Απίστευτο! Τα σκοπιανά ορφανά του μουσολινι πέτυχαν αλλοίωση εγγράφου στον ΟΗΕ! Η ηγεσία του ΥΠΕΞ και οι βολεμένοι κρατικοδίαιτοι οφείλουν να παραιτηθούν τωρα.

20131031-112505.jpg

«ΔΕΝ ΠΗΡΕ…ΕΙΔΗΣΗ (!) ΤΙΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ Η ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ Ή ΤΗΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΞ; ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ; ΘΕΛΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ»

Συνεχίζεται η κατ’ εξακολούθηση ενδοτική πολιτική σε βάρος της Μακεδονίας μας. Με την εγκληματική αδιαφορία του ΥΠΕΞ έναντι των εθνικών συμφερόντων της χώρας, συνεχίζεται η δρομολόγηση της παράδοσης της εξωτερικής πολιτικής της χώρας στις ορέξεις των γειτόνων της FYROM.

Οι αντιδράσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου απέναντι σε αλλοίωση κειμένου του ΟΗΕ, στο οποίο και προβάλλονταν οι θέσεις της χώρας μας αναφορικά με τα Σκόπια, ήταν ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ.

Αυτό καταγγέλλει με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης
Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Σύμφωνα με επιστολή των Παμμακεδονικών Οργανώσεων προς το Γραφείο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη, η οποία κοινοποιήθηκε και στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Τέρενς Κουίκ:

»Δελτίο Τύπου, με ημερομηνία 27 Σεπτεμβρίου 2013 και με τίτλο «Η Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας [ΠΓΔΜ] ζητεί μεγαλύτερη δράση των Ηνωμένων Εθνών στο «θέμα» του ονόματος», εμφανίστηκε στις ειδήσεις της ιστοσελίδας του ΟΗΕ και περιέγραφε την ομιλία του Πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ Νικόλα Γκρουέφσκι στη φετινή Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ [1].

»Το αρχικό κείμενο, μια σύντομη αλλά ισορροπημένη έκθεση, επισήμαινε τις προοπτικές της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ οι οποίες παρουσιάστηκαν παράλληλα με την ομιλία του πρωθυπουργού Γκρούεφσκι. Ωστόσο, κάποιος φαίνεται να προσβλήθηκε από το αρχικό κείμενο γιατί το άλλαξε στην ιστοσελίδα του ΟΗΕ λίγες μέρες αργότερα. Ως εκ τούτου, παρουσιάστηκαν μόνον οι θέσεις των Σκοπίων ενώ τα ελληνικά επιχειρήματα υπέστησαν λογοκρισία.

»Ενημερωτικά η μικρή πρόταση πως η Μακεδονία είναι το μεγαλύτερο γεωγραφικό και η δεύτερη πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Ελλάδας, ήταν η μόνη αναφορά που συνόψισε τα ελληνικά επιχειρήματα σε αυτό το δελτίο Τύπου του ΟΗΕ.

«Γιατί δεν παρενέβη η μόνιμη Διπλωματική Αντιπροσωπεία μας στον ΟΗΕ; Θα αναζητηθούν ευθύνες; Στην περίπτωση που η μόνιμη Διπλωματική Αντιπροσωπεία μας αντελήφθη τις σκανδαλώδεις παρεμβάσεις στα πρακτικά, με ποιόν στα Κεντρικά του ΥΠΕΞ ήλθε σε συνεννόηση για να κάνει η Ελλάδα τα στραβά μάτια», ερωτά τον αρμόδιο Υπουργό ο Τέρενς Κουίκ και ζητά από το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών να προβεί σε διάβημα στον ΟΗΕ και να φέρει προς συζήτηση και έγκριση στη Βουλή το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων πριν τη συμφωνία με το Νίμιτς και πριν την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με τους Σκοπιανούς.

Ακολουθεί το κείμενο της Ερώτησης.

ΤΕΡΕΝΣ – ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΙΚ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ:

ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

ΘΕΜΑ: ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΟΗΕ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Κύριε Υπουργέ,

Με ιδιαίτερη λύπη, οργή και αγανάκτηση, σας μεταφέρω επιστολή των Παμμακεδονικών Οργανώσεων προς το Γραφείο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη, οι οποίες διαμαρτύρονται εντόνως για την αλλοίωση κειμένου του ΟΗΕ, στο οποίο και προβάλλονταν οι ελληνικές θέσεις αναφορικά με τα Σκόπια.

Στην επιστολή τους, που παραδόθηκε και στον δικό μου λογαριασμό του ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου από τις ίδιες τις Παμμακεδονικές Οργανώσεις, αναφέρονται επί λέξει τα εξής:

«Εξοχότατε,

Όλοι οι Έλληνες και ιδιαίτερα οι Μακεδόνες οι οποίοι ανέρχονται σε 3,5 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, ανησυχούμε για ένα συγκεκριμένο περιστατικό σχετικά με την πρόσφατη λογοκρισία σε δελτίο τύπου των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ).

Το Δελτίο Τύπου, με ημερομηνία 27 Σεπτεμβρίου 2013 και με τίτλο «Η Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας [ΠΓΔΜ] ζητεί μεγαλύτερη δράση των Ηνωμένων Εθνών στο «θέμα» του ονόματος», εμφανίστηκε στις ειδήσεις της ιστοσελίδας του ΟΗΕ και περιέγραφε την ομιλία του Πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ Νικόλα Γκρουέφσκι στη φετινή Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ [1].

Το αρχικό κείμενο, μια σύντομη αλλά ισορροπημένη έκθεση, επισήμαινε τις προοπτικές της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ οι οποίες παρουσιάστηκαν παράλληλα με την ομιλία του πρωθυπουργού Γκρούεφσκι. Ωστόσο, κάποιος φαίνεται να προσβλήθηκε από το αρχικό κείμενο γιατί το άλλαξε στην ιστοσελίδα του ΟΗΕ λίγες μέρες αργότερα. Ως εκ τούτου, παρουσιάστηκαν μόνον οι θέσεις των Σκοπίων ενώ τα ελληνικά επιχειρήματα υπέστησαν λογοκρισία.

Το Δελτίο Τύπου στη συνέχεια έγινε ένα είδος πανηγυρικός για την ΠΓΔΜ στο πλαίσιο του ΟΗΕ. Συγκεκριμένα, οι ακόλουθες φράσεις εξαλείφθηκαν:

Παράγραφος 4: «…Ο κ. Γκρουέφσκι αναφέρθηκε στη χώρα του ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας», παρά το γεγονός ότι έγινε δεκτή στα Ηνωμένα Έθνη το 1993, με το όνομα Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Παράγραφος 5: «Η Ελλάδα ονομάζει Μακεδονία την δεύτερη μεγαλύτερη περιοχή της, που στην αρχαιότητα κατοικούνταν από τους Έλληνες, των οποίων το πιο διάσημο μέλος ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος».

Ενημερωτικά η μικρή πρόταση πως η Μακεδονία είναι το μεγαλύτερο γεωγραφικό και η δεύτερη πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Ελλάδας, ήταν η μόνη αναφορά που συνόψισε τα ελληνικά επιχειρήματα σε αυτό το δελτίο Τύπου του ΟΗΕ.

Το αρχικό Δελτίο Τύπου μπορεί να βρεθεί τόσο στα ελληνικά όσο και στα σκοπιανά μέσα ενημέρωσης. Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης και blogs εξέφρασαν την απογοήτευση και ανησυχία τους για την λογοκρισία [2], ενώ μια σκοπιανή φιλοκυβερνητική ιστοσελίδα επικρότησε την δράση του ΟΗΕ και χρησιμοποίησε ένα αμφισβητήσιμο επίθετο για το όνομα της Ελλάδας, ενώ υπαινίχθη ότι Έλληνες χειρίζονται τις ειδήσεις στην ιστοσελίδα του ΟΗΕ [3].

Το πρόβλημα του ονόματος μεταξύ Αθήνας και Σκοπίων είναι πολύπλοκο και ο ΟΗΕ το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Για την Ελλάδα δεν είναι απλά ένα όνομα. Το θέμα είναι βαθύτερο και περιλαμβάνει την ιστορία, την πολιτιστική συνέχεια και αυτοδιάθεση από την αρχαιότητα, σύγχρονη εδαφική, την δημογραφική ταυτότητα, και πνευματικά δικαιώματα προϊόντων που εξάγονται.

Ωστόσο, ποιος ήταν ο λόγος που η ελληνική επιχειρηματολογία αποσιωπήθηκε σε αυτή την περίπτωση; Ήταν αναληθής; Τα Σκόπια δεν εισάχθηκαν στον ΟΗΕ ως «ΠΓΔΜ» το 1993 με το ψήφισμα 817 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, παράγραφος 2 [4]; Μήπως η ΠΓΔΜ δεν υπέγραψε τη διαμεσολάβηση του ΟΗΕ το 1995 με την Ενδιάμεση Συμφωνία, αποδεχόμενη τον προσωρινό όρο «ΠΓΔΜ» στο άρθρο 11 της συμφωνίας [5]; Ως φαίνεται ο Πρωθυπουργός Νικόλα Γκρουέφσκι αγνόησε τις αποφάσεις της χώρας του και τις επιθυμίες του ΟΗΕ από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης.

Επιπλέον, και παρά το γεγονός ότι προτιμούμε να ασχολούμαστε με το παρόν με σκέψεις για το μέλλον, οι Μακεδόνες ήταν πάντα Έλληνες και ζουν στη Μακεδονία τουλάχιστον για 3000 χρόνια – και ναι, ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας [6].

Με τέτοιου είδους πράξεις όπως λογοκρισία ελληνικών στοιχείων για το θέμα αυτό, ο ΟΗΕ αγνόησε μια πιο αποδεκτή και ουσιαστικά πιο αρχαία ιστορία, γεγονός που σημαίνει ότι τα επιχειρήματά μας είναι ασήμαντα – ή, ακόμη χειρότερα, άσχετα και ανάξια μνείας.

Σας παρακαλούμε να μας απαντήσετε γιατί οι παραπάνω φράσεις εξαλείφθηκαν, από ποιον, και ποιος επέμενε να εξαλειφθούν;

Με εκτίμηση,

ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ:

Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ- Δημήτρης Χατζής, Ύπατος Πρόεδρος
Παμμακεδονική Ένωση Αυστραλίας-Δημήτρης Μηνάς, Πρόεδρος
Παμμακεδονική Ένωση Καναδά – Δημήτρης Γιαντσούλης, Πρόεδρος
Παμμακεδονική Ένωση Ευρώπης-Αρχιμανδρίτης Παντελεήμων Τσορμπατζόγλου, Πρόεδρος
Μακεδονικά Τμήματα Αφρικής-Αμύντας Παπαθανασίου, Πρόεδρος

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ»

Κατόπιν τούτων, ερωτάσθε κ. Υπουργέ:

1.Γιατί οι παραπάνω φράσεις εξαλείφθηκαν; Από ποιον και ποιος επέμενε να εξαλειφθούν;

2.Γιατί δεν παρενέβη η μόνιμη Διπλωματική Αντιπροσωπεία μας στον ΟΗΕ; Θα αναζητηθούν ευθύνες;

3.Στην περίπτωση που η μόνιμη Διπλωματική Αντιπροσωπεία μας αντελήφθη τις σκανδαλώδεις παρεμβάσεις στα πρακτικά, με ποιόν στα Κεντρικά του ΥΠΕΞ ήλθε σε συνεννόηση για να κάνει η Ελλάδα τα στραβά μάτια; Παρακαλώ να μου απαντήσετε με συγκεκριμένα ονόματα.

4. Θα προβείτε σε διάβημα στον ΟΗΕ, αναφορικά με τη λογοκρισία που υπέστη το προαναφερόμενο Δελτίο Τύπου;

5.Σε περίπτωση που δεν λάβετε τα προσήκοντα μέτρα, κατανοείτε ότι με την ατολμία σας και την εγκληματική σας αδιαφορία, παραδίδετε για μία ακόμα φορά την εξωτερική πολιτική της χώρας βορά στις ορέξεις των γειτόνων της FYROM;

6.Πριν τη συμφωνία με το Νίμιτς και πριν την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με τους Σκοπιανούς, θα φέρετε προς συζήτηση και έγκριση στη Βουλή το θέμα της ονομασίας, που αποφασίζετε ερήμην του Ελληνικού Κοινοβουλίου;

Ο Ερωτών Βουλευτής

Τέρενς-Νικόλαος Κουίκ

27 σκέψεις σχετικά με το “Απίστευτο! Τα σκοπιανά ορφανά του μουσολινι πέτυχαν αλλοίωση εγγράφου στον ΟΗΕ! Η ηγεσία του ΥΠΕΞ και οι βολεμένοι κρατικοδίαιτοι οφείλουν να παραιτηθούν τωρα.”

 1. Οπως εχω επανειλημμςνα υποστηριξει και δεν εχω πεσει εξω, για τον συγκεκριμενο πολιτικο. Τον κυριο Τ. Κουικ.
  Ενας σοβαρος και αταλαντευτος πολιτικος, ειδικα σε Εθνικα θεματα κατι που με βαζει σε διλημματα το που θα δωσω την ψηφο μου.
  Αξιζει να αποκτησει ή καλυτερα να του εμπιστευθει ο Ελληνικος Λαος πιο σπουδαια και Εθνικα ‘ποστα’/ρολους.
  Μπραβο στον Κουικ. Οσο υπαρχουν βουλευτες σαν τον κυριο Κουικ την κυρια Μακρη, υπαρχει ελπιδα για το κομμα των ΑνΕλλ.

  Μου αρέσει!

  1. χαθηκε και ο Ιωαννης Τ. να μας πη την αποψη του…

   ΒΑΡΑΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΝΟΥ ΤΟΥ… ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΡΜΕΝΟΥ;
   31/10/2013

   Με το ένα πόδι εκτός του κόμματος Καμμένου βρίσκεται ο βουλευτής του Τέρενς Κουίκ, μετά κι από τις χθεσινές του δηλώσεις. Πιο συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του προέδρου Πάνου στο κανάλι των Βαρδινογιάννηδων, ο Κουίκ δήλωσε ότι δε συμφωνεί με τον χαρακτηρισμό «εγκληματική οργάνωση» που απέδωσε στο κλεφτο-ΠΑΣΟΚ ο… θαλασσοδαρμένος Πάνος. Επίσης, ο Κουίκ αποδοκίμασε τα ανοίγματα του αρχηγού του προς τον ΣΥΡΙΖΑ:

   «Αυτοί οι λογαριασμοί που ανοίξαμε σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, κακό μας κάνουν και όχι καλό. Αλίμονο αν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δώσουν την εντύπωση ότι πάνε σε μία συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Θα παραδώσουμε δήμους του Αιγαίου στον ΣΥΡΙΖΑ και στην ουσία είναι σα να τους παραδίδουμε και τα κλειδιά της λαθρομετανάστευσης».

   Λέτε να επαληθευθούν οι φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό και που φέρνουν τον Κουίκ (αλλά και άλλους βουλευτές του συνονθυλεύματος Καμμένου) να τα’ χουν συμφωνήσει με τη Νουδούλα και λίαν συντόμως να πάψουν να είναι… Ανεξάρτητοι Έλληνες;

   Μου αρέσει!

   1. Κατσε για τον ειδα στο Intercontinental, να πινει τον καφε της παρηγοριας με κονιακ ΜΕΤΑΞΑ, νομιζω 3 αστερων.

    Αχ βρε Βασιλικη, ειδες τι παθαινει κανεις οταν μεσα του η κομματοσκυλιαση ακομα ζει και βασιλευει;;

    Μου αρέσει!

   2. Οταν βαζουν το κομματικο συμφερον πανω απο την Ελλαδα ειναι καθαρη προδοσια.

    οπως λεει και ενα τραγουδι του αξεχαστου Ξυλουρη…
    για τους πουλημενους
    βολι δεν χαλαμε
    με πετρες και κοτρωνες
    τους πετροβολαμε..

    Μου αρέσει!

   3. Δεν πατε καλα, ιδιαιτερα εσεις της Χρυσης Αυγης. Αντι να σχολιασετε αν ειναι σωστη και ποσο η επερωτηση και παρεμβαση του Κουικ, συζητατε για το που ανηκει κομματικα αυτη τη στιγμη και σαν αλλοι προφητες, αν θα φυγει απο εκει που ειναι τωρα και θα παει αλλου. Θαρρεις και το συγκεκριμενο εθνικο θεμα δεν ειναι και πολυ σπουδαιο και αξιο συζητησης. Μην νομιζετε οτι εσεις μονο εχετε το Copyright να μιλατε για εθνικα θεματα.

    Μου αρέσει!

   4. Προς ‘Zonitis’,

    Εκ του αποτελεσματος αποδεικνυεται πως ΝΑΙ υπαρχουν πραγματικοι πατριωτες που αγαπουν το Εθνος Ελλας, πανω απο τον εαυτον τους. Και υπαρχουν οι γιαλαντζι ‘πατριωτες’ οπου φορανε τον μανδυα του ‘πατριωτη’ αλλα ειναι λυκος ντυμενος με προβια.

    Ναι εχω το copyright, να κρινω ποιος ειναι ο αληθινος πατριωτης και τι ειναι σωστο για την Πατριδα μου.
    Χρονια θυσιες και χωμα ποτισμενο με το αιμα των δικον μου, μου δινει αυτο το δικαιωμα.

    Μου αρέσει!

   5. Κοψε κατι λεβεντη…
    Η υπεροψια και ο εγωισμος δεν βοηθησε κανενα. Διοτι οπως εσυ λες οτι εχεις το copyright ετσι λενε και οι αντιπαλοι σου. Μονο που ξεχασες οτι δεν θα επρεπε να υπαρχουν αντιπαλοι μεταξυ των Ελληνων, αλλα μονο αδελφοι.

    Μου αρέσει!

   6. Απο οτι ξερω σημερα και αυριο ειναι με την Ραχηλ Μακρη σε διημερη αποστολη στα Γιαννενα και Κερκυρα με σκοπο την προωθηση του νεου βελτιωμενου μετα το Συνεδριο προγραμματος των Ανεξαρτητων Ελληνων. Οποτε δεν παιζει να φευγει αυτος που και να φυγει το ιδιο μου κανει. Προσωπικα πιστευω αν και ειναι δραστηριος ο Κουικ ειναι πολυ παλαιοκομματικος Κολλημενος ΝΔκρατης. Ας πουμε και εμενα μου την σπαει το Συριζα αλλα εχω εμπιστοσυνη οτι αν και εφοσον μετα τις εκλογες προκυψει θεμα συνεργασιας με τον Συριζα αυτο θα γινει με σεβασμο στην ιδρυτικη διακυρηξη των Ανελλ. Δεν καταλαβαινω την βιασυνη του. Ασε να γινουν εκλογες και θα δουμε.

    Μου αρέσει!

   7. Προς, ‘Zonitis’,

    συνμφωνω, για αυτο πρεπει ολοι μας να ακολουθησουμε μια σταση στα Εθνικα θεματα. Εδω ΔΕΝ χωρανε φιλολογικες και ιδεολογικες θεσεις. Ενας ειναι ο σκοπος μια η γραμμη δρασης και ενα αποτελεσμα επικδιωκουμε. Ολα τα αλλα ειναι για δηθεν πατριωτες και ελληνοφωνα μορφωματα.

    προς Ιωαννη,

    Εσυ Ιωαννη να μεινεις με την ‘πιστη’ και την προσωπολατρiα σου. Επι 40+ χρονια αυτην την τακτιτκη ακολουθουμε και κοιτα τα αποτελεσματα.
    Τον πολιτικο πρεπει να του κρατας τα ποδια στην φωτια για να πραξει αυτα που του λες. Αλλα εσυ, δυστυχως θελεις ταγους.
    Good luck.

    Μου αρέσει!

   8. Eksothen επι 40+χρονια δεν ξερω τι εκανες εσυ. Ετσι και αλλιως στην χωρα που ζουμε κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος για καποιον πολιτικο. Ακομα και εγω που εσυ με λες οτι θελω ταγους σου λεω οτι δεν ειναι ετσι. Προς το παρον υποστηριζω Καμμενο. Αυτο μπορει να αλλαξει ομως. Αλλα οταν ο Προεδρος των Ανεξαρτητων Ελληνων βγαινει και λεει το Πασοκ εγκληματικη οργανωση δεν μπορει ο Κουικ να λεει οτι δεν ειναι διοτι αν καποιο κομμα εχει εγληματισει κατα συρροη αυτο ειναι το ΠΑσολ. Να ξερουμε τι λεμε. Μαλιστα οταν σε ψηφοφορια του Τραγκα το 98% λεει ναι το πασοκ ειναι εγκ. οργανωση τοτε ο Κουικ ειναι φαουλ και οχι οτι εχει μετριοπαθη σταση. Ειναι φαουλ τελος.

    Μου αρέσει!

 2. Καλο θα κανετε εσεις στους ΑνΕλλ και οι υποστηρικτες σας να ακουτε εναν σώφρον και Ελληνα πολιτικο. Ακουτε τα λογια του κυριου Κουικ, περι ‘ουρας’ του τσιριζα, εαν δεν θελετε να κανετε μετα εκλογικη παρεα με την Ενωση Κεντρωων του Λεβεντη, για τον καφε της παρηγοριας!!

  Αυτος ειναι ο τσιριζα, εαν νομιζετε πως ο Ελληνας θα δωσει ψηφο εμπιστοσυνης σε τετοια μορφωματα και εγκληματικες οργανωσης κοροϊδευετε τον εαυτον σας και τον διπλανο σας. Χαζοι ανθρωποι.
  Διαβαστε βρεεε:

  «ΑΛΙΜΟΝΟ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ… ΟΙ… ΣΥΝΙΣΤΩΣΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ

  Πολλοί αναγνώστες αμφισβήτησαν την είδηση που μεταδώσαμε προ ημερών, για τη συγκέντρωση «συμπαράστασης» και «αλληλεγγύης» στο πακιστανικό τέρας της Πάρου, από τους… συνιστωσάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ. Τη θεώρησαν επιτρεπτό μεν, αλλά προπαγανδιστικό ψεύδος δε. Και το έκαναν αυτό, γιατί τα ΜΜΕ προστάτευσαν (από την οργή του λαού) τους συριζαίους συνιστωσάκηδες και δεν έκαναν λόγο για τη συγκέντρωση ούτε έδειξαν εικόνες. Ωστόσο, η συγκέντρωση έγινε και ιδού και το σχετικό δελτίο τύπου της τοπικής μετωπικής οργάνωσης του παρδαλού συνονθυλεύματος:

  ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 22/10 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΙΑΟΥΛΗ

  Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία συλλαλητήριο από το Αντιφασιστικό Δίκτυο Σύρου, σήμερα, 22/10, με αφορμή την συγκέντρωση συμπαράστασης του “Ανορθόδοξου αγώνα” για τη δίκη σχετικά με την υπόθεση του βιασμού στην Πάρο. Δεν πρόλαβε να περάσει ένας μήνας από τη δολοφονία του Π. Φύσσα και διάφοροι πρώην (;) μέλη της Χ.Α. προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον ανθρώπινο πόνο για την νεοναζιστική τους ιδεολογία.

  Η προσέλευση από πλευράς μας ήταν περίπου 50 αντιφασίστες/τριες σε αντίθεση με τους φασίστες που ήταν δεν ήταν 10. Δώσαμε δυναμικό “παρών” μοιράζοντας φυλλάδια του Αντιφασιστικού Δικτύου και μιλώντας ανοιχτά με το κόσμο αντίθετα με τους φασίστες που κρύβονταν στις σκιές. Η σημερινή μέρα έδειξε ότι δεν έχουν κανένα έρεισμα στη Συριανή κοινωνία. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στο φασισμό από όπου και αν προέρχεται.

  Κίνηση “Απελάστε το Ρατσισμό” Σύρου: h##p://www.kar.org.gr/?p=30832″
  ———————————————————————————————————–
  και αυτο……..

  «Ο ΓΛΕΖΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…(δικο μου: πακσοκ νουμερο 2 = «…λεφτα υπαρχουν…»- κοροϊδα βληματα κομματοσκυλα ψηφιστε τσιριζα.)

  Γλέζος: «Δεν έχουμε πειστική απάντηση στο πού θα βρούμε τα λεφτά για το πρόγραμμά μας…»

  Την άποψη πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ακόμα πειστικές απαντήσεις να δώσει στην ερώτηση του πού θα βρει τα λεφτά για να υλοποιήσει το πρόγραμμα και τις εξαγγελίες του εξέφρασε ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος Μανόλης Γλέζος.
  …../……..
  Προκάλεσε δε εντύπωση η άποψή του πως στην περίπτωση διενέργειας εκλογών και εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει πρώτο κόμμα, τότε δεν θα δεχθεί το μπόνους των 50 εδρών: “Εάν είμαστε πρώτο κόμμα δεν θα δεχθούμε η εμπιστοσύνη του λαού να εξαρτάται από 50 κάλπικες έδρες”. Και δεν δίστασε να παραδεχθεί πως το κόμμα είναι ανοικτό για μετεκλογική συνεργασία ακόμα και με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, λέγοντας πως: “Μπορούμε να συνεργαστούμε με οποιονδήποτε συμφωνήσει στις βασικές αρχές με βασικότερη προϋπόθεση την ανατροπή όλων των νόμων και των μνημονίων που έχουν ψηφισθεί ως τώρα…”

  Μου αρέσει!

   1. Τι εννοεις αυτοι που θα απομεινουν στους Ανελ? Μετα απο εκλογες η αν δεν γινουν εκλογες. Και εν κατακλειδι γιατι τοση αγωνια η ΧΑ για τους Ανελ? Αγωνια η τρομος? Και γιατι? Τελος να σου θυμισω 2 ονοματακια . Μαρκοπουλος θα δεις τι θα παθει στην Ευβοια. Και Ζωης. Ναι ο προεδρος της Νεας αφανειας. Ουτε 0,5%. ΟΙ Ανεξαρτητοι ελληνες θελουν δεν θελουν καποιοι ειναι ο Καμμενος. Μπορουν να φυγουν ολοι αλλα οσο ο Καμμενος ειναι στους Ανεξαρτητους Ελληνες το κινημα θα ειναι ζωντανο. Μονο αν ο Καμμενος μετα απο εκλογες συμμετασχει σε ενα σχημα που θα ψηφιζει μνημονια το κινημα θα εξαφανιστει. Και τοτε θα ειναι λογικο. Τωρα ολα αυτα που λετε ειναι εκ του πονηρου και φανερωνουν τρομο, αγωνια απογνωση κτλ. Εσεις? Που ειστε πανω απο 20%πανελλαδικα? Ε? .

    Μου αρέσει!

   2. Φίλε Ιωάννη, αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι οι ΑΕ έχουν χτυπήσει «ταβάνι» ακριβώς λόγω του Π. Καμμένου, όπως φυσικά το ίδιο θα τους συνέβαινε με άλλον αρχηγό, μετά από σχεδόν 2 χρόνια λειτουργίας, με άλλο όμως «ταβάνι».

    Το να βγάζεις σκάρτους όλους όσους φεύγουν και να επαινείς όσους μένουν, μέχρι να φύγουν και αυτοί, δεν είναι πολιτική κριτική. Δίκιο έχει λοιπόν ο Eksothen πιο πάνω ότι είσαι προσωπολάτρης, ανεξαρτήτως του λόγου για τον οποίο στο λέει. Σου το έχω επισημάνει εξ αρχής.

    Από τον Φεβρουάριο του 2012 έχω πει ότι οι ΑΕ είναι θνησιγενής πολιτική προσπάθεια, εξ αιτίας του αρχηγού. Αργά ή γρήγορα ή θα διαλυθούν ή θα απορροφηθούν και η μόνη ελπίδα επιβίωσης που έχουν είναι να διαλυθεί η χώρα. Καμμία άλλη.

    Όσο για το «κυβερνητικό πρόγραμμα», ευχολόγια μπορεί να φτιάχνει ο καθένας. Στην πράξη είναι τα δύσκολα…

    Μου αρέσει!

  1. Ειναι φανερο γιατι ο καμμενος πήρε εντολή να φτιάξει μαντρι .
   Όλοι προσπαθούν να κάνουν το σαράβαλο του Τσίπρα κυβέρνηση .
   Ειναι και επιθυμία άλλων , εξωτερικών εχθρών .
   Γιατι ;
   Ακόμη λίγο θέλουν και θα εξαφανιστούμε .
   Θα μαντρωθουμε ;
   Ναι , αλλα στην Ορθόδοξη Εκκλησία μας .
   Όσοι διαλέξουν να μείνουν έξω …….
   Οι αριστεροι ύπουλα διαλύσαν το κράτος , με χέρια τους πράσινους σκωληκες και γαλάζιους ελαφρούληδες .
   Οι αριστεροι λοιπόν τιμητικά θα βάλουν και την τάφοπετρα .
   Πόσοι θα τους στηρίξουν να μας μουλωσουν , τα λένε τα ποσοστά .
   Πριν την γενική επίθεση και σήμερα .
   Ας το σκεφθούν σοβαρά και ας γυρίσουν την μνήμη τους λίγο μόνο πίσω . Επι χοντροκαραμανλη .
   Και με τι πείσμα στηρίζουν τους βιαστες και τους σφαχτες που έφεραν ……τα χεράκια τους .
   Αλλα και οι Εθνικιστές όσο δεν βρίσκουν ενα Ελληνα ορθόδοξο ΗΓΕΤΗ και δεν στελεχώνουν επιστήμονες που Εκκλησιαζονται και να ζητούν την βοήθεια του Θεού στο έργο τους και να δακρύζουν ατενιζοντας την Γαλανόλευκη , υπηρετούν άθελα τους το σχέδιο που μας διαλύσε .
   Όσοι έκαναν υπακοή πριν 20- 30 χρόνια τους Γέροντες που συμβουλεύαν να μην βλέπουν τηλεόραση , φωνάζουν απο τότε οτι μας διαλύουν .
   Ηταν οι γραφικοι αν θυμάστε ……
   Και εσείς όλοι ζουσατε το…..όργιο που σας ετημασαν οι ΑΝΤΙΠΡΌΣΩΠΟΙ που επιλέξατε .
   Μετάνοια προσευχη φωτηση λευτερια .

   Μου αρέσει!

   1. «..Αλλα και οι Εθνικιστές όσο δεν βρίσκουν ενα Ελληνα ορθόδοξο ΗΓΕΤΗ και δεν στελεχώνουν επιστήμονες που Εκκλησιαζονται και να ζητούν την βοήθεια του Θεού στο έργο τους και να δακρύζουν ατενιζοντας την Γαλανόλευκη , υπηρετούν άθελα τους το σχέδιο που μας διαλύσε……»

    Σωστος.
    Το περιεγραψες και θα ελεγα πως ειναι η ‘συνταγη’ που χωρις αιματοχυσια και αδερφο σπαραγμους θα μας βγαλει απο την κριση μας. Οχι την οικονομικη ουτε την ιδεολογικη αλλα την κοινωνικη αυτη την κριση των αξιων.
    Την εσωτερικη μαχη που εχουμε παραδωσει στην καταρα της εποχης.

    Να’σαι καλα φιλε που γραφεις αυτα που δεν γραφουν οι αλλοι.

    Μου αρέσει!

 3. Τερενς είσαι άδικος !!! Δηλαδή, αν εσύ έβλεπες ότι όλα πάνε στραβά και ότι, πιθανά πολύ σύντομα, θα βρεθείς στον εισαγγελέα και πιθανά στην φυλακή, θα ασχολιόσουνα με το Σκοπιανό ??? Όχι βέβαια !!! Άρα είσαι άδικος !!!

  Μου αρέσει!

 4. Το ΠΑΣΟΚ ειναι τελικα οτι χειροτερο μπορουσε να υπαρξει στο κοματικο στερεωμα της Ελλαδας. Το κακο ειναι οτι την εκανα και εγω την αμαρτια μου μεχρι το 89. Αυτοι δεν ειναι εγκληματικη οργανωση αλλα εθνοπροδοτικη οργανωση αισχιστου ειδους.

  Μου αρέσει!

 5. Αυτό το όρθιο βόδι κύρια ασχολία του ειναι πως θα γλυτώσει τη φυλακή, χέστηκε για το ΥΠΕΞ και τα υπόλοιπα .

  Δώστε του μια μπουγάτσα και βγάλτε τον χοντροξεφτύλα απ΄τη παράγκα ρεεεεεε

  Μου αρέσει!

 6. χρονια σας γραφω με κεφαλαια…

  Μη ζητατε τον εξω εχθρο…

  Τη δουλεια του κανει…

  Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ…

  ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΕΙΧΗ!

  ΕΙΝΑΙ ΟΙ…ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ!

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s