Κάθε ήττα για τους Κεμαλοναζί, νίκη για την ανθρωπότητα.

Εντυπωσιακή εξέλιξη η κατάργηση της τουρκικής γλώσσας από τις ανακοινώσεις της Διαχειριστικής Επιτροπής Βακουφίων Κομοτηνής!

Το έχουμε ξαναγράψει και άλλοτε εδώ στο «Προξενείο-Στοπ» πως ό,τι κι αν κάνει ή Άγκυρα και ο εν Θράκη κολαούζος της (δηλαδή ο εκάστοτε Τούρκος πρόξενος στην Κομοτηνή) μαζί με το ντόπιο χαφιεδολόι του, υπάρχουν (και πάντα θα υπάρχουν) όχι μόνο πολλοί φιλήσυχοι μουσουλμάνοι που δεν νοιάζονται για τα σχέδιά τους (άσχετα που συνήθως δεν φαίνονται λόγω φόβου και δεδομένης της έλλειψης μηχανισμών προστασίας τους από την ψοφοδεή ελλαδίτικη διοίκηση), αλλά και κάποιοι που πραγματικά δεν…χαμπαριάζουν τίποτε ούτε από δωροδοκίες, ούτε από πιέσεις, ούτε κι από απειλές. Άνθρωποι π.χ. σαν τον Σεμπαεδήν Καραχότζα, τον Ιρφάν Μεμέτ Αλή ή τη Σαμπιχά Σουλεϊμάν. Αλλά και άνθρωποι σαν κι αυτούς που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη διοίκηση της Διαχειριστικής Επιτροπής Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής (των γνωστών Βακουφίων δηλαδή) και είναι προσκείμενοι στον νόμιμο μουφτή Κομοτηνής Μέτσο Τζεμαλή.

Όσο για το τι έκαναν (και αφηνίασαν τους τουρκόφρονες), το είπαμε ήδη. Μέχρι τώρα οι ανακοινώσεις της Επιτροπής ήταν δίγλωσσες, πλέον όμως βγαίνουν μόνο στα ελληνικά (βλ. τη φωτογραφία)! Οπότε ενδεικτικό και το δημοσίευμα των (υπό την επήρεια του σοκ ακόμη τελούντων) εκδοτών του τουρκοπεριοδικού «Ρόντοπ Ρουζγκαρί» στις 21/10/2013 (μετάφραση tourkikanea.gr) υπό τον τίτλο «Καταργήθηκαν τα τουρκικά στις ανακοινώσεις της Διοίκησης Βακουφίων Κομοτηνής». Απολαύστε το:

«Η ελληνική κυβέρνηση που πολλά χρόνια τώρα διευθύνει με διορισμένες ηγεσίες τις πατροπαράδοτες περιουσίες μας, δεν συναινεί για τη διενέργεια εκλογών για τη διοίκηση των βακουφίων. Οι άνθρωποι της μειονότητα δυστυχώς δεν έχουν σταθερή πληροφόρηση για τις περιουσίες αξίας εκατομμυρίων, που διοικούνται από διορισμένα άτομα.

Μετά από την αλλαγή του προέδρου που έγινε, ένα ακόμη χτύπημα ήρθε στα βακούφια μέσω των τουρκικών. Οι αγγελίες, που παλιά ήταν σε ελληνικά και τουρκικά, τώρα πια άρχισαν να γράφονται μόνο στα ελληνικά.

Η τουρκική μειονότητα, που καθημερινά δέχεται νέα χτυπήματα στο θέμα των μειονοτικών δικαιωμάτων, έπαθε σοκ από την τελευταία αυτή εξέλιξη. Αυτού του είδους η στάση της Βακουφικής διοίκησης, σε ένα περιβάλλον όπου τα τουρκικά διδάσκονται σε δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, είναι κάτι το ανησυχητικό. Αυτό το μέτρο που έρχεται πριν καν στεγνώσει το μελάνι του νόμου των 240 ιμάμηδων, δείχνει πως η κυβέρνηση με επεμβάσεις σε πνευματικά και εθνικά θέματα προσπαθεί να στήσει μια δική της μειονότητα».

Εμείς τι να πούμε, πέρα από ένα μεγάλο «μπράβο» προς τη Διοίκηση των Βακουφίων; Και επειδή βεβαίως τυχαίνει να γνωρίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις, ειλικρινά ευχόμαστε και άλλοι φορείς να είχαν τα κότσια που έχουν κάποιοι μέσα στην εν λόγω Επιτροπή. Και εννοείται (δυστυχώς) πως δεν αναφερόμαστε μόνο σε φορείς μουσουλμάνων…

http://proxeneio-stop.org/2013/11/8129

2 σκέψεις σχετικά με το “Κάθε ήττα για τους Κεμαλοναζί, νίκη για την ανθρωπότητα.”

 1. H ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ :

  Αποχαιρέτησε τους Ελληνες Πομάκους μαθητές της η ηρωική δασκάλα κ. Χαρά Νικοπούλου, κατόπιν της μετάθεσής της , από το σχολείο που δίδασκε , γιατί η ειδική γραμματέας του υπουργείου Εθνικής {ως πότε Εθνικής ; σύμφωνα με τους πολυπολιτισμιστές κυβερνώντες} , Παιδείας και Θρησκευμάτων Θάλεια Δραγώνα , τους έχει καταχωρήσει ως Τούρκους και όχι ως Ελληνες Πομάκους , με τη συμπαράσταση και τη συνενοχή του κ. Γ. Παπανδρέου !

  Ο καθηγητής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Γιώργος Παύλος ανήκων στη γενιά του Πολυτεχνείου, δήλωσε τα έξής ανατριχιαστικά επιβεβαιώνοντας αυτά που έχω δημοσιεύσει στο φόρουμ της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ”, από το 2008, και που έχω δεχθεί άπειρες ύβρεις και επιθέσεις και απειλές , από τους πράκτορες της ΜΙΤ , των Νοφικών και του ΠΑΣΟΚ που σχολιάζουν σ’ αυτό .

  Ο εν λόγω καθηγητής όπως ήταν επόμενο δέχτηκε και αυτός επίθεση από τον πράκτορα της Μ.Ι.Τ. “Αμπντουχαλίμ Ντεντέ”, για τη δήλωσή του που ήταν η εξής : “Κυπροποιείται η Θράκη και η Ελλάδα Θρακοποιείται “. H σχετική δική μου δήλωση επ’ αυτού στις αρχές του 2009 ήταν ότι : Η Θράκη Κοσοβοποιείται , και το Αγαίο διχτομείται”. Και οι δύο είχαμε και έχουμε δίκιο !…

  Ούτω το υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, μετέθεσε την ηρωΐδα δασκάλα κ. Χαρά Νικοπούλου , από το Μεγάλο Δέρειο της Δυτικής Θράκης που δίδασκε τα παιδιά των Ελλήνων Πομάκων, στη Θεσσαλονίκη με την υπ’ αριθ. {36292/29/3/2010} υπουργικής απόφασης με εντολή της υπερυπουργού κ. Θάλειας Δραγώνα , που πρωτοστατεί για την τουρκοποίηση των Πομάκων της Θράκης , με την αμέριστη βοήθεια του πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου. Η κ. υπουργός Παιδείας δήλωσε ότι δεν έχει τη δυνατότητα να ανακαλέσει αυτή την απόφαση της υφισταμένης της γραμματέως του υπουργείου που προΐσταται , και ο νοών νοήτω !

  Επισημαίνω ότι το Μεγάλο Δέρειο είναι υψίστης στρατηγικής σημασίας για την Ελλάδα και οι Πομάκοι που το κατοικούν δεν επιθυμούν να τουρκοποιηθούν. Αυτός είναι ο λόγος της απομάκρυνση της δασκάλας που δίδασκε τους μαθητές της στην εν λόγω περιοχή , ότι είναι ελληνόπουλα και όχι γιουσουφάκια . Η Διοίκηση του τότε υπουργείου Εθνικής Παιδείας και θρησκευμάτων διέπραξε το αδίκημα της Εσχάτης Προδοσίας , το οποίoν δεν έχει παραγραφεί εισέτι ως προς την υπουργό . Η νηπιαγωγός Δραγώνα έπρεπε να έχει συλληφθεί προ πολλού, και να είχε παραπεμφθεί στο αρμόδιο δικαστήριο .

  Αυτή ήταν προφανώς η δυσκολία της εξεύρεσης γραμματέων στα υπουργεία , γιατί στην ουσία αυτοί θα διατάζουν και οι μαριονέτες υπουργοί θα υπογράφουν τις αποφάσεις των ΗΠΑ που εκτελεί ευπειθέστατα ο θεόσταλτος πρωθυπουργος μας ! Ούτω η ουρανόπεμπτη “νηπιαγωγός” κ. Θάλεια Δραγώνα , με τα αμφισβητούμενα επιστημονικά πτυχία , που είναι απαραίτητα για την άσκηση των καθηκόντων της , όπως και ο θεόσταλτος πρωθυπουργός , είναι υπεράνω του Συντάγματος , του Νόμου και του ελληνικού κράτους .

  Aλλά δεν σταματούν εδώ οι προδοσίες και η προσπάθεια του υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, που η υπουργός του κ. Αννα Διαμαντοπούλου είναι το μόνιμο μέλος του Club Builderberg {σημ. γι’ αυτό ουδείς δύναται να την μετακινήσει αφού εκτελεί τις επιταγές του}.

  Επίσης η εν λόγω Ειδική Γενική Γραμματέας Θάλεια Δραγώνα , είναι φιλότουρκη αν μη τι άλλο, όπως αναφέρω περί αυτής ανωτέρω . Και συγκεκριμένα , μετά το κατάπτυστο βιβλίο της στ ’ Δημοτικού της κ. Ρεπούση και του επιτελείου της με την έγκριση της υπουργού της Ν.Δ. κ. Μ. Γιαννάκου που σήμανε και τη λήξη της κοινοβουλευτικής πολιτικής της καριέρας , που βάφτισαν τις σφαγές , τους βιασμούς , το πλιάτσικο , την πυρπόληση της Σμύρνης και τον εξανδραποδισμό των Ελλήνων, από τον Πατέρα των Τούρκων Μουσταφά Κεμάλ , ως “συνωστισμό στην παραλία της Σμύρνης , για να αναγκαστούν να το αποσύρουν κατόπιν της γενικής αποδοκιμασίας .

  Εν συνεχεία είχαμε την αναφορά της Θάλειας Δραγώνα περί της τουρκικής καταγωγής των Ελλήνων και της κλοπής από αυτούς της τουρκικής κουλτούρας , για συνεχιστεί η έκδοση των ανθελληνικών σχολικών βιβλίών με νέο θρασύτατο κρούσμα . Το βιβλίο της γ’ Γυμνασίου με συγγραφείς την “Ευαγγελία Λούβη” και τον “Δημήτριο Ξιφαρά” , που εγκρίθηκε από τους υπεύθυνους του Ο.Ε.Δ.Β. της Αθήνας , {Αλ. Ρήγο, Ολ. Καραγεωργίου και Μ. Βενιέρη} που εισήχθη στα σχολεία από τον { Οργανισμό Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων} και αναφέρει στη σελίδα {163} τα κατωτέρω και που στοιχειοθετούν για όλους αυτούς , σαφώς το αδίκημα της συνεργασίας με τους εχθρούς της Ελλάδας και του δωσιλογισμού .
  Αναφέρει για την κρίση των Ιμίων επί λέξει τα εξής :

  “Την ίδια εποχή , με αφορμή τη διεκδίκηση της βραχονησίδας Ιμια στα Δωδεκάνησα , ξέσπασε κρίση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις που αποκλιμακώθηκε με αμοιβαίες υποχωρήσεις”. Δηλαδή τα αναφερόμενα ονομαστικώς στη Συνθήκη της Λωζάνης ότι ανήκουν στην Ιταλία {“Υμια ή Λιμιά , ή Ιμια} , καθώς και στην ιταλοτουρκική συμφωνία του {1932} που όπως δήλωσε το ιταλικό ΥΠΕΞ εξακολουθεί να ισχύει , τα διεκδικεί η Ελλάδα . Επίσης η παράδοσή τους στην Τουρκία ήταν αμοιβαία υποχώρηση . Αμοιβαίες όμως υποχωρήσεις , στην ελληνική γλώσσα ερμηνεύονται “από κοινού”. Ποία ήταν η τουρκική υποχώρηση . Μήπως μετά την κατάρριψη του ελληνικού ελικοπτέρου , που δεν τορπίλισαν εν συνεχεία και κάποια ελληνική φρεγάτα ; Η περιοχή που βρίσκεται η σχετική νήσος , υπήρξε το αντικείμενο αυτής της συμφωνίας της οριοθέτησης μεταξύ της Ιταλίας και της Τουρκίας , μετά από τη μεταβίβαση της Δωδεκανήσου από την Τουρκία στην Ιταλία με τη Συνθήκη της Λωζάνης το [1923].
  Επίσης η ιταλοτουρκική συμφωνία του {1932} , ήταν αποτέλεσμα εξονυχιστικής έρευνας που έγινε , με αφορμή τη διαφωνία της Τουρκίας ως προς την κυριαρχία επί των νήσων , {Ιμια} για την Ελλάδα και {Ικιτζέ – Καρντάκ} για την Τουρκία , σύμφωνα με την ανακοίνωση του ιταλικού υπουργείου Εξωτερικών !… Εν συνεχεία τα ιταλικά δικαιώματα στην περιοχή μετεβιβάσθησαν στην Ελλάδα με τη Συμφωνία Ειρήνης των Παρισίων του 1947. Φυσικά η Τουρκία κατόπιν του καθεστώτος ασυδοσίας που απολαμβάνει με εντολή των ΗΠΑ , δεν σέβεται τις υπογραφές της , όπως παλαιότερα και η οθωμανική αυτοκρατορία της οποίας παριστάνει την κληρονόμο !

  Πως θα μπορούσε όμως να ενεργεί ούτω χωρίς προδότες ; Ούτω κατόπιν της εσχάτης προδοσίας από τους Κ. Σημίτη , Θ. Πάγκαλο , Γερ. Αρσένη και Γ. Παπανδρέου, με την παραχώρηση της νήσου Ιμια στην Τουρκία κι’ ας δηλώνουν ψευδώς ότι αυτή είναι ελληνική ή έστω υπό αμφισβητούμενη κυριότητα . Αυτός ήταν ο λόγος της απομάκρυνσης των αιγοπροβάτων του κ. Βεζυρόπουλου από τα Ιμια , διότι με την εκτροφή αυτών επί των νήσων, εκτός από την ελληνική παρουσία , υπήρχε και οικονομική ζώνη , και υφαλοκρηπίδα στις εν λόγω νησίδες . Κατόπιν της απομάκρυνσης των αιγοπροβάτων στερήθησαν αυτής, και έχουν μόνο χωρικά ύδατα .

  Αυτά τα χωρικά ύδατα που έστειλε νότα διαμαρτυρίας στον κ. πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών, το τουρκικό ΥΠΕΞ , ότι τα παραβίασε η Ελλάδα , και ο εν λόγω προστάτης της ελληνικής επικράτειας που δήλωσεν ανερυθριάστως ότι : “Τα Ιμια είναι ελληνικά”, αλλά δεν διαφώνησε στην προκλητική αυτή διαμαρτυρία από τους άρπαγες Τούρκους , αφού έχει συμφωνήσει μαζί τους για την παράδοση και άλλων ελληνικών νήσων του Ανατολικού Αιγαίου .

  Και ο ελληνικός λαός θα αφυπνιστεί όταν θα είναι πλέον αργά , και η αμερικανική αυτή οικογένεια που κυβερνάει την Ελλάδα συλλογικώς , και ελέω αυτής , με τη γνωστή λέσχη των Κίσινγκερ , Σόρος , Μπρεζίνσκι και Σία, θα έχει μεταβεί στο πάτριο έδαφος των ΗΠΑ , όπου την περιμένει η αμύθητη περιουσία που κληρονόμησεν από τον ολετήρα της Ελλάδας ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου , υπό τη μορφή εταιριών που έχουν στην ιδιοκτησία τους , τεράστια εμπορικά κέντρα στις ΗΠΑ , τον Καναδά , την Κεντρική Αμερική κ.λ.π., κατά πως δήλωσε στην ελληνική Δικαιοσύνη , ο συγκατηγορούμενος του Ανδρέα Παπανδρέου κ. Γ. Κοσκωτάς !…

  Συν τις business σήμερα των κ.κ. Νίκου και Αντρίκου Παπανδρέου !…

  Επίσης τα Ιμια δεν είναι βραχονησίδες ή βράχοι στη θάλασσα όπως τις αποκάλεσε ο εθνικός σημαιοφάγος που ανταμείφθηκε για το κατόρθωμά του αυτό , με την αντιπροεδρία της κυβέρνησης , αλλά νησίδες με Α.Ο.Ζ. {Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη} που είχαν πριν από την παράδοσή τους στην Τουρκία, και που οι προδότες του ΠΑΣΟΚ απομάκρυναν τα αιγοπρόβατα του κ. Βεζυρόπουλου, κατά συνέπεια και τον ίδιο που είχε καθημερινή παρουσία στις νησίδες επιβεβαιώνοντας ελληνική παρουσία αλλά και οικονομική δραστηριότητα , στερώντας ούτω από το ελληνικό αυτό έδαφος τα παραπάνω χαρακτηριστικά .

  Ετσι προσπαθεί να δικαιολογηθεί ο Ελληνοσημαιοφάγος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης που δήλωσε θρασύτατα στο CNN ότι : “Δεν αξίζει να πολεμάει κανείς για ένα βράχο !…”

  Καθώς δε και για τη δήλωσή του ότι : α} Η Ελλάδα δεν πρόκειται να ασκήσει το νόμιμο δικαίωμά της , καθώς και τη διεθνή εντολή που έχει για να αυξήσει τα χωρικά της ύδατα στα δώδεκα ναυτικά μίλια . β} Οτι θα προβεί στον αφοπλισμό της Δωδεκανήσου , αν η Τουρκία μεταφέρει λίγο πιό μέσα τα στρατεύματα της στρατιάς του Αιγαίου !… Δηλαδή η Τουρκία μέσα σε λίγες ώρες θα μπορεί να επανέλθει στο σημείο εκκίνησής της . Ενώ για την Ελλάδα προκειμένου να επανεξοπλιστούν τα νησιά , χρειάζονται χρόνια .

  Αυτό θα πει περήφανη εξωτερική πολιτική από το ΠΑΣΟΚ . Αντε να δούμε μετά από τις νότες διαμαρτυρίας της Τουρκίας για την παραβίαση του … εναερίου χώρου της , ανατολικώς του 25ου Μεσημβρινού και των χωρικών υδάτων των Ιμίων και της Φαρμακονήσου , τι άλλη παραβίαση θα σκαρφιστούν οι φίλοι μας οι Τούρκοι .

  Μας βάζει σε πολύ σοβαρές σκέψεις η ενέργεια του προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια κατά την προγραμματισμένη επίσκεψή του για τον αγιασμό των υδάτων κατά τα Θεοφάνεια του 2009. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας είχε προγραμματίσει να μεταβεί με ελικόπτερο στο Αγαθονήσι την ημέρα των Θεοφανείων {6 Ιανουαρίου 2009} για να παραστεί στον αγιασμό των υδάτων και να ενισχύσει το φρόνημα των κατοίκων του . Την τελευταία όμως στιγμή αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί η μετάβασή του με άκατο του Λιμενικού Σώματος !…

  Ποίος ήταν ο λόγος της αποφυγής του ελικοπτέρου ; Μήπως φοβήθηκε το ελληνικό κράτος αναχαίτηση του ελικοπτέρου εντός του ελληνικού εναερίου χώρου ; Αν ήταν έτσι γιατί δεν μετέβη με τη συνοδεία σμήνους καταδιωκτικών Α/Φ και με κανόνες εμπλοκής πρώτης βολής εντός του ΕΕΧ ;

  Η επιβεβαίωση αυτής της πραγματικότητας είναι το γεγονός , ότι μετά την αποχώρηση με την άκατο του Λ.Σ. του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας , δύο τουρκικά F-16 αναχαίτησαν πάνω από το Φαρμακονήσι , εντός του ελληνικού εναερίου χώρου , ελληνικό ελικόπτερο Super Puma , το οποίο εκτελούσε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης S.A.R. στο Αγαθονήσι . Μάλιστα από την παρενόχληση υπήρξε κίνδυνος να πέσει το ελικόπτερο λόγω απώλειας στήριξης !… Κατά τον Ίδιο χρόνο παρενοχλήθηκε από τουρκική ακταιωρό και η ελληνική κανονιοφόρος “Νικηφόρος”.

  Είχεν επίσης προηγηθεί το εξής περιστατικό κατά την επίσκεψη του τότε ΑΓΕΕΘΑ κ. Δ. Γράψα στο Φαρμακονήσι {Bulamac – Mπουλάματς} . Η τουρκική ανακοίνωση επ’ αυτού ήταν η εξής : Ελικόπτερο CH-47 που απογειώθηκε από την Κω στις 09:26 στις 31 Δεκεμβρίου 2008, “παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο για ένα μίλι επί τριάντα δευτερόλεπτα άνω της νήσου Bulamac”, νοτιοδυτικώς του Αιδινίου. Το εν λόγω ελικόπτερο κατόπιν της παραβίασης του εναερίου χώρου μας , προσγειώθηκε στη νήσο Bulamac στις 09:27 και στις 10:40 απογειώθηκε .

  Κατόπιν όλων αυτών μήπως θα πρέπει να ελεγθούν οι κρυφές συμφωνίες που έχουν συναφθεί τόσον από το … παλαιό ΠΑΣΟΚ και από την Ν.Δ., αλλά και από το … δήθεν νέο ΠΑΣΟΚ που το διοικούν αυτοί του … παλαιού που παρέδωσαν τα “Ιμια” αμαχητί στην Τουρκία ; Επίσης όπως δήλωσαν οι κ.κ. Ερντογάν και Γκρούεφσκι υπάρχουν συμφωνίες με τον κ. Γ. Παπανδρέου, που δεν έχουν ανακοινωθεί ! Μήπως λοιπόν η Τουρκία ενεργεί βάσει αυτών, και ο Αμερικανός κ. Γ. Παπανδρέου μας δουλεύει , μέχρι να μας παραδώσει δέσμιους στους αφέντες του ;

  Επισημαίνω πάντως στους συνεργήσαντες στην παράδοση των Ιμίων στην Τουρκία , καθώς και στην υποστολή της ελληνικής σημαίας χωρίς, να εξαντλήσουν όλα τα μέσα της άμυνας , ότι σύμφωνα με το άρθρο 96 του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα , αυτό τιμωρείται με την εσχάτη των ποινών. Και οι τότε κυβερνώντες υπέπεσαν στο βαρύτατο αυτό παράπτωμα εσχάτης προδοσίας , διότι είναι γεγονός , ότι οι νησίδες “Ιμια” παρεδόθησαν στην Τουρκία αμαχητί , καθώς δε και ότι εδόθη διαταγή στο άγημα των Ο.Υ.Κ. που απεβιβάσθη στην Ανατολική νησίδα Ιμια, να κάψει την ελληνική σημαία !… Απεδείχθη δε ότι το ελικόπτερο της φρεγάτας Ναυαρίνο κατερρίφθη από το τουρκικό άγημα που κατέλαβε τη δυτική νησίδα , αλλά η Δικαιοσύνη για μιά φορά ακόμα συνήργησε στην κάλυψη των προδοτών. Τα περί του δήθεν ατυχήματος ουδείς πλέον τα πιστεύει .

  Αν έχει τα κότσια ο κ. πρωθυπουργός -που πάει παντού- ας επισκεφθεί τα Ιμια αφού δήλωσε ότι τα Ιμια είναι ελληνικά ! Εναλλακτική λύση είναι αν φοβάται , να τα επισκεφθεί επισήμως ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας , έστω για ένα “Τρισάγιο”, στη μνήμη των δολοφονηθέντων Ελλήνων αξιωματικών του Π.Ν. ! Ετσι θα σιγήσουν οι συκοφάντες λασπολόγοι -σαν εμένα- που δηλώνουν ότι τα Ιμια δεν είναι πλέον ελληνικά !…

  Δημοσιεὐτηκε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» από τον ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ στις 2-8-2010.

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s