«Ανακαλέστε τη χορηγία» – Σκληρή ανακοίνωση του Σ.Φ.ΠΑΟΚ Ιερισσού για το ΤΑΠ και τον ΑΣ ΠΑΟΚ

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης που αφορά στη συμφωνία του τμήματος βόλεϊ για τη χορηγία φανέλας:

«Ο Σ.Φ ΠΑΟΚ ΙΕΡΙΣΣΟΥ

καταγγέλλει τον ΑΣ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΠ ΠΑΟΚ για την χορηγία της ντροπής…

Εσείς που πήρατε αυτή την θλιβερή απόφαση θα πρέπει να γνωρίζετε οτι οι αποφάσεις σας θα πρέπει να ενώνουν και όχι να διχάζουν τον λαό του ΠΑΟΚ…

Αυτοί οι χρυσοθήρες δίχασαν την τοπική μας κοινωνία και με την ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΞΟΡΥΞΗ ΧΡΥΣΟΥ θα καταστρέψουν αυτόν τον παράδεισο που ζούμε. Αν ξεκινήσει αυτή η ιστορία δεν μείνει τίποτα όρθιο στο περιβάλλον ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ..

Έχουμε μία απορία; Τόσα χρόνια που δεν υπήρχε αυτή η χορηγία της ντροπής πως καλυπτόταν ο προϋπολογισμός;

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ανακαλέσετε αυτή τη χορηγία που ντροπιάζει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ..

Σ.Φ ΠΑΟΚ ΙΕΡΙΣΣΟΥ.

Υ.Γ Λίγο αν ψάχνατε τι έκανε στην Β.Α ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ δεν θα παίρνατε αυτή την απόφαση.

Ρωτήσατε να μάθετε πόσοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ είναι στη φυλακή γιατί ήρθαν σε κόντρα με τους χρυσοθήρες;»

9 σκέψεις σχετικά με το “«Ανακαλέστε τη χορηγία» – Σκληρή ανακοίνωση του Σ.Φ.ΠΑΟΚ Ιερισσού για το ΤΑΠ και τον ΑΣ ΠΑΟΚ”

 1. To Eυρωπαϊκό Δικαστήριο καταδίκασε σήμερα την Ελλάδα, γιατί δεν ανέκτησε από την «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» κρατικές ενισχύσεις, οι οποίες κρίθηκαν παράνομες.

  Υπενθυμίζεται ότι στις 23 Φεβρουαρίου 2011, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έκρινε ότι η πώληση περιουσιακών στοιχείων και γης υπέρ της «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.», σε τιμή κατώτερη της αξίας τους και με απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής των συνδεόμενων φόρων, είναι ενίσχυση ασυμβίβαστη με την κοινή αγορά.

  Η Επιτροπή είχε ζητήσει από την Ελλάδα να ανακτήσει από την Ελληνικός Χρυσός ΑΕ τις παράνομες επιδοτήσεις ύψους 15,3 εκατ. ευρώ, έως τις 23 Ιουνίου 2011.

  Επιπλέον, εντός δύο μηνών, η Ελλάδα έπρεπε να πληροφορήσει την Επιτροπή σχετικά με το συνολικό ποσό, τα ληφθέντα ή τα προς λήψη μέτρα και να υποβάλει έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι ζητήθηκε από τον δικαιούχο η επιστροφή της ενίσχυσης. Η Ελλάδα έπρεπε, επίσης, να ενημερώνει την Επιτροπή σχετικά με την πρόοδο των εθνικών μέτρων που λαμβάνονται για την εκτέλεση της απόφασης μέχρι την ανάκτηση της ενίσχυσης.

  Τον Απρίλιο του 2011 η Ελλάδα άσκησε ενώπιον του Γενικού Δικαστηρίου προσφυγή ακύρωσης της απόφασης της Επιτροπής.

  Το 2012 η Επιτροπή προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, λόγω παράβασης κράτους – μέλους, εκτιμώντας ότι η Ελλάδα δεν είχε λάβει εντός των προθεσμιών όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εκτέλεση της απόφασής της.

  Με τη σημερινή του απόφαση το Δικαστήριο διαπιστώνει ότι μέχρι τις 23/6/2011 η Ελλάδα δεν είχε λάβει κανένα μέτρο εκτέλεσης της αποφάσεως της Επιτροπής και ότι η επίμαχη ενίσχυση, στο σύνολό της, δεν είχε ανακτηθεί. Διαπιστώνει ακόμη ότι η αίτηση παράτασης κοινοποίησης πληροφοριών, που υπέβαλε η Ελλάδα δεν περιείχε καμία αιτιολογία, βάσει της οποίας η Επιτροπή θα μπορούσε να αποφανθεί.

  Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κρίνει ότι «το κενό στη νομοθεσία που επικαλείται η Ελλάδα και που αφορά στο γεγονός ότι η υφιστάμενη διαδικασία ανάκτησης δεν κάλυπτε τις περιπτώσεις χορήγησης εκ μέρους του κράτους- μέλους ενίσχυσης υπό τη μορφή της πώλησης ακινήτων σε τιμή κατώτερη της πραγματικής τους αξίας, δεν στοιχειοθετεί απόλυτη αδυναμία, σύμφωνα με τη νομολογία του Δικαστηρίου».

  Εξ’άλλου, η Ελλάδα δεν ζήτησε από την Επιτροπή να τροποποιήσει την απόφασή της προκειμένου να καταστεί δυνατή η υπέρβαση των δυσχερειών.

  Επιπλέον, σύμφωνα με τη νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, «τα νομοθετικά μέτρα που θεσπίζονται με σκοπό να διασφαλίσουν την εκτέλεση μιας απόφασης της Επιτροπής δεν ανταποκρίνονται, όταν δεν λαμβάνονται εγκαίρως ή όταν αποδεικνύονται αναποτελεσματικά».

  Ως εκ τούτου, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κρίνει την προσφυγή της Επιτροπής «βάσιμη» και αποφαίνεται ότι «η Ελλάδα παρέβη τις υποχρεώσεις της», διότι παρέλειψε να λάβει, εντός των προθεσμιών, όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να ανακτήσει από την «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» την ενίσχυση η οποία κρίθηκε παράνομη και ασυμβίβαστη με την κοινή αγορά, με την απόφαση της Επιτροπής της 23ης Φεβρουαρίου 2011.

  News Room «Κέρδος» με πληροφόρηση από το ΑΠΕ – ΑΜΠ

  Κέρδος online 17/10/2013 15:35

  Μου αρέσει!

 2. Περιμένουμε και οι άλλοι σύνδεσμοι οπαδών του λαοφιλούς ΠΑΟΚ να συνδράμουν τη στάση του συνδέσμου Ιερισσού και να αναγκάσουν τη διοίκηση να ανακρούσει πρύμναν, ματαιώνοντας τη διαφήμιση αυτή των «χρυσοθηρών».

  Μου αρέσει!

  1. Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ »ΜΠΕΛΛΟΣ»|ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

   Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ «ΜΠΕΛΛΟΣ» 1963 ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΛΕΫ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ <>. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

   ΥΓ1:ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ.

   ΥΓ2:ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ.

   ΥΓ3:ΘΑΝΑΣΗ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΚΑΙ ΑΚΗ ΓΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

   Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΘΥΡΑ 4|ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

   Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΘΥΡΑ 4 καταδικάζει την απόφαση της διοίκησης του ΤΑΠ Π.Α.Ο.Κ. να δεχτεί τη χορηγία από την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός. Η εταιρεία αυτή, με την επένδυση της θα ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας και θα υπονομεύσει την υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων, για να πλουτίσει ο Πάχτας, ο Μπόμπολας, οι Καναδοί χρυσοθήρες και όσοι πουλάν εκδούλευση σε αυτούς.

   Αν νομίζετε ότι με λίγα ψίχουλα θα εξαγοράσετε την αποδοχή και την συνενοχή του κόσμου του Π.Α.Ο.Κ. είστε γελασμένοι. Απαιτούμε την ακύρωση της συμφωνίας από τον πρόεδρο του ΤΑΠ Π.Α.Ο.Κ., κο Ανδρέου, δηλώνουμε την αλληλεγγύη στους κατοίκους της Χαλκιδικής και καλούμε όλον τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. να συμμετάσχει μαζικά στον δίκαιο αγώνα τους.

   Έλληνες και ξένοι χρυσοθήρες, ο Π.Α.Ο.Κ. ως το μεγαλύτερο και δυναμικότερο κοινωνικό κίνημα της Β.Ελλάδος βρίσκεται απέναντι σας. Μαζέψτε τα και φύγετε όσο είναι καιρός!

   ΥΓ:ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ.

   Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΑΜΠΑΛΑΕΑ|ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

   Ως Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΑΜΠΑΛΑΕΑ αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την αντίθεση μας για την απαράδεκτη και ντροπιαστική κίνηση του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. να προχωρήσει στη προδοτική σύναψη χορηγίας με μια εταιρία που προσδοκά την καταστροφή του περιβάλλοντος και την υποβάθμιση ποιότητας της ζωής μας για να επωμισθεί κέρδη.
   Μια εταιρία που σε «ύποπτη» συνεργασία με την κατοχική κυβέρνηση και τα όργανα της, έχει σπιλώσει ανθρώπους με ψεύτικες κατηγορίες .
   -Σε ένα σωματείο που η ιστορία του είναι γεμάτο αντίσταση.
   -Σε οπαδούς που διακατέχονται από αισθήματα ισονομίας, τιμιότητας αλλά κυρίως περηφάνιας που ποτέ δεν ξεπουλήθηκαν.

   -ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΤΣΑΡΗ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΜΑΣ.

   ΥΓ.1:ΝΕΚΤΑΡΙΕ,ΘΑΝΑΣΗ,ΑΚΗ ΓΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.
   ΥΓ.2:Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ.

   Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΤΟΥΜΠΑΣ|ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

   Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΤΟΥΜΠΑΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ «ΜΠΕΛΛΟΣ»,Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:

   Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ «ΜΠΕΛΛΟΣ» 1963 ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΛΕΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ <>. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

   ΥΓ1:ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠ ‘ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ.

   ΥΓ2:ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ.

   ΥΓ3:ΘΑΝΑΣΗ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΚΑΙ ΑΚΗ ΓΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

   Μου αρέσει!

 3. Είμαστε φίλαθλοι του Ολυμπιακού και συγχαίρουμε τους συνδέμους φιλάθλων του Π.Α.Ο.Κ., για τη θέση που πήραν εναντίον του τμήματος Βόλεϊ της ομάδας τους.
  Επιτέλους κάποιοι πρέπει να αντισταθούν σ΄αυτή τη χώρα και το δρόμο τον δείχνουν οι φίλαθλοι του Π.Α.Ο.Κ.. Ας ακολουθήσουμε όλοι οι φίλαθλοι, όλων των ομάδων. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο, διότι μας διέσπασαν φορτώνοντας με μίσος τον έναν εναντίον του άλλου. Πρώτα εφάρμοσαν τον «οπαδικό αυτοματισμό» και έπειτα τον «κοινωνικό».
  ευγε!!!!!

  Μου αρέσει!

 4. Καλα ο Ιβαν εχει αναγκη απο χορηγίες ; αυτος εχει μπολικο χρημα και συνεχεια αγοραζει επιχειρησεις .Και θελει να κατεβει και στη ..πολιτική αφου μαθει ελληνικα πρωτα

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s