olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΛΙΣΤΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ.

Posted by olympiada στο Οκτώβριος 26, 2013

20131026-055834.jpg

ΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΩΝ….. (Προσοχη, ακολουθούν σκληρές εικόνες)
Βρυξέλλες Πορφύρης Δ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Deutsche Welle 23.10.2013 «οι ένοπλες οργανώσεις των τζιχαιστών στοχοποιούν όλο και περισσότερο τις χριστιανικές κοινότητες και το φιλοκυβερνητικό στρατόπεδο».Επισημαίνει ότι το ένα τρίτο των χριστιανών έφυγε ήδη από τη χώρα κατά τη διάρκεια της διαμάχης.Φιλοξενεί συγκλονιστικές μαρτυρίες για τη δράση των ισλαμιστών.
Τηλεφωνικά ο Jalal Gazouha καταγγέλει στην DW ότι ο 29 χρονος αδερφός του δολοφονήθηκε από άνδρες της Αl-Qaïda μέσα στο Al-Qusayr, κοντά στα σύνορα με το Λίβανο.Ο Gazouha είναι πεπεισμένος ότι ο αδερφός του δολοφονήθηκε γιατί ήταν χριστιανός.»Αυτοί θέλουν να μας εκδιώξουν από την Συρία «, δήλωσε στην DW.
Καταγγέλει τους τζιχαιστές που προέρχονται από γειτονικές χώρες.Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται και εκατοντάδες από την
Γερμανία.Είκοσι μέλη της οικογενείας του δολοφονήθηκαν.Όταν ο Gazouha δέχθηκε απειλές θανάτου έφυγε από την χώρα.«Είδα τ’ όνομά μου σε μια λίστα στο Internet.Αυτή η λίστα που είχε συνταχθεί από τους τρομοκράτες της Al-Qaïda περιείχε ονόματα χριστιανών που θα πρέπει να δολοφονηθούν »δήλωσε.
Η Syrianews σε άρθρο της στις 24/10/13 ξεφυλλίζει το οδυνηρό άλμπουμ των ατέλειωτων αποκεφαλισμών με σεκταριστικά κριτήρια.
H 1η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στις 18/10/13 σε λογαριασμό του Facebook που πρόσκειται στην al-Qaida.Το θύμα κατηγορήθηκε ότι είναι ένας «εχθρός του Θεού».Η περιγραφή αναφέρει ότι το στιγμιότυπο είναι από τον Φεβρουάριο αλλά τα ρούχα του θύματος αποκαλύπτουν ότι αφορά τους τελευταίους 2 μήνες.Στο βάθος διακρίνεται η σημαία του συριακού κράτους γεγονός που υποδηλώνει ότι το θύμα ήταν αντίπαλος των ισλαμιστών και φιλοκυβερνητικός.Σε άλλο επεισόδιο εκτέλεσαν 3 πολίτες γιατί απάντησαν ανακριβώς στην ερώτηση πόσες φορές γονατίζεις για να προσευχηθείς το απόγευμα.
Η 2η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στο Facebook επίσης τον Οκτώβριο του 2013.Η φωτογραφία αφαιρέθηκε λώγω της παραβίασης των κανόνων του fb αλλά πολλά blogs την έσωσαν και την δημοσίευσαν.Αυτή προέρχεται από την al-Houla (Homs) στην διοικητική περιφέρεια της Taldo.Στην ίδια περιοχή διαπράχθηκε μαζική σφαγή τον Μάιο του 2012, που είναι γνωστή ως η σφαγή της Houla.
Η 3η φωτογραφία τραβήχθηκε αυτόν τον Οκτώβριο.Παρουσιάζει τον σφαγιασμό ενός άνδρα από αντάρτες της Αl-Qaida.Αναρτήθηκε επίσης σε σελίδα του fb που πρόσκειται στην τρομοκρατική αυτή οργάνωση.Καταργήθηκε και αυτή γιατί θεωρήθηκε ότι παραβιάζει τους όρους χρήσης.Δεν υπάρχει σχετικό βίντεο εκτέλεσης ή άλλες σχτικές φωτογραφίες.Αξιοσημείωτο είναι ότι οι γουαχαμπίτες δήμιοι χρησιμοποιούν γάντια μιας χρήσης για τη σφαγή όπως κάνουν όταν σφαγιάζουν αρνί.Αυτά τα ειδεχθή εγκλήματα αποτελούν πλέον καθημερινότητα.
Η 4η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στις 8 Αυγούστου από τον χρήστη Twitter @ ansar6599 . Η περιγραφή είναι ακόμη πιο άγρια.Αναφέρει ότι αποκεφάλισαν έναν «Αλαουίτη Υπολοχαγό».Το συνοδευτικό κείμενο κλείνει με την κυνική όσο και προκλητική παραδοχή :«Χρησιμοποιήσαμε μαχαίρι για να κάνουμε οικονομία στα πολεμοφόδια «.
Η τελευταία φωτογραφία αναρτήθηκε στις 21/10/13 στο fb από το site «Αντάρτες του Tawhid και του Jihad».Το Tawhid ως όρος προέρχεται από το Kitâb al-Tawhîd δηλ. την » Πραγματεία της θείας Μοναδικότητας» του Ibn ‘Abd Al Wahhâb (ιδρυτή του γουαχαμπισμού) και είναι το κύριο έργο της γουαχαμπικής θεολογίας.Η εικόνα παρουσιάζει το κομμένο κεφάλι ενός άνδρα που το περιφέρουν εν είδει τροπαίου μαχητές της Αl-Qaida.Δεν υπήρξαν περισσότερες πληροφορίες σχετικές με την σοκαριστική αυτή εικόνα.Το θύμα είναι περίπου 20 ετών και οι δήμιοι χαμογελούν και εμφανίζονται περήφανοι για το κατόρθωμά τους.
Το δημοσίευμα θέτει το ρητορικό ερώτημα « τι κάνει η πολιτισμένη Δύση γι αυτά τα σεκταριστικά εγκλήματα;Στέλνει όπλα και χρήματα για να χρηματοδοτήσει τις σφαγές τους;»
Οι γουαχαμπίτες αριθμούν περί τα 8 με 10.000.000.Η οικονομική τους υπεροπλία όμως τους επιτρέπει να ασκούν όλο και πιο έντονη επιρροή στα υπόλοιπα ισλαμικά κινήματα χάρη και στην ευρεία διάδοση των ιδεών τους με την υπερπαραγωγή βιβλίων κ.α

20131026-055740.jpg

20131026-055746.jpg

20131026-055751.jpg

20131026-055757.jpg

20131026-055802.jpg

20131026-055808.jpg

4 Σχόλια to “ΛΙΣΤΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ.”

 1. TA said

  Μιλάμε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, όπως θα τα ονόμαζε η κάθε κυρία Ντελ Πόντε.
  Για σχεδιασμένη γενοκτονία ανθρώπων με διαφορετικό θρήσκευμα ή δόγμα.
  Αλλά και μουσουλμάνους (λ.χ. αλαούϊτες ή σιϊτες) αντιτιθέμενους σ’ αυτούς να δολοφονούσαν, το ίδιο θα ήταν.
  Και αν οι κυβερνώντες πολιτικοί είναι υποτακτικοί και δεν τολμούν να πουν κιχ, οι ηγεσίες των Ορθόδοξων Χριστιανικών Εκκλησιών τί κάνουν; Δεν θα έπρεπε να ξεσηκώσουν τον κόσμο;

  Μου αρέσει!

  • Κερκυραίος said

   Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα εκεί κάτω νομίζω!

   Κάποιοι θέλεουν να μας πουν ότι είναι μόνο ένα θρησκευτικός πόλεμος και φυσικά κατά καθαρά θρησκοληπτική ιδεοληψία υπάρχουν οι Καλοί (που είναι αγγελικά καλοί) και οι Κακοί (που είναι σατανικά κακοί).
   Το σκέλος πολιτικο-κοινωνικο-οικονομικές συγκρούσεις απουσιάζει σκοπίμως από τις ερμηνείες αυτές ώστε σκοπίμως να καθοδηγείται ανάλογα και η κοινή γνώμη.
   Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει στην Συρία, δεν έχω γνώση.
   Υποψιάζομαι όμως ότι κάτι ανάλογο συμβαίνει με αυτό που έχει συμβεί σε διπλανές όμοιες χώρες.
   Η θρησκευτική διαφορά είναι η κορυφή του παγόβουνου που κρύβει άλλες χαώδεις και πολύ πιό σημαντικές διαφορές.
   Π.χ. στον Λίβανο που ταλαιπωρήθηκε για πολλά χρόνια από εμφύλιες συγκρούσεις ξέρουμε ότι η μειοψηφία των χριστιανών τότε αποτελούσε και την υψηλή κοινωνική-οικονομική και εξουσιαστική τάξη με αποτέλεσμα το μίσος των πολυπληθέστερων και υποδεέστερων μουσουλμάνων να εκδηλωθεί και σαν θρησκευτιικός τζιχαντισμός!
   Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην Αίγυπτο το 8-10% των Κοπτών ελέγχει πολύ μεγαλύτερο ποσοστό πλούτου και γι αυτό άλλωστε είχαν εκδιωχθεί και οι Έλληνες από την Αλεξάνδρεια, ήταν τρόπω τινά οι τότε «πολυεθνικές» που είχαν στραγγαλίσει την Αίγυπτο!
   Υποψιάζομαι ότι κάτι ανάλογο πρέπει να συμβαίνει και στην Συρία, οι χριστιανοί φαίνονται να ευρίσκονται πολύ κοντά στην εξουσία του Άσσαντ
   και μάλλον πρέπει να έχουν ψιλολερωμένη την φωλιά τους ως πρός τα «δίκαιά» τους!

   Μου αρέσει!

 2. PAPA said

  δεν είναι ισλαμιστές και εγκληματική οργάνωση

  είναι αντιπολίτευση

  εγκληματική οργάνωση είναι όταν ρίχνεις καμμία κούτα κάτω στα πανηγύρια

  για τις κούτες μάλιστα που κλώτσισαν οι χρυσαυγίτες, ασκήθηκε δίωξη για φθορά ξένης περιουσίας

  δηλαδή τα χωρίς παραστατικά κλεμμένα και λαθραία προϊόντα τού εισβολέα λαθροανθρώπου είναι φθορά ξένης περιουσίας

  έτσι και μπει το σδοε σε ψιλικατζίδικο και βρει κανέναν πακέτο τσιγάρα χωρίς παραστατικά τον έχει ξεσκίσει στα πρόστιμα

  είναι για κλάμματα η ΝΕΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΙΑ

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: