Ο Καμίνης αύξησε τις “περίεργες” εγγραφές γεννήσεων κατά 800%!

_normal2Προσπαθώντας να αποποιηθεί τις ευθύνες που τον βαρύνουν αποκλειστικά αφού επί ένα διήμερο υποστήριζε ότι για όλα φταίει το «απηρχαιωμένο σύστημα», ο ανεκδιήγητος δήμαρχος κ. Γ. Καμίνης σάλπισε άτακτη υποχώρηση. Ενόψει των ελέγχων (ένορκες διοικητικές εξετάσεις και δικαστικές διώξεις) που προανήγγειλε από το πρωί ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο δήμαρχος έσπευσε να ξηλώσει τους υπεύθυνους τους οποίους ο ίδιος είχε επιλέξει! Σημειωτέον ότι μέχρι χθες το μεσημέρι τους υπαλλήλους στήριζε ο ίδιος ο δήμαρχος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μπέης. Με εντολή τους δε «σάρωσαν» τα κανάλια από το πρωί της Κυριακής. Ο κ. Καμίνης προκειμένου να προκαταλάβει τις εξελίξεις ανακοίνωσε ο ίδιος τον πλήρη εξευτελισμό στον οποίο οδήγησε τον πρώτο δήμο της χώρας, δηλώνοντας πως την τελευταία τριετία, δηλαδή στα χρόνια της δημαρχίας του αυξήθηκαν 800% οι «περίεργες» εγγραφές!…Συγκεκριμένα ο κ. Καμίνης ανέφερε ότι σε έλεγχο που διεξήχθη από το 2008 μέχρι σήμερα διαπιστώθηκε ότι το 2011 οι ετεροχρονισμένες δηλώσεις ήταν περίπου 50 για να αυξηθούν σε 200 το 2012 και σε 400 το 2013 (το οποίο δεν έχει τελειώσει)! Οι διαστάσεις της υπόθεσης (κοινωνικές, οικονομικές κ.ά.) είναι τεράστιες και αναζητούνται πλέον στοιχεία σε ποιες κατηγορίες πολιτών ανήκουν οι εγγραφές, εάν περιορίζονται σε Ρομά ή επεκτείνονται και σε μη νόμιμους μετανάστες. Το γεγονός έχει σημάνει συναγερμό σε όλες τις αρχές. Ήδη, από το πρωί ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος προανήγγειλε ένορκες διοικητικές εξετάσεις και δικαστικές διώξεις.

6 thoughts on “Ο Καμίνης αύξησε τις “περίεργες” εγγραφές γεννήσεων κατά 800%!”

 1. το ποιο σωστό είναι…εισαγγελέας υπάρχει;;..και για τον Καμίνη. φιλότιμο υπάρχει;

  Like

  1. Ναι, υπάρχει και ονομάζεται Νενέκος Βουρλιώτης, θα εισηγηθή την απόδοση της ελληνικής ιθαγενείας σε 1 δις αφροασιατικά παράσιτα και τον χαρακτηρισμό του Έθνους μας ως εγκληματική οργάνωση.

   Like

  2. περίμενε το βουρλιώτο που έφτιαχνε τον “περί ευθύνης υπουργών” τον αρχισέφ της διαφθοράς να καθαρίσει την βρώμα του συναδέλφου κοπριστή.
   Απ τον ίδιο βόθρο βγήκαν.

   Like

 2. Καμινάκο αν πάρει την δημαρχία ο κασιδιάρης βρες καράβι να φύγεις, γιατί θα σε χώσει μέσα για πάντα.
  Με αυτά νομίζεις ότι θα συνεχίσεις νά κάνεις τον κατουρλοδήμαρχο;
  Έχεις κολήσει την ασχήμια σου και την βρώμα σου παντού. Η Αθήνα πρέπει να λέγεται κοπροκαμινιστάν χάρη σε σένα pezzo di merda.

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s