή της Τουρκίας, να τα βαρέσει λίγο ο ήλιος και μετά να επιστρέψουν στην Έλλαδα για το αιματοκύλισμα.

  Για όσους γνωρίζουν δεν έγινε κανένα ρεσάλτο και επίσης ακόμη δεν έχει γίνει πλήρης καταμέτρηση, ώστε να γνωρίζουν το ακριβές φορτίο. Απλώς κάποιος πέταξε την τρίχα και κάποια ΜΜΕ την έκαναν, τριχιά.

  Αναφέρει η κυρία Ιόλη σε κάποιο σημείου του άρθρου της <>. Να υποθέσω ότι σε λίγες ημέρες θα αρχίσουν οι διάφοροι παπαγάλοι και θα εικάζουν ότι αυτά τα παραστρατιωτικά σώματα είναι οι διάφορες λέσχες εφέδρων των Ενόπλων Δυνάμεων και δη των Ειδικών Δυνάμεων ;;; Γιατί όποτε αναφέρονται σε όπλα και παραστρατιωτικές οργανώσεις / ομάδες κτλ, πάντα σε αυτούς καταλλήγουν. Πάντα καταλλήγουν σε οτιδήποτε μπορεί να πλήξει το κύρος των Ενόπλων μας Δυνάμεων.

  Σε άλλο σημείο αναφέρει <>. Δηλαδή θα πρέπει να ευχαριστήσουμε για άλλη μία φορά τους Αμερικανούς. Κι αυτήν τη φορά επειδή παρακολουθούν όχι μόνο εμάς, αλλά όλοκληρο τον πλανήτη με έκνομες μεθόδους. Βρε κυρία Ιόλη μου, μήπως είσαι του Σημίτη ;;;

  Τέλος, ας σοβαρευτεί η εν λόγω κυρία και ας βγάλει τα συμπεράσματά της μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα, όπου και θα γνωρίζουμε το ακριβές φορτίο και προορισμό του. Αν ήθελαν κάποιοι να περάσουν όπλα μέσα στην Ελλάδα και αν υποθέσουμε ότι ο αριθμός των 20.000 καλάσνικωφ ισχύει, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το έπρατταν με συνεχής φορτία μικρότερων ποσοτήτων από χερσαία εδάφη και όχι με ένα πλοίο σε μεγάλη ποσότητα “σταμπαρισμένο” και για άλλες έκνομες μεταφορές από τις λιμενικές αρχές κατά το παρελθόν.

  Like

 12. ΕΥΤΥΧΩΣ, …….ΠΟΥ: “Στον εντοπισμό του πλοίου βοήθησαν οι Αμερικανοί οι οποίοι έχουν στην διάθεσή τους όλο το σχέδιο του εμφύλιου σπαραγμού” !!!!!!!!!

  ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ “Οι Αμερικανοί που εντόπισαν την ύπαρξη του σχεδίου χάρη στις υποκλοπές τηλεφωνικών συνομιλιών στις οποίες επιδίδονται συστηματικά”

  ΕΛΑ, ΈΛΑ, ΠΆΜΕ ΜΑΖΊ ΞΑΝΑ ΤΟ ΣΙΜΗΤΕΙΟ ΑΣΜΑ: “ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ” !!!!!!

  Like

 13. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΔΕΝΕ ΣΤΟ ΤΡΑΝΤΕΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΦΕΡΩΦ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΩΝΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΡΙΒΩΛΟΓΟ ΤΟ ΠΡΩΤΠ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΘΑ ΤΟ ΕΠΕΡΝΕ ΟΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΗ ΑΠΟ ΤΕΤΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΞΕΡΗ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΝΑ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΟ ΑΡΚΕΙ

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s