olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

 • Follow olympia.gr on WordPress.com
 • Untitled-1

  Viral-Videos-LOGO .
  • 408,457,273 επισκέψεις
 • email newsletter

  Join 319,714 other followers

 • Twingly BlogRank
 • ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ: olympia.gr

  Cannot load blog posts at this time.

 • Follow olympia.gr on WordPress.com
 • ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ #FAKEnews

  Fake News Watch

  Fake News Watch

 • Αρχείο 2008-2019

 • ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ:

 • Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια.

  Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

  Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε!

  Ecology is not just a trend.

  It’s Life itself.

  Ecosophy: The Olympian Way.

  奥林山方式

  olympia.gr

   

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ.

Posted by olympiada on October 20, 2013

17 Μαΐου 2010. Το Ολυμπία αποκαλύπτει το μεγάλο σκάνδαλο των υποβρυχίων που σήμερα όλοι θυμήθηκαν: 1,32 Δις Ευρώ “δωράκι” από την τσέπη του λαού και αθώωση των μιζαδόρων. Αυτές ήταν οι “κωλοτούμπες” του Αδελφόθεου.

Επανερχόμαστε με τα ντοκουμέντα από την εξεταστική για τη Siemens όπου αποδεικνύεται η μεθόδευση υπέρ των απατεώνων: Οι κωλοτούμπες του “Αδελφόθεου” για την πατρίδα, τα γερμένα υποβρύχια και ένα σκάνδαλο που δεν πρέπει να περάσει.

Και αποδείξαμε ότι το τεράστιο σκάνδαλο των υποβρυχίων ξεκίνησε από τον Σημίτη και ολοκληρώθηκε από την συμμορία Παπανδρέου, με “οικογενειακή” πρωτοβουλία: Δεν μας έπιασαν ¨κότσους¨κύριε Βενιζέλο. Κάποιοι θησαύρισαν από την παραλαβή του “γερμένου υποβρυχίου”.

Σήμερα λοιπόν, η εξεταστική για τα υποβρύχια ειδικά από την στιγμή που οι Γερμανοί παραδέχθηκαν ορφανές “μίζες” πρέπει να συμπεριλάβει όλη την πρασινη συμμορία από το 1996 και μετά. Όπως επίσης και κάποια πρόθυμα δεκανίκια που συνυπέγραφαν μαζί με τους γερμανοτσολιάδες, όχι μόνο μνημόνια, αλλά και υποβρύχια.

ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΟ. Έκθεση Γεν.Λογ.Κράτους.Ο Βενιζέλος είχε υπογράψει παραίτηση απο κάθε αποζημίωση των Γερμανών για τα υποβρύχια.
Τον Οκτώβριο του 2012, είχαμε αναρτήσει Έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, η οποία παρουσίαζε το “αμαρτωλό” νομοσχέδιο, για υποβρύχια και τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, πριν ψηφιστεί, με υπογραφές Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου.
Μην ξεχνάμε ακόμη ότι τον Σεπτέμβριο του 2013, σύμφωνα με το BLOOMBERG και το Πρακτορείο UPI, είχαμε έφοδο των γερμανικών Αρχών σε γραφεία εταιρειών για δωροδοκίες στην Ελλάδα, για εξοπλιστικά προγράμματα και υποβρύχια
Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012
Έκθεση ΓΛΚ.Ο Βενιζέλος είχε υπογράψει παραίτηση απο κάθε αποζημίωση των Γερμανών για τα υποβρύχια.
Ο Βενιζέλος ως υπουργός Εθνικής Άμυνας, με υφυπουργό τον Μπεγλίτη και ενώ υπουργός Οικονομικών ήταν ο Παπακωνσταντίνου, πέρασε την “Συμφωνία Παραίτησης” του 3885/2010 (ΦΕΚ 171).Σύμφωνα με το συγκεκριμένο κεφάλαιο, στην συμφωνία για την πώληση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά στην Abu Dhabi Mar,η ελληνική κυβέρνηση δηλώνει παραίτηση απο οποιοδήποτε δικαίωμα για αποζημιωση σχετικά με τις ζημιογόνες συμβάσεις 214 και 209, των 8 υποβρυχίων.

Η Συμφωνία Παραίτησης αφορά και τις 2 γερμανικές εταιρίες, HDW, Thyssen/Krupp Marine, απο τις οποίες, βάσει της Συμφωνίας, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε καμία αποζημίωση σχετικά με την καθυστέρηση αλλά και την κατάσταση των προβληματικών υποβρυχίων.

 
 Το LEFTeria-news, αναρτεί απόσπασμα από την Έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου Του Κράτους, το οποίο παρουσίαζε το εν λόγω νομοσχέδιο, πριν ψηφιστεί.

Ολόκληρη την Έκθεση ,μπορείτε να την βρείτε εδω:
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c8827c35-4399-4fbb-8ea6-aebdc768f4f7/EKTHESEIS_1.pdf

 Στην ίδια Έκθεση και συγκεκριμένα στην ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ,σελ. 18, αναγράφεται ότι απο τις διατάξεις του προτεινόμενου νομοσχεδίου,προκαλείται,επι του Κρατικού Προυπολογισμού, δαπάνη 1.321.000.000 η οποία κατανέμεται μέχρι το 2018.
Μετά την ανάλυση των δαπανών,ακολουθούν οι υπογραφές των υπουργών.
Στις 5 Ιουλίου 2011,το Δίκτυο Σπάρτακος,δημοσίευσε την επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων “ΤΡΙΑΙΝΑ” των ΕΝΑΕ προς την ΓΣΕΕ,η οποία επικεντρώνει την κριτική της στις απίστευτες κυβερνητικές δεσμεύσεις που είχαν αναληφθεί παρασκηνιακά,στο πλήθος των φορολογικών παραβάσεων και στην μη τήρηση της ισχύουσας εργατικής νομοθεσίας.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Σκαραμαγκάς 26/05/2011
ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ
«Η ΤΡΙΑΙΝΑ»
Προς: Πρόεδρο της ΓΣΕΕ
Κύριε Πρόεδρε,
Σε πρόσφατη συνάντηση του Προεδρείου του Σωματείου με τον «ιδιοκτήτη» του Ναυπηγείου κ. Σαφά, μετά από πρόσκληση του ιδίου, παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. της εταιρείας, ο κ. Σαφά προέβει στις παρακάτω δηλώσεις, παρατηρήσεις και αιτήματα για τα Ναυπηγεία προς τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης και την Κυβέρνηση.
1. Το Ναυπηγείο δεν μπορεί να εκτελέσει παραγγελίες πέραν της Ελληνικής Πολεμικής Βιομηχανίας.
2. Υπάρχει πρόστιμο 320 εκ. Ευρώ (+ τόκοι) από τον ΟΣΕ προς το Ναυπηγείο. Το ποσόν αυτό δεν το αναγνωρίζει, δεν το ήξερε, ζητά να πληρωθεί από τους Γερμανούς ή να διαγραφεί.
3. Επιθυμεί να δουλέψει ο ίδιος την επισκευαστική δραστηριότητα, που έχει τώρα σταματήσει και να περιέλθει η Νο 5 δεξαμενή στην κυριότητα του Ναυπηγείου για άμεση χρήση.
4. Δεν φαίνεται διατεθειμένος να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από πρωτόδικες αποφάσεις και αφορούν τους εργαζομένους του Τροχαίου Υλικού. Σε πιθανή περίπτωση τελεσίδικης απόφασης υπέρ των εργαζομένων υπολογίζεται το ποσόν των 15 εκ. ευρώ. Δεν το ήξερε, Δεν το αναγνωρίζει. Θεωρεί ηθικούς αυτουργούς τους Γερμανούς. Ζητά να πληρωθεί από τους Γερμανούς ή το Ελληνικό Δημόσιο.
5. Σχετικά με το δάνειο των 20 εκ. ευρώ που εκταμιεύτηκε τον Απρίλιο του 2010, επιθυμεί να δοθεί λύση από το Υπουργείο Οικονομικών.
6. Τον Δεκέμβριο του 2010 το Υπουργείο Οικονομικών επέβαλλε έκτακτη εισφορά (προφανώς για φορολογικές εκκρεμότητες της εταιρείας) ποσόν 20 εκ. ευρώ. Δεν επιθυμεί να το πληρώσει, να διαγραφεί.
7. Ζητά να αλλάξει η συμμετοχή του στο εκτελεστικό πρόγραμμα του εξοπλιστικού προγράμματος (Υ/Β 214) σε 50-50.
8. Όταν ήρθε να αγοράσει τα Ναυπηγεία ήθελε την παραμονή 750 εργαζομένων. (σημειωτέον ότι το σύνολο των εργαζομένων τότε ήταν 1200). Ο κ. Βενιζέλος τον έπεισε να μην προβεί σε απολύσεις με αντιστάθμισμα θα έπαιρνε 2 κανονιοφόρους και τον εκσυγχρονισμό των Φρεγατών MECO. Πράγμα που δεν έγινε.
9. Ζητά να οριστεί επιτροπή από το Π.Ν. να ελέγξει τις Συμβάσεις τις παλαιές και τις νέες.
Από όλα τα παραπάνω τα οποία είναι εκ διαμέτρου αντίθετα με τις ανακοινώσεις του ΥΕΘΑ και της δηλώσεις του Υπουργού αλλά και με τα όσα περιγράφει η Σύμβαση κύρωσης από τη Βουλή το 2010 δημιουργείται μέγα θέμα για την επιβίωση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.
Ο άκομψος τρόπος που έθεσε τα θέματα ο κ. Σαφά δημιουργεί κατά την γνώμη μας άλλοθι και για την περαιτέρω παραμονή του εδώ, αλλά εμμέσως πλην σαφώς δημιουργεί και προϋποθέσεις εκβιασμών.
Πιστεύουμε τέλος ότι πρέπει να συζητηθεί σοβαρά πλέον η ομόφωνη πρόταση των φορέων για ΕΝΙΑΙΟ ΦΟΡΕΑ ΝΑΥΠΗΓΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Για το Σωματείο
Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
Καρακίτσιος Βασίλης Μπαλογιάννης Ευάγγελος

34 Responses to “ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ.”

 1. said

  Like

 2. […] ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ … […]

  Like

 3. […] Και αποδείξαμε ότι το τεράστιο σκάνδαλο των υποβρυχίων ξεκίνησε από Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου » […]

  Like

 4. tt said

  google search για online.deligios πρόγραμμα.

  Like

 5. Nikos Papadopoulos said

  Πριν από λίγο στάλθηκε στον οργανισμό ICIJ και σε όλα τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα…Για να δούμε θα σπάσει η ομερτά;

  Dear Sirs,

  On September 15th I sent you an email about the strange fact that in your ICIJ database is included the following listed address
  c/o Embassy of the Federal Republic of Germany P O Box 1175 101 10 Athens Greece

  I asked you for an explanation , I got no response from you and some days later the address was removed from your database.
  Unfortunately for you, many people I have contacted, journalists mostly have already downloaded the old csv provided in your website and can verify the incident of the removal. This is the old csv that was removed, containing the address in nodes.csv file
  in sendspace link.

  http://www.sendspace.com/file/vjtz3k

  So I am asking once more:

  1. WHY AN ADDRESS OF AN EMBASSY IN GREECE WAS LISTED IN YOUR OFFSHORE LEAKS DATABASE? HAS THE EMBASSY AN OFFSHORE OR IS SOMETHING ELSE?

  2. WHY YOU REMOVED THE ADDRESS FROM LEAKS DATABASE AFTER MY EMAIL?

  I hope you will answer this time to me and to the Greek political parties that now are aware of this!!!

  Like

  • Μιχάλης Παπαδάκης said

   Η διεύθυνση της πρεσβείας της Γερμανίας στην Ελλάδα σε offshore εταιρεία; Ομορφιές!!!

   Like

 6. ΣΟΚ
  ΤΩΡΑ…Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στον Ευάγγελο Βενιζέλο! Ο κ.
  Βενιζέλος θεωρείται ύποπτος φυγής από την χώρα εξαιτίας της σύμβασης του
  2010 για τα υποβρύχια.http://skopelos-news.blogspot.gr/2013

  Like

 7. ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ said

  ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ, Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?
  ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΑΘΩΩΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ.

  Like

  • ARIS said

   ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΚΤΕΛ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ

   Like

   • Pfacker said

    ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΑ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ο ΙΔΙΟΣ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ) ΕΠΙΣΗΣ Η ΜΙΣΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ, ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΕΜΑΤΕΣ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΤΟ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ERGO ΛΙΓΟ ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ!!!!!!!!

    Like

   • tom said

    ΠΑΣΟΚ Η ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ

    Like

   • ARIS said

    ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙ Ι ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡ ΣΤΑΛΙΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΦΑΚΕΡ

    Like

 8. SAS said

  γιατι μας στεναχωρειται με τετοιες αποκαλυψεις;
  δωσαμε το αιμα μας για να παει στις τσεπες της πασοκο-λυστοσυμοριας;
  και συνεχιζουν να μας κυβερνανε; ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ !!!

  ΙΔΙΩΣ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΙΤΟΙ

  Like

  • NEW WORLD ORDER ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ said

   SAS
   θα σε συνεφέρουν οι δωσίλογοι δημοσιογράφοι στις 8 :00 το βράδυ

   όταν θα σου πουν ότι στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει τίποτα

   αν δεν βομβαρδιστούν τα κανάλια

   οι Έλληνες δεν θα ανοίξουν τα μάτια τους

   Like

   • grigoris said

    Τοση προδοσια,τετοιο θρασος,τοσα ψεμματα,αυτοκτονιες,εξαθλιωση,εξαφανιση του Ελληνισμου και μενουν ατιμωρητα?Δεν κουνιεται φυλλο απο τον λαο.Λες και τους φυλαει ο στρατος.Μοναδικη τους αβαντα τα ΜΜΕ.Και συνεχιζουν ν’αλωνιζουν,κι εμεις απλα βραζουμε στο ζουμι μας.Καποια blogs τους ξεμπροστιαζουν,εμεις τα διαβαζουμε και τα διαβαζουμε και τα σχολιαζουμε.Τι εχουμε παθει και παρακολουθουμε τον αργο και εξευτελιστικο θανατο μας λες και βλεπουμε ταινια?Δεν μας λειπουν ουτε οι αξιες,ουτε το θαρρος,ουτε η κριση.Τι διαολο εχουμε παθει???

    Like

   • Evridiki said

    Σωστον!

    Like

  • SAS said

   Φιλοι
   NEW WORLD -και- Grigoris
   δεν φταιει ουτε το ραντισμα ουτε η κακοδαιμονια
   πρεπει να πιστεψουμε στον εαυτο μας και στον αγωνα για να αποτιναξουμε αυτη την δημοκρατικη κατοχη !!!
   την αγωνιστικη ταση απελευθερωσης, οι κατοχικοι εξουσιαστες την ειδαν στο προσωπο της ΧΑ και με την προτροπη των ξενων δυναμεων την φυλακισαν
   εμεις ομως θα μενουμε σε ετοιμοτητα..οταν η ευκαιρια παρουσιστει !!!!

   Like

   • grigoris said

    Συμφωνω απολυτως,αλλα φοβαμαι οτι αυτο ειναι το κακο (!). Διοτι ο χρονος λειτουργει εις βαρος μας. Εμεις (ο λαος) αυτοκτονουμε,δεν εχουμε περιθαλψη,δεν θα παρουμε συνταξη,αυξανονται τα χρεη μας,μας κοβουν το ρευμα,μας κανουν εξωσεις,δεν θα ξαναβρουμε δουλεια αναλογη με τις σπουδες και την εμπειρια μας και θα μας ξεμπαρκαρουν…οι γυναικες μας!(Για να κλεισω με χιουμορ,φιλε μου).

    Like

 9. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  Και το ..ζητουμενο…

  Πως θα βρουμε το τροπο

  και Ποτε???

  Να τους χωσουμε Ισοβια???

  Like

 10. tom said

  ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ Η ΑΛΛΗΤΕΣ

  Like

 11. Ολυμπια να μη γράφουμε ψέμματα μεταξύ μας . Εντάξει κοπέλα μου; said

  O πρωτος που μιλησε για τα σαπάκια υποβρύχια είναι το em-pollution-gr.blogspot.com (zcode-gr)
  Ημερομηνία 18 Μαρτίου 2010
  Aπο εκεί έμαθαν και άλλοι.

  Απόδειξη
  h t t p://www.antinews.gr/2010/03/18/37985/

  Like

 12. ΡΟΥΛΑ said

  Σε ποια Μεγάλη Στοα είναι ο Μαρηας με το Καμμένο+
  Θέλετε να σας πω.
  Να σας πω και το βαθμό τους.\
  Αντε ρε Ιατρόπουλοι και Σουφλίδες κακομοίρηδες.

  Like

  • Μιχαηλ Ανδρεαδης said

   Kυρια Ρουλα,πες μας τον βαθμο τους,αν θελεις,εκτος κι αν το σχολιο σου ειναι ειρωνικο,εξηγησου καλυτερα λογω της σημασιας του θεματος.

   Like

   • Pfacker said

    ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ, Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΝΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ!!!

    Like

   • Τέλης said

    Δεν είναι σημαντικό ο βαθμός τους.
    Το να είναι ή δεν είναι, είναι προσωπικό τους θέμα.
    Το θέμα είναι, αν είναι συνεπείς προς το βαθμο τους. Αυτό έχει σημασία.
    Αυτό πρέπει να θυμηθεί και ο Δένδιας και ο Αθανασίου και ο Μιχαλολιάκος και ο Σαμαράς και ο Φώτης και ο Πακης και ο Τούρκογλου.
    Και ο Προεδρος της Δημοκρατίας

    Like

  • Evridiki said

   το να μην ηταν θαταν ειδηση κυρια Ρουλα

   Like

 13. ΜΑΚΗΣ said

  KOITA O ASTAKOPOYSTAS ΤΖΕΦΡΙ ΓΕΛΑΣΤΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ;ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ

  Like

 14. bluesky4u said

  ΑΝΝΑ ΔΑΒΙΤΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ…..

  Like

 15. […] αυτο ακριβως που αποκαλύψαμε νωρίτερα σήμερα: ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ … Υποθαλάσσιο σεισμό πολλών Ρίχτερ, με απρόβλεπτη προς […]

  Like

 16. Every weekend i used to pay a visit this site, as i wish for enjoyment, for the
  reason that this this web site conations really pleasant funny stuff too.

  Like

 17. nikos said

  Αυτη η φαμιλια αν καποτε λογοδωτηση που δεν νομιζω για το ποσω μεγαλο κακο εχει κανει στη χωρα και το λαο θα γινει ανασταση ο αντρεας ανοιξε το λακο ο σημιτης μας πεταξε μεσα και το κολοπαιδο εβαλε τη ταφοπλακα ηλθε και η ΝΔ εριξε τα λουλουδια ……………………………………………………………………………………………………

  Like

Σχολιάστε Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: